מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלהנלי19/07/2009
שלום דר'
לפני חודשיים עברתי תרום ניתוח בבלינסון לשרוול קיבה.
וזמני המתנה מאוד ארוכים בבלינסון לפרופסור רובין.
אני שייכת לכללית, האם יש אפשרות לעבור את הניתוח ברמב"ם אצלך ומה התהליך שעלי לעבור?
עשיתי את כל הבדיקות הדרושות ואני פשוט בהמתנה.
לפי מה שקראתי זמן התנה לבילינסון יכול להגיע לחצי שנה לפחות.
אני פשוט מיואשת .
ממתינה לתשובה משמחת ממך.
יום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר neli שלום
פרופ` אחמד מחג`נה20/07/2009מאחר ואני מנתח גם באסותא וגם ברמב"ם בקיצור תורים ההמתנה אצלי היא לא ארוכה. תוכלי לקבוע אצלי פגישה טלפונית ואשמח לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטתחן19/07/2009
בת 26 במשקל 116, כל חיי בדיאטות וכבר בשלבי יאוש. מעוניינת להתחיל בתהליכים לגבי ניתוח שרוול (חולשה לבצקים ולמתוקים). כיצד מתחילים את התהליך?? איזה כירורג מבצע את השרוול בבאר שבע תחת קופת חולים מכבי???
אודה לכל עזרה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שולה זק19/07/2009כחברת מכבי את יכולה לעבור את הניתוח באסותא, תל השומר ויכולה לברר אפשרות גם עם דר' מחג'נה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שנינעמי19/07/2009
אני עברתי ניתוח טבעת עם פתיחת בטן לפני 15 שנה. האם זה מסוכן לעבור שוב ניתוח טבעת בשיטה החדשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח חוזר
שולה זק19/07/2009ניתן לעבור ניתוח חוזר לטבעת מתכווננת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר מחג'נהאחות גדולה18/07/2009
ד"ר מחנג'ה האם איזור מגורים מהווה בעיה כלשהיא מבחינת קופ"ח?
אסביר את עצמי יותר- אני מאיזור ירושלים
אני ממתינה כבר הרבה זמן להרצאה ראשונית בביה"ח באיזזור
[ממתינה בחודשים וחצי] במהלך תקופה זו כבר עשיתי את כל הבדיקות הנדרשות
[רנטגן, א.ק.ג] ושאלתי אם אני יכולה לקבוע תור רצלך לניתוח ע"מ לזרז את התהליך
את בת 20 BMI 42.5
מה דעתך??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האיזור לא קובע
פרופ` אחמד מחג`נה18/07/2009ניתחתי חולים מאשדוד, ירושלים, באר שבע ועוד
תוכלי ליצור איתי קשר לקבוע תור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מחג'נה
אחות גדולה18/07/2009תודה רבה לך!
ההרצאה הראשונית מחר
אני יבדוק מה קורה מחר לגבי המשך טיפול בירושלים
אם התור ארוך מדיי אצור יאתך קשר מחר
תודה לך ושבוע נפלא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לרופא
אורלי19/07/2009אני בת 38, שוקלת 97 ק"ג בגובה של 1.71 מ'.
האם אני בקריטריונים לניתוח קיצור קיבה? אנא ענני. אורלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים
שולה זק19/07/2009שלום לך
לפי הנתונים שרשמת ה- BMI שלך 33.1 ואינך עומדת בקריטריונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים
שולה זק29/07/2009עם BMI 33.1 את לא עומדת בקריטריונים לניתוח קיצור קיבה.
הקריטריונים נקבעו על ידי ארגון הבריאות העולמי ואומצו על ידי משרד הבריאות הישראלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלת תהליך
שולה זק19/07/2009שלום לך,
לא ציינת אזור מגורים ובאיזה קופה את חברה.
התהליך מתחיל אצל רופא המשפחה ממנו את מבקשת הפניה לרופא כירורג המתמחה בתחום ניתוחי קיצור קיבה.
לגבי סוג הניתוח ההחלטה היא בהתיעצות עם המנתח על פי מצבך הכללי, הפרעות האכילה, מחלות רקע. יחד מתאימים את סוג הניתוח שהכי מתאים לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מחג'נה המשך
אחות גדולה27/07/2009ד"ר מחג'נה שלום רב
בהמשך להודעה קודמת כרגע הצפי שלי לניתוח הוא בספטמבר
אין תאריך אבל זה הצפי זה ממש רחוק האם אצלך תוכל לנתח אותי לפני?
אני לפני ניתוח טעת + כל הבדיקות ואישור קופ"ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתור לניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה30/07/2009שלום לך
אני מאמין שכו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה לד"ח מחג'נהחיה17/07/2009
לד"ר מחג'נה היקר!
תודה היא מילה קטנה שאומרים לעיתים קרובות,
אך זאת התודה, מלאה בהערכה והיא מלאת רגשות.
בזכותך למדתי שתמיד יש אור בקצה המנהרה,
ואסור אף פעם לאבד תקווה.
תודה על הניתוח שעשית בידך הברוכות,
שבו הענקת לי חיים של איכות.
עלה והצלח בכל מעשה ידך הטובות,
כי ראוי אתה למלוא ברכות.
חיה – אשדוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה בהמשך
שולה זק19/07/2009שלום חיה
בהמשך לשיחות הטלפון שלנו, שמחה בשמחתך ששלב א' בדרך למטרה נצא מאחוריך.
בטוחני שתתמידי ותצליחי להוריד במשקל ולאמץ אורח חיים בריא וברגלי אכילה נכונים.
אשתדל לברר מתי ואיפה (אם בכלל), יקומו קבוצות תמיכה באזורך (מרפאות רב תמוחיות)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד''ר מחאג'נה---- אני בלחץ!!!!גלית17/07/2009
לפני חודש הוצאת לי טבעת מהקיבה ביעילות ובמהירות וגאלת אותי אחרי 8 שנות סבל ותסכול. אז קודם כל תודה רבה!!!! לפני שבועיים בבקורת אמרתי לך שאני אוכלת ושבעה ונותת לעצמי צ'אנס בלי שרוול...אבל לאט לאט או יותר נכון מהר מהר הקיבה חוזרת לעבודה ובגדול !!!! מישהו חייב לעצור את זה ,וכנראה לך תהיה זכות ההצלה. דיברתי איתך ביום רביעי ואמרת לי להתקשר אלייך ביום ראשון אבל אני ממש חסרת סבלנות. אתמול בליילה הייתי במפגש של החבר'ה מפורום המשורוולים מאתר אג'נדה היו שם חבר'ה אחרי שרוול (מדהים!!!!) וחבר'ה לפני עם תאריך לניתוח ורק לי אין תאריך (איזה מסכנה אני, יחראם...) אז באמת אני אתקשר אלייך ביום ראשון בעז''ה ואני מקווה שתיקח את זה לתשומת ליבך ותעזור לי גם כאן במהירות וביעילות. גלית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תלחצי. יהיה בסדר
פרופ` אחמד מחג`נה17/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת לעבור שרוול קיבהדבי17/07/2009
שלום,
אני בת 40 עם bmi 41/2 !!
אני רוצה לעבור ניתוח שרוול קיבה.
איךל מתחילים
אני במכבי זהב
תודה
דבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה17/07/2009תוכלי להתקשר אלי טלפונית לקבוע פגישה. אני עובד עם מכבי גם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרוול קיבהנינה16/07/2009
אני בת 28 בגובה 1.65 ובמשקל 115, היתי אצל רופא כירוג והוא המליץ על שרוול קיבה,ואמר שאני מתאימה לפי הנתונים. יש לי בעיה בבלוטת התריס ואני לוקחת אלטרוקסין ולפני 5 שנים הייתי חולה בהוצקין לימפומה, יש לי כאבי גב ורגלים ולח"ד גבוהה בזמן ההריון וקצת אחרו. אני מאוד רוצה לעבור את הניתוח אבל לפי הפורומים אני רואה שהעלויות הם עשרות אלפי שקלים, אני חברת מכבי מגן זהב ובמכבי לא הצליחו לענות לי על מה העלות הסופית של ניתוח וכמה זמן המתנה יש לניתוח אני גרה באיזור חדרה, אשמח לדעת כמה זה עולה בסופו של דבר ולקבל עוד פרטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלות ניתוח שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה17/07/2009שלום לך
אם תעברי את הניתוח בבית חולים אסותא (פרטי) ומאחר ויש לך מגן זהב עלות הניתוח יכולה להגיע ל-5000 ש"ח. אם תעברי את הניתוח בבית חולים ציבורי (רמב"ם) הניתוח לא עולה כסף. לגבי תורים ברור שבאסותא יותר מוקדם. תוכלי ליצור איתי קשר טלפוני ואבדוק איך אפשר לעזור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישוןלימור14/07/2009
שלום לכולם , קוראים לי לימור ועברתי את הניתוח ביום חמישי 6/7/09 עי"י ד''ר אחמד מחג'נה
הניתוח עבר והכול בסדר שאלה מותר לעשן? אני יודעת שזה נשמע רע אומנם יש לי הפחתה בכמיות האוכל שהייתה אוכלת אבל עדיין החשק לסיגריות לא יורד ממני
אני היום ביום 6 לניתוח והחלטי לקחת פרוסה רק את החלק הרך ולמרוח אותו וטיפה של חומוס מממ זה עשה לי ממש טוב אבל לאחר מכן לא בקושי יכלתי לנשום, הבנתי שרק המוח רותה כמיות גדולות של אוכל ולא הקיבה למרות זה מאבק מאוד קשה אבל לא סתם מבצעים את הניתוח.
אודה אם תענו על שאלת הסיגריות שלי
תודה לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגריות??????
פרופ` אחמד מחג`נה14/07/2009סיגריה אחת מותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הקשר?
אורית 119/08/2009סליחה על ה"בורות" מה הקשר בין ניתוח קיבה לסיגריות????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר
פרופ` אחמד מחג`נה20/08/2009אין קשר. אני פשוט שונא סיגריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגדול....
שרית קאן24/08/2009תשמעי לרופא הוא יודע מה הוא אומר!!! ד"ר אחמד יופי של המלצות אין עליך!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיצור קיבה... עבור הד"רתהל14/07/2009
ד"ר שלום!
אני בת 23, גובהי 1.62 ומשקלי 118. מאז ומעולם הייתי בעלת משקל עודף ניסיתי את סוגי הדיאטות והתמיכות השונות אך ללא הועיל.
לבקשתי, רופאת המשפחה שלי המליצה לבצע ניתוח קיצור קיבה. נפגשתי עם כירורג ובמיידי הוא נתן אישור והפנייה לביה"ח פוריה (שבקרבת מגוריי) לשם מתן ייעוץ. אחת לחודש מתקיימת הרצאה והתאמת סוג הניתוח, כך שהמפגש הבא ב-10.08.
משקלי העודף חורה לי מאד רגשית ופיזית בצורה קיצונית. האם ניתן לקצר את תהליך ההמתנה (ידוע לי שיש לקיים בדיקות מרובות לפני הניתוח)... אני עוסקת בחינוך וכעת נמצאת בחופש הגדול, האם ייתכן לבצע ניתוח לפני ימיו האחרונים האחרונים של חודש אוגוסט?!
בתודה ובברכה...
תהל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיצור תורים
פרופ` אחמד מחג`נה14/07/2009תיצרי איתי קשר טלפונית מחר בבוק. אבדוק באם ניתן לקצר את התור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני מתאימה לניתוח?דניאלה13/07/2009
שלום , גובהי 1.73 ומשקלי 109ק"ג, רוב משקלי מתרכז בבטן,כאשר מבנה גופי יחסית רחב ואני די פרופורציונלית לכן לא נראית למשקלי כלל. לאחרונה התחלתי להרגיש את עודף המשקל בכאבי רגליים , ברכיים וגב תחתון. כיצד מתחילה את ההליך ? ומה מומלץ יותר, שרוול או טבעת? איפה ניתן לקרוא על התהליכים ולקבל הסברים? האם הניתוח הוא במימון של קופת החולים (מכבי) ? אודה לתגובה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטריונים לניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה14/07/2009לפי הקרטריונים של ארגון הבריאות העולמי והישראלי את לא בקרטריונים להשמנת יתר חולנית ועל כן הקופה לא תתן התחיבות לניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה יורדים בממוצע עם טבעת?אביבית12/07/2009
שלוםן
עברתי לפני יומיים ניתוח טבעת, מצטרפת לחוג ...
שאלתי: מהי קצב ירידה במשקל בממוצע אחרי הניתוח, בתקופה הראשונה ובזו שאחריה, האם יש איזו טבלת סטטיסטית לכך?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה בדרכך החדשה
שולה זק12/07/2009הירידה מאוד אינדיבידואלית לכל אחד ותלוי במסת הגוף שלך.
הירידה בשבועות הראשונה מהירה יותר ואחר כך מתאזנת לקצב איטי יותר. החשוב הוא לאכול נכון כולל גבינות, ירקות, פירות, בשר על מנת לא להגיע לחוסרים בויטמינים ומינרלים.
הירידה לאחר ניתוח טבעת היא 50% עד 60% מהמשקל העודף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי זכאי לעשות ניתוח קיצור קיבה..ליהי11/07/2009
אני בת 16 ורציתי לדעת מה התנאים כדי שנערה בגילי תוכל לעשות את הניתוח..
אני שוקלת 92 והגובה שלי הוא 1.61. הbmi שלי הוא:35.
הבנתי שמי שהbmiשלו מעל 30 יוכל לעבור את הניתוח..
האם אני יכולה לעשות את הניתוח??
מקוה שתחזירי תשובה..
בתודהה ליאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים לניתוח קיבה
שולה זק11/07/2009שלום ליאם,
קריטריון לניתוח הוא לא רק ה- BMI (מסת הגוף) אלא גם הניסיונות שנעשו לרדת במשקל, כמו דיאטות שונות, פעילות גופנית, קבוצות תמיכה ועוד.
הניתוח נמצא בסל הבריאות והוא ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים שהם:
BMI 35-40 עם מחלות רקע נילוות (כמו סוכרת, לחץ דם, כולסטרול .
BMI 40 ומעלה - גם ללא מחלות.
אני ממליצה לגשת לתזונאית שתתאים לך תפריט מאוזן ובשילוב פעילות גופנית תתחילי לשנות הרגלי אכילה ולאמץ אורח חיים בריא.
בטוחני שתוך זמן קצר תחושי בשינויים ותהיי גאה בעצמך על ההישגים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוול ורפלוקסשוקלת09/07/2009
אני התחלתי בבדיקות לקראת ניתוח קיצור קיבה. בצילום וק"ת מצאו לי רפלוקס.
האם לא אוכל לעשות ניתוח שרוול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא ימנע את הניתוח
שולה זק10/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח בריאטרי ורפלוקס
פרופ` אחמד מחג`נה12/07/2009אני לא צצליץ לעשות ניתוח שרוול עםרפלוקס מאחר וזה יכול להחמיר לאחר הניתוח. חולים עם רפלוקס מציע לעשות להם מעקף קיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיצור קיבה - טבעתשרונה09/07/2009
יש לי אישור לעבור "קיצור" בטבעת
איך עושים זאת דרך סל הבריאות ללא תשלום ??????????
בבי"ח פרטיים (אסותא או מדיקל) העלות גדולה מאוד
אני מבוטחת בכללית מושלם וההשתתפות העצמית כרוכה באלפים (בין 4 ל-7 אלף ש"ח)
איך אפשר לעבור את הניתוח ללא תשלום בבי"ח ציבורי ?
אני מבקשת עזרה , ההוצאה הזו גדולה עלי מאוד .....
תודה .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בסל הבריאות
שולה זק10/07/2009שרונה שלום.
כתבתי לך בעבר שעליך לגשת לקופה ודרכם לקבל הפניה לכירורג בבית חולים ציבורי..
הניתוח בסל הבריאות וללא עלות למי שעומד בקריטריונים.
באזור המרכז יש את בי"ח איכילוב, תל השומר, וולפסון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)