מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הגברת שולה זק - תודה על המסירותרוצה שינוי15/03/2011
הגברת שולה זק - תודה על המסירות ועבודת הקודש שאת עושה
שוחחנו לפני דקות אחדות בטלפון
בריאות ואושר לך ולמשפחתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמחה לעזור - תגובה
שולה זק15/03/2011ערב טוב,
אני מניחה שדיברנו הערב בטלפון, מקווה שעזרתי ובהצלחה.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זה עולה לעשות ניתוח שרוולרוצה שינוי15/03/2011
לפורום הנכבד
כמה עולה לעשות ניתוח שרוול ?
כמה עולה ניתוח טבעת מתכווננת ?
אני מבוטח במכבי זהב
האם יש הבדל בניתוח באסותא לבין ניתוח בבי"ח ממשלתי
האם בתי חולים ממשלתיים עושים ניתוחים ?
האם יש הבדל במחירים ?
האם יש הבדל בזמני ההמתנה לניתוח
האם יש הישתתפות עצמית ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה זה עולה לעשות ניתוח שרוול - תגובה
שולה זק15/03/2011ערב טוב,
הניתוחים לקיצור קיבה - טבעת, שרוול, מעקף קיבה ומעקף תריסריון - נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית בבית חולים ציבורי, למי שעומד בקריטריונים. במרכז רפואי פרטי יש השתתפות עצמית המשתנה ממרכז למרכז ומרופא לרופא. לחברי מכבי, אם איני טועה זה בסביבות 4000 ש"ח.
המנתחים בבתי חולים הציבוריים, הם אותם מנתחים במרכזים הפרטיים.
ההמתנה בבתי החולים הציבוריים משתנה מבית חולים לבית חולים, תלוי בעומס ובמספר המנתחים. בדרך כלל ההמתנה במרכז פרטי הרבה יותר קצרה.
מקווה שעזרתי. (תוכל תמיד להתקשר לקבל פרטים נוספים).
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי מסע בירורים בחודש האחרון:
אילן18/03/2011ניתוח בבי"ח ציבורי הוא ללא עלות,
אבל כולל מסע מפרך של הלוך ושוב,
יחס, לעיתים, לא סימפטי -
לעתים מצד הרופא (- שלא אנקוב בשמו של זה שהתנסיתי בו...),
והרבה מצד המערכת
והמתנה ארוכה (לעיתים בין חצי שנה לשנה ויותר).
בבי"ח אסותא, לחברי מכבי זהב,
העלות הכוללת היא סביב 3,500 - 4,000 ש"ח.
המורכבת ככה:
ההשתתפות העצמית היא 1500 ש"ח
ועוד תשלום על אביזרים (סטפלרים) עם החזר ממכבי זהב,
עלות - 9,000 - 20,000 ש"ח, מתוכה מכבי זהב משלמים 83%
כך שיוצא בממוצע סביב 2000 - 2500 ש"ח, (אלא אם כן את פיל...)
(מבוטחי מבכי כסף זה החזר נמוך בהרבה והתשלום שלהם גבוה משמעותית).
בהצעת המחיר שתקבלי מאסותא כתוב
שיש עוד השתתפות אפשרית על סכינים מיוחדים ודבק,
אך משיחה עם הרופא (הנפלא),
הוא הסביר לי מתיהוא משתמש בזה ומתי לא,
ושאין שום צורך בזה למי שמגיע אליו ממכבי.
כך שבסיכום יוצא לך סביב 3500 - 4000 ש"ח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדניאל ואלונהאיריס15/03/2011
מזל טוב לרגל יום הנישואים הרבה בריאות אושר וכושר .אתם נראים פשוט מדהים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטרפת לברכות ולאיחולים.
ליאתול15/03/2011שיהיו לכם עוד מאה שנים יפות יחד.....אמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיצור קיבה ?גדעון15/03/2011
שלום אני בחור בן 30
אני שוקל 112 גובה 186
אני לא כל כך שמן פשוט הבטן שלי מאוד גדולה
אני שוקל לעשות ניתוח אבל אני לא חושב שאני עומד בקרטריונים
ניסיתי דיאטנית לא הצלחתי להתמיד , אני אשמח לעצה ?
אולי אני צריך לחזור לדיאטנית , ולהתמיד
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטנית וקבוצת תמיכה - תגובה
שולה זק15/03/2011ערב טוב נתי,
אכן הדרך הנכונה עבורך זה לגשת לדיאטנית לקבל תפריט שיתאים להרגלי האכילה שלך. במקביל ממליצה להירשם לקבוצת תמיכה ולשלב פעילות גופנית. אנחנו נשמח ללוות אותך ולהוות "ניתוח וירטואלי". אם תתמיד ותשנה הרגלי אכילה בתמיכת הקבוצה ובתמיכתנו - אני משוכנעת שתצליח לרדת במשקרל ואף לשמור על הישגך לטווח ארוך
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה להילה ולכולםשלומי15/03/2011
האם מותר אחרי ניתוח שרוול ארטישוק ?
העלים והתחתית של הארטישוק
להזכירכם חודש וחצי אחרי ניתוח שרוול
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה להילה - אכילת ארטישוק
שולה זק16/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה להילה ולכולם - תגובה
הילה כהן16/03/2011הי שלומי
אפשר לאכול ארטישוק סביב 6-7 שבועות אחרי הניתוח בתנאי שניסית קודם ירקות קלים יותר כמו עגבניה ,מלפפון ,פלפל בהצלחה.
הארטישוק נכנס לקטגוריית הירקות הסיבים יותר כמו: חסה ,כרוב , סלק ירוק , עשבי תבלין ,פירות הדר ,פיטריות ברוקולי וכרובית אותם חשוב ללעוס היטב אם אתה רואה שיש צבר סיבים גדול שנשאר בפה אחרי הלעיסה כמו בקצה של הארטישוקים הטריים(לא הקפוא) עדיף להוציא אותם מהפה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרתי מהרופאתמר גנור15/03/2011
לצערי אין לי אישור לניתוח משרד הבריאות הקפיא את כול הנתוחים בתחום אי אפשר לעשות נכון לעכשיו עקב סיבוכים שנוצרו אצל מנותחים . ופטירתה של מנותחת השבוע .
כרגע אני דיי מאוכזבת אבל אולי הכול לטובה מקווה שבקרוב יפשרו את ההקפאה וכן אוכל גם לעשות ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמר תתקשרי אלי - תגובה
שולה זק15/03/2011שלום תמר
אודה לך באם תתקשרי אלי . אשמח לקבל ממך מידע
תודה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניין של גליל מערבי ומחוז חיפה
תמר גנור15/03/2011על פי שיחה עם שולה אז העניין הובהר . מדובר במחוז חיפה וגליל מערבי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלת אישור לניתוח -תגובה
שולה זק15/03/2011כרגע יש בעיה במחוז חיפה וגליל מערבי של קופת חולים כללית. על פי המידע בידי הם טרם חתמו על הסכמים עם בתי חולים ציבוריים ועל כן כרגע לא נותנים טפסי 17 חדשים. מי שכבר בידו אישור לניתוח - ינותח.
ניתן להתקשר אלי ואשמח לעזור למי שמקבל סרוב מקופת חולים כללית מחוז חיפה וגליל מערבי.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפתוח קודם ההודעה על יום הנישואיןדניאל15/03/2011
והינה אני - מצטער, לא היה מי שיצלם אותי
אז מדובר ב"פוטו רצח עצמי"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דני לא תקבל ממני מחמאה...
לילך.פ15/03/2011אתה רזה מדי.... תרגע מייד.... ולגבי אלונה אני יגיב במקום המתאים ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממני דווקא כן תקבל עוד איך
יניב15/03/2011ואוו איזה שינוי כל הכבוד מרשים מאוד
שמח שאתה מצליח
שמור על זה
בהצלחה יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אל תפתחו - תקראו קודם את הקודמת שלידניאל15/03/2011
והיום בבוקר.....
קבלו את הסטודנטית שלי......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאל ואלונה אתם נראים מדהים
אורנה LVIAA15/03/2011כל הכבוד על הירידה הנהדרת לאלונה מזל טוב ליום ההולדת
המשיכו כך . נשיקות וחיבוקים
חג פורים שמח אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהימההה
ציפיטפוט15/03/2011איזה יופיייי חבל על הזמןןןן- תשמיכו ותצליחווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלונה יקירה
לילך.פ15/03/2011את נראת פיצוץ שחבל על הזמן.... איזה פיגורה... בתענוגות....
בכלל כל כך משעשע להתסכל על התמונה שלכם מלפני יחד... איזה דביבונים ההיתם ועכשיו כאלה חתיכים שאין דברים כאלה... רק דגידי לדניאל שלא יפה לו יותר מדי להיות רזה.... משום מה עלינו הנשים זה נראה תמיד סקסי ועלהם זה נראה קצת חולני... לא ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהים מדהים מדהים
ליאורה15/03/2011באמת מזל טוב והרבה בריאות!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט מדהים
יניב15/03/2011יישר כח לשניכם
והמון הצלחה בהמשך
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתמול חגגתי 20 שנות נישואין לאלונה.דניאל15/03/2011
אז הפתעתי אותה בזה שחיכיתי לה במכללה שהיא לומדת בה, בחנייה ליד הרכב (כמובן שהיא נבהלה כהוגן.........
אכלנו, חומוס, מעורב ירושלמי, ירקות וכוס לימונדה.
מנה אחת לשנינו, ולא גמרנו אותה......
אח"כ לקיתח אותה למספרה, שם פינקו אותה בתספורת, צבע וכו'.
ומשם לסינמה סיטי בראשל"צ שם ראינו ב- VIP סרט - וחזרנו הביתה.
בקולנוע אכלנו, פשטדות וגבינות, וגם חטאנו בקינוחים וגלידות.
להפתעתי, נשקלתי הבוקר והסקלה הראתה ירידה נוספת במשקל,
והשלמתי 38 ק"ג ירידה במדוייק - אני שוקל 86.8 ק"ג.
אז בשביל הקטע, מצאתי תמונה שלי ושל אלונה מלפני שנה... תהנו.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר והיום בבוקר......
דניאל15/03/2011קבלו את הסטודנטית שלי.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה...
דניאל15/03/2011עושה רושם שיש "באג" באתר...
אי אפשר להעלות תמונה במצב "תגובה"
אפשר רק ב"הודעה חדשה"
תפני למי שצריך - אפשר לתקן את זה....
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני - תגובה
שולה זק15/03/2011מצטערת רק עכשיו ראיתי הודעתך
כבר מעביר לצוות הטכני של BEOK* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל ואלונה
רוזי15/03/2011המון מזל טוב אתם ניראים ניפלא עוד שנים של אהבה אחווה ושפע של אהבהההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל ואלונה
אפרת17/03/2011אתם זוג מקסים שיהייה לכם המון המון מזל טוב לרגל יום הנישואים
שתחייו באושר ואושר עוד הרבה הרבה שנים יפות ומאושרות
ואתם ניראים מדהים התמונה מלפני שנה תענוג לראות את ההבדלים בהצלחה בהמשך הדרך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה להילהגי.פי15/03/2011
מה אני עושה לא נכון, ואני אסביר את כוונתי
אני 5 וחצי שבועות אחרי ניתוח שרוול נמצאת כבר שבועיים על אותו משקל (ירידה של 14.5 ק"ג)- שמחה אבל..
אוכלת בבוקר קרקר דגנים עם קוטג ופרוסת עגבניה(7:00)
ב-9:30 מעדן יוגורט 1.5% עד 3%
ב-13:00 ירקות מבושלים עם פיסת בשר וכף פחמימה (הכל בקטנה)
ב-16:00 5 בייגלה עם כף קוטג
ב-19:00 שני קרקרים עם מעט אבוקדו וקוטג או ביצה מקושקשת מעט עגבניה ומלפפון
לעיתים רעבה שותה כ-7 כוסות נוזלים(מים, או מים עם נענע)
הליכות 3 פעמים בשבוע 40 דקות
יש לי תור לדיאטן בעוד שבועיים
נא עזרתך
גילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שהילה תענה - תגובה
שולה זק15/03/2011היי גילה
כמו שעניתי ללילך ולאחרים. לא רק מחוג המשקל קובע. האם בדקת הקפים? אני משוכנעת שאת מרגישה בבגדים שינויי דרסטי, למרות שהמשקל סטטי.
המשיכי להתמיד ואני משוכנעת שהתוצאות במשקל לא יאחרו גם להגיע.
המשך יום נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת מסכנה חודש וחצי
לילך.פ16/03/2011ורק 15 קילו ??????????????????????? תרגעו מייד מה נסגר איתכם מתי פעם אחרונה ירדתם 15 קילו בחודש וחצי.... אפילו להעלות את זה אי אפשר בזמן כל כך קצר!!!!!
אני חודש אחרי עם 8 קילו .... אבל אין לקילוגרמים ברירה הם ירדו "ראס בן ענעם"....אני מחכה להם בסבלנות בפינה....וזה רק נתן לי מוטיבציה להגביר את הפעילות בספינינג....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה להילה - תגובה
הילה כהן16/03/2011הי גילה
הסתכלתי על התפריט , את אוכלת 5 ארוחות בערך כל שלוש שעות וזה מצויין
את אוכלת דברים שאת אמורה לאכול בשלב זה ומתעמלת 120 דקות בשבוע אז הדבר היחיד שאת עושה לא טוב הוא....הציפיות שלך
הירידה במשקל היא בצורת מדרגות יורדים ..נעצרים ..יורדים..נעצרים כך שאת כנראה בעצירה שיכולה להמשך מספר שבועות
מה שאני מציעה מלבד סבלנות והתמדה במה שאת עושה,הוא לכתוב יומן אכילה אותו תביאי למעקב אצל הדיאטן שלך
אם תמשיכי כך אני בטוחה שתראי תוצאות ,סבלנות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר אחמד מחאגנה!!!!הצלת לי את החייםהנא חורי14/03/2011
ממשששש כךךךך..חברההה הוא ממשששש הציל את החיים
אני היה לי טבעת בקיבה וסבלתי המון מצרבות וגרמה לי להמון בעיות גם דלקות ריאות מצד אחד היה קשה לי לוותר על הטבעת כי זה מה שמחזיק אותי רזה 10 שנים אבל7 מהם סבלתי ולא הייתי יושנת בלילות שלא נדבר שלא יכולתי לאכול כלום כי היה גורם לי לצרבת קשה מאוד.ועשיתי את כול הבדיקות בעולם ולא גילו כלום עד שיום אחד החליטו שיש דלקת חריפה בקיבה ושחייבת להוציא את הטבעת למרות שלא רציתי כי אני לא רציתי לחזור ולהשמין :-(..ואני מנצרת עילית אז הפנו אותי לרופא מאוד ידוע ומומחה ומהוותיקים בתחום והבטיח לי שיוציא לי את הטבעת ובאותו ניתוח הוא יעשה לי את ניתוח המעקף וזה ממש זה מה שרציתי וקבע לי תאריך לניתוח שהיה אמור להיות אחרי שבועיים.ואמא שלי לחצה עלי שאנחנו צריכים ללכת להתייעץ עם ד"ר מחאג'נה שהכרנו אותו חודש לפני במהלך ניתוח לאבא שלי בעניין אחר.ואז הלכנו לביקור פרטי אצלו כי הוא לא בסל קופת חולים כללית "למרות שלא מבינה את השטות הזו איך קופת חולים כללית לא חוטפת רופא כזה לקופה שלה " ואז לא יודעת איך ולמה ומדוע החלטי שרקקק הוא יעשה לי את הניתוח וסמכתי עליו בעיניים עצומות למרות שהוא לא אמר לי משהו שישמח אותי :-( הוא אמר שהוא לא יעשה לי כלום חוץ מלהותציא את הטבעת וזהוווו בכיתי המון והתחננתי אליו שיעשה לי את הניתו ההוא ישר והוא סירב :-(אבל סמכתי עליו.ואכן כן עשיתי את הניתוח אחרי המון מאמץ כי הוא לא שייך לאזור שלי והיה צריך אישור ממנהל המחוז של קופת חולים כללית.אבללל הייה שווההה כול המאמץ שלא נדבר שאחרי הניתוח ב3 ימים הייתי כבר בעבודה הוא ממש קוסם..ואחרי חודש מהניתוח עליתי 10 ק"ג וזה מה שלא רציתי ושוב התחילו ההתחנוניות לד"ר מחאג'נה שלעשות לי את הניתוח השני ושוב סירב :-( ואמר שחייב המקום להתרפות..:-( ושוב דיכאון ובכי :-( אבל סמכתי עליווווווווווו בהכוללל
ולפני יומיים הייתי בגרמניה ושם פגשתי רופא בכיר בבית חולים פרטי וידוע מאודד שם וסיפרתי לו על המקרה שלי ושאני בדיכאון כי עליתי עד היום 16 ק"ג ואז אמר לי שהרופא הזה ששמו ד"ר מחאג'נה הציל לך את החיים ושהרופא שאומרים שהוא מהוותיקיםםם בתחום שמנהל במחלקה בבית חולים ****שבאזור שלי הייה יכול באמת לעשות לי 2 ניתוחים באותו ניתוח אבל מה שבטח שהייהי היום מחוברת לכמה מכשירים בבית חולים...ואמר שחייבים במקרים כמו שלי לחכות 3 חודשים עם ביקור צמוד ואז ניתוח חדש...וזה באמת מה שד"ר מחאג'נה אמר :-)
אזזזז תודהההה ד"ר אחמדדדד
ותודה לאלוהים ששלח לנו אחד כמוךךך לעולם :-)
מאחלת לך רק טוב והכי טוב בעולם כי מגיע לך :-) כי אתה ממש רופא מס 1 בארץ ואולי גם בעולם :-) ולא רק רופא נפלא אלה גם בנאדם מקסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכיר את התחושה ויש משותף
יניב15/03/2011קודם כל גם אני מנצרת עלית במקור-היום כרמיאל
גם לי הייתה טבעת שלא הצליחה אבל חוץ מאי נוחות והקאות ובעיקר ירידה באיכות החיים ללא הצלחה בירידה בטווח הארוך לא היו סיבוכים
גם אני נותחתי 3 פעמים
1 טבעת
2,3 הוצאה ושרוול
גם אני נותחתי אצל אותו מלאך ואדם בעל כל המעלות
גם אצלי סירב לבצע 2 ניתחים באחד והמליץ לחכות
אבל היום שנה אחרי ו66 ק"ג פחות אני יכול לומר בוודאות כי ההמלצה שלו וההכוונה ובזכות היידע והניסיון האנושיות וההתעקשות על 2 ניתוחים ולא במבצע חיסול
הם אלו שגרמו לי להיות בטוח בבריאותי
המון הצלחה בהמשך
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניב ...
הנא חורי15/03/2011אני מאוד שמחה לתוצאות שהגעת..
אבל הבעיה אצלי זה ממששש בעיה רצינית.. כול קילו שאני עולה יומיים לא יושנת:-( קל מאוד לעלות אחרי הוצאת טבעת כי חילוף החומרים אצלי בגוף ממששש על הפנים...אז אם אני אוכלת הכי מעטטט שיש אני משמינה ...אני מחכה לכול רגע שיגידו לי מחר הניתוחחח... :-) אני עוד לא החלטתי מה לעשות שרוול או מעקף :-)
המעקף יותר מסובך אבל אני לא רוצה שרוול שאחרי זה לא יכולה לאכול פירות או לימון או חמוצים כמו שהיה לי בטבעת :-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבין אתך
יניב15/03/2011כן קשה לי לאכול דברים מסויימים ויש צרבות פה ושם
אבל לשמחתך הרופא שינתח אותך מנתח בכל השיטות
יחד תגיעו להבנה אני בטוח
לגבי ההשמנה מ"אויר"אני מכיר את זה גם לי היה ככה
זה יעבור ובינתיים נסי להיות חזקה
בהצלחה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואווווווו מצמרר....
לילך.פ15/03/2011כל הכבוד לד"ר מחאג'נה.... מזל שיש אנשים כמוהו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד לרופא הידעןן הסבלני
רותי15/03/2011כ"חדשה" קראתי את התשובות בפורום וודפדפתי אחורה בשקדנות והתפעלתי מהרופא המקסים שעונה תשובות מלאות וקשוב לפונים -במפגש הכרתי את יארא וכאן בפורום הבנתי כי 4.4.11 זה מועד הניתוח שלה נקבע אורגן על ידי הרופא בעקבות פניה שלה לפורום,,,,אכן -כל הכבוד וישר כח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי!!!
הנא חורי15/03/2011ניתוח של מי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לכל מה שנאמר על ד"ר מחג'נה
ליטל15/03/2011אתמול הייתי אצלו בביקורת לאחר 7 חודשים ונזכרתי למה עשיתי דווקא אצלו את הניתוח. מעבר לכך שהוא רופא מדהים הוא גם אדם מדהים המשרה ביטחון על המטופל. אני הגעתי לד"ר מחג'נה בעקבות הפורום ואחרי שהייתי בהתייעצות אצל רופא אחר שבעקבות השיחה איתו והיחס שלו או יותר נכון להגיד החוסר יחס שלו, יצאתי עם דמעות והחלטתי שאני לא רוצה לבצע את הניתוח. כשהגעתי לד"ר מחג'נה הכל השתנה, החיוך, ההקשבה, ההסבר המפורט שנתן לי ולמשפחתי והכי חשוב הביטחון שהוא נותן שיש על מי לסמוך ויש עם מי לדבר ויש למי לפנות (ואני אכן פניתי, לפני הניתוח לא חסכתי בשאלות והיו לי המון פחדים) הוא תמיד היה זמין בשבילי ותמיד ענה בסבלנות, בהבנה והסכים לקבל אותי ל"שיחות עידוד" מספר פעמים לפני הניתוח.
לכן אני מסכימה עם כל מה שנאמר עליו, הלוואי וכל הרופאים יתייחסו למטופלים שלהם כמוהו, אין עליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואוווו
הנא חורי15/03/2011אני מאוד שמחה שכולכםםםם כבר מבינים מי זה ד"ר אחמד מחאגנה פשוט גדוללללל
קוסםםםם.... :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואוווו - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה15/03/2011תודה רבה לכולם על המחמאות.
הנא: שמחתי מאוד שהגעת עד גרמניה על מנת להפנים את הפתגם הידוע: " החפזון מן השטן"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת מרגש
רוזי15/03/2011בהצלחהההה בהמשך ואין ספק שהוא בין הטובים והאנושיים דר מחגאנהההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהו יודע איזה סוג ניתוחמור14/03/2011
האישה שנפטרה עברה ? זה היה שרוול??
ראיתי את זה ואני כ''כ מפחדת אני עוברת תניתוח עוד 4 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה14/03/2011עצוב מאוד לשמוע שזה קרה. צריך לזכור שמקרים של דמם לא נשלט יכולים לקרות בכל ניתוח ולא רק ניתוח בריאטרי. לא צריך להבהל מכל פרסום של מקרה בודד שקורה פעם בכמה חודשים. אנחנו מבצעים כ 4000 ניתוחים בריאטרים בשנה. חלק גדול מהמנותחים סובלים ממחולות קשות כולל לחץ דם, סכרת ולב. מחלות אלו מקצרות את החיים - הוכח בעבודות מחקר -.
ניתוח בריאטרי, כמו כל ניתוח אחר, כרוך בסיבוכים כולל דמום, דליפה, תסחיף ריאתי ועוד. אחוז הסיבוכים הוא נמוך מאוד ומגיע לכ 2-3% . תמותה בניתוחים אלו גם נרשמה והיא פחות מ 0.5%. לסיכום התועלת בניתוחים אלו עולה בהרבה עלהתחלואה והתמותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב יותר לשאול שאלה אחרת
יניב15/03/2011מה הסיכוי שלי לחיות כשמן וכמה זמן?
מה המחלות שאסבול מהן ועד מתיי?
וכמו שאמר הד"ר הנפלא כמי שנותח בידיו ללא ספק התועלת והאושר מן התוצאות והבריאות והעלמות כמעט מוחלטת אם לא מוחלטת של המחלות הנלוות ואלו שעלולות להיווצר גם אם אינן כעת בצירוף איכות חיים מעולה ושיפור בתפקוד בכל המובנים שווים גם סיכון של יותר מחצי אחוז מוות בניתוח.
דרך אגב
רופא שניים שאני מכיר ,בעבר אחת נפטרה לו בעת טיפול סטנדרטי
אז מה? לא הולכים לעקור שן כואבת??
ולדוגמה שלנו
אם יש סכרת מה הסיכוי למות מהיפר גליקמיה או היפו?
אם יש כבד שומני מה הסיכוי למות משחמת כבד?
אם הכולסטרול גבוה מה הסיכוי למות מסתימת עורקים או שומן שמקיף את הלב הגורמים להתקפי לב גם באנשים בריאים יחסית קל וחומר כבדי משקל.
הרשימה והסיבות ל-למה כן האמיני לי ארוכות יותר מלמה לא
עוד ברשימה :
אי מציאת בן זוג
ירידה בתפקוד המיני
עייפות
ילדים שיהיו בריאים ונזכה לראות אותם גדלים מתחתנים ומביאים לנו נכדים
ועוד u name it הכל שווה את הסיכוי לעומת הסיכון
בהצלחה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודות ליניב ולשלומי המעודדים
רותי15/03/2011אתם מקסימים ותגובותיכם תמיד מעודדות . אינבם מזלזלים בחששות אך מסתכלים על המכלול ונותנים לי חשק לקוות שהמועד יגיע מהר וגם אני אהיה "אחרי".
עוד 28 ימים !!!...........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 48 נפטרה אמשמקס ברנר14/03/2011
בביה"ח "השרון" בפתח תקווה,לאחר שבמהלך ניתוח קיצור קיבה שבוצע בה אירע דימום קשה שהמנתחים לא הצליחו להשתלט עליו.אין בידי פרטים מעבר למה שפורסם בתקשורת,אולם האירוע הופך את השרשור שמתחתיו לנבואי כמעט.ניתן לקרוא כתבה של ד"ר איתי גל אולם תוכן הדברים מוכר לנו היטב:העוברים את הניתוח בד"כ אינם אנשים בריאים,וקיומן של מחלות רקע הופך את הניתוח למורכב יותר.גם ההרדמה מסובכת הרבה יותר אצל הלוקים בהשמנת ייתר חולנית,ודנו בכך לא מעט בעבר.
עדיין שכיחות מקרי המוות בשרוול (פחות מאחוז אחד )נמוכה בהרבה מההסתברות למות תוך 5 שנים כתוצאה מן המחלות הטיפוסיות המתלוות למקרים קשים של עודף משקל,כך שהמתמטיקה היא באופן מובהק לטובת הניתוח.
שולה לא תהיה ליד מחשב בשעות הקרובות.כשתוכל-תתבטא בעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני ראיתי הרגע... אמל'ה...
לילך.פ14/03/2011ועוד בביה"ח שכל כך רציתי להתנתח שם.... מפחייייייייייייייייייייד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד קצת אנפורמציה...
לילך.פ14/03/2011זה קרה לפני שבוע, הבחורה דיממה תוך כדי ניתוח והמנתח פתח את הבטן , והדימום נעצר וכנראה שנגרם לה איזה נזק מוחי... היתה מאושפזת שבוע בטיפול נמרץ אבל כנראה שמעוצמת הדימום התגובה קרתה... והיא נפטרה אתמול...עצוב מאד!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל אלו שלפני הניתוח וגם לאלו שאחרי
שלומי14/03/2011חובה לזכור סיכונים יש בכל ניתוח אפילו הקטן ביותר .
אבל לפי הנתונים והבדיקות שעשו אחוזיי המוות נמוכים מאוד והניתוחים האלו ברובם הגדול מציל חיים.
חשוב מאוד מאוד מאוד לעבוד את כל הבדיקות של לפני הניתוח באופן יסודי ביותר!!!!
אני למשל הייתי בתהליך של כמעט שנה של חקירות בדיקות פרופסורים רופאים ממש בדיקות מקיפות בשביל להיות בטוח שאני יעבור את הניתוח הזה בשלום ובהצלחה.
לכן לכל אלו שלפני הניתוח אל תמהרו תחקרו את גופכם טוב טוב תעברו בדיקות מעמיקות ויסודיות על מנת שתוכלו לצמצם את הסיכויים כמעט לאפס של מקרים דומים
דוגמה אחת לאדם שזילזל בבדיקות :
אותו אדם שאני מכיר אישית זיזל בכמה בדיקות ובגלל כשריו עם כמה רופאים הוא הצליח לוותר על כמה בדיקות בנוסף אותו אחד אדם לחוץ ברמות מטורפות, עצבני, מעשן בעבר, לחץ דם ולא חסרים לא בעיות
הגיע לא מוכן לניתוח עם כמה בדיקות מפוברקות באותו יום שהשתחררתי מבית החולים ובמהלך הניתוח לאחר ההרדמה ברגע שחתכו את החור הראשון הבן אדם קיבל דום לב 5 פעמים אחד אחרי השני.
הסיבה חומר ההרדמה שנתנו לו על סמך הבדיקות שלו היה לא נכון
לכן אל תזלזלו ושיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולה וכולרוזי14/03/2011
החברים תודה שנתת ם לי את הזכות להכיר אותכם תודה ענקית על הקשבה על הזמן על הכבוד שנמשיך ונעדכן גם חברים חדשים יום טוב לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וכל התודות לך - תגובה
שולה זק14/03/2011על העזרה לכל מי שבפורום. על התמיכה והעידוד כאן ומחוץ לפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקילה ראשונה!!!ליאורה14/03/2011
ירדתתתייייי 6 קילו!!!!!!!!!!!!!!!!!! שבוע ראשון יהההההההההההההההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מברוק והצלחה בהמשך
יניב14/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמברוק - תגובה
שולה זק14/03/2011כל הכבוד ליאורה וזו רק ההתחלה.
היום פגשתי את דר' וקסמן בהרצאה והכינותי מראש את מה שכתבת בפורום ונתתי לו את הדף. הוא ממש התרגש מדבריך החמים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)