מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אישור לניתוח שרוולב.י12/03/2011
ערב טוב למשרוולים ברי-המזל ולאלו שבדרך...
אז ככה. ה BMI שלי הוא 39 + הפרעה הורמונלית.
פנינו דרך רופאת המשפחה שלנו ע"מ לקבל אישור מקופ"ח.
כרגע קיבלנו תשובה שיש הצפה של פניות, ולכן הם מאוד מקשים בנושא האישורים.
קבעו לי תור לפגישה ראשונה אצל המנתח (את שמו לא אכתוב מטעמי פרטיות),
רק לעוד 3 חודשים..!
למישהו מכם יש מושג :
א. האם אין כללים ברורים בנושא זכאות לניתוח שרוול?
ב. כמה זמן יכול לקחת התהליך עד שאזכה סוף סוף להתנתח?
מודה מראש על התשובות.
ולילה טוב !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור ראשון בלוחמת בירוקרטיה
יניב13/03/2011כ"מומחה" בלוחמת בירוקרטיה בשטח בנוי :)
יש מצוי יש רצוי ויש ישראלי
בישראל נהג כמו?....נכון ישראלי (חוצפן נדחף לחצן ובהלתי מתפשר)
הבירוקרטיה נועדה להדוף לדחות לסרב ולמצוא תירוצים
עבור הישראלי שלא יודע לקבל לא כל אלו הם לא בגדר האפשרות.
הינה כמה טיפים.
1.אם המנתח הוא האדם שרוצים להתנתח אצלו אז בטוח יש לו גם קליניקה פרטית
בדרך כלל ביקור בה מהיר יותר ועולה כ-700 ש"ח +- חד פעמי לכל התהליך
2.אם לא והמצב לחוץ מכל מיני סיבות אוליי כדאי לשקול מנתח אחר
המלצתי האישית פורסמה כאן לא אחת תמונתו מתנוססת כאן בפורום
אגב מחלקת כירורגיה ב רמב"ם 5 כוכבים.
3.אם המנתח הוא מוכר ויש לו שם הוא גם מסוגל לזרז תהליכים בתוך בית החולים -מפתיע אבל אמיתי (שבועת צופים)
4.התהתליך מתחיל אצל המנתח ולא אצל הרופא המטפל-ללא המלצת מנתח אין ניתוח ואין תהליך ואין אישורים.
5.גם דיאטן קליני יכול לעזור בקשי בקופ"ח שלך שיחת ייעוץ עם דיאטן קליני לפני ניתוח בריאטרי ושם תוכלי גם לקבל הדרכה הפנייה ועזרה בכל התהליך.
6.לאור כל האמור לעיל כל התהליך לא אמור לקחת יותר משלושה חודשים גג.
במקרים רגילים(בצינורות המקובלים והסחבת הרגילה) בין חצי שנה עד שמונה חודשים תור לניתוח.
7.אחרי שיש אישור מהמנתח והמלצה בכתב והרופא המטפל תומך ועמידה בקריטריונים (40 או 35 עם מחלות נילוות) הקופ"ח מאשרת דיי בקלות אלא אם מכבי או לאומית ששם ישנן גם וועדות רפואיות שיחה עם פסיכולוג וכל מיני דרכים לעכב ולעצבן מה שלא קיים בכללית.
מקוה שעזרתי
בהצלחה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניב אני אתקן אותך
ליאתול13/03/2011גם במאוחדת יש וועדות .
יש בדרך כלל החזר על פגישה עם מנתח כפרטי.
לי לקח חצי שנה בביה"ח הציבורי רק מפני שכוונתי בהתחלה לטבעת ואז שיניתי לשרוול (המלצה רפואית). ברגע שהחלטתי שרוול אז בסורוקה זה רץ דיי מהר (פריפריה!!!)
בכל מקרה בהצלחה לכולם.
אגב הניתוח שווה כל מאמץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקבל את התוספת שכחתי מהם
יניב14/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאינפורמציה כללית - תגובה
שולה זק13/03/2011יש בתי חולים (לצערי) שהתור הקרוב לניתוח הוא בספטמבר!!!! למי שכבר עבר את כל הבדיקות וקיבל את כל האישורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם!
ב.י13/03/2011תודה רבה על התשובה המנומקת והמקיפה !
עזרת לי בהחלט.
אלך על תהליך פרטי, ע"מ לזרז את הסחבת...
בתקווה שלא רחוק היום שאצטרף למעגל המנצח (מנותחים כמובן).!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישור לניתוח שרוול - תגובה
שולה זק13/03/2011לרגע הרגשתי כמו באיזו מחתרת אנונימית ולא חוקית!!!
אז ככה:
* יש קריטריונים ברורים לניתוחי קריצור קיבה.(הפרעה הורמונלית לא בקריטריונים).
* את סוג הניתוח קובעים יחד עם המנתח לפי ההסטוריה הרפואית, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה
* איזה קופה את/אתה חברים?
* איזה סוג ביטוח יש לך?
* אזור מגורים?
יש בתי חולים ציבוריים שעמוסים ולוקח כמה חודשים ליעוץ ועוד כמה חודשים אחרי תום הבדיקות להגיע לניתוח.
קשה לתת תשובות פרטניות יותר כאשר אין מידע.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת פרטים
ב.י13/03/2011אזור חיפה,
קופ"ח כללית (יש מושלם כמובן).
תור ראשון להתייעצות עם המנתח המבוקש - עוד 3 חודשים...
קצת מייאש הייתי אומרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמרת שה BMI שלך 39?
מקס ברנר13/03/2011אז למה להתעסק במחלות הרקע הלא רלבנטיות שלך? אפילו אם את גבוהה מהממוצע את רחוקה בקושי 3 קילו מהקריטריון המזכה.
ואם את מחכה למפגש עם המנתח-ובינתיים יש לפנינו חגים משמינים,וללא ספק את במתח מהסיטואציה וחוטאת באכילה רגשית.
נראה לי אך טבעי שעד למפגש עם המנתח תוסיפי בקלות ובטבעיות 5-6 קילו-הקילוגרמים הכי מהנים בחייך ובלי שום רגשות אשם !
איך מסתיימות הוכחות מתמטיות?מ.ש.ל !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישור לניתוח שרוול - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה13/03/2011הקרטריונים ברורים. הקופות ובמיוחד כללית מנסה תמיד לעכב את האישורים ולכוון אותם לבתי חולים מסוימים.
צריך להבין שזכותו של כל אזרח מבוטח בקופה להנתח בבית חולים ציבורי שהוא רוצה. זה רק עניין של התעקשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאתה צודק דר' מחג'נה - תגובה
שולה זק14/03/2011בוקר טוב
מי כמוך יודע כמה אני נלחמת בשרירות ליבן של הקופות בנדון - במיוחד הכללית, שלצערי הרב עד היום לא הצלחתי להגמיש את עמדת מחוז צפון לתת הפניות לרמב"ם.
אשמח לכל עזרה ועצה מכל מי שיכול לתת כתף ואו טיפים כיצד להביא את הקופות למצב שכל אחד יקבל הפניה לכל בית חולים ציבורי, מבלי להיות תלוי בהסכמים אלו או אחרים של הקופות/מחוזות מול בתי החולים הציבוריים.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכיוון שהגדול מכולם הצתרף לשיחה
יניב14/03/2011וכאחד שנותח בידי דר מחאג'נה ברמבם דרך הכללית ויש לציין עם קושי קטן מאוד ועם הדרכה מלאה שלו קיבלנו את האישור ואת ההפניה לרמב"ם
הריי רמב"ם הוא בית חולים ציבורי ממשלתי
ואפילו אם אין לרופא הסכם עם הקופה הריי הקופה נותנת הפנייה ואישור להתנתח בבית החולים ולא מעניין אותם מי המנתח .
ברגע שבית החולים מוכר ע"י הקופה המנתח לא לידי שיקול בבחינת הקופה
כך היה אצלי ולשמחתי היום בדיוק שנה אחרי ניתוח עם 66 ק"ג פחות מאושר מאוד שנפל בחלקי לעבור את התהליך ולא הייתי מוכן לעבור אותו בשום צורה אחרת.
אל תוותרי דברי עם המנתח אישית ותקבעי תור מרפאה הפרטית בה הוא עובד ותראי שהכל יותר חלק
ואם לא ....הפתרון בגוף השרשור:)
ושולה אין ממש ל"מחתרת" שציינת רק שצריך להכיר את כל הדרכים
אנחנו פה בשביל לעזור ולהקל על החדשים את הדרך לא?
בהצלחה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכום הדברים...
דניאל13/03/2011פחות או יותר, אומרים לך כאן שאת חייבת להתעקש,
1. תעלי קצת במשקל, למרות שלא חייב (תתקשרי אלי ואסביר לך איך...)
2. תעמדי על זה שאת רוצה להתנתח, גם אם זה בבית חולים ציבורי, רק שאת רוצה את זה הכי מהר.
3. בעדינות אפשר להפוך כמה שולחנות עד שיענו לבקשותייך.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוואי דניאל זה היה כך .... - תגובה
שולה זק14/03/2011אין בעיה של BMI במקרה דנן.
הבעיה היא ההמתנה הארוכה.
עם BMI 30+ כפי שהפונה כותבת, כמה כוסות מים לפני שקילה - פותרת את הבעיה.
יום טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעתתתתתתתתתתת בקיבהתמר12/03/2011
אתמול סוף סוף פתחתי קצת מהטבעת הייתי סגורה אל תשע ורבע ושמינית חודשיים רק הקאתי אתמול פתחו לי אחד סס ורבע ושמינית היום בבוקר קמתי שתיתי שוקו ונס קפה אחרי שעתיים התחילו לי כאבים חזקים מתחת לכפתור של הטבעת כמו סכינים הרגשתי אש מה זה יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמשורוול לשעבר
יניב12/03/2011לדעתי התלהבות מיותרת ודחיסה מהירה של הנוזלים
גם אם הטבעת שלך תפתח לגמרי עדיין ישנם בצקות ועדיין תרגישי קושי מסויים בהעברת נוזלים ומזון
המשיכי לשתות ולאכול לאט בהפסקות ובלגימות ואל תתלהבי שעובר מהר כי אז הדרך לניתוח המשך עקב עלייה במשקל היא מהירה מאוד כמו גם העלייה במשקל שתוביל לכך
בהצלחה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרוני והסכרתרוזי12/03/2011
שמחה לשמוע שאתה אחרי ניפגשנו במיפגש אני שומעת סכרת יש לי צמאמורת עוד זה ילך ממך לא תאמין פלאא אני עושה בדיקות ואני על 85 לא ממינה השבוע חוגגת שנה אני יעשה בדיקות מקיפות ואז איהיה יותר בטוחה שבת שלום והמון בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבוקר הסוכרת על 105
רוני12/03/2011קודם כול - כל הכבוד המשיכי ככה!
אני חושב שזו המחלה שהכי הפחידה והכריעה לעשות את המהלך הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אחוזי ההצלחה כל כך נמוכים?רותי12/03/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רותי-שאלתך טעונה הבהרה
מקס ברנר12/03/2011האם כוונתך ב:30% עולים במשקל לאחר שרוול הינה
חוזרים למשקל המקורי?
או
עולים ביחס לנקודת השפל מבלי לשוב למשקלם המקורי?
זו תופעת הריבאונד הידועה.נניח שתורידי 40 קילו, ואז תעלי בהדרגה 10 ותתייצבי.אם האפשרות הזו מטרידה אותך הרי אלו "צרות של עשירים" !האפשרות הראשונה לא נכונה למיטב ידיעתי,אבל יש כאן בטח מי שיודע יותר טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס,המידע שלי מאתר "משקל בריא"
רותי12/03/2011בפורום של ד"ר אנדריי קידר באתר www.mishkal-b.co.il
הוא ענה בהרחבה ב9.3.2011 לשאלה : טבעת או שרוול ,וסקר את 4 סוגי הניתוחים ומששם המידע שהדהים אותי ולפיו 30% ממנותחי השרוול יזדקקו לניתוח נוסף.
כדאי גם לך לקרוא את תשובתו זו - אשמח לשמוע אח"כ את תגובתך.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותי מהיכן המידע ?- תגובה
שולה זק12/03/2011אתר משקל בריא הוא אתר של עמותת משקל בריא ואף אחד לא כותב שם אלא אם אני או מנהלי העמותה מזינים חומר.
איני יודעת מאיפה שאבת מידע מה- 9.3.2011 - שד' קידר כתב. בטח לא מהאתר שציינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא מהאתר עצמו
שלומי12/03/2011זה מהפורום שבניהולו של ד"ר אנדרי קידר שם הוא עונה לשאלה של אחד הגולשים בפורום
ובו הוא מציין עובדה.
באותה תשובה הוא מסביר על סוגיי הניתוחים ועל אחוזיי הסיכון שבהם ועוד דברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאחלת לעצמי כבר להיות "אחרי ,כמוך ,
רותי12/03/2011להזמין דג ,לטעום ולשבוע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה- הגעתי לפורום של ד"ר קידר באתר
רותי12/03/2011סליחה -אולי שגיתי בניסוח, אך נכנסתי
דרך " משקל בריא" ושם גם הכרתי פורום זה,כאחד מהפורומים של האתר.
מכיוון שהמידע בתשובתו מיום 9.3.2011 היה לי חדש לחלוטין החלטתי לשאול את בעלי הידע ואת בעלי הנסיון בפורום זה,ועדיין אני מצפה לתגובותיכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה-מכירה את הנתונים האלה ?
מקס ברנר12/03/2011מה אומרים רופאי הבית ?!קידר טוען שמנתוני מעקב של 5-6 שנים,30% ממנותחי השרוול נזקקים לניתוח המשך-מן הסתם מעקף קיבה.
האם יש פילוח לפי מאפיינים נוספים?מה עושים כדי לא להמנות עם ה-30% האמורים?
מעבר לתשובה המובנת שצריך לשנות הרגלים.את זה הרי כולם יודעים ומנסים להפנים במידת הצלחה כזו או אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העידוד
רותי12/03/2011אני סופרת - עוד 30 ימים...קוראת,שואלת,מתעניינת,,,ומקווה לטוב. השאלה הייתה- אם זה לא מצליח, יש תיקון? מה השלב הבא??
אני קונה את האופטימיות שלך,תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין ברירה צריך לשנות הרגלים - תגובה
שולה זק13/03/2011כמנותחת ותיקה 9 וחצי שנים עם סוג ניתוח שכבר לא עושים SRVG - ירידה של 70 קילו - ברצוני להגיד - שום ניתוח ושום סוג של ניתוח לא יעבוד ולא יצליח אם אנחנו לא נשנה ונפנים שינוי הרגלים ואכילה נכונה.
הניתוח בא לעזור, הוא כלי הנותן כח להתמודד עם הבעיה, השאר בידנו. להשתמש בכלי באופן מושכל לאורך שנים ולשמר התוצאות..
אני חושבת ש- 5 שנים זה פרק זמן ארוך שאדם יכול לשנות את הרגליו ולהמשיך לשמור על השגיו - לאכול נכון ולשלב פעילות גופנית. זה מה שאני עושה היום ובמהלך השנים מאז הניתוח.
יש כל כך הרבה מה לעשות בחיי היום יום שלא צריך להשקיע את כל "המשאב" לא הנפשי וא הכלכלי רק באוכל.
שיהי שבוע טוב לכולם
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה שלום הנה הציטוט המדוייק מהאתר
אילן13/03/2011עשיתי העתק הדבק
ניתוח שרוול הוא קצת יותר קטן מניתוח מעקף, אך שיעור היבוכים הכירורגים בו דומה מאוד למעקף. מעקב הכי ארוך שידוע בספרות על הניתוח הזה הוא 5-6 שנים, וכבר ידוע ששיעור העליה החוזרת במשקל אחרי הניתוח סביב 30%, שנחשב לגבוה מאוד...כלומר חולים אלה יזדקקו לניתוח נוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרצוי שרופא יענה
תמי14/03/2011רופא ידע לפרש ולהבהיר.בסך הכל כדאי לדעת לצד הסיכונים גם את הסיכויים.ואם
מתאמצים ובכל זאת נכנסים לסטטיסטיקה של 30% מה אז? מהו הניתוח הבא?
לחיי האופוטימיות שבדרך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד שרופא יענה - תגובה
שולה זק14/03/2011לשאלתך הניתוח הבא הוא מעקף קיבה בדרך כלל. אפשר גם טבעת למי שמתעקש.
ברור שאף אחד לא רוצה להיות בסטטיסטיקה של ה- 30% - תלוי רק בנו!!! במי שעובר את הניתוח. אם משנים הרגלי אכילה, משנים אורח חיים .
אני מנותחת כמעט 10 שנים. ניתוח מהסוג הישן, שהרבה לא הצליחו לשמור על ההישגים , עלו במשקל ועברו ניתוח חוזר (מעקף קיבה).
כך, שלדעתי אף אחד לא יכול לתת תעודת אחריות לגבי אדם זה או אחר מה יהיו אחוזי ההצלחה.
כשמדובר בסטטיסטיקות, אני תמיד בצד החיובי של הסטטיסטיקה ולא לצד השלילי.
המשך יום נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני אחרי!!!!!!ליאורה12/03/2011
לא מאמינה אבל אני אחרי!!! חזרתי הביתה היום אחרי שרוול בביח זיו. אז ככה יש לי להגיד 2 דברים חשובים לשני אנשים פה: קודם כל שולה- צדקת שאמרת שהמחלקה והרופאים בזיו מצויינים ואני שמחה שהקשבתי לך למרות החששות של בעלי בזמנו.
ולשלומי - יש לך דש בחזרה מהצוות זכרו אותך שם.
ולכל אלו שהולכים לעשות קיצור קיבה בזיו תדעו לכם שאתם זוכים ברופאים מדהימים, גם אנושיים, גם מקצועיים וגם לא פחות חשוב קשובים ומוכנים בכל זמן לענות על כל שאלה. מעבר לכךשלומי צדקת הצוות שם מופלא ואשמח אם תצטרף אלי ותכתוב גם אתה להנהלת הבית חולים ומשרד הבריאות על ההמחלקה הכירורגית והצוות שם כולל הרופאים, כי באמת מגיע להם מילה טובה!!!
ולסיום כרגע החדשות הכי גדולות מבחינתי היו שאחרי שלושה ימים מהניתוח הגוף שלי הגיב כל כך טוב וערכי הסוכר ירדו בצורה דרסטית שקיבלתי הוראה להפסיק עם הטיפול התרופתי בסכרת ואפילו להיות במעקב הפוך למקרה של היפו.
אז מי אמר שהניתוח הזה לא עובד?!!!!!! אני מאושרת אחרי 6 שנים עם סכרת, ד"ר דושובסקי הבטיח להעלים את הסכרת וגם קיים!
מחר המשך דיווח על חוויות וגם קצת שאלות התאקלמות.
תודה לכל מי שתמך ואשמח לענות על כל שאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמחה יחד איתך - תגובה
שולה זק12/03/2011בהצלחה ובשעה טובה.
שמחה ליאורה במיוחד שאת מרגישה כל כך טוב, מרגישים את האושר "נוזל" ממך.שמחה שכבר חלה הטבה משמעותית בבריאותך ושמחה שלא התאכזבת מהטיפול הרפואי והרופאים.
בעלך קצת כעס בתחילה (אני רוצה את הטוב ביותר עבור אשתי) ואני שמחה שאכן קיבל זאת!!!
תמשיכי לספר ולדווח על ההרגשות, תחושות וכובן על הירידה במשקל.
אגב, גם שתי חברותי שכברו בזיו לפני חודש. לאחר 4 ימים הרגישו כמו חדשות. לאחר שבוע הפסיקו להן את הכדורים ןהן יורדות בקצב יפה ומרגישות נהדר.
שבת שלום ובהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעזרהנדיה11/03/2011
שלום לכולם הבן שלי עבר ניתוח לפני כשבועיים , מרגיש טוב עם הרבה מוטיבציה שבוע הראשון הייתה ירידה טובה ושבוע שני כמעט ולא ירד בכלל , האם זה בסדר או שאנחנו עושים משהו לא נכון ?
הוא מתנהג בידיוק לפי דברי הדיאטנית , רק שותה לדעתי לא מספיק, אוכל מנות קטנות , היום אחרי שהוא נשקל שמתי לב שאין לו מצב רוח כי הוא באמת משתדל וציפינו לירידה יותר טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטי עוד נתונים
מקס ברנר11/03/2011בן כמה הוא?כמה שקל לפני הניתוח?כמה ירד?מה הוא אוכל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
נדיה11/03/2011הוא בן 19 משקל לפני הניתוח 167 גובה 185 ,שבוע הראשון ירד 5 קילו ושבוע השני 400 גרם. הוא אוכל בידיוק לפי התפריט שהדיאטנית נתנה , אפילו פחות.מנות קטנות . יוגורט ללא חתיחות פרי , מרק או פרות בבלנדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נדיה- תגובה
שולה זק11/03/2011אם אני מבינה נכון בנך הוא רק ימים ספורים לאחר ניתוח? איזה סוג ניתוח עבר? הגוף עדיין בסטרס, נפוח, בצקתי. לוקח זמן עד שמתחילים לחזור לשיגרה ולרדת במשקל.
ראשית - אין לנישקל כל יום - מומלץ פעם בשבוע.
שנית - ירידה של 5 קג' בשבוע זו ירידה יפה.
אני ממליצה הרבה שתיה בלגימת קטנות וכמובן בין לבין לאכול אוכל דייסתי. גבינות, יוגורט, פירה, מרק.
אני בטוחה בימים הקובים המחוז יראה רידה למרות שבהקפים בטוח הוא מרגיש הבדל.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
נדיה11/03/2011שלום שולה, הוא עבר ניתוח שרוול ב21.02.11 מרגיש טוב מתנהג כרגיל חזר ללימודים כבר כמה ימים לאחר הניתוח. יש לו הרבה מוטיבציה אוכל ושותה כמו שצריך( אולי שותה פחות) אבל כנראה הציפיות שלנו היו לירידה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב נדיה - תגובה
שולה זק12/03/2011לפי מה שאת כותבת בנך התחיל עם BMI 48.7 - שזה גבוה.
חשוב מאוד בחודשים הראשונים להתהנהל על פי תפריט של דיאטנית ומעבר לכך לשתות הרבה הרבה - עד כמה שניתן. בין הארוחות כל הזמן ללגום משקה.
אם איני טועה בחשב, בנך כשלושה שבועות לאחר ניתוח. כמ ירד עד כה?
איפה עבר את הניתוח ומי הדיאטנית שלו? האם זו דיאטנית מהקופה או דיאטנית מהתחום של קיצורי קיבה.
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנדיה שלום
רוזי12/03/2011אל דאגה הוא ירד לאט ובטוח לא להסתכל על מיספרים פה זה מטעה כול 1 והגוף שלושילך לפי הוראות קצת הליכות הכול יהיה בסדר מבטחה לך הירדה תגיע הוא לא יאמיןןן בהצלחה שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדיה שלום
יניב12/03/2011כמי שהתחיל את התהליך עם BMI של כמעט 53
אני יכול לומר לך שהשתייה היא היא מקור ההצלחה
מיים הם המניע של כל מערכות הגוף ויש לייחס להן משום כך חשיבות עליונה
גם נולים אחרים כמו מרק צח או שתייה מתוקה בשלב הזה ללא הגבלה בלגימות קטנות
יעזרו לו
תני לו תחושה טובה ,השרי עליו ביטחון הוא זקוק לזה והסבירי לו חשיבות השתייה ולא חשוב מה וכמה קלוריות יש בה כי בגדול גם אם ישתה בקבוק שלם של מיץ זה יבוא במקום מזון מבחינת הנפח אז הירידה תקרה בכל מצב .
בהמשך הוא יוכל לנסות דברים אחרים מעדנים ועוד
ולאט לאט תבינו שלא משנה מה אוכלים ברגע שהכמות מותאמת למצבו הוא יירד
היוועצו גם בדיאטנית קלינית מטעם הקופה זה יעזור לו גם
המון הצלחה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע שני האם מותר חצילים במיונז?רוני11/03/2011
על הדברים הללו לא שאלתי את הדיאטנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני מבקש לדעת
רוני11/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אם החציל מקולף
מקס ברנר11/03/2011לא בכמויות גדולות-בגלל המיונז
ואנחנו לא מדברים על השבועיים הראשונים אחרי הניתוח
אם תצמידו אותי לקיר, ותקרבו אלי רוטוויילר מורעב עם סממני כלבת-אאשר לנסות אחרי 12 יום-בעדינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתיעל11/03/2011
נותחתי ב - 2.3. בבי"ח אסותא ( שרוול קיבה).
מאז אני סובלת מעצירות, למרות שלקחתי כבר כבר תכשירים בבליעה.
האם זה נורמלי?
מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האמת-זו שאלה נפוצה
מקס ברנר11/03/2011ננסה לתמצת לך בראשי פרקים:
1.עצירות זה באמת לא כיף,אבל מה כבר אכלת ?
2.נסי עגבניה מקולפת מגוררת עם קצת שמן זית.
3.אכלי יוגורט ביו,אקטיוויה,אקטימל ושאר מוצרים עם פרוביוטיקה.
4.שתי מספיק מים.
5.לכי להנאתך לפחות 15 דקות ורצוי יותר.
6.אם כל זה לא יעזור-ניתן להשתמש בתרופות
וכמוצא אחרון-במיון הקרוב למקום מגורייך ייפתחו לך את הסתימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת עזרה באיתור דרכי התקשרות עם ה
חנה26/09/2011איך מגיעים אליהם\? אני מנסה נואשות להשיג טלפון של פר' רובין ןשל דר' רזיאל. לא מצליחה לא דרך בת החולים ולא דרך הממליצים. תקלו על המעוניינים בחשיפת פרטים להתקשרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסור רוביןציפיטפוט10/03/2011
אני יודעת ששאלתי בעבר, אך אני רוצה לשאול שוב אולי עוד אנשים יראו את ההודעה...
אני רוצה לעבור את הניתוח (משקלי 120, גובה 160) מבוטחת בכללית, רופאת המשפחה הפנתה אותי לדר' רובין, אני חוששת, אמרו לי לא לעשות אצלו,
יש מישהו ששמע עליו? מכיר? עשה אצלו ניתוח? אשמח לשמוע פרטים.
המליצו המון על דר' סובחי באיכילוב - אך לצערי הוא שייך למחוז ת"'א ואני למחוז דן
יש אפשרות לעקוף זאת וכן לגשת לסובחי? אם כן איך?
תודה על העזרההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לציפיטפוט
אפרת עוזיאל26/09/2011אני עשיתי אצלו וזה הניתוח השני כי לפני מספר שנים הוא ניתח אותי הוצאת כי מרה.
רופא תותח במיקצועו ומדהים אחד התותחים שיש ממליצה בחום והרבה כאן נותחו אצלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר רובין
נטלי א10/03/2011אני עתידה להתנתח אצלו, לאחר שקיבלתי המוןןןןןןןןן המלצות...
הייתי אצלו ביעוץ, נראה לי שאין לך ממש לחשוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשת עזרה
חנה26/09/2011איך מגיעים אליו ליעוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, פרופסור רובין
נטלי א10/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור רובין
מוטיס10/03/2011אני נותחתי ביום א' האחרון (6.3.11) אצל פרופסור רובין בתל השומר
יש לי רק דבר אחת לומר לך !!! אם את מחפשת חבר, תומך, ידיד - חפשי רופא אחר
אם את מחפשת מקצוען אמיתי בתחום - אין כמו פרופסור רובין.
פרופסור רובין ידוע בתחום הכירורגיה הלפרוסקופית בכל העולם, במיוחד בניתוחי קיצור קיבה ע"ע שרוול, מעקף קיבה, מעקף תריסריון וכד'...
הוא לא ממש מתחבר חביב וסובלני אבל... סביבי היו מספיק תומכים, חיפשתי מקצוען וקיבלתי תוצאה טובה.
מומלץ !!!
נ.ב. אין בדברי לגרוע מאף אחד מהרופאים הידועים בתחום, יש המון טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ההיתי ממליצה לך
לילך.פ11/03/2011להתבאס מסובחי... תעשי חיפוש בגוגל ותביני...
אני התנתחתי אצל ד"ר רזיאל מקצוענית מספר 1 תבדקי.. אופציות היא גם מקצוענית וגם נחמדה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצליחה להתחבר לקישור ששלחת
ציפיטפוט11/03/2011לילך - לא כל כך הבנתי מה את מנסה להגיד? שאני לא צריכה להתבאס מסובחי ושאת לא ממליצה עליו?? אשמח אם תוכלי שוב לשלוח את הקישור.. סקרנית לראות מה שלחת.
ותודה לכולם - אתן חיזקתם אותי מאוד....
כל כך שמחה שגיליתי את הפורום הזה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת מנתח - תגובה
שולה זק11/03/20111. לברר לאן הקופה בה את חברה - מפנה אותך ואת מקבלת התחייבות
2. אם יש לך ביטוח משלים לברר מה הוא מכסה ומה ההשתתפות העצמית שלך אם את הולכת למרכז רפואי פרטי ואיזה רופאים עובדים עם הביטוח שלך
3. ביטוח פרטי - לברר את רשימת הרופאים איתם הביטוח עובד.
4. איפה ואצל מי התור המתנה הקצר ביותר.
מעבר לרשום לעיל, כל המנתחים הם מנתחים בכירים, מומחים ומעולים בתחום. מנתחים בציבורי בפרטי כאחד. כשאני כותבת "פרטי" כוונתי במרכזים הרפואיים הפרטיים - מטופלים העומדים בקריטריונים.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפ-להלן התקציר
מקס ברנר12/03/2011לילך הפנתה למאמר מטור הבריאות של "הארץ" משנת 2003.יש שם נתונים על כל מיני חקירות שניהל משרד הבריאות בקשר לניתוחי קיצור קיבה שהסתבכו:בתי חולים שונים ומנתחים שונים.חלק מהפציינטים נפטרו.אחרים סבלו מכל מיני סיבוכים מאד לא נעימים.בעבר היו כאן גולשים שהחומרים האלה "הדליקו" אותם.מקווה שזה לא המצב אצלך.
אם נערכים 3000 ניתוחים כאלה בשנה,הרי בממוצע כל שנה נפטרים 10 בערך-פחות מהאנשים שנופלים מהחלון תוך כדי תליית כביסה או נקיון הבית.
בואי נעצור כאן!מצאי לך מנתח בעל מוניטין שאת חשה עמו בנוח,ומעבר לזה-הכל בידי שמיים.תשקיעי אלף שקל(בהתחשב גם בהחזר שתקבלי מהביטוח המשלים) כדי להפגש עם 3-4 מנתחים ותבחרי לפי טעמך.ד"ר סובחי הוא היום מיקירי הציבור החרדי ומומלץ ע"י המומחים שלהם.הגיוני שאם עשה כמה אלפי ניתוחים חלק נכשלו-אין לאף אחד ערבות נגד זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס אין ספק שאתה צודק
לילך.פ12/03/2011אבל עדיין לא להקל ראש... ולבחור טוב טוב את המנתח האידיאלי שמרגישים אצלו בנוח....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מקס
ציפיטפוט12/03/2011קודם כל תודה על החיזוקים, אני באמת זקוקה להם...
הבנתי שגם אתה נותחת מהשיחות כאן - אפשר לשאול אצל מי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנותחתי אצל ד"ר רזיאל
מקס ברנר12/03/2011לאחר שעשיתי את התהליך שתיארתי לך.
ונכון גם שבשנת 2005 הומלץ לי לעשות ניתוח אולם אז נמנעתי מכך בעקבות הפרסומים שהיו אז אודות מקרי מוות-בעיקר בניתוחי מעקף חוזרים עם פתיחת בטן.הסטטיסטיקה היום יותר טובה-במיוחד אצל מנתחים מובילים שהתמחותם בניתוחים האלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלינק לא עובד, שלח בבקשה לינק תקין
רועי14/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ רובין
אפרת11/03/2011אני נותחתי אצלו לפני כ חמישה חודשיים רופא תותח מקצועי ואלוף .
נכון שהוא לא הכי חברי ונחמד
אבל כמו שנאמר כאן את החברים והתומכים אנחנו מבאים איתנו .
רופא צריך להיות מקצועי
בלב שלא אני ממליצה עליו.
אני ירדתי 34 קג ונהנת מכל רגע אז פרופ רובין תודה לך.............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אישית חושבת
לילך.פ12/03/2011שזה הכי חשוב בעולם שהנתח מקצועי אבל הוא צריך להיות אנושי קודם כל!!!
אנחנו באים עם חששות ענקיים לניתוח וזאת חוצפה ממדרגה ראשונה שהאדם שאחראי לחיים שלנו לא יתן לנו את כל הביטחון הדרוש ... אני בגלל זה ביטלתי ניתוח אצל ד"ר אניה פייגן!!! והלכתי לעשות אצל הטובה מכולן ד"ר אסנת רזיאל שעוד עשרות מחבריי עשו אצלה!
עובדת עם מכבי וביטוח הראל ... מי שרוצה שתכנס ל מלב"י ותתרשם בעצמה....
לכבי הקישור אולי עדיף שלא תראו..... סתם עצבן אותי לראות כמה מנתחים חלטוריסטים יש בארץ! כך שבאמת צריך לבדוק טוב טוב כל רופא שבוחרים ולא כולם טובים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3וחצי חודשים אחרי שרוולחיה10/03/2011
האם ניתן לשתות תה טיבטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתה צריך תה טיבטי?- תגובה
שולה זק10/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה תה משלשל אם איני טועה ?
מקס ברנר10/03/2011למה אתה רוצה לשלשל?-השרוול לא עובד?!
אתה בן 19.כמה דיאטות כבר עשית בעבר?אני מעריך שחילוף החומרים שלך סביר יחסית.
ספר לנו מה הבעיה וננסה לייעץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתונה לאחות
חיה10/03/2011יש חתונה לאחות הייתי רוצה לזרז את הירידה עד החתונה..
מכיוון שעכשיו זה יורד יותר לאט.
האם אין בעיה למשורוולים לקחת את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשביל חתונה של 4 שעות
לילך.פ11/03/2011אתה לא צריך להפוך את העולם ולא להזיק לקיבה שלך שגם ככה עברה טראומה!
תתחיל להנות מהתוצאות שבטח הגעתה אליהם ולחפש דרכים יצירתיות לאהוב את עצמך!!!
חוץ מזה אני בטוחה שאתה חתיך והכל בראש... תעלה תמונה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמונת גוף עדכניתורד10/03/2011
היי צילמתי את עצמי עכשיו עם השמלה החדשה שלי מקסטרו
שוקלת כרגע 73.7 עוד פחות מ-7 ק"ג ליעד :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת...
ורד10/03/2011לא יודעת אם רואים כל כך שינוי כי "בורכתי" בגוף מעוגל חחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד ורד ורד.....
ליאתול10/03/2011תתגאי בגוף המעוגל שלך הוא יפה ונשי!!!
יופי הוא לא רק חיצוני ואת ניראת יפה גם מבפנים!!!
אני ממש מאושרת לראות שנשאר לך רק עוד 7 קילו ואת כזו מהממת.
תמשיכי כך ותשמחי בחלקך כי את מדהימה....
ממני ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהימה
אפרת10/03/2011מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבא לי למות מקינאה...
לילך.פ10/03/2011איזה פצצצצצצצצצצצצצה .... באיזה משקל התחלת ? אני מתחילה לאבד תקוה אחרי שהמשקל שלי נתקע.... ויש לי לרדת רק עוד 48 קילו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קרה לילך שאת חסרת סבלנות
מקס ברנר10/03/2011כמו נערה בגיל ההתבגרות?!
אנחנו הרי עברנו משהו בחיים תוך כדי הוספה והפחתה של מאות ק"ג !
בואי נניח שבחודשיים הראשוהים תורידי (במצטבר )15 קילו ואח"כ עוד חצי קילו עד קילו בשבוע-כולל השבועות המשבריים-איפה תהיי בסוף השנה?!
בכל הכבוד לכולן-הבחורה הכי לוהטת בפורום היתה המנוחה מרלין מונרו,והיא לבשה 44 !כמה מן ייקח לך עד שתלבשי 46 ?
את לא יכולה לנצח את עופר,דניאל,התיכוניסטים (ועוד כמה בחורות שנעשו צנומות ) בקצב ההורדה,אבל את יכולה לנסות עם כל הלב ולדפוק לעצמך את הבריאות.יש כל מיני טריקים להכנס לתת תזונה ולפתח מחסורים ויש גם איתותי אזהרה:הפסקת המחזור,פגיעה בשיער,שיניים וציפורניים,נזק נוירולוגי.
תעשי טובה-יותר מדי אוהבים אותך כאן מכדי להציע לך להקיא,לשלשל ולהרעיב את עצמך.
בשלב ראשון-תתחילי להשקל רק פעם בשבוע !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלתי
ורד11/03/2011התחלתי 106 ק"ג 1.65 ואני חצי שנה אחרי הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד איזה יפה את
אורנה LVIAA11/03/2011כל הכבוד !!!!!!!!!!111
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי כפרה
לילך.פ11/03/2011אל תדאג אני לא מפגרת... סתם רק רוצה לחזור להיות כוסית כמו מלפני 7 שנים... ונתוני הפתיחה שלי היו פחות או יותר כמו של ורד ככה שחצי שנה מהיום אני קונה את השינוי שהיא עשתה... וזה שיש לי ילדים אמור רק לעזור לי שאני צריכה כל היום לדאוג ולרדוף אחריהם... אבל יהיה בסדר אני יפתח סבלנות רק שמצחיק אותי כמעט מעליב שהמשקל נתקע על מספר ולא רוצה לזוז אפילו חצי קילו כבר שבועיים פשוט ביזיון.... אתמול נפגשתי עם הדיאטנית והיא אמרה לי לקחת כדורי פרוביוטיק ולהמשיך כרגיל.... אני בצפייה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדורית10/03/2011
אני עברתי 20.1 מעקף קבה אצל ד"ר מחג'נה רזיתי עד עכשיו 15 קילו זה יורד מאוד לאט המשקל שלי היה התחלתי 140 היום אני 125 זה לא מאט מידי לרדת עבר עוד מאט יותר מי חודש וחצי ? אני שומעת מי אנשים שירדו 14 קילו בשבועים ואצלי לא זז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
הילה כהן10/03/2011קצב הירידה הוא אישי ותלוי בגיל , מין ובכמה דיאטות עשית בעבר .
גשי לדיאטנית שלך עם רישום אכילה של שלושה ימים לפחות ,תקבלי הנחיות ותערכו תאום ציפיות לגבי קצב הירידה במשקל.
ואם עדיין לא התחלת .. זה הזמן להתחיל פעילות גופנית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניפוח טבעת באופן פרטי?רונית10/03/2011
האם יש רופא שעושה את הניפוח באופן פרטי?אם כן אשמח לדעתפרטיםוטל ליצירת קשר
תודה רונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה פרטי אצלך???
ליאתול10/03/2011אני יודעת בוודאות שלדר' אבינוח יש מרפאה פרטית באשקלון שם הוא גם מייעץ וגם מנפח .
אם זו כוונתך אז תבדקי באשקלון - בית הרופאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה פרטי - תגובה
שולה זק10/03/2011שלום רונית,
למה את צריכה ניפוח פרטי?
בניתוח טבעת זה כמעט "חתונה קטולית" עם המנתח. מידי פעם יש צורך לנפח או לחילופין להוציא נוזל. לעיתים יש לעשות את הפעולה תוך כדי שיקוף, לראות שהחבק במקומו וכמה הטבעת סגורה.
ניתן לנפח טבעת בכל בית חולים ציבורי בו עושים ניתוחים בריאטריים או במרכזים הפרטיים. כמובן יש לקבוע תור.
אפשר לדעת מי המנתח שלך? מתי עברת את הניתוח? כמה ירדת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניפוח
מיכל26/07/2011זה לא נכון לא כל בית חולים מוכן לעשות ניפוח אם לא נותחתי אצלם , ניסיתי בעבר אצל ד"ר אבינוח מב"ש ולא הסכים לקבל אותי למרות שאני בכללית בגלל שלא נותחתי אצלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניפוח טבעת פרטי
יפעת07/04/2013שלום
גם אני מעונינת בניפוח פרטי. אני נותחתי במאיר. ולהמתין לתור שם זה נצח. אני יותר משמונה שנים אחרי ניתוח ואחרי שתי לידות מאז- החיים עוברים לי במשקל לא נעים בכלל... אני מעדיפה לשלם באופן פרטי ולדעת שאני יכולה לרזות כבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניפוח טבעת פרטי - תגובה
שולה זק09/04/2013עד כמה שידוע לי אין דבר כזה - פרטי.
תצלצלי לאסותא ולמדיקל סנטר ותבררי איתם אם ניתן לנפח טבעת דרכם.
אגב, המנתחים במאיר מנתחים במדיקל סנטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתלונן - תגובה
שולה זק09/04/2013כחברת כללית את זכאית לקבל טיפול, במיוחד בבתי חולים של הקופה ולא לפי מנתח זה או אחר.
תכתבי למנכ"ל רופת חולים אלי דפס ותבקשי את התערבותו שתוכלי לקבל שרות לו את זכאית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יומן מסע 9 -הירידה נמשכת+שאלהיניב10/03/2011
טוב אז כמעט חודשיים (פחות 4 ימים מאז העדכון האחרון שלי אם אני זוכר נכון)
ולמי שלא זוכר ...
לפני שנה פחות חמישה ימים עברתי שרוול אחרי הוצאת טבעת
גובה 1.65
משקל לפני טבעת 187
משקל לפני שרוול 165 (לפני שנה)
היום 100 ק"ג עגול
עוד 20 ק"ג ליעד כי הרופאה שלי לא מרשה לי יותר מזה היא טוענת שאני עלול לגרום נזק ללב שלי ולמערכות אחרות אם ארד מתחת לגבול העליון של הBMI
אז למנתחים ובעיקר למחג'נה האם זה נכון ?
אני מרגיש טוב לוקח ויטמינים ומשתדל לאכול כמו בתפריט שקיבלתי מהדיאטן
קצת קשה אבל מרגיש שכשאני שותה יותר ואוכל מעט יותר אני גם יורד טוב.
הגוף לאחר התנגדות של חודשיים החל שוב לרדת עד ההתנגדות הבאה :)
בקרוב גם אצא לעבודה לאחר שסגרתי עסק פרטי שקניתי בשנה שעברה
אז אני מניח שזה יתרום משמעותית עוד לירידה.
מצפה להגיע למשקל היעד תוך חצי שנה עד שנה מהיום בקצב סביר תוך התחשבות בעצירות שבדרך (ארועים משפחתיים ודחפים שונים)
אני לא מונע מעצמי כלום
אם בא לי חחחח חצי עד משולש פיצה או רבע מנה שווארמה או כל דבר אחר אני אוכל
נהנה מהטעמים וזה אפילו בתפריט שקיבלתי .
לרוב משתדל לאכול בבית כי יותר בריא אבל בהחלט לא מונע וכשהעיניים מבקשות והראש נכנע זמנית השרוולון שלי קובע את המינון העיניים נרגעות והראש חוזר לתפקד כרגיל.
קצת חורפי פה בשבועות האחרונים וקר מאוד אז הספורט יחכה לימים יפים יותר
מאוד קר לי כפי שלא היה לי קר מעולם ואני דואג להתלבש טוב כדיי לחמם את הגוף ה"צנום" חחחחחח
מרגיש עצמות שמעולם לא ידעתי על קיומן וכשאני יושב על מצע קשה פתאום יש לי גם עצמות בישבן .
מאחל לכל מי שהתחיל שפע הצלחה
ולמי שעוד מתלבט אני חושב שהנתונים של האנשים פה בפורום וסיפורי ההצלחה
מגמדים את הפחדים והסיכונים המזעריים.
מבטיח לעדכן בדו ספרתי בקרוב
בהצלחה לכולנו
יניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמח לשמוע שאתה מתמיד
מקס ברנר10/03/2011ונמצא בכיוון הנכון,ובעצת הרופאה זנחת את החלומות המסוכניםעל 18 BMI
איך אתה מגיב ל"גרין מגמה" ?מקווה שלא הפסקת מהר מדי
רק בריאות !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיומן מסע 9-אני דו ספרתי סוף סוף
יניב11/03/201199.4 ק"ג
זה המשקל הבוקר
קולולולולולולולולוולולולולוולוולוולולולולו
חחחחחחח
אהה ומקס תודה על התגובה
אני מאושר שכתבת לי
בעעע על כל השאר ( כותב כמו בצאט'ים של פעם כבת 12.5)
לגבי הגרין הדיאטן שלי פסק שאסור לי כי יש לי לחץ דם נמוך מבעבר ומשום כך זה עלול לגרום לי להתעלפויות כי זה מוריד לחץ דם
בינתיים אני עם הוויטמינים מרגיש הרבה יותר טוב
קבלו תמונה מהיום
יניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד! ישר כוח!
רוני11/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד יניב !!!!!!!!!!!!!!
אורנה LVIAA11/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפליז תמונה מפעם...
לילך.פ11/03/2011לצערי אני לא זוכרת אותך... אשמח שתכניס בהקדם תמונה מפעם ולדעתי אתה לא צריך לרדת גרם אחד נוסף ... אתה נראה מעולה ובאמת זה לא בכדי להתחנף מעבר לזה תראה חולה... באמת שאין צורך .... אתה גבוה ומחולק יפה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהים מדהים מדהים!!!!!!
ליאתול11/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניב אני גאה בך מאוד
אושירה12/03/2011כל הכבוד יניב, אתה נראה מליון דולר. אני עכשיו בעקבותיך, ירדתי כבר 15 קג' תוך 5 שבועות. מרגישה מעולה ומאושרת שעשיתי את הצעד הזה.
התחלתי ללכת, להתכופף ולתפקד, דבר שנמנע ממני זמן רב,
מחבקת אותך
דודתך מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם
יניב12/03/2011אז קודם כל באמת תודה לכולם על התגובות וסליחה מראש שאני לא כלכך פעיל פה (הקטנה שלי,העסק של אשתי,סגירת העסק שלי ,מכירת האוטו עבודה חדשה ועוד ועוד) אבל יוצא לי לקרוא (בדרך כלל לפני השינה ) ולשמוח על ההצלחות של כולכם ועל החדשים המתלבטים והמחליטים והמנותחים החדשים-יישר כוח לכלכם.
למי שביקש הנה גם תמונה ישנה מיום הניתוח בבית החולים רמב"ם כמה שעות לפני שנותחתי ע"י המלאך והאדם המופלא (שעוד לא ענה לי על השאלה) הד"ר אחמד מחאג'נה .
למירי דודתי שמחתי לקרוא ואני מאושר בשבילך.
תשלחי לי תמונה במייל של לפני ואחרי או לפלאפון או תעלי לפה שכולם יוכלו להיות שותפים להצלחתך.
אותי זה בהחלט מחזק.
לילה טוב ושבוע נפלא
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמונה שהובטחה
יניב12/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמונה שהוטחה עוד ניסיון
יניב12/03/2011בשאיפה שזה עובד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמונה שהובטחה בפעם ה,,,
יניב12/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמונה שהובטחה -לא מתייאש
יניב12/03/2011הפעם העליתי את התמונה לאתר התמונות של הגן של אישתי
שמישהו יתקן את מערכת העלאת התמונות בתגובות (לטיפולך שולתנו.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמאלה.....ממש מפחיד איך שהייתי
יניב13/03/2011פתאום פתחתי חלון ליד חלון והעברתי מהר מאחד לשני
אני בשוק מעצמי איך שהייתי
וכלכך מרוצה מהתוצאות
עכשיו אלך לישון טוב אוליי בבוקר למרות האירוע הבשר על האש (טעימות) המיצים הסלטים העוגיות הפיצוחים חחחחחח הכל היה שם אבל רק טעמתי קצת
ובכל זאת מרגיש כאילו אכלתי הרבה
אז נראה מה יהיה בבוקר
שוב שבוע טוב לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה נעלמים הלינקים?
יניב15/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה נעלמים הלינקים? - תגובה
שולה זק15/03/2011כנראה הנהלת פורטל BEOK מוחקים. לפי תנאי השימוש שלהם אסור לצרף ולפרסם אף אתר .
יום טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה הוספת קישור מעל התוכן שולה?
יניב15/03/2011גם לא ניתן להוסיף תמונה בתגובה (רק לפעמים)
וגם לפעמים לא ניתן התמונה בהודעה ראשית
מדוע לא פונים אליהם להנהלה שיסדרו.
תגידי להם שאם לא יסדרו נהפוך להם שולחן וירטואלי ונשפוך עליהם את הקפה שעליו
וירטואלית כמובן :)
איפה פה הדלת של ההנהלה?
אני הולך לעשות רעש :P* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה הוספת קישור מעל התוכן שולה? - תגובה
שולה זק15/03/2011לגבי קישור, זו מדינידיות הפורטל. לגבי התמונות פניתי אליהם.
לגבי רעש ומהומה....יללה הבה נרעיש - גם כך אנחנו הפורום הכי תוסס והכי מדליק בכל הפורטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה קטנה...מוטיס10/03/2011
מכיוון שאוכל - אין
ושתיה - מעט
מה הדין לגבי מסטיק או סוכריה ללא סוכר רק בכדי לרענן את מערכת הנשימה
וריח הפה ???
מותר ? רצוי ?
מוטיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה קטנה... - תגובה
שולה זק10/03/2011רצוי להרבות בשתיה
מסטיק לא מומלץ כי הוא מעורר את מיצי בקיבה. סכריות "מותר" ללא סוכר אפשר.
כמו כן ניתן גם ג'לי בטעמים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה... - תגובה - תגובה
הילה כהן10/03/2011מסכימה עם כל מילה של שולה .. אני כבר יכולה לפרוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)