מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אז זהו, החלטתי !!תהילה25/12/2012
לקח לי הרבה זמן להכיר בעובדה שאני שמנה. מאוד.
לקח לי הרבה זמן להודות שבנושא המשקל - נכשלתי.
לקח לי הרבה זמן להודות שאין מנוס מניתוח.
לקח לי הרבה זמן להבין שהניתוח עבורי הוא ממש מציל חיים.
לקח לי עוד יותר זמן עד שאזרתי אומץ וכוחות ופניתי לרופא.
אז זהו, אתמול הייתי אצלו. הוא הפנה אותי לסדרת בדיקות ובעיקר צייד אותי באופטימיות ותקווה לעתיד.
מקווה שאסיים מהר עם הבדיקות ואעבור את הניתוח ( הוצע לי ניתוח שרוול) במהרה.
הרי, הרבה זמן כבר בזבזתי . . .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלטה נבונה- תגובה
שולה זק25/12/2012החלטת לקחת אחריות לגורלך ולבריאותך וזה צעד מאוד אחראי מצידך.
אנחנו כאן לעודד ולתמוך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת לגבי ויטמינים. נתבקשתיליאת24/12/2012
לקחת מולטי ויטמין, D B12 וסידן.
הרוקח אמר שאת חלק מהויטמינים יש להקפיד שלא לקחת עם דברי חלב, אני לא זוכרת מי מהם.
אבקש את עזרתכם.
ליאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת לגבי ויטמינים. נתבקשתי - תגובה
הילה כהן26/12/2012ליאת
סידן וויטמין D ניתן לקחת יחד חצי שעה אחרי ארוחה ,עדיף בערב. מאחר והגוף יכול לספוג כמות מסויימת של סידן בכל פעם לא מומלץ לטול תוספי סידן עם מוצרי חלב שמכילים גם הם סידן.
אם לא מסתדר לך לקחת את הסידן אחרי ארוחה שאינה מכילה חלב , עדיף שתקחי אותו בכל מקרה כי הארוחות אחרי הניתוח קטנות ומקסימום יספג פחות סידן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה- מתי מותר לאכול מעט חזרת?ליאת24/12/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לחזרת
נילי25/12/2012אני שנה אחרי ניתוח ומונעת מאכילת תבלינים חריפים, לא מוסיפה פילפל חריף לתבשילים (במקומו - פפריקה וקצת פילפל שחור, אנגלי כתוש ועשבי תיבול בשפע). חזרת, פלפל חריף, סחוג וסלטים חריפים יגרמו לצרבת מאוד לא נעימה. אז למה ? כף מיונז לייט + כפית פסטו מוכן - אחלה תחליף והולך מצויין עם בשר, עוף ודג. מומלץ בחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שנה אחרי ניתוח
אולגה הישנה25/12/2012אוכלת חריף, תבלינים בשפע והכל תקין :):) אם את בשלב מתקדם,פשוט תשאלי את הדיאטנית מתי אפשר להתחיל לאכול חזרת..
ולגבי צרבת, יש כדורים שברוך השם מונעים כל צרבת שיש בעולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
ליאת25/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה- מתי מותר לאכול מעט חזרת? - תגובה
הילה כהן26/12/2012הי ליאת
עקרונית ניתן לאכול חזרת חודש מהניתוח, עם זאת כפי שראית בתגובות לשאלתך כל אחד מגיב אחרת וצריך פשוט לנסות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פירות יםעדינה23/12/2012
רציתי לברר איפה אפשר לראות רשימה של מאכלים שאסורים אחרי ניתוח שרוול?
האם מותר פירות ים? (שרימפס).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פירות ים - תגובה
הילה כהן26/12/2012שלום עדינה
ישנם מזונות שיכולים לגרום לחסימות מעי ,מדובר בעיקר בסיבים גסים שנאכלים בכמות גדולה כמו קליפות פנימיות של פרי הדר ,קליפת אפרסמון וגרעינים כמו סברס , רימון וגויאבה .
מלבד אלו מותר לאכול הכל ,כולל שרימפס, אך יכולת האכילה משתנה מאדם לאדם - כלומר ישנם מזונות שלמרות שמותר לאכול אותם ,לחלק מהמנותחים יגרמו חוסר נוחות .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתרגשת,מפוחדת מאושרת...האילתית23/12/2012
רציתי לשפוך קצת את הרגשות ,לשתף , לקבל עידוד...
עוד יומיים יש לי ניתוח שרוול .המשקל : 136 גובה: 160 גיל: 18..
אני כל היום מוצפת ברגשות ,מתרגשת מאוד , לחוצה , מפחדת שמשהו ישתבש , בודקת כל רגע שהכל מוכן ,הכרטיסים,ההתחייבות המסמכים... אני בוכה הרבה ,לא מעצב , מהתרגשות .... עוד יומיים אני מתחילה לחיות... אני רוצה להגיד להתראות לכמה דברים :
להתראות לבגדים הענקיים שאני לובשת.
להתראות ל2 החגורות שאני חוגרת בטיסה [כי אחת לא נסגרת ].
להתראות לפדיחה לנסוע באוטובוס אם עוד בנאדם לידי כי אני תופסת מושב וחצי.
להתראות למבטים המרחמים,הנגעלים, המאוימים שאני רואה ברחוב.
להתראות לפרופיל 24 שצ"הל הדביק עליי .
להתראות לכל מקומות העבודה שלא קיבלו אותי, כי מה לעשות באילת רוצים אנשי שירות יפים.
להתראות לכל הגברים שראו בי ידידה ולא בת זוג .
ויותר מכל להתראות לעודפי השומן שאני סוחבת עלי שנים רבות אני מתכוונת להוריד אתכם בחודשים הקרובים ומקווה שלא תחזרו אלי לעולם!
עוד יומיים אני מתחילה דרך חדשה , מתרגשת ,מפוחדת ומאוד מאושרת...
[סורי על החפירה ,אבל זה המקום היחיד שאני מכירה שמתאים לשופך את כל זה }
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה כיף לקרוא ולחוש את ההתרגשות
ליאת23/12/2012שלך.
מאחלת לך הצלחה גדולה והנאה מהתהליך.
ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
עדינה23/12/2012בהצלחה ילדונת , היית חכמה מאד לעשות זאת בגילך, את עוד תפגשי בהרבה בחורים, ותהיה לך עבודה שתאהבי , נחזיק לך אצבעות ושוב בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
אסתי23/12/2012כייף לקרוא על תובנות שקיבלת ועוד בגיל צעיר אנחנו ה״חטיארים״ מוסיפים עוד כמה סעיפים שזה כולל להינות בחתונות של הילדים שלנו והתלבש בהן יפה (ולא באוהלים) ולאחר מכן ״להכיר״ את הנכדים שיוולדו לנו בע״ה וכו וכו וכו עוד כמה סעיפים שמפאת הצניעות לא אכתוב כאן שיהיה לך בהצלחה יהיה בסדר נחזיק לך אצבעות בי אלתית צעירה מצפונית ותיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו עכשיו עוד יותר מתרגשת!!!!
האילתית23/12/2012תודה רבה לכן , לא חשבתי בחיים שאפשר להתרגש ככה מתגובות של אנשים ואפילו לדמוע בקטנה ..
תודה רבה על התגובות החמות , מאוד נעים וכיף לקבל תמיכה כמו שאתן נותנות !!!
אני מרגישה קלילה יותר ובטוחה יותר , כיף לדעת שמאחורי כל תגובה יש אדם שמבין ב100 אחוז את מה שאתה עובר..
תודה, תודה ושוב תודהההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעדכני
אסתי23/12/2012תעדכני אותנו ברגע שתוכלי להחזיק מחשב ולתקשר איתנו ככה נדע מה שלומך. שוב בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחכמה מאושרת ויפת נפש - תגובה
שולה זק23/12/2012איזה כייף לקרוא את דברייך.
כל הכבוד לך.
דעי שלקחת אחריות על חייך ועל עתידך באופן מאוד בוגר.
עם נחישות כמו שלך, אני צופה לך עתיד מזהיר.
כולנו נשמח ללוותך בדרכך החדשה.
בהצלחה וחיבוק אישי ממני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיתרגשות לחיים חדשים
מיטל23/12/2012אני מאחלת לך המון הצלחה , אני עברתי את הניתוח לפני כשנה וחצי,
ואין מה להגיד זאת מהפכה , גם ברגעים הקשים אל תשכחי את המטרה
כשקשה לנו אנחנו נוטים לשכוח , אני השלתי מעלי 55 ק"ג של שומן
ואני מבטיחה לך שזה משתלם בסוף בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד מיטל - תגובה
שולה זק23/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילתית הצעירה והנרגשת..
ליבנת24/12/2012שימי פתק גדול בחדרך בביה"ח וגם בחדרך בבית שבו יהיה כתוב המשפט האלמותי מתוך עליסה בארץ הפלאות: "מחר מתחיל היום הראשון בשארית חיי" ותאמיני לי שהוא נכון במיוחד לך כי לאחר הניתוח זה כמו לידה מחדש - לידה מחדש של אדם חדש, צעיר, יפה ובעיקר בריא - אני יודעת זאת מנסיוני (למרות שאני יכולה להיות אימך מבחינת גילי..) המון בהצלחה ילדה והמון בריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליבנת ריגשת אותי - תגובה
שולה זק24/12/2012ממש ממש מרגש
כל כך נכון
כל כך אמיתי
כל כך יפה.
העברתי את הפוסט שלך לשאלות נפוצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמתרגשת!!
אולגה27/12/2012יאללה שיהיה בשעה טובה!!! אני הכי מבינה אותך אני עברתי ניתוח לא יעיל בגיל 21 של טבעת...ו 8 שנים חייתי בלי תקווה ולפני חודש וחצי שעברתי ניתוח מעקף תריסריון אני כבר 16 קג פחות...וזה פשוט היום הולדת השני שלי...)) אשמח לדבר איתך ולחזק יידיך...זוכרת אייך הייתי לבד בכל החושך הזה...בכבוד רב אולגה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדת מאודרויטל23/12/2012
שלום חברים
היום סוף סוף קיבלתי אישור מקופת החולים לביצוע ניתוח שרוול.
ופתאום התחיל הפחד.
אני אם לשלושה ילדים BMI 32 עם סכרת לא מאוזנת כלל . אני מאוד מפחדת מהמחלה כיוון שאימי נפתרה ממנה. אך זה לא מה שעוזר לי להפסיק לאכול.
כולם אומרים לי שאני יכולה לבד. אך זה לא נכון בשנתיים ירדתי 3 פעמים 10 ק"ג.
לבד אני לא מצליחה.
אייך מתגברים על הפחד?
ומהם הסיכונים לניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפחדת מאוד - תגובה
שולה זק23/12/2012לפחד ולחש7ש זה טבעי. את צריכה יותר לחשוש מנזקי הסוכרת ולא מהניתוח.
האם הבנתי נכון משאת ב BMI 32 ועוברת ניתוח בגלל הסוכרת? יש לך סיכוי סביר להחלים מהסוכרת אחרי הניתוח....נכון ששווה לנסות?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רויטל24/12/2012תודה לך על העידוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירקותמורן23/12/2012
היי,אני חודש וחצי אחרי ניתוח {סה"כ הורדה 15 קילו}
רציתי לשאול בנוגע לירקות.. מותר לאכול סלטים? סלט חסה? סלט ירקות?.
מאיזה ירקות כדאי להמנע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירקות - תגובה
שולה זק23/12/2012שלום מורן,
התשובה מורכבת מכמה תשובות של הילה ההדיאטנית שלנו, שהוצאתי בשבילך ממדור שאלות נפצות.
חודש וחצי אחרי הניתוחמומלץ להוסיף ירקות ופירות עם קליפה . הקליפות מכילות סיבים תזונתיים שמסייעים לפעילות מעיים תקינה ולכן רצוי לאכול פירות ירקות וקטניות .
אפשר לאכול ארטישוק סביב 6-7 שבועות אחרי הניתוח בתנאי שניסיתם קודם ירקות קלים יותר כמו עגבניה ,מלפפון ,פלפל בהצלחה.
הארטישוק נכנס לקטגוריית הירקות הסיבים יותר כמו: חסה ,כרוב , סלק ירוק , עשבי תבלין ,פירות הדר ,פיטריות ברוקולי וכרובית אותם חשוב ללעוס היטב אם אתה רואה יש צבר סיבים גדול שנשאר בפה אחרי הלעיסה כמו בקצה של הארטישוקים הטריים(לא הקפוא) עדיף להוציא אותם מהפה
חמישה חודשים אחרי:
בשלב זה מותר לך לאכול את רב סוגי הירקות -מלבד אלו בעלי הסיבים הגסים (רימון , גויאבה , אפרסמון לא מקולף ,פסיפלורה טריה ובעצם כל מה שלעסת היטב והרגשת שסיבים עדיין נשארו לך בפה לא לעוסים )
המילה ללא הגבלה לא מתאימה כאן - כי בשרוול לא נרצה להרחיב את הקיבה . את יכולה לאכול בצורה מאוזנת בעיקר חלבון ,פחמימות וירקות עד לתחושת מלאות בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי(:23/12/2012
אני בת 23, עברתי לפני 5 שנים ניתוח טבעת שאיתו לא הצלחתי (למרות מאמצים רבים ) להגיע לתוצאה הרצויה, שמעתי לאחרונה על השרוול והמעקף אם מישהו יכול לכוון אותי לאן הולכים למי פונים יש לי ביטוח שיא וזהב של מאוחדת, ממי מבקשים הפניה? ביקצור מאיפה מתחילים וכמובן.. המלצה על מנתח טוב..אני את הטבעת עשיתי אצל ד"ר אבינוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
שולה זק23/12/2012על מנת לעבור ניתוח חוזר (במקרה זה הוצאת טבעת וניתוח שרוול או מעקף), צריכה להיות סיבה רפואית.
עליך לגשת לכירורג בתחום ניתוחי קיצור קיבה, לעבור סידרת בדיקות, כולל צילום וקת (ושט-קיבה-תריסריון) ורק עם המלצתו שיש בעיה רפואית עם הטבעת, הקופה תאשר לך ניתוח חוזר.
רצוי לגשת למנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים, על מנת לקבל חוות דעת מקיפה.
ללא חוות דעת רפואית, שיש להוציא הטבעת ולעשות ניתוח חוזר - הקופה לא תאשר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי - תגובה - תגובה
הילה כהן26/12/2012מסכימה עם שולה ומוסיפה: תבחרי מנתח שעובד בצוות רב תחומי (אחות , דיאטנית ופסיכולוג) ושיחסית יהיה קרוב לביתך כדי שתוכלי להגיע למעקבים ולקבל את התמיכה הנדרשת לפני ואחרי הניתוח .
חשוב להבין מה קרה עם הטבעת ,למה את רוצה ניתוח אחר ואם היו שגיאות בדרך שאפשר ללמוד מהן לניתוח הבא אם יהיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצה תמיכה בבית שמשארי22/12/2012
אשתי עברה ניתוח שרוול עם דר מינץ ביום חמישי שעבר!
עבר בסדר והיא מגיע הביתה מחר!
היא בקשה ממני לשאול אם יש קבוצה תמיכה או אלה שרוצים להשתתף בקבוצה כזה
באיזור של בית שמש? אשתי מעדיפה לדבר באנגלית..
ארי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבוצה תמיכה בבית שמש - תגובה
שולה זק22/12/2012בהצלחה לאשתך.
ידוע לי על קבוצה בהדסה הר הצופים. על קבוצות באסותא רמת החייל.
אני ממליצה לשאול את דר' מינץ אם ידוע לו על קבוצה שהוא יכול להמליץ
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצה תמיכה בבית שמש - תגובה
הילה כהן26/12/2012כמאמינה גדולה בקבוצות תמיכה אני מציעה לך לפרסם באתר אינטרנט או עיתון של דוברי אנגלית (אנגלוסקסים) בבית שמש. כמובן שלא אוכל לתת לך שמות אך אני יודעת על מספר מטופלות שלי מרמת בית שמש שדוברות אנגלית ולא יכלו להשתתף בקבוצת תמיכה בעברית .
תנסו למצוא אנשים ולהקים בעצמכם קבוצת תמיכה בסביבת מגורכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת לשתף!!!אולגה20/12/2012
אני 6 שבועות אחרי ניתוח מעקף תריסריון...היום נשקלתי מזה שבוע שלא נשקלתי ואני בדיוק 16 קג פחות...אין מאושרת ממני!!! דר' מחג'נה אתה הגדול מכולם מתת לי חיים חדשים ב 8.11.2012...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו אני היום ובבגד ים לפני הניתוח-
אולגה20/12/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהווו אחרי 6 שבועות..
אולגה20/12/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד אולגה!!
ג׳׳20/12/2012אני גם נותחתי אצל פרופסור מחאג׳נה המקסים!!
אומנם אני עשיתי שרוול שבוע לפנייך ולא נשקלת רק אצל הדיאטנית באסותא
ושוב כל הכבוד לך איזה כייף שיש תוצאות כאלה יפות (: את נראת נפלא!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעלי תמונה יותר גדולה
מירב20/12/2012לא רואים פה כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפה רואים? זו אחרי
אולגה20/12/2012
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה...
אולגה20/12/2012את מקסימה!!! נהניתי לשוחח איתך... את נותנת תקווה ..האופטימיות שלך מדבקת!!!
תודה לך על הכל!! מקרב לב..אולגה מחיפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראו מי שמדברת - תגובה
שולה זק20/12/2012את המקסימה...נותנת כח ועידוד לכל אה שבדרך ובמיוחד שאת עם ניתוח שהיום תופס תאוצה....ועם תוצאות מדהימות......נושאת דגל חשובה ביותר.
שיהיה לך סופ"ש מדהים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת לשתף!!! - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה21/12/2012כל הכבוד. תמשיכי להיות מרוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה משתפת- תגובה
שולה זק21/12/2012נתנה את אישןרה לתת את הנייד שלה לכל דורש וגם עוזרת כאן בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר' מחג'נה
אולגה22/12/2012תודה רבה לך דר' אתה באמת עושה מצווה בניתוחים האלו..עוד הפעם תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ..שבועיים לפני ניתוח שרוולניסים19/12/2012
שלום לכולם ,
אני בן 32 ,176 40BMI בערך ..לאחר כל הבדיקות ..ומשקשק מפחד
קראתי את הפורום כמעט במלואו ,רוב האנשים מאושרים אך ישנו חלק שלא
,אני מוכן לשינוי בחיי ,אני משתוקק לשינוי ,לא טוב לי איך שאני נראה ומרגיש ..
הבעיה היא שאני לא סגור על עצמי ,אני מפחד שאחרי שנתיים אעלה במשקל חזרה
אני יודע שדרוש עבודה קשה אך אולי לא אצליח כמו שלא הצלחתי בדיאטות עד היום .. ?
מישהו יכול לומר לי קצת על ההרגשה אחרי הימים הראשונים .. איך מרגישים ? סובלים ?
סתם חיזוקים ..
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום למפוחד
מורי19/12/2012אני כבר 4 שבועות לאחר ניתוח שרוול.
דבר ראשון אני רוצה לומר לך שעשית החלטה אמיצה וחכמה.
גם אני חששתי, עד הרגע האחרון לפני הניתוח (אתה יכול לבקש לקבל כדור ואליום ותרד רמת הלחץ, כשהאחיות ראו באיזה לחץ אני, הן הציעו לי לקחת.)
אספר לך לפרטי פרטים עד כמה שאוכל על התחושות מיד לאחר מכן.
איך שהתעוררתי מהניתוח, בחדר התאוששות, אמרתי לאמא שלי שיש לי לחץ גדול באיזור החזה, לחץ אדיר, נורא נבהלתי. הרופא מיד הרגיע אותי ואמר שבגלל הגז שמכניסים לבטן כחלק מניתוח לפרוסקופי ישנו לחץ על הסרעפת, אבל זה עובר מהר מאוד, עניין של כמה שעות... זה הכאב המשמעותי היחיד שזכור לי. אגב, מאוד חשובה התמיכה של המשפחה או החברים הקרובים, זה מאוד עוזר ומרומם. חשוב לי לציין שאני בחורה בלי כוח סבל, כל דבר כואב לי, ולא האמנתי כמה ההתאוששות של הניתוח הזה היא קלה. כמובן שזה אינדיבידואלי, אבל אני מספרת על החוויה האישית שלי...
ביום השני כבר הייתי מאופסת יותר, השתדלתי מאוד לא לקחת מורפיום דרך הוריד כי התופעות לוואי שלו נוראיות (בחילות, כאבי ראש, חוסר איפוס).. הספיק לי המשככי כאבים הרגילים. ביום השלישי כבר הסתובבתי במחלקה, ישבתי בחוץ לראות טלויזיה.. הרגשתי בסדר גמור. אין לך מה לחשוש! אני כבר 14 ק"ג פחות. מאושרת.
בהצלחה! אשמח לעזור אם ישנן עוד שאלות שלא עניתי עליהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך - תגובה
שולה זק19/12/2012אני בטוחה שעזרת לבחור בתשובתך הכל כך נעימה ומפורטת.
העברתי את דבריך למדור שאלות נפוצת, להרגעת הרוחות של החוששים והמתלבטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי למפוחד
ציפי19/12/2012שלום לך אני ביום שני הקרוב עוברת את הניתוח שרוול. האמת מחכה לרגע נכון לא אשקר שיש חששות. אבל תחשוב קדימה בעוד חודש,חודשיים חצי שנה על התוצאות איכות החיים המראה החדש והבריאות שתשתפר להפליא. אני משאירה בבית ילדה בת שלוש חד הורית .
אז..... תחשוב חיובי והכל יהיה בסדר...... בהצלחה......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עברתי מעקף + כיס מרה לפני חודש
ליאת19/12/2012עד ההגעה לבית החולים עוד בהתלבטתי אם לעשות או לא בגלל הפחד ....
בסופו של דבר אחרי הניתוח (למעט מיגרנה "שהבאתי מהבית...") לא היו כאבים בכלל.
מה שכן מרגישים זה חולשה ומעין התרחשויות בבטן....
אני יכולה לספר לך שהחודש הראשון עבר בצורה טובה, אחרי שבועיים חזרתי לעבודה לחצי משרה לשבוע ולאחר מכן למשרה מלאה.
צריך להתרגל לתחושה חדשה של שובע שאנחנו בדרך כלל לא מכירים, תחושה משכרת ונעימה. וכן, גם חודש אחרי יש שאלות שעולות לגבי המשך הדרך... אבל עם פחות כמה ק"ג זה פשוט יותר נוח.
בהצלחה, כולם מפחדים לפני וזה מאוד טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד ליאת - תגובה
שולה זק19/12/2012עברת למעשה שני ניתוחים ואת ממש מהממת בגישתך האופטימית והמסר שאת משדרת.
בהצלחה בהמשך ותודה על דבריך המעודדים למנותחים שבדרך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפי ציפי הנה זה מתקרב - תגובה
שולה זק19/12/2012אני לא שוכחת את ה 24....בסילבסטר כבר תרקדי ותחייכי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ..שבועיים לפני ניתוח שרוול - תגובה
שולה זק19/12/2012הפחד לא מוביל לאף מקום.
אני שמחה שלקחת אחריות על עתידך ובריאותך ואתה שבועיים לפני המהפך האמיתי בחייך.
לפחד זה טבעי ונורמלי ואם קראת את השאלות הנפוצות והתשובות אתה אמור כבר לדעת מה מרגישים ואיך מרגישים.הכל מאוד אישי. בגדול ביומיים שלושה הראשונים קצת כאבים, אי נוחות ואט אט חוזרים לשגרה. אוכלים מעט, שבעים ויורדים במשקל.
חשוב מאוד להיות מהתחלה במעקב דיאטנית ולהפנים שינויים בהרגלי אכילה ואורח החיים. כמו כן מומלץ מאוד לשלב פעילות גופנית. אתה מקבל כלי להתמודד איתו ולשנות את החשיבה והרגלי האכילה. בטוחני שתצליח והתוצאות ידרבנו אותך להמשיך ולהתמיד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העידוד ..
ניסים20/12/2012תודה למורי ,לציפי ,לליאת לשולה ולכולם !
אני בחרתי בחיים חדשים ובשינוי אמיתי ,ואני עומד איתן מאחורי ההחלטה
אני בטוח שאצליח למרות כל החששות ..
בדיוק כמו שהפסקתי לעשן לפני שנתיים ,בלי עזרה ובלי התמכרות אחרת
לדעתי הרצון משחק תפקיד חשוב ,אני מקווה שאעמוד במשימה
הרבה חששות נובעות מכך שהרבה "אנשים טובים באמצע הדרך "
אומרים שאני הולך לעשות את טעות חיי .. אנשים בלי הבנה שלא יודעים להבחין
אפילו בין סוגי הניתוחים ..
פשוט הגעתי להחלטה שאני לא מקשיב לאף אחד יותר בנושא אלא רק לאנשים שעברו ניתוח דומה ויודעים במה מדובר ,כמו הפורום נניח ..
שוב תודה רבה לכולם על התמיכה,ותחזיקו לי אצבעות :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההללויה....- תגובה
שולה זק20/12/2012כמה שלא מתאים לך הניק הזה!!!
כל הכבוד לך.....אתה נחוש והחלטי ויודע בדיוק שזו הדרך הנכונה. נראה את כל האנשים "הטובים באמצע הדרך" בעוד שלושה חודשים.....נקנה להם כובעים שיבלעו אותם חחחחחחחחחחח.
אנחנו כאן ותמיד נהיה כאן ואתה לא לבד בשום שלב.
הנייד שלי רשום כאן והוא לשימוש כל אחד בכל עת.
סופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומניסיון כשמתקשרים לשולה מקבלים כ"כ
ליאת20/12/2012הרבה בשיחת טלפון אחת שכשצריך היא האדם הנכון.
שולה תודה, את יודעת שללא שיחת הטלפון שלנו סביר שהייתי מבטלת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רק עשיתי סדר השאר את עשי- תגובה
שולה זק20/12/2012תודה ליאת,
אני רק עזרתי לך לעשות "סדר בבלגן".... לשאול את השאלות הנכונות ולתת לעצמך את התשובות האמיתיות......השאר היה נתון בידיך.
שקלת וקיבלת את ההחלטה המתבקשת.
שמחה שאת אחרי ומרגישה טוב.
מיום ליום כוחנו עולה (בסוף נרוץ לכנסת חחחחח) ויכולים לתת מענה ועזרה לכל מי שפונה בכל שלב ושלב.
סופ"ש נעים וחמים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה לאחר הניתוח
ניסים22/12/2012ראשית אני רוצה להודות לכל המגיבים!
אין לכם מושג כמה כוח זה נותן..הפחד והחשש הולך ובא ,מיד שהוא מגיע אני פותח וקורא את התגובות ומתמלא מחדש בביטחון ,אז שוב תודה .
שאלה ..לאחר שיוצאים מחדר הניתוח מישהו יכול בקצרה אפילו לומר לי מה אוכליםבשבוע הראשון .השני.השלישי..מתי הקיבה מחלימה ומותר לאכול הכל?
יגידו לי הכל לאחר הניתוח נכון?אני ינותח במדיקל סנטל
אשמח לתשובתכם
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מפחד - תגובה
שולה זק22/12/2012לקרוא אתה לא מפחד נכון?? אז תיכנס לשאלות הנפוצות וץתמצא שם ביוק תשובות לשאלות שלך מה אוכלים, כמה ואיך.
בכלל אם תקרא את כל השאלות הנפטצות תקבל את מלוא המידע על הכל. לפני - אחרי ותוך כדי התהליך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תפחד
אסתי22/12/2012ואם כן תכנס תמיד לפורום תמיד יהיה מי שיעזור או תעזור( שולה זק ) לי תמיד שרציתי לבדוק ,לברר או סתם לקבל עידוד עכשיו, אין לי מושג איזה ניתוח אתה עושה אני עשיתי מעקף קיבה מסובך כשלעצמו אבל בשני הניתוחים שרוול ומעקף בהתחלה שותים (אחרי שיקוף) עובר? יופי אחכ מעדן ג׳לי (די מגעיל אם יותר לי לאמר) ואז מרק צח והפינלה של השבוע יוגורט או מעדן 0 אחוז שומן בלי להיסחף,,,, כמה כפיות ! אבל אין תחושה של רעב וזה לבן אדם שמן כמוני מאד עזר אין פחד שמא אהיה רעבה .שבוע שני הרבה.שתיה מרקים צלולים וכפית או שניים של קוטג או גבינה לבנה ארוחה כל 3 שעות אבל אתה זוכר? אתה לא רעב ! לאט לאט אתה מוסיף כפית או שניים טחינה ,אבוקדו, תוספת של גבינה שבוע שלישי הוספתי קציצת דג רטובה עם רוטב טעים קצת פירה ,קצת כבד כפטה או מוס טונה ועדיין הרבה לשתות!! אל תדאג אני בדיוק חודשים מהניתוח אני אוכלת די הרבה סוגים של מאכלים אבל בקטן לא לחם עדיין לא בקר אבל דגים כן חזה עוף כן ביצים כן סוכר לא !!! בקיצור יותר קל ממה שחשבתי עדיין חושבת איך ומה לאכול כל 3 ש אבל ירדתי 25 קג ומתחילה לקבל מחמאות אז אם לא קיבלת את כל התשובות לשאלות אתה מוזמן לכתוב שוב אפרט לך עוד יותר תאמין לי החיים נהדרים עכשיו ועוד לא הגעתי לשליש כבר בלי כדורים לסכרת לחץ דם תקין אין שומנים בדם אין כולסטרול. בהצלחה. !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסתי את גדולה מהחיים - תגובה
שולה זק22/12/2012באמת באמת - ראדית גלגלת אותי מצחוק...בהומור הכתיבתי הנלא.
"מפחד, דייי ת'שנה את הניק.....עם כזו קבוצה איך אפשר לפחד....הדרך פתוחה רק לחייך.
וכל הכבוד אסתי - כל מילה חצובה באבן
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאילה לרופאנילי18/12/2012
שלום רב, אני שנה אחרי שרוול, 40 ק"ג פחות, בריאה ולא נוטלת תרופות. אתמול היה לי נתקף של כאבי בטן עליונה, המקרינים לגב . הגעתי למיון, התגלה שיש אבן אחת קטנה בכיס המרה. אין דלקת, האבן נמצאת בתוך הכיס. קבלתי המלצה לקבוע תור לניתוח. השאילה שלי - אולי יש אפשרות להמיס את אבן בעזרת תרופות או פרוצדורה אחרת (לייזר ?). חבל להוציא כיס המרה בריא בגלל אבן אחת. מה אפשר לעשות ? תודה רבה מראש,
אשמח לקבל חוות דעת מרופאים וגם מכל מי שעבר טיפול כזה.
בברכה
נילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאילה נוספת
נילי18/12/2012ומה עם ההתעמלות ? אני מתעמלת בחוג נשים "עיצוב גוף דינמי" פעמיים בשבוע. היום אני מוותרת, אבל מה לעשות בעתיד ? מותר להמשיך ? אילו תרגילים לא מומלץ לעשות - אם ישנם כאלה ? (כפיפות בטן, תנועות נמרצות, עבודה על השרירים העמוקים).
שאילה זו חשובה לי לא פחות מהקודמת ! לא הייתי רוצה להפסיק את הפעילות הגופנית שלי.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית - תגובה
שולה זק18/12/2012אין סיבה שתפסיקי את הפעילות הגופנית.
אם תעברי ניתוח להוצאת כיס המרה, אחרי תקופת ההחלמה (6-8 שבועות) תוכלי לחזור לפעילות הרגילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית
נילי19/12/2012תודה רבה שולה ! מאוד חשוב לי לא להפסיק את הספורט שלי.
ממתינה לתגובות מרופאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד שהרופאים יענו - תגובה
שולה זק18/12/2012עד כמה שידוע לי היום לא מוציאים אבן מכיס מרה אלא מוציאים את המרה כולה בניתוח לה-פריסקופי.
זכותך ללכת לכירורג נוסף ולקבל ממנו חוות דעת לגבי הטיפול המתאים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם צריך לעדכן תפריט תזונתי ?
נילי19/12/2012האם יש מגבלות מסויימת ועלי להימנע מצריכת מזון מסויים ?
אני משתדלת לאכול 3 מנות "שומן" ביום -
1/3 אבוקדו, כפית שמן זית, כף חומוס או טחינה, חופן אגוזי לוז לא קלועים.
האם זה בסדר ולא מעמיס על המערכת עיקול ?
אין לי עצירויות, שילשולים, גזים וכאבים (חוץ מהתקף שעברתי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי היו אבנים בכיס מרה ונאמר לי
ליאת19/12/2012להמנע באופן מוחלט מביצים, גבינות מעל 5% ושוקולד.
מנסיוני אכילה של המוצרים האלה יוצרת התקף מאוד לא נעים.
בניתוח מעקף שעברתי לפני חודש הוציאו לי גם את הכיס מרה....
תרגישי טוב,
ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאילה לרופא - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה21/12/2012שלום נילי,
אחוז לא מבוטל של מנותחים בריאטרים מפתחים בהמשך אבני מרירה. אבנים קטנות אלו יכולות לגרום לצרות כגון כאבים עזים, דלקת של הכיס , דלקת בלבלב ועוד. ברגע שזה קורה דינו של כיס המרה הוצאה. הניתוח נעשה בשיטה הלפרוסקופית והינו שגרתי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
נילי22/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3 שנים לאחר ניתוח שרוולליבנת18/12/2012
כן, כבר 3 שנים חלפו ביעף ואני לא מאמינה (פשוט שכחתי איך נראיתי קודם:))
40 ק"ג מינוס אבל אני חייבת לציין שעליתי במשקל (כ-7 ק"ג שכרגע אני עומלת קשה להורידם) אבל באופן כללי נראית טוב ומרגישה טוב ועכשיו מחכה לניתוח מתיחת בטן (בעוד כחודשיים) ואז יושלם המהפך ויתחיל היום הראשון בשארית חיי...:))
נותחתי אצל ד"ר מחאג'נה המדהים והאלוף ואני ממליצה לכל האנשים שעוד מתלבטים וסובלים מעודף שומן בחיי היום יום פשוט לא להסס ולעבור את הניתוח ולחשוב חיובי - זה ממש ניתוח מציל/משנה חיים, לא עוד כולסטרול, לא עוד זריקות אינסולין, לא כדורים ללחץ דם, לרוץ על עקבים:)) ללבוש בגדים צמודים - מישהו בעבודה אמר לי: "משהו באופייך השתנה - את יותר חייכנית, עליזה וזורמת" (מה לעשות הייתי קובבה תרתי משמע..) אמנם אני לא טוויגי אבל אני בהחלט נראית כמו רבע מיליון דולר (אחרי הניתוח אני מקווה שארגיש כמו מליון דולר למרות שיש אומרים שאני לא צריכה אותו אבל זה משהו בתוכי שישלים את כל המהפך הזה).
אז על תהססו, פשוט תעזרו לעצמכם ותשנו את חייכם למרות שאני מודיעה ומתריעה - הניתוח הוא כלי שצריך לשמור עליו, אכילה מיותרת ורבה רק תזיק ותחזיר אותכם למצבכם הקודם ואולי לניתוח נוסף שעלול לסכן את חייכם (לקח לי המון זמן להפנים את העובדה שהניתוח הוא כלי.. אבל הפנמתי:)))
שאלה לשולה זק (שעודדה אותי המון לפני הניתוח) ו/או לדר' מחאג'נה המדהים:
האם העליה של 7 ק"ג במהלך 3 השנים האחרונות הוא עצום? (אני מבטיחה שאני עומלת קשה להורידם:)) - אשמח לקבל תשובה.
לכולכם, שימרו על עצמכם ובמיוחד עזרו לעצמכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 שנים לאחר ניתוח שרוול - תגובה
שולה זק18/12/2012ליבנת - את אלופה.
באמת , אחרי 3 לשמוע את האושר ולחוש את שביעות הרצון שלך - זה ממש מחמם את הלב.
הרשתי לעצמי להעביר את הפוסט שלך - כלשונו - לשאלות הנפוצות.
אנחנו אנושיים ונשארנו כאלה - כך שעליה (זמנית) של 7 קילו במהלך שלושת השנים - זה לא קריטי . תופעת הריבאונד ידוע ומאחר ואת מודעת - אני משוכנעת שגם תרדי אותם חזרה. ממליצה בחום לבקר דיאטנית ולקבל ממנה תפריט והנחיות - ילך הרבה יותר קל. רצוי אחרי ניתוח מתיחת בטן להשאר במשקל יציב.
מחזקת אותך על ההחלטה לעבור מתיחת בטן, אם זה מה שישפר את הרגשתך - אז למה לא? איפה את עוברת את הניתוח? מי המנתח? האם דרך הקופה?
כל הכבוד.בהצלחה ושמרי על קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה זק
ליבנת19/12/2012תודה על תגובתך המהירה.
כן אני מודעת ל-7 הק"ג (הם מפריעים לי מאוד - לפני הניתוח 40 ק"י מיותרים לא הפריעו לי כמו שמפריעים לי עכשיו 7 הק"ג - פשוט ראיתי את הצד הרזה והיפה שלי ואני רוצה להשאר איתו:))))
אני אמורה לעבור את ניתוח המתיחה בבי"ח רמב"ם כהשלמה לתהליך ניתוח השרוול.
(למרות שעדיין לא החלטתי סופית שאני אלך על זה אבל אני שומרת את האופציה).
קראת לי אלופה, אבל אני רוצה לציין שזה ממש לא אליפות, זאת עבודה קשה מאוד! וההשתוקקות למתוקים עדיין קיימת אצלי אבל אני נלחמת בה בשיניים (לא תמיד מצליחה, לפעמים מועדת, אבל בהחלט מודעת) ואני מבקשת להעביר את זה לכולם - הניתוח הוא רק כלי - כלי בעל עוצמה גדולה אבל רק כלי - ואנחנו אמורים לשלוט עליו.
אז שוב, בהצלחה לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעודד את המשקל !אולגה18/12/2012
אני 6 שבועות אחרי ניתוח מעקף תריסריון (כפי שאתם יודעים) ירדתי קג והמשקל עצר...אני שותה הרבה מים..אוכלת ירקות ודגים מינימום פחממות...מה קורה איך לגרום לו לזוז??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעודד את המשקל ! - תגובה
שולה זק18/12/2012האם אני מבינה נכון - ירדת קילו 1 בלבד במהלך 6 שבועות עם ניתוח מעקף תריסריון???
אם זה אכן כך, אני ממליצה לבקר את המנתח ולפנות לדיאטנית לקבלת תפריט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולה- תשובהPAZIT18/12/2012
1. אני לא עוסקת בפעילות גופנית בכלל שונאית את זה(בטח עם הייתי עוסקת הייתי יורדת יותר.
2. יש לי ברגלים עופי עור בצורה כזאת שהעור נוזל לי מגעיל= בטן.
3. אני בקופת חולים כללית בת 34.
4. אבל טרם עברתי שנתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיבות הפעילות - תגובה
שולה זק18/12/2012שלום פזית,
אין לך מושג עד כמה חשובה הפעילות הגופנית. בגילך הצעיר אם היית משלבת פעילות גוןפנית, היית עוזרת לגוף לעצב עצמו ולמצק חלק מעודפי העור.
ולגבי הקריטריונים, רק אחרי שנתיים וחצי שנה במשקל יציב, ניתן להתחיל את התהליך.
תצרי עימי קשר ואחנה אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)