מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרנטל בפסחמישהי18/04/2011
נודע לי שהפרנטל של אלטמן שאני לוקחת (וכנראה שגם האחרים) לא כשר לפסח.
האם ייגרם נזק אם לא אקח אותו במשך שבוע? האם יש פתרון אחר?
אני בשבוע 19, וכל המדדים בבדיקות הדם עד עכשיו היו טובים. לא לוקחת ברזל בינתיים חוץ ממה שיש בפרנטל.
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נו באמת... פרנטל לא כשר לפסח???
עדי18/04/2011מה זה פיתה? סה"כ ויטמינים... אני בטוחה שאלוהים היתה מרשה לך לקחת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי חמודה !!!!!!
מור20/04/2011ממתי את הדובר של אלוהים ??
כי אם כן יש לי עוד שאלות !!!!
זה נקרא להכשיל !!!
זה שאת פחות קרובה לדת לא נותן לך שום זכות לזלזל ולכתוב לה ,
שזאת לא פיתה ....יש אנשים שלידעתך יותר חשוב להם להקפיד על כל המוצרים באשר הם לא רק פיתות!!!
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרנטל בפסח - תגובה
ד``ר אריה לידור20/04/2011שלום לך
אין כל חשש בהפסקת נטילת פרנטל לשבוע
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלהאתי18/04/2011
יום חמישי בצהריים התגלה עובר ללא דופק...לא עשיתי הפלה חיכיתי וביום שישי בלילה הייתה לי הפלה טבעית כמעט הכל נפל חוץ מ 2 וחצי מ"מ שנשאר אז נתנו לי ציטוטק להוריד את מה שנשאר...אתמול השתחררתי מהבי"ח בצהריים....אתמול והיום אני מדממת מהאף...יש לזה קשר? או שזה פשוט יכול להיות מהמזג אוויר החם והיבש שפה?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה - תגובה
ד``ר אריה לידור20/04/2011שלום רב
אין קשר בין הדברים. אם הדמום ממשיך פני לרופא לבדיקה ובדיקות דם כולל ספירת דם וטרומבוציטים.
בהצלחה
ד:ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוטב עוברירותי17/04/2011
שלום . וסת אחרונה שלי היתה ב07.03. הריון ראשון. היתי היום באלוטרסאונד ונצפה שק הריון ושק חלמון אך בלי קוטב עוברי. הטכנאית אמרה שזה לא בסדר כי כבר היו אמורים לראות קוטב עוברי, והרפוא זימן אותי שוב לאלוטראסאונד בשבוע הבא בתקווה שזה ישתנה. מה הסיכוי באמת להריון לא תקין שלא התפתח?אשמח לתשובות ,תגובת הטכנאית מלחיצה אותי מאוד. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה, מחכה לתשובה תודה
רותי20/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טילטול בזמן יחסי מין בהריוןשרון17/04/2011
שלום אני בשבוע ה-22 ו להריון אני ובעלי נוהגים לקיים יחסי מין בערך אחת לשבוע,אך בזמן האחרון אני חוששתת כי בזמן קיום יחסי מין יכול להגרם נזק לעובר ,מכוון ויחסי המין שלנו מלווים בטלטולים רבים לבטן ולגוף.האם הטלטולים הרבים יכולים לגרום נזק לעובר?האם העובר יכול להיפגע איכשהו בעקבות הטילטולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגץ אוסר טילטולים...
ורדה19/04/2011אם את פוחדת אז תעשו את זה בעדינות.אי אפשר להנות מכל העולמות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטילטול בזמן יחסי מין בהריון - תגובה
ד``ר אריה לידור20/04/2011שלום רב
כל עוד ההריון תקין לא קיימת סכנה לעובר או להריון עקב קיום יחסי מין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 5 ו 4 ימים - שק הריוןאתי17/04/2011
שלום,
הוסת האחרונה שלי היתה ב 10.3.11
נעשו שתי הזרעות ב 24-25/3/11
לפי הרופא המטפל שלי אני בשבוע 5 ו 4 ימים.
עשו לי אולטרסאונד וגינלי ונצפה שק הריון תוך רחמי, שלפי הטכנאית מתאים לשבוע 4 ו 6 ימים. לא נצפה עובר עדיין.
שתי שאלות:
1. אם הסטייה הזאת בסדר? האם גודל השק לא קטן מידיי?
2. האם זה בסדר שבשלב הזה לא נצפה עובר בשק?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 5 ו 4 ימים - שק הריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן17/04/2011שלום.
הבדיקה בהחלט תקינה.,הבדל של מס ימים הוא לא משמעותי.גם בגודל הריון שכזה עדין לא רואים העובר.ברור שיש לחזור על בדיקת האולטרה סאונד כדי לראות התפתחות תקינה של השק כעבור מס ימים מהבדיקה הקודמת.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צירים בשבוע 30קרן17/04/2011
שלום,
לפני שלושה ימים הרגשתי התכווצויות באזור הרחם שהפסיקו ביום למחרת. בבדיקה שגרתית בקופ"ח לאחר שסיפרתי לאחות, נשלחתי למוניטור -נראו צירים שלא הרגשתי בכלל- ומשם נשלחתי למיון ביה"ח. קיבלתי עירוי של שתי שקיות בעקבות צירים במוניטור. לאחר מכן עברתי בדיקה גניקולוגית של רופאה שקבעה כי: עובר חיוני בניטור ובסונר, אינה בלידה, ללא עדות לידה מוקדמת מאיימת, צירים ספורדיים התרחקו. אורך תעלה 39 מ"מ, צוואר שמור וסגור ללא לחץ של חלק מקדים. שוחררתי באותו היום למנוחה בבית. אני לא מפסיקה לשתות..
מאז, אני לא רגועה ונלחצת מכל מחוש קטן. רציתי לדעת מהם צירים ספורדיים (מרוב לחץ שכחתי לשאול את הרופאה) האם זו תופעה שקוראת בשבוע 30? מה לעשות כדי למנוע חזרה של אותם צירים? אני מפחדת מאד מלידה מוקדמת.
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צירים בשבוע 30 - תגובה
הצירים המוקדמים בשלב זה של ההריון,נקראים ברקסטון היקס. זוהי תופעה מקובלת.אנא היי בקשר עם רופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץנוי17/04/2011
שלום
בדיקת הביוץ הראתה לי היום ביוץ(_אתמול לא הראתה וקיימנו) אתמול קיימנו יחסי מין
ולדעתי מחר זה היום ביוץ עצמו לפי החישוב.. וגם מחר זה יראה לי ביוץ
-השאלה היא האם כדי להתאמץ ולקיים גם היום יחסי מין או שלחכות למחר?
-העניין שמאוד קשה לבעלי תדירות יחסי מין של יום כן יום לא..
להתאמץ ולקיים 3 ימים ברצץ כולל מחר? או שנחכה למחר ? אני מפחדת שלא נפספס את הביוץ אם זה הראה לי היום..למרות שאתמול קיימנו יחסי מין אבל אחרי מאמץ רב ולדעתי מעט זרע יש לכך השפעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
יש לזכור שהזרע חי ברחם עד 72 שעות. לכן כדאי להמתין למחר כדי לקבל ,לפי דבריך,זרע רב יותר.גם הביצית חיה ומחכה 72 שעות לזרע ברחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מהאףמיטל17/04/2011
שלום,
אני בשבוע 16,
מאז תחילת ההריון יש לי דימום מהאף.
אחות אמרה לי בהתחלה שזה בסדר וקורה לנשים בהריון בשליש הראשון.
אך אני כבר בשליש השני.
האם זה הגיוני או שעלי לבדוק את זה?
תודה,
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מהאף - תגובה
כן ,כדאי להיבדק אצל רופא אף אוזן גרון.הם לעיתים צורבים ומפסיקים את הדמם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטא גבוההאדווה17/04/2011
שלום לכם,
בשבוע חמישי בדקתי את ערכי הביטא והם עומדים על 9504. האין זה גבוה לשבוע זה? מה זה אומר?
תודה,
אדווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטא גבוהה - תגובה
הערך אינו גבוה במיוחד.כמובן שכדאי לבצע בדיקת על קול כדי לודא תקינות ההריון,גילו,מס העוברים וכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבעבועות רוחאדווה17/04/2011
שלום רב,
הנני בשבוע 6 להריון שני.
בילדותי חליתי באבעבובעות רוח. האם ייתכן כי אדבק בזה בשנית? אם כן, מה עליי לעשות כדי למנוע? עד כמה זה מסוכן לעובר?
בברכה וחג שמח,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבעבועות רוח - תגובה
אם בודאות חלית הרי אין מה לדאוג.ניתן לודא זאת גם עי בדיקת דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי להתחיל לספור?אתי17/04/2011
שלום
לעיתים קרובות מופיע אצלי דימום קל יומיים-שלושה לפני הדימום המשמעותי יותר של הוסת. האם אני אמורה לספור את ימי המחזור מהופעת הדימום הקל או מהמשמעותי?
תודה
וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי להתחיל לספור? - תגובה
המחזור נספרבדרך כלל מהופעת הדימום המשמעותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאענבל16/04/2011
לפני 7 ימים עם גילויי ההריון בטא 2443
האם כדאי לי לבדוק מחר שוב בטא על מנת לוודא הכפלה או שזה מיותר ואין צורך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
ענבל16/04/2011מחזור אחרון 7/3/11
בדיקת בטא ראשונה ביום 34 למחזור
מחזורים סדירים כל 29 יום בממוצע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ17/04/2011נכון ה B יכפיל את עצמו
אך חשוב יותר לבצע סונר ולהדגים את העובר ברחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות בשבוע 27ג'ני16/04/2011
שלום,
אני נמצאת בשבועה 27.5 ,כבר יומיים יש לי הפרשות חומות.הייתי אצל רופא הוא אמר שהכל בסדר. היום הפרשות יותר חזקות ,עובר מתנהג בצורה רגילה.אין כאבים רק קצת דקירות מדי פעם. אני קצת מודאגת.האם זה באמת תקין? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות בשבוע 27 - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ17/04/2011במידה והפרשות חומות מתגברות יש לפנות שוב לבדיקת רופא
לשלול בין היתר:
פצע מדמם בצואר הרחם.
דימום מחלל הרחם היוצא מהצואר.
פתיחה של הצואר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן בשבוע 5אתי16/04/2011
שלום,
אני בערך שבוע 5 להריון אחרי הזרע על בסיסי ביוץ טבעי וזריקה אוביטרל.
בימים אחרונים מורגשים אצלי כאבי בטן (לא חזקים), לפעמים כמו כאבי מחזור לפעמים כאבי בטן כאילו בא לי לצאת בקיבה.
ממה הכאבים האלה יכולים לנבוע? האם זה מסוכן?
יש לציין כי אתמול בלילה התעוררתי מכאבי בטן - התכווצויות והרגשה כאילו יש לי גזים בבטן, שעברו אחרי זמן מה.
מה דעתכם? אני חוששת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן בשבוע 5 - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ17/04/2011
הריון צעיר תקין יכול להיות מלווה מיחושים קלים.
בכל זאת ממליץ להבדק ע"י גינקולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו לי !בבקשה!!!סיוון16/04/2011
הי אני בת 20 והיום חבר שלי בא אליי ... היינו ערומים ועליתי עליו אך לא הייתה חדירה אלא רק שכבתי עליו(על האיבר המין שלו)והוא לא זוכר אם הוא גמר וגם אם כן הוא גמר קצת...
ואני ביום האחרון של המחזור ... יש לי עדיין קצת דם.
יש סיכוי שאני בהיריון? בבקשה תענו לי זה ממש חשוב!
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
סיוון16/04/2011אני בתולה עדיין ככה שיש לי קרום בתולים עדיין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי !בבקשה!!! - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ17/04/2011קרוב לודאי שהופעת המחזור שוללת הריון.
אם יש ספק, תבצעי בדיקת שתן להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)