מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחוצה מאד מחיידק בשתןאורנית19/10/2010
לרופאים הנכבדים שלום רב,
אני בשבוע 36 וחמישה ימים. בבדיקה של Urine Culture מצאו לי היום -
Klebsiella pneumoniae גדול מ- 100,000 CFU/ml
ראיתי באינטרנט שהדבר מחייב לקחת אנטיביוטיקה. הלכתי לרופא שלי. לא היה אפשר להכניס אותי. אז מזכירתו הבכירה נכנסה אליו עם התוצאות שלי. הוא נתן לה בעבורי מרשם לזינט 500, אבל אמר - אם זו הפעם הראשונה שזו התוצאה אז לפני שאקח את האנטיביוטיקה לעשות עוד בדיקה מחר. רק אם גם שם תצא אותה תוצאה אז לקחת את הכדור. השאלות שלי -
1. זה הגיוני לחכות ולא לקחת ישר את הכדור? במיוחד שאני בשבוע 36 וחמישה ימים?
2. האם החיידק הזה גורם נזק לעובר???
3. הבנתי מבדיקה באינטרנט שאם לא אטפל יש סיכון לצירים מוקדמים. בגלל שאני בהריון מתקדם אני מניחה שאני כבר לא צריכה לחשוש מכך? כלומר, הסכנה היחידה מהחיידק זה הצירים האלו?
אודה מאד לרופאים הנכבדים על תשובה לשאלותי אלו,
אורנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוצה מאד מחיידק בשתן - תגובה
ד``ר אריה לידור20/10/2010שלום לך
ממליץ לך להתחיל בנטילת זינט מבלי להמתין. לעצם החיידק בשתן אין השפעות שליליות על העובר. אך לזהום מתפשט לחום המתלווה ולסכנה לזהום כלייתי בהחלט יכולות להיות השפעות שליליות. בסיום הטיפול בצעי שתן תרבית בקורת להוכחת העלמות הזהום בדרכי השתן
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בניתוח קיסרישואלת19/10/2010
שלום רב,
לפני כשבוע וחצי עברתי ניתוח קיסרי עקב מצג עכוז. הכל עבר ב"ה בשלום. במהלך הניתוח שמעתי שהרופאים מדברים שהיה דימום אך לי לא נאמר על כך דבר. במכתב השחרור שקבלתי,נכתב המשפט הבא:"במהלך הניתוח דימום מהפינה השמאלית ככה"נ מהאוטרינה. הושמו מספר תפרים באיזור והדימום פסק. הערכת דימום כ- 1000 מ"ל."
מה המשמעות של הדימום הנ"ל? מה המשצעות של איבוד דם בכמות שצוינה? האם יש לכך השלכות לגבי ההתאוששות? אני עדיין מרגישה מאוד חלשה ו"לא חוזרת לעצמי", האם קשור לדימום או מתאים להתאוששות רגילה לאחר ניתוח?
אשמח להבין מה שלא נאמר לי עד כה ( ולא ברור לי למה....)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בניתוח קיסרי - תגובה
סוף טוב הכל טוב
בניתוח התגלה דמם שהוביל לאובדן דם של כ 1000 סמ"ק. מקור הדמם בעורק הרחמי. מקור דמם זה אותר ונתפר דבר שהפסיק את הדמם.
ממליץ לך לבצע ספירת דם ולהגיע לבקורתו של הרופא המטפל עם התוצאה
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום בניתוח - שאלה נוספת
שואלת21/10/2010שלום ותודה על תשובתך, לא הבנתי -
האם כוונתך לביקורת רופא נשים ששה שבועות לאחר הלידה או להגיע עוד קודם לרופא משפחה, עם תוצאת ספירת דם?
האם עצם הדימום היווה סכנה בזמן הניתוח?
האם איבוד דם בכמות של 1000 מ"ל משמעותי או שכיח?
אשמח לקבל התייחסות נוספת לשאלות שמטרידות אותי...
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה, תודה
שואלת22/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח מאוד לקבל תשובות, תודה!
שואלת26/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומותמירב19/10/2010
שלום
אני בשבוע 6 ויש לי הפרשות חומות שבוע וחצי בהתחלה זה היה חום כהה ועכשיו
בהיר .הייתי בבדיקה אצל הרופא והוא אומר שהוא לא רואה.
אבל אני רואה והרבה..
האם הפרשות חומות זה תקין בהריון?
ההריון בסיכון?
בנוסף אני מניקה את ביתי בת ה10 חודשים והוא אמר לי מיד להפסיק
ומאוד קשה לי עם זה היא נולדה שבוע 28 ואנחנו מאוד רגישים כלפיה..
מה המלצתכם?
תודה מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות - תגובה
אין צורך בהפסקת הנקה בזמן הריון חדש. לגבי הדימומים ממליץ לך להבדק בדיקה גינקולוגית , בדיקת פאפ ובדיקת אולטרהסאונד לתקינות ההריון
בהצלחה
ד,ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומר בהריוןמירב19/10/2010
שלום
אני בהריון שבוע שישי
אכלתי שומר שלם..והיו לי אח"כ כמו התכווצויות ברכם אז בדקתי באינטרנט וראיתי שממש לא מומלץ לאכול שומר
רק שלא כתוב למה
אני ממש מפחדת עכשיו זה נראה ש אכלתי יותר מידי(מישהי כתבה שהיא אכלה חצי במהלך שבוע)
זה באמת יות מידי?
מה הסיכון?
תודה מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומר בהריון - תגובה
יש האומרים ששמן השומר מגביר פעילות אסטרוגנית במצבי אסטרוגן טבעיים מוגברים כגון הריון. הגברה זו יכולה תאורטית להביא להתגברות או הופעת צירי לידה. מכייון שאת בשבוע 6 לא נראה לי כי קיימת סכנה להריונך משום אכילת השומר. אנא הקפידי להצמד להמלצות שלא להשתמש בשמן בזמן ההריון
בברכה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאסקרנית19/10/2010
צריכה להיות בשבוע 5 + 3 ימים.
תוצאת בטא: 1164
האם תקין? האם תואם את גיל ההריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא - תגובה
ד''ר עדי דוידסון19/10/2010כל מספר תקין
לא ניתן לחשב גיל הריון לפי בטה בקרוב תוכלי לבצע US* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות חלבון עוברי+הינאבין דחוף!!!ימית19/10/2010
היי,שמי ימית ,בת 29
להלן בדיקות תוצאות בדיקת חלבון עוברי שעשיתי (תבחין מרובע-משולב עם הינבין) :
AEP 1.10 MOM
41.0 IU/ML
HCG 1.7 MOM
54.1 IU/ML
U-E3 0.55 MOM
0.6 NG/ML
INHIBIN-A 304 PG/ML
1.26 MOM
הסיכון לת.דאון לפי גיל 1:1000
לפי הגיל וארבע בדיקות 1:470
האם יש צורך לביצוע בדיקת מי שפיר? האם התוצאה מוגדרת כתקינה? אודה לתשובתך המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות חלבון עוברי+הינאבין דחוף!!! - תגובה
ד''ר עדי דוידסון19/10/2010התוצאה מוגדרת כתקינה כי כל תוצאה מעל 1:380 מוגדרת כתקינה
אני אישית ממליץ במקרה כזה לבצע ניקור מי שפיר
אך הדיעות חלוקות וישנם רופאים אשר ימליצו אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צינוןבת אל19/10/2010
אני בשבוע 21+3 לפני כמה ימים החל צינון קל מלווה בשיעול,ללא חום.הנזלת עברה כמעט לגמרי אך השיעול לא וזה מאוד מציק לי.רציתי לדעת אם זה מזיק לעוברית ואם יש דרך להקל שלא כרוכה בנטילת תרופות.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש סיבה שמדלגים על שאלות?
איה19/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצינון - תגובה
ישנן תרופות רבות (סירופים) המקילים על השעול. אין מניעה להשתמש בהם בזמן ההריון ( רצוי שלא יכילו קודאין)
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל ההריוןתמר19/10/2010
רציתי לדעת מדוע נקבע תאריך ווסת אחרון, לתאריך תחילת ההריון.
אני שומרת נידה כך שלא יכול להיות שנכנסתי להריון במחזור.
כמו כן גיל ההריון לפי האולטרסאונד הוא 7 שבועות, מה זה אומר שלפני שבע שבועות נכנסתי להריון?????
אני מנסה להבין כי אני רוצה לעשות סיסי שיליה וגם כי זה מעניין אותי.
ואיך ייתכן שיש מקרים שהאולטרסאונד תואם את גיל ההריון, הרי במחזור לא ניתן להכנס להריון???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשבוה
נטע19/10/2010אורכו הממוצע של הריון ממועד ההתעברות ועד הלידה הוא
.(כ- 266 ימים, כלומר 38 שבועות (תשעה חודשים פחות שבוע
מועד ההתעברות איננו בהכרח המועד שבו קוימו היחסים, ובו
החל הזרע את דרכו אל הפגישה עם הביצית, אלא המועד שבו
הופרתה הביצית. לצורך חישוב מועד הלידה הצפוי משתמשים
בנוסחא פשוטה, המוסיפה 280 יום (40 שבועות) לתאריך שבו
.החלה הווסת האחרונה
נוסחא זו מניחה שההתעברות התרחשה כשבועיים לאחר
מועד הווסת, וזאת בהתבסס על כך שהביוץ מתרחש בדרך כלל
(באמצע התקופה שבין מחזורי וסת. הוספת שבועיים (14 יום
לאורך הממוצע של הריון שהוא כאמור 266 יום, מניבה את
.המספר 280
,את שבוע ההריון תמני מהיום הראשון של הווסת האחרונה
וזאת למרות שלפי שיטת ספירה זו, בשבועיים הראשונים עוד לא
היית באמת בהריון. מועד הלידה החזוי לפי שיטה זו הוא בשבוע
.(ה- 40 (כתשעה חודשים ושבוע
,מאחר ואורכו של ההריון משתנה מהריון להריון ומאשה לאשה
וכמו כן מועד ההפריה המדויק איננו ידוע, הפרש של עד שבועיים
- (בין תאריך הלידה הצפוי לתאריך הלידה האמיתי (לשני הכיוונים
.נחשב נורמלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה לגילוי מוקדם לרעלת הריוןרינת19/10/2010
שלום,
אשמח לדעת פרטים על הבדיקה, איפה היכן לעשות אותה האם רק במעבדות זר?
אני בשבוע 19 האם בכלל מומלץ לעשות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה לגילוי מוקדם לרעלת הריון - תגובה
ד''ר עדי דוידסון19/10/2010בשבוע 19 כבר הבדיקה אינה רלבנטית
לא הפסדת הרבה כי גם כך עדיין אין קונצזוס לגבי הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחה?שביט19/10/2010
אני בשבוע 27 אתמול פניתי למיון יולדות לאחר כמה ימים שהרגשתי רטיבות מוגברת בתחתון.לאחר שערכתי בדיקת מייטסט בבית.הבדיקה הראתה שכביכול ינו סיכוי לדליפת מי שפיר. נבדקתי במיון והם לא ראו סימן לכך .אך הרופאה ציינה שצוואר הרחם מעביר אצבע...לטענתה יתכן שאני מסתובבת עם פתיחה זו מהלידה הקודמת /או ממספר הפלות שעברתי.אציין שנבדקתי עי רופאת נשים ביום שישי בבריאות האשה לאחר תלונות על כאבים והתכווצויות שציינה ורשמה במפורש שצוואר הרחם סגור.
כמו כן בהריון הקודם החלו צירים מוקדמים בשבוע 27.
האם יתכן שזו פתיחה קיימת שלא קשורה לתלונות של הריון זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתיחה? - תגובה
ד``ר איילון לחמן19/10/2010שלום.
קשה כמובן לדעת הסיבה לפתיחה,אבל היא מצריכה השגחה צמודה וקפדנית.גי לרופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריצת דיסק בהריוןאביבית19/10/2010
לפני 4 שבועות הייתי בשבוע 20 קבלתי פריצת דיסק ולא יכולתי לעמוד אפילו על הרגל שהיתה רדומה וכטבים איותים שכבתי שבןעיים והתחלתי לאט לאט לעמוד וקצת ללכת אבל עם כאבים ובעזרת כדורי אקמול ואופטלגין בטיפות בשבוע האחרון התעטשות החזירה לי את המצב לקדמותו ועוד פעם הכאבים החזקים חזרו ואני עוד פעם עם אופטלגין בטיפות אני מיואשת האם זה מצב שיכול לעבור כי יש לי עוד חצי זמן הריון ללידה ואני פשוט שבר כלי האורטופד אמר 6 שבועות ריפוי האם זה גם לגבי הריון האם ידוע לכם מקרים כאלו שזה עובר בהריון גם ומה אתם מציעים איך לטפל ואיך להקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא ענו לי
אביבית19/10/2010משום מה דילגו עלי ולמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריצת דיסק בהריון - תגובה
הלחץ הקיים בהריון על עמוד השדרה בהחלט מעקב הריפוי.התיעצי שוב עם אורטופד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה של חתיכות חומותקרן19/10/2010
שלום,אני בשבוע 33 ולפני 3 ימים התחלתי טיפול בזידובל ג'ל בעקבות דלקת נרתיקית.היום הבחנתי כי לאחר מתן שתן כשאני מנגבת, יש על הנייר חתיכות חומות (לא דמיות, אלא כמו לכלוך חום). האם זה כתוצאה מהזידובל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה של חתיכות חומות - תגובה
קשה לדעת הסיבה לחתיכות החומות,אבל בהחלט יש לגשת ולהיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן או בתתמר19/10/2010
האם זה נכון שלפי הביוץ ולפי תאריך הכניסה להריון ניתן לשער אם יש בן או בת.
אני בת 35, וסת אחרון 20/8/2010 , הריון אושר ולפי אולטרסאונד אני בשבוע 7+3
זה היה הריון לא מתוכנן
האם ניתן לדעת לפי זה מתי נקלטתי ומה הסכויים גבוהים יותר שיש לי , בן או בת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן או בת - תגובה
קשה לנחש מין העובר. נאחל לך קודם כל שיהיה בריא ושלם.לצערינו לא ניתן לשנות מין הילוד כל זמן שהוא בבטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה דילגו על שאלות מה17.10?ענשואלת19/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
למה דילגו על שאלות מה17.10?ענ - תגובה
ד``ר איילון לחמן19/10/2010חופש חגים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה מלידה-דחוףקרן19/10/2010
שלום,שמי קרן מחיפה
אני כרגע בשבוע 22 -הריון 1 וואני מתחילה כבר לחשוש מהלידה הרוב בגלל סיפורים שסיפרו לי שתופרים על חי ועוד כל מיני דברים לא נעימיםשמרגישים במהלך הלידה חלק מספרות שמפחדות ללדת שוב ושזה ממש סיוט
1.רציתי לדעת האם הלידה עצמה כואבת או שהצירים?(אני מפחדת מהלידה עצמה)
2.איך עלי לדעת היכן ללדת יש הרבה בתי חולים ?
3.איך מתגברים על הפחד הזה אחרי שהכניסו לי את הפחד?
לעזרתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עם אפידורל
נעמה19/10/2010אם את עם אפידורל את לא אמורה להרגיש את התפירה, ואם את כן מרגישה אז הם נותנים לך זריקת הרדמה מקומית.
אני שבוע 33 וגם חוששת מהלידה, אבל יצא לי לשמוע המון סיפורי לידה והדבר היחיד שהבנתי שזה סובייקטיבי ביותר, ותלוי בעיקר במזל.
אי אפשר לדעת איך לידה תתפתח מרגע שהתחילה, יכולה להיות לידה קלה ומהירה ויכול להיות שלא. בכל מקרה עם אפידורל זה כבר פחות משנה, את הכאבים תחווי לאחר שהשפעת האפידורל תפוג ואז יהיה לך בייבי קטן שיקח את כל תשומת הלב שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה מלידה-דחוף - תגובה
הסיפורים שאת שומעת הם לא ממקור מהימן.קודם כל מעולם לא תופרים על חי.אם כואב מקבלים עזרה כולל הרדמה אפידורלית.הלידה הינה תופעה מלאה בחוויות.אל תאמיני לרעים.אחרת הרי לא הינו נולדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)