מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעצהגיתית20/04/2011
חג שמח, אני כרגע בשבוע 5
גיליתי על ההריון מבדיקת דם דרך רופאת המשפחה, לא ביקרתי עדיין אצל רופא הנשים
קבעתי אליו תור רק לעוד שבועיים כשאהיה בשבוע 7 לראות דופק
הבעיה היא שאני לא רגועה כלל, אני בלחץ נוראי ונורא רוצה לדעת שאכן קיים שק הריון (סוחבת טראומה של הפסקת הריון משנה שעברה) מרגישה שלא אצליח להעביר את השבועים האלה מבלי להשתגע... האם זה אפשרי? האם אני צריכה הפניה? הולכים למוקד? למיון? אין לימושג ואשמח להכוונה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לגיתית
נטשה21/04/2011גיתית, הייתי במצב דומה לשלך.עברתי גרידה עקב חוסר התפתחות דופק בעובר.
כרגע אני נמצאת בהריון. הגעתי לרופא בשבוע 5, הוא ראה שק הריון, אך שלח אותי הביתה לשבועיים כדי לוודא שיש דופק בוודאות. ההמתנה הייתה קשה. תחשבי, שהלחץ שאת נמצאת בו מקרין על העובר. תשתדלי להיות רגועה ומי כמוני יודעת שזה לא תמיד קל.
את יכולה לגשת לרופא מיון בקופ"ח(בכללית יש אופציה כזאת) ע"מ להסיר חשש מליבך. בהצלחה מכל הלב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטשה, תודה רבה וחג שמח!
גיתית22/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לעצה - תגובה
ד``ר איילון לחמן21/04/2011שלום.
מה הבעיה להקדים התור לרופא הנשים ולהיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוב תודות ד"ר
גיתית22/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לעצה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ24/04/2011שבוע 7 מצויין לביקור ראשון בהריון.
בשבוע זה: ניתן לודא את תקינותו גודלו ומיקומו בבדיקת הסונר אחת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר!
גיתית25/04/2011החלטתי להניח את הפחדים והלחץ בצד- הם לא מועילים לי ולהמתין בסבלנות לשבוע 7
מקווה שהכל יהיה תקין.
שוב המון תודה על ההתייחסות וחג שמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הפלהאתי20/04/2011
אני אחרי הפלה שרובה קרתה באופן טבעי ומה שנשאר הורד ע"י ציטוטק...כמה זמן יהיו לי דימומים? אני עברתי את ההפלה הטבעית ביום שישי בלילה ויום שבת אושפזתי וקיבלתי ציטוטק....כמה זמן עוד ימשיך הדימום?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה..רוצה תשובה דחוף..מיואשת
אתי20/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 32מור20/04/2011
בוקר טוב ,
רציתי בבקשה לשאול איזה חודש זה 32+1
כל הזמן אני מקבלת תשובות אחרות .
תודה וחג שמח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 32 - תגובה
ד``ר אריה לידור20/04/2011שלום לך
המדובר בחודש שמיני. אנו סופרים את גיל ההריון בשבועות ולא בחודשים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה סופרים בשבועות ולא בחודשים???
מור20/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשה לעזרהice20/04/2011
שלום לכולן וחג שמח,אני חדשה פה אז אני מקווה שניתן לשאול את מה שעל ליבי..
לפני 5 חודשים הפסקתי שימוש בגלולות ומאז כל 30 יום אני מקבלת מחזור באופן סדיר, ישנן תופעות מקדימות תמיד כמו מגרנה יום יומיים לפני והפרשות חומות יומיים לפני באופן קבוע.
כמובן שאני עוקבת אחרי תאריכי ביוץ כי אני מאד מאד רוצה להיכנס להריון.
המחזור האחרון שלי היה ב 15.3 ועד היום לא קיבלתי מחזור, מה גם שאני לא מרגישה שהוא מתקרב.
לפני שבועיים ימים בערך היו לי יומיים של כאבים כאילו המחזור קרב ובא אך הוא לא הגיע ולא הגיעו איתו התופעות הנלוות.
כל בדיקת שתן אפשרית יצאה לי שלילית ובאיחור של יומיים עשיתי בדיקת דם שאף היא יצאה שלילית. אך מה שמוזר הוא שבתוצאות בדיקת הדם היה כתוב שהייתי אמורה לעשות את הבדיקה באיחור של 9-14 ימים...לי זה נראה תמוה היות ויצא לי בטא 0.
אני מרגישה כל מיני דברים מוזרים בגוף אבל כל הסובבים אותי משכנעים אותי שזה פסיכולוגי.
מלחיץ אותי מאד שלא מגיע המחזור כי בלעדיו אין לנו הרי סיכוי להריון..
מה יכולה להיות הסיבה לאיחור כזה?
אני מקווה שתעזרו לי כי אני מרגישה שאני דיי לבד, זה די מלחיץ שהסובבים אותי חושבים שהדרך "להרגיע" אותי היא לומר לי שהכל מחלץ..אולי זה נכון אבל לא כייף לשמוע את זה כל ללא הפסקה..ובכנות גם לפני 4 חודשים הייתי בלחץ ואז המחזור הגיע כסדרו .
זה יהיה הריון ראשון...
שיהיה חג שמח לכולן ובשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשה לעזרה - תגובה
בצעי בדיקת דם להריון. במידה ושלילי פני לרופא לברור אי קבלת הוסת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ice20/04/2011עשיתי בדיקת דם ב 17/4 (יומיים איחור) שיצאה שלילית וקבעתי תור לרופא נשים ..אצטרך לחכת לאחר החג.
יכול להיות שעשיתי את בדיקת הדם מוקדם מדי?
תודה רבה על ההתיחסות המהירה שיהיה לך חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקפיצה את ההודעה שוב-לגבי תלת מימדרונית20/04/2011
שלום,
היום עברתי סקירה מאוחרת (שבוע 22) וקיבלתי תמונה בתלת מימד של הקטן שלי.
לא נעים לי להגיד, אבל הוא נראה קצת מפחיד - האף שלו ענקי !!!!!!!!!!!! הנחיריים ענקיות וזה נראה לא טבעי
הבדיקה בסדר גמור אבל המראה טיפה טיפה הפחיד אותי
יש מצב שזה יהיה האף שלו????? או שזו תמונה בהגזמה?
תדה, רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את ההודעה שוב-לגבי תלת מימד - תגובה
למרות טכנולוגיית התלת מימד הרי אין המדובר בתמונת סטילס אלא בתמונת אולטרה סאונד עם רזולוציה יחסי ת נמוכה ולכן ייתכנו עוותים בתמונה.
בהצלחה,
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלותשיר19/04/2011
שבוע 14+2
1. האם אני כבר בשליש השני? ומתי אני מתחילה חודש רביעי? ב15+1?
2. האם הרחם עדיין מתרחב ויכול לגרום לכאבים קלים בבטן? יש לי עדיין ורציתי לדעת מי זה צפוי להיפסק.
3. האם תוצאה תקינה של שקיפות עורפית היא נקודת פתיחה טובה לסקירה ראשונה או שזה לא קשור אחד לשני?
4. והאם סקירת מערכות בשבוע 16+3 זה בסדר או מאוחר מידיי?
תודה וסליחה על ריבוי השאלות
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות - תגובה
ד``ר אריה לידור20/04/2011שלום רב
את בשליש השני ועדיין יכולים לחוש בתחושות שאת מתארת. סקית מערכות מוקדמת אינה קשורה לשקיפות ויש לבצעה בכל מקרה
המועד המומלץ לבצויעה בין שבוע 14 ל 16
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשתןאורית19/04/2011
שלום
במהלך החודש קיימנו בעלי ואני יחסים ללא שמירה (אני רוצה להקלט להריון) לאחר יום יומיים מיום הביוץ גיליתי דלקת בשתן חזקה(עם דם וכאבים) קיבלתי אנטיביוטיקה מתאימה לאישה הרה.
יש לי עוד שבוע וחצי לקבלת מחזור. שאלתי היא במידה ונקלטתי להריון האם יש סכנה לעובר שהדלקת נוצרה בסמוך להתעברות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשתן - תגובה
אין כל השפעה של הדלקת או האנטיביוטיקה שלקחת על הסיכוי להתעברות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לגבי דלקת בשתן
אורית20/04/2011תודה רבה על התשובה המהירה...
מלבד הסיכוי להרות בתקופה זאת האם הדלקה יכולה לפגוע בעובר אם היא נוצרה בסמוך להתעברות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה גבולית - העמסת סוכריניב19/04/2011
שם רב,
אני בת 37, בהריון שלישי. קיבלתי תוצאה של 142 לאחר בדיקת 50 גר' העמסת סוכר. בהריונות קודמים היה תקין. היות והתוצאה היא דיי על הגבול מבחינה תקנית (מבינה שעד 140 התוצאה תקינה) - האם עליי בכל זאת לבצע את הבדיקה של 100 גר'?
במידה וכן, האם יש המלצה לשבוע שאני אמורה לבצע בדיקה זו?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאה גבולית - העמסת סוכר - תגובה
עלייך לבצע העמסת סוכר מלאה של 100 ג"ר מוקדם ככל האפשר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעלת הריוןאני19/04/2011
האם כאבי בטן ימנית עליונה יכולים להעיד בפניעצמם על רעלת הריון???
כאשר זהו התסמין היחידי - ללא חלבון בשתן /לחת דם /כאבי ראש וכו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעלת הריון - תגובה
בהחלט יכול אם כי בסבירות נמוכה. פני לרופא שלך לבדיקה וכן לבדיקות מעבדה כגון תפקודי כבד וכליה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דם בחודש תשיעיאפרת19/04/2011
שלום,
אני בשבוע 37.4. מאתמול החלו לי כאבי ראש. במדידת לחץ דם במכשיר
ביתי אתמול והיום התקבלה תוצאה של 135/75.
חשוב לי לציין, שלחץ הדם אצלי בדר"כ יחסית נמוך, נע בסביבות 90/60.
האם יכול להעיד על חשש לרעלת הריון או שזה תקין?
האם עליי לגשת לבירור?
בתודה מראש וחג שמח,
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם בחודש תשיעי - תגובה
לחץ הדם שציינת תקין . יחד עם זאת עלייך להמשיך במעקב לחץ דם וכן חלבון בשתן
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וצמחונותגל19/04/2011
איזה בדיקות אלי לבצע בהריון במידה ואני צמחונית?
והאם אוכל מסויים או תוסף תזונה מסויים שחשוב לי לקחת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון וצמחונות - תגובה
עלייך לבדוק את בדיקות השגרה עם דגש על ברזל חומצה פולית וויטמין B
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת לאר לידה ותוך כדי הנקהמורי19/04/2011
אני שנה ושלושה חודשים לאחר לידה, עדיין מניקה את הקטנטונת,
טרם קבלתי וסת, האם ביוץ הוא תוצאה נלוות ומחייבת של הופעת וסת
או שיש סבירות שאבייץ גם ללא קבלת הוסת? אני מאוד רוצה להרות שוב
אך מתקשה בהפסקת הנקה, האם כדאי לקחת כדורים לייבוש החלב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת לאר לידה ותוך כדי הנקה - תגובה
הנקה היא מעכב ביוץ אם כי לא שוללת טותו לחלוטין. לפריון מלא יש צורך בהפסקת ההנקה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ומחלת הנשיקה- ד ח ו ף!!!!עמית19/04/2011
חג שמח. בתי בת ה- 6 נדבקה במחלת הנשיקה. לא ידוע עם מדובר ב- CMV או EBV. הבעיה היא ששתי אחיותיי בהריון בשבועות מתקדמים והיו בקרבת בתי מס' פעמים, גם בתקופת הדגירה של המחלה. האם עליהן לבצע בדיקת דם דחופה לשלול הדבקות? תודה מראש. אני בלחץ נוראי ונקיפות מצפון עוד יותר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ומחלת הנשיקה- ד ח ו ף!!!! - תגובה
אין כל חשש ממחלת הנשיקה בהריון
יחד עם זאת רצוי לשלול חשיפה לCMV
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תמונת תלת מימד בסקירהרוית19/04/2011
שלום,
היום עברתי סקירה מאוחרת (שבוע 22) וקיבלתי תמונה בתלת מימד של הקטן שלי.
לא נעים לי להגיד, אבל הוא נראה קצת מפחיד - האף שלו ענקי !!!!!!!!!!!! הנחיריים ענקיות וזה נראה לא טבעי
הבדיקה בסדר גמור אבל המראה טיפה טיפה הפחיד אותי
יש מצב שזה יהיה האף שלו????? או שזו תמונה בהגזמה?
תדה, רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי תמונת תלת מימד בסקירה - תגובה
ראי תשובתי למעלה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פליטת רקמה לבנהשירה18/04/2011
שלום רב,
אני בהריון ראשון שבוע 16+0 אחרי הפריה חוץ גופית. קורה מדי פעם שאני מבחינה ברקמה לבנה קטנה הדומה לקרום שנפלטת בעת מתן שתן. פעם אחרונה שהבחנתי במקרה זה הייתה היום (כזכור לי זה קרה פעמיים או שלוש פעמים בעבר).
חשוב לציין שהיו לי הפרשות חומות בשבע 8+, ודימום קל שנמשך לאורך שבוע החל מהשבוע 11 ו-6 ימים ועד השבוע 12 ו-6 ימים.
בנוסף, אני סובלת מהפרשות נרתיקיות בצבע צהבהב-ירקרק. דיווחתי לרופא ואמר שיכול להיות שמדובר בפטרייה. אך לא קיבלתי טיפול כלשהו כנגד.
כל בדיקות האולטרה סאונד, כולל סקירת מערכות מוקדמת, מצביעות על מצב תקין של העובר.
האם לרקמה זו משמעות כלשהי?
האם היא יכולה להעיד על בעיה כלשהי בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
לוסי19/04/2011בבדיקות האולטרהסאונד הודגמה שלייה נמוכה - לא פתח- והרופא אמר לי שסיבת הדימום שהיה היא השלייה הנמוכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפליטת רקמה לבנה - תגובה
קרוב לודאי שמדובר בהפרשות שעקב ההריון. רצוי לבצע תרבית להפרשה זו ולטפל בהתאם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)