מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף אני בלחץ - אחרי לידהדפנה14/03/2011
שלום,
אני חודשיים אחרי לידה ראשונה
לפני כחודש בעלי ואני התחלנו לקיים יחסים ושמתי לב שלאחר כל מגע מיני כואב לי באיזור הרחם והשחלות, מעין התכווצויות...
הלכתי לרופא והוא אמר שהוא רואה ציסטה קטנה בגודל 30 מ"מ והוא אמר שזה יעבור ברגע שאתחיל לקחת גלולות
הוא הסביר שהדבר נובע מההורמונים שמופרשים לאחר לידה ואשר אותם הגלולות ידכאו
האמנם?
נשמע לכם הגיוני
כדאי ללכת לראות רופא נוסף?
אני מאד דואגת
יש לי כוונות להביא עוד ילדים בעתיד ואני לא רוצה שיגרם שום נזק לרחם שלי...
אודה למענכם המהיר!
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים???
דפנה16/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף אני בלחץ - אחרי לידה - תגובה
ד``ר אריה לידור17/03/2011שלום לך
המתיני לוסת הקרוב ובצעי אולטרהסאונד בסיום הוסת. במידה וקיימת ציסטה הנראית כציסטה בעלת מאפיינים פונקציונלים תוכלי להתחיל בגלולות לדיכוי ציסטה זו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי.....
דפנה17/03/2011קודם כל תודה על המענה!!!!!
לא הבנתי האם להתחיל לקחת גלולות בכל מקרה כשאקבל מחזור או לחכות לסיום המחזור, לעשות אולטרסאונד ואז לחכות למחזור הבא ולהתחיל גלולות...
למה בדיוק התכוונת?
אני אודה לקבלת הסבר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי הפרשותענת14/03/2011
כבר תקופה שיש לי הפרשות מהנרתיק מימיות בגוון צהבהב עם קצת ריח לא נעים.
היום שמתי לב שיצאה לי הפרשה צהובה וצמיגית יותר (כמו נזלת - ותסלחו לי על התיאורים)
לציין שכבר פעמיים שהייתי אצל האחות במעקב יצא לי דם בשתן (בבדיקת סטיק ברמה של +1) ובשתי הפעמים עשיתי תרבית שיצאה סטרילית...
רציתי לדעת האם ההפרשות האלה תקינות או יש צורך שאלך לבדיקה?? בנוסף האם יש קשר לזה שבכל פעם יוצא בסטיק שיש לי דם בשתן?? ומה זה אומר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי לציין שאני בשבוע 16
ענת14/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
ענת20/03/2011לא קיבלתי תשובה....
בנתיים כבר יומיים שההפרשות מקבלות צבע צהוב - ירקרק ללא ריח....
האם יש סיבה לדאגה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריבוי הפרשות - תגובה
ד``ר איילון לחמן20/03/2011שלום.
בבקשה לגשת לרופאך שיקח משטח נרתיק לתרבית ורגישות,אז תקבלי הטיפול המתאים.בבקשה לא להזניח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה עם החברה - גיל 18בעיה עם החברה14/03/2011
חברה שלי חושבת חושבת שהיא בהריון והיא משתמשת בגלולות מינס, ברטלין באופן קבוע והיא גם לקחה אנטיביוטיקה, השאלה אם נגרם נזק כלשהו במידה והיא בהריון?
אשמח לתשובתכם המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
בעיה עם החברה14/03/2011היא חושבת שהיא בהריון בגלל שהיא בדיוק סיימה את החפיסה לפני יומיים ולא הגיע המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי לידהחני14/03/2011
אחרי הלידה היה לי דימום כ-5 שבועות והוא לאט לאט נחלש. לפני כשבועיים התחיל שוב דימום,והוא לא נחלש כבר שבועיים.. לא דימום חזק אבל בערך יום רביעי לווסת.
האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום אחרי לידה - תגובה
ד``ר אריה לידור14/03/2011שלום לך
כנראה שזהו הדמם הוסתי הראשון שלאחר הלידה
פני לבדיקת רופא ראשונה לאחר לידה
בהצלחה
ד"ר אריה ליחדור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת סקר שלישישרון13/03/2011
ביצעתי בדיקת סקר משולש וה afp יצא 2.10
אני בת 24
הריון ראשון
וביצעתי את הבדיקה בשבוע ה16
זה מחוץ לנורמה וברצוני לדעת מה זה אומר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת סקר שלישי - תגובה
חשוב לראות את כל תוצאות התבחין המשולש ואת השקלול לסיכון כדי לחוות דעה. מה עם השקיפות העורפית. ? מה תוצאות ביוכימיית טרימסטר ראשון?
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלה חשובהקרןןןןן13/03/2011
יש לי שאלה
אני ביום האחרון לביוץ ויש לי כאבים בחזה בחילות כאבי בטן עזים. ואני מרגישה כיאילו אני הולכת לקבל ווסת ( חייבת לציין כאשר אני מקבלת ווסת אין לי אף אחת מהתופעות)I
עשיתי שתי בדיקיות הריון ושתיהן יצאו שלילי..
יש מצב שאני בהריון?והבדיקה טועה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלה חשובה - תגובה
את מתארת כאבי ביוץ . כמובן שתוצאת הריון בשלב זה עדיין שלילית. במידה ותהרי תוצאה זו תהפוך לחיובית רק בעוד 10-12 יום
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון שפעת בהריוןאורית13/03/2011
שלום
אני בהריון. התחסנתי בשליש הראשון להריון ואני שומעת שמומלץ להתחסן החל מהשליש השני. שאלתי- האם זה נכון? מה הטעם? לי המליצו להתחסן כבר בהתחלה. האם יתכן שנגרם נזק כלשהו לעובר שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון שפעת בהריון - תגובה
מותר להתחסן לשפעת ללא כל חשש בכל שלבי ההריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה חשובה13/03/2011
שלום רב, המחזור האחרון שלי היה ב 06.02.2011, בתקופה אחרונה הוא סדיר, ועד היום לא קבלתי מחזור. לפני כשבוע היו לי כאבי מחזור קצת לחץ בבטן נמשך כמה ימים לא משהו רציני ועבר כבר כמה ימים, לא כואב לי החזה, אין לי בחילות אני מרגישה טוב אבל מוזר שאין עדין מחזור עשיתי היום בדיקה בתית שיצא שלילית ויש לי בדיקה ביום חמישי עד אז אני לא מבינה מה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור13/03/2011ערב טוב
מומלץ לבצע בדיקת דם כמותית להריון בשלב ראשון.
אם הבדיקה שלילית יתכן אי סדירות במחזור.
מומלץ לבצע על קול אולי ציסטה שחלתית מפרישה הורמונים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרבית שתן תוצאות בבקשה עזרה!ש....13/03/2011
אחר הצהריים טובים רציתי לשאול עכשיו חזרתי ממרפאת נשים לאחר שעשיתי תרבית שתן והתוצאה יצאה חיובית 100.000C.F.U/ML
AMPICILIN <=2
CIPOROFLOXACIN<=0.5
ERYTHROMYCIN 2
MINOCYCLINE>=16
NUTROFURANTOIN<=16
PENICILLIN 2
TEICOPLANIN<=0.5
VANCOMYCIN 2
רציתי לציין שאני בשבוע 20 והרופא נתן לי אוגמנטין 875 פעמיים ביום ל3 ימים .
האם זה לא מזיק לעובר שלי?
והאם 3 ימים זה מספיק על מנת שזה לא יתפתח ליותר גרוע ?
אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ש....13/03/2011לא ציינתי את העמודה של הרגישות
AMPICILIN <=2 ----s
CIPOROFLOXACIN<=0.5-----s
ERYTHROMYCIN 2---------i
MINOCYCLINE>=16-----r
NUTROFURANTOIN<=16 ----s
PENICILLIN 2------s
TEICOPLANIN<=0.5------s
VANCOMYCIN 2--------s* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרבית שתן ד"ר עופר תדמור
לצערי יש לך דלקת בשתן
אוגמנטין בכמות כזו ל 3 ימים צריך להניח שיפתור את הבעייה
אוגמנטין לא מזיק לעובר
מומלץ לחזור על התרבית שבוע אחרי גמר טיפול
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרבית שתןליאל13/03/2011
תרבית - הריון שבוע 8
צמיחה של 10.000 CFU/ML
<=2 AMOXICILIN/CLAVUL A
8 CEPHALOTHIN
<=4 CEFOXITIN
CEPHALEXIN (לא רשום כלום)
32 NITROFURANTOIN
<=20 SULFAMETHOXA/TRIMETH
האם צריך אנטיביוטיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרבית שתן - ד"ר עפר תדמור
מימצא של 10000 מושבות חיידקים הוא גבולי
למרות זאת מומלץ לקחת אנטיביוטיקה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הזרעהאורנה13/03/2011
לפני שבועיים ב27/2/11יום ראשון ב11 בלילה עשיתי הזרעה בדיוק ביום הביוץ.
לאחר כ 8-9 ימים , ביום שלישי8/3/11 לפי בדיקת בטא אין הריון, קטן מ-2.
עדיין לא קיבלתי היום 14 ימים אחרי ביוץ.
האם הבדיקה בייתה מוקדמת?
האםן יש עוד סיכוי להריון?
למרות שביוץ וודאי היה ב27/3, לפי מעקב זקיקים ובדיקות דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הזרעה - תגובה
בצעת בדיקת הריון מוקדם מדי. חזרי על בדיקה זו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Streptococcus gr GUV13/03/2011
היי,
אני בשבוע 39 +2. אמורה ללדת ביום שישי. לפני שבוע עשיתי משטח והתגלה חיידק Streptococcus gr G .
בהתחלה הרופא אמר לי לא לעשות עם זה כלום, אלא רק בעת הלידה לעדכן את הרופא המיילד ושם יחליטו האם לתת אנטיביוטיקה בזמן הלידה או לא. לאחר מכן אמר שכן כדאי לקחת אנטיביוטיקה (מוקסיפן) לשבוע כבר עכשיו ובעת הלידה לא לעשות כלום.
רציתי לשאול - מה זה החיידק הזה? על מה עלול להשפיע? האם אכן כדאי לקחת כעת אנטיביוטיקה או לתת לזה לעבור לבד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Streptococcus gr GUV
UV13/03/2011רק לציין שהמשטח לא היה משטח גרון. הרופא המפנה הוא רופא נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
UV13/03/2011שלום רב,
קצת התחלתי להלחץ אז החלטתי לפרוס את כל שאלותי בנושא:
1. בלידה הקודמת היה לי חיידק מקבוצה B ואכן קיבלתי אנטיביוטיקה במהלך הלידה. האם זה הגיוני שעכשיו אין לי את החיידק?
2. מה זה בכלל החיידק מקב' G?
3. האם לקבל טיפול עכשיו או לא?
4. האם אין צורך באנטיביוטיקה במהלך הלידה?
5. במה הוא יכול לפגוע (אמרו לי שלא יודעים עליו הרבה ושזה חריג לקבל תוצאה כזו במשטח וגינלי).
6. האם יכול להיות שטעו באבחון וכדאי לעשות משטח חוזר?
7. האם זה מדבק (כדאי לחטא את האסלה אחרי השימוש כדי שבני בן ה-4 לא ידבק), להמנע מעיסוי פרינאום?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהStreptococcus gr G - תגובה
עלייך ליידע את הצוות המיילד. עם תחילת הלידה וירידת מים עלייך לקבל אנטיביוטיקה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופלר הריוןעדי13/03/2011
שלום רב.
בשבוע 33+1 עברתי בדיקת דופלר הריון. התוצאות היו כדלקמן:
,מצג ראש, מיקום שליה – קדמית, דרגת שליה 2
כמות מי שפיר תקינה, אינדקס מי שפיר 143 מ"מ
מדידות:
85מ"מ מתאים לשבוע 33 ו 6 ימיםBPD
296 מ"מ מתאים לשבוע 32 ו-4 ימיםHC
278 מ"מ מתאים לשבוע 32AC
62 מ"מ מתאים לשבוע 32 ויוםFemur
32 ו-3 ימים ממוצע גיל הריון HC FL
יחסים/משקלים
יחסים:
1.06HC/AC
4.48AC/Femur
1.37BPD/Femur
3.48HC/BPD
0.21FL/HC
משקלים
: 1924 גר' Hadlock1
: 1969 גר' Hadlock4
בנוסף הטכנאית אמרה שהבטן קטנה ומתאימה לשבוע 32
שלחו אותי לעשות בדיקה נוספת כשבועיים לאחר מכן אבל אני מאד מאד בלחץ
האם יש סיבה לדאגה?
תודה רבה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופלר הריון - ד"ר עופר תדמור
בשלב זה לאור התוצאות שנתת אין כל חשש
המדידות מצויינות
לא ברור מדוע הטכנאית דואגת והדאיגה אותך
אלא אם הטכנאית מדדה מדידה א ונבהלה ורשמה ב יותר גדול
בכל אופן על קול חוזר עוד שבועיים מצוין
אין דאגה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופלר הריון - תודה רבה
עדי14/03/2011תודה רבה רבה. מאד הרגעת אותי.
יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צירים אמיתיים או מדומים?מאיה13/03/2011
אני בשבוע 39, הריון שני. אני מרגישה צירים כבר שלושה ימים, אשר מתחילים מהגב ועוברים אל הבטן, נמשכים כמעט דקה (מאד מזכירים את הצירים שהביאו בסופו של דבר ללידה בהריון הראשון, רק בעוצמה פחותה). העניין הוא שהם לא סדירים בכלל, ומגיעים רק בשעות הערב והלילה. האם מדובר בצירים של ממש אשר רק יצטמצם המרחק בינהם ואגיע ללידה, או שאלו צירי הברקסטון היקס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צירים אמיתיים או מדומים? - תגובה
אין ספק שאלו צירים רצוי שתבדקי כדי לראות האם הם אפקטיביים. במידה ולא -נראה כי . תדירותם ועוצמתם עדיין נמוכה. לכשיתגברו בתכיפות ובעוצמה פני לבית חולים.
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה בתחילת הריוןקוקי13/03/2011
שלום,
גיליתי שאני בהריון בסוף השבוע הזה (לפי כל המחשבונים והעניינים זה שבוע 5). לפני הגילוי המרעיש קיבלתי מרופאה מיון נשים אנטיביוטיקה dalacin 150mg (4 כדורים ל5 ימים) עקב אבצס קטן בכניסה לנרתיק (שנעלם תוך יומיים ).
אמרתי לה שייתכן שאני בהריון ולכן היא רשמה את האנטיביוטיקה הזו, אך כשקראתי באינטרנט ראיתי שהיא לא הוכחה כבטוחה בהריון. בינתיים אני לוקחת אותה, אבל אוכל לדבר עם הרופאה שלי רק מחר, שזה יהיה היום החמישי לאנטיביוטיקה - האם זה בסדר שאני לוקחת אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה בתחילת הריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן14/03/2011שלום.
הכתובת הרשמית לתשובה על תרופות בהריון היא במשרד הבריאות בטלפון
02-6243669.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)