מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה בבקשהש............06/03/2011
ערב טוב ד"ר אני מהיום סובלת מכאבים כמו מחזור אני בשבוא 19 +3 הייתי היום אצל רופא מיון לא רופא מעקב שלי והוא אמר לי שיש לי עקבות דם בשתן רציתי לציין שבמשך הבדיקות שעשיתי בהריון אף פעם לא היה לי ... האם זה מסוכן?
הוא גם טען שהשיליה שלי קידמית מגיעה 1.5לפה הפנימי מה זה אומר?
האם העובר שלי בסכנה?!
הוא עשה לי בדיקה וגנילית והצוואר רחם היה 55 מ"מ הוא אמר שהוא סגור ודופק ותנועות וכמות מי שפיר תקינה.
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה ד"ר עופר תדמור
ד''ר עפר תדמור06/03/2011ערב טוב
כמה נושאים:
דם בשתן צריך לבצע תרבית
צוואר רחם סגור סימן שאין סכנה ללידה מוקמת
שילייה מגיעה קרוב לפה פנימי רחם צריך לראות בעל קול שעולה
בגדול אין סכנה הכל מצויין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום השרשה?יעל06/03/2011
שלום רב,
האם ייתכן דימום השרשה 13 ימים אחרי יום הביוץ?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום השרשה? - תגובה
ד``ר אריה לידור07/03/2011שלום רב
אכן מאד ייתכן
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תקין?אסתר06/03/2011
שלום. שמי אסתר. כרגע בתחילת הריון רביעי. תאריך וסת אחרון 16/1/2011. לפני כן הנקתי כשנה וזה היה המחזור הראשון- ביוץ לא מסודר.
לפי החישוב אני בשבוע שביעי היום. אך כשהלכתי לרופא היום הוא צפה שק הריון ללא שק חלמון ועובר בנתיים. נשלחתי לבדיקת בטא שנייה והתוצאה 4600. הבדיקה הראשונה נעשתה ב20/2 והבטא היתה 320. מה את חושבת? האם ייתכן שפשוט מדובר הבריון צעיר ובשל כך התוצאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון תקין? - תגובה
ד``ר אריה לידור07/03/2011שלום לך
אכן ההריון צעיר ואלו תוצאותיו. בצעי בדיקת ביטא חוזרת וכשתוצאתה תהיה 6000 ומעלה בצעי עוד אולטרהסאונד לאיתור דופק העובר
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון או לא דחוף...מדי06/03/2011
שלום. בת 42 מחזור סדיר כל חודש. מחזור אחרון ב-31.1.11 יש לי איחור של 6 ימים עשיתי בדיקת דם להריון התשובה יצאה שלילית. יש לי כאבים בחזה.
מה עלי לעשות כעת אלו עוד בדיקות? אני מאוד מוטרדת. אודה לתשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון או לא ד"ר עופר תדמור
אם בדיקת דם להריון יצאה שלילית פשוט לעשות בדיקת דם נוספת 72 מהבדיקה הראשונה.
כאבי חזה לא בהכרח הריון יתכן ציסטה מפרישה הורמונים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון או לא דחוף...
מדי06/03/2011האם כדאי לעשות אולטרא סאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחצים והתכווצויות שבוע 9אושר06/03/2011
שלום,
אני בשבוע 9 הריון תאומים. אני חשה לחץ והתכווצויות באיזור הרחם, יותר באיזור השחלות.
האם סביר בשבוע זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחצים שבוע 9 - ד"ר עופר תדמור
לחץ והיתכווצות בשבוע זה סבירים , לא מסוכנים
כדאי תמיד לעשות בדיקת על קול
בתאומיים הייתי עושה אורך צוואר רחם וגינאלי בעל קול כל שבועיים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - מה לגבי קיום יחסי מין?
אושר06/03/2011האם צריך להפסיק קיום יחסי מין בשלב זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בשבוע 8 מס' שאלות ברשותכםקומפקטית06/03/2011
שלום רב,
לאחר טיפול שלישי IVF בעקבות בעיית זרע.
הריון שבוע 8 ו 5 ימים. זהו הריון שני.
הריון ראשון טבעי - ילד בן 6 בבית.
לפני הטיפולים הייתי רוכבת על אופניים, ומתאמנת באופן קבוע.
ברשותכם מס' שאלות:
1. האם ניתן להמשיך לעבוד על שרירי רצפת האגן בעדינות (ע"י כיווץ שרירי הנרתיק)
ועד איזה שבוע?
2. האם ניתן לחזור לעשות מעט כפיפות בטן (הפסקתי קצת לפני השאיבה האחרונה)
ועד איזה שבוע?
3. האם הגעה לסיפוק מיני בשלב זה עלולה להזיק להריון? (לאחר מכן יש לי מעט מיחושים קלים באיזור הרחם ואני מניחה שזה היוני)
בתודה מראש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לאחר פעמיים שלא עונים
קומפקטית07/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון בשבוע 8 מס' שאלות ברשותכם - תגובה
במידה וההריון תקין אין חשש מביצוע כל הפעילוליות שמנית ולאורך כל ההריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות לאחר דימום שבוע 31ענת06/03/2011
שלום רב,
אני בהריון תקין, שבוע 4+31. שבוע שעבר אושפזתי בבית חולים ליומיים עקב דימום נרתיקי קל- בינוני (לא שליית פתח). שוחררתי לאחר שהדימום פסק, עם זאת עדיין יש לי מידי יום הפרשות חומות גם כן בכמות בינונית. האם זה תקין? אם כן במשך כמה זמן זה אמור להימשך? (כבר עבר שבוע מאז הדימום).
כמו כן רציתי לדעת האם מותר לי לקיים יחסי מין?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות לאחר דימום שבוע 31 - תגובה
ד``ר אריה לידור07/03/2011שלום רב
לא ברור לי מה היתה סיבת הדמם. מכל מקום ההפרשות הן שאריות הדמם. רצוי המשך מעקב הרופא שלך. במידה ומדובר בשליית פתח או צירים מוקדמים מאד לא מומלץ לקיים יחסי מין
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וחיסון לתינוקותפרח06/03/2011
שלום. אני בשבוע 13. אחותי עשתה היום חיסון לצהבת לביתה בת החודש.
רציתי לשאול האם יש איזושהיא מניעה מבחינתי להתקרב לתינוקת או לבוא איתה במגע?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון וחיסון לתינוקות
פרח07/03/2011שלום. אני בשבוע 13. אחותי עשתה היום חיסון לצהבת לביתה בת החודש.
רציתי לשאול האם יש איזושהיא מניעה מבחינתי להתקרב לתינוקת או לבוא איתה במגע?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון וחיסון לתינוקות - תגובה
אין כל חשש ממגע עם התינוקת
בהצלחה
דר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש סיכוי להריון?הילה06/03/2011
שלום, קיבלתי את המחזור האחרון ב6.2, עשיתי בדיקה ביתית היום בבוקר ויצא לי שלילי. האם יש עוד סיכוי שאני בהריון..? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
הילה06/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סיכוי להריון? - תגובה
מציע לך לחזור על הבדיקה בעוד מספר ימים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?עדי06/03/2011
עשיתי היום בדיקת ביוץ שיצאה חיובית אני לא יודעת אם היא חיובית מאתמול כי עשית החודש פעם ראשונה היום האם עדיין יש סיכוי להיכנס להריון גם היום??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון? - תגובה
כן נסי גם היום
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולותרוית06/03/2011
רציתי לברר, אני מתכננת לנסות להרות בחודש יוני, רציתי לברר אם עלי להפסיק את השימוש בגלולות מליאן,( אותן אני נוטלת כבר שנתיים וחצי) בחודש יוני או שיש צורך להפסיק כמה חודשים לפני? ולהישמר בעזרת אמצעים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות - ד"ר עפר תדמור
אין צורך להפסיק גלולות כמה חודשים לפני
כאשר את רוצה הריון תפסיקי הגלולות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה לארה"ב בשבוע 22יוליה06/03/2011
שלום, בעוד כחודש וחצי אנחנו מתכננים לטוס לארצות הברית לשבועיים כשאני אהיה בשבוע 22 עד 24 להריון. מכיוון שזאת טיסה ארוכה אני מאוד מתלבטת מה עדיף: טיסה ישירה שתמשך 11-12 שעות או טיסה עם עצירת ביניים שתפצל את הטיסה ל-2 יותר קצרות, אבל תאריך את הדרך באופך כללי לכ-18 שעות עם המתנות באמצע. ההריון תקין, כרגע אני בשבוע 17, זה הריוני השני כשהראשון גם היה תקין וטסתי במהלכו בשבוע 21-22. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה לארה"ב בשבוע 22 - תגובה
במידה וההריון תקין 2 האופציות תקפות. בכל אחת מהאופציות הקפידי לקום מדי שעה ולטייל כ 10 דקות בכל פעם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שפיריעל06/03/2011
איזה שבוע הכי בטוח לעשות מי שפיר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי שפיר - ד"ר עופר תדמור
בשבוע 32 אם עושים מי שפיר ויש לידה העובר שורד . לכן כאילו שבוע 32 הכי בטוח.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שאלה נוספת
יעל06/03/2011תודה
בהנחה שאנו רוצים לעשות את הבדיקה יותר מוקדם
האם הסיכון בשבוע 17 גבוה יותר מאשר בשבוע 19-20 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שאלה נוספת - ד"ר תדמור
שבוע 17 לא יותר מסוכן משבוע 19 ועדיף מוקדם
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקה אפידורלית לכאבי גב תחתוןלילך06/03/2011
שלום רב,
בהמלצת הרופא האורטופד עלי לקבל זריקה אפידורלית עקב ניוון דיסק בחוליה L5-S1
האם יש מניעה לקבל את הזריקה בהריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקה אפידורלית לכאבי גב תחתון - תגובה
אין כל מניעה בביצוע זריקה זו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםדנה06/03/2011
שלום רב,
סיימתי מחזור לפני כשבוע, והפסקתי עם הגלולות.
לאחר מספר ימים הופיע לי דימום, האם ישנה אפשרות שאני בהריון?
האם יש אפשרות שיופיע דימום לפני הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר איילון לחמן06/03/2011שלום.
האמת שדימום הוא לא אחד ממבשרי ההריון. שווה אבל לגשת ולהיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)