מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערב טוב, ד"ר. (ארוך)נעמה11/12/2008
בס"ד מחזור אחרון ב20/11. ביום שישי 5/12 הזרקתי אוביטרל בשעה 19:30. אנחנו מקיימים יחסים רגילים, ללא הזרעה. זרע של בעלי תקין.. קיימנו יחסים בימים 1/12, 3/12, 5/12, 6/12, 7/12. לפי החישוב, הביוץ היה ביום ראשון 7/12 בשעה 7:30 בבוקר (ממש הרגשתי את הביוץ).. קיימנו יחסים ב7/12, אבל רק בשעה 23:00 בלילה.. מספר שאלות: 1. האם הסיכוי להריון בהתחשב לנתונים טוב? 2. במידה ונקלטתי בעזרת ה', האם אני אמורה להרגיש משהו? כי אני כל הזמן מרגישה כאבי מחזור כאלו... 3. במידה ויש הריון בעזרת ה'.. אני אמורה בשלב כזה להרגיש כאבים בחזה? או שזה עדיין מוקדם? תודה רבה.. המשך ערב קסום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
פרופ' שחר קול12/12/20081. כן
2. לא
3. לא, מוקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הזרעה - דחוףטולי11/12/2008
שלום , אני 5 ימים אחרי הזרעה (מטופלת בגונלF ואוביטרל). בהמהלך טיפול היה חשש לגירוי יתר כי היו הרבה זקיקים מובילים. כרגע אני מרגישה בסדר, לפעמים כאבים בבטן ובגב. אבל מה שמוזר אין יציאות כבר 4ימים. ובד"כ יציאות שלי סדירות! מה זה יכול להיות? האם אליי להיות בלחץ? האם אני צריכה לקחת משהו שיסדיר את היציאות? חומר משלשל? אודה לתןשבתך. מאד מודאגת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעלי
ד''ר דוד ישי11/12/2008לא נראה לי קשר. תשתמשי בחומרים טבעיים. ואם זה לא ילך תפני לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם בטאקרן11/12/2008
שלום, השאלה שלי היא, כמה ימים לפני האיחור במחזור ניתן כבר לגלות האם יש הריון באמצעות בדיקת דם בטא? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
פרופ' שחר קול11/12/200814 ימי לאחר הביוץ.
בדיקה לפני כן - לא תמיד אמינה.
עדיף לגלות מעט סבלנות ולקבל תוצאה אמינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה שבוע אני?רויט11/12/2008
שלום! כולי אושר מהבשורות הטובות שקיבלנו היום: HCG=367 שאלתי היא ממתי נחשב את ההריון? להלן נתונים חשובים: וסת אחרונה ב- 9/11/08 שאיבה ב- 27/11/08 החזרה ב- 30/11/08 באיזה שבוע אני? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רויט שלום
פרופ' שחר קול11/12/2008ספרי את הימים שחלפו מיום השאיבה, הוסיפי 14, חלקי את הסכום ב - 7
התוצאה - שבועות.
השארית - ימים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ותאומיםאורטל11/12/2008
שלום, היום ערכתי בדיקת אולטראסאונד ברוך השם לאחר ivf ראשון ובתקווה אחרון ,נצפו 2 שקים והבטא הינה 5820 הנני יודעת שערך הבטא צריך להכפיל את עצמו כל יומיים האם ברגע שמדובר בתאומים ערך הבטא לא אמור לשלש או להגדיל את כמותו במספר גבוה יותר מ-2???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטל שלום
פרופ' שחר קול11/12/2008כיוון שנראו 2 שקי הריון בא.ס. אין צורך בהמשך מעקב בטא.
מעקב א.ס. - מספק.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני ממש בלחץאלין11/12/2008
היום בדיקת הריון ביתית חיובית תודה לאל!!!! :) בבדיקת דם פרוגסטרון- 69 ואסטרדיול- 655 (חשבתי שאני במחזור אז ביצעתי בדיקה הורמונלית) מחר אני צפויה לעשות בדיקת דם לאישוש ההריון. סובלת מדימומים קלים מזה כשבוע האם משהו לא בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורית שלום
פרופ' שחר קול11/12/2008הבדיקה תקינה.
יש לעקוב אחר קצב עלית הבטא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עזרת לי מאוד :)
אלין11/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש באנדומטריןיעל11/12/2008
שלום, לאחר שאיבה. לוקחת אנדומטרין. גם הפעם וגם בניסיון הקודם, הגוף שלי דוחה את הטבליה והיא לא נספגת. אני מקווה שתהיה מחר החזרה (הופרה אחד וגם לגביו היו סקפטיים) אבל האם כדאי לעבור לקרינון במקום? בניסיון הקודם הייתה החזרה ובשלב הדימום (כשבוע לאחר החזרה) הרופא "נזף" בי שלא יידעתי אותו שהאנדומטרין לא נספג טוב והורה לי להעלות את המינון באופן מיידי. עכשיו לא עונים לי ביחידה על מנת לקבל תשובות. מה דעתך? האם זה קריטי אם רק מחר בבוקר אקבל תשובה והיום אוותר על האנדומטרין השני? תודה יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל שלום
פרופ' שחר קול11/12/2008אין בעיה להתחיל התמיכה לאחר ההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שהקדים ב 5 ימיםחסויה11/12/2008
שלום דוקטור, האם מחזור יכול להקדים בעקבות זריקות יומיות של דיפרלין? יש לציין כי התחלתי להזריק דיפרלין ביום ה21 לווסת (פרוטוקול ארוך- ביום ראשון 07.12) ועכשיו התחלתי לדמם ממש (לא הפרשות). האם יש סיבה לדאוג? וסת אחרון 16.11 לאחר IVF ראשון ובד"כ מבייצת ביום ה 15 או 16. (מחזור סדיר כל 30 יום) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה שלום
פרופ' שחר קול11/12/2008אם היה וידוא של המצב ההורמונאלי ביום תחילת הדיפרלין יש לשער שהכל תקין.
בכל מקרה, מציע לוודא המצב ההורמונאלי טרם תחילת גירוי השחלות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץטל11/12/2008
שלום, אני ביום ה-16 למחזור. זקיק 16.5, רירית 7.5 מ"מ סדירה ללא נוזל. אסטרדיול 1054 ופרוג' 1.7 התבקשתי (בהעדר בדיקות בשבת...) להזריק בשבת אורביטרל ולעבור הזרעה ביום ראשון ושני. שוב, מדובר בהערכה בלבד. 1. האם לדעתך התזמון נכון? 2. האם הפרוג' נמוך מדי כרגע? 3. האם כדאי לקחת לפני / אחרי ההזרעה תמיכה הורמונלית לפרוגסטרון במידה והוא ישאר נמוך? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל שלום
פרופ' שחר קול11/12/20081. כן.
2. לא.
3. לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן תחתונה לאחר החזרהאושר11/12/2008
שלום עברתי החזרה של 3 עוברים ביום שלישי ( לפני יומיים) הבציות עברו תהליך הנצה בשעה האחרונה מרגישה כאבים באזור הרחם שמזכירים כאבי ביוץ. האם זה תקין ? מתי צפויה להיות השרשה לאחר החזרת העוברים תודה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אושר שלום
פרופ' שחר קול11/12/2008ההשרשה - כ - 6 ימים לאחר השאיבה.
כאבים כפי שאת מתארת - שכיחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים עזרה דחופהאני11/12/2008
בוקר טוב אני מנסה כבר 3 שנים להיכנס להריון שנה אני בטיפולי הפרייה כרגע אחרי 8 טיפולים החלטתי לעשות הפסקה בתקווה שאולי בכל זאת יתפס טבעי אם לא נחזור לנסות יש לי 6 מוקפאים. נכון לעכשיו אני ביום ה 18 למחזור וכבר איזה יו מיים שלושה יש לי כאבים במיוחד כש אני מתעטשת או סתם ככה מדי פעם האם זה יכול להיות ביוץ או סיבה אחרת????? אשמח לקבל תשובה דחופה תודה ויום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה
פרופ' שחר קול11/12/2008יכול להיות מהביוץ.
יכול להיות מסיבות אחרות.
רצוי להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אין איזשהו כיוון?????
אני11/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאריות אוביטרלסיון11/12/2008
שלום! לקחתי אוביטרל ב2/12 הזרעה התבצעה ב4/12 היום בבדיקה ביתית תשובה חיובית שני פסים האם שאריות מהאוביטרל או יש סיכוי להריון אודה על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיון שלום
פרופ' שחר קול11/12/2008לא ניתן לדעת.
מציע בדיקת דם ב - 18.12* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה מעיד אסטרדיול מעל 700mimi111/12/2008
האם אסטרדיול מעל 700 ופרוגסטון מעל 70 מעיד על הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא, מעיד שהיה ביוץ.
פרופ' שחר קול11/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןלחוצה11/12/2008
בוקר טוב, אתמול בערב שכחתי להחדיר את הנר של הערב ועשיתי זאת ב4 לפנות בוקר וב-7 בבוקר החדרתי את הנר הקבוע של הבוקר. האם מקרה חד פעמי שכזה, של החדרה מאוחרת כ"כ יכול להזיק??? ורציתי לדעת האם אתם יכולים לחשוב בשבילי איזה שבוע אני?? וסת אחרונה 05/11/08 שאיבה 21/11/08 החזרה 23/11/08 תודה רבה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין
פרופ' שחר קול11/12/2008לא, האיחור לא יזיק.
חישוב גיל ההריון בשבועות:
מספר הימים שחלפו מיום השאיבה + 14
את הסכום הנ"ל יש לחלק ב - 7.
התוצאה: בשבועות הריון, השארית - ימים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, ו.......אתה פשוט מקסים
לחוצה11/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתאירנה11/12/2008
שלום ד"ר אני בעלת שחלות פוליציסטיות , מחזור לא סדיר, ןמחזור 3 עכשיו לוקחת איקקלומין - פעם ראשונה 2 כדורים ביום למשך 5 ימים, בלי מעקב זקיקים- ביוץ לא הגיע וגם מחזור לא היה לקחתי אוטרוגסטן ואז הופיע לי מחזור. התחלתי לקחת איקקלומין בפעם שנייה כדור 1 ביום - הגיע ביוץ אבל לצערי הרב לא הגיע הריון ואני קיבלתי מחזור 14 יום אחרי ביוץ.( עשינו גם מעקב) אחרי פעם שניה באיקקלומין נודע שלבעלי יש בעיה בתנועתיות של זרע וריכוז 13%. אמרו שנעשה השבחת זרע אך צריך קודם שישהיה ביוץ- נתנו לי עוד פעם איקקלומין כדור 1 ביום- ועכשיו יום 21 ועדיין איין ביוץ וכמו שבמעקב זקיקים הראה( רירית 7.9, זקיקים בשחלה ימנית 10 מ"מ ושחלה שמאלית זקיקים קטנים בלבד) אמרו שהחודש כנראה לא יהיה ביוץ. התקשרתי לרופא שלי אחרי מעקב ואמרתי לו שזה כבר פעם 3 שאני לוקחת איקקלומין , הוא אמר שנעלה מינון ל 2-3 כדורים ביום ונראה- ואז שאלה שלי למה איקקלומין השפיע עלי פעם אחת ופעם שניה לא השפיע עלי? הוא אמר שזה מוזר מאוד. מתי עוברים לזריקות אין לי כבר כוח לחכות אני כל כך מיואשת , אנחנו שנה מנסים וכל חודש זה מיאש עוד הפעם מהתחלה האם אתה מציע עוד לנסות עם איקקלומין או שישר לעבור לזריקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית שלום
פרופ' שחר קול11/12/2008יש סיכוי להשיג ביוץ עם איקקלומין.
לא להתייאש!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)