מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקרנות עקב גידול בבלוטת הפרוטיסאלי11/12/2011
שלום אני בן 31 בגיל 19 התגלה גידול שפירי בפרוטיס במהלך השנים עברתי 5 ניתוחים עקב חזרת הגידול ולאחר הניתוח השלישי עברתי הקרנות חזקות בצד שמאל של פני והנזקים שם היו רבים עד היום
עור אדמומי מאוד יבש ונראה מת
חוסר שיער זקן
כאבים מטורפים
חוסר בבלוטת רוק מיעוט ברוק דבר המקשה בהתנהלות יומית
האם הקרנות עקב גידול שפירי הן דבר לגיטמי
אשמח לדעת כל המלצה או עצה לשיפר החיים והנזקים
והשאלה העיקרית האם ההקרנות שעברתי יכולות לגרום לי לסיכוי רב יותרלסרטן בהמשך חיי בעיקר באזור הראש?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקרנות עקב גידול בבלוטת הפרוטיס - תגובה
פרופ` אברהם קוטן11/12/20111. כאשר גידול שפיר בבלוטת הפרוטיס חוזר יותר מפעמיים - שלוש פעמים זוהי חובה רפואית, חד משמעית, להקרין. אי מתן הקרנה הוא על סף התרשלות.
2. רופאי יחידת הקרינה או אחות יחידת הקרינה במכון בו טופלת יעזרו בהמלצות ובתרופות למיניהן
3. לאחר טיפול קרינתי חובה לקיים מעקב ערוך שנים (כל החיים) ובעיקר חייב החולה עצמו להיות ער לגופו ולדווח בהקדם על כל שינוי עקב סיכון (קטן מאד, אך לא 0) להתפתחות ממאירות מושרית קרינה אותה יש לגלות ככל האפשר במועד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלי13/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסונים למושתלי מח עצםורד10/12/2011
שלום,
האם לאחר השתלת מח עצם עצמית יש חיסונים ש:
1. אסור לקבל?
2. צריך לחזור עליהם?
3. מומלץ לעשות?
אם כן, איזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ` אברהם קוטן11/12/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_לוקמיה_המטולוגיה_קרישת_דם_סרטן_הדם' id=link]לוקמיה, המטולוגיה, קרישת דם, סרטן הדם[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהאמיר10/12/2011
בן 56 בריא לפני שנה עברתי ניתוח רדיקאלי של הערמונית בגלל סרטן ממוקד גליסון 3+4 לא עבר את הקופסית פ,ס,א לפני הניתוח 5.6 ועקב כישלון ביוכמי פ,ס,א 8 חודשים אחרי הניתוח 0.26 קיבלתי 2 זריקות הורמונים האחרונה לפני 4 חודשים ולפני חודש וחצי סימתי 33 הקרנות מעונין לדעת את דעתכם המקצועית 1- לגבי איכות החיים+ השרדות מהמחלה?
2-קימת בעיה קשה בחשק המיני וביוכלת הזקיפה למרות נטילת סיאליס 5 מ"ג יומי הציעו לי לקחת סיאליס 20 מ"ג פעמים בשבוע במקום 5 מ,ג יומי ולאנן פעם בשבוע על מנת לשמור עלגודל הפין ולזרז את הזקיפה?
3- האם תופעות אלה נעלמות ומתי ?
תודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
פרופ` אברהם קוטן11/12/20111. הסיכוי לשרוד 10 שנים כ-95%; הסיכוי לשרוד 10 שנים עם PSA תקין - נמוך יותר, יש לחשוב היטה לפני כל טיפול ב-PSA (להבדיל מהטיפול בחולה), שכן בעצמך ראית שלעיתים תופעות הלוואי מטרידות יותר מהמחלה שבעטיה טופלת.
2. בעית חוסר האונות לא תמיד ניתנת לפיצרון ראוי. מציע שתיוועץ במומחה לבעיות פוטנציה (על פי רוב אורולוג בעל תת התמחות ספציפית בנושא זה)
3. לצערי תופעות הלוואי הללו לעתים נשארות לתמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימפומהציפי09/12/2011
שלום רב... בבדיקת אולטרסאונד שעשיתי לפני כחודשיים, לימפה\לימפומה ? . רופא המשפחה הפנה אותי לאונקולוג. האונקולוג ביקש מרופא המשפחה שיפנה אותי קודם לבצע ביופסיה של הלימפה\לימפומה, פניתי לרופא המשפחה בגלל כאב לאורך כשנתיים במפשעה {כאב לא תמידי , בא והולך, הייתי אצל אורטופד והוא שהפנה אותי לאולטרסאונד. השאלה אם יש בדיקה נוספת , אחרת שיכולה לבדוק את עניין הלימפה לפני שעושים ביופסיה, ואם אין , אז מה זה אומר ביופסיה במה זה כרוך? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימפומה - תגובה
פרופ` אברהם קוטן11/12/2011ניתן לבצע בדיקת PET-CT אך עקב מגבלות סל הבריאות אינני בטוח שהקופה תאשר לפני ביופסיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בקרינה + כימוטרפיהאיילת08/12/2011
שלום,
אימי חולת סרטן לבבלב לא גרורתי, לאחר ניתוח בו הוצא הגידול במלואו. מקבלת כרגע טיפול מנעתי המשלב כימותרפיה אחת לשבוע (גמזר) ו קרינה על בסיס יומי.
באחד מימי הטיפול הכימי התבלבל הסדר: נתנה קודם קרינה ולאחר מכן ניתן הטיפול הכימי (במקום להפך). זה קרה רק פעם אחת. הרופאים לא יידעו אותנו על חשיבות הסדר בטיפולים. מה המשמעות הרפואית? האם פגענו באפקט הטיפול או חלילה בבריאותה של החולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בקרינה + כימוטרפיה - תגובה
ד''ר יוסף ברנר09/12/2011לא נגרם כל נזק או הפרעה באפקט של הטיפול המשולב
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בתרופה סוטנטאורנה08/12/2011
מדובר בחולה בן 74 שסובל מסרטן הכליה (הכליה הוצאה יחד עם הגידול) ולאחר שלוש שנים התגלתה גרורה במערות הפנים עם תהליך תופס מקום בארובת העין.
טופל שלושה חודשים בתרופה סוטנט ולפי ביקורת MRI לא אובחן שינוי בגודל הגידול.
השאלה היא האם זה מלמד על כך שהתרופה לא השפיעה ומה צריך להיות הקו המנחה , אודה ליעוצכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכרת תודה
אורנה צבי09/12/2011אני מודה לך על התשובה.אעדכן ואתעדכן בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב עלייה בסמניםאני06/12/2011
שלום..אימי כאמור עם סרטן שד גרורתי לעצמות..לפני שנה היה גרוע מאוד..
תמונת דם נוראית..
השנה השתקמה..ההמוגלבין תקין וגם יתר בדיקות הדם..מלבד הסמנים..
שלאחרונה עלו..מה שמדאיג שהיום הגיעה תוצאה שאחת מהן מראה על קפיצה פי 2 של 15-3 ו CEA
גם בבדיקה שמראה על מיפוי עצם ראו עוד גרורות..בעצמות..
בCT היה חשד לנגע משני..אבל מכיוון שלא נעשה עם חומר ניגוד לא יודעת עד כמה רגיש..
חייבת לציין שהלחץ שלי רב..למרות שהרופאה אמרה שאולי הגיע הזמן לשנות תרופה..
ממש ממש לחוצה עבורה ויותר מכך לא רוצה שתסבול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב עלייה בסמנים - תגובה
פרופ` אברהם קוטן06/12/2011מהתיאור עולה שהמחלה מתקדמת וכי אכן יש להחליף הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב עלייה בסמנים - תגובה
ד''ר דניאלה כץ06/12/2011מדבריך עולה שסך הכל היא מרגישה טוב והעליה במרקרים אינה צפויה ואני חושבת שהמצב הזה מעודד מאד.
בד"כ עליה במרקרים מבשרת עמידות של הגדול לטיפול הנוכחי. לא מחליפים טיפול מיד אלא רוצים לראות עליה במרקרים בבדיקה נוספת וגם מחלה שהתקדמה ב CT או CT PET.
מתיאור ה CT עולה שיש נגע חדש בעצם וכפי שהרופאה אמרה בקרוב יוהיה צורך להחליף טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה של שניכם
אני06/12/2011זהו שלפני ארבעה שבועות דובר כנראה על החלפת טיפול לאור עליה קטנה..
אבל נאמר שזה יקרה חודש הבא..ופתאום זה פה פשוט עלה פי 2...ואני תוהה אם זה לא מאוחר מידי?
מחר אדבר עם הרופאה שלה.
הפגישה בחמישי הבא, גם חושבת שבמחלות כאלה אין חשיבות לגיל ...
כלומר, כשזה גרורתי לעצמות זה יכול להתקדם במהירות גם אם היא 71...
זה הפחד הכי גדול..
המחלה הזו ארורה ומפחידה מאוד מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקשר בין סרטן לתכשיר הזעה-אנדריהולרונית06/12/2011
שלום.
אני סובלת מהזעת יתר בבית השחי.
לאחרונה התחלתי להשתמש בתכשיר אנדריהול פורטה המכיל אלומיניום.
התכשיר צורב מאוד בבית השחי ומעלים את ההזעה לגמרי אך אני מאוד חוששת מהסיכון לחלות בסרטן בשימוש ממושך.
אודה מאוד לחוות דעתכם בנושא ואם ידוע על כך שאלומיניום מסרטן.
תודה,
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקשר בין סרטן לתכשיר הזעה-אנדריהול - תגובה
פרופ` אברהם קוטן06/12/2011בשימוש רגיל הסבירות להיווצרות ממאירות אפסית
לפי IARC האלומיניום נחשב למסרטן, אך כמובן שמדובר בחשיפות משמעותיות ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקשר בין סרטן לתכשיר הזעה-אנדריהול - תגובה
ד''ר דניאלה כץ06/12/2011אני לא מכירה ספרות בנושא
הדרך הכי טובה לברר היא לחפש בגוגל.
לא כל מה שכתוב חקוק בסלע אבל אם קיים קשר בוודאי יופיע.
אם תמצאי אשמח לעיין ולחחות דעתי על מהימנות הפרסום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלנומהלימור06/12/2011
שלום רב,
אבי (בן 60) חולה במלנומה שלב 4, לפני מספר ימים סיים את הסבב הרביעי שלו בטיפולים הכימוטרפיים והביולוגיים, במהלך הטיפול האחרון ניתן לו הטיפול באינטרלוקין במינון של שעתיים במקום במינון הרגיל של 20 שעות, מה הנזק שיכול להיות כתוצאה מכך? יש לציין שלא היו תופעות לוואי מיוחדות מעבר לתופעות הרגילות שהיו גם בטיפולים האחרים, כגון: בחילות/חוסר תאבון וכ"ו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלנומה - תגובה
פרופ` אברהם קוטן06/12/2011האם היו תופעות לוואי כלשהן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלנומה
לימור07/12/2011לא משהו מיוחד מעבר לתופעות הלוואי הרגילות שהם בחילות ועייפות עם מעט עלייה של חום.
מה דעתך? האם יכולה להיות פגיעה במערכות הגוף? כמו כבר ו"כו, הרי יש סיבה למתן התרופה ב- 20 שעות ולא בשעתיים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצאי CT בית חזה אגן ובטן לנשא HIVדני05/12/2011
שלום,
להלן סיכום ממצאי בדיקה:
ללא ממצא חריג בבית החזה.
אדרנל שמאלי מעובה שומר על צורתו.
ריכוז קשרי לימפה בשורש המזנטריום. קשרי לימפה ברטרופריטונאום כמתואר.
התפשלות טרנזיטורית בפיתול ג'ג'ונום בבטן השמאלית האמצעית ללא סימני חסימת מעי.
שאלתי:
האם מדובר בממצאים חריגים שאמורים לעורר דאגה או בממצאים כממצאים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצאי CT בית חזה אגן ובטן לנשא HIV - תגובה
פרופ` אברהם קוטן06/12/2011אם בלוטוטת הלימפה גדולות מ-1 ס"מ יש להמשיך הבירור ע"י בדיקת PET-CT
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מדובר בסרטן?דוד04/12/2011
נותחתיבבי"ח רמבם ניתוח תוספתן בשנת 2006,הממצא הפתולוגי לאחר הניתוח היה MUCINOUS CYSTADENOMA NOS'.הוצע לי להסיר כ-40 ס"מ מהמעי אך עקב חששותי מניתוח נוסף סוכם בהתיעצות עם אונקולוג על מעקב (C.T וקולונוסקופיה כל חצי שנה).
תוצאות הבדיקות הנ"ל היו טובות.
מה שמטריד אותי הוא שבבדיקות שנערכו ב30.11.2011 נתגלתה רמה של 1.96 במיקרוגלובולין B2.
מה משמעות הדבר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מדובר בסרטן? - תגובה
פרופ` אברהם קוטן04/12/2011לבדיקה זו אין משמעות אונקולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דוד04/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה משמעות הממצא הפתלוגי לאחר הניתוח
דוד04/12/2011האם הוא ממאיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה משמעות הממצא הפתלוגי לאחר הניתוח - תגובה
פרופ` אברהם קוטן06/12/2011מוצינוס ציסטאדנומה היונ גידול שפיר אבל לעתים יש לו נטיה לחזור בחלל הבטן, כגידול שפיר רב מוקדי. לכן מומלץ מעקב (ע"י בדיקה גופנית קלינית, CT, וסמנים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידול חיות מחמד וקבלת כימותרפיהאנונימית02/12/2011
שלום לרופאי הפורום,
לקרובת משפחתי גילו לימפומה פוליקולרית והיא הולכת לעבור בקרוב טיפולי כימותרפיה ביחד עם פרדניזון.
בבית יש חתולה וכלב, והחתולה אוהבת לישון איתה במיטה.
האם יש מניעה כלשהי להחזיק חיות מחמד בזמן טיפול כימותרפי? ולישון איתם במיטה?
האם יש סיכון מוגבר למחלות עקב המערכת החיסונית המוחלשת?
אציין גם שהכלב והחתולה מחוסנים ומטופלים בקביעות. החתולה איננה יוצאת מהבית ואינה שורטת או תוקפת בצורה כלשהי. קרובת משפחתי איננה מטיילת עם הכלב או מתעסקת עם ארגז החול של החתולה (אחרים עושים זאת עבורה).
אודה להתייחסותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול חיות מחמד וקבלת כימותרפיה - תגובה
פרופ` אברהם קוטן04/12/2011אין ?עגונים חריגים
מציע עם זאת להימנע ממגע קרוב מידי בימים בהם ספירת הדם נמוכה מאד אחרי כל טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיהוקים לאחר כימותרפיהדניאל01/12/2011
אני חולה HIV עם CD4 100 שעלה מ-30 נוטל קבוע art.התפרצה אצלי סרקומה מסוג קפוסי:בצוואר,כתפיים ,גב גפיים רגליים ומפסעות.התחלתי כימותרפיה מסוג מיוצת -אני אחרי הטיפול השני כבר בראשון לא הפסקתי לשהק קיבלתי 2 כדורי פרמין שעזרו.כיום יממה לאחר הטיפול השני השיהוקים לא מפסיקים.אונקולוגית המליצה לקחת בקלוסל ,אמינולוג המליץ על טרקוטיל מה אלה התרופות האלה.?בבדיקות גאסטרו שנעשו באוגוסט עקב שלשולים נמצא אזופגיטיס,בביופסיה קוליטיס קלה וב-CT נמצאה החמרה בקוליטיס מאז לא הייתי בגסטרו האם יש קשר לשיהוקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ` אברהם קוטן01/12/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גסטרואנטרולוגיה_מחלות_דרכי_העיכול' id=link]גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפית זרעי קימל שלמים
יגאל08/12/2011תבלע עם מים ,עוצר שיהוקים במקום.
לגבי הספרה הנמוכה ,כדאי לך לקחת מיצוי עלי זית,אנטי ויראלי יעיל מאוד,
רופא מפורסם בארה"ב מדווח על שיפור רב והעלמת נגעי קופסי סרקומה כתוצאה משימוש במיצוי עלי זית.
נא להתייעץ עם רופא ,עם רוצים לקחת צמחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות גנטיותתמר30/11/2011
שלום רב,
סבתא מצד אמא חלתה בסרטן שד בסביבות גיל 60, יצאה מהמחלה וחיה עד גיל שמונים וארבע.
אמי חולה בסרטן הלבלב.
מה עלי לעשות ? האם אני בקבוצת סיכון?
אשמח למענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות גנטיות - תגובה
פרופ` אברהם קוטן30/11/2011יש קשר בין סרטן שד לסרטן לבלב רק במשפחות עם סיפור משפחתי "כבד" של סרטן שד ומקרים נוספים של סרטן לבלב כאשר קיימת מוטציה בגן ל-BRCA
אינני סבור שאת משתייכת לקבוצה זו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
פרופ` אברהם קוטן30/11/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_לוקמיה_המטולוגיה_קרישת_דם_סרטן_הדם' id=link]לוקמיה, המטולוגיה, קרישת דם, סרטן הדם[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמחפשת תשובות30/11/2011
אביה של חברה שלי חלה בשנים הארונות במחלת דם כלשהי שיכולה להוביל לסרטן הדם,
הוא לקח 2 סוגים של כדורים ושניהם לא הועילו ובאחד הסתבר לאחר מכן שהיה אלרגי אליו.
הרופאה המליצה על עוד כדור אך יש סיכוי שהוא עלול להיות מסוכן וכלל לא יעבוד.
השאלה שלי היא אם יש אפשרות לשבת עם מומחה, לפרק את חומרי הכדור ולפי בדיקות שיעשה אביה לדעת אם הכדור מסוכן או אם יכול לעזור.
תודה רבה לעוזרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר דניאלה כץ30/11/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_לוקמיה_המטולוגיה_קרישת_דם_סרטן_הדם' id=link]לוקמיה, המטולוגיה, קרישת דם, סרטן הדם[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)