מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון צעירלירון16/03/2011
שלום,
אני בת 35+1, אני בשבוע 6, עם דימום קל מזה שבוע (דימום טרי ולא הכתמה חומה). בטא מהיום 12,294. ואולטראסאונד מהיום - נצפה שק הריון עם מחיצה קטנה גודל השק 11מ"מ, לא נראה דופק.
היסטוריה רפואית - הריון אחד בלידה קיסרית בשבוע 36.ומשבוע 29 שמירה עקב דימום וחשד להפרדות שיליה. לפני כחודש היה לי הריון כימי שהסתיים בשבוע 4 בערך.
בביקור אצל גניקולוג היום, נאמר לי כי יתכן ומדובר בהריון לא תקין, המליץ על מעקב בעוד שבוע.
שאלותיי הן: האם ייתכן שעוד יראו דופק ועובר בשבוע הבא ?
והאם ערכי הבטא לא גבוהים מדיי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון צעיר - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור16/03/2011ערב טוב
ערכי הבטה מתאימים לבדיקת העל קול
צריך לבצע על קול חוזר וגינלי עוד שבוע
בהחלט יש סיכוי להריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אולטראסואנדאיילת16/03/2011
עברתי ביום 20.2 שאיבה וביום 23.2 הוחזרו 2 עוברים טריים
מתי ניתן לבצע בדיקת אולטרסאונד ראשונה לראות את מספא העוברים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אולטראסואנד - תגובה
ד``ר אריה לידור17/03/2011שלום לך
שלום לך
כבר בסוף חודש זה יכולה לבצע אולטרהסאונד
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיזוף בהריוןעדי16/03/2011
האם מותר להשתזף בהריון, בשבוע 34?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיזוף בהריון - תגובה
אפשר כמובן עם מגן שיזוף ומקדם הגנה גבוה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק איטי בעוברגלית16/03/2011
שלום רב,
בבדיקת אולטרסואונד ראשונה (שבוע 6), נמצא דופק איטי בעובר.
1. ברצוני לדעת מהו הסיכוי שהדבר יסתדר (האם ישנן סטטיסטיקות בנושא)
2. במידה והדופק מסתדר - האם ישנן השלכות על התפתחות העובר/הילד בעתיד?
תודה רבה,
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק איטי בעובר - ד"ר תדמור
מותר שיהיה דופק איטי בשבוע 6
השאלה כמה איטי ???
לעשות על קול חוזר שבוע
אם יש דופק אין השלכה לעתיד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניית צפורנייםשמרית16/03/2011
אני חודש שמיני, עד כה עבר עלי הריון תקין ללא שום בעיות (טפו טפו טפו), ברצוני לדעת אם אני יכולה לעשות בנייה של צפורניים (חומר אקריליק), תודה, שמרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניית צפורניים - תגובה
יכולה ללא כל חשש
בהצלחה\
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופקסיון16/03/2011
שלום,
ת.ו אחרון- 15.2
תאריך iui - 27.2
בדיקת בטא- שבועיים + יום אחרי ההזרעה 14.3 - 213 בטא
האחות אמרה לי שאני בהריון, קבעה לי תור ל u.s ב 27.3 (עוד שבועיים).
האם ב u.s יהיה כבר דופק, אם לא, באיזה תאריך כן יהיה ? כי אני לא רוצה להגיע ל us ולא לראות דופק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק - תגובה
דופק עוברי ניתן לראות בעובר בן כ 6 שבועות ויותר .. אפשר לבצע אולטרהסאונד לצורך זה כ חודש לאחר ההזרעה
בהצלחה
ד|ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלותשיר15/03/2011
1. מה הטווח המומלץ בין השקיפות לבדיקת דם שעושים במקביל? אם ביום רביעי אני עושה בדיקת דם (שבוע 11+3) וביום ראשון עושה שקיפות (שבוע 12+0) - זה בסדר? או שעדיף לעשות באותו יום?
2. איזו סקירה חשובה יותר - ראשונה או שניה? הכוונה באיזה סקירה כדאי לי יותר להשקיע על רופא טוב ואיזה דרך הסדר של קופ"ח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שאלות - ד"ר תדמור
טווח של 3-4 ימים בין הבדיקות מצויין
2 הסריקות חשובות מאוד
לא ניתן להחליט מי פחות חשובה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימפיזיוליזיס ושמירת הריוןilan15/03/2011
שלום
אני בשבוע 34 וסובלת מזה שבועיים מכאבים במפשעה וקצת למעלה מזה בעיקר בהליכה שהפכה לדבר בלתי אפשרי. הגניקולוג שלי חושב שזה אולי סימפיזיוליזיס אך לדבריו הדבר אינו מצדיק שמירת הריון. מאחר ואני עובדת עבודה פיזית ואני עצמאית מס' מועט של ימי מחלה לא עוזרים לי משום שמאוד אפגע כלכלית.
שאלתי: האם אכן סיפיזיוליזיס לא מצדיק שמירת הריון?
ואם כן, האם אורתופד יכול גם כן להמליץ על שמירת הריון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזדהה ונמצאת באותה בעיה
מור14/01/2012למה אין תגובות / תשובות לשאלת האישה שעם בעייתה מתמודדות לא מעט נשים?
האם אפשר לקבל את פרטיה על מנת לראות איך התמודדה עם זה לבסוף?
לא יכול להיות שאנחנו העצמאיות "נאכל" אותה בכל פעם שניכנס להריון!!!
מה עושים???????????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות חלבון עוברי - מודאגתדורית15/03/2011
שלום רב,
אני בשבוע 18, עובר אחד, בדיקות שקיפות עורפית תקינות (1:9700)
קיבלתי היום תוצאות חלבון עוברי לפי תאריך וסת אחרון: 16.6
AFP: 0.59
HCG: 0.87
UE3: 1.10
סיכון לפי גיל: 1:224*
סיכון מחושב לפי גי בשילוב עם תוצאות הבדיקה: 1:585
במסקנות כתבו כך: ערך חריג
קצת מודאגת..ולא מבינה כי התוצאות הן בתחום הנורמה.
אשמח לתשובה ברורה ומעודדת יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות חלבון עוברי - ד"ר תדמור
השקיפות מצויינת
החלבון עוברי בינוני
הערך החריג הוא הסיכון לפי גילך
לפי הגיל את צריכה לעשות יעוץ גנטי ולשקול בדיקת מי השפיר.
ברור שהשקיפות מתקנת את הסיכון אבל לא מבטלת הצורך ביעוץ גנטי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
דורית16/03/2011כן אני בת 36.5 ועשיתי בדיקת מי שפיר מחכה לתוצאות..שיהיו רק טובות אני מקווה.
יום טוב,
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחר בקצב גדילת העובר**קרן**15/03/2011
שלום.
אני בשבוע 36+3 הערכת משקל 2300 - איחור בגדילה אסימטרי הרופא הפנה אותי לחדר לידה לשקילת הילוד (פער גדילה גדל בשבועיים האחרונים משבועיים ל3 שבועות).
כמות המיים תקינה. היקף ראש תקין. היקף בטן קטן מתאים לשבוע 33+3. (פער של עד 3 שבועות בגודל הבטן) בשבוע 34 הערכת משקל הייתה 2098 היקף ראש תקין היקף בטן מתאים לשבוע 32+4 (פער של עד שבועיים בגודל הבטן).
הרופא אמר שהוא גדל בקצב של 100 גרם בשבוע ואולי עדיף לילד אותי ושהתינוק ימשיך לגדול בחוץ ולכן הפנה אותי למיון. האם אני צריכה לחשוש? האם יכול להיות שיש בעייה עם העובר? איך אפשר לדעת אם מדובר בפג קטן או ננס??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחר בקצב גדילת העובר - תגובה
אין מדובר בפגות ולא בננסות אלא בעיכוב בקצב הצמיחה
הרופא שלך צדק בהפנותך לבית חולים . שם תבוצע הערכה מחודשת תתוספנה בדיקות דופלר ומוניטור ועל פי זה יוחלט אם ליילדך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירת מערכות מוקדמת-סורוקהאני15/03/2011
שלום לכולם
אני בהריון ראשון ובקרוב אני אמורה לעשות בדיקת סקירת מערכות מוקדמת. לפי מה שקראתי באינטרנט הבנתי שזו בדיקה ממש חשובה וחשוב שהרופא יהיה מומחה ,הבעיה שאני פשוט לא מכירה רופאים בתחום אין לי המלצות על רופא מסויים .אני קבעתי תור בסורוקה אצל ד"ר רלי מזור מישהו שמע עליה?? כי באינטרנט לא מצאתי כלום עליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירת מערכות מוקדמת-סורוקה - תגובה
ד''ר עפר תדמור15/03/2011ערב טוב
רופאה מצויינת
יש לך מזל
סריקת מערכות מוקדמת חשוב הרופא
חשוב לברר עם עושה דרך הנרתיק או הבטן
חשוב לברר נסיון הרופא וכמה זמן יש לו לבדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אדרי15/03/2011יש את פרו' משה מזור ויש את פרו' או ד"ר הרשקוביץ רלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בשעווהשקד15/03/2011
שלום,
אני בשבוע 9.
האם יש מניעה להסיר שיער בשעוה בבטן בגב התחתון ובמפשעות?
האם יש מניעה בשלב כלשהוא בהריון?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בשעווה בהריון
שקד17/03/2011אשמח למענה על שאלתי מה- 15/3. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עליי בטעות, אשמח לתגובתכם
שקד21/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להתייחסותכם. תודה
שקד21/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להתייחסותכם לשאלתי, תודה.
שקד22/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בשעווה - תגובה
ד``ר איילון לחמן22/03/2011שלום.
בעקרון בהריון לא מומלץ לבצע פעולות כגון אלו שאת מתארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת סקר שליש ראשומישהי15/03/2011
צהריים טובים,
אספתי עכשיו מקופת החולים את תוצאות בדיקת הדם של סקר שליש ראש.
כתוב שבשקלול השקיפות העורפית, הבדיקה והגיל שלי (40), הסיכון לתסמונת דאון הוא 1:10000. הסיכון לטריזונומיה 18 הוא גם 1:10000
זה אפשרי??? אני לא זוכרת שראיתי נתונים עגולים כאלה, אלא נתונים מדויקים יותר (1 ל-230 או 1 ל-4,800, לדוגמה).
אני רק רוצה לוודא שאני קוראת את התוצאות נכון, ושזאת לא טעות....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות סקר שליש ראשון ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור15/03/2011ערב טוב
תוצאות של אחד ל 10000
זה מצוין
אבל בגיל 40 זה לא משנה כי צריך לעשות בדיקת מי שפיר.
לפי התוצאות לא צריך סיסי שילייה , כן צריך בדיקת מי השפיר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הריון יקר מאוד,
מישהי15/03/2011אחרי טיפולים, ואנחנו לא רוצים לעשות מי שפיר רק בגלל הגיל. אנחנו מודעים לסיכונים, אבל גם מתייעצים עם רופאים ואני מכירה אישית לא מעט נשים שוויתרו על הבדיקה בגיל הזה (לא רק בהריונות יקרים, אגב).
גם בגיל 25 בדיקות הסקר יכולות לטעות ונותנות רק תוצאה סטטיסטית. אבל הרי גם הנתון של סיכון לפי גיל הוא רק סטטיסטי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הלידהשירן14/03/2011
כפי שכבר ציינתי אני שבוע 29,היריון ראשון
התאריך המשוער ללידה לפי הספירה יוצא ב-30/5, וסת אחרון 23/8.
ייתכן מצב שהלידה תיתכן נאמר שבועיים לפני, או אף שבועיים אחרי תאריך המשוער? מאחר והתאריך יוצא מעל 9 חודשים- בהנחה שבחודש יש 30 ימים.
לגבי הלידה-תמיד סבלתי מכאבי מחזור בצורה זוועתית ביותר. האם הדימום שלאחר הלידה הוא דימום כמו במחזור? או יותר? כמה זמן הוא נמשך? יש הפסקה באמצע? האם אחרי הדימום שלאחר הלידה חודש אחרי מתחיל מחזור רגיל? חשוב לציין שהמחזור שלי היה סדיר ביותר.הייתי יכולה לדעת זמנים מדוייקים מתי אני מקבלת. זה ישתנה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שירן16/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי הלידה - תגובה
תאריך החידה המשוער הוא בשבוע ה40 . לאחר החידה אם תקינה צפוי דמם בלתי סדיר של עד כ חודש אך ייתכן גם יותר במידה ותניקי. רצויה בקורת 6 שבועות לאחר הלידה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתקני ביטחון, שבוע 29שירן14/03/2011
שלום,
אני שבוע 29, האם מתקני הביטחון במקומות ציבוריים, הגלאים האלה שעוברים תחתם, מזיקים להיריון? בכל תקופתו?
שאלה נוספת, מאחר והבטן גדלה לה, האם מותר לשים חגורת בטיחות בזמן נהיגה?
בקורס הכנה ללידה, והרופאה שלי אמרו שאסור לישון על הגב. השאלה האם זה במשך כל תקופת ההיריון שלי כבר משבוע 29, או רק בסוף ההיריון כבר לפני הלידה.
לפעמים כשאני ישנה אני מתעוררת ומגלה שהתהפכתי וישנתי על הגב-זה רע?
שאלה נוספת-האם יש חשיבות לגודל הבטן. אני שבוע 29 והבטן שלי בגודל כמו כדור כדורסל. פגשתי נשים בהיריון בשבוע מתקדם משלי והיו בעלות בטן כמו שלי, וכמו כן נשים בשבועות מתחילים כמו 22 עם בטן גדולה יותר משלי. יש לזה חשיבות רפואית לגבי העובר?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שירן16/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתקני ביטחון, שבוע 29 - תגובה
אין סכנה להריון או לעובר מגלאי המתכות. יכולה בהחלט לישון על הגב או על הבטן ללא חשש. גודל הבטן שלך פחות חשוב. יוותר חשוב גודל העובר כפי שנקבע באולטרהסאונד. מותר לחגור חגורת בטיחות ברכב.
בהצלחה\
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
שירן17/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)