מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהאיה25/11/2010
תכתבתי לי.
ניפגש שם אם את רוצה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכוון למור
איה25/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלותhhh24/11/2010
שלום רב!
אני בת 26 מעונינת להיכנס להריון יש לי שחלות פוליסטציות ( באולטראסאונד יצא שלחות תקינות במראה פולציסטי) ואני ראיתי באינטרנט שבבדיקת LH וFSH בודקים את היחס בינהם כדי לבדוק אם יש בעיה בפוריות ושאם הLH כפול מערך הFSH אז זה מראה על שחלות פוליצסטיות האם זה נכון?
הערכים שלי ביום ה11 למחזור :
LH10.8
FSH 4.8
האם זה אומר משהו על הביוץ ומוכיח שיש לי שחלות פולציסטיות (את התסמונת )
האם מי שיש לה שחלות פוליצסטיות אז אין לה ביוץ???
ועוד שאלה זה נכון שאם יש מחזור פחות או יותר סדיר זה לא אומר שיש בטוח ביוץ??? ומה לגבי דימום שנמשך הרבה מאוד ימים מה זה אומר על הביוץ ועל פוריות?
מאוד מודאגת אשמח לתשובה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שאלות - תגובה
ד''ר יוסי הר טוב25/11/2010שלום
שחלות במראה פוליציסטי לא מראות על בעיה להרות.
פני לרופא המטפל. הוא יכול לבדוק אם יש לך ביוץ או לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה שאלה נוספת
hhh25/11/2010איך הוא יכול לבדוק כי עשיתי בדיקות דם והשאלה היא מה הן אומרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובה שאלה נוספת
hhh26/11/2010איך רופא יכול לעשות בדיקת ביוץ? באולראסאונד? או בדיקת דם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לויקוציטים - מספר גבוה של 500!!ליאת24/11/2010
שלום,
אני בשבוע 9 ותוצאות בדיקת השתן מהיום: לויקוציטים 500.
PH (U) 6
Nitrit Positive
Ketone Negative
Glucose Normal
Urobilinogen Normal
Bilirubin Negative
Protein Negative
Leucocytes 500 (!!!!!!!!!!)
Erythrocytes Negative
במשך השנה וחצי האחרונות יש לי (כנראה) דלקות בדרכי השתן שחוזרות ונשנות, בכל פעם שיש לי ערך של 500, אני מקבלת אנטיביוטיקה ולאחר בדיקה חוזרת הערך יורד ל25. כך היה 3 פעמים בשנה וחצי האלו.
האם זה אומר שגם הפעם יש לי שוב דלקת?
התור הבא שלי לרופא הנשים הוא בעוד שבועיים. האם לחכות עד אז להתייעץ איתו או לפנות אליו כבר עכשיו כדי לקבל טיפול?
תודה,
ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו יכול בבקשה לענות לי? אני בלחץ
ליאת25/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלויקוציטים - מספר גבוה של 500!! - תגובה
ד``ר אריה לידור25/11/2010שלום לך
על פי התוצאות קרוב לודאי שיש לך זהום בדרכי השתן. רצוי להתחיל בטיפול אנטיביוטי. באם התופעה חוזרת כפי שאת מציינת רצוי גם טיפול ארוך טווח מניעתי. בנוסף מומלץ לבצע ברור כליות דרכי שתן ושלפוחית
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרבתיוליה24/11/2010
שלום
האם הגיוני שאני סובלת מצרבות החל מתחילת ההריון? אני בשבוע 8 עכשיו וכבר תקופה ארוכה מרגישה צרבות קשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה להתייחסות
יוליה25/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרבת - תגובה
יכולה להיות צרבת מתחילת ההריון. אם הצרבת קשה - פני לבדיקה וטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה- אפשר לקחת TUMS? וכמה ביום?
יוליה25/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יכולה לשתות רק
שרית29/11/2010יש ליקר מסויים שיציע לך הרופא אותו את יכולה לשתות כנגד צרבת..בגלל שאת בתחילת ההיריון שום כדור אחר נגד צרבות אסור בהחלט..ביררתי כי גם לי זה קורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב פעם עצה לא נכונה
אני30/11/2010כן!!! מותר טאמס בהריון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מותר לקחת אקמול לכאבי ראש, וטאמס נגד צרבות, כל השאר בייעוץ עם רופא או המכון הטרטולוגי.
שירן- מדוע את עונה פה לבחורות על בסיס ידע לא נכון????????
בבקשה ממך תשאירי את העבודה לרופאים שעונים פה על שאלות!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל אחד ומה מותר לו..
שרית03/12/2010נתחיל מזה שזה פורום-תפתחי מילון.
לא רק רופאים עונים פה!
ולא לכל אחת מותר לשתות זאת-מניסיון-לי אסור-כך שאל תגידי מה מותר כשאת לא יודעת על בסיס הידע הפעוט והקטן שלך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי, ברשותכם,שתי שאלות לי אליכם....דניאלה24/11/2010
השאלה הראשונה:
אני בת 35 שבוע 7 (+4) הריון ראשון לאחר הפריה חוץ גופית.
מטופלת בקרינון מיום ההחזרה, בהתחלה מנה אחת ליום ובשלושה שבועות האחרונים להערכתי מטופלת בשתי מנות ליום- בוקר וערב. החל מהיום אני חוזרת למנה אחת ליום-רק בבוקר ואמורה עד יום שבת ואז להפסיק. למעשה זה יהיה בדיוק בסוף השבוע השביעי ב"ה.
עד מתי מומלץ לקבל את התמיכה בהתאם לנתונים שרשמתי לכם?
השאלה השניה:
האם ישיבה ליד מפזר חום עלולה להעלות חום גוף ולגרום לפגיעה בעובר?
מודה לכם על התייחסותכם,
דניאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה....אודה לכם על התייחסותכם
דניאלה25/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיש לפני הריוןמור24/11/2010
בוקר טוב לכולם....
יש לי שתי שאלות שמטרידות אותי אשמח מאוד לתשובות ...
בעלי מעשן חשיש/ גראס בערך פעם בשבוע לפני הכניסה שלי להריון
אני זוכרת בבירור שהוא עישן יותר מהרגיל לאחר מכן גיליתי שאני בהריון,
אני בכל אופן לא מעשנת סמים בכלל , עישנתי רק סיגריות והפסקתי מאז הריוני.
השאלה שלי אם יש מקום לדאגה , אני בשבוע 11 ומאוד דואגת לעובר.
האם החשיש יכול לפגוע באיברי העובר או בהתפתחות ההריון??
עד כה הכל תקין ואנחנו לפני שקיפות עורפית.
שאלה שנייה יש בדיקה שנקראת טיי זקס, עד כמה חשוב והכרחי לעשות אותה???
הבנתי שזב הכרחי יותר לעדות אשכנז וצפון אפריקה...(בעלי טריפולטאי).
האם אתם ממליצים לעשות אותה ?
תודה מראש על התשובות
אתם עושים עבודה נהדרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי אשמח לתשובה
מור26/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובהה
אביבית26/11/2010סמים וסיגריות גורמות להולדת ילד קטן יותר ולכן כדאי לך להפסיק לעשן או להקטין במידה ניכרת את השימוש בסיגריות..
בקשר לבעלך... זה יכול לעבור בגנים ויש סיכוי שגם הילד שלך יצרוך סמים כשיגדל כי זה משהו שנמצא אצלו גם כן..
לגביי בדיקת הטיי- היא לא חייבת להעשות גם אני בהריון שלי לא עשיתי אותה.. קופות החולים מנסות לדחוף לנו המון בדיקות לעשות א-כדי להרוויח כסף ב-כדי לצאת נקיים במידה וחס וחלילה יש בעיה כדי שהם יוכלו להגיד שהמליצו על הבדיקה ואת היא זאת שסרבה...
מקווה שעזרתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה הזויה
שרון26/11/20101. מה בדיוק עובר בגנים? הרצון לצרוך סמים????
בהנחה שהאישה ההרה לא תצרוך סמים במהלך שארית ההריון וכן אם מדובר בסמים "קלים" העובר לא יושפע כלל ועיקר מאותה אפיזודה של פעם בשבוע שקרתה ממש סמוך להפריה / כניסה להריון.. ועוד בעלה הוא זה שעישן......
ברור שאסור לצרוך סמים או לעשן אפילו סיגריות בזמן ההריון אבל מה הקשר לגנים?
באופן אישי אני אינני שותה אפילו קפה במהלך ההריון אבל מעישון חד פעמי של חשיש לפני האבחנה כי אשה בהריון לא אמור להגרם כל נזק. והחשיש לא עובר בגנים!
2. בדיקת הטיי זקס היא בדיקה שנעשית חינם. חינם!!!! אין כסף.
זו בדיקה חשובה מאוד שכן אם שני ההורים נשאים הסיכוי להעברת מחלה לתינוק הוא גבוה. למה לא לעשות את מה שמשרד הבריאות מציע כחלק מסל הבריאות שעליו אנו משלמים מיסים בין כה וכה? אם משרד הבריאות נותן בדיקה זו בחינם, כנראה שיש לה חשיבות רבה.
אביבית - זהו חוסר אחריות מצידך לכתוב תשובה בנושא שברור שאינן מבינה בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצדדת בשרון
איה26/11/2010הבדיקה מאוד חשובה והיא אכן בחינם,תקראי קצת באינטרנט על המחלה ותחשבי אם חלילה משהו יקרה ויכולת למנוע,אז למה לא לעשות!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיש לפני הריון - תגובה
ד''ר גדעון נגר27/11/2010אין כל חשש אם אינך מעשנת חשיש או סיגריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעניין אותי לדעת..מיכל24/11/2010
הכיצד יתכן שהעובר נמצא כשראשו הפוך כלפי מטה בחודשי ההריון האחרונים
איך זה שלא יורד לו כל הדם לראש? (זה בטח ממש לא נוח לו...)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה למענה - תודה
מיכל25/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין אותי לדעת.. - תגובה
ד``ר איילון לחמן25/11/2010שלום.
נכון שהעובר עם ראשו כלפי מטה אבל מכיון ולפעמים את גם נחה במיטה-אז הוא מתאזן. מעבר לכך שהוא בתוך מים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסורה-כאבים ודם בהריוןשירה24/11/2010
אני בשבוע 11,
סובלת מפיסורה כבר הרבה זמן.
בגלל העצירויות של ההריון המצב החמיר לי ובפעמיים האחרונות יורד לי המון דם לאחר שאני בשרותים.
אני משתדלת להקפיד לשים משחה...
מישהי חוותה את זה? מה עושים?? עד כמה זה מסוכן להריון??
אשמח לתגובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי היה...
מיכל24/11/2010הלכתי לפרוקטולוג שנתן לי איזו משחה שרוקחים במיוחד - איני זוכרת את שמה...
האמת שמה שהכי עזר לי זה ששינתי את כדורי הברזל ומאז העצירות הפסיקה לגמרי - אלו כדורי פלא, עולים לא מעט (50 ש"ח לחבילה די קטנה) אבל שווים כל שקל, זה נקרא "פריפל".
הבנתי שאין סיכון לעובר...אבל תמיד שווה להתייעץ עם רופא בעניין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורי ברזל
בת אל24/11/2010גם אני לוקחת פריפול,הם אומנם יקרים,אבל שווים כל שקל.
מאז שהתחלתי לקחת אותם הסתדרה כל המערכת :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אפילו לא עם כדורי ברזל
שירה24/11/2010אני פשוט סובלת מעצירות מטורפת מה שגרם לכל המצב שלי להיות נורא יותר.
זה ממש מבאס אותי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורי ברזל
בת אל24/11/2010גם לי היו עצירויות בשלב הזה,הייתי נכנסת לשירותים פעם בשבועיים וגם אז,זה היה סיוט,
אבל כשהתחלתי עם הברזל,הכל הסתדר.תשאלי את הרופא אם את יכולה להתחיל עם הברזל כבר עכשיו.אני יודעת שהויטמינים עושים עצירות,אני הפסקתי לקחת למרות שהרופא אמר לי לקחת לפחות יום כן יום לא,אבל לא יכולתי יותר.תתייעצי עם הרופא,אל תתביישי להתקשר בשביל כל דבר,אני ממש הצקתי לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה לגמרי ומצטרפת לעיצה
מיכל24/11/2010גם אני סבלתי מעצירויות איומות ולכן בשלב כלשהו החלטתי להפסיק ולקחת את הברזל (נטלתי אז פרנטל)
גם כשהפסקתי עם הברזל העצירויות המשיכו והפיסורה לא עברה וכבר הייתי אובדת עיצות
בשלב הזה הרופא רשם לי את המרשם לברזל פריפול ומאז הכל השתנה..כל המערכת הסתדרה, היציאות תקינות וסדירות בלי שום עצירות ושום דימומים - ובנוסף סוף סוך אני מצליחה להתמיד בלקיחת הברזל שכל כך חשוב לעובר ולי
באמת ממליצה לך בחום להתייעץ עם הרופא לגבי התרופה הזו ולנסות אותה
היא באמת תרופת פלאים בעיני
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם שבוע 25מיקה23/11/2010
RBC 3.49 M/ul
HB 10.7 g/dl
HCT 31.0%
NEUT% 79.7
%LYM 13.2
כל שאר המדדים יצאו בטווח הנורמה
אני לוקחת קבוע כל יום כדור ברזל (ברזל פלוס של פמינה)
אשמח לדעת אם צריך לעשות משהו בקשר לתוצאות הללו
תודה מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם שבוע 25 - תגובה
אנא היוועצי ברופא המטפל (הוא יחליט לפי הכרותו איתך ובדיקות קודמות)
דר' יוסי הר-טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתרופה אנטי פטרייתיתסמדר23/11/2010
אני חודש אחרי לידה ומניקה. האם יש מניעה להשתמש בתרופה אנטי פטרייתית (טבליות וגינליות)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתרופה אנטי פטרייתית - תגובה
ד''ר יוסי הר טוב25/11/2010אין מניעה להשתמש באגיסטן וגינלי או משחה
דר' יוסי הר-טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?!מור23/11/2010
שלום ותודה מראש על המענה .
הפסקתי גלולות ביולי, אנחנו מנסים להיכנס להריון .
המחזור שלי הוא סדיר, רק לאחר הגלולות שהפסקתי אז המחזור איחר בכמה ימים שזה לגיטימי ביותר בגלל הגלולות אך חוץ מזה תמיד אצלי הוא מגיע כל 27-28 יום.
כרגע אני באיחור של כמה ימים.
מבחינת סימנים הכל מראה שזה כן אך אני ממש לא רוצה להתאכזב, האם כדאי לי לעשות בדיקת הריון ביתית כבר מחר ?
הסימנים שיש לי הם עייפות מטורפת, צימאון רב, שתן מרובה!!, חוש ריח מחודד, בחילות, סחרחורות לפעמים חיוורת חום גוף פתאום עולה וכו'.
היום היו לי הפרשות חומות אך לא היה דם כלל.
האם יש סיכוי להריון ?!:)
אשמח לתשובה מהירה תודה רבה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעשי בדיקה ביתית
חסוי23/11/2010אם המחזור שלך סדיר,ועדיין לא הגיע, ייתכן ואת כן בהריון..!!!
בדיקה ביתית מראה תוצאות 10 ימים לאחר יום הביוץ האחרון אז את יכולה כבר לקנות את הערכה .. אבל הכי טוב זה לעשות בדיקת דם .. !!
שיהיה לך הכי הכי הכי בהצלחה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ..
מור23/11/2010תודה רבה על המענה המהיר.
הבדיקה כבר אצלי בבית, פוחדת לעשות עכשיו ולגלות שזה לא זה.מ
מעדיפה לחכות למחר או מחרתיים מה את אומרת?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאסה
מור23/11/2010עשיתי ולצערי ראיתי רק פס אחד.
מקווה שהמחזור לא יגיע ויהיו תוצאות חיוביות בהמשך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה יכול לקרות...תתעודדי
מיכל24/11/2010לפעמים הבדיקות הביתיות מראות תוצאה שלילית ועדיין יש הריון, חכי עוד יום יומיים ואם לא מגיע המחזור תנסי שוב
מחזיקה לך אצבעות חזק
בהצלחה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל לא הפעם..
מור24/11/2010תודה על התגובה, אך המחזור הגיע :/
נקווה שבפעם הבאה נצליח ב"ה..
תודה רבה לכולן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחשבי חיובי
בת אל24/11/2010את בודקת ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מור24/11/2010אשתדל לחשוב חיובי:)
האמת היא שאני בודקת לפי חישוב פשוט מחשבוני ביוץ וכל אלה..
יכול להיות שאני מפספסת .איזה שיטה את ממליצה לי לבדוק? כי אני ממש לא רוצה לפספס הפעם!!
אני רוצה משהו ודאי כי הבנתי שהערכה לבדיקת ביוץ שאפשר לרכוש היא לא הכי טובה היא מגלה אחרי שכבר היה ביוץ...
תודה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי דעתי
שלי24/11/2010קודם כל מנסיון, לפעמים המחזור מאחר בלי קשר להיותו סדיר, גם לי מחזורים סדירים ופעם אחת איחר ב-5 ימים והייתי בטוחה שחיובי, אבל לא... ומרוב שאנחנו רוצות הריון אנחנו מתחילות גם לחוש סימנים..
עצתי היא, אל תקני בדיקות ביוץ למינהן, זה מלחיץ ולא כיף.
מהיום ה11 למחזור תקיימו יחסים יום כן יום לא ובלי לחץ עד ליום ה-21 אפילו לפני. חשוב להירגע. ובסוף זה יגיע.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשלי
איה25/11/2010אני מצטערת אבל אני באמת לא מבינה למה צירפת למור את הקישור הזה??
לדעתי ממש לא לעניין.אין לך מושג מי הבחורה ומה הסיפור שלה,סך הכל קראת שהיא מנסה להכנס להריון והפעם לא הצליח.אולי זו הפעם הראשונה שהיא מנסה?? למה להיות כזו שלילית ולשלוח דברים כאלה.אני באמת חושבת שזה לא לעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת אל
שקד25/11/2010ההיפך... לא שלילית, חיובית!
אני יודעת והרבה יסכימו איתי לגבי בדיקות ביוץ.
כשרוצים להיכנס להריון לפעמים נכנסים ללחץ מיותר והגוף מגיב בהתאם.
אני שמחה לשמוע על כל אחת שנכנסת להריון.
כשזה לא מצליח פעם ראשואנה או שניה, הראש מתחיל לעבוד.
צירפתי את זה בסה"כ כדאי שניתן לנפלאות הגוף עשות את שלו, הרי הריון זה פלא עולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון?! - תגובה
ד``ר איילון לחמן25/11/2010שלום
הדבר הפשוט ביותר הוא אכן לבצע בדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולים-שבוע 5בובית23/11/2010
שלום דוקטור,
הייתי אמורה לקבל ב17.11 מחזור ולא קיבלתי,יומיים לפני התחילו לי קצת הפרשות חומות
זה נמשך יום וחצי אבל כמות קטנה מאוד ורק בניגוב,שעבר התאריך עשיתי בדיקה והיא יצאה חיובית,היום אני בשבוע 5 רציתי לשאול שתי שאלות.
1.יש לי שלשולים אבל לא בתדירות גבוהה פעמיים ביום בערך האם זה מסוכן ??או שזה מראה על משהו לא תקין??
2.הבטן שלי התנפחה אני מרגישה שהיא נפוחה יותר האם זה משהו לא תקין??או מראה על אי תקינות ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב !!
חסוי23/11/2010מזל טוב לך .. העוברון הקטן שלי גדול משלך בשבועיים .. !!
גודש בשדיים ובטן נפוחה אופייניים לשלב הזה ..כמו כן כאבים בנרתיק כמו במחזור
לגבי השילשולים -תתייעצי עם רופא הנשים שלך ..
ממליצה לך לגשת עוד שבועיים לבדיקת אולטרסאונד ראשונה לבדיקת דופק+שק הריון ..עשיתי אותה אתמול וזה אחד הדברים היפים !!!
בהצלחה רבה רבה רבה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלשולים-שבוע 5
בובית23/11/2010היי,
אני לא יודעת מי את כי את רשומה בתור חסוי.
אבל אני אמורה להרגיש משהו בתוך הבטן או שלא???
הפחד שלי שחס וחלילה זה לא יהיה תקין...ויום חמישי אני אמורה ללכת לרפא נשים שלי..
אשמח אם תעני לי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מותק
חסוי23/11/2010את לא אמורה להרגיש שום דבר רק נפיחות ומלאות כזו ..העובר עדיין קטנטן (כמה מילימטרים..)
יש לך מצד ימין לשונית של שבועות הריון .. תסתכלי על זה ותביני קצת יותר .. לי זה עזר ה מ ו ן !! בהצלחה .. !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלשולים-שבוע 5
בובית23/11/2010היי,
היו לך תופעות לוואי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכויים?אני23/11/2010
היי הפסקתי עם גלולות ביולי הייתה חפיסה אחרונה,קיבלתי מחזור סדיר,ואז איחר ואוקטובר לא קיבלתי כלל ועדין לא.
בהנחה או תהייה אם היה מגע מיני שהוביל להריון אז הייתי עכשיו חודשיים וחצי בהריון
האם הגיוני שהבטן שטוחה ואני יכולה להכניס אותה מאוד?
מה הסיכוי/סיכון להריון במצב זה
ומה קורה עם הגוף שלי שעדין אין לי מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיכויים? - תגובה
בדיקת הריון תענה על השאלה אם את בהריון או לא....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?נשואה23/11/2010
שלום רב,
מועד ווסת אחרון הוא 2.11, קיימתי יחסי מין לא מוגנים ב- 18.11, אדגיש כי לא הייתה שפיכת זרע בתוך הנרתיק בכלל.
(עדיין לא קיבלתי ווסת שאמורה להופיע במהלך הימים הקרובים).
האם ישנו סיכוי להריון??
אודה לתשובה מהירה,
תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון? - תגובה
חכי עוד שבוע ותעשי בדיקת הריון
דר' יוסי הר-טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש חשש להריון?ABC23/11/2010
מקווה שהשאלה שלי לא מוזרה מדי
לפני 3 חודשים שכבתי עם בחור, אני עם גלולות וגם חושבת שהיה קונדום למרות שיש סיכוי שהוא נפל
בחודש האחרון יש לי תופעות די מוזרות, ההורמונים שלי משתוללים שלא כהרגלם,התנפחתי, יש לי מין כאבים מוזרים כאלו בנרתיק ובבטן התחתונה כמו התכווצויות קטנות כאלו
המחזור שלי היה יום אחד ולא בא בזמן
יש לי ממה לחשוש או שיכול להיות שזה סתם שינוי פיזי רגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לחכות לתשובה
בת אל23/11/2010פשוט תקני בדיקת הריון ביתית ואחרי 30 שניות תדעי אם את בהריון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)