מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיננית בתחילת הריוןעינת18/10/2010
שלום, האם אני יכולה ללכת ללא חשש לניקוי שיניים בתחילת הריון [שבוע 4] ? והאם אני יכולה להשתמש בפלואוריד בטיפול.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיננית בתחילת הריון - תגובה
ד``ר אריה לידור18/10/2010שלום רב
ללא כל חשש יכולה לבצע טיפולי שיניים למיניהם
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות תבחין מרובערינת18/10/2010
שלום, זהו הריון ראשון את הבדיקה עשיתי בשבוע 17.5 אני בת 27
AEP 0.62 MOM,28.9 IU/ML
HCG 1.01 MOM,27.5 IU/ML
U-E3 1.28 MOM, 1.69 NG/ML
Inhibin-A 199 pg/ml, 0.8 MOM
לפי גיל וארבע הבדיקות: 1:6700, לפי גיל בלבד: 1:1200
אודה מאוד לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות תבחין מרובע - תגובה
ד``ר אריה לידור18/10/2010שלום לך
תוצאות תקינות ובסיכון נמוך לתסמונת דאון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןמשה18/10/2010
היי לכולם ,
אני אשתו של משה..המחזור מאחר לי מאז ה25.9
לפני 10 ימים עשיתי בדיקות דם ויצא לי בBETA-HCG 24 IU/L
וכשביצעתי שוב את הבדיקה יצא לי 1548 IU/L
האם הדבר מעיד על הריון תקין?ובאיזה שבוע אני אמורה להיות לפי התוצאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
העליה בערכי הביטא תקינה. יש צורך להמשיך ולעקוב אחר צמיחת הערכים. מעל 6000 כבר אפשר לראות דופק ולהתחיל במעקב הריון
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
משה18/10/2010תודה על ההתייחסות המהירה..
אמרת שאחרי 6000 אפשר לראות דופק..מה זה אומר?
תוך כמה זמן זה בערך?
ואיזה בדיקות נוספות אני צריכה לעבור עכשיו?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..שואלת18/10/2010
הייתי אצל רופאת נשים אחרי שיש לי שבועיים באיחור. היא עשתה לי אולטראסאונד ולא ראתה הריון. היא אמרה לחכות עוד שבוע ואז לבצע בדירה ביתית. אם שלילית אז לקחת כדורים לזירוז מחזור.
במידה שעדיין לא אקבל מחזור יכול להיות שרק בעוד שבוע אראה הריון? באיחור של 3 שבועות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה.. - תגובה
כן . לעתים הביוץ מתאחר ולכן בדיקת הביטא שעשית נעשתה תאורטית מוקדם מדי. בצעי בדיקת דם לביטא בעוד שבוע ובאם שלילית התחילי בטיפול משרה וסת
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שואלת19/10/2010האם צריך בדיקת בטא או מספיק בדיקה ביתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה.. - תגובה - תגובה
ד``ר אריה לידור20/10/2010שלום לך
כפי שהמלצתי אנא בצעי בדיקת דם לביטא כמותי
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות והנקהשיר17/10/2010
שלום רב,
אני 3 חודשים אחרי לידה.
למרות שאני מניקה (הנקה מלאה) כבר 7 שבועות אחרי הלידה הגיע המחזור , וחודש אחרי הגיע שוב.
כאשר התקשרתי לרופא הנשים שלי ע"מ לברר איך ומתי להתחיל ליטול סרזט, נעניתי "שאין כבר אפשרות כיוון שהמחזור כבר הגיע פעמיים, ואת הגלולה הזו אפשר לקחת אחרי הלידה רק במידה ולא הגיע המחזור."
האם ייתכן??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות והנקה - תגובה
אציע לך לבצע בדיקת ביטא ובאם שלילית יכולה להתחיל בסרזט בו ביום
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בתאמשה17/10/2010
היי,
המחזור של אשתי מאחר במשהו כמו שבועיים +-.
לפני שבוע עשתה את בדיקת הבתא עם התוצאה 24. היום היא עשתה את הבדיקה שנית והתוצאה הייתה 1580.
תקין?! לא תקין!? מה אפשר ללמוד מהתוצאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בתא - תגובה
ד''ר גדעון נגר17/10/2010עליה ברמת ההורמון לא הגיונית
סביר להניח שהבדיקה הראשונית היתה 240 ולא 24.ואם אכן זה כך סביר להניח שההריון תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנועות מוגברות בשבוע 38מירב17/10/2010
העוברה שלי מאד אקטיבית לאורך כל ההריון אבל לפי מה שהבנתי לקראת תשיעי זה אמור להחלש וזה לא.
אני בשבוע 38 ואתמול במשך כמה שעות היא טלטלה את בטני מצד לצד .הראש למטה ולכן כל החלק העליון זז ומשתולל ללא הפסקה.
האם יש סיבה לדאגה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנועות מוגברות בשבוע 38 - תגובה
ד''ר גדעון נגר17/10/2010לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה-נירות גילצריןשני17/10/2010
רציתי לדעת האם במהלך צירים, לפני הלידה אפשר לקחת נרות גליצרין כדי לרוקן את הקיבה, כדי למנוע את האי נעימות של יציאה בזמן הלידה????
או האם יש משהו אחר שאפשר לעשות כבר בבית לפני שמגיעים לבית החולים???
אודה על תשטובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה-נירות גילצרין - תגובה
ד''ר גדעון נגר17/10/2010אין צורך
בחדר לידה ידאגו לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת דירהלאה17/10/2010
הי ,
אני בשבוע 17 +2 ומתכננת לצבוע את הדירה בימים הקרובים. עקב כך שאני בהריון כנראה אשן בימי הצביעה (2-3 ימים) אצל הורי אך רציתי לברר האם בגמר הצביעה ניתן לחזור לדירה או שמה יש לחכות מספר ימים נוספים .
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביעת דירה - תגובה
ד''ר גדעון נגר17/10/2010לאחר שהצבע יבש אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- USשואלת17/10/2010
מתי הכי מוקדם שאפשר לראות הריון באולטראסאונד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר US - תגובה
ד''ר גדעון נגר17/10/2010אחור של כשבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה חלבון עוברישירה17/10/2010
שלום
בת 38
אלה תוצאות חלבון עוברי
התוצאות מתיחסות לשבוע ההריון כפי שחושב לפי תאריך וסת אחרון 17.1
0.20 - 1.99 MoM : 1.28 טווח הנורמה MoM (AFP) חלבון עוברי
( 51.52 ng/ml)
0.16 - 2.99 MoM : 1.19 טווח הנורמה MoM (HCG) גונדוטרופין שילייתי
( 25.20 U/ml)
0.34 MoM 0.80 הנורמה: מעל MoM (uE3) אסטריול
( 1.19 ng/ml)
סיכון לפי גיל האם 1/165
סיכון לפי גיל האם + תוצאות חלבון עוברי 1/404
למה אין שכלול יחד עם בדיקות סקר שליש ראשון ואיך אפשר לעשות זאת והאם התוצאה תקינה?
לפי שכלול שליש ראשון וגיל האם ושקיפות עורפית הסיכון הוא 1/3700
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאה חלבון עוברי - תגובה
ד''ר גדעון נגר17/10/2010לאור גילך ממליץ על דקור מי שפיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןסיוון17/10/2010
האם צריך הפניה מרופא כדי לעשות בדיקת דם לבירור הריון?
האם הבדיקה חייבת להתבצע בבוקר?
האם צריך לצום או משהו מיוחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת הריון - תגובה
ד''ר גדעון נגר17/10/2010דרושה הפניה מרופא
הבדיקה אינה בצום וניתן לבצעה בכל שעות היום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות צרבות ושאר חבריםשירה17/10/2010
שלום רב רופאים יקרים
מתחילה אוטוטו שבוע 13 עדיין יש לי בחילות נ ו ר א י ו ת!
24 שעות ביממה. צרבות, הכל עולה לי ותחושה כללית ממש מעיבה.
מה לעשות? אני מתעוררת בלילות עם רעב מפחיד התובע ממני לאכול.
הכלללל מגעיל אותי. לחם, גבינות, ירקות. אין משהו שמתחשק לי.
מה יעברו כל התחלואים הללו. אני רוצה להרגיש טוב.
והעייפות? בלתי אפשרית. אני מדוממת מנוע בשעה 19:00
ויש התחייבויות בעולם, ילדה קטנה, עבודה, לימודים.
תודות מקרה לב על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות צרבות ושאר חברים - תגובה
ד''ר גדעון נגר17/10/2010סביר להניח שבשבועיים הקרובים הכל ישתפר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקותמאי17/10/2010
היי יש לי איחור של שבוע במחזור אחרי יומיים עשיתי בדיקה ביתית יצא שלילי היום אחרי שבוע איחור עשיתי בדיקת דם הבטא יצא 43 מה \זה אומר ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעל 10 זה הריון. מזל טוב!
דקלה17/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אני מאושרת
מאי18/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות - תגובה
התוצאה חיובית ומנבאת הריון. יש צורך בהמשך מעקב אחר צמיחת ערכים אלו
בהצלחה
ד"ר אריה לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פער בשבועותדפי17/10/2010
אני בת 29 הריון ראשון כרגע נכנסתי לשבוע 32.
שבוע שעבר כשהייתי בשבוע 31 וחצי עשיתי הערכת משקל וגודל של העובר ויצא שהוא מאוד גדול תואם לשבוע 34.
הרופאה שלי לא הגיבה לעניין ולא נלחצה אבל אני כן לחוצה האם עלי לדרוש לעשות בדיקה נוספת ו/או העמסת סוכר 100?
בהעמסת סוכר 50 הכל היה תקין ופיזית אני לא מרגישה שיש לי סכרת הריון.
האם יכול להיות פער כל כך גדול בין השבועות? והאם זה מסוכן לעובר או לי?
יצא שהעובר שוקל 2050
תודה
אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פער בשבועות - תגובה
ד''ר גדעון נגר17/10/2010הבדל של כ3שב ממליץ לבצע העמסת סוכר גדולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)