מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה חייבת תשובהמודאגת19/02/2011
שלום, אולי השאלה שלי תישמע טיפשית, אבל אני ממש מודאגת:
אני בהריון בשבוע 11, אתמול הייתי בבדיקה והכל נראה תקין, שק החלמון עדיין לא נעלם.
היום עשיתי טסט לאוטו, וכשישבתי באוטו עברתי קפיצות חזקות מאוד... אני יודעת שהעובר מוגן בתוך מי השפיר, אך האם בכל זאת יכול להיגרם לו איזשהוא נזק מהקפיצות האלה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
מירי19/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תגובת מומחה
רחלי20/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה חייבת תשובה - תגובה
ד``ר אריה לידור20/02/2011שלום לך
כםי שציינת בעצמך העובר מוגן דיו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת אח- אחרי ניתוח קיסרירותי19/02/2011
שלום
אחרי 2 ניתוחים קיסריים. האחרון לפני 10 ימים
מתי אוכל להרים את בתי השוקלת כ 10 ק"ג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת אח- אחרי ניתוח קיסרי - תגובה
בעקרון אפשר לחזור לפעילות רגילה לאחר בקורת ראשונה כ 4-6 שבועות לאחר הלידה. עד אז יש להמנע מפעילות גופנית או מאמצים שלא לצורך
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 39רינה19/02/2011
היי הריון שני ילדתי את הראשונה בקסרי עקב מצוקה עוברית עכשיו אני בשבוע 39 ללא כל סימן של לידה קרובה אין לי לא צירים ולא שום סימן מקדים מפחדת ללדת שוב בקסרי מעוניינת בלידה רגילה מה אני עושה?.. איך אני בכל זאת מזרזת את התהליך מרגישה כאילו אני ישאר בהריון לנצח! :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה דילגו עלי
רינה20/02/2011:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 39 - תגובה
עדיין יש זמן עד ללידה ( עד שבוע 41 ) . מציע לך תחילת מעקב ביחידת ניטור טרום לידה בבית החולים בו את רוצה ללדת החל משבוע 40
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בתחילת הריוןדנה19/02/2011
שלום,
אני בתחילת הריון- שבוע 8,בשבוע וחצי האחרון יש לי כמעט כל יום במהלך היום יובש בפה. אני שותה הרבה מים וזה עדיין לא עוזר.
האם זה נובע מההריון והאם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בתחילת הריון - תגובה
ד``ר איילון לחמן20/02/2011שלום.
שווה להתיעץ ולהיבדק אצל רופאך. תרגשי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדירמישהי18/02/2011
אם המחזור שלי לא סדיר, כיצד אני אמורה לדעת מתי הביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר - תגובה
ד``ר איילון לחמן20/02/2011שלום
אכן קצת בעיתי .הכלל הוא שהמחזור מגיע 14 יום לאחר הביוץ.אם מחזורים לא סדירים אכן קשה לדעת.ניתן לאתר הביוץ באמצעות מדידת חום או באמצעות ערכות לבדיקת ההורמונים בשתן.ממליץ להתיעץ עפ הרופא.בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטיפה אינטימיתשירה18/02/2011
האם מותר להשתמש בסבון לשטיפה אינטימית בזמן הריון?
האם ישנן אזהרות מסויימות בעיניין
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטיפה אינטימית - תגובה
ככלל אינני ממליץ על שטיפות אינטימיות ובמיוחד לא בהריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משטח ואגינלירינת18/02/2011
שלום, עשיתי בדיקת משטח ואלו התוצאות
REMARKS (MICRO) Order Comments
REMARKS (MICRO) מקום לקיחה: מהנרתיק
Vaginal culture צמיחה של
לבדיקה קודמת לבדיקה הבאה התאמת הטיפול לחיידק
התאמת הטיפול לחיידק שם החיידק שם האנטיביוטיקה קוד הרגישות תוצאת הרגישות הערות
Escherichia coli Amoxicillin/Clavul A רגיש 8
Ampicillin/sulbactam רגיש 4
Amikacin רגיש <=2
Cefaclor רגיש בינוני .
Cephalothin רגיש בינוני 16
Cefoxitin רגיש <=4
Ciprofloxacin רגיש <=0.25
Cefuroxime רגיש 4
Ceftazidime רגיש <=1
Ceftriaxone רגיש <=1
Gentamicin רגיש <=1
Imipenem רגיש <=1
Ofloxacin רגיש <=0.25
Piperacillin עמיד >=128
Sulfamethoxa/Trimeth רגיש <=20
Ertapenem רגיש <=0.5
לפי מה שאמרה לי האחות יש חיידק צואתי והרופא אמר שהבדיקה תקינה ואין מה לעשות אמנם תשובתו לא מספקת אותי ורציתי לדעת האם זה תקין, אני בשבוע 37 ורוצה שלקראת לידה הכל יהיה תקין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משטח ואגינלי - תגובה
אם אלו ממצאי התרבית הוגינלית יש להתייחס אליה ולטפל בהתאם לטבלת הרגישויות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז בעצם הבדיקה לא תקינה?
רינת20/02/2011אם רופא השנים אומר שהכל תקין איך בכל זאת אני יכולה לטפל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירת מערכות מוקדמת -עזרה בבקשה!ש.....18/02/2011
שלום לך אני בשבוע 17+2 אחרי הפריה חוץ גופית ואתמול עברתי סקירת מערכות מוקדמת הכול היה תקין חוץ מאגן כליה מימין מורחב 3.5 מ"מ הרופא אמר לי לעקוב אחרי זה ....
אני בלחץ ומודאגת האם הכול בסדר עם העובר שלי? הוא גם ציין שזה תופעה נפוצה אצל בנים שזה קצת מורחב ....האם זה באמת נכון?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי לציין גם
ש.....20/02/2011שהשקיפות עורפית יצאה תקינה סיכון 1:999 וגילי צעיר מאוד 21.5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי אותו סיפור
סיון20/02/2011היי,
גם לי יש אותה בעיה, יש לי בן, ואני בשבוע 30
צריך לעקוב אחרי זה כל 3 שבועות,הרחבה של אגני כליה, כל עוד זה לא עובר את ה-10 ס"מ והכליות מתפקדות תקין אז הבנתי שבד"כ זה מסתדר אחרי לידה
במקרים נדירים אם זה מגיע עד 15 ס"מ עושים ניתוח אחרי הלידה לעובר ומעקבים אצל נפרולוג ילדים, בכל מקרה אין מה לעשות בשלבים שהעובר בבטן אלא רק מעקב ומטפלים בזה אחרי הלידה, יש פשוט לבדוק שאין מיעוט מי שפיר,וחסימה בדרכי השתן של הכליות
ומומלץ לפנות לייעוץ גנטי ולעשות אקו לב עוברי (זה מה שאמרו לי ) בשביל לשלול סיכוי לתסמונת דאון....
מקווה שעזרתי לך קצת ושהכל יסתדר לנו בעזרת השם.......
(דרך אגב כל מה שהסברתי לך זה לפי רופאים מומחים שאמרו לי ככה )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקירת מערכות מוקדמת -עזרה בבקשה! - תגובה
אגן כיליה מעט מורחב הוא לא ממצא חריג.התיעצי בבקשה עם רופאך לגבי המשך בירור ומעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דמומון בשבוע 7רותם18/02/2011
הי אני בשבוע 7+6 ואתמול התעוררתי בבוקר היה לי מין נגובים חומים עם דפ טיפטיפה בצבע חום כמו לפני וסת ושוב בצהרים ונפסק. ייתכן וזוהי השתרשות או מה לדעתכם? האם יש בכך סיכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמומון בשבוע 7 - תגובה
בכל מקרה של דמם רצוי לבדוק את תקינות ההריון. פני ובצעי אולטרהסאונד לתקינות ההריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכר גבוהטלי18/02/2011
שלום, אתמול בבדיקת שתן שגרתית יצא לי סוכר גבוה בשתן. עשו לי בדיקה באצבע ויצא 150 (שעתיים אחרי האוכל).
קיבלתי הביתה מכשיר למעקב לשבוע. היום בבוקר אחרי צום של לילה היה לי 96 ואחרי א. בוקר 77. כעת אחרי א. צהריים שוב 96.
איך ניתן להסביר את הסוכר הגבוה מאד שהיה אתמול?
אני בשבוע 31+2. בדיקת העמסה של 50 מ"ג יצאה 135.6 לא עשיתי של 100 מ"ג.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכר גבוה - תגובה
קשה להסביר את התוצאות. אך ערך 150 הוא גבוה וגם ערך צום של 96 הוא גבוה. אמליץ לך לבצע העמסת סוכר מלאה וההנהלות בהמשך בהתאם לתוצאות העמסה של 100 ג"ר .
בהצלחה,
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת של ניתוח קסירי- דחוףרותי18/02/2011
שלום
עברתי ניתוח קיסרי לפני כ 9 ימים.
הורידו יל את הסיכות ואמרו לי שהצלקת לא התאחתה טוב . כשהסתכלתי ראיתי שהצלקת כאילו פתוחה.. לא מאוחה... רואים בפנים בין 2 החלקים שאמורים הלתאחות
האם זה מסוכן?
האם מצריך ממני לעשות משהו?
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת של ניתוח קסירי- דחוף - תגובה
בעקרון משאירים את הצלקת כפי שהיא על מנת שתסגר מעצמה. עד אז צריך לדאוג לחיטויה היומיומי בהתאם להנחיית אחות או מרפאת צלקת ניתוחית ( בתל השומר למשל)
בהצלחה
דר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות בשבוע חמישיאור18/02/2011
שלום. זה ההריון הראשון שלי. בתאריך 14/02 נמדדה ביטא בגובה 1013, לפי מחשבוני ההריון אני בשבוע 5+3. וסת אחרונה היתה ב 10/01.
מתאריך ה 16/02 יש לי הפרשות חומות במרקם של ריר בעת הניגוב.
האם זה נורמלי? יש לי בדיקה ראשונה אצל רופא נשים רק ביום שני. לא יודעת אם רלוונטי אבל הפסקת הגלולות היתה לפני שלושה חודשים. בנוסף, מתי ניתן יהיה לשמוע דופק?
תודה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה לענות...
אור19/02/2011האם נורמלי או שיש מקום לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות חומות בשבוע חמישי - תגובה
הבדיקה שתבצעי תראה מצב ההריון.דופק עוברי קודם רואים ורק מאוחר יותר שומעים. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל...
אור20/02/2011ד"ר לחמן
תודה על התגובה. קראתי בהמון פורומים שהפרשות חומות יכולות להופיע. האם זה אכן מצב נורמלי? האם יש בדיקה שניתן לעשות כדי להסביר את הופעת ההפרשות האלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות מי שפירSilvia18/02/2011
שלום,
אני בהריוני השני בשבוע 28+2 .
בשבוע 23 נאמר לי שיש לי ריבוי קל של מי שפיר אינדקס AFI=23
בשתי בדיקות שבוצעו בשבועות מתקדמים יותר על ידי שני בודקים שונים נמדד :
בשבוע 27 : AFI=20
בשבוע 28 : AFI=21.9
*בצעתי דיקור מי שפיר בשבוע 18 והתוצאות תקינות
*אקו לב- תקין
*שקיפות סקירות ראשונה ושנייה - תקין
*סקירה מכוונת שבוצעה באופן פרטי בעקבות הריבוי, ע"י ד"ר מלינגר ,בשבוע 27 תקינה, צויין כי העובר גדול בשבועיים מגילו ( כמו כן נרשמה הערה כי נשללו סימנים לתסמונות של גדילת יתר )
*.בבדיקה נוספת שבוצעה דרך הקופה בשבוע 28 גם נמצא שהכל תקין.
*בדיקות גנטיות שבצעתי לפני כשלוש שנים בהריוני הראשון , תקינות,
ובנוסף כשהתקשרתי למכון בו בוצעו הבדיקות, נאמר לי כי מאז אין בדיקות חדשות אותן עליי לבצע .
האם יש מקום לדאגה ?
ומה בעצם אומרת העובדה שכמות המים נשארת סביב אותו מדד של 22 AFI שנחשב כגבול עליון של הנורמה ?
האם זה שהעובר ( גדול בשבועיים ) עדיין בגדר הנורמה ?
והאם לדעתך יש מקום לייעוץ גנטי ?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך - כמות מי שפיר
Silvia18/02/2011בהמשך להודעתי הקודמת שכחתי לציין כי נשללה סכרת ( בבדיקת 100 גרם )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה בבקשה עם אפשר דחוףף...סטפני17/02/2011
שלום..
אני נשואה כבר שנה... ולפני כ 5 חודשים הייתי בהיריון והוא היה מחוץ לרחם ...
אז עברתי הפלה דרך זריקה ועכשיו הכל בסדר תודה לאל....
השאלה שלי היא כזאת:
איך אני מחשבת את הימי ביוץ שלי , המחזור שלי לא סדיר בדרך כלל ,
5.10.10 תחילת מחזור נגמר ב 11.10.10
18.11.10 תחילת מחזור נגמר ב 24.11.10
18.12.10 תחילת מחזור נגמר ב 24.12.10
19.01.11 תחילת מחזור נגמר ב 26.01.11
29.02.11 תחילת מחזור נגמר ב 3.02.11
בדקתי באתרי אינטרנת את מחשבון הביוץ וכל אחד מהם נותן לי משהו אחר..
מאוד מקווה לעזרתכם...
תודה רבה רבה רבה לכם מראש...
לין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה בבקשה עם אפשר דחוףף... - תגובה
ד``ר אריה לידור18/02/2011שלום לך
במידה והוסתות שלך סדירים מדי כ28 יום הרי הביוץ הוא בסביבות יום 12-14 מתחילת הוסת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףף - אחרי ציטוטקמימי17/02/2011
שלום רב,
ביום שלישי החדירו לי 4 כדורי ציטוטק, היום - יום חמישי הגעתי לביקורת ונאמר לי שיש עדין חלק בגודל 24 ממ שלא ירד ונתנו לי שוב 4 כדורים.
נאמר לי שאם זה לא יעבוד, ניתן יהיה לבצע שאיבה ללא הרדמה.
אני מפחדת נורא מהרדמה כללית ולא רציתי להגיע לגרידה והשאלה שלי מה זו השאיבה הזו, איך היא מתבצעת והאם זה יסיים את הסיפור או שבסוף אגיע לגרידה?
המנה השניה של הכדורים לא הזיזה לי בכלל. מה לעשות? אני מודאגת מאודץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףף - אחרי ציטוטק - תגובה
ד``ר אריה לידור18/02/2011שלום רב
אפשר לנסות סבב טיפול שלישי ואחרון. במידה ולא יועיל לא יהיה מנוס מבצוע גרידה בהרדמה כללית
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לאחר ציטוטק
מימי18/02/2011בביה"ח נאמר לי שחוץ מגרידה יש אופציה של שאיבת החלק שנותר ללא הרדמה כללית. האם אתה יכול להמליץ איזו אופציה טובה יותר? אני מגיבה לא טוב להרדמה כללית וזה החשש שלי בעיקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)