מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה נוספתמירב23/10/2010
האם דקירות בתוך הנרתיק מעידות על משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי...
מירב25/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 38מירב23/10/2010
שלום,
שבוע 38 ב"ה, כל השבת הרגשתי כאבים ברחם (יותר חיצוני), כאילו התקררתי או משהו... זה מעיד משהו לגביי הלידה? כמו-כן הבצקות ברגליים שלי כבר ממש התנפחו - כף הרגל שלי נראית כמו כפפה חד-פעמית שניפחו לבלון...
אשמח לדעת מה כל זה אומר.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה... לא עניתם לי
מירב25/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרה..שלי23/10/2010
שלום.
עשיתי העמסת סוכר 100, בשבוע 26 ותוצאה אחת בין ה-4 הייתה לא תקינה, לאחר התייעצות עם הרופא הכניס אותי למשטר דיאטה קפדני מאוד שממש מקשה עליי.. למרות הקושי אני די מצליחה לעמוד בו.
אני בשבוע 34 ולאחר בדיקת אולטרסאונד משקל הבייבי שלי עומד על 2700, מה ששוב העלה את הסיכוי לכך שאולי יש לי סכרת הריונית סמויה מהעין.
החלטתי ביחד עם הרופא לבצע שוב העמסת סוכר 100. ואכן לאחר הבדיקה כל התוצאות יצאו בגבול הנורמה וכולן תקינות לחלוטין.
מה עכשיו?? עדיין להמשיך עם הדיאטה? לפנות למרפאה המתמחה לסכרת הריונית? אני ממש אובדת עצות..
חשוב לציין שאת הבן הראשון שלי ילדתי במשקל של 4 פלוס... אולי אני פשוט יולדת עוברים גדולים ובזה מתחיל ונגמר כל הסיפור?
בבקשה עזרה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה.. - תגובה
ד''ר גדעון נגר23/10/2010על פי תוצאות הבדיקות אין לך סכרת הריונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי בדיקת דם מגלה הריון?שירן22/10/2010
אם ביום ה21 למחזור. (קיבלתי מחזור ב30 לחודש) ועשיתי בקידת דם להריון ב21 לחודש הבא ויצא לי בטא 0 עוד יש סיכויי שאני בהריון?? כי הבנתי שגם בשבוע 3 כבר הבטא עולה קצת והיא לא 0,
האם יש עוד למה לקוות?
שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בד"כ זה מוקדים מידי
שירי23/10/2010עדיין אי אפשר לראות עלית בטא. בד"כ לוקח 10-12 מיום ההשרשה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי בדיקת דם מגלה הריון? - תגובה
ד''ר גדעון נגר23/10/2010בדיקת הדם אמינה לקביעת הריון כ10 ימים מהביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובות!עזרתם לי מאוד
שירן24/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי בדיקת דם מגלה הריון? - תגובה
ד``ר אריה לידור25/10/2010שלום רב
בדיקת הריון יכולה להיות חיובית החל מים 10 שלאחר הביוץ והילך. . בד"כ כשהוסתות סדירים מדי 28 יום אפשר כבר לראות תוצאה חיובית כשבוע לפני הוסת הבא
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שבוע 13נעמי22/10/2010
שלום אני בת 32 בהריון שני, שבוע 13+4 ימים. ביצעתי שקיפות עורפית בשבוע 12. הבדיקה היתה תקינה היה עובר בגודל שתאים לשבוע ההריון שזז עם דופק. אך אני מודאגת...אני לא עולה במשקל כלל, אין לי בכלל בטן. בספרים כתוב שאמורה לצאת כבר בטן ואמור להופיע פס לאורך הבטן (שהיה בהריון הראשון) ולי אין כלום. כמו כן כבר אין לי בחילות ואני גם פחות עייפה. האם זו סיבה לדאגה? האם זה נורמלי? תודה נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון שבוע 13 - תגובה
ד''ר גדעון נגר23/10/2010יתכן שבשבוע 13 אין את כל התופעות שתארת
אין סיבה לדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בוולטרן בהריון שבוע 30נונה22/10/2010
שלום יש לי דלקת בגיד ביד והאורטופד נתן לי להשתמש במשחה וולטרן במשך שבוע
האם זה לא מסכן את העובר ?
אודה לתשובתך המהירה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בוולטרן בהריון שבוע 30 - תגובה
ד''ר גדעון נגר23/10/2010לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהעינת22/10/2010
שלום,
עברתי שתי הפלות בשנתיים האחרונות- בתחילת ההריון
קיום אני בתחילת הריון חדש שבוע 4
בדיקות הדם בסדר,
ומאתמול התחילו לי הפרשות חומות ואף לפעמים קצת אדומות
שכשמנגבים רואים . ואף כאבים מתחת לבטן.
מה זה אומר?!
יכול להיות שההריון לא בסדר או אפילו
שהייתה הפלה טבעית?
מחכה לתשובה
תודה עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד''ר גדעון נגר23/10/2010קיימת אפשרות שההריון לא תקין אך יחד עם זאת יתכן שההריון תקין יש לבצע USבעו כ10 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוד לחוצה.....בבקשה תענו!!!גל22/10/2010
שלום ....אני סובל מדלקות בשתן די הרבה בשנה....הרופא נתן לי למרוח משחה לשים נרות...זה הרגיע...אבל עדייין הסוף של הפיפי כואב לי..וצורב.
עברתי 2 גרדות בשנה וחצי האחרונות משום עובר לא תקין...יש לי ילדים לפני הגרידות שהריון היה תקין.
עשיתי בדיקות שתן ודם....ויצא בדם גדול מ-1000 שזה נראה לי הריון...
ובשתן כללי LEUCOCYTES רשום 500 ...?הרופא אמר לי שאם יצא חיידק בשתן והריון...
אז אני יצטרך לקבל אנטיביוטיקה במשך כל ההריון.
זה לא מסוכן לקבל אנטיביטיקה במשך 9 חודשים...
בגלל שעברתי גרידות...אני מפחדת שאני לא יפגע בעובר הזה...
בבקשה תענו...ותתנו עצה דחופה מה לעשות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד לחוצה.....בבקשה תענו!!! - תגובה
ד''ר גדעון נגר23/10/2010לא מסוכן לתת אנטיבוטיקה כטפול מונע במהלך ההריון
השאלה האם את אכן חייבת בטפול זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות והריוןמתענינת22/10/2010
שלום, אני בת 29 ולפני כשנה בערך הפסקתי לקחת גלולות. במשך השנה הזו אני ובעלי שוכבים ללא אמצעי הגנה כלשהם אבל לא באמת מנסים להכנס להריון. תדירות יחסי המין עומדת על מספר פעמים בחודש.שאלתי היא, האם אני צריכה לדאוג שבמשך השנה האחרונה לא נכנסתי להריון? האם זה דבר חריג שצריך לבדוק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחשבי על זה ש...
שירי23/10/2010אנחנו יכולות להיכנס להריון יום-יומיים בכל חודש נתון. בד"כ ביום ה-14 למחזור.
מספיק ולא קיימתם יחסים בימים אלו והנה תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת גלולות והריון - תגובה
ד''ר גדעון נגר23/10/2010איני יודע מה מספר הפעמים אם זה פעמיים או שלוש בחודש אזי לא מספיק להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל ההריוןשירה22/10/2010
שלום רב רופאים יקרים
מה המשמעות שגיל ההריון הוא 4 ימים יותר מתאריך וסת אחרונה.
במקרה שלי IVF, אזי התאריך מדויק מאד.
בשקיפות עורפית צוין גיל ההריון 12W4D
גיל ההריון לפי על קול 13W1D.
מציינת שכבר בבדיקת האולטרא סאונד הראשונה בבית החולים בשבוע שישי,
ציינה זאת הטכנאית.
תודות מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא התייחסותכם
שירה26/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת hba1cסנאית21/10/2010
שלום רב,
אני בשבוע 31 ונתבקשתי לעשות בדיקת hba1c, זה אחרי גילוי סכרת הריון (רמות גבוהות בהעמסת סוכר 100 גרם)
ברצוני לדעת האם יש צורך בצום לפני הבדיקה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת hba1c - תגובה
ד''ר עדי דוידסון21/10/2010אין צורך בצום לפני הבדיקה.
אין הרבה תועלת בבדיקה והתוצאה לא תשנה את הטיפול וניהול ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- COOMBS INDIRECTנטלי21/10/2010
אני שבוע 10 עשיתי היום בדיקת דם COOMBS INDIRECT יצא שלילי מה זה אומר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר COOMBS INDIRECT - תגובה
ד''ר עדי דוידסון21/10/2010שלילי זה תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון הודעה קודמתחדשה21/10/2010
וסת אחרונה 17.09.10
בטא לפני יומיים 42.9
בטא היום 20 מה המשמעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון הודעה קודמת - תגובה
ד''ר עדי דוידסון21/10/2010בטה שיורד בקצב כזה מראה על הריון שהולך ונעלם.
הריון כזה שהולך ונעלם זו תופעה מאד שכיחה ואפילו אין צורך לספור אותו כהפלה
בעבר כאשר בדיקת הבטה לא היתה מדוייקת ונשים עשו בדיקת הריון רק אחרי שבועיים איחור לא שמו לב שהריונותצ רבים נגמרים כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאחדשה21/10/2010
וסת אחרונה 17.10.10
בטא לפני יומיים 42.9
בטא היום 20 מה המשמעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון כימי
שירי22/10/2010כנראה היה לך הריון כימי (הריו ןשלא מתפתח) קרה לי גם.
תחכי לדימום (הפלה טבעית).
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים שבוע 31+4עדי21/10/2010
היי..
אני בשבוע 31+4 ומזה שבועיים יש לי כאבים בבטן תחתונה ובשוקיים שממש מתגברים אם אני קמה ממצב של ישיבה או אפילו מסתובבת מצד לצד בשכיבה ובהליכה הכאבים הכי מורגשים.
בהתחלה חשבתי כי מדובר בשרירים תפוסים אבל הכאב הרבה יותר חד במיוחד בבטן יש לציין כי עשיתי בדיקות אולטראסאונד והכל בסדר עם העוברית. וגם בבדיקה וגינלית שעשיתי-בלי שום קשר לכאבים,יש לי פפילומה (נראה לי שככה קוראים לזה) -הרופא לא ראה בעיה שאם כן בטח היה מציין אותה למרות שלא התלוננתי בפניו על הכאבים.
יש לי ממה לדאוג? אני מרגישה תנועות עובר ברורות ורבות פשוט כואב לי
ממה הכאב הזה יכול לנבוע?
תודה רבה על ההתייחסות :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים שבוע 31+4 - תגובה
ד''ר עדי דוידסון21/10/2010אין מקום לדאגה
אכן הכאב הוא משרירים ועצמות האגן ופרט לאי נוחות אין בו סיכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)