מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלפוחית נוירוגנית בהריוןמירב16/02/2011
שלום רב, אני בת 32, בהריון רביעי שבוע 17.
לפני כשלוש שנים אובחנה אצלי שלפוחית נוירוגנית עם שארית שתן משמעותית, לאחר ת"ד בבדיקה אורודינמית.
טופלתי בדטרוסידול בהצלחה והפסקתי את הכדורים כשתכננתי הריון.
כרגע מאוד סובלת מהשלפוחית בצורה הרבה יותר קיצונית ממה שחוים בד"כ בהריון.
יש לי שתי שאלות:
1. האם ניתן לקבל טיפול תרופתי לזה המותר בהריון ואינו פוגע בעובר?
2. האם יכול להיות קשר בין בעיה זו לצירים מוקדמים? בשבוע שעבר התחלתי לסבול מצירים מוקדמים אשר טופלו באינדומד למשך יומיים, וגיליתי שיש קשר הדוק בין הצורך להשתין לבין ההתקשויות הכואבות. הכאבים היו בעת שהיה לי צורך להשתין וגם לאחר השתנה.
ובכלל יש לי תחושה כשהשלפוחית "מלאה" (והרי אני מרגישה אותה מלאה בתדירות גבוהה) שיש לי מין לחץ תוך בטני כזה שמפריע את שלוותי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עליי.. מקפיצה את ההודעה
מירב18/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הbeta HCG עלתה הרבה ב5 ימיםאורטל16/02/2011
שלום רב אבקש ברשותך לשאול ולספר על הבדיקה שעשיתי
ב10.2.2011 עשיתי בדיקת דם BETA ויצא לי 240
אתמול ב15.2.2011 עשיתי שוב את הבדיקה כבקשת הרופא ויצא 3271
אבקש לדעת אם זה הריון תקין מראיית עיין מקצועית שלך
ואם זה נחשב לתקין העלייה המהירה הזאת ולפי מה שרשמתי לך איזה שובע אני צריכה להיות אבקש תשובה מקצועית כי חשוב לי לדעת איפה אני נמצת מנקודת מבט שלך תודה אבקש תשובה בהקדם האפשרי ושוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הbeta HCG ד"ר עופר תדמור
ד''ר עפר תדמור16/02/2011ערב טוב
ערך של 240 מתאים לשבוע 4
ערך של 3271 מתאים לשבוע 5
הערכים נימדדים כמכפלות של טיטראציות לכן השינוי הגדול.
את בשבוע 5 ואין כל בעייה
השלב הבא בערך שך 10000 שבוע 6 לראות עובר עם דופק.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה לתשובתך בקשה
אורטל16/02/2011תודה קודם כול על התשובה הקודמת ושחכתי לשאול משהו חשבו קטן היות וב5 ימים זה עלה הרבה רציתי לדעת אם יש סיכוי לכמה עוברים או שאין קשר עליה הגדולה ב5 ימים אבקש ברשותך את תשובתך המקצועית כחוות דעת היות ואתה בעל
נסיון רב בתחום אבקש תשובה בהקדם אם אפשר וסליחה על גזילת הזמן אני חדשה פה באתר וחשוב לי לשאול את השאלות האלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל הריון מדוייק ותאריך לידה משוערהריונית16/02/2011
היי,
תאריך ווסת אחרונה 2/6/2010, מאחר והביוץ שלי הוא מאוחר בבדיקת האולטראסאונד הראשונה הרופאה שלי תיקנה את התאריך לתאריך ווסת מחושב- 12/6/2010.
בכל הבדיקות שנערכו במהלך ההריון צויין התאריך המחושב.
בסקירה הראשונה העוברית הייתה גדולה ב-4 ימים לשבוע שלה
בסקירה השניה העוברית הייתה גדולה ב-8 ימים לשבוע שלה
וב-2 הערכות המשקל האחרונות היא גדולה ב-8 ימים לשבוע שלה.
בשבוע 35+1 שקלה 2850 גר'.
הרופא שערך לי את הערכות המשקל ציין שאולי לא היה צורך לתקן את תאריך הווסת...
האם זה אומר שאני אלד קודם או שהעוברית שלי גדולה לשבוע שלה? מה עושים במצב כזה?
אודה לתשובתכם בהקדם,
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל הריון מדוייק - ד"ר תדמור
גיל ההריון שהרופאה שלך קבעה מדוייק מאוד
אין צורך לשנות אותו
העובר בגודל תקין
סטיות נחשבות בסוף ההריון רק שהעובר גדול בשבועיין ויותר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ההריון תקין?מור16/02/2011
שלום רב! ביום א' עברתי בדיקת אולטרסאונד ראשונה והרופא אמר שאני בשבוע 6+ 3 ימים לפי הוסת האחרונה. בבדיקה נצפה שק הריון, שק חלמון, דופק וקוטב עוברי בגודל 3.8 מ"מ. הרופא אמר שזה קצת קטן מהצפוי לשבוע זה ושעלי לחזור לבדיקה נוספת עוד כשבוע וחצי. שאלתי היא: האם קוטב עוברי זה התחלה של עובר? האם היה צריך לראות כבר עובר ? האם זה מעיד על משהו לא תקין? אשמח לתשובתכם המהירה, תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ההריון תקין? - ד"ר תדמור
אין מקום לדאגה
היות ולא יודעים בדיוק מתי נכנסת להריון הבדיקה תקינה גם אם מעט קטן
הפיתרון על קול וגינאלי עוד שבוע
ללא דאגה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופקשיר16/02/2011
האם בבטא 4600 שבוע 5 פלוס 4 ייתכן ויראו דופק ולא רק שק?
אם לא - מתי כן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק - ד"ר עפר תדמור
בבטה של 4600 ניתן לראות דופק במכשיר טוב בגישה וגינאלית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות... מודאגתעדי16/02/2011
שלום,
אני כרגע בשבוע שמיני, עשיתי אולטרסאונד ראשון בשבוע שביעי (לפני שבוע..) והכל היה תקין, ראו את השק, ועובר עם דופק.. וכו'
אתמול בשעות הבוקר הבחנתי בכתמים חומים בניגוב לאחר מתן שתן... עקבתי אחרי זה ושמתי תחתונית והבחנתי שיש טיפה הפרשות על התחתונית... במהלך היום כבר לא היו הפרשות על התחתונית אבל עדיין בניגוב הבחנתי בהפרשות שצבען הפך להיות אדמדם בהיר..
בשעות הערב כשראיתי שזה לא מפסיק הלכתי למיון נשים בשביל לבדוק את זה... וגם שם הכל היה תקין... ראו דוםק עוברי וכו'.. ואמרו לי לנוח ואם אני חשה בכאבים כולשהם/הדימום מתחזק להגיע שוב.. ולעשות בדיקה נוספת בעוד שבוע..
במהלך היום המשכתי לעקוב אחרי הכתמים והדימום לא הפסיק.. (אין כתמים בתחתונית אבל עדיין בניגוב יש כתמים חומים, הפעם עם נקודות קטנות כאילו... כמו גושים קטנים קטנים... מילימטר..)
מקודם הבחנתי שמאתמול בערב אני לא מרגישה כלל בחילות ואין לי הקאות כמו שהיו לי בשבוע האחרון...
אשמח לייעוץ אם כדאי ללכת שוב לביקה עוד היום או להמתין לשבוע הבא... =/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהו ההריון הראשון שלי ואני בת 22
עדי16/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוסיף שאתמול במיון נמסר שאני
עדי16/02/2011במצב של הפלה מאיימת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בשבוע שביעי - גם לי יש...
mammy16/02/2011הפרשות חומות כאלה.....
|8
אני אשמח לדעת אם זה בסדר
האם ייתכן וזה נובע ממאמץ?
אני גרה בקומה רביעית בלי מעלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות חומות.. ד"ר תדמור
הפרשות חומות דמיות שכיח בהריון
יתכן דימום מצוואר הרחם ולא מיתוך הרחם
לא מעורר דאגה באם על קול הראה על דופק
שיטת המעקב אחרי ההריון בעל קול ולא לפי הפרשות
אם מרגיע אותך תמיד כדאי לעשות בדיקת על קול
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקר שליש ראשון אחרי שקיפות עורפיתיעל16/02/2011
כמה זמן אחרי שקיפות עורפית צריך לבצע את בדיקת הדם הסקר שליש ראשון? אצל הרופא אמרו לי תוך 24 שעות ובמעבדה אמרו לי שזה לא משנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקר שליש ראשון שקיפות - תדמור
כדאי לבצע הסקר תוך 72 שעות , ערכי בדיקת הדם מוזנים על ציר הזמן של מדידת גודל העובר ולכן יש חשיבות לקירבה בין הבדיקות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתmammy16/02/2011
שלום
אני בת 23 הריון ראשון ובשבוע 7 להריון(7 + 2)
בביקורי האחרון אצל הרופאה ביקשתי מרשם לחומצה פולית כי עומדת להגמר לי הקופסא של הכדורים.
הרופאה נתנה לי דף שיש עליו רשימה של כדורים ו-ויטמינים שונים לנשים,וסימנה
מארז של "אלספה" ו"פרנטל",קניתי את המארז אבל על האלספה כתוב שיש בזה גם חומצה פולית,ולכן התעוררה השאלה האם להפסיק לקחת את הכדורים שיש לי בנפרד של חומצה פולית או שעלי לקחת את שניהם...?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית - תגובה
צריך בהריון כדורים של 5 מ"ג ליום
שתי התרופות לא מכילות 5 מ"ג .
כדאי לקחת כדור מיוחד רק לחומצה פולית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה.אבל לא הבנתי
mammy16/02/2011אם צריך כדורים של 5 מ"ג ליום ,מדוע נתנו לי את הקפסולה(עוד לפני שהתחתנתי לקחתי) של 400מק"ג ?
יש לי 3 קופסאות שונות של כדורים
1. חומצה פולית (100 טבליות של 400מק"ג)
2. פרנטל
3. אלספה
האם לקחת את שלושתם?
והאם יש סכנה לקחת את שלושתם בבת אחת אחרי \במהלך הארוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה-לא הבנתי מה עליי לעשות
mammy16/02/2011שלום,
אם צריך כדורים של 5 מ"ג ליום ,מדוע נתנו לי את הקפסולה(עוד לפני שהתחתנתי לקחתי) של 400מק"ג ?
יש לי 3 קופסאות שונות של כדורים
1. חומצה פולית (100 טבליות של 400מק"ג)
2. פרנטל
3. אלספה
האם לקחת את שלושתם?
והאם יש סכנה לקחת את שלושתם בבת אחת אחרי \במהלך הארוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת בטאחגית16/02/2011
מה משמעות של בדיקת בטא בערך של 8403.
איזה שבוע יכול להיות ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת בטא - ד"ר תדמור עפר
ערך של 8000 מתאים לסוף שבוע 5 תחילת שבוע 6
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שבוע 22הריונית16/02/2011
אנ יבשבוע 22+ 3 ימים ..אני מרגישה מדי פעם תנועות מאוד עדינות בבטן אך בעיטות חזקות יותר עדיין לא הרגשתי.. האם זה תקין??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לשאלתי??
הריונית16/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון שבוע 22 - ד"ר תדמור ירושלים
בשבוע 22 עדין לא צריך להרגיש תנועות חזקות.
לא לדאוג בכלל.
כדאי כמובן לבצע בדיקת על קול אם לא ביצעת בחודש האחרון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעות וצילום רחםויקה16/02/2011
שלום,
קצת רקע על עצמי: אני בת 32, סובלת מווגיניסמוס חריף, מה שמונע מאיתנו לקיים יחסים מלאים. אני נשואה כ-3.5 שנים. מאחורי 3 הזרעות שכשלו. הזרע של בעלי בסדר, בכל הזרעה כ-40 מליון זרעונים בתנועה. הבדיקות ההורמונליות שלי גם בסדר. ועד כמה שידוע לי יש לי ביוץ טבעי. למרות שאת ההזרעות עשינו עם כדורי איקאקלומין וזריקת אוביטרל.
אחרי 3 כשלונות, רופא נשים שלי שלח אותי לצילום רחם. הוא ציין שלפני שהוא ממשיך עם הזרעות על בסיס זריקות, הוא רוצא לראות צילום רחם ולפסול אפשרויות אחרות לאי הצלחת הטיפולים.
השאלה שלי - מאחר ובדיקת צילום רחם היא בדיקה פולשנית, וגם כואבת, האם לא מוקדם לעשות אותו לאחר 3 סיבובי הזרעות? או שעדיף לעשות עכשיו בכדי לא לבזבז זמן? האם צילום רחם יכול לפגוע בפריון? ואפשרות קליטה להריון?
יש לציין כי אני לא סבלתי בעבר מדלקות ברחם, וכמובן שלא ילדתי.
אשמח לתשובה.
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לחוות הדעת
ויקה17/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעות וצילום רחם - תגובה
ד``ר אריה לידור17/02/2011שלום לך
נראה לי שמוקדם מדי לבצע בדיקה פולשנית זו וכן לנוכח העובדה של הרית בעבר .יתרה מזו ניתן לבצע בדיקה הנקראת הידרוסונוגרפיה במידה ודווקא ובכל זאת בשלב זה רוצים ( כפי שאמרתי עדיין מוקדם מדי) להעריך את פתיחות החצוצרות
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר בידר
ויקה19/02/2011שלום,
האם לעשות צילום רחם בשלב הזה יכול לסכן אותי מבחינת סיכויים להרות?
האם הסיכונים הכרוכים בבדיקה יכולים לפגוע ביכולת פריון או ברחם עצמו?
והאם גם הזרעות נחשבות לפולשניות?
או מה שפולשני בצילום רחם זה הזרקת חומר היוד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מופנית שד"ר לידור
ויקה19/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, רציתי לדעת האם סקירה מוקדמתחן16/02/2011
לבצע סקירה מוקדמת בשבוע 16 + יומיים, זה בסדר או שעדיף להקדים?.????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, סקירה מוקדמת - ד"ר תדמור
ד''ר עפר תדמור16/02/2011צהריים טובים
סקירה מוקדמת כדאי לבצע בגישה וגינאלית
הזמן האופטימלי שבוע 15 שזה 14+6 או 15+2
כמובן אם בודקים בגישה וגינאלית
אם הרופא בודק דרך הבטן אז 16 או 17 מתאים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלהשיר15/02/2011
אם הבטא מכפילה את עצמה יפה כבר שבוע וחצי (התחילה ב 54 -
6.2 והיום הגיעה כבר ל 2300) - האם ניתן להסיק שההריון יהיה תקין. למרות שאין עדיין בחילות, אבל קצת עייפות ורגישות בשדיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכפלה - תגובה
ד``ר אריה לידור15/02/2011שלום לך
ההכפלה תקינה . בשלב זה יכולה כבר לבצע אולטרהסאונד ראשון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכרת הריוןליאת15/02/2011
ד"ר אני קצת חוששת כעת התחלתי שבוע 38 להריוני (ככל הנראה נפתח היום כבר הפקק הרירי כך שממש נראה לי כי אני על סף לידה )בכל אופן, לפני כ-3 חוד לערך עשיתי העמסת סוכר 50 שתוצאותיה היו 140 הרופא שלי אמר שהכל תקין בבדיקות- שאלתי על הסוכר מאחר ונראה היה לי גבוה והוא אמר לא זה בסדר גמור הערכים הנ"ל לא מותאמים להריון הכל בסדר גמור... עכשיו רופא אחר אמר לי שזה גבוה וצריך לעשות העמסה של 100...
הבדיקה הזאת נראית לי קשה ומפרכת אך כמובן אעשה אותה אם צריך, השאלה האם זה רלוונטי רגע לפני לידה? יש דרך לתקן את המצב? האם לא די יהיה בבדיקת משקל העובר? אם ח"ו אכן יש לי סוכרת הריון, מה ההשלכות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת הריון - תגובה
הערך גבולי. יש לבדוק את הערכת משקל העובר קצב צמיחתו וכמות מי השפיר . בכל מדד חריג יש לבצע העמסת סוכר מלאה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר לידהרחלי15/02/2011
אני כמעט שבועיים לאחר לידה עם שני תפרים פנימיים
יש לי עדיין דימום טרי, לא הרבה, אבל עדיין יש
עד מתי הדימום אמור להמשיך?
מתי צריך לפנות לרופא?
מתי ניתן לחזור לקיים יחסי מין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר לידה - תגובה
אם הדימום ממשיך יומיומית עלייך לגשת ולהבדק על ידי רופא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)