מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמ.מל29/11/2010
מחזור אחרון היה ב-4.11 באם אני עושה בדיקת הריון לפני הזמן מה הסיכוי שהתוצאה יוצאת נכונה ,
האם יכול לצאת 2 קווים 5-6 ימים לפני ה- 4.12 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
חסוי29/11/2010לי יצאה תוצאה חיובית בבדיקת הריון ביתית לפני האיחור במחזור הפרש של 5 ימים .. אם יצא לך פס אחד כהה והשני בהיר קצת..אז יש סיכוי טווובבבב ..כי זה מה שיצא לי והיום אני בשבוע 8 !
שיהיה הכי בהצלחה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מ.מל30/11/2010ביצעתי אתמול בדיקה(אמורה לקבל ב- 4.12) ויצא שלילי כדאי להסתמך על זה?
או פשוט לחכות ולבצע שוב ב- 4.12?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון
בת אל30/11/2010תחכי לאיחור.אומרים שכשבבדיקה יוצא שלילי,זה לא מחייב שאין הריון.
כשזה חיובי זה חיובי.אני עשיתי בדיקה יום לפני ויצא לי שלילי ויום אחרי עשיתי שוב,ביום שבוא הייתי אמורה לקבל ויצא לי חיובי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבת אל -דחוף
מ.מל30/11/2010נתת לי קצת אור וחיוביות
בכל זאת יש לי עוד 4 ימים למחזור
אולי אצל כל אחת זה אחרת
מקווה שזה יהיה חיובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןאורטל29/11/2010
שלום...
הווסת האחרונה שלי התחילה ב26.10.10 , אני ובעלי קיימנו יחסים בכל 5 הימים של הביוץ מ-7.11.10 עד 12.11.10
לאחר כמה ימים הרגשתי התכווציות בבטן התחתונה שנמשכים עד היום והיום אף מלווים בכאבי גב שמקרינים כאב לרגליים . את הווסת הייתי אמרוה לקבל ביום שישי אחרון ועדיין לא קיבלתי ולמען האמת עשיתי בדיקה הריון ביתית כ-10 יום לאחר הביוץ והיא הראתה תשובה שלילית .
האם זה היה מוקדם מידי לבדוק ויכול שבעצם אני כן בהריון , יש לי איחור של 3 ימים ואני כבר 5 ימים מרגישה כאילו שאני צריכה לקבל כל רגע , אבל בעצם לא מקבלת את הווסת . מה הסיכוי שנקלטתי? והאם זה הזמן הנכון לבצע בדיקה נוספת?
תודה מראש.
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואו - איך את עומדת במתח?
מיכל29/11/2010נראה לי שאת הבדיקה הביתית עשית מוקדם מידי...
תנסי לעשות אולי עוד בדיקה
לפעמים הבדיקות הביתיות לא מספיק רגישות ולוקח קצת זמן עד לזיהוי הריון..אם את כבר באיחור של 3 ימים אני לא הייתי מחכה...
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוכזבתתת
אורטל30/11/2010עשיתי בדיקת הריון ביתית - יצאה שלילית , אבל את המחזור עדיין לא קיבלתי ..
יכול שהיה מוקדם מידי לעשות את הבדיקה? עברו רק 3 ימים מהאיחור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפעמים..
מיכל30/11/2010לפעמים המחזור מאחר בגלל סיבות כאלה ואחרות
האם זה קרה לך כבר פעם?
אולי הבדיקה הביתית לא רגישה מספיק עבורך...
לדעתי אם האיחור ימשיך ולא תקבלי הכי טוב ללכת לעשות בדיקת דם
ובכלל - למה את לא מתייעצת עם הרופא נשים שלך?
חבל על כל המתח שאת נמצאת בו
אני אחזיק לך אצבעות חזק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקות האלה לא אמינות מנסיון
נועה30/11/2010שמעתי על הרבה בנות כולל על עצמי שזה לא הראה להן בטח לא הבדיקות שאמורות להראות לפני האיחור במחזור זה לא מראה רק יום אחרי האיחור זה מראה וגם לא תמיד.
בכל אופן שיהייה בהצלחה ובעזרת השם שתשמעי בשורות טובות אמן!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיק גדול ...ואיחור במחזור ????
אורטל01/12/2010הייתי אצל רופא הנשים שלי
הוא אמר לי ש-3 ימים לאחר איחור זה מוקדם לבדוק הריון , הוא נתן לי הפניה לבדיקת דם ואמר לי שאם אני לא מקבלת עד יום ראשון ,רק אז לבצע בדיקת דם.
בכל אופן הוא עשה לי בדיקה וגינאלית ואמר שהוא רואה זקיק גדול וזה אומר שבייצתי ועוד הוא אמר שהוא לא רואה שהמחזור מתקרב...
אם רואים זקיק זה לא אומר שאני צריכה לקבל???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהפך..
נעמה01/12/2010עד כמה שידוע לי - בדר"כ כשרואים זקיק זה אומר שאת לפני ביוץ, אבל במקרה שלך הרופא אמר לך שכבר בייצת - זה נשמע מוזר (אבל אני לא רופאה ולא רוצה להטעות)
אני ממש מקווה שכשתעשי את בדיקת ההריון תגלי שמה שרצית התרחש...
מאחלת לך המון בהצלחה (אני חושבת שהייתי הולכת לעשות את בדיקת הדם לפני יום ראשון - אבל זה סתם כי אני בחורה חסרת סבלנות...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון - תגובה
ד''ר עפר תדמור01/12/2010ערב טוב אורטל
בדיקת הריון ביתית או מעבדה כדאי לבצע שיש איחור של המחזור או 14 ימים מהביוץ.
בשלב זה הייתי עושה בדיקת דם להריון.
בהצלחה
ד"ר תדמור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוו - עשית בדיקת דם??? יש חדש?
מיכל02/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה ליום א'
אורטל02/12/2010לא...נראה לי שאני יבצע את הבדיקה בכל זאת ביום א'
מפחדת מאכזבה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איסוף שתןענבל29/11/2010
שבוע 28 להריון. קיבלתי בבדיקת איסוף שתן את הערך 221, נפח השתן שנאסף הינו 2250 מ"ל. (כאשר הסקאלה נעה בין 0 ל-150). נשלחתי עקב יתר לחץ דם כרוני וסוכרת הריון.
האם התוצאה הנ"ל תקינה ?
אני מטופלת ביחידה להריונות בסיכון גבוה, כמו כן ערכי הסוכרת שלי לרוב מאוזנים הודות לדיאטה ואני נוטלת אלדומין לטיפול ביל"ד (הערכים מאוזנים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה...
ענבל29/11/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודפי רוק בהריוןמירי29/11/2010
שלום...
אני בשבוע 13 להריוני הכל תקין ומתנהל כמו שצריך. סובלת מאוד מבחילות והקאות אבל הדבר שהכי מטריד אותי הוא עודפי הרוק שיוצאים עד כדי כך שאני מרוקנת מגבות בקצב רצחני....משהי נתקלה בבעיה זו?זו בעיה שתחלוף?...זה מייאש אני לא יוצאת מהבית בגלל זה
תודה על תגובתם
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות הריון דומות
ישי10/05/2013שלום מירי,
אני יודע שעבר זמן מה מכתיבת ההודעה בפורום. בכל זאת חשבתי שאולי אשתי ואני נוכל ללמוד מניסיונך. אשתי בשבוע עשירי וסובלת מאד מהפרשות רוק מוגברות, נשמע דומה לתאור שלך. מניסיונך יש דרך להקל על התופעה?
מתי חשת את הקלה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקיפות עורפיתדנה29/11/2010
שלום!
באיזה שיטה מבצעים את הבדיקה חיצונית או פנימית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה לי שתלוי ברופא
שלי29/11/2010בהריון הראשון עשו לי וגינלי, בהריון שני בטני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקיפות עורפית
sool29/11/2010הרופא שלי עשה לי את הבדיקה באופן בטני ולא ווגינלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצלי...
מיכל29/11/2010אצלי עשו בטני ולאחר שלא נמצאה התנוחה המתאימה עברו לוגינאלי והצליח...
נראה לי גם שזה תלוי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקיפות עורפית
דנה29/11/2010הם תמיד מנסים קודם את הבטני ואם לא הולך אז את הוגינאלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
בת אל29/11/2010אצלי גם ניסו בטני קודם כל וזה הצליח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם!
דנה30/11/2010אתמול הייתה לי את הבדיקה וזה היה בטני,סוף סוף זה עבר.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא בשבוע חמישי אנא תשובתכם בהקדם****29/11/2010
עברתי הפריה IVF
ב 24.11 נכנסתי לשבוע 5
הבטא עומדת על 4086
האם זה תקין ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון שבוע 5 אנא תשובתכם בהקדם !!!
****29/11/2010עברתי הפריה IVF
ב 24.11 נכנסתי לשבוע 5
הבטא עומדת על 4086
האם זה תקין ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות עוברמיכל29/11/2010
רציתי לשאול לגבי תנועות העובר.
אני מרגישה את העוברית שלי לאורך כל היום אבל לאחרונה התנועות מורגשות ממש למטה כאילו היא מנסה להידחף למטה לכיוון הנרתיק או לשלוח יד או רגל החוצה ממני, אלו תנועות שממש מקפיצות אותי ולפעמים אפילו כואבות.האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אצלי זה ככה
בת אל29/11/2010ככל שהעוברית גדלה,כך יש לה פחות מקום ולכן כל תנועה מורגשת יותר ולפעמים מעט מכאיבה,אבל לא משהו שהוא בלתי נסבל.כל עוד היא זזה,אני רגועה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..מעט מרגיע!
מיכל29/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 7 ללא סימניםיעל28/11/2010
היום אני מתחילה שבוע 7. לפני יומיים ראו עובר עם דופק בשק הריון בבדיקת אולטרהסאונד. אני לא מרגישה שום סימני הריון למעט כאב קל בבטן התחתונה. לא בחילות, לא גודש בחזה ולא תכיפות בשתן. האם זה נורמאלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגידי תודה...
שקד29/11/2010זה נורמאלי, גם לי לא היתה שום תופעה בתחילת ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרדות קרומיםשני28/11/2010
שלום,
אני בשבוע 10 להריון ואובחנה אצלי הפרדות קרומים,
הייתי רוצה לקבל מידע נוסף לגבי זה ובכלל לדעת מה זה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרדות קרומים - תגובה
ד``ר איילון לחמן29/11/2010שלום.
שק ההריון מורכב משני קרומים שלעיתים נפרדים.יש להמשיך ולעקוב.לעיתים לצערנו,באחוז לא גדול,יכול להיגמר בהפלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש חזקים ביותרי.28/11/2010
שלום רב, אני בהריון בשבוע 15, במהלך החודש האחרון סבלתי לסירוגין מכאבי ראש חזקים במיוחד, שנמשכו יום אחד, לאחר יום הם חלפו. בשבוע שעבר התחיל לי כאב ראש חזק מאוד שנמשך עד שישי, בשישי הגעתי לחדר מיון שם בדקו אותי ונאמר לי שהכל בסדר אצלי ואצל העובר, קיבלתי זריקת וולטרן ועירוי נוזלים (שלא נבע מהתייבשות, אלא מרצון הרופאים לעזור לי להקך על הכאב ע"י הרחבת כלי הדם) שמאוד הקלו עליי. היום יום ראשון בערב והכאב ראש מזדחל לוו חזרה ומתחיל להתחזק ולהתחזק. אני מאוד מודאגת ואשמח לדעת מה יכולה להיות הסיבה. אני שותה המון, המון המון ואין סיכוי שאני מיובשת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש חזקים ביותר - תגובה
כדאי להיתיעץ עם רופא נוירולוג לגבי כאבי הראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצתי...
י.29/11/2010נויירולוג ורופא עיניים שבדקו אותי, אמרו שהכל אצלי תקין, מה עוד יכולה להיות הסיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא יורדתאני28/11/2010
שלום,
בטא ב16.11 - 35
ב-18.11- 118
ב25.11- 412
בשל כאבים עזים בבטן התחתונה ודימום קל אושפזתי בבי"ח כרמל, שם נאמר לי שההריון אינו תקין, בשתי בדיקות בטא נוספות שהאחרונה היום (28.11) הבטא בירידה הגיעה ל-260.
נאמר לי שזה תהליך של הפלה טבעית, עדייןלא קבלתי מחזור (רק דימומים קלים שבאים והולכים).
1. האם אקבל את המחזור כאשר הבטא תתאפס?
2. מתי אוכל להתחיל טיפול IVF נוסף?
3. האם הכאבים העזים מבשרים שזה היה הריון חוץ רחמי? (באולטראסאונד לא נצפה שק הריון, רק נוזל ברחם בדוגלס).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא יורדת - תגובה
כל האפשריות קימות .יש להיבדק שוב לגבי אפשרות של ההריון החוץ רחמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין CLUCKY28/11/2010
שלום,
נאמר לי כי אם נוטלים ויטמין C ביום שהמחזור אמור להגיע, יש אפשרות לקבל מחזור ולא להיכנס להריון, האם זה מדויק? האם נטילת ויטמין C יכולה לגרום למחזור גם אם יש הריון מתחיל?
אם כן, מה הכמות המקסימלית שניתן ליטול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין C - תגובה
הלואי והיה זה כך.הינו חוסכים הרבה הפסקות הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוי להריון??ורד2528/11/2010
שלום רב!
מחזור אחרון היה בתאריך 14/11.מחזור סדיר
אני ובעלי קימנו יחסים לא מוגנים בתאריך 25/11
ב27/11 היו תסמינים של ביוץ
מה הסיכויים להיכנס להיריון??
בתודה ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיכוי להריון?? - תגובה
ד``ר איילון לחמן29/11/2010שלום. קיים סיכוי משום שהביצית חיה 72 שעות בהמתנה לזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לא עולה מספיק - צריכה את עזרתכםאבישג28/11/2010
הי,
אני לאחר טיפול IVF ראשון בו הוחזרו שני עוברים. בבדיקת הדם לאחר 14 יום נמצא שרמת הבטא שלי היא 41. בבדיקה נוספת לאחר יומיים ערך הבטא היה 66. מכיוון שהבטא לא הוכפלה, ביצעתי בדיקת דם נוספת לאחר 4 ימים והבטא היא 128. כלומר, ניתן לראות שהבטא אינה מכפילה עצמה כל יומיים, ואינה עולה בקצב הרצוי. הפרוגסטרון כן מראה ערכים מתאימים. מה זה אומר לגבי ההריון שלי??? אנא עיזרו, אני מודאגת :(
תודה,
אבישג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא לא עולה מספיק - צריכה את עזרתכם - תגובה
יש להמשיך ולעקוב. כרגע אין אפשרות לדעת בדיוק מה המתרחש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון 40 בשבוע שישילימי1128/11/2010
כיום אני באמצע שבוע שמיני, - מחכה לאולטראסאונד מחר מאחר והאולטראסאונד הקודם לא היה ברור.
מבירור שעשיתי מסתבר שפרוגסטרון בהריון אמור להיות בין 100 ל200 וכששאלתי את הרופא בשבוע השישי אם 40 זה מספיק הוא אמר שכן ולא הבהיר נחיצות פרוגסטרון .
האם זה נכון ש40 זה מספיק ואין צורך בשבוע השישי או שכן הייתי צריכה תמיכה מאחר והרמה אינה מספיקה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון 40 בשבוע שישי - תגובה
בדיקת העל קול תפתור כל השאלות. אגב מדוע בדקת רמת הפרוגסטרון?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
לימי1129/11/2010בדקנו פרוגסטרון וביטא מאחר והייתי בתחילת השבוע השישי דאז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)