מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפני שאיבה לרופאים שלוםעדי15/10/2012
הי היום הייתי אל הרופא בדק ואמר שיש לי 4 זקיקים בצד שמאל בגודל 10
להמשיך את הטיפול עם הגונל 150 ודקפפטיל ומנופור
ולעשות בדיקת דם ביום ד הקרוב ואולטראסונד
ואמר שהשאיבה תהיה ביום א האם עד אז באמת הזקיקים יגדלו והאם זה בסדר שרק בצד שמאל יש ובימין יש קטנים????האם זה אומר שישאבו לי רק 4 ביציות??יש מצב שהקטנים שבצד ימין יגדלו לגודל טוב עד יום א???.ואיזה גודל טוב לשאיבה בדכ???.
ומתי לוקחים את האוביטרל????תודה אשמח לפרוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפני שאיבה לרופאים שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2012שלום עדי
המלצתי להיות סבלנית,את עדיין בשלב מוקדם של הטיפול,וקשה לבתנבא בקשר לתוצאות הסופיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלב מוקדם???עוד שבוע שאיבה ...
עדי15/10/2012אם כתבתי כנראה שחשוב לי לדעת תשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלב מוקדם???עוד שבוע שאיבה ... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2012שלום ,תחכי ליום רביעי ,תמונת המצב תהייה יותר ברורה,כל עוד הזקיקים בגודל של 10 מ״מ לא ניתן להתנבא לגבי התגובה הצפויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עובריםשליייי 2714/10/2012
ביום חמישי 11/10 הוחזרו 4 מוקפאים בעלי 8 תאים.
זה הטיפול ה3 ובע"ה האחרון!!!!!!
שאלתי: מה הסיכוי להריון/ תאומים בסבב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/10/2012שלום שלי
סיכוייך להריון מרובה עוברים תלויים במרכיבים רבים ביניהם גילך ,מספר הנסיונות שעברת ,הרקע לאי פריון,מספר העוברים שהוחזרו,איכות העוברים שהוחזרו,הריונות קודמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר החזרת עוברים- מרכיבים
שליייי 2715/10/2012גיל:27
2 טיפולים כושלים (בטא 5 ומטה):
טיפול1- שני עוברים
טיפול שני- שלושה עוברים
וזהו הטיפול השלישי (ובע"ה האחרון)
רקע לאי פריון: שחלות פוליצסטיות. (בשאיבה אחת הושגו 22 עוברים)
הוחזרו 4 עוברים בעלי 8 תאים.
לא הריתי מעולם (נשואה טרייה).
אם כך, מהי דעתך? הריון/ תאומים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון קטן
שליייי 2715/10/2012גיל:27
2 טיפולים כושלים (בטא 5 ומטה):
טיפול1- שני עוברים
טיפול שני- שלושה עוברים
וזהו הטיפול השלישי (ובע"ה האחרון) שבט הוחזרו 4 עוברים בעלי 8 תאים
רקע לאי פריון: שחלות פוליצסטיות. (בשאיבה אחת הושגו 22 עוברים)
לא הריתי מעולם (נשואה טרייה).
אם כך, מהי דעתך? הריון/ תאומים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לאחר החזרת עוברים- מרכיבים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2012שלי שלום
בגילך ובנתונים שהצגת סיכוייך להרות קרובים ל40% וסיכוי להריון מרובה עוברים אם תהרי קרוב ל-20%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך..מקווה שכך יהיה
שליייי 2715/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריותחלי14/10/2012
היי שלום - אני בת 49 מקבלת עדיין מחזור - עשיתי בדיקה הורמונלית פעמיים ולפיה איני פוריה - והרופאה אמרה לי שאיני צריכה לקחת גלולות (טבעת לא רוצה בכלל )
האם נתן לסמוך על בדיקה כזו..כוודאית תודדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פוריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/10/2012חלי שלום
גם אם הבדיקות ההורמונליות שלך היו תקינות סיכוייך להריון היו אפסיים על אחת כמה וכמה אם הבדיקות אינן תקינות ,לפיכך אינך זקוקה לשום אמצעי מניעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוריות
חלי15/10/2012תודה רבהה מאד לתשובתך המהירהההה :))))) הקלת עליי יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוריות
חלי15/10/2012תודה רבה מאדדד הקלת עליי.. בתשובתך יום טוב - :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןשרון14/10/2012
שלום
אני בשבוע 10 להריון. שאלה כללית - בין איזה שבועות מתחיל להתפתח המוח ומערכת העצבים אצל העובר? אני יודעת שההתפתחות היא לאורך כל ההריון אבל ראשית ההתפתחות היא משבוע 8?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2012התפתחות ה-CNS מתחילה כבר בשבוע שמונה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםיאנה14/10/2012
שלום לכל הרופאים
רציתי לשאול בבקשה יש לנו 9 מוקפאים מהפריה ראשונה לפני כשלוש שנים.
ברור לנו שבתהליך ההפשרה לא כל העוברים שורדים,ולכן השאלה כמה עוברים לוקחים לתהליך ההפשרה .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2012יאנה
שמדובר בעוברים מוקפאים עמדת האיגוד הגניקולוגי היא שניתן להחזיר עובר אחד יותר מאשר במחזור הטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותלי14/10/2012
שלום רב,
התוצאות בדיקות של אשתי היו תקינות
תוצאות בדיקת הזרע שלי היו:
total concentration: 38.5
persent of motile sperm: 15%
normal forms: 1
האם זהו מצב שעדיין ניתן לקבל הריון טבעי?
בנוסף הרופא אבחן וריקוצלה האם טיפול בוירקוצלה יכול לפתור את הבעיה?
עדיף לנסות את הטיפול בוירוקצלה או טיפול כגון הזרעה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2012חן שלום
הטיפול המשולב בך ובבת זוגתך עשוי להניב את התוצאה המוצלחת,במקביל יש לשקול גם אופציה ניתוחית של הוריקוצל.וללא קשר עליכם לעבור בשלב ראשון טיפול משולב בהשראת ביוץ +הזרעות תוך רחמיות של זרע לאחר השבחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שאלה נוספת
חן15/10/2012אשמח לקבל יותר הסבר מדוע אם הבעיה אצלי ואצל אשתי אין כל בעיה בביוץ היא צריכה לקחת טיפולים לביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2012שלום חן
הטיפול המשולב בהשראת הביוץ+הזרעות תוך רחמיות הינו בעל מספר יתרונות:הבשלת מספר זקיקים בשלים על פני זקיק דומיננטי אחד ,איכות הורמונלית משופרת,תזמון הביוץ לטווח אופטימלי,ביצוע הזרעות מכוונות ,כל אלו מעלים את שחעור ההריונות למחזור טיפול משיעור של 5-8% למחזור ,לשיעור של כ-20% למחזור טיפולי מכוון(פי 3),היתרון הזה הינו evidence base medicine והיתרון שבביצועו הינו ללא עוררין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Estradiol ,E2 , Progesterone ,E3טלי14/10/2012
ערב טוב.
האם לצורך בדיקת ההורמונים הנ"ל, מחר בבוקר, צריך להיות בצום של 12 שעות, ו/או שעות יקיצה מיוחדות?
זו פעם ראשונה שאני עושה בדיקה זו, ביום 4-5 למחזור. (בטיפול ראשון של פיריון).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
Estradiol ,E2 , Progesterone ,E3 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2012שלום טלי
לצורך ביצוע בדיקות אלו את לא צריכה להיות בצום או להתעורר מוקדם יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד משהו קטןדפנה14/10/2012
שכחתי להוסיף שאצלי לא מצאו שום בעיה,רק אצל בעלי בספירת זרע.
כל העוברים היו יפים ועשו לי הפעם הנצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עוד משהו קטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2012שלום דפנה
מה שנשאר זה לאחל לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה לאחר עובריםדפנה14/10/2012
שלום,אני בת 31,עברתי 6 הפריות ו5 מוקפאים,אני כל הזמן מקבלת מחזור לפני הבדיקת דם.לפני חודש עברתי שאיבה והחזירו לי 3 עוברים טריים עם תמיכה של אסטרופם ואחד קרינון ביום,קיבלתי לאחר 8 ימים,הרופא אמר לי שאולי זה קשור לתמיכה או לבעיה גנטית של העוברים או קרישיות יתר והמליץ לי לנסות מוקפאים עם תמיכה יותר גדולה,4 אנדומטרין ו3 אסטרופם ביום.
אתמול,לאחר 7 ימים התחיל לי דימום שמסתמן כמו מחזור שקרב ובא.
אני כבר אובדת עצות ולא מבינה איך יש לי דימום עם כל התמיכה הזאת?
מה עוד אפשר לעשות?
אשמח לתשובה בהקדם,תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה לאחר עוברים - תגובה
פרופ' שלמה משיח14/10/2012אני מציע לבצע היסטרוסקופיה (היסתכלות ישירה על פנים הרחם) כדי לשלול אפשרות שפוליפ או פתולוגיה תוך רחמית אחרת היא הגורם לדימום. אם לא יימצא הייתי מציע טיפול בזריקות גסטון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתמיכה
דפנה14/10/2012כבר לקחתי גסטון בעבר בשילוב עם אנדומטרין ועשיתי צילום רחם והסטרוסקופיה
שיצאו תקינות.
האם זה יכול להיות השתרשות?
לבדוק את הקרישיות יתר?
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה...
דפנה15/10/2012אני עדיין עם דימום ויש לי כבר ממש כאבי מחזור.
עשיתי היום אולטרסאונד ועובי הרירית 9,מה זה אומר?
השאלה שלי היא,למה אחרי שבוע מההחזרה כבר יש דימום?
אמרו לי להמשיך עם התמיכה,זה נראה לי מיותר.
האם יש טעם לעשות את הבדיקות הגנטיות וההקרישיות יתר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תמיכה לאחר עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2012שלום דפנה
לאור הבירור שעברת נראה לי שכדאי שתעברי גם בירור קרישיות דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתתתס14/10/2012
שלום אני בת 25
לפני חודש עברתי החזרת 2 עוברים.....
12 יום לאחר עשיתי בדיקת בטא ויצא תוצאה 11 לפי מה שהבנתי מהאחות
שזה בדרך כלל מעיד על איזשהי בעיה וההריון לא ישרוד ושהם עוקבים אחרי הבטא
כמה ימים אחרי זה הלכתי עשיתי בדיקת בטא התוצאה הייתה 111 זה אומר שהכפיל את עצמו ההתרגשות הייתה עצומההה שמחתי מאוד... כמה ימים אחרי זה התחילו הופעות של כתמים בצבע באז ומיד דימום ושהלכתי לעשות בדיקת בטא המספר נשאר אותו הדבר 111
מכאן הדימומים יום היו יום פסקו.. לאט לאט הם התגברו..... מאוד אפילו יש לציין שהיו כאבי בטן מציקים כל פעם שהיה יוצא דימום וגם בלי יש רגישות בבטן.. אחרי כמה ימים הלכתי לעשות בדיקת בטא התוצאה הייתה 320 אני מיואשתת אף רופא לא מסביר כמו שצריך מה באמת קרה יש לי כאבים בבטן חולשה ודימום כבר יותר משבוע איך אני יכולה לדעת עם קיבלתי מחזור והכל בסדר\ ושאפשר להתחיל מחדש או שמה קורה שם בבטן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיואשתתת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/10/2012שלום ,לדאבוני מדובר בהריון לא תקין,יש לשלול גם אפשרות של הריון מחוץ לרחם ,בשני המצבים גם בהריון תוך רחמי לא תקין ,וגם בהריון מחוץ לרחם יכולים להיות כאבים בבטן תחתונה -את חייבת להיבדק ע"י הרופא המטפל כדי שיכוון אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנה בבקשה, זה יכול להיות תאוממבולבלת14/10/2012
שלום ביום חמישי עשיתי בדיקת הריון לאחר 11 יום מהחזרת עוברים
והתוצאה היא 19.8
היום יום ראשון 14 ימים אחרי החזרת עוברים עשיתי בדיקה והתוצאה היא
136.70
רציתי לדעת מה דעתך?
והאם זה יכול להיות הריון של תאומים? כי לפי מה שהבנתי זה תוצאה נמוכה לתאומים, אבל מצד שני גבוהה לעובר אחד.
אשמח מאוד לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה קטנה בבקשה, זה יכול להיות תאומ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/10/2012שלום ,עושה רושם שהעליה בביטה תקינה ,הסבירות להריון תאומים קטנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני שוב שואלת אבל
מבולבלת14/10/2012האם יכול להיות שההיריון לא תקין? כי המספר יותר מהכפיל את עצמו .
לפי מה שהבנתי היום היה צריך להיות תוצאה של 60 , אז איך זה תוצאה גבוהה אבל שהיא לא תאומים?
אשמח שוב פעם לתשובה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהקרן14/10/2012
ד"ר שלום רב
שבוע 34+3 יש לחץ קל בין הצדדים לגב כאב שהוא נסבל ביותר ולא כאב שמתגבר מאין לחץ קל האם זה מראה על צירים או שזה בשלב הזה של ההריון זה נורמלי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/10/2012קרן שלום
בשלב זה של ההריון מתקבל הרושם שמה שאת מתארת הינה תחושה נורמלית בשלב זה של ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה..לא מתייאשת..14/10/2012
אני לקראת השאיבה כבר שתתבצעה ביום רביעי הקרוב (בעזרת ה') ואמרו לי היום ומחר להמשיך עם הדקא בבוקר והמונוגון בשעה 16:30 ואז ב20 להזריק אוביטרל זה הגיוני? כי בטיפולים הקודמים הזרקתי רק דקא בבוקר ואז אוביטרל בערב למה גם זה וגם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הסברתי טוב את עצמי..
לא מתייאשת..14/10/2012התכוונתי שאמרו לי היום כרגיל להזריק..ומחר להזריק דקא בבוקר ומונוגון בשעה 16:30 ואז בנוסף גם אוביטרל ב20 בערב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הסברתי טוב את עצמי.. - תגובה
פרופ` דוד בידר14/10/2012אמרו בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים-מבולבלתבר14/10/2012
שלום,
אני בתהליך הזרעה בלי הורמונים החודש.היום במעקב זקיקים היה זקיק בגודל 22 (אף פעם לא היה לי כזה גדול:)והבדיקות דם הראו e2-332,lh3.1 ופרוגסטורון 0.9.האם זה אומר שאי אפשר לעשות הזרעה או משהו לא בסדר בביוץ?
קצת מעציב ..:(
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים-מבולבלת - תגובה
פרופ' שחר קול14/10/2012תוצאות בדיקות הדם (בהנחה שאסטרדיול ביחידות של פיקומול ליטר) לא מתאימות לזקיק של 22 ממ.
יתכן ולא מדובר בזקיק.
יש לעקוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דם שבוע 36חגית14/10/2012
שלום
נמצאת בשבוע 36+ (בת 46).
לחץ דם כעת מגיע ל-140/145 80/85. יש בצקות בקרסוליים (מזמן שבוע 16) וכעת
התחיל קצת מתחת לעיניים.
אין חלבון בשתן, תיפקודי כליות וטסיות בדם תקין.
איך יודעים האם רעלת? האם ברעלת בהכרח צריך לראות שינוי בבדיקות
שתן/דם?
קיבלתי הנחיות להשיך לעקוב. האם יש משהו אחר שצריך לעשות כעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לחץ דם שבוע 36 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/10/2012חגית שלום
בשלב זה צריך לנהל מעקב קפדני צפוף שלך ושל העובר,שהמטרה לילד אותך בהקדם,בשלב זה נראה שמדובר בנטיה ליתר לחץ דם בסיסי שיכל להסתבך ברעלת הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור אשכנזי -המשך
חגית14/10/2012פרופ שלום,
בהמשך- מדדתי שנית היום לחץ דם. היה 140/80 ללא חלבון בשתן.
האחות ביקשה שאשכב על צד שמאל ואז מדדה שנית וירד ל-122/65.
האחות אמרה שזה לא רעלת אלא לחץ של העובר הגדל.
דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפרופסור אשכנזי -המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/10/2012שלום חגית
נראה שבשלב זה מצבך יציב -תמשיכי את המעקב בהקפדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המהיר
חגית15/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)