מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- היום המיוחל ב-12.4רחלי ב14/03/2011
שלום לכולם, אחרי שנעדרתי כמה זמן מהפורום...
זה אומנם עדיין לא סגור סופית אבל המנתח אמר לי שאנותח ב-12.4 בע"ה במדיקל סנטר בהרצליה. ומאחר ויש לי יום הולדת ב-11.4 זוהי אכן המתנה הכי יפה שאני יכולה לקבל. יום הולדת תרתי משמע.
אני כל כך מתרגשת ומחכה לזה, וזה למרות שהפסח הזה וגם יום העצמאות יהיה נטול חגיגות אוכל וברביקיו.
תאחלו לבעלי בהצלחה עם הילדים בזמן באשפוז...
תודה לך שולה שעזרת בעצותייך כדי לקדם את התהליך ושהכרת לי את ד"ר שוורץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפע ברכות כפולות והצלחה
יניב14/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת תחגגי בגדול - תגובה
שולה זק14/03/2011רחלי
תאמיני לי לא הכל בחיים זה אוכל.
את תחגגי בגדול.
בליל הסדר תאכלי מרק צח
ותקנחי בג'לי אדום ונחמד
וביום עצמאות, בלי נדר, תתני ביס פה ושם ותתענגי על כפית חומוס וכפית טחינה.
שמחה שיכולתי לעזור והכל יצא לטובה חחחחח (זוכרת שהיית בדרך ל.....).
זה רק מחזק את הדעה ש"אין שום דבר במקרה בחיים".
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה!
רחלי ב14/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה מתוקה!!!!
ליאתול14/03/2011שמחה לדעת שהכל מסתדר ומקווה שיחלוף קל וללא בעיות.
המון הצלחה וממתינה לשמוע ממך בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף
רחלי ב14/03/2011כמובן שאני אעדכן בהמשך. עזרת לי מאוד לקחת את ההחלטה לעשות את זה בהקדם ולא לחכות. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחלי
רוזי16/03/2011גם אני נותחתי שבע לפני פסח זה כיף כולם עולים במישקל ואת יורדתת כמו ששולה אמרה קצת מררק זה ישפר אתה ארוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנה מהניתוחרוזי14/03/2011
חוגגת היום שנה הניתוח חברים מהמקום של כמובן מספרת פחות 30 קילו הסכרת ברחה ממני ועוד משהו אני אסמתת כרונית לא היה התקף הרגשתי מחנק וכמו שמכיריםם השעול והפיפי נעלמו לי בגדול חורף 1 בחיים שלא הייתי אצל רופא בלי כדורים בלי משאף בלי זריקה מאחלת לעצמי עוד שנים כאלה של בריאות והרגשה כללית כמו כולנו חוששת מהשנה שבאה מקווה שאעמוד בשביל עצמי ביעד הבא אז חברים לא לחשוש הניתוח עושה את שלו כמובן אם שמירה ספורט נותחנו בקיבה ולא בראש והעינים אז בהצלחה לכולם אני מחכה לריקי שתחזור ונחגוג ביחד את השנה שלנו אם רוצים להצטרף אז בכיףף והפעם זה לצאת לרקודדד רוזי זבטאני 0503337236
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזו הצתרפות מקרים אעלק
יניב14/03/2011מזל טוב רוזי לשנינו
מחר 15/3 שנה
סחתיין על הירידה ראיתי את התמונות כל הכבוד
ללא ספק שהניתוח משנה חיים ומשפר מזל
המון הצלחה בהמשך
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניב תודה
רוזי14/03/2011תודה שנתת לי את הזכות להכיר אותך עבר מהר השנה מקווה שנדע לשמור על הקיים יום טוב ומוצלח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזכות והכבוד כולו שלי
יניב14/03/2011לעונג היה לי רוזי להכיר אותך -בכל זאת את תאומת שרוול שלי :) חחחח
ואת כל חברי הפורום .אמנם לא פנים אל פנים אלא בשיחות ועל גבי הפורום
גיליתי פה קהילה מגובשת ותומכת שכיף לבקר בה ולהיות חלק
בטוח שנדע לשמור ונרד עוד ב"ה האמונה והרצון
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליניבב
רוזי14/03/2011אמן כן יהי רצוןןןןןןןןןןןןן ואימרו אמןןןןןןןןןןחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב רוזוש'
שרית 215/03/2011מזל טוב יקירתי,
מזמן לא דיברנו...
מאחלת לך המון שנים רזות, בריאות ומאושרות.
תודה על העידוד <3
אוהבת שרית :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח מעקף קיבהאלה14/03/2011
שלום,
אמא שלי עברה ניתוח מעקף קיבה ב-8.3 בתל השומר אצל ד"ר פייגין המקסימה.
אמא עדיין בבי"ח, ניראה שתשתחרר מחר/מחרתיים.
ההחלמה שלה לא פשוטה, לא חשבתי שיהיה לה כ"כ קשה
היא בת 57 והגיעה לניתוח במשקל 124 ק"ג ובמצב בריאותי לא מדהים.
בימים הראשונים שלאחר הניתוח היא הייתה חסרת אונים ותלויה לחלוטין בעזרתינו ובעזרת הצוות הרפואי. ביומיים האחרונים היא כבר הולכת מעט אך קמה מהמיטה רק עם עזרה, היא פוחדת לבד.
האם זה נורמאלי וכמה זמן לוקח עד שחוזרים לאיזשהו תיפקוד עצמאי?
ומפאת מרחק ביני לבינה, אני לא נמצאת לידה כל יום (היא בת"א ואני באילת)
האם מישהו יודע אם מגיעה עזרה כלשהי מהביטוח הלאומי? מישהו שיכול לבוא לעזור כל יום/מידי כמה ימים בתקופת ההחלמה?
ובכלל מי שעבר ניתוח כזה, אשמח לשמוע תובנות, זמן החלמה, תוצאות
תודה והרבה בריאות והצלחה לכולם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח מעקף קיבה - תגובה
שולה זק14/03/2011שלום אלה
לגבי שאלותיך לעזרה מביטוח לאומי, אין לי מושג ולא חושבת שמשהו בפורום יכול לענות מקצועית.
אם אמא שלך , בכללי, אשה עצמאית ולא מטופלת דרך ביטוח לאומי או לשכת הרווחה, סביר להניח שתצטרכו לקחת עזרה עצמאית, אם יש צורך.
החלמה מניתוח היא מאוד אינדיבידואלית. אני רוצה לקוות שהיא תתאושש תוך ימים ספורים ותתנהל באופן עצמאי.
את יכולה להתקר אלי ואשמח לתת לך טלפונים של מנותחים.
החלמה מהירה לאמך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעצהשרית 214/03/2011
שלום לכולם...........
נותחתי לפני 7 חודשים הגעתי למשקל בריא.
כיום אני שוקלת 65-66, גובהי 1.65.
אני מעוניינת לרדת עוד 6 ק"ג.
לאחרונה, אני מרגישה, כי הכיבולת שלי גדלה וזה נורא מלחיץ.
אומנם אני אוכלת הרבה מוצרים דיאטטים. אך עדיין הרבה.
אני מתעמלת 2-3 פעמים בשבוע במכון כושר, ספינינג ומכשירים.
בראשית דרכי הייתי אצל תזונאית בריאטרית , ואף שילמתי לה באופן פרטי פעם בשבוע.
אני גרה בחדרה והייתי נוסעת עד לרמת השרון.
כיום אני מרגישה שאני זקוקה לתמיכה/עזרה מפחדת ליפול...
אני מאוד רוצה ללכת לטיפול ריגשי ולתזונאית המתמחה הרי ידוע שלא כל תזונאית מבינה בתחום שלנו.
יש לי שתי בעיות בנושא:
א. כלכלית
ב. מרחק.
אני שייכת לקופ"ח מאוחדת.
האם אתם מכירים תזונאית מאזור מגוריי עדיף אחת שעובדת עם הקופה שלי.
ושאלה נוספת האם אתם מכירים מטפל ריגשי למנותחי קיבה מאזור מגוריי?
תודה לכל המשיבים.
שרית :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לעצה - תגובה
הילה כהן14/03/2011הי שרית
תפני לקופת החולים שיבררו לך שם איזו דיאטנית באיזור שלך מתמחה בבריאטריה
לקופת חולים מאוחדת יש דיאטניות מתמחות בכל הארץ וזה חלק מהשירות של הקופה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי הילה!
שרית 214/03/2011בררתי בקופה ואף הלכתי אל אחת כזאת. אך מסתבר שהידע של הוא לצערי לא רב.
להפך היא שאלה אותי המון שאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרית 2
רוזי14/03/2011יש לנו שלבים שאנו חייבים להתמודד אנו נימצאים בתקופה של חורף עדין מאוד קשה לשמור נכון מזג אוויר גם לא נותן לנו חשק לעשות ספורט תיהיהסבלנית בקרי את עצמך שמירי מכול ביס וחשיבה חיובית לא לחשוב על האוכל גשי לדיאטנית לתפריט ותמשכי את הספורט כולנו חוששים מעליה לילה טוב מתוקהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חודש וחצי אחרי שרוולronit14/03/2011
שלום לכולם אני חודש וחצי אחרי שרוול אצל מחאזנה המקסים ירידה של 20 וחצי קג במעקב אחת לשבועיים אצל דיאטנית בקופה עושה הליכות מקבלת מחמאות ופשוט לא מאמינה הדרך עוד ארוכה אבל הדיאטנית אומרת שלא בריא לרדת מהר מדי זה פוגע בכבד מיוםתחזקת מיום ליום והקיץ הזה כבר נוכל להנות מהרבה דברים שנראו לנו רחוקים יום מקסים לכולם וחג פורים שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 20 קילו ??????????.
לילך.פ14/03/2011ועוד הדיאטנית אומרת שזה לא בריא לרדת מהר ? הלו 20 קילו?????????????.
אני חודש אחרי תקועה על 8 קילו .... עושה חדר כושר.... עם כמה BMI התחלת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסוד טמון בחדר כושר - תגובה
שולה זק14/03/2011לילוש אמרתי לך....תבדקי היקפים!!!!!! את פשוט הופכת שומן לשריר ושריר כבד יותר. בגלל זה ה"גרגמל" לא זז מראה רק 8 קילו - אבל אני משוכנעת שבהקפים כל הבגדים גדולים עליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה - אין דבר כזה....
דניאל14/03/2011שום שומן לא הופך לשריר...
אין ספק שהעלאת מסת שריר - מעלה גם במשקל,
אבל חשוב למלא את הנפח , שהשומן מפנה....
לילך, תמשיכי בשלך, עזבי את המשקל, תבדקי מידות בבגדים!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילךךךך
רוזי14/03/2011איזה כיףףףףףףףףףףףףף לךך שמחה בשבלך היית פצצה ותשאריי פצצה אין לי ספק שאת ניראת מדהים יאלללה תמונותתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונית
גי.פי14/03/2011אני 5 שבועות אחרי ניתוח שרוול גם אצל ד"ר מחג'נה עם ירידה של 14.5 ק"ג.
אולי תגלי לי מה את אוכלת במשך היום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגי פי שמחה לשמוע על ירידה שלך
רוזי14/03/2011איזה יופי גשי לדיאטנית הכי טוב את רק בהתחלה תיהיתחת השגחה לילה טובב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עידכון שאלה חשובה בעיניין כבד שמנישלומי14/03/2011
היום הייתי בביקורת בבית החולים בצפת במרפאת כבד אך לפני כן הייתי חייב להשקל עברתי את הניתוח ב25.1.2011 במשקל 133 וקצת.
היום התאריך 14.3.2011 אני בוקל 111קילו .
חשבון פשוט 133-111=22 קילו פחות !!!
היום אני מרגיש מה שהדרוזים מרגישים כשהם הולכים עם המכנס שלהם שמתרחב למטה ויוצר מן שק כזה בן הרגליים ככה היום הבגדים שלי :)
ועכשיו לבדיקה:
מכיוון שבבדיקות לפני הניתוח התברר שיש לי כבד שומני היום הייתי בביקורת והרופא שם אמר לי דברים שלא כל כך מסתדרים לי בראש כגון:
אני צריך לאכול זיתים,שמן זית,חומוס,לבנה,ודג סלומון ורק ככה אני יצליח להסיר את כל השומן מהכבד וגם לרדת במשקל לפי דבריו.
ולפי מיטב ידיעתי אלו דברים משמינים.
האם לעוד חברים כאן דברים אלו נאמרו?
האם יש אמת בדברים אלו
לפי מה שהוא אומר זה סותר המון דברים ממה שאמרה לי הדיאטנית
אשמח לתשובה בהקדם לפני שאני אוכל את הדברים האלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידכון שאלה חשובה בעיניין כבד שמני - תגובה
הילה כהן14/03/2011הי שלומי ,
התפריט המומלץ לכבד שומני הוא תפריט המגביל את הפחמימות ובעיקר הפשוטות (סוכרים למיניהם) והפחתת שומן - שזה מה שאתה במילא עושה אחרי הניתוח .
מתוך השומן שאתה אוכל מומלץ לבחור שומן חד בלתי רווי כמו שמן קנולה ,שמן זית וזיתים ,טחינה ואבוקדו בכמות מוגבלת לפי הנחיות הדיאטנית שלך
עצם הירידה במשקל , הפחתת הסוכרים הפשוטים ובחירה נבונה של סוג השומן ישפרו משמעותית את הכבד השומני
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה הילה אשמח גם לתשובת רופאים
שלומי14/03/2011אותו רופא אמר לי לשתות 3-4 פעמים ביום קפה שחור על מנת להקטין את השומן בכבד
בנוסף לכל הדברים שהוא אמר לי לאכול.
בנוסף אני צריך לקחת חוץ מהצנטרון (מולטיויטמין) שאני לוקח אני צריך לאוסיף ויטמין D האם זה לא כלול במולטיויטמין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יכול לקבל חוו"ד שניה
מקס ברנר14/03/2011מרופא מומחה אחר שעובד עם הקופה שלך-לאו דווקא בצפת
לא חושב שיש כאן מישהו שיש לו סמכות לבטל הנחיה של רופא מומחה בתחום התמחותו !
מה שכן-ההנחיה לגבי השומנים לא מחייבת אותך לזלול הרבה מאד מזון שמן,אלא להעדיף שמנים מסוג אומגה3 ואומגה 9 ולמעט בשומנים רוויים ובאומגה 6 (שזה רוב השמנים המסחריים המקובלים חוץ מזית וקנולה )ייתכן שכדאי לשקול צמצום כמות הבשר וגבינה צהובה.
ולגבי הויטמינים:מולטיויטמין מכיל מינונים שמיועדים למנוע מחלות של מצבי חוסר (מבוסס על הקצובה היומית החיונית.לעיתים נדר מינון טיפולי יותר גבוה.
בין הרופאים והדיאטניות שלך-זו המידה המוגבלת שאני יכול לייעץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברים יש לי שאלה!ליאתול13/03/2011
הבנתי שלרובם יש נשירה זמנית של שיער שמסתדרת לאחר תקופה קצרה .
מתי הנשירה פחות או יותר מופיע?? כי אני פחות מ-3 חודשים לאחר הניתוח והיום גיליתי שהשיער שגם כך הידלל מהלידות שעברתי מתחיל לינשור ובמקלחת פשוט נבהלתי כי גיליתי שלא משנה כמה פעמים אני שוטפת את השיער אני עדיין נשארת עם שיער שנושר במגע היד.... אני קצת דואגת לפי מה שאני רואה בהתנהלות הגוף שלי מאז הניתוח אני חושבת שהגוף שלי יותר מידיי שברירי יחסית לגודלו (שהצטמצם כמובן).
מה דעתכם מתי הנשירה אמורה להופיע???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא חובה שינשור - תגובה
שולה זק14/03/2011היי ליאתול
לא לכל אחד/ת יש נשירה.תיכנסי לשאלות הנפוצות ותחפשי שם את לי - היא כתבה באופן מפוט את הטיפול שהיא קיבלה ובהצלחה.
אני מקווה שגם הילה תתייחס לנושא
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה בבקשה תקראי מה שכתבתי
ליאתול14/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברים יש לי שאלה! - תגובה
הילה כהן14/03/2011הי ליאת
נשירת שיער מופיעה בד"כ כשיורדים הרבה במשקל כתוצאה מהסטרס שהגוף נמצא בו וכתוצאה מחסרים תזונתיים . לא אצל כל המנותחים מופיעה נשירה ולא אצל כולם היא מופיעה באותו זמן .
מה שחשוב הוא שתשימי לב לקחת תוספים לפי המלצת הדיאטנית שלך ולעשות בדיקות דם כל 3-4 חודשים
אם הנשירה נובעת מהסטרס של הירידה המהירה במשקל אין הרבה מה לעשות וצריך סבלנות תוך כחצי שנה הגוף מגיע לאיזון ומתחילה צמיחה חדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי לכולם! צריכה התייעצות...הדר13/03/2011
היי,
המשקל שלי הוא 98-99 ק"ג, והגובה שלי הוא 1.68.
דיברתי היום עם אסותא לגבי ניתוח טבעת, והם אמרו לי שאני צריכה לקבל אישור כדי לעשות את הניתוח, ובמידה ויהיה צורך יפנו אותי לועדת חריגים (אין לי מחלות השמנה ברוך ה' והBMI שלי הוא 37)
השאלה שלי היא איך אני פונה לבצע ניתוח פרטי והאם באופן פרטי ייתנו לי לבצע את הניתוח הנ"ל?
תודה רבה, הדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד כמה שידוע לי בלי
ליאתול13/03/2011לעמוד בקריטריונים לא ניתן להתנתח.
לא שמעתי על וועדת חריגים שמאשרת בכזה bmi אבל אני מקווה ששולה תעזור ביעוץ יותר מקצועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים - תגובה
שולה זק13/03/2011לא אשת בשורות אני.
בכדי לעבור ניתוח את צריכה לעמוד בקריטריונים שנקבעו על ידי ארגון הבריאות העולמי.
הניתוח לקיצור קיבה הוא לא "ניתוח כבקשתך" ולא ניתוח קוסמטי. הוא נועד לאנשים חולים בהשמנת יתר חולנית - בגלל זה הוא גם נכלל בסל הבריאות.
אני מציעה להפנות את האנרגיות החיוביות שלך לאפיקים אחרים - איך כן להצליח ולרדת בשקל ולהיות גאה בעצמך על השגייך.
ממליצה להירשם לקבוצת תמיכה , ללכת לדיאטנית ולשלב פעילות גופנית. זה בדיוק מה שעליך לעשות גם אם היית עברת ניתוח.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי... תודה רבה!
הדר13/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקטיביהליאורה13/03/2011
תודה על הטיפ מוטיס, נראה לי שאנחנו נמצאים בדיוק באותו השלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני שותה כל יום אטקימל ואפילו
לילך.פ13/03/2011התחלתי לקחת כדורים פרו ביוטים... לי הם עושים נהדר....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יוגורטים ומשקאות פרוביוטים שאלה?ליאורה13/03/2011
שישה ימים אחרי , מרגישה טוב ממלאת באדיקות את הוראות התזונה.
אני בשלב מוצרי חלב ניגרים. ניסיתי משקה פרוביוטי של אקטיביה ואקטימל וזה מיד עשה לי קלקול .... יש למישהו נסיון או אינפורמציה לגבי זה?
ליאורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקטימל - תגובה
מוטיס13/03/2011אני שותה אקטימל אחד ביום כבר 3 ימים כארוחת בוקר
ולא עושה לי שום בעיות.
אקטיביה ממריצה את פעילות הקיבה כך שלא נראה לי שהיא ממש טובה בשל זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוגורטים ומשקאות פרוביוטים שאלה? - תגובה
שולה זק13/03/2011שמחה לקרוא את חיוך על פנייך.
לגבי הפרוביוטיקה גם אנשים לא מנותחים יש בעיה עם המוצרים הנ"ל.
אפשר לאכול יוגטרטים אחרים, ג'לי וכו'.
בכל מקרה יש לך מרשם בדוק מה לאכול במקרה של עצירות
שבוע טוב ויום נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון
ליאורה13/03/2011אהבתי את הפתרון היצירתי......:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוגורטים ומשקאות פרוביוטים שאלה? - תגובה
הילה כהן13/03/2011הי ליאורה
האם לפני הניתוח צרכת מוצרי חלב ? יתכן ומדובר באי סבילות ללקטוז בדרגה מסויימת שבאה לידי ביטוי כשרב התפריט הוא מוצרי חלב
אחרי שתנסי גבינה לבנה אפשר לעבור לקוטג' שאינו מכיל הרבה לקטוז ולבחון את זה
לפעמים שלשולים בימים הראשונים נובעים משתיית חומר הניגוד לצילום- אמור להשתפר תוך מס ימים , או מאנטיביוטיקה או תרופות למניעת יצור חומצה שנוטלים לאחר הניתוח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתה על מוצרי חלב
ליאורה13/03/2011הילה שלום
למזלי אני מאד אוהבת מוצרי חלב וצורכת הרבה או יותר נכון להגיד צרכתי הרבה..... מתענגת על יוגורטים (גם אם זה רק חצי גביע לארוחה) התרופה היחידה שאני לוקחת ולא לקחתי קודם היא זריקה נגד קרישת דם.
אני מאמינה שחלק מהרגלי האכילה החדשים הם ניסוי ותהייה במסגרת ההגבלות בתזונה, וזה בסדר מבחינתי:)
אני אחכה עם האקטיבייה כמה שבועות, יש כל כך הרבה סוגי מאכלי חלב אחרים שאני די מסודרת:)
ליאורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתה על מוצרי חלב - תגובה
הילה כהן14/03/2011הגישה שלך לעיניין בריאה מאד כי בעצם בתקופה הקרובה תתנסי במזונות חדשים ותצטרכי הרבה סבלנות לתהליך .
במידה והשלשולים בזמן אכילת מוצרי חלב או מאכלים אחרים לא משתפרים אפשר לנסות תוסף של פרוביוטיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לא מאמין !!! איזה כיףמוטיס13/03/2011
למי שעוד לא ממש מכיר או זוכר, השתרוולתי ביום א' בלילה אצל פרופ' רובין בתל השומר
אתמול עליתי לשקילה השבועית שנקבעה לכל מוצ"ש ו....
אהה... קודם כל פרטים:
גובה: 1.87
משקל התחלתי: 144.1
BMI: 41.7
ושימו לב 6 ימים אחרי הניתוח...
הסקאלה הדיגיטלית מראה 135, 9.1 ק"ג פחות !!!
איזה אושר, ושלא תטעו אני מוכן נפשית גם לשבועות קשים של "תקיעות", אבל...
בתרחיש הכי אופטימי שלי לא ציפיתי ל- 9 ק"ג בשבוע הראשון.
כיף להתחיל את המירוץ בזינוק טוב.
מאושרררררררררררררררררררררררררררררר
מוטיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן הישג מדהים - תגובה
שולה זק13/03/2011כל הכבוד
חשוב לשים לב גם להיקפים שיורדים, לימים שמחוג המשקל יתעקש לעמוד ולא לזוז.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחר אני עובר את הניתוחמוחמד13/03/2011
יום טוב לכולם
סוף סוף זה כן מגיע ומחר אני מוזמן ב 12 לניתוח שרוול אצל דר' גירון באוסתא חיפה
כך אני מסכם מסע של חודשיים עד להשלמת כל הנדרש.
אני חבר כללית ומנותח במסלול פרטי פלטינום - השתתפות עמצית 1500 ש"ח
התחלתי את המסע לפני חודשיים עם BMI 35.8 ומשקל גוף 116 מלווה במחלות כמו סוכרת ,דום נשימה בשינה ,כבד שומני ו.......
שולה אני מודה לך על התמיכה וההכוונה וזה עבד טוב מאוד.
אני אמשיך לכתוב ולעדכן אתכם חברים.
תודה ובהצלחה לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה - תגובה
שולה זק13/03/2011תעדכן אחרי.
כמו כן אני אשמח אם תעדכן את עלויות הניתוח באסותא עם הפלטיניום. האם זה רק 1,500 ש"ח או לזה מתווספים הוצאות נילוות.
הצלחה ושבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלויות באסותא
מוחמד13/03/2011שולה לפי מה שנמסר לי ניתוח במסגרת כללית פלטינום יהיה 1500 ש"ח השתתפות עצמית + תשלום על סיכות עם זכאות להחזר כספי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחחחהה
ציפיטפוט13/03/2011וואו איזה התרגשות - בקרוב אצלי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך עדכון עלויות
מוחמד13/03/2011אז כך
שולה לפי מה שנמסר לי ניתוח במסגרת כללית פלטינום יהיה 1500 ש"ח השתתפות עצמית + תשלום על סיכות עם זכאות 90% להחזר כספי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך עדכון עלויות - תגובה
שולה זק14/03/2011מעולה מוחמד. שמחה לשמוע שכך זה.
עכשיו אוכל לדכן את כל השואלים בנדון.
בהצלחה ותשמור על קשר
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
ליאורה13/03/2011אני 6 ימים אחרי ויכולה לספר לך שהסכרת שלי פשוט נמחקה!!!!!!!!! תהיה חזק, זה תהליך והכי חשוב תקשיב!!!! להוראות התזונה, אחרת באמת סובלים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
יניב13/03/2011כן גם אצלי למרות שלא הודרה סכרת בפועל וללא טיפול היו ערכים חורגים מעט מהמותר לפעמים אבל כל זה נעלם כלא היה ואני בטוח שלאחר תקופת הסתגלות קלה תתחיל להרגיש הרבה יותר טוב מכל הבחינות
כתבת שהתחלת עם 116,35 כמה היום?
שוב בהצלחה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות על הבוקרגילה פ13/03/2011
1. חמישה שבועות אחרי שרוול והירידה נתקעה ואף עליתי 200 גר?
2. מאוד מקוררת עם כאב גרון נוראי מותר לקחת מוקסיפן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שאלות על הבוקר - תגובה
שולה זק13/03/2011בוקר טוב
תרגישי טוב ותפני לרופא המשפחה לבדוק האם את צריכה אנטיביוטיקה. הרופא כבר יכוון אותך לכדור המתאים. לעניות דעתי את יכולה לקחת מוקסיפן.
לגבי ה"תקיעה" זה קורה. לא צריך לבדוק רק את המשקל אלא גם היקפים שמשתנים.
האם את במעקב של דיאטנית? חשוב ביותר.
כמו כן תרבי בשתיה. השתיה עוזרת לירידה במשקל.
בהצלחה והרבה בריאות
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משנכנס אדר מרבים בשמחה-חיפושית שלייניב13/03/2011
לכל המתלבטים שרק תבינו שאם לא בגלל שנמאס לכם או מעירים לכם
ואם לא בגלל הפחד למות משומן ומחלות רקע
אם לא בשביל בחורות או יותר חברים
אם לא בשביל ההורים הניג'סים
אם לא בשביל הבריאות
אז רק בשביל האושר המדהים הזה היה שווה לעבור הכל
ורק בשביל לזכות לחיות עוד כמה שנים עם הילדה הכי מקסימה ביקום
(לכל אחד יש אחת כזו שאין עליה)
:)
שבוע טוב
יניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בכלל ספק יניבבבבבב
מוטיס13/03/2011בשבילם הכל היה שווה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מדהים!!!!
ליאתול13/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה באלף אחוז
ליאורה13/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלינק לאן נעלם ולמה?
יניב15/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון-מנסה שוב לקבל תשובה...נועה12/03/2011
כמה זמן אחרי הניתוח אפשר להיכנס להריון?
האם אפשר לבצע את הניתוח בהרדמה אפידורלית או ספינאלית?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שיגיעו הרופאים...
מקס ברנר12/03/2011על איזה ניתוח את מדברת.בד"כ נהוג להגיד שכדאי לחכות שנה-שנה וחצי עד לכניסה להריון-הגוף צריך להתגבר על הטראומה שלו לפני שיישא עובר שתלוי בו לחלוטין באספקת המזון שלו.
שולה תגלה לך בסוד שהיו גם הריונות מהירים יותר שעברו בשלום,אבל לטעמי לא כדאי לשחק באש.
ולגבי ההרדמה-למיטב ידיעתי אין חלופה להרדמה כללית.תקנו אותי אם אני טועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם רציניים??
ציפיטפוט13/03/2011לחכות שנה :( הרי זאת הסיבה לשמה אני עוברת את הניתוח הזה... עד שיגיע - עוד לחכות שנה אחריי:( אוףףף מישהו מוכן לעצור את השעון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו בהחלט רציניים!!! - תגובה
שולה זק13/03/2011בוקר טוב,
את רצינית??? אנחנו מאוד רציניים!!! אני מניחה שאת מתכננת לעבור ניתוח לקיצור קיבה לא בגלל שאת חלילה אנורקסית, אלא מאחר ואת בקטגוריה של השמנת יתר חולנית . מה חשבת שניתוח זה הוקוס פוקוס - את נכנסת שמנה ויוצאת רזה. לוקח כמה חודשים טובים לרדת במשקל. לתת לגוף להתאזן ולחזור לעצמו. ההמלצה היא בדרך כלל שנה עד שנה וחצי לחכות. מה ה - BMI שלך.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהbmi....
ציפיטפוט13/03/201146
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו שבעצם...
ציפיטפוט13/03/2011להחזיר את הגלגל אחורה כדי שאוכל לעשות את הניתוח הזה מוקדם יותר!!!! איזה דיכאון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה קיבלת תשובה מלאה ממקס - תגובה
שולה זק13/03/2011הניתוחים בהרדמה מלאה
רצוי להמתין עם ההריון עד לירידה במשקל - הרי לשם כך עוברים ניתוח.
יש להתייעץ עם הרופא איזה ניתוח מתאים לך.
מה הגובה ומה המשקל שלך על מנת שנחשב את - BMI אם את בקריטריונים
שבוע טוב.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון-מנסה שוב לקבל תשובה... - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה13/03/2011הניתוח נעשה רק בהרדמה כללית. ניתן להכנס להריון כשנה - שנה וחצי לאחר הניתוח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)