מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלוווווווו לכוווווווולםמור23/03/2011
חזרתי הרגע משלושה ימי אישפוז אחרי השרווול מרגישה טוב כלכך פחדתי שאני לא יתעורר אבל ברגע שפקחתי את העייניים דיברתי וצחקתי כמו נמרה לא היה כזה קשה ברוך ה' והנקז שממנו הכי פחדתי לא כאב אני אפילו היתי רוצה שיוציאו לי אותו שוב זה נעים חחחחחחחחחחחחחחחחחח קיבלתי דף של מה לאוכל ומקווה שבעזרת ה' הכל ילך טוב כמו עכשיו [[[:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוך הבאההה - תגובה
שולה זק23/03/2011איזה יופי מור
מאוד דאגנו לך ואבד לי הטלפון של אמא שלך, אבל הנחתי ש"
NO NEWS - GOOD NEWS" ברוכה הבאה וספרי בהמשך איך ההתקדמות.
תתנהלי על פי הדף שקיבלת מהדיאטנית אושרת, ליאורה מסתדרת עם זה מעולה.
ברוכה הבאה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה
מור23/03/2011היה לי תחבושת על הנקז שהורידו לי היום והרופא אמר לי להוריד תתחבושת ולהתקלח הוא לא אמר להחזיר צריך להחזיר תתחבושת או לא ? ודרך אגב ירדתי 3 קילו חחחחחחחחח איזה כיף לראות את המשקל יורד ולא עולה [:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין צורך בתחבושת - תגובה
שולה זק23/03/2011האוויר מייבש את המקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה נשמה....
לילך.פ23/03/2011דאגתי לך... ועכשיו ראיתי גם את התמונה שלך... משהיא הולכת להיות דוגמנית ????
כל הכבוד שאת אחרי... אם יש שאלות אני כאן בשמחה... כיף כיף כיף לראות שאת אחרי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטת חלבוניםשרה23/03/2011
שלום לכולם,
בשעה טובה אחרי הרבה קשיים נקבע לי תור ל 30/3 לניתוח קיצור קיבה אצל פרופ רובין בתל השומר.
שכחו להגיד לי שצריך להיות בדיאטת חלבונים 3 שבועות , אני התחלתי מיום 22/3 את הדיאטה השאלה שלי מה אפשר לאכול אני פשוט אוכלת - ירקות+גבינה
בשר+סלט אני כל הזמן רעבה מה אפשר להוסיף.
נוסף לכל זה אני בהפסקת עישון . צריכה רעיונות מה לאכול..
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטת חלבונים
לילך.פ23/03/2011זאת בהחלט דיאטה מייאשת ... תרשמי בחיפוש דייאטת "נווה תרצה" ותראי מה רשמו כאן לגבי הדיאטה הזאת לגבי הזמן... יש אומרים שמספיק שבועיים אני אישית גם את זה לא עשיתי כי המנתחת שלי אמרה לי שאין לי כבד מוגדל רק שומני כמו אצל רוב השמנים אז שאני לא אלחץ אם אפול פה ושם וכך יצא שכמעט תמיד נפלתי במיוחד יומים לפני שתקעתי 5 המבורגרים (בכוונת תחילה...) כך שאם אין לך כבד מוגדל תרשי לעצמך לרמות... עליי...
ולדבר החשוב באמת !!!
העישון - אני הפסקתי לעשן שבועיים לפני אבל עד יום לפני הניתוח "גנבתי" שאכטות פה ושם ... אבל מיום הניתוח החלטתי שאני מנצלת את חלון ההזדמנויות הזה של להפסיק לעשן ולא לעלות במשקל וככה היה ואכן היום אני גמולה חודש ושבוע אחרי 22 שנות עישון!!!!
אז שיהיה בהצלחה ... והכי חשוב שלא תחזרי לעשן אחרי ניתוח אם כבר מבריאים מכל התחלואות אז קודם כל העישון
בהצלחה שוב
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך -אני מחזיקה לך אצבעות
רותי23/03/2011הפסקתי לעשן לאחר שנים רבות של עישון כבד.אז לא היתי רזה בכלל אבל חלפו 13 שנים ועליתי 30 ק"ג... זו תחושה נהדרת לדעת שהפסקתי התממכרות. מפסיקים וזהו- לא מעשנים יותר אפילו סיגריה אחת! אסור!!!! .חבל שגמילה מהתמברות לאוכל אינה מפסיקה את הצורך וההתעסקות באכילה. אני מעודדת ממנותחים שמעידים כי כעת קל להם יותר ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה בהצלחה רבה
ליאורה23/03/2011להיגמל מעישון זה גם אחד הדברים החשובים ואני מאחלת בהצלחה רבה. אני עישנתי 2 קופסאות ליום במשך 18 שנה ואני גמולה כבר 15 שנה, אז שיהיה בהצלחה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת רעב כבדה - עיזרו ליליבנת בר23/03/2011
לפני שבוע וקצת עשיתי שרוול - ואני אוכלת על פי ההמלצה. אבל תחושת הרעב קשה מאד.
האם התחושה הזו תלך ותדעך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפרטי מה את אוכלת - תגובה
שולה זק23/03/2011כמה פעמים ביום
ומה שותה וכמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להתרגש ... גם לי היה את זה
לילך.פ23/03/2011תאכלי יותר מעדנים , גבינות, קוטג'ים ותשתי אקטימל ... זה יעבור... אל תדאגי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני עברתי את זה
רוני23/03/2011זו העבודה הרצינית והתהליך עצמו- תני לראש להקשיב לבטן- בשבוע השני אחרי ארבע כפות פירה את תראי שאת לא מסוגלת לאכול- התמקדי בחינוך הראש- אני עדיין בתהליך הזה- היום הייתי באירוע שמתי שתי קציצות- אחרי שנישנתי קצת קצת לפני דברים קלילים- לא סיימתי אפילו קציצה אחת- ושוב הבהרתי לעצמי שהעיניים גדולות מהבטן- ככה לומדים- היתרון הוא תחושת השובע שבזכותה אינך עוברת את ייסורי הרעב בדיאטה רגילה.
זה יסתדר ואת תהני מאוד מעצמך-בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולה ולכולםרחלי23/03/2011
בוקר טוב,
רציתי לעדכן אותך שקיבלתי אישור ראשוני מקופ"ח מאוחדת מהמנהלה.
יש לי פגישה ב - 31/3 בתל השומר אצל ד"ר דוד גויטיין.
שאלתי מה התהליך?????????
איך קובעים תאריך לניתוח עצמו???
לתשובתך אודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאריך לניתוח - תגובה
שולה זק23/03/2011שלום רחלי,
בפגישתך בתל השומר עם דר' גוייטן תשאלי אותו איך התהליך, יתכן ואת יוצאת כבר עם תאריך . אני מניחה שתקבלי תור מהמרפאה להשמנה שם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחההההה
עפרה23/03/2011קודם כל בהצלחה...
שנית התהליך קורה מעצמו... זאת אומרת בכל שלב שאת מגיעה לבית חולים הם אומרים לך על השלב הבא... (לפחות אצלי זה היה ככה...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציעה לך כבר בטלפון
לילך.פ23/03/2011לקבל תור לניתוח ...לא לחכות לפגישה עם המנתח... שישריינו לך תאריך אחרת זה עוד חודשיים שלושה המתנה ... וחבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריםורד23/03/2011
היי מה שלום כולם?
מחר אני נוסעת לביקורת אצל ד"ר בשארה ברמב"ם
חצי שנה אחרי הניתוח עם ירידה של 33.6 ק"ג עוד 5.4 למשקל תקין :-)
והינה תמונה מפורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את ממש בובה - תגובה
שולה זק23/03/2011את תמיד חייבת לצרף את התמונה לפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלורד
אפרת24/03/2011את פשוט יפהיפיה תמשיכי ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמה לניתוחחנה22/03/2011
הנני בת 63, וגם קיבלתי קוצב לי בגלל תרופות כנגד הפירפורים, שהורידו לי דופק.
האם אפשרי לבצע את הניתוח?
המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות עם מנתח - תגובה
שולה זק23/03/2011שלום חנה,
אני ממליצה לקבוע תור לרופא מנתח בתחום קיצורי קיבה (לא ציינת אם את בקריטריונים), להגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את כל ההיסטוריה הרפואית שלך, כולל טיפולים אותם את מקבלת היום.
לפי זה יקבע המנתח אם את עומדת בקריטריונים ואיזה ניתוח מתאים לך, אם בכלל.
היכן את גרה ובאיזה קופה את חברה? סוג הביטוח?
תוכלי להתקשר בכל עת ואשמח לעזור
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה במישקלחיים22/03/2011
נותחתי לפני חודשיים רציתי לדעת עם קצב ירידה של קולו בשבוע
זה קצב טוב
ירדתי עד היום כ17 קילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה במישקל - תגובה
שולה זק23/03/2011שלום חיים,
ירידה במשקל היא יחסית ל- BMI (מסת הגוף) . מי ששוקל 180 קג' ירד יותר בשבוע ממי ששוקל 100 קג'.
על פניו ירידה של קילו בשבוע נשמע אידיאלי. רק שהאינפורמציה שמסרת לוקה בחסר: גיל, משקל, גובה, סוג ניתוח.
אני מקווה שאתה נמצא במעקב דיאטנית, אוכל תפריט מאוזן ומשלב פעילות גופנית.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטתחיה22/03/2011
אני מאוד מתלבטת לגביי הניתוח ה-BMI שלי 38 הגובה שלי 1.50 המשקל 87 קילו.
כלומר אני גבולית מבחינת ה- BMI.
אין לי שום בעיה של לחץ דם גבוה או כולסטרול גבוה כך שמבחינה רפואית אני לא חיבת לעשות את זה, אבל אני מתוסכלת מהמראה ולא מצליחה להוריד כלום במשקל. למרות שאני מנסה לשמור ומתעמלת 4 פעמים בשבוע ל-45 דקות.
1.אני חוששת שגם אחרי הניתוח לא ארזה.
2. אולי אם אשמור על כל חוקי המנותחים:לאכול לאט, כמויות קטנות, בלי לחם, ומתוקים בלי לרמות בכלל אצליח להוריד.
3.אם אני לא בסיכון אולי לא כדאי לקחת סיכון?
4. אני גרה בחו"ל והביטוח משלם הכל מלבד 500 $
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצידה בקריטריונים- תגובה
שולה זק22/03/2011שלום חיה,
אני מבינה מדבריך שהמראה שלך לא לרוחך והיית רוצה להרזות ולהרגיש אחרת.
אינך עומדת בקאיטריונים לניתוח, כך שעליך להחליט שאת לוקחת אחריות על עצמך ומץחילה לעשות למען הירידה במשקל.
לפי דבריך את מתמידה בפעילות גופנית וזה מצויין. מה שעליך לעשות זה לשנות הרגלי אכילה וזאת את יכולה לעשות בעזרת דיאטנית שתתאים לך תפריט מאוזן ובשילוב קבוצת תמיכה או שיחות עם איש מקצוע , אני משוכנעת שתוכלי להביא לשינוי בחייך, להגיע לתוצאות ולהיות גאה בעצמך.
גם ניתוח הוא לא הוקוס פוקוס, אלא שילוב של דיאטנית, פעילות גופנית, קבוצת תמיכה ומעל לכל רצון לשנות הרגלים ואורח חיים.
מאחלת לך הצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה להילהגילה פ22/03/2011
7 שבועות אחרי ניתוח שרוול מותר/אסור לשלב זרעי פשתן טחונים בתזונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה להילה - תגובה
הילה כהן24/03/2011הי גילה אפשר להוסיף פשתן טחון - שימי לב לשתות מספיק פשתן מכיל הרבה סיבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ני את תצליחי,רק תאמיני ברופאשלמה מסאסא22/03/2011
לילה טוב,
עברתי ב 14/03 מעקף קיבה.נשקלתי ב20/03 פחות שמונה ק"ג.החיים בקיבוץ שאני גר בו.
החיים מתנהלים סביב האוכל.האוכל זה מפגש חברתי.ואני גם מודאג מהרגע שבו אכנס חזרה למזללת חברתית של המזון בוקר וצהריים.אני שלם עם החלטה לעבור את הניתוח,המשפחה רק ידע שאני הולך לעשות,אבל לא ידעו איזה ניתוח והפרטים.אם המנתח קבע לך דיאטה עטירת חלבונים.ותיבצעי אותה לפי הוראות כמה שזה לא טעים.תני למנתחת להוביל אותך ואת תצליחי. אני לא מצטער על אף רגע.
שלמה
דרך אגב על איה ניתוח מדובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלמה כמה מילים אליך- תגובה
שולה זק22/03/2011בוקר טוב,
החיים סביב האוכל הם "שלך" וב"ראש שלך".מעכשיו האוכל הוא לא הגורם העיקרי בחייך. אתה תראה כמה שאתה תהיה חברותי בחברה ובארוחות "שחיתות"... תאכל כמו "ציפור", תטעם מכל דבר ולא תהיה "חוליית מחסלים". אין לך ממה לחשוב לחזור לחיי חברה מלאים, שחלק נכבד מהווה האוכל.
תזמין אותנו לחאפלה הקרובה ונבוא לעודד אותך באכילה "מזערית"...האחרים ירגישו שלא בנוח חחחחחחחחחחחחחחחחח.
תצליח בהמשך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי תאריך!!!!!ג'ני22/03/2011
שלום לכל חברי הפורום!
אני קוראת סמויה בפורום שלכם
לפני כחצי שנה התחלתי את כל התהליך והשבוע קיבלתי כבר תור לניתוח
26/4 אני כבר מתחילה לחוש מין התרגשות שכזאת בלב!
אני מאש שמחה ושלמה!!! פה ושם צצים לי קצת פחדים מהלא נודע בעיקר... פחות מפחיד אותי הניתוח עצמו (ילדתי בקיסרי לא מזמן...) אלא מפחיד אותי איך החיים שלי הולכים להתנהל.. אני חיה בסביבה שהכל חג סביב אוכל,פורקת תיסכולים על אוכל..שמחה עם אוכל..וכו..וכו... וכל זה מפחיד אותי... מה יהיה...ואיך הכל יראה....כי הקיבה תעבור את הניתוח אבל המוח לא...
אני מנסה לנתח אותו עכשיו קצת אבל לא מצליחה בנתיים... התקשתי מהרופא לרדת קצת במשקל לפני הניתוח,אבל אני רק רעבה ורעבה ורעבה.. ובעיקר למתוקים (ואם כל משלוחי המנות שקיבלנו בכלל חגיגה אוף...)
אני מאד שמחה אבל שאני עוברת את הניתוח ואני כבר מתחילה להרגיש הרבה יותר טוב עם עצמי,אני מרגישה שאני עושה משהו עם עצמי סוף כל סוף!
משהו שיעזור לי להרגיש יותר טוב,להראות יותר טוב ....
טוב מקווה שאוכל לבנות עליכם פה..
לילה טוב!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הנחשפת - תגובה
שולה זק22/03/2011שלום ג'ני
שמחה שאנחנו מהווים לך תמיכה. איזה ניתוח את עוברת? את מציינת שאת אכלנית מתוק כפייתית.
תעשי בפורום חיפוש תחת השם מקס ברנר ולילך פ. - שני אנשים יקרים אלו, שתפו אותנו בכל לבטיהם, ותהיותיהם לגבי הניתוח. איך זה עובד, איך חיים אחרי, איך מתרגלים . אני מניחה שתשאבי הרבה אינפורמציה מהם. כמו כן, אני ממליצה לקרוא במדור שאלות נפוצות (אם לא עשית זאת עד כה).
את צודקת הניתוח הוא בבטן ולא בראש - אבל למרבה הפלא הראש והבטן מחוברים והשינוי והסוויצ' מתרחשים וזה הרבה בגלל שה"כלי" הניתוח מתחיל לתת תוצאות ולראש ולנפש קל מאוד להסתגל למחמאות ולבריאות טובה.
אנחנו כאן איתך לאורך כל הדרך. שאלי ונען...כדברי הגשחחים.
המשך יום נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ני היקרה...
לילך.פ22/03/2011א. ברוכה הבאה
ב. יש לך עוד הרבה זמן לחששות אז תתעלמי מהתאריך עד כמה ימים לפני... ותשתדלי לא לדבר על זה ולספר לחבר'ה כי לכל אחד יש דעה משלו ולכל אחד יש איזה סיפור מפחיד בבוידעם ששמע מהסבתא של הדוד של השכן ....
ג. כרגע אל תחשבי על דיאטה בכלל... יש לך ימבה זמן ... כרגע תהני מכל רגע ותאכלי ללא פחד פעם אחת בחיים שלך ...כרגע זה הזמן להנות מהחטאים... מה נקרא בעברית "הסעודה האחרונה".... רק לא להגזים ממש כי מה שעולה צריך להוריד....
ד. לגבי החששות של אחרי ניתוח אין לך מה לדאוג את יכולה אח"כ לאכול מהכל רק שלא תרצי לאכול כמויות כי תרגישי מלאה.... וכשתגשי לשולחן עמוס או לאיזה מסעדה טובה פשוט תחשבי מראש על מה בא לך לרדת ותראי שאחרי 4-6 ביסים את לא תרצי יותר לאכול כלום בדיוק כמו היום אחרי 500 ביסים...
את נותנת לעצמך את המתנה הכי טובה שאת יכולה לתת לעצמך בחיים!!!!!
בהצלחה בהמשך לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מדהים אותי....
ציפיטפוט22/03/2011איך שאני מתחברת כאן 90% למה שאנשים חשים
אני קוראת את המחשבות והלבטים שלכם - ומרגישה שזאת אני מדברת...
בכל מקרה ג'ני המון הצלחההה
אני בשבוע הבא יש לי תור להתייעצות ראשונית עם פרופ' רובין - מתרגשת נורא :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצפורה נחמדת -קלעת בול
רותי22/03/2011כמוך עברתי אותו תהליך - אין על שולה וחבריה, מעודדים מסבירים והעיקר : מייעצים.
ולך ג'ני - שתינו בשלב ה "הלפני"... חוויה שמעלה הרהורים ותהיות ופחדים .כמה טוב שהוותיקים שגם הם חששו שיאכזבו את עצמם ,מוכיחים כי באמת יהיה טוב.
בהצלחה לנו ולשכמותנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה
ג'ני22/03/2011אני עוברת ניתוח שרוול בבלינסון אצל דר קידר
אבל אני צריכה לעבור עוד ניתוח ביחד שזה כריתת כיס מרה... ובגלל זה אני אמורה לרדת קצת במשקל... הרופא ביקש 7-8 ק'ג....
איכשהו אני מרגישה כבר בסעודה האחרונה, אבל שוב אני אמרוה עכשיו לרדת קצת במשקל וזה לא הולך בכלל..... אני רק טוחנת וטוחנת וטוחנת בלי סוף!
אם כי אני בתוך כל זה מנסה לסגל לי הרגלים טובים יותר... קניתי לבית המון ירקות גבינות רזות יותר ויוגורטים כדי שלפחות אם לא אצליח להוריד אז לפחות לאשמין.....
תודה לכן על כל התגובות החמות!!!!
זה מאד עוזר!!!!
טוב לדעת שאתם פה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטת חלבונים - תגובה
שולה זק22/03/2011רצוי שתיכסי לדיאטת חלבונים ללא פחממות, בכדי להקטין את הכבד השומני וזה יעזור מנתח גם עם ניתוח השרוול ועם כריתת כיס המרה.
יש כאן לא מעט מטופלים שעברו את שני הניתוחים יחד.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי מה להגיד לך....
ליאתול22/03/2011אני היום בדיוק 3 חודשים אחרי שרוול וכשניסיתי לרדת במשקל לאחר שידעתי שאני אמורה לעבור ניתוח פשוט לא הצלחתי . הכנסתי את הגוף שלי למין לחץ כזה שרק החמיר את הבעיה כלומר במקום לרדת מהמשקל שהייתי בו (123) עליתי למשקל 140 חהחהחהחה ואז אמרתי לעצמי בלי לחץ ושטויות כי אני הייתי פעם 165 קילו ואין לי שום מטרה לחזור לשם ואז כשהרפתי הצלחתי לשמור על המשקל140 עד לניתוח עצמו.
לכן חביבתי אל תלחיצי את עצמך עיברי זאת בכייף. היום אני יותר רזה ויותר חכמה חהחהחה .
מקווה שהחכמתי אותך!
ממני ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה את ליאתול!
ג'ני23/03/2011אז מזה אני הכי חששתי... לא רק לא לרדת אלא להשמין
אני שוקלת כרגע 105 ק'ג וגובהי 156...
אני מצפה בקוצר רוח לניתוח! יש לי עוד חודש ו3 ימים!!!!!!!!!!!!
ישששששששששששש!!!!!!!!!!!
אמאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ני תקראי
לילך.פ23/03/2011את מה שאני כתבתי לפני ניתוח ... וכתבתי המון ... תעשי חיפוש תחת לילך . פ ותחפשי את התאריכים של סוף ינואר תחילת פברואר ותראי איך שאני טפסתי על הקירות... היום אני חודש ושבוע אחרי מודה לעולם על הזדמנות שניה של חיים להיות שפויה ובדרך גם להיות רזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ני בחוכמה של אחרי אני יכולה לאמר
ליאתול23/03/2011לא לדאוג ולא לחשוש ואים זה עוזר אז לדבר על זה הרבה עם כל מי שמעוניין לשמוע כי זה מקל על הלחץ.
אני מבטיחה לך שזה אושר גדול (דוגמה - ישבתי באירוע ואכלתי עד ש"התפוצצתי" אבל זה היה עשירית ממה שהייתי אוכלת ללא השרוול ובגלל זה כולם צחקו עלי).
מקווה שעזרתי ואם את צריכה אוזן קשבת אז שילחי לי מייל עם הטלפון שלך ואני אדבר איתך או שאשלח לך את הטלפון שלי מה שתעדיפי.
באהבה ממני ליאת
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- במיוחד לד"ר מחאג'נה ולפורום כמובןמירב שכזאתי21/03/2011
מעין פרומו ל-מה שתראה באפריל הקרוב :-P
"חמאה, זה חמאה.... את יודעת מה זה חמאה?"
(מתוך הבוקר האחרון לאשפוז)
;-)
מירב
בת 32 כמעט
ניתוח שרוול
ספטמבר 2010
רמב"ם
77 ק"ג
1.71 גובה
עוד קצת לרדת ו... זהו :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המחמאות לך - תגובה
שולה זק22/03/2011כל הכבוד. דר' מחג'נה נתן לך את הכלי ואת השכלת להשתמש בו כראוי.
המשיכי והצליחי.
יום נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה
מירב שכזאתי22/03/2011זה כל הקסם :-]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמיוחד לד"ר מחאג'נה ולפורום כמובן - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה22/03/2011כל הכבוד מירב. האמנת בעצמך ובחרת את הדרך הנכונה. תמשיכי ותצליחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה ירדת ? את נראת מדהים
לילך.פ22/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לילך
מירב שכזאתי22/03/2011בשיא השיאים שקלתי 120 ק"ג (אם לא יותר)
בסה"כ, לפני הניתוח ואחריו - 43 ק"ג.
עוד קצת... רק עוד קצת נותר לי :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך, אפשר בבקשה לקבל את התפריט השב
דידי23/03/2011אפשר בבקשה לקבל את התפריט השבועית שלך,נכון לעכשו.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט לאחר חודש ושבוע
לילך.פ23/03/2011למי שביקש :
בוקר : 2-3 קרקרים/פרכיות/פתית/צנים +גבינה לבנה 5% + ירק קלוף
ביניים : גביע יוגורט
צהרים : 2 קציצות/דג/עוף/שניצל +פירה /אורז/קוסקוס/אפונה +ירקות מבושלים או טריים
ביניים : פרי
ערב : 2-3 קרקרים או... גבינה /טונה /ביצה , סלט ירקות
במהלך הערב : יוגורט+פרי או קרקרים +אבוקדו/טחינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתאבון, עזרת לי, תודה רבה.
דידי23/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוק
מירב שכזאתי22/03/2011אני לא מצטערת לרגע על הניתוח,
על אף המגבלה היחידה שמפריעה לי - לא אוכל לאכול קניידעלעך בפסח :-D
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי אמר שלא תוכלי לאבול כמה ביסים מה
שולה זק22/03/2011נהפוך הוא תתני 2 נגיסות ותרגישי טעם גן עדן ותהיי שבעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לא לא
מירב שכזאתי22/03/2011אני מכינה קניידעלעך אלוהיים,
ואי אפשר להסתפק בביס ורבע.
זו ה-סטייה שלי ;-)
חבל שאסור,
אבל מעדיפה לא להסתבך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב אנא הקשיבי- תגובה
שולה זק22/03/2011הגדולה של הניתוח שהוא עוזר לנו לשנות הרגלי אכילה ולהתגבר ביתר קלות על הפרעות האכילה שלנו.
אני נגד להימנע מאוכל והכוונה - נגד להימנע ממאכלים שאחנו אוהבים.
אין שום מניעה לשבת בארוחת ליל הסדר ולאכול עם כולם ולאכול גם קניידעלה אחד. הרי במילא יותר מזה לא תצליחי.
ירדת יפה והפנמת את השינוי. עכשיו עליך לעבוד על עצמך שאת אוכלת רגיל, מאוזן , כמויות קטנות, כל שלוש שעות.
ממליצה בחום לפנות לדיאטנית לקבל תפריט ולהתייעץ איתה.
בברכה,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מירב שכזאתי22/03/2011איישם את הצעותייך :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירבבבבבבבב
ריקי22/03/2011כל הכבוד בובה את ניראת מצויין .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ריקי
מירב שכזאתי22/03/2011:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה? לגבי "שרוול" :רותי21/03/2011
כמה ימים שוהים בביה"ח לאחר הניתוח ?
כמה זמן אחר הניתוח מותר להינות משהות קצרה אך מהנה במים חמים ומינירליים -כגון, חמי יואב.
תודה לעונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה- תגובה
שולה זק21/03/2011שלום רב,
בדרך כלל האיפוז הוא בין יומיים לארבעה.
לגבי ים, בריכה, חמי יואב, חמת גדר רצוי להמתין חודש עד שישה שבועות. יש לתת לתפרים להתרפא ולהגליד - החיצוניים והפנימיים - על מנת למנוע זיהום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה
רותי21/03/2011עוד שלושה שבועות לשאלות של "לפני"...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו נתגבר - תגובה
שולה זק21/03/2011לא נישבר...ושמחים לעזור תמיד.
הזמן רץ רותיקבה. חשבי על זה שבמפגש הבא את אחרי חחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלושה שבועות לניתוח,ובמילים אחרות
מקס ברנר21/03/2011שבוע לתחילת "דיאטת נווה תרצה".אם את חובבת פחמימות פשוטות-תהני וותתחילי להתרגל לפרק דל המתוקים המתחיל בשבוע הבא.גם בשלב זה נתמוך בך ונחזק את ידייך כמנהג המקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוה תרצה לאתרצה? אין ערעור לעליון?!
רותי22/03/2011מקסי תודה על הפרשנןת לנושא "העונש המקסימלי "
שמעסיק כעת את פרשני ערוץ 22* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותי נא להתאפס- תגובה
שולה זק22/03/2011מקסי מתכוון לדיאטת דלת פחממות או דיאטת חלבונים שעליך לעשות לפני הניתוח במשך שבועיים על מנת להקטין את הכבד השומני ולהקל על מהלך הניתוח.
מקסי נתן לתפריט זה שם חדש " תפריט נווה תרצה".
אין כאן שום פרשנות פוליטית ואנחנו גם לא גולשים לפוליטיקה בפורום זה....אלא אם יהיה לנו ח"כ שיזדקק לתמיכתנו.
המשך יום נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מה לערער, להרהר, כי שולה תמיד
רותי22/03/2011צודקת יותר!
חן חן יקירתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה תלוי בגודל הכבד שלך
מקס ברנר22/03/2011ובהנחיות של ד"ר שוורץ.ככל הזכור לי מהמפגש את לא שמנה במיוחד.לדעתי דודותיי ודודות אמי-שחלקן הגיעו לגיל 90 פלוס-מינוס-היו גדולות ממך בכמה מספרים.ייתכן שאת יכולה קצת לחפף.
אני-כמו שקראת בוודאי בשקיקה ביומן המסע הטרום בריאטרי שלי-מאד חששתי שייפתחו לי את הבטן בגלל "כבד האווז המפוטם" שהיה לי,ולכן דקדקתי.
יש רבים שעשו את זה הרבה יותר קליל,אבל כמו שכתבתי לא פעם,אם אתה בן 25,שוקל 123 קילו,וזו הבעיה הרפואית היחידה שלך בחיים-אתה יכול להרשות לעצמך הרבה יותר גמישות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי מחר בערב אפגש עם הרופא ואדווח
רותי22/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלתי 3 שבועות ב" ישיבת הסדר חלבון"
רותי23/03/2011הרופא החביב בקש שאכנס ממחר למערך דיאטה של חלבונים....ובלי ערעור או הרהור הוסיף לי שבוע יותר ממה שאתם נדרשתם. ואני כבר חשבתי שלא יזכיר זאת בפגישה הערב. תמיד יש לי מזל ,אך אני יודעת שאעמוד באתגר כדי להקל על הניתוח ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מקלה על עצמך- תגובה
שולה זק23/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי את הודעתך רותי
מקס ברנר24/03/2011(הייתי בתאטרון )ואני מבין שגם את תתענגי על הדיאטה הייחודית.שימי לב שיש כמה גרסאות לדיאטה דלת הפחמימות-לא יודע אם קיבלת תפריט ספציפי מהמנתח.
בשאלות נפוצות תמצאי את הגרסה של חיה שווייגר.זו הגישה הכי קשוחה ויש קלות ממנה.היא שהולידה את המונח "דיאטת נווה תרצה" כי רק בתנאי כליאה אפשר לעמוד בה!
אחרי 3 שבועות במתכונת הקפדנית אני חושש לשלומו של ד"ר שוורץ.אם לא יידאגו להרדים אותך לפני כניסתו לחדר הניתוח,את עלולה להסתער באגרופים קפוצים ישר על הצוואר שלו !ממליץ על מה שקרוי בלשון המקצועית MODIFIED ATKINS שהוא דיאטה קצת יותר סלחנית.אם יהיו לך שאלות ספציפיות-הפורום לרשותך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטת ישיבת ההסדר חלבון
רותי24/03/2011ישיבה= רצוי לאכול בישיבה / ד"ר שוורץ בקש ממני להקפיד על טיב המזון ולא על כמויות. המטרה אינה הורדה במשקל,אלא השפעה על הכבד : לכן ההקפדה על התפריט היא עקרונית. אתמול הדפסתי את הדיאטה של חיה שווגר מהפורום ( שולה העלתה זאת בפורום ב- 02.10.10 ) -
איזה כייף לי,עוד שעה עוקרים לי שן ויאסר עלי לאכול שעתיים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פירות?גילה פ21/03/2011
7 שבועות אחרי שרוול, מישהוא יכול לתת דוגמא לפירות שהוא אוכל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשאלות נפוצות תשובות של הילה
שולה זק21/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירות גילה
רוזי21/03/2011את יכולה לאכול הכול בבלנדר גרבר להתחלה יעזור לך אם את אוהבת לוקח זמן לפירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפוח,אגס,בננה
מקס ברנר21/03/2011בשבוע הראשון לאכילת פירות-רק מקולפים.
בהמשך עם קליפה-לנסות בהדרגה-כל פעם רק אחד.
אח"כ גם תות ומלון.
עם הזמן-כולם חוץ מהאסורים כפי שפורטו ע"י הילה-את יודעת:סברס,גויאבה,אפרסמון ושאר ה"מסוכנים"
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משהו שמע מה עם מור ?לילך.פ21/03/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולהההההההה?
לילך.פ21/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולהההההההה? - תגובה
שולה זק21/03/2011ועכשיו אני יכולה לכתוב לך במוד רגוע....אחרי שהסנפתי את קולך הערב לאוזני...צחקנו קצת ומלאנו אנרגיות חיוביות ונמרצות.
אני מקווה שמור בסדר " NO NEWS - GOOD NEWS"
אני בטוחה שתוך יום יומיים נשמע ממנה.
שושן פורים שמח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)