מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תשובות בדיקהרז20/10/2012
שבוע טוב,
אני רוצה לבקש ממך בקשה מיוחדת. יש לי משפחה באיראן והיא הפילה פעמיים את הולד. רופאים באיראן אחרי שעשו בדיקות, נוכחו לדעת את התוצאות. האם תוכל בבקשה להגיד מה זה אומר ומה הטיפול שהיית ממליץ?
התשובה :
Scouts film reveals no abnormal density.
Uterus normal size, showing MILD bicornuate shape, no filling defect or any septum could be found.
Both fallopian tubes patent with normal caliber and shape, normal spillage into the peritoneal cavity seen.
אני יודע שאני חצוף בשאלתי הרי לא קשור המקרה הזה אליך שהרי הם באיראן אבל רוצה לעזור להם ואודה מאוד לשמוע חוות דעת שלך. אשמח לדעת גם אם אתה חושב לבקש מהם לעלות לארץ לטפל בבעיה הזאת?
תודה רבה מאוד מאוד
שיהיה שבוע טוב ומבורך,
רז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות בדיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/10/2012שלום,אם מדובר ברחם דו קרני ולא רחם מחיצתי,הטיפול הראוי במהלך ההריון סביב שבוע 13 לבצע תפר במואר הרחם כדי למנוע הפלה עקב אי ספיקה צוארית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חריגה בהורמוןאורטל20/10/2012
שלום,
התבקשתי לבצע בדיקת פרופיל הורמונלי והתוצאה הראתה חריגה במדד-. ANDROSTENEDOINE 14.4H
אשמח לדעת מה המשמעות של הנתון הנ"ל וכיצד ניתן לטפל בו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חריגה בהורמון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/10/2012Andrpstendione הוא הורמון זכרי המיוצר בעיקרו בשחלה,עודף הורמון יכל להתבטא בסימני ויריליזציה כמו שיעור יתר,פצעונים,התקרחות באצדעות,הורמון זה מוגבר במצב של שחלות פוליציסטיות.
הטיפול תלוי אם רוצים להרות או לא ,במידה ולא ,לקיחת גלולה למניעת הריון יכולה להספיק במיוחד גלולה כמוDIANE 35 עשויה לחולל שיפור ניכר הן בהיבט ההורמונלי והן בהיבט הקליני.
ברמות גבוהות של ההורמון כדאי לברר שאין מדובר בגידול שחלתי המייצר הואמון זכרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן רוצים הריון
אורטל21/10/2012סליחה שלא הייתי מספיק ברורה..
אני ובעלי כן מנסים להכנס להריון כמעט שנה ורופאת הנשים אמרה לי שההורמון הזה דורש בירור נוסף ע"י מומחה .
איך ניתן להוריד את רמתו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשאר לי מונופור ודקפפטיל 0.1 חינםעדי20/10/2012
8מנופור 75
3 דקפפטיל0.1 שהיה בקרור כמובן
אשמח לתת בחינם גרה בדרום תל אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - דחוףףףףף מחר שאיבהעדי20/10/2012
עשיתי טעות ואני חווששת להגיד לרופא שלי הוא אמר לי להזריק אוביטרל 250מזרק וחצי בשעה 6בבוקר והזרקתי ב10כי התבלבלתי אני צריכה לצום ממחר ב10בבוקר אז התבלבלתי מחר שאיבה ב15וחצי
בבקשה הסבר למה האוביטרל עוזר ????והאם ה4שעות האלה קריטיות אין מצב שהוא ישאב בערב בגלל שטעיתי השאיבה באסותא ראשלצ מה לעשות?????זה ישבש את ההצלחה של הטיפול מחכה לתשובה תודההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוףףףףף מחר שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/10/2012עדי,שאיבת הביציות צריכה להתבצע כ-34/36 שעות לאחר מתן האוביטרל,לכן הודיעי לרופא שלך שיבצע את השאיבה מחר בעיתוי המאוחר ביותר האפשרי מבחינתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת איך להגיד לרופא
עדי20/10/2012אני באמת לא יודעת איך להגיד לו רק אם יהיו שם כמה בנות שעושות שאיבה אז אבקש להיות אחרונה
מ10בבוקר ל15וחצי ביום ראשון יעברו רק 29וחצי שעות האם זה קריטי וזה מחייב להגיד לרופא???יש מצב שהוא ידחה אותה מה לעשות לחוצהההההה מהתגובה שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר כמה מאוחר זה יכול להיות
עדי20/10/2012כדי שהטיפול יליח אני לא יודעת מה לעשות הוא יתעבן מאוד זה 4שעות אחרי הזמן שביקש
באותו יום הוא מקבל בקופת חולים בערב ...מה אני יעשהההה האם אפשר לבע שאיבה אחרי 30שעות מה ההבדל ??מה בדיוק האוביטרל עושה ????חייבת עזרהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה דר כמה מאוחר זה יכול להיות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2012כדי שתהליך הבשלת הביציות יהיה אופטימלי נדרשים יותר מ30 שעות ,לכן יתכן שהרופא שלך יבקש מקולגה שלו שמבצע שאיבה יותר מאוחר לבצע את השאיבה עבורו,כך שככל שתקדימי להודיע לו כן יטב לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דוקטור עזרת לי
עדי21/10/2012אני ישלח לו הודעה מחר ב6בבוקר שיוכל להתארגן .מקווה שזה יסתדר ולא יעשה משהו קיצוני עם השאיבה .אגב כמה זמן השאיבה ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה דוקטור עזרת לי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2012כ-10-15 דקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ שלום ריתי לעדכן
עדי22/10/2012הי בהמשך לשיחה רציתי לעדכן לקחתי אוביטרל ביום שבת ב10בבוקר והרופא עשה
לי את השאיבה ב16:45זה לא מוקדם מדי לא עברו 34שעות
זה יכול להרוס את איכות הביציות או משהו בטיפול ????
נשאבו לי 13ביציות. הזרע של בעלי לא 100אחוז יש לו בעייה של תנועתיות
מה לדעתך????תודה רבה אגב יינתי בפני הרופא שלקחתי את האוביטרל באיחור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופ שלום ריתי לעדכן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2012עדי שלום
34 שעות נמצאים בטווח הזמן הרצוי לביצוע השאיבה(34-36 שעות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי עוד לשאול משהולא מתייאשת..20/10/2012
לאחרונה אני משתעלת חזק העם זה לא יפגע בעובר שהוחזר לי לרחם אתמול? זה לא יפלוט אותו החוצה או יפריע לו להישתרש? והעם מותר לשטוף את הבית כרגיל? מה הכוונה ללנוח 3 ימים כמו שאמרו לי ביחידה מה הכוונה למנוחה? אני לא יכולה רק לשכב כול היום ולא לעשות כלום יש לי עוד ילדה בת 3 בבית שבשניה הופכת את כול הבית..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רציתי עוד לשאול משהו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/10/2012שלום,השיעול לא יפריע ולא יפלוט את העובר,את יכולה להתנהל כרגיל,שום תקלה לא תתרחש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליצסטיותאחת20/10/2012
שלום אני בת 28 אשר מנסה להרות כבר 7 חודשים ללא הצלחה,לאחרונה אובחנתי עם שחלות פוליציסטיות (מחזור היה תקין לגמרי עד לפני שבוע ).מומחה פוריות רשם לי דופסטון ואקקלומין,שאלתי:האם להפסיק את הדופסטון אם מופיע דימום לפני שאני מסיימת את 7 הימים שרשם לי הרופא?ואם לא אז איך מחשבים את ימי הוסת מהתחלת הכתמות או כאשר מופיע ממש דימום (כדי לדעת מתי להתחיל אקקולמין)?כמו כן רציתי לדעת בבקשה אחוזה הצלחה עם טיפול זה אם אפשר.תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שחלות פוליצסטיות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/10/2012שלום,אם יופיע דמם להפסיק את הדופסטון,את היום החמישי יש לחשב מיום הדימום המהותי,סיכוייך במחזור טיפול מכוון עם איקכלומין ואוביטרל+הזרעה תוך רחמית הינו 18-20%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל 3.75חולמת על ילדד20/10/2012
קיבלתי דקפפטיל ביום ה 21 לוסת מאז לא קיבלתי מחזור עברו 4 ימים יכול להיות שאני בהריון ?
דקפפטיל 3.75 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/10/2012שלום,האפשרות הזו תמיד קיימת במיוחד אם קיימת יחסים במחזור המדובר,המחזור צריך להגיע בין 7-10 ימים לאחר הדקפפטיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקפפטיל
חולמת על ילדד20/10/2012אתה ממליץ לי לקנות ערכת בדיקת הריון ביתית? או פשוט להמתין עד לבדיקת דם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דקפפטיל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2012להמתין לוסת עוד מספר ימים ורק עם הוסת לא תופיעה לבצע בדיקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היתכן שלקיחת זריקת הורמון שגורםרויטל20/10/2012
לביוץ מיידי (כעבור כ-12 יום מהמחזור) (ואחרי שהבשילו זקיקים), גורם לאותן תופעות לוואי של ביוץ רגיל, בין היתר תיאבון וחשק מוגבר למתוק, זלילה לא מבוקרת; דבר שמוביל להפרשת אינסולין רבה, וזה דבר כשלעצמו שיכול לשבש את מהלך הטיפול? או סתם חשש יתר..לגורם שישבש (האורח חיים תקין ד"כ, רק בביוץ יש תאבון משום מה).
מה יכול לשבש טיפול? או האם להמשיך כאילו לא ארע דבר
בכבוד רב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היתכן שלקיחת זריקת הורמון שגורם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/10/2012המלצתי להמשיך כאילו לא אירע דבר,ולא לחפש תירוצים לזלילה מוגזמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מנהלי מחלקות ivf גם נוטלים חלקאושרת19/10/2012
בטיפולים השונים הנערכים בבי"ח? כך שיש סיכוי שבתורנות מסויימת יכול ויפול הגורל על אחד מהם, מן הסתם......
?
2) וההבדל מאסותא, הינו ששם בוחרים רופא 1 מטפל לכל אורך הדרך...? זו האבחנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם מנהלי מחלקות ivf גם נוטלים חלק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/10/2012שלום,אין כל הבדל מהותי בין טיפול באסותא או בבית חולים ציבורי,פרט לעובדת בחירת הרופא הפרטי לצורך המעקב והטיפול.
הטיפול בבית החולים הציבורי נעשה ע״י רופאים בחירים כולל מנהל היחידה ,אשר מטפלים במטופלות גם באסותא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטות לאחר הזרעהניסיון חוזר19/10/2012
בשל כאבים בבטן תחתונה כ-5 ימים לאחר הזרעה עברתי US ונצפו 3 ציסטות גדולות, 2 בשחלה ימין של 21 מ"מ ואחת בצד שמאל של 28 מ"מ
E2 היה 2600 ופרוגסטרון 0.8 לפני ההזרעה, היו 2 זקיקים מובילים אחד בכל צד.
האם זה אומר בהכרח כי "השתחררו" 3 ביציות מהזקיקים?
לא היו ציסטות קודם לטיפול האחרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציסטות לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/10/2012שלום,המבנים הציסטיים נוצרו בעקבות הטיפול,וכנראה שבפועל היו 3זקיקים שנחשפו לתהליך ביוצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה דמית יומיים לאחר החזרהענת19/10/2012
שלום רב,
לפני יומיים הוחזרו לי 2 עוברים טריים (ניסיון שישי בינתיים).
כרגע ראיתי הפרשה דמית מעטה מאוד על התחתון. האם זה סימן טוב או רע? מעולם לא קרה לי בשלב מוקדם כ"כ. האם יכול להצביע על השתרשות?
תודה,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשה דמית יומיים לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/10/2012ענת שלום
יתכן דימום מספר ימים לאחר ההחזרה ,ללא משמעות פרוגנוסטית לגבי סיכויי ההצלחה,בד״כ הסיבה היא פציעה או גירוי מקומי של צואר הרחם מהפרוצדורות הרפואיות,או מגירוי מקומי בגלל הטיפול התמיכתי הוגינלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSHאמא19/10/2012
שלום רב רופאים יקרים
חוזרת אליכם בשלישית.
יש לי 2 בנות מטיפולים קודמים.
בת 4 ושנה וחצי.
ברצוני לנסות בשלישית.
עוד מעט בת 45.
FSH 5.3
מה המשמעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH - תגובה
פרופ' שלמה משיח19/10/2012אם הבדיקה נלקחה ביום השלישי למחזור זה מעיד על רזרבה שחלתית סבירה. עם זאת אין להתעלם מגילך שבו סכויי ההצלחה קטנים בכל מקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי יגיע מחזור?שירלי19/10/2012
שלום
מנסה להרות טבעי ללא הורמונים בכלל
היום שבועיים אחרי המחזור
E2 343
PROGESDTRON 3.4
מתי להערתכם יגיע המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי יגיע מחזור? - תגובה
פרופ' שלמה משיח19/10/2012אי אפשר לדעת כי הביוץ כניראה לא התרחש עדיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שירלי20/10/2012יש מצב שתוצאות בדיקת הדם מראות
שאני אחרי ביוץ?
שהרי אחרי ביוץ,רמת ההורמונים יורדת...
לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2012אם את אחרי ביוץ ,את צפויה לקבל וסת בקרוב מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר עוד שאלה? אני יודעת שחפרתי כברלא מתייאשת..19/10/2012
מצטערת עם חפרתי לכם פה אבל יש לי עוד שאלה קטנה..היום החזירו לי עובר אחד בן 3 תאים לבטן,העם זה שאני מעשנת משפיע עליו על היום הראשון שלו אצלי בבטן או רק כאשר הוא כבר ישתרש והוא לא מרגיש כלום כרגע? מותר לי לחיות את חיי כרגיל במשך השבועיים (ההמתנה) האלו? כלומר לשתות רדבולים (בלי אלכוהול כמובן) ולעשן רגיל?
אפשר עוד שאלה? אני יודעת שחפרתי כבר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/10/2012השפעת אורח החיים שלך משליכה על הפוריות שלך על הביצית ועל העובר שלך ,כך שההתנהלות שלך לאחר החזרת העובר משפיעה באופן שולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב שלום רב לכם רופאים נכבדים..לא מתייאשת..19/10/2012
היום החזירו לי עובר אחד שהתחלק ל 3 תאים תוך יומיים (שלשום השאיבה הייתה)..העם החלוקה שלו בסדר או שהוא היה אמור להיות עם יותר תאים? יש סיכויי בכלל שהוא ישרוד וימשיל להיתפתח אצלי בבטן או שההמתנה הזאת של שבועיים היא סתם?
שוב שלום רב לכם רופאים נכבדים.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/10/2012שלום,עובר בין 3-4 תאים ביום 2 לאחר השאיבה נחשב כעובר המתפתח באופן תקין ומכאן שיש לו בהחלט סיכוי להשתרש ולהניב הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואי תודה רבה אפשר עוד שאלונת..
לא מתייאשת..20/10/2012עובר בן 3 תאים ביום ה2 לשאיבה תוך כמה ימים הוא אמור להישתרש בכלל? ועם מרגישים את ההשרשה? חייב להיות דימום בהשרשה?
ואי תודה רבה אפשר עוד שאלונת.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/10/2012העובר עשוי להשתרש תול 4-5 ימים ,נדיר שמתרחש דמם השתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על תשובתך..
לא מתייאשת..20/10/20124-5 ימים מיום החזרתו לרחם שלי או מיום השאיבה? עם השאיבה הייתה ביום רביעי אז כלומר היום או מחר? אני לא מרגישה כלום בכלל שיכול להעיד על השתרשות..העם מרגישים משהו?
שאלה על תשובתך.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/10/20124-5 ימים מיום ההחזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)