מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קצת שאלותיעל11/11/2012
1. התחלתי את תהליך הבדיקות הבדיקות מסתיימות לי ב2.12 אני חוזרת 7.12 לבית חולים כפר סבא עם התשובות כמה זמן לוקח עד שאני מגיעה לניתוח מרגע זה ?
2. התשובות של בדיקת ושט קיבה זה באותו יום או צריך להמתין ?
מקווה שהבנת תשאלות שלי אני כבר כל כך רוצה להיות אחרי הניתוח אני כבר לו יכולה לנשום לו לרדת מדרגות כל היום במיטה לו זזה קשה לי נורא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת שאלות - תגובה
שולה זק11/11/2012שלום יעל,
ההמשך לשיחתנו הטלפונית האעלה את הדברים גם כאן.
התור לניתוח לוקח כמה חודשים. תלוי בלחץ וימי הניתוח שיש לנושא. בסוף השנה בדרך כלל התקציב קצת לחוץ....כך שתקחי בחשבון שהתור שלך יהיה אי שם בסביבות מרץ 2013.
לגבי תשובה של צילום וק"ת - התשובה מגיעה לרופא המשפחה אחרי כמה ימים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יעל12/11/2012תודה רבה על התשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדיקות מאחורימירב פרג10/11/2012
בשעה טובה ומוצלחת יש לומר עברתי את כל הבדיקות שקיבלתי מהמחלקה הבריאטרית בקפלן לפני ניתוח קיבה עוד לא החלטתי על ניתוח מתלבטת בין שירוול לבין קיצור אך הייתי שמחה לדעת ולקרוא לגביי בית חולפים קפלן האם מומלץ לעבור שם את הניתוח? בקיצור יש המלצות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוגי ניתוחים- תגובה
שולה זק10/11/2012קימים 4 סוגי ניתוח לקיצור קיבה: טבעת, שרוול, מעקף קיבה, מעקף תריסריון.
את סוג הניתוח יש להתאים יחד עם המנתח.
בבית החולים קפלן מחלקה בריאטקית טובה מאוד.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמועה אומרת ש........מירב פרג10/11/2012
האם זה נכון שמשרד הבריאות הוריד את ה bmiל 35?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמועה אומרת ש........ - תגובה
שולה זק10/11/2012רק לחולי סוכרת במצב קשה שניתוח יכול לאזן אותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוסיף ואומר
אילת השחר11/11/2012עד כה אישרו ניתוח לאנשים ללא מחלות רקע נלוות מעל BMI 40, ואנשים עם מחלות ריקה נלוות כגון סכרת, יתר לחץ דם BMI מעל 35. כיום הורידו את הסף ל BMI מעל 30 לאנשים עם סכרת ברקע, כי הוכח מחקרית כי ניתוחים בריאטרים עוזרים מאד באיזון הסכרת ובמקרים מסוימים אף מעלים סכרת. בהצלחה רבה לכל מי שיבחר כן לעבור את הניתוח , מכל סוג שהוא, אני שנה אחרי פחות 20 ק"ג , ולא מתחרטת לשניה. (עברתי טבעת ב 30/11/11). אז הBMI שלי היה 35 בול , היתה לי סכרת , לקחתי כדורים והייתי די מאוזנת. מאז הניתוח לא לקחתי כלל כדורים ( לפי הנחיית המנתח) וכיום אין לי סכרת ברוך השם ללא כדורים HA1C 5.3 . שוב פעם אאחל הצלחה לכווווווולם , וגם לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעלימים, מרפאים סכרת
אילת השחר11/11/2012כתבתי בטעות מעלים כמובן שהתכוונתי למעלימים או מרפאים סכרת, בכל מקרה בהצלחה רבה לכולם!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד - תגובה
שולה זק11/11/2012כל מה שכתבת אמת ויציב. לי ידוע על BMI 32 .
העיקר שתהיה מודעות אצל הרופאים והמטופלים שיש פתרון לריפוי.
ולך בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופותאריאלה10/11/2012
אני אמורה לעבור בקרוב ניתוח בשיטת השרוול שאלותיי הן אני נוטלת באופן קבוע תרופות נגד דיכאון וחרדה באיזה אופן אוכל להמשיך איתן לאחר הניתוח אני בכל יום במשך שנים לוקחת אלווה של פלוריש עקב עצירות באיזה אופן אוכל להשתמש אחרי הניתו אני מבינה שישנו קושי לבליעת כדורים ולבסוף מהו כבד שומנ? מדוע הוא נחשב כאחד הקריטריונים לקיצור קיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות - תגובה
שולה זק10/11/2012אחרי הניתוח תוכלי להמשיך לקחת את התרופות. אין בעיה בנדון.
כבד שומני הוא תופעה של אנשים שמנים. אחרי שתרדי במשקל גם הכבד יקטן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פציעת הקיבה ע"י קציצהניר נגר09/11/2012
שלום.לפני קצת פחות מ - 3 שבועות עברתי ניתוח שרוול(bmi התחלתי 36.6,בן 35,בריא)מהלך החלמה תקין לחלוטין עם ירידה יפה במשקל עד כה.לפני כשבוע-בהוראת הדיאטנית-עברתי לשלב הטחונים.לפני 3 ימים אכלתי מרק טחון |+ חצי כדור בשר קטן(קציצת עוף רכה)לאחר זמן קצר החלו כאבי בטן חזקים חזקים (ללא חום או הקרנה לכתפיים)שלא עוברים מאז יום שלישי.אני כן מצליח לשתות ולאכול(בעיקר,גבינה,מעדנים ופירה)וממשיך לקחת "לוסק".האם יתכן שחצי הקציצה הרכה הקטנה שאכלתי,פצעה את הקיבה וזה מה שגורם לכאבים החזקים בבטן? האם לדעתכם מדובר בבעיה מוכרת או בבעיה חמורה שדורשת בדיקה רפואית? אציין שאתמול הופניתי ע"י רופא המשפחה לבדיקת אולטרא סאונד בטן ושם הכל נראה תקין(למרות שבבדיקה הזו לא רואים את הקיבה) אודה מאוד לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פציעת הקיבה ע"י קציצה - תגובה
שולה זק09/11/2012הקיבה לא נפצעה מקציצה טחונה. עם כאבי בטן מתמשכים רצוי לפנות לרופא המנתח לבדוק שאין חלילה דליפה או דלקת.
איפה נותחת ומי המנתח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפציעת הקיבה ע"י קציצה?
ניר נגר10/11/2012נותחתי ב21.10 אצל ד"ר רם שפירא בבי"ח שערי צדק בירושלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפציעת הקיבה ע"י קציצה? - תגובה
שולה זק10/11/2012ממליצה לפנות לבית החולים ולהיבדק על ידי המנתח
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדלל דםמורן09/11/2012
היי,
עברתי את הניתוח ביום שלישי האחרון. והרופא המנתח [ד"ר ספיבק} אמר שאני אצטרך להזריק זריקות של מדלל דם....רק בשיחרור לא הביאו לי מרשם..
{הביאו לי מרשם רק של לוסק} השאלה אם כולם צריכים להזריק את מדלל הדם...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדלל דם - תגובה
שולה זק09/11/2012צריכים. וגשי לרופא המטפל וקבלי את הזריקות. רצוי עוד היום לפנות למר"מ או לבית חולים עצמו לבקש את הזריקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנייייייייאפרת עוזיאל08/11/2012
וזאת היום בהריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את נראית נהדר!
מורי09/11/2012קודם כל שיהיה בשעה טובה וידיים מלאות בעזרת השם.
בטוחה שתחזרי למשטר הדיאטה.
כמה כיף לראות ולשמוע הצלחות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנייייייייאפרת עוזיאל08/11/2012
זאת אחרי 55 קג פחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוווואאאוו
אריאלה08/11/2012וואו סחטיין עלייך
את נראת פצצה!!
אל תתרגשי מההריון אני בטוחה שיש בך מספיק כוח רצון כדי לחזור לפיגורה הזאת :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגעגעתי
שולה זק08/11/2012נראית נהדר
כל הכבוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנייייייייאפרת עוזיאל08/11/2012
היי זוכרים אותי ?
הוותיקים בטוח שכן החדשים לא
אז אני יספר לכם קצת על עצמי
לפני שנתיים עברתי ניתוח שרוול ירדתי 55 קג הגעתי למשקל של 65 קג.
ואזזזזזזזזזזזזז נכנסתי להריון לא מתוכנן שכמובן התקבל בברכה
יש לי בבית 2 ילדים וזה יהיה השלישי ...
היום אני בחודש שמיני עליתי במהלך ההריון כ 15 קג
כולם אומרים שאני נראית נהדר ושגדלה לי רק הבטן
אבל אני ממש לא מרגישה ככב
אני מחכה בקוצר רוח להיות אחרי לידה כדי להתחיל במשטר של דיאטה .
האם אני יצליח? מה יהיה ? איך חוזרים למשקל שהייתי ?
ובשביל החדשים הינה תמונה של לפני הניתוח הניתוח אחרי הניתוח והיום בהריון.
אז זאת לפני הניתוח (פורים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב - תגובה
שולה זק09/11/2012שמחה לראותך ושמחה על ההריון . לא שמחה על ה- 15 קילו שעלית. בטוחה שתרדי אותם כמו גדולה אבל תתחילי כבר עכשיו אצל דיאטנית להכנס למשטר. חבל על כלקילו נוסף מיותר שתעלי.
כמובן שמאחלת לך לידה קלה וכייף בגידול הדרדקים..
מחכה לתמונה בבגדים צבעוניים.
סופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת ניתוח מעקף והוצאת כיס מרהיעל08/11/2012
קיבלתי כבר תאריך לניתוח מעקף והוצאת כיס מרה. סוג הניתוח נקבע בשל הסיכויים להבריא ממחלת הסוכרת. מטריד אותי כמה זמן לוקחת ההחלמה ותוך כמה זמן אפשר לחזור לעבוד?
אשמח אם מישהו שעבר יספר קצת איך מרגיש לו אחרי ואיך היה תהליך ההחלמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת ניתוח מעקף והוצאת כיס מרה - תגובה
שולה זק08/11/2012ההחלמה היא מאוד אישית . בדרך כלל האישפוז נע בין יומיים לארבעה.
מומלץ לפחות שבועיים בבית לנוח. לתת לגוף להתחזק. לחזור לפעי\לות מלאה בהדרגתיות.
תעייני בשאלות הנפוצות יש שם פוסטים של מנוחים .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקף קיבה וסוכרת
שלמה מסאסא08/11/2012ערב טוב יעל,
אני כבר שנה וחצי אחרי ניתוח מעקף.אין לך מה לפחד .אני שוחררתי מהבית חולים אסותה אחרי חמישה ימים.נותחתי על ידי ד"ר אניה פייגין. חזרתי לעבודה לאחר חודש,כי רציתי להיות בטוח בהחלמה שלי. הקשבתי וגם עכשיו אני עובד לפי התוכנית שנקבעת על ידי המנתחת וצוות הדיאטניות שלה בבית חולים.אני לא מאמין שאני בלי סוכרת, אסתמה ומסוגל לרוץ.אני במשקל של 67 ק"ג שזה משקל שלי בגיל 19.
מי המנתח/ת שלך? אשמח לעזור בלספר לך בכל שלב
אני חושב שתימצאי אותי בשאלות נפוצות.
בהצלחה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגעגענו שלמה - תגובה
שולה זק08/11/2012תודה על הדיווח ועל העזרה
שמחה לשמוע שאתה בסדר ומתמיד
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נורמלקסאסתי08/11/2012
הייתי בבית המרקחת וביקשתי משהו שיעזור לי בעצירות שהתחילה אצלי הוא אמר לי שפייבר לא ממליץ אבל נורמלקס זה טוב לאחר ניתוח מעקף קיבה השאלה שלי אם מישהו יודע לגבי זה כיוון שאמרו לנו בלי סיביים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורמלקס - תגובה
שולה זק08/11/2012להתיעץ עם הרופא.
האם את במעקב של דיאטנית. רצוי לברר איתה מה ניתן לשנות/להוסיף לתפריט על מנת למנוע עצירות ולגיע לפעילות מעיים סדירה.
כמה זמן את אחרי ניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע
אסתי08/11/2012השבוע השלישי אחרי הניתוח ואני חוזרת לעבודה ב23 לחודש בדיוק חודש מהניתוח עוד לא כל כך מסתדרת עם האוכל המוצק יותר ( מפחדת) אין לי אומדן לגבי כמות שאוכל לאכול, לאט לאט כל יום אבל ההרגשה יותר טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטנית- תגובה
שולה זק08/11/2012שלום אסתי,
שיהיה בשעה טובה.
מומלץ מאוד להיות במעקב דיאטנית. לקבל ממנה תפריט שמכיל את כל אבות המזון וגם כמויות. כך יהיה לך ברור מה לאכול וכמה וללא חשש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח מעקף תריסתריוןדיקלה05/11/2012
בעוד ככשבועיים אני אמורה לעבור ניתוח מעקף תריסתריון, בבית חולים רמב"ם בחיפה. אצל ד"ר עסלייה.
הלחץ וההתרגשות מתחילים להתעורר..
מבקשת לדעת האם לניתוח זה יש סיכויים טובים להפחתת משקל? משקלי כיום 144 ק"ג, 173 ס"מ.
מה התזונה שאצטרך לאכול לאחר הניתוח? ומה קצב הירידה במשקל.
כמו כן, אודה אם תוכלי לפרט מהם החסרונות של הניתוח, כדי שאדע הכל לפני, ולא אחרי..
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח מעקף תריסתריון - תגובה
שולה זק05/11/2012היום הולכים ורבים המקרים שהרופאים ממליצים על ניתוח מעקף תריסריון. מתברר שהוא ניתוח יציב וטוב . ההפחתה במשקל כמובן מובטחת . את התזונה והליווי הדיאטני את תקבלי במחלקה ובהמשך מעקב. דבר שחשוב שתתמידי. קצב הירידה הוא מאד אישי לכל אחד וגם תלוי בקשר ישיר למסת הגוף (BMI)
רצוי לשאול את המנתח לגבי החסרונות והיתרונות של הניתוח.
את נמצאת בידיים טובות, ואם דר' עסליה החליט על סוג ניתוח זה כנרראה הוא האופטימלי והאפקטיבי בשבילך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבועיים אחרי
אולגה22/11/2012היי!! אני גם מהמעטות עברתי מעקף תריסריון לפני שבועיים מרגישה טוב מאוד אם תרצי לדבר פשוט תפני אלי אני הרבה בפורום..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבועיים אחרי - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה25/11/2012שלום אולגה,
שמחתי לראות אותך בביקורת מרגישה בטוב. יפה מצידך שמתנדבת לעזור לאלו שעוברים מעקף טריסריון. לשאלתך קודם, אנסה לבדוק את מנותחי מעקף טריסריון שלי ולבקש מהם להכנס יותר לפורום.
המשך הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא שעובדת עם מאוחדתאלינור05/11/2012
בירושלים
התחלתי תהליך עם9 ד"ר בגלייבטר והתברר לי שכבר אין לו הסכם עם הקופה אשמח אם תעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא שעובדת עם מאוחדת - תגובה
שולה זק05/11/2012לפנות למרכז של המאוחדת ולברר איתם עם איזה רופאים הם עובדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא נכון...
יושי08/11/2012את מתחילה את התהליך או עם בגבלייטר או עם רונית או איזה רופא שאת רוצה, דרך בית החולים, הם נותנים לך את הבדיקות שהם צריכים ובמקביל את הולכת לרופא המשפחה שלך ומקבלת הפנייה והתחייבות להדסה הר הצופים, כך כשהתהליך מקביל וברגע שאת מקבלת אישור לניתוח הקופ"ח מנפיקה טופס לאישור רופא מנהל ואם את עומדת בקריטריונים (מעל 40 BMI ואת כל הבדיקות שהרופא שלך ייתן לך) נותנים לך אישור ואת עושה את זה בהדסה במימון קופ"ח.
כך אני עשיתי, ואני שנה וחצי אחרי :)
אשמח לעזור אם יש לך שאלות
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלינור הקשיבי - תגובה
שולה זק08/11/2012הדרך היחידה לא להיתקע בפלונטר הבירוקראטי - זה לקבל מהקופה את רשימת הרופאים איתם חתומים.
עם כל הכבוד ליושי....לא בכל מקום זה עובד ככה.
לצערי, רבים המקרים שאנשים מתחילים הליך עם רופא מסויים ואז מתברר שהקופה לא עובדת איתו.
כך, שרצוי קודם לוודא לאן לפנות - אין לזה קשר לבדיקות אותן ניתן לעשות בכל מקרה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיושי צודק....
דנה11/11/2012יש להגיע למפגש בהדסה, ושם לקבל הסברים ובדיקות. את הבדיקות עושים עם הפניה של רופא משפחה.
אפשר לקבוע תור דרך מרכז ההזמנות של הדסה למרפאה כירורגית, ומקבלים התחייבות פעם אחת לפני הניתוח. עדיף להגיע כבר עם כל הבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות???עדי בן מויאל05/11/2012
הפסקתי לעשן סיגריות אבל אני משתמשת עם סיגריה אלקטרונית האם זה בסדר? אחרי כמה זמן אחרי הניתוח אפשר לטוס לחול?וכמה ימים מהיום של הניתוח אני נשארת בבית חולים??? תודה עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות??? - תגובה
שולה זק05/11/2012להפסיק בכללל לעשן גם סיגריה אלקטרונית.
לגבי נסיעות לחו"ל להתיעץ עם המנתח. תלוי גם בסוג הניתוח.
האישפוז הו בדרך כלל יומיים שלושה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספת בדיקה פסיכיארטית במכבי?ציפי05/11/2012
שלום שולה אני לקראת סוף בדיקות לניתוח שרוול.הייתי אצל כירוג שנתן לי את כל הבדיקות ואת רובם כבר עשיתי. אמורה לחזור שבוע הבא לרופא עם כל הבדיקות ושיפנה אותי לועדה באסותא. אתמול חברה שגם מעונינת לעבור את הניתוח היתה אצל אותו כירוג ונתן לה בתוספת לבדיקות גם הפניה לפסכיאטר. (אציין שאותה בחורה חלתה בעבר בסרטן ואולי יש קשר לבדיקת פסיכאטר...??) האם יש נהלים חדשים בנוגע לאבחנה פסיכאטרית?? אני שואל ומבררת כי הבנתי שלוקח המון זמן תור לפסכיאטר ואני כבר רוצה לקבוע תור לניתוח. אשמח אם משהו ניתקל בבעיה כזו או ששולה עודכנה מזה או יודעת למסור לי פרטים. תודה רבה ממתינה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת בדיקה פסיכיארטית במכבי? - תגובה
שולה זק05/11/2012בעבר....לפני כמה שנים, בדיקה ספכיאטרית היתה חובה בכל הקופות. אם הזמן התרופפה הדרישה לבדיקה זו. יש קופות שכלל לא דורשות ויש כאלה שעדיין לא מוותרות.
בכל מקרה ידוע על מקרים שהמנתח מבקש יעוץ פסיכיאטרי מטעמים רפואיים, לקבלת תמונה שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)