מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרולקטיןשירלי29/04/2011
האם פרולקטין גבוה (644) יכול להפריע להכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלגו עלי..
שירלי02/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירת שבועותאילי29/04/2011
שלום רציתי לדעת איך סופרים את השבועות עשיתי החזרת עוברים מוקפאים איזה חישוב עושים מהמחזור או יום ההחזרה???
האם שבוע 9זה תחילת חודש 3ושבוע 13 חודש 4 אשמח שיפרטו לי אי מחשבים הבנתי שיש חודש שסופרים אותו יותר שבועות???
[
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לפי הסדר ומדלגים???אשמ
אילי01/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספירת שבועות - תגובה
ד``ר אריה לידור02/05/2011שלום לך
גיל ההריון מחושב לפי תאריך ההחזרה פחות 14 יום כלומר אם הוחזרו ב14 לאפריל למשל גיל ההריון מחושב מ1 לאפריל . גיל הריון מחושב על פי שבועות ולא חודשים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת..חייבת תשובהענבל29/04/2011
שלום,
קיימתי יחסים ב- 24.4 בפעם השניה (בפעם הראשונה זה כאב, ובפעם השניה פחות - האם זה אומר שאפשר להיכנס להריון?).
הוא גמר בחוץ.
עברו כמה ימים, ומקיום היחסים יש לי כאבי בטן וקצת כאבי ראש.
אתמול והיום היו לי הפרשות חומות.
מחזור אחרון ב- 18.4.
האם יש חשש להריון?
ואם כן, איך אפשר למנוע אותם??
מחכה לתשובתכם בדחיפות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת -
ענבל29/04/2011יכול להיות שאני סתם בלחץ??
בגלל זה יש כאבי בטן??
אגב, שמתי לב שהכאבים הם במרכז הבטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 33הריונית29/04/2011
שלום רב! אני בתחילת שבוע 33 להריון. אני במעקב אצל רופא פרטי ובדיקות האולטראסונד עד כה תקינות..ברוך ה'...
אך נדמה לי שהבטן שלי לא מספיק גדולה לחודש שמיני.. הבנתי כי החשוב הוא הערכת משקל אצל הרופא ולא גודל הבטן.. אך אני מוטרדת!!! חשוב לציין כי אני 1.61 מבנה צר- בינוני..
יש סיבה לדאגה???
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי??
הריונית01/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 33 - תגובה
אם מעקב האןלטרהסאונד לגודל העובר וכמות מי השפיר תקינים אין סיבה לדאגה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בולמיה בהריון עזרה!לימור29/04/2011
היי אני בת 23 סבלתי 5 שנים מבולמיה.
היום אני בתחילת ההריון ויש לי כל הזמן פחדים שבגלל שאני ישמין אני יחזור להקיא במכוון.
השאלה שלי היא אם בהקאות מכוונות יש אפשרות לפגוע בעובר? (משהו שאני בחיים לא יעשה ) אני מתמודדת עם זה בנתיים בסדר אבל עדיין הפחד משמעותי וחזק.
לפני ההריון שקלתי 54 גובה 56 היום אני בשבוע 5 נשקלתי 56 קילו.
אני שומרת אוכלת מסודר למשל- ארוחת בוקר פרוסה עם נקיניק וחומוס צהרים אורז עם קציצות בערב או פרוסה או פשטידה עם ירקות מרבה לשתות ובכל זאת יש עליה כזאת תוך שבוע ?
אני ממש מפחדת
האם המשקל שלי הוא תקין ? ומה אני יכולה לעשות כדי לשמור על עצמי בלי לחזור למקום האפל שהצלחתי לצאת ממנו ...
מצטערת על אורך ההודעה אבל באמת זקוקה לעזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא דעת רופא אבל בכל זאת...
מאיה30/04/2011היי, יתכן שמה שיעזור לך זה ליווי קבוע של דיאטנית או טיפול פסיכולוגי או רגשי אחר לתקופת ההריון. בהריון תצטרכי לעלות במשקל לטובת העובר, והקאות אינן פתרון טוב במצב כזה, יתכן שזה יפגיש אותך עם המקומות הקשים עליהם הצלחת להתגבר באומץ רב. אני חושבת שבטיפול תוכלי לעבד את התחושות האלה ולא להישאר איתן לבד, תהיה גם "עוד עין שרואה", וזה משמעותי. אמנם אני מטפלת במקצועי, אז אני קצת "משוחדת", אבל ההתמודדות שלך נגעה לליבי ורציתי לומר לך משהו עד שיענו הרופאים. שיהיה המון בהצלחה, את יכולה לעמוד בזה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לימור01/05/2011תודה לך על התגובה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבולמיה בהריון עזרה! - תגובה
הקאות יזומות אינן פתרון מקובל וודאי שלא בהריון לשמירת משקל . בהריון יש צורך לעלות במשקל במידה סבירה.
פני ליעוץ דיאטני לקביעת משטר תזונתי הולם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיעוט יחסי של מי שפיראינה29/04/2011
שלום,
אני נמצאת בשבוע 25 +1. מזה כחודש וחצי אני במעקב עקב מיעוט יחסי של מי שפיר (בכל הבדיקות שנעשו AFI נע בין 10 ל 12 ס"מ).
יש לציין:
2 הסקירות תקינות
גודל העובר תאום את שבוע ההריון בכל הבדיקות
זרימת דם טבורי באולטרסאונד תקינה
כליות העובר בגודל תקין
תוצאות הבדיקה משולבת לתסמונת דאון 1:1300
לא ביצעתי דיקור מי שפיר
אני די מודאגת מכמות המים שלא עולה במשך 6 שבועות. הבנתי מהרופאה שלי שבשבועות שלי מצפים לראות AFI 15-16 . רציתי לשאול מה כדאי לעשות במצבי?
בתודה מראש,
אינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף
אינה29/04/2011שכחתי להוסיף כי העמסת סוכר 50 תקינה, לחץ דם שלי תקין ולא נמצאו זיהומים.
שוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שלא נענתהשיר28/04/2011
שבוע 15+2
מתחילת ההריון סובלת מהפרשות חומות.
רופא נשים אמר שזה בסדר.
העניין הוא שזה לא עובר.
אתמול הייתי במיון לאחר שהיה נראה לי שכמות ההפרשות התגברו.
נבדקתי והרופא אמר שזה נראה כמו הפרשה ירקרקה של זיהום פטרייתי אך אם אין לי תופעות נוספות - לא צריך לטפל.
בנוסף נבדק שאין דימום, ונעשה US והכל בסדר.
מאתמול בערב התחיל גם קצת לגרד לי באיזור.
השאלה שלי היא - האם כדאי לקחת בכל מקרה נרות אגיסטן ומשחה ולקוות שזה יפחית במקצת את ההפרשות?? יש איזשהי סכנה לעובר בלקיחת אגיסטן אם אין צורך וודאי? ז"א זה יכול להועיל,אבל לא להזיק?
והאם ההפרשות החומות אמורות להיפסק מתישהו?
התור לרופא נשים לעוד חודש ואני לא רוצה לחכות עם זה ונמאס לי כבר לעלות למיון על כל דבר.
לציין שבוצע PAP מלפני כ 7 חודשים ותקין.(ספטמבר 2010) אני במעקב עקב CIN 1 שהתגלה לפני כשנה וחצי - אבל מאז נעלם בביקורות שהייתי. מעקב הבא בעוד כחצי שנה עם PAP חוזר(בנובמבר 2011) - האם מספק? או מצריך בירור נוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק מוסיפה
שיר28/04/2011שההפרשות הן בד"כ כשאני בפעילות -עובדת, הולכת. כשאני בבית ונחה - כמעט יש הרבה פחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון תאומים-עובר אחד קטן מהשניחגית28/04/2011
שלום,אני בהיריון עם תאומים בשבוע 10.2
לאחר בדיקה היום אצל הרופא התברר לי שעובר אחד קטן מהשני ב-0.5 מ"מ.
רציתי לדעת האם זה תקין או חריג?האם יש מקום לדאגה ומה צריך לעשות מעכשיו?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובה....
חגית29/04/2011שכחתי לציין שמדובר בשני שקי היריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש תשובה בשבילי????
חגית01/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיריון תאומים-עובר אחד קטן מהשני - תגובה
בשלב זה ההבדל אינו משמעותי
יש צורך בהמשך מעקב צמיחת העוברים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ-כניסה להריוןSM28/04/2011
שלום.. קניתי את הבדיקות ביוץ שמוכרים ברשתות הפארם..
אנחנו שומרים נידה והביוץ הגיע לי ביומיים האחרונים של השבעה נקיים..
כרגע אני לא רוצה הריון כל כך...
אם "פיספסתי" את ימי הביוץ יש לי איזשהו סיכוי להיכנס להריון??
השאלה חשובה לי מכיוון שאני לא לוקחת גלולות אני לא מתעסקת עם הורמונים.. אנחנו משתמשים בנרות וזה דוחה לגמריי...
אשמח לתגובה תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא סומכת על בדיקות ביוץ!
מוריה28/04/2011אני סומכת רק על עצמי בחישובים האלה, כי בסך הכל, מי מכיר אותך יותר טוב כמו שאת!
לכן, אני בכל הפעמים שאני ניסיתי להיכנס להריון, ורציתי לבדוק מתי מתקיים הביוץ שלי ,
נעזרתי במחשבון ביוץ.
הכי קל הכי פשוט.
בהצלחה
אלין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ננסה
SM28/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת מוודאגתמור28/04/2011
שלום רב,
כעת בשבוע 19 ביצעתי שקיפות עורפית שעל פי הגיל בלבד התוצאה יצאה 1:5000
לאחר מכן ביצעתי את הבדיקת דם שמתלווה אליה והתוצאה המשוקללת יצאה 1:420.
רופא מומחה אשר ביצע לי את השקיפות אמר כי התוצאה טובה ואין צורך לעשות מי שפיר.
עברתי גם סקירה ראשונה שבה הכל יצא תקין.
בעקבות כל הממצאים ויתרתי על בדיקת חלבון עוברי.
הרופא המטפל בכללית אמר כי התוצאה של הבדיקת סקר קצת נמוכה וחבל כי לא עשיתי חלבון עוברי.
הם יש סיבה לדאגה למרות שכל הבדיקות יצאו תקינות.?
הבנתי שכבר אין טעם לבצע בשבוע זה חלבון עוברי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת מוודאגת - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ28/04/2011ניתן לבצע חלבון עוברי תבררי בקופ"ח שלך.
התוצאות עד כה בגדר נורמה אך הטווח בין 1:5000מעד 1:420 הוא גדול,
ולכן ההחלטה על דיקור מי שפיר בתשלום תשאר שלכם בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת לא קיבלתי מענה!שירה28/04/2011
שלום רב בת 27 הריון ראשון שבוע 6 מחזור אחרון 12.3 , מאז תחילת ההריון יש לי כאבי בטן חזקים בהתקפים במיוחד בלילה וביום כל מס' שעות , הכאבים הם כמו כאבי מחזור חזקים ... הייתי לפניי 4 ימים אצל רופא בדק אותי ראה דופק ואמר שהכל תקין מלבד הגופיף הצהוב בשחלה בצד ימין ששם התווסף לי דקירות לאחרונה - נסבל... הכאבי מחזור חזקים יותר.. יש לחציין כי ביומיים האחרונים התדירות של הכאב פחתה אך הוא עדיין ישנו ... הרופא אמר שבמידה ויש חולשה או כאבים מתגברים לגשת למיון בינתיים זה אותם כאבים ואפילו פחות.. האם זה יכול להשפיע לי על ההריון ??? אמר שיש סיכוי נמוך שיהיה צורך בניתוח אם יהיו כאבים מתמשכים וחזקים... מה זה הגופיף הצהוב ומה ההשלכות??
אודה לתשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת לא קיבלתי מענה! - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ28/04/2011בשל ריבוי בתלונות ממליץ לחזור לבדיקת רופא נשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תודה
שירה28/04/2011תודה, אך יש לציין כי לא הייה התגברות כאבים... האם זה לא יזיק שוב לבצע אולטרסאונד לאחר שביצעתי לפניי 3 ימים רק? מה זה אומר דימום בגופיף הצהוב??? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפלקסולוגיה ופדיקור בהריוןמיטל28/04/2011
האם מותר לבצע רפלקסולוגיה ו/או פדיקור בשבועות האחרונים של ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפלקסולוגיה ופדיקור בהריון - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ28/04/2011שיאצו רפלקסולוגיה ואפילו פדיקור יכולים להיות מסוכנים בהריון.
יש לפנות קר לבעלי נסיון ואישור לטפל בנשים בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 32הריונית28/04/2011
אני בשבוע 32 להריון. יש לי שתי שאלות:
1. האם מותר לאכול נקניקיות בהריון? קראתי במידע באינטרנט שמומלץ שלא ואני מודאגת כיוון שאכלתי נקניקיות שרק טיגנתי ( ללא הרתחה במים חמים לפני). זה מסוכן???
2. האם מותר לישון על הגב? קשה לי להישאר רק על הצד במהלך כל הלילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 32 - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ28/04/2011קרוב לודאי לא נגרם כל נזק.
עדיף לשכב על צד שמאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לא מספיק ברורה
הריונית28/04/2011מותר לאכול נקניקיות??
מותר לשכב על הגב??
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לא מספיק ברורה - תגובה
ד``ר מאיר פומרנץ28/04/2011מותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לבצע מי שפיר כעת או מאוחר יותר?מתלבטת קשות28/04/2011
שלום, אני בת 36, לאחר שנים רבות וקשות של טיפולי פוריות. בהפריה האחרונה שהצליחה ב"ה בוצע מיקרומניפולציה + הנצה. התפתחו 2 עוברים כשבסביבות שבוע 10 עובר אחד הפסיק להתפתח, לכן את 2 בדיקות הדם (שקיפות עורפית וחלבון עוברי לצערי לא יכולתי לבצע). בדיקת שקיפות עורפית הראתה כי עובי השקיפות הוא 1.28 מ"מ ולכן השיקלול לפי הגיל והבדיקה - 1:1812. סקירת מערכות מוקדמת היתה תקינה.קבעתי דיקור מי שפיר בשבוע הבא (שבוע 19) ואני מאוד מתלבטת האם לבצע את הבדיקה או לדחות אותה לשבוע 30 כיוון שההריון הזה מאוד מאוד יקר. אני זקוקה לדעתכם. תודה מראש על עזרתכם, המתלבטת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לבצע מי שפיר כעת או מאוחר יותר? - תגובה
ד``ר איילון לחמן28/04/2011ההחלטה היא בידיך ,היא לא רפואית.יש יתרון וחסרון לכל שלב שלהבדיקה כפי שבודאי ידוע לך.התיעצי עם רופאך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות בדיקת דם לגילוי הריוןלילי28/04/2011
היי, בבקשה את עזרתכם הדחופה:
אחרי איחור במחזור של 10 ימים, עשיתי אתמול בדיקת דם לגילוי הריון והגיעה התוצאה :
HCG QUANT.(S) 64.50 MIU/ML
מה היא אומרת? חייבת לדעת....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיובי
אתי28/04/2011את בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח תוצאות בדיקת דם לגילוי הריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן28/04/2011שלום. התוצאה הינה חיובית נמוכה. נדרשת בדיקה נוספת כדי לראות עליה בערכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)