מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה זה אומר?רעות07/03/2011
צריכה את עזרתכם. לאחר 5 ימי איחור בוסת ביצעתי בדיקת הריון של "כן או לא" ב- C יצא קו חזק וברור לאורך ובT יצא קו חלש מאוד מאוד לרוחב. מה זה אומר? .
הקו החלש נעלם אחרי 5 דקות. אולי הבדיקה לא היתה תקינה? מה אתם אומרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה אומר? - תגובה
ד``ר איילון לחמן08/03/2011שלום.
ממליצים לחזור על הבדיקה בעוד יומיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי לידהחני07/03/2011
שלום,
אני 7 שבועות אחרי לידה, לפני מס' ימים בעלי ואני קימנו יחסים לראשונה מאז הלידה. מאז אני מרגישה מעין התכווצויות של הרחם, כמו שהרגשתי אחרי הלידה...זה בא והולך ומאד מאד כואב...האם זה טבעי? האם כדאי ללכת להבדק?
אני אציין שבמהלך קיום היחסים לא כאב לי...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - נא תשובתכם
חני08/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים בשבוע 9 עם תאומיםאושר07/03/2011
שלום
האם קיום יחסים מהווים בעיה בשלב זה של הריון עם תאומים או בשלב מאוחר יותר?
האם קיום יחסים יכולים לגרום ללחצים והתכווצויות באזור הרחם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסים בשבוע 9 עם תאומים - תגובה
ד``ר אריה לידור07/03/2011שלום לך
קיום יחסים מותר בהריון במידה ומהלכו תקין ואינו בר סיכון
הריון תאומים הוא הריון אשר באופן " טבעי" צפויה לידה מוקדמת יותר.
מומלץ לכן בהריון תאומים להמנע מיחסי מין במיוחד מתחילת הטרימסטר השלישי (שבוע 24 והילך)
בהצלחה
דר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון עוברימישהי07/03/2011
שלום רב,
1. רציתי לשאול מתי הכי מוקדם אפשר לעשות בדיקת חלבון עוברי כדי שהתוצאה תהיה אמינה? חשוב לי לקבל תוצאות לפני ההחלטה הסופית על ביצוע מי שפיר
2. האם חלבון עוברי זאת הבדיקה המכונה "תבחין משולש"?
3. כמה זמן לוקח לקבל תוצאות שלה (קופת חולים מכבי)?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון עוברי - תגובה
אכן זהו התבחין המשולש. בצעי אותו החל משבוע 16 ועד 20 . מומלץ בשבוע 17-18
בממוצע מתקבלת תוצאה תוך 2-3 שבועות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מישהי07/03/2011חלבון עוברי מומלץ שבוע 17-18:
כלומר משבוע 16+1? לזאת הכוונה בשבוע 17, נכון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לגבי שאלת ההמשך. תודה
מישהי07/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 25הריונית07/03/2011
אני בשבוע 25 להריון. רציתי לשאול האם לחץ וחרדה בגלל עומס לימודים מזיקים חס
וחלילה להריון?אני משתדלת להישאר רגועה אבל זה קשה במיוחד שאני שנה אחרונה בלימודים וישנו עומס גדול?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 25 - תגובה
ד``ר אריה לידור07/03/2011שלום רב
ככלל לחץ ומתח אינם רצויים במידה וקיימים לאורך ההריון. אך מכיוון שמדובר בתקופה קצרה אין ממה לחשוש בתקווה שאלה ייפסקו בקרוב
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר לידור
הריונית07/03/2011אני בשבוע 25 כפי שציינתי. במהלך כל ההריון אני נמצאת בלימודי תואר ראשון פשוט לאחרונה נוצרו לי קצת קשיים בלימודים וזה מה שגורם לי מתח ולחץ.. אז זה משפיע אם זה במהלך מס' חודשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת ארוך - אבל מקווה שתקראו ותגיבואדריאנה07/03/2011
שלום לכולם. אשתדל לתמצת את עיקרי הדברים:
סבי נפטר ביום ו' האחרון (באופן פתאומי שהשאיר את כל המשפחה בהלם) - מעבר לכך, אני ובעלי מנסים להיכנס להיריון מחודש דצמבר (סוף נובמבר הפסקתי גלולות ולאחרונה המחזור התאזן והוא 26.5 ימים בממוצע). בשבוע האחרון היו לי סימנים של בחילות (לא רק בבוקר, כאבים בשדיים) ורציתי מאוד לחשוב שאני בהיריון - הרצון כמובן התגבר מאוד לאחר פטירתו של סבי. התבדיתי מאחר ובאותו יום (יום ו' האחרון) בערב קיבלתי מחזור, והאכזבה שלי הייתה גדולה, מה שהכניס אותי יותר לדיכאון (בגלל סבא ובגלל המחזור).
אני בטוחה שתגיבו שזה דבר נורמלי ושזה ממש לא הרבה זמן שאנחנו מנסים.. בכל זאת, הייתי שמחה לשמוע תגובות ועצות וגם חיזוקים..
תודה ושבוע טוב לכולכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדריאנה
ריקי07/03/2011נכון שזה קל להגיד וגם אני רציתי לשמוע תשובות אחרות, אבל מילת הקסם בכניסה להריון היא סבלנות. צריך המון סבלנות, כי כל הזמן צרי לחכות ולעשות ושוב לחכות ואז מתאכזבים וכו'.
אתםבאמת לא מנסים הרבה זמן, פעמיים שלוש?
אל תהיי בדיכאון, הכל בסדר.
סבך נפטר, אני בטוחה שזה כואב, אלו הם חיינו.
תנסו לקיים יחסים יום כן יום לא מהיום ה-10 של המחזור עד היום ה-20.
ותנסי להוריד לחץ, עד כמה שאפשרי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת ארוך - אבל מקווה שתקראו ותגיבו - תגובה
משתתף בצערך וממליץ לך לנהמשיך ולנסות להרות. זהו תהליך שדורש לרוב מספר נסיונות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עברתי הזרעה ושאלתי היאמירב07/03/2011
שלום,
האם נכון שכאשר עוברים הזרעה אז רוב הסיכויים שתצא בת ולא בן?
שמעתי הסבר שכאשר הזרע של הגבר חלש אז רובי הסיכויים שתא בת ולא בן..
סתם רוצה לדעת...
הכי חשוב שיצאו בריאים!!!
תודה,
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עברתי הזרעה ושאלתי היא - תגובה
בצוע ההזרעה אינו מעלה או מוריד את הסיכוי לאחד המינים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזל שנותר ברכב בשמש- להמשיך להשתמשמישהי07/03/2011
ערב טוב,
הותרתי בקבוק פריפל 3 (ברזל) ליממה (בתא המטען), ביום חם.
(כמו כן- גם טבליות ויטמין סי למציצה, יחד איתו)
האם אוכל להמשיך להשתמש בתרופות?
(בעיקר חשוב לי לדעת לגבי הפריפל)
תודה רבה!
נ.ב.- חיפשתי פורום מתאים יותר (כ"תרופות ורוקחות") אבל לא ענו שם, ובפורומים אחרים היו בעיות טכניות.
העניין דחוף, כי אני אנמית למדי, ובשבוע 32...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענו לך בפורום ייעוץ תרופתי
רחל07/03/2011הרוקח שם כתב לך -
כפי שאני תמיד טוען כאשר מדובר בתרופות ויש ספק...אין ספק. לא כדאי לקחת סיכון במקרה ותרופה התקלקלה כיוון שעלולות להגרם תופעות לוואי בלתי רצויות ובעיקר כאשר מדובר בחום השמש שהוא חזק ועלול לגרום לפירוק החומר הפעיל בתרופה.
לכן הייתי ממליץ לך לא לקחת סיכון מיותר ולרכוש אריזות חדשות של 2 המוצרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברזל שנותר ברכב בשמש- להמשיך להשתמש - תגובה
רצוי שתחליפי לתכשירים חדשים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע בשיערמורן07/03/2011
שלום לכם
אני בשבוע 13 ורציתי לדעת האם מותר לעשות צבע בשיער ?
והאם זה יכול להזיק לעובר ?
אשמח לתשובה שיהיה יום מקסים לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע בשיער - תגובה
אין כל חשש להריון או לעובר בצביעת שער
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם
יובל07/03/2011האם הדבר אמור גם לצבעי שיער ביתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן!!
ריקי08/03/2011אפשר לעשות צבע בשיעה בבית או במספרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצביעת שיער
מורן08/03/2011תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןחסויה07/03/2011
שלום רב!
מחזור בתאריל 23.1.11
התחיל במעט דימומים בניגוב שנמשכים.
ביום שבת התגבר במעט הדימום ונסעתי למיון.
על פי בדיקת אולטרסאונד אני בתחילת שבוע 6.
נצפה עובר עם דופק מעט איטי.
מה זה אומר? האם הפלה? האם יש סיכוי להריון תקין? למה הדופק איטי?
נקבע לי אולטרסאונד ליום ראשון ואני דיי לחוצה.
אשמח לקבל תשובה.
יום מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
ד``ר אריה לידור07/03/2011שלום רב
ראשית מזל טוב על הריונך. דופק "איטי"הוא דופק שמחייב המשך ברור היות וייתכן ויתפתח לדופק תקין ( מירב הסיכויים ) או שיפסיק. לכן חיוני מאד המעקב .
הייתי מציע לך להקדים את מועד בצוע אולטרהסאונד הבקורת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באנטיביוטיקההילה07/03/2011
אני בשבוע 38 להריון. מזה שלושה ימים אני סובלת מדלקת בשתי העיניים שלי.
רופא עיניים נתן לי טיפול אנטיביוטי באמצעות טיפות מסוג
דתאמיצין 10 מ"ל ואופלוקס 5 מ"ל.
האם לטיפות אלו יש השפעה מסוכנת על העובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באנטיביוטיקה - תגובה
בצעי את הטיפול ללא כל חשש
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ומחלה אוטואימונית- לופוסכרמל2906/03/2011
אני בת 28, לפני שנתיים התגלה לופוס ואוביאיטיס. אני לוקחת 5 מיקרוגרם אלטרוקסין בגלל תת פעילות של הבלוטה, (כמעט חצי שנה לקחתי בין 15 ל- 60 מ"ג פרדניזון), מזה חודשיים 7.5 מ"ג ומזה כ-4 חודשים אימוראן. אני מאוזנת עכשיו מבחינת הכל. כבר חודשיים אני מנסה להיכנס להריון (הטכנאית ראתה זקיק בגודל 20 מ"מ) אבל אני לא מצליחה. האם זה אומר שהבציות שלי חלשות או לא איכותיות? יש טעם כבר מעכשיו להתחיל להתרוצץ ולסחוב את בעלי לרופאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ומחלה אוטואימונית- לופוס - תגובה
חודשיים הוא זמן חשיפה קצר מאד כדי להשיג הריון. המשיכי בנסיונותייך. זקיק 20 הוא זקיק בגודל טרום ביוצי תקין
המשיכי בנסיונותייך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות?רעות06/03/2011
שלום רב
לאחר שמונה שנים בהן לקחתי גלולות באופן קבוע והמחזור הגיע תמיד באופן מסודר כל 28 ימים, הפסקתי לפני כחודש. מאז עברו 33 ימים ועדיין לא הגיע המחזור . ביום בו הייתי אמורה לקבל את הווסת ביצעתי בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית (מאז עברו 5 ימים) שלא כמו בעבר בשבוע וחצי האחרונים אני מרגישה ממש כאבי מחזור כאילו שעוד רגע אני מקבלת מחזור- אך לא כך הדבר. אני יודעת שאחרי הפסקה כזו ארוכה הגיוני שהמחזור יאחר אך האם הגיוני שאני מרגישה כאבי מחזור 10 ימים מבלי לקבל מחזור? האם כדאי לעשות גם בדיקת דם ? חשוב לציין כי אין לי בחילות ולא כואב לי החזה. מה דעתכם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עברתי אותו דבר בדיוק
אדריאנה07/03/2011היי רעות, עברתי את אותו הסיפור בדיוק, המחזור שלי איחר המון (אני חושבת שיותר משבועיים) וזה לווה בכאבים עזים, ללא בחילות.
ביצעתי בדיקת אולטרסאונד ומצאו שהכל תקין, הרופא ייחס את הכאבים לביוץ ראשון לאחר הפסקת נטילת גלולות שלרוב הוא מכאיב מאוד. הבנתי ממנו שיש כאבים לאחר הפסקת גלולות ומחזור שמתעכב הוא לא דבר נדיר לאור הפסקת גלולות.
אני מציעה בשבילך להירגע- להזמין תור לרופא נשים, שיעשה אולי אולטרסאונד.
ולך - נסי לחזור לשגרה עד כמה שניתן, אם את לא בהיריון - המחזור יגיע.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות? - תגובה
אכן שכיח שלעתים לאחר הפסקת הגלולות מתמהמהת הופעת הוסת הסדיר . כל זה בהנחה שהוסתות שלך היו סדירים לפני תחילת הגלולות.
התאזרי בסבלנות ובמידה ואינך מקבלת תוך חודש מהפסקת הגלולת פני לרופא לבדיקה ויעוץ טיפולי בהתאם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון, ביוץ ובדיקות דםיעל06/03/2011
שלום,
אני מנסה להכנס להריון. נשלחתי לאחרונה לבדיקת דם לתפקודי טסיות (אגרגציה).
האם יש סיכון כלשהו לעשות בדיקת דם (שמעתי שלוקחים 50 סמ"ק דם בבדיקה זו) בזמן הביוץ או מעט לפני או אחריו? האם הבדיקה יכולה להשפיע לרעה על הביוץ?
כמו כן, יש לי בדיקת דם נוספת שבוע אחרי (בדיקה רגילה). האם יש סכנה להריון/ביוץ בלקיחת דם פעמיים תוך שבוע?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון, ביוץ ובדיקות דם - תגובה
אין כל סיכון לביוץ מעצם לקיחת הדם לבדיקה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון או לא הריון?אלמונית06/03/2011
קיבלתי מחזור ב6/2 ביום ה-21 היה לי דימום ורוד חלש היום ביצעתי בדיקת דם הריון שלילי יש לציין ששנה אני ללא אמצעי מניעה והמחזור שלי כל 23 יום האם יש תקווה להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון או לא הריון? - תגובה
מקוהה שכן. בצעי בדיקת הריון בעוד מספר ימים
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)