מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- במבהליאורה18/03/2011
מישהו יודע משהו לגבי אכילת במבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במבה - תגובה
הילה כהן19/03/2011כמה זמן את אחרי הניתוח ?
בעיקרון במבה לא תעשה נזק לקיבה או לניתוח אבל צריך להזהר מאד מלהתרגל לדברים שמחליקים בקלות וערכם הקלורי גבוה כמו במבה ,גלידה מילקשייק ,מיצים ושוקולד ובשלב מאוחר פיצוחים . כל אלו לא משביעים ,עוברים בקלות ומשמינים מאד כך שאחריהם תאכלי גם ארוחה והחשש הוא שאחרי שמתרגלים לאכול אותם מוותרים על התמודדות עם לעיסה ואכילת מזונות בריאים
פורים שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברים פורי ם שמחחחרוזי18/03/2011
חגגגגגגגג שמחחחחחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורים שמח ובריא
ליאורה18/03/2011תמונה של תחפושת של הבת שלי היוםץ זה מה שאני עושה בחופשת המחלה שלי אחרי הניתוח.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבת שלום ופורים שמח לכולנו!!!!!!!!!
ג'וזפין18/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בדיקת מאמץ לפני ניתוחאילן18/03/2011
אז קודם כל סגרתי על ניתוח באסותא, עוד חודש וחצי.
מנותח אצל דר' מינץ.
יש לי בדיקת מאמץ + אקו לב בקרוב,
מלבד זה שאני מפחד מהניתוח,
אני מאוד מפחד מבדיקת מאמץ.
עשיתי אחת לפני כמה שנים,
וזה חתיכת מאמץ.
עם המשקל שלי היום -
איך אני אמור לרוץ על ההליכון?
אני אתעלף מהר מאוד, הרגליים שלי יקרסו...
מישהו בכושר נמוך עבר את זה לאחרונה?
תודה על העידוד והתמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ערן
יעל הצפונית18/03/2011קודם כל שיהיה לך בהצלחה בניתוח והחלמה קלה.
אני עברתי אותו לפני חודש וחצי והחלמתי היתה קלה מהמצופה.
עברתי כמוך את בדיקת המאמץ ואני יכולה להרגיע אותך.
גם לי לא היה כושר כי לא עשיתי שום פעילות גופנית לפני כן. דבר ראשון ממני לא בקשו לרוץ אלא בהדרגה בהדרגה מעלים את מהירות ההליכה. אתה עושה כמיטב יכולתך, ויכול לבקש מהם לעצור אם זה בלתי אפשרי מצדך להמשיך. הם לא מכריחים לעשות מעבר למה שאתה מסוגל. אני חושבת שרק למי שיש באמת כושר טוב וההליכה מהירה מאד הם מבקשים לרוץ. אבל ממך בטח לא יבקשו. כך לפחות היה אצלי.
שיהיה לך בהצלחה ובקלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת ה מאמץ של הכושר ה"פגום" שלי
רותי18/03/2011באוקטובר עברתי בדירת מאמץ כדי לחדש מנוי בחדר כושר....לחדר יש כושר אך הכושר שלי הלך פייפן - פעם היה ...התחלתי אך מהר נשברתי ולא אילצו אותי להמשיך....כעת הקרדיולוג נעזר בממצאים אלו למתן האישור לניתוח.
לפני מספר שנים הייתי בטטת כורסה והקרדיולוג יעץ לי עצה חכמה : לשלם באופן פרטי לבית חולים עבור התעמלות של שיקום הלב כדי לאמן את הגוף ולבנות כושר.. וכך אני שהתביישתי ללכת לחדר כושר בגלל היותי שמנה - הייתי שם 3 חודשים פעמיים בשבוע ומשם יצאתי לחדר כושר ואפילו לקחתי שעורי שחיה ועבורי זה היה מהפך -מעולם לא הייתי קודם בבריכת שחיה...הבושה חלפה עברה ושקמתי את דמוי הגוף שלי.
לאחר הניתוח - עוד 25 ימים ו ה ה ח ל מ ה המהירה אקח שוב שעורי שחיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי בדיקת מאמץ לפני ניתוח - תגובה
שולה זק18/03/2011שלום ערן,
במקרה זה אל תהיה גיבור. תלך לבדיקה ותתחיל לעשות אותה. בשלב שאתה מרגיש שאינך עומד במאמץ תבקש לעצור. אני חושבת שהזכרון יותר חזק מהמציאות ואתה חושש יותר מידי. אני מקווה שמקס ברנר יענה לך בהרחבה כי הוא עבר בדיקה זו ולא שמענו שהתלונן.
תחשוב קדימה וחיובי ותראה שגם זה יעבור
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערן-זה המידע שחיפשת !!
מקס ברנר18/03/2011לא יודע מה הנתונים שלך,אבל אתה כנראה לא מבוגר במיוחד,או שמן במיוחד אם עוד יש לך זכרונות של ריצה...
אני עשיתי את מבחן המאמץ בגיל 50 ובמשקל 148 קילו,והפעם האחרונה שרצתי היתה כשהייתי בקורס קצינים בראשית שנות ה-80.
המבחן מיועד לברר את מצבך האמיתי.זה לא שאתה צריך לקבל אישור רפואי לקורס מטפסי הרים !מחברים אותך למוניטורים שבודקים את לחץ הדם ופעילות הלב,וגם מבקשים ממך לדווח מתי יותר מדי קשה לך-כשאין לך אוויר או כשכואבות לך הרגליים.
אם ספורטאי צעיר ירוץ 20 דקות,בפרוטוקול בדיקה תובעני,עד שיפסיקו את הבדיקה,הרי אצלי זה הסתיים אחרי 5 דקות של הליכה עם שיפוע קל.
חשתי קשיי נשימה וכאבי רגליים ובלי וויכוחים הפסיקו את הבדיקה.
מאחל לך שאצלך פרק הזמן יהיה כפול !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה
אילן18/03/2011לך ולכל מי שמעלי.
הרגעתם אותי.
עכשיו אני יכול לישון בשקט
(עד הלחץ לפני הניתוח... בתחילת מאי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבטחתי לך שמקסי ירגיע - תגובה
שולה זק18/03/2011הוא הרגיעות הפורומי שלנו. אין עליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ערן
רוזי18/03/2011לפני הניתוח הייתי אמורה לעשות זאות בעקבות אסמה לא עשיתי אז תעשה אקו לב אם אתה אסמתי אין סיכוי שתעה את זה חג שמח רוזי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגביי ממרח תמריםשלומי17/03/2011
האם מותר לאחר ניתוח לאכול תמרים או ממרח תמרים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגביי ממרח תמרים - תגובה
שולה זק17/03/2011שלומי,
כשאני קוראת את הודעותיך - אני אוטומטית רעבה!!!!
לעניות דעתי מותר. נחכה לפסיקתה של הילה.
אני מציעה שתרכז רשימה של סוגי מזון שאתה אוהב ורוצה לדעת אם מותר וכמה זמן אחרי הניתוח ותשאל את הילה.
באופן עקרוני לאחר כמה חודשים אפשר לאכול (כמעט) הכל. וכמו שנאמר ויאמר בעתיד - יש לנסות ולראות איך הגוף מגיב. כל אחד מגיב אחרת.
שיהיה סופ"ש נעים וטעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה ההצעה שלי עדיין...
שלומי17/03/2011רלוונטית.
כולה 35 40 דקות נסיעה והרעב עובר מיד אחר כך חחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה ההצעה שלי עדיין... - תגובה
שולה זק17/03/2011אני מבטיחה לממש את ההזמנה. אין סיכוי שאוותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה אשמח לתשובה בהקדם
שלומי18/03/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממרח תמרים
ליאורה18/03/2011שלומי מה קורה ? שבת שלום!
אכלתי חצי כפית ממרח תמרים ביוגורט וכמו שראית אתמול אני בסדר גמור!:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע מתי הילה תגיע,אז לשאלתך
מקס ברנר18/03/2011תמרים שלמים עם קליפה-לא-סיבים גסים
ממרח תמרים-בחפץ לב.אם תרגיש חתיכות,תוציא אותן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגביי ממרח תמרים - תגובה
הילה כהן19/03/2011ממרח תמרים כמו תמר מכיל סיבים וגם הרבה סוכר שמוסיפים לו כך שאפשר אבל בכמות מוגבלת כפית שתיים (אם אני זוכרת נכון יש גם עיניין של כבד שומני- אז לא מומלץ להרבות בסוכר)
תמר כבר מכיל יותר סיבים ואותו אפשר לאכול 6 שב' אחרי הניתוח
פורים שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת פרטיםיואל17/03/2011
יכול להיות שהייתי צריך קצת לפרט קודם אבל עברתי ניתוח שרוול לפני קצת יותר משנתיים, אחרי הניתוח נשאר נקב קטן בקיבה שעושה לי בעיות מאז. זאת הייתה סאגה ארוכה של הרבה ניסיונות והתייעצויות עם הרופאים המתאימים ולאחר הרבה תהליכים רוצים להסיר את הקיבה. בחו"ל קיימות טכנולוגיות אחרות לסגירת נקבים בצורה אנדוסקופית אבל אני מנסה לשכנע את הביטוח לעזור במימון, מכאן השאלה שלי. אני לא יודע אם שוכני פורום זה הם רק לפני ניתוח (לא הכרתי את הפורום לפני) או רק אחרי ניתוחים מוצלחים אבל יש גם צד שני לזה שלא צריך לשכוח! אני בכל מקרה זקוק להרבה עזרה במציאת מקרים דומים להראות לביטוח.
תודה רבה
יואל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת פרטים - תגובה
שולה זק17/03/2011שלום יואל,
ברור לנו שיש גם סיבוכים לאחר ניתוח וצר לי לשמוע שהסיבוך שלך קשה.
אני יכולה לעזור לך במספרי טלפון של כמה מהרופאים הבכירים בתחום ניתוחי הקיבה. תוכל לברר איתם אם בידיהם מידע שיכול לעזור לך עם הביטוח.
תוכל להתקשר אלי בכל עת.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי כמה זמן מהניתוח התגלה הנקב?
יעל הצפונית17/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני עשירהרותי17/03/2011
היןם בצעתי את הבדיקה האחרונה וב-US גילו לי אבן נודדת 1.2 ס"מ.!!!
הרופא שביצע את הבדיקה אמר שאפשר יהיה להוציאה בעת ביצוע ה"שרוול.
האם יש כאן משהו שעבר גילוי דומה? אשמח אם תשתפו אותי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רותיהיקרה
רוזי17/03/2011כן יש פה נשים שעשו 2 ניתוחים הוצאת אבנים מכיס ושראול הכול בסדר אין ממה לחששוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך רוזי "המעודדת"
רותי17/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי רותי
יעל הצפונית17/03/2011אני עברתי את הניתוח שרוול משולב עם הוצאת כיס מרה וקבלתי "מתנה" 8 אבנים בקופסה...
החלמתי היתה קלה והכל בסדר.
חשוב לעבור את הפרוצדורה הנ"ל אצל כירורג שמומחה בשילוב שני הניתוחים גם יחד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת???
רותי17/03/2011הוצאת האבן פירושה הוצאת כיס מרה? אני מזועזעתתתתתתתתתתתתתתתת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לביאה בברנג'ה - תגובה
שולה זק17/03/2011את בחברה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברתי עם המנתח: אל תדאגי נטפל גם
רותי17/03/2011בזה...יהיה בסדר"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית-אבנים בכיס המרה זו בעיה נפוצה
מקס ברנר17/03/2011אצל שמנות
ושנית-לאחר כריתתו יהיה לך יותר קשה לעכל שומנים, וייפחת הפיתוי לאכול מטוגן.
אמרי מעתה-הכל לטובה.אפשר לחיות יופי בלי הכיס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית-אבנים בכיס המרה זו בעיה נפוצה - תגובה
שולה זק17/03/2011מקסי......לכלתי כרתו את כיס המרה והיא אוכלת הכלללללללללללללל אבל הכל. כולל שומנים ומטוגנים ומרגישה מעולה. ממש פלא רפואי. כנראה גם זה אינדיבידואלי. עושה רושם שהשומנים מתעכלים אצלה יפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיס המרה לא מייצר כלום
מקס ברנר17/03/2011הוא רק מאחסן את מלחי המרה המשמשים בפירוק שומנים.רוב המנותחים מתקשים בעיכול מזון שומני מאד.אצל כלתך-כמו שאמרו חז"לינו בהקשר אחר-"אהבה דוחקת את הבשר" (אהבת המטוגנים כוונתי ).
ורותי תצטרף למועדון היוקרתי:משרוולות נטולות כיס מרה-ובראשי תיבות:"מנכ"ם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס : אומר מעתה - איזה כייף לי
רותי17/03/2011עם כאלה ידידים מי צריך מטוגנים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל דאגה
ליטל17/03/2011אני גם עברתי שרוול וכיס מרה ביחד. הכל עבר בסדר.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד 26 ימים לניתוח - תודה לך ליטל
רותי17/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני אחרי המסע מתחילמוחמד17/03/2011
לשולם לכולם
ביום שני 14.3 בשעה 12:00 נותחתי באסותא חיפה על ידי דר ניסים גרון
הכל עבר בסדר גמור ורק היה לי בחילות ביום הראשון והשני.
אתמול בערב שוחררתי ואני בבית ממשיך לפעול לפי ההוראות אבל יש לי הרגשה מתכתית בפה כמעט כל הזמן.
לא מרגיש רעב בכלל אבל ממלא את ההוראות ומפסיק מתי שמרגיש שאני לא יכול לשתות יותר.
נתוני רקע:
המסע התחיל ב 14.1 שקלתי 116 ק"ג BMI 35.7
עם דיאטת ההכנה לניתוח הגעתי למשקל 108 ק"ג ביום הניתוח 14.3
פגישה עם הרופא המנתח והדיאטנית תהיה השבוע הבא.
בהצלחה לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למוחמד
רוזי17/03/2011בריכה הבאה ובהצלחה בהמשךךךךךךךךךךךךך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה - תגובה
שולה זק17/03/2011שלום מוחמד,
שמחה שאתה אחרי.
הטעם המתכתי יעבור תוך ימים ספורים. בינתיים תקפיד על שתיה מרובה וכלכלה נוזלית.
תוכל לאכול ג'לי בטעמים שיהיה לך קצת מתוק בפה ולא תחוש בטעם המתכתי.
אשמח אם תצלצל אלי. חיפשתיך כמה פעמים.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה בהמשך
ליאורה18/03/2011מאמינה שתגלה שנולדת בחיים חדשים, תקפיד על ההוראות. ותהנה מהתוצאות . ברוך שובך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה קרה גם לכם?ג'ו17/03/2011
בשבוע האחרון אני כל הזמן רעב וחזר לי חשק מטורף לציפס ולחם ובורקס וכל הדברים הרעים
בנוסף, למרות שאף פ'ם לא אהבתי מתוק פתאום בא לי גלידה ושוקולד כל הזמן
אני מרגיש כאילו בקריז ולמרות שהכמויות שאני מכניס הן נורא קטנות עדיין אני מרגיש כאילו יש לי איזה חתול בבטן שכל הזמן דורש עוד ועוד
איך עוצרים את זה בזמן??????
וזה אחרי ש-4 חודשים מהניתוח אני שומר באדיקות, לא מכניס פחמימות, אוכל את מה שצריך וכו וכו וירדתי כבר 35 קילו
אני מפחד להיכנס לסטטיסטיקה של אלו שעלו בחזרה את הכל אחרי הניתוח ואני מפחד שאני אתחיל להרחיב את הקיבה
נ.ב.
ביום יום אני בקושי מצליח לאכול, לפעמים אני אוכל סלט בצהריים וקצת ספגטי בערב וקפה בבוקר וזהו
איך שמגיע יום חמישי בערב, כאילו הבטן אומרת "ברוך השם הגיע סוף השבוע-יאללה בלאגאן" ואני מסתובב ליד המקרר כל הסופ"ש
עצות????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראשית-הרעב גובר עם הזמן וגם התשוקה
מקס ברנר17/03/2011ל"אוכל זבל"
מה שמוזר לי בתיאור זה התפריט שאתה מתאר
אני לא דוגמה-אני רעב לכל אורך היום ואוכל 7-8 פעמים ביום
אבל התפריט שלך-קפה,סלט וספגטי דפוק באותה מידה !!!
ראשית-אתה אמור לאכול 6 ארוחות ביום-אחת לשעתיים וחצי-שלוש
שנית-התפריט שלך מכיל בעיקר פחמימות.היכן החלבונים?היכן קצת שומנים?בורא עולם לא תכנן אותנו לחיות מ-400 קלוריות ליום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מאזוכיסט??? - תגובה
שולה זק17/03/2011ג'ו...........האם שמעת על תפריט מאוזן??????????? האם ידוע לך שרצוי, מומלץ וצריך להיות במעקב של דיאטנית בחודשים הראשונים לאחר הניתוח?????? האם ידעת שצריך לאכול כל 3 שעות, ארוחות קטנות, ללעוס היטב ולשתות הרבה בין הארוחות??? בקצב כזה (קצת סלט וספגטי) תגיע מהר מאוד לתת תזונה וחוסרים של ויטמינים ומינרלים.בסוף שבוע זה - תתחיל לאכול מסודר כל שלוש שעות ותעסיק עצמך גם בדברים נוספים (טיול בטבע ולא סביב המקרר) ותראה שאם תטפל בעצמך כראוי גם תרגיש בהתאם.
בהצלחה וסופ"ש נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת קיבה?יואל16/03/2011
בשביל הביטוח אני מחפש אנשים שעברו ניתוח להסרת קיבה ולדעת אם איכות חייהם נפגמה והאם זכו לאחוזי נכות.
הביטוח רוצה להסיר לי את הקיבה, שמעתי שיש ניתוחים בחו"ל שיתקנו את הבעיה שלי אבל הביטוח משלם טיפול בחו"ל רק אם הוא מונע נכות של 75% ומעלה.
רציתי לדעת אם יש לי קייס ואם אנשים שעברו הסרת קיבה קיבלו אחוזי נכות, בבקשה, מי שיודע שיענה לי, כמה שיותר מקרים יעזרו לי...
ניתן לפנות אלי ישירות במייל [email protected] בכל דבר...
תודה רבה רבה
יואל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת קיבה??
דניאל16/03/2011אני לא מכיר פרוצדורה כזו....
ממה בדיוק אתה סובל???
למה צריך לעשות ניתוח בחו"ל?
למה אתה דואג לאחוזי הנכות במקום לדאוג קודם שתהיה בריא?
תן לנו קצת יותר פרטים כדי שנוכל לעזור לך,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נראה לי שהמדובר בהשמנת ייתר
מקס ברנר17/03/2011הקשר קצת רופף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוחי קיצור קיבה-השמנה חולנית
שולה זק17/03/2011זה שם הפורום שלנו ובזה דנים כאן.
אני חושבת שאתה במקום הלא נכון.
מאחלת לך בריאות ואריכות ימים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלחץ גובר וגוברמור16/03/2011
ביום ראשון הקרוב אני משתרוולת אבל מאז המוות של אותה אחת אני בלחץ שאני בעצמי לא אצא מזה מה אתם אומרים לעשות בשביל לצאת מהמצב של הלחץ והפחד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פשוט לחשוב על משהו אחר - תגובה
שולה זק16/03/2011מור יקרתי, יש עשרות דברים שאת יכולה לחשוב עליהם ולהעסיק עצמך.
למשל - מה תקני לעצמך אחרי שתרדי 10 קילו ראשונים.
או - האם אחרי 30 קילו פחות וגוף מעוצב, חברתך שלא ראתה אותך שנים...תחלוף על פנייך מבלי לזהותך????
את יכולה סתם להוציא מרץ על ניקיונות וכביסות או ללכת לסרט טוב ולקנח בארוחה (דיאטטית חחח).
מור - הכל יהיה בסדר. את רואה את כל המסרים החיוביים כאן. מאחורי המסרים יש אנשים - שאת חלקם הגדול אני מכירה. תאמיני לי....הניתוח זה פלאים. השינוי מגיע כל כך מהר שהאושר ישטוף אותך כל רגע ורגע.
אז אנחנו מחזיקים אצבעות ומחכים יחד איתך ליום א' המיוחל.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מור16/03/2011תודה שולה את אישה מופלאה אני אעשה את כל הדברים האלה בשביל להעסיק את עצמי [ :
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכירה מישהו שעושה מדיטציה ?
מקס ברנר16/03/2011או דמיון מודרך ?אם כן בקשו שילמדו אותך לעשות מדיטציית "מקום בטוח". (קצת קשה להסביר את זה מרחוק,אבל בחצי שעה של מפגש תלמדי את זה בלי קושי ).זה מאד מרגיע.גם כששוכבים בחדר ההמתנה לניתוח ומחכים לתורך.
מה עוד?תמצית רסקיו,תפילה,תהילים-כ"א ומה שמרגיע אותו.תרגילים להסחת הדעת, כמו שהציעה שולה,עד כמה שאת מתחברת לתרחישים-יעילים.
חשוב שתביני שאת לא לבד-כל מי שדיברתי איתו (בפורום ובמקומות אחרים )חשש שייקרה לו משהו.רבים קיימו שיחות עמוקות עם בני זוג או בני משפחה אחרים,כתבו מכתבים,ערכו רשימות של מסמכים כספיים וסיסמאות גישה באינטרנט שלא נערכו עד לאותו מועד.זה בסדר גמור !!!
אף הסיכויים שהכל יעבור בשלום מצויינים,זה טבעי ונורמלי להיות בלחץ.תכתבי לנו באיזה שעה הניתוח ונחזיק לך אצבעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שאני איש מאמין.....
דניאל16/03/2011אבל הכל בידי שמיים, או הגורל או תקראי לזה איך שתרצי.....
אחוזי התמותה בניתוחים בריאטריים, קטנים מאשר אחוזי התמותה בלידות....
זה לא מונע מנשים להיכנס להריון.....
אחוזי התמותה בניתוחים בריאטריים, קטנים מאשר אחוזי התמותה בתאונות דרכים.....זה לא מונע מאנשים להיכנס לרכב ולנהוג....
אחוזי התמותה בניתוחים בריאטריים, קטנים מאשר אחוזי התמותה מסרטן הריאות.....זה לא מונע מאנשים להמשיך לעשן....
ואני יכול להמשיך כך בדוגמאות בלי הפסקה.....
הסיכוי שלך לחיים איכותיים ובריאים לאחר הניתוח - גבוה במיוחד..
שווה את הסיכון של 0.3% - תאמיני שאת תהיי בצד הנכון של הסטטיסטיקה
בהצלחה מכל הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו שאני עשיתי...
מוטיס17/03/2011פשוט וקל...
כמו כל שיקול בחיים שמתי על כף המאזניים מה שווה לי יותר ומה שוקל יותר.
וברגע שהגעתי להכרה ש: "למרות שזה לא מרגיש כך, להסתובב כמו שאני מסוכן הרבה יותר מפרוצדורת השרוול"
וגם להבנה של: "האופציה שלי ליזום ניתוח תמיד יותר טובה מכך שאכנס אליו בחירום (צינתור, מעקפים, וכד...)"
והיום שבוע וחצי אחרי אין לי בכלל בכללללללללל ספק שבחרתי נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה לקרוא את דבריך- תגובה
שולה זק17/03/2011בהצלחה בהמשך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכריתת כיס מרה
ליאורה18/03/2011לפני חמש שנים עברתי את הניתוח, אמרו לי באמת שאני לא אוכל לאכול דברים שמנים, הניתוח אז עבר בקלילות ומאז אכלתי רק דברים שמנים...... ועליתי בממוצע ב15 קילו עד השרוול לפני 10 ימים, חיים מעולה גם בלי המחסן הזה.
דרך אגב כמו שאמרתי אני 10 ימים אחרי בשרוול ונולדתי מחדש!!!!!!!!!!!
שווה את הכל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהי בסדר
יעל17/03/2011אני נותחתי באסותא חיפה לפני שבועיים. גם אני הייתי מלאת חששות, ופחדתי שלא אתעורר מהניתוח, בפרט כזה ניתוח אלקטיבי, ולא ניתוח חירום שחייבים לעשות אותו ויהי מה.
הכל עבר בסדר גמור. 3 ימים אחרי הניתוח כבר שיחקתי בתחרות ברידג, ואחרי ארבעה ימים חזרתי לעבודה.
תאמיני במנתח שלך. יש לו ניסיון והוא יודע מה הוא עושה.
יהיה בסדר, אל חשש.
את יוצאת לדרך חדשה, ושיהי לך בהצלחה. קחי את הדברים בצורה חיובית והכל יסתדר על הצד הטוב ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם
מור17/03/2011אז ככה הניתוח שלי יוצא ביום ראשון אמרו לי לצום מ6 וחצי בבוקר כי אני אעבור אותו ב2 וחצי בצהרים חחח אני רוצה לראות את עצמי לא אוכלת כמה שעות אני בטח יתן ביס באחת האחיות שמה :D
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור נשמה
רוזי17/03/2011כולנו חששנו גם אם לא שמענו על מקריים חריגים קחי נישימה חישבי חיובי על שינוי בחיים קחי דוגמאות מאיתנו ניראים טוב מרגישים מעולה והכי חשובבב ושובבבבב חיוך את עושה צעד נבון מדהים שיהיה לך פורים שמח ומלא חיוכים ואהבה בהצלחה מחכים לך בגדול רוזי זבטאני גם בפייססססססס 0503337236 בכול שעה אני פנויההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור
לילך.פ17/03/2011משנכנס אדר מרבין בשמחה.... אז תשכחי מהכל ... ותחפשי מה עושה לך כיף... אולי ללכת לקנות ג'ינס מידה 42 ולשמור אותו לימים היפים שיגיעו...
אני עברתי ניתוח לפני חודש את מוזמנת לעשות חיפוש תחת השם לילך . פ ולקרוא את הימים והשעות שלי מלפני הניתוח.... החשש מובן וכולם פוחדים שלא יתעוררו זה מובן מאליו... כשאני נישקתי את הבן שלי בן 1.3 שנה כשהוא רדום ויצאתי מהבית לקראת הניתוח לא אגיד לך שלא בכיתי ופחדתי שזאת הפעם האחרונה שנתראה... אבל עשיתי מדיטציות, שמעתי מוזיקה שאני מאד מאד אוהבת והתפללתי זה מה שעזר לי לעבור את השעות הקשות שלפני הניתוח.... בהצלחה יקירה... נחזיק לך אצבעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
מור17/03/2011את יכולה בבקשה להביא לי קישור למה שכתבת כי אני לא מוצאת תודה [:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור תתקשרי אלי!!!
לילך.פ18/03/2011אני לא נותנת לך שום קישור לשום מקום... סתם ההיתי עצבנית והכנסתי קישור שעלול להפחיד... תחשבי ששעה וחצי של שינה ואת אחרי... תתקשרי אליי 052-4475100 בכל שעה אני לא צוחקת... אני בגלל משהיא כאן ששמה קישור ביטלתי ניתוח ורק אחרי 4 חודשים היה לי את האומץ לקבוע שוב ניתוח ... בדיעבד מסתבר שזה היה לטובה כי המנתחת הקודמת לא הסכימה להוציא לי את הכיס מרה והאחרונה כן הוציאה... אבל בהחלט הרגשתי בזבוז נוראי של זמן יקר אז חבל על הזמן היקר... תתקשרי אשמח לעזור לך לעבור את ה 48 שעות הללו.... ואל תחשבי על כלוםם!!!! אל תפתחי שיחות בנושא עם אנשים אחרים... ואל תספרי שאת עוברת את הניתוח עד כמה שניתן!
יום א בערב את אחרי , יום שני קצת סובלת, שלישי קצת מקטרת ורביעי מודה לאלוהים על הצעד... וכעבור כמה חודשים את קובעת איתי באיזה קניון ללכת לפוצץ על בגדים מתאים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצילו...עפרה16/03/2011
שלום לכולם...
יש לי בעיה היסטרית... פסיכולוגית או...?
אני שלושה שבועות לאחר שרוול הייתי היום (16.03.11) בביקורת...
ירדתי 10ק"ג אבל לצערי ראיתי היום עליה של 1 ק"ג... הכל נעשה לפי הספר...
יש סיבה לדאגה..? האם כל הסבל הכרוך בניתוח הסתכם בירידה כזו ובעליה איטית ?
תשובות... הלווווו... הצילו... :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגעי מיד אבל!
לילך.פ16/03/2011אני היום בדיוק חוגגת חודש עם ירידה של 8 קילו תקועה כבר שבועיים וחצי... ויש ימים שאני עולה על המשקל והוא מראה עליה של קילו ואף קילו וחצי ויש ימים שזה יורד בלי שום קשר...
ועוד אני מתאמנת פעמים בשבוע... תרגעי ואל תתייחסי למשקל דברי איתי עוד חצי שנה עם 30-40 קילו פחות... רוצה התערבות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמן כן יהי רצון!!!!
דניאל16/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוכרת את נחמן שי במלחמת המפרץ ?
מקס ברנר16/03/2011"תשתו הרבה מים"
זה גם כדי להרגע וגם בשביל המטבוליזם
אבל אני מבין את הלחץ שלך-רצות כאן באתר תחרויות בין האנשים מי מוריד יותר מהר !!
אז הנה לך כמה כללים:
בוגרי מעקף מורידים יותר מהר
צעירים מורידים יותר מהר
אנשים שעשו מעט דיאטות מורידים יותר מהר מאנשים שעלו וירדו מאות ק"ג לאורך חייהם
גברים מורידים יותר מהר
שריריים מורידים יותר מהר מהרופסים
וחוץ מזה יש שבועות שלא מורידים בכלל
תישקלי פעם בשבוע ותמדדי את עצמך על ההישג בעוד 6 חודשים
ובינתיים אל תיכנסי לדכאונות,כי השוקולד שעוזר לצאת מהם (ראי הכינוי שלי )דווקא עובר יופי בשרוול !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולכם ובמיוחד על זריקת ההרגעה
עפרה16/03/2011אין ספק שהלחץ גובר במיוחד שרוב האנשים שמסביבי ששמעו שאני עושה את הניתוח עודדו ואף אמרו : " יו... עכשיו תראי כמה תרזי ומהר..." אז כנראה שלא היה להם מושג...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופרה יקרה
רוזי17/03/2011תירגעי אין מה לחשוש יש מישקל שמשחק תלוי מתי נישקלת בבוקר ערב לילה בטח לא עליתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הילה ירקות מבושלים?ג'וזפין16/03/2011
שלום הילה
אני כבר שבועיים אחרי, רציתי לדעת אם אפשר כל ירק מבושל, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן את יכולה אבל מקולף!
לילך.פ16/03/2011גזר, קישוא, חצילים, בטטה ללא סיבים, תפוח אדמה ... עגבניות מקולפות וללא הגרעינים אבל רק מבושלות ללא בצל בשום צורה ודרך!
בקיצור את יכולה לעשות יופי של מרק ירקות עדיף שתטחני את הכל.
אני אישית עשיתי מרק כתום של גזר, דלעת , ובטטה מסונן ואכלתי היה תענוג עוד שדרגתי עם כף גבינה לבנה של פעם מעל ויצא מעדן! בתאבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה ירקות מבושלים? - תגובה
הילה כהן16/03/2011הי ג'וזפין
לא כתבת איזה ניתוח ,אבל בגדול אפשר לאכול ירקות שניתן לקלף כדי להקטין את תכולת הסיבים בתפריט ,כגון: תפוח אדמה ,דלעת , דלורית ,קישוא ,גזר,בטטה אם היא לא סיבית ,עגבניה מקולפת ללא גרעינים ותפוח עץ אפוי מקולף
הכל מבושל!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה הילה עוד משהו
ג'וזפין17/03/2011תודה הילה חמודה
עברתי ניתוח שרוול לפני שבועיים, באמת אסור בצל אפילו מבושל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה הילה עוד משהו - תגובה
הילה כהן17/03/2011האיסור על אכילת בצל נובע מהגבלת סיבים אחרי הניתוח. אם יש בתבשיל עוף או קציצות מעט בצל (כף שטוחה בערך במנה שאת אוכלת) זה לא נורא כי יש כאן גם עניין של כמות הסיבים ולא רק עצם המצאותם
כשאת מכינה מרק טחון אפשר לבשל את הירקות שלמים ולפני הטחינה להוציא את הבצל והסלרי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבוקדו זה טעים!!!!!!!!!ליאורה16/03/2011
עברתי אתמול לשלב תזונה מרוסקת, והתענגתי על כמה כפיות דייסת סולת ואבוקדו מרוסק. וואו אבוקדו זה דבר טעים בייחוד אחרי שבוע של רק יוגורטים ג'לי ומרק.
בקיצור 9 ימים אחרי ניתוח מסתדרת מצויין עם התזונה, לפי שקילה אחרי שבוע ראשון פחות 6 קילו , הסכרת נעלמה והחיים יפים!!!!!!!
אני מקפידה לאכול לאט מאד לחכות שהאויר שבלעתי יצא לפני שאני ממשיכה, פשוט להקשיב לגוף ולנטרל את המוח והעיניים שרוצים לאכול עוד. זה עובד!
אז זהו הדיווח להיום:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי אסור סולת...
לילך.פ16/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי ההוראות
ליאורה16/03/2011קיבלתי דף הוראות מדוייקות לכל החודש הראשון, מה מותר ומה אסור :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאורה
מוטיס16/03/2011שתפי גם אותנו בדף ההוראות...
אני קיבלתי כמ דפים שלא ממש מקיפים הכל.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוראות תזונה דף 1
ליאורה16/03/2011אני מפרסמת פה את ההוראות שקיבלתי בבית חולים זיו . שתי תמונות צילום של הדף משני הצדדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוראות תזונה דף 2
ליאורה16/03/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאורה כול הכבוד
רוזי17/03/2011כול פעם תעלי את זה נהדר חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רוזי חג שמח גם לך
ליאורה17/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאורה תודה רבה !!!
מוטיס18/03/2011עזרת לי מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת...
דניאל16/03/2011אני, שכבר אין עלי איסורים - ואני אוכל מה שבא לי....
אוהב להתחיל את הבוקר עם שתי פתית מרוחות בקוט'ג ועל זה אבוקדו מתובל במלח ופלפל שחור גרוס - סתם כי זה טעים לי......
שיהיה לך בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העדכון !!!
לילך.פ16/03/2011מצחיק שבכל מקום אומרים דברים שונים ... לי אמרו שמותר חסה אחרי חודש....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבוקדו
יעל18/03/2011נותחתי לפני שבועיים. אכלתי אתמול אבוקדו. אכן היה טעים. אבל, הרגשתי ממש לא טוב לאחר מכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבוקדו
יעל18/03/2011נותחתי לפני שבועיים. אכלתי אתמול אבוקדו. אכן היה טעים. אבל, הרגשתי ממש לא טוב לאחר מכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסוי ותהייה
ליאורה18/03/2011אולי אכלת קצת יותר מידי?
והנסיון הקטן שלי, (11 יום אחרי) יש מאכלים שלא היה לי כלכך טוב איתם אז פשוט הפסקתי וואני אנסה שוב בעוד כמה שבועות.
בסך הכל זה עניין של ניסוי ותהייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובתי לכתבה בNRGעופר16/03/2011
שלום לכולם, אני עברתי ניתוח מעקף קיבה לפני כ 8 חודשים. אני חייב לציין שחצי מהמגיבים כאן לא יודעים על מה הם מדברים. ניתוח לקיצור קיבה לא מיועד לאנשים עם עודף משקל של 10-20 קילו... מדובר באנשים עם בעיות משקל חמורות 40+ קילו להוריד. לכל אותם אנשים שאומרים שמדובר ב"עצלנים" שמחפשים את הדרך הקלה. אני מזמין אותכם לעשות קצת מחקר ולהבין שאדם עם השמנת יתר חולנית, שהקיבה שלו פי 4 או 5 מהגודל של הקיבה שלכם, לא משנה כמה כושר יעשה תמיד יהיה לו את הכמות של האוכל שיצטרך להכניס. לכן אני לא אומר שניתוח זה הדבר הכי טוב וזה בטח לא הפתרון הראשון, אבל לחלק מאיתנו זה בהחלט הפתרון האחרון. אני יכול להגיד לכם שאם אני לא הייתי הולך לניתוח הייתי מת ממחלות ו/או התקף לב בעוד 5-10 שנים. כל מי שניגש לניתוח יודע שיש סיכונים, אבל האיכות חיים שאני הרווחתי, המחלות שנעלמו (סכרת, לחץ דם, כולסטרול ועוד ועוד) שוות את הסיכון שלקחתי. הסיכוי של אדם עם השמנה חולנית לעבור את גיל 50 הוא בערך 50%... כלומר 1 מ-2 .... תחשבו על זה... הסיכון בניתוח הוא הרבה יותר קטן... והרווחתי את החיים שלי, הייתי חצי מת בכל מקרה... -
שלכם, עופר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמן, כן יהי רצון!!!
דניאל16/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיפה ראיתה שכתוב
לילך.פ16/03/2011שהניתוח לאנשים שרוצים לרדת 10-20 קילו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
עופר16/03/2011בטוקבקים בתחתית הכתבה רשום שם שאנחנו עצלנים ולכן כל אחד שצריך להוריד 10 קילו הולך לניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר הצדק איתך
אפרת16/03/2011אתה צודק בהחלט כל מילה נכונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא צרף לינק
מקס ברנר17/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדוע הילה לא עונה?גילה פ16/03/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היא תענה. סבלנות- תגובה
שולה זק16/03/2011שלום גילה,
הילה והרופאים מאוד עסוקים ולא תמיד מתאפשר להם להנס כל יום לענות לפניות.
אני מאמינה שבקרוב תקבלי תשובה.
יום טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)