מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- סכרת ןניתוח שרוולליבנה29/09/2009
אני סכרתית ועומדת בפני ניתוח שרוול (מתה מפחד) למרות שאני סכרתית עדיין אין פגיעה באברי גופי (הנוצרים בעקבות הסכרת) והסכרת שלי מאוזנת (כולל הזרקת אינסולין של 50 יח' ביום).
בעקבות התוכנית שהיתה בטלויזה בנושא הסכרת (הכוללת הפחדת ההמונים) רציתי לדעת האם תהיה ירידה בנושא הסכרת והאם השינוי יהיה משמעותי למרות שאני מזריקה כיום אינסולין?
אודה לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרוול מטפל בסכרת
פרופ` אחמד מחג`נה29/09/2009גם מנסיוני האישי עם מנותחים סכרתיים וגם לפי מה שכתוב בספרות יש שיפור משמעותי ואף החלמה מהסכרת באחוזים מאוד גבוהים כ- 75%
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שייכת למאוחדתשרית29/09/2009
אני שייכת לקופ"ח מאוחדת ואין לי ביטוחים מיוחדים כלומר הביטוח הכי פשוט של מאוחדת בלבד.
האם עדיין ניתן להתנתח אצל ד"ר מחאגנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית שלום
פרופ` אחמד מחג`נה29/09/2009ניתחתי חולים ממאוחדת. תצרי איתי קשר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר' מחאג'נהליטל27/09/2009
רציתי לומר לך תודה! תודה על היחס, על הטיפול ועל הדאגה.
בשבוע שעבר (יום רביעי) ניתחת אותי ואני רוצה לומר שאני מרגישה מצוין.
נותחתי באסותא חיפה והצוות שם פשוט נהדר ודאג לי לכל דבר.
אפילו שאני גרה מאוד רחוק מחיפה, בחרתי להגיע אליך ואני ממש שמחה שעשיתי את הדרך הזו.
באמת תודה לך שאיפשרת לי להתחיל בחיים חדשים.
ליטל ארד (אשדוד)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליטל שלום
פרופ` אחמד מחג`נה27/09/2009שיהיה לך הרבה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר ניתוח שרוולרוית26/09/2009
שלום לכולם,
עברתי ניתוח שרוול בתאריך 13/8/09 בבית חולים רמב"ם בניצוחו של דר' מחאג'נה ופרופ קראוס ומאז ירדתי 17 ק"ג. בפגישה שהיתה לי איתך (דר' מחאג'נה) לפני הניתוח דברנו על הריון עתידי , ממה שהבנתי ממך שאין בעיה להכנס להריון 1/2 שנה לאחר הניתוח. במהלך קריאה של הודעות בפורום הזה ראתי ששולה ענתה למישהי בעניין הריון שיש להמתין שנה וחצי לפחות... אשמח אם תגיב.
רוית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לאחר ניתוח
שולה זק26/09/2009שלום רוית.
משיחות והרצאות שהייתי בהן עלה רבות נושא ההריון לאחר ניתוח. אין נוסחה קבועה כמה זמן אחרי הניתוח להכנס להריון. המלצה אופטימלית לפחות שנה וחצי.
עברת ניתוח לרדת במשקל ולהשיג מטרה. . ההנאה היא הירידה הבריאה והמבוקרת במשקל. . חצי שנה לאחר ניתוח את עדיין בעיצומו של תהליך השינוי. אף אחד לא "יעניש" אותך אם תיכנסי להריון, הנושא מאוד אישי ואינדיבידואלי.
שיהיה לך בהצלחה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רוית27/09/2009תודה על התגובה המהירה.
גמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון לאחר שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה27/09/2009הנושא שנוי במחלוקת. אין בספרות הוראות ברורות לגבי הזמן האופטמלי להכנס להריון. בחצי שנה ראשונה כולפ מסכימים שכדאי לחכות מאחר וזה הזמן שיש ירידה דרסטית במשקל. לאחר מכן אם יש אפשרות לחכות, ודאי מומלץ ואם זה לחוץ והפצינטית מרגישה בטוב ממליץ לחזור על כל המדדים התזונתיים והויטמינים ובאם תקינים אפשר להתחיל לחשוב להכנס להריון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה סכנה?- תגובה
שולה זק31/10/2012נהפוך הוא
הניתוחים עוזרים למי שיש לו בעית פוריות וסובל מהשמנת יתר חולנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לצום ביום כיפור?אורית26/09/2009
עברתי ניתוח טבעת ב-1.9.09 ועדיין לא סגרו לי את הטבעת.
האם אני יכולה לצום ביום כיפור הקרוב?
צום קל לכולם ושנה טובה:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צום ביום כיפור
שולה זק26/09/2009אין קשר לניתוח ולצום.
אם את נוהגת לצום אין שום מניעה שתצומי.
חלילה, אנשים חולים לא תמיד כשירים לצום.
גמר חתימה טובה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת טבעת בשרוול קיבהפרידמן26/09/2009
אני שנה ו8 חודשים לאחר ניתוח טבעת וסגורה 3.5 סיסי. שקלתי 120 ק"ג וירדתי 40 ק"ג ואני מאוד מרוצה .התאליך היה קשה עם הקאות מרובות גם אחרי שתית מיים ,וכול ההתעסקות מסביב להקאות
בזמן הארוחה....
הייתי מעונינת להוציא את הטבעת או לפתוח אותה כי הגעתי למשקל שרציתי ולמראה אך אני בדילמה
קשה מה יקרה לאחר ההוצאה עם תחושת הרעב.אני מבינה ששרוול כן מוסט את תחושת הרעב
ואפשר לשתות מים בלי להקיא אותם.
האם במשקל החדש שלי יש סיכוי במכבי יאשר לי את הניתוח? לא הייתי רוצה להשמין שוב כי טוב לי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירה על משקל
שולה זק26/09/2009הייתי ממליצה לגשת לרופא המנתח ולפתוח מעט את הטבעת, כך שלא תגרום לך אי נוחות והקאות. דבר שבהחלט לא צריך להיות.
אין סיבה שתוציאי את הטבעת או תעברי ניתוח ננוסף. עליך להסתגל לחיים עם הטבעת. לאכול לאט, ללעוס היטב ולאכול כמויות קטנות ולהשתדל 20 דקות לפני האוכל ואחריו לא לשתות.
לא נראה לי שתוכלי לקבל התחייבות של מכבי לניתח נוסף במשקלך הנוכחי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגבלת גיליוסי פלדלר26/09/2009
שלום אני סכרתי טייפ 2 מטופל באינסולין אינני מוזן משקלי 128 קג גובה 178 ואני בן 67
האם גילי מהווה בעיה לניתוח שרוול כמובן בתנאי ששאר הבדיקות הנידרשות משביעות רצון?
אודה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנות למנתח
שולה זק26/09/2009אני ממליצה לפנות למנתח בתחום קיצוקי קיבה. תעבור סדרת בדיקות ולפי זה תחליטו את המשך הדרך.
הגיל בלבד לא אמור להוות מכשול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל וניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה27/09/2009בגילך מאחר ואתה סכרתי קשה ממליץ לשקול ברצינות את הניתוח. ניתחתי חולה סכרתי בן 75 וכרגע הוא מאוזן
תוכל ליצור איתי קשר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- BMI גבוליקטנטן25/09/2009
שלום,
אני מעוניין לבצע ניתוח שרוול באסותא חיפה (נפגשתי עם ד"ר דוד חזן)
אני חבר בקופ"ח כללית (מושלם) ומבוטח בביטוח מורחב של הראל הכולל ניתוחים פרטיים (לא ציינית בפני ד"ר חזן).
התחלתי הליך, ה-BMI שנקבע לי 38.3. נשלחתי לבדיקות נוספות.
בינתיים התוצאות שבידיי:
לחץ דם - 130/90 (מבדיקה אחת בלבד !)
בדיקות דם חריגות/גבוליות:
UREA - 50
GLUCOSE - 93
CHOLESTEROL - 200
CHOLESTEROL LDL - 126
US בטן עליונה נקבע לי לתחילת אוקטובר.
האם יש לי סיכוי לאישור הניתוח בדרך כלשהי ? האם הביטוח הפרטי (הראל) יכסה את מה שקופ"ח אולי לא תאשר ?
נא תשובתכם, אני כוסס ציפורניים ומחכה בלחץ לתשובה. מאוד רוצה לבצע את הניתוח.
קטנטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים
שולה זק25/09/2009עם הבדיקות ומכתב של דר' חזן עליך לפנות לקופה שלך, על מנת לקבל התחייבות לניתוח.
אין טעם לקסוס ציפורניים ולהיות עצבני, אנחנו מעל דפי הפורום לא נוכל להנפיק לך התחייבות.
לגבי ביטוחים אלו או אחרים, זה לא רלוונטי לכאן.. זה מולך והביטוח.
שנה טובה ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקטנטן
פרופ` אחמד מחג`נה25/09/2009אני מבין ללבך.
אומנם ה - BMI הוא גבולי אבל הלחץ דם שלך הוא גם גבולי למעלה.
יש לי הרגשה שעם מאמץ לא גדול (מכתב המפרט את הצורך בניתוח..)תקבל התחיבות. כבר ניתחתי פציינטים במצב שלך. אם תרצה יותר אנפורמציה תוכל להתקשר אלי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
קטנטן29/09/2009שלום ד"ר מחג'נה,
היום שדיברתי עם ד"ר חזן והקראתי לו את הנתונים שרשמתי כאן הוא הגיב שאין אינדקציה.
כששאלתי אותו (ללא אזכור ההתכתבות בינינו) האם אפשר להגיש בקשה חריגה, הוא אמר לי שמבחינתו, כל עוד אין אינדיקציה (יש עדיין US שלא ביצעתי) הוא לא מתכוון לנתח אותי.
בניגוד אליו התשובה שלך קצת שונה וכנ"ל לגבי תשובה דומה שקיבלתי במלב"י שמוכנים לעשות מאמץ שאני אקבל את האישור (אני מעדיף להיות מנותח בחיפה ולא בת"א). למה יש הבדל בגישות ? האם אפשר ליצור אתך קשר ישיר, כיצד ובאיזה שעות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
קטנטן29/09/2009שלום ד"ר מחג'נה,
היום שדיברתי עם ד"ר חזן והקראתי לו את הנתונים שרשמתי כאן הוא הגיב שאין אינדקציה.
כששאלתי אותו (ללא אזכור ההתכתבות בינינו) האם אפשר להגיש בקשה חריגה, הוא אמר לי שמבחינתו, כל עוד אין אינדיקציה (יש עדיין US שלא ביצעתי) הוא לא מתכוון לנתח אותי.
בניגוד אליו התשובה שלך קצת שונה וכנ"ל לגבי תשובה דומה שקיבלתי במלב"י שמוכנים לעשות מאמץ שאני אקבל את האישור (אני מעדיף להיות מנותח בחיפה ולא בת"א). למה יש הבדל בגישות ? האם אפשר ליצור אתך קשר ישיר, כיצד ובאיזה שעות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליצור קשר
פרופ` אחמד מחג`נה01/10/2009תוכל ליצוא איתי קשר טלפוני מחר בשעות 11-12
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על השיחה היום, עודדת אותי
קטנטן02/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכן המקום הטוב ביותר לביצוע ניתוחמויאל משה24/09/2009
השבוע קיבלתי אישור ממכבי לביצוע ניתוח קיצור קיבה ועדין לא קבעתי היכן ומי יבצע
מה ההמלצות שלכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קביעת תור לניתוח
שולה זק24/09/2009יש להתחשב באזור המגורים ובהתחייבות שהקופה נותנת. לא ציינת איזה ניתוח אתה עושה.
כל המנתחים הם כירורגים בכירים,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסביר להניח
ליאור25/09/2009ש99% מהאנשים ימליצו לך על המנתח שניתח אותם - כל אחד והמלאך שלו :-).
במקרה שלי זה דר מחג'נה.
בקשר לאיפה : אני נותחתי באסותא בחיפה הייתי מרוצה מאוד - ממליץ בחום.
מה שלא תבחר שיהיה המון בהצלחה .
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
שולה זק25/09/2009כל הרופאים הם כירורגים בכירים שהתמחו גם בתחום ניתוחי קיצור קיבה. ילא כל הרופאים מבצעים את כל הניתוחים, כך שיש לברר נתון זה מראש.
יש לברר בקופה לאן מקבלים התחייבות .
כל קופה עובדת עם מרכזים אחרים ועם רופאים שונים. יש לקחת בחשבון גם את האזור הגאוגרפי.
שנה טובה וגמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנת יתרחלי24/09/2009
אני שוקלת 108 ק"ג אני מעונינת לעבור ניתוח קיבה שרוול הגובה שלי 1.58 אני נימצאת בקרטריונים של ניתוח קיבה האם יש סיכונים לניתוח אני סובלת מאוד מהעודף משקל אשמח מאוד אם הקבל תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח
שולה זק24/09/2009בכל ניתוח יש סיכונים (נתחיל בהרדמה). אני מציעה לך לקבוע תור לכירורג ולקבל ממנו הסבר על הניתוחים וגם על הסיכונים.
על פי הנתונים שמסרת ה - BMI שלך 43.2 והשמנת היתר מאוד מסוכנת וגורמת לנזקים בלתי הפיכים.
תוכלי ליצור קשר בכל עת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההשמנה היא הסיכון
פרופ` אחמד מחג`נה24/09/2009ארגון הבריאות העולמי הגדיר את השמנת יתר חולנית כמחלה כרונית אשר גורמת הרבה מחלות. ניתוחלהשמנת יתר במרכז טוב כרוך בסיכונים באחוזים נמוכים.
להסבר יותר מעמיק על הניתוחים הסיכונים והתועלת תוכלי לקבוע פגישה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת הסכרתליבנה24/09/2009
מזה כ- 10 שנים שאני סובלת ממחלת הסכרת ובחצי השנה האחרונה התחלתי גם להזריק אינסולין (כ-50 יח' ביום). עדיין איני סובלת משום מחלה נלוות לסכרת ברוך השם ובסה"כ אני בריאה ו אני עומדת בזמן הקרוב לעבור ניתוח שרוול.
רציתי לדעת האם גם במקרה של נטילת אינסולין הסכרת יכולה להעלם לאחר הניתוח או להתאזן ולהפסיק עם האינסולין?
תודה מראש על התשובה.
ליבנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטבה במצב הסוכרת
שולה זק24/09/2009אי אפשר להגיד מראש אם הסוכרת תעלם . מה שכן יחול שיפור במצבך ויתכן אך החלמה מלאה.
האם את בהשמנת יתר ועומדת בקריטריונים לניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח להשמנה כטיפול בסכרת
פרופ` אחמד מחג`נה24/09/2009עבודות מחקר הראו שיש שיפור ניכר במחלת הסכרת וגם העלמות של המחלה ב 80% מהמקרים. מהנסיון שלי השיפור מתחיל בשבועות ואפילו ימים לאחר הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"ר מחג'נהמירב23/09/2009
שמי מירב ונותחתי על ידך בחודש שעבר(שרוול)
לא יכולתי להגיע לביקורת ב2.9 ובשל כך
אני שואלת מה הלאה?צריך לעבור ביקורת מפעם לפעם?
יש לי כאבים מעומעמים בצד שמאל באזור של הנקז
בעיקר כשאני שוכבת על הבטן האם זה טבעי?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים עמומים
פרופ` אחמד מחג`נה23/09/2009בהחלט זה טבעי וזה משתפר עם הזמן
מאוד חשוב לבוא אלי לביקורת. מבקש שתקבעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החדרת בלון לצורך ירידה במשקליעל פ23/09/2009
בעלי סובל ממחלת ריאות כרונית
משקלו 94 ק"ג
הוא מעוניין בהחדרת בלון במחשבה שירידה במשקל תקל על הנשימה
נסיונות של שנים להורדה במשקל לא צלחו
למי לפנות?
תודה
יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?
יעל פ28/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלון
שולה זק28/09/2009עד כמה שידוע לי לא עושים זאת היום.
שיטת הבלון היתה יעילה רק ל - 6 חודשים ולא הביאה לשינוי הרגלי אכילה ולשמירה על ירידה במשקל לאורך זמן.
אם בעלך סובל מהשמנה חולנית בליווי מחלות רקע אני ממליצה לפנות לרופא כירורג בתחום ניתוחי הקיבה להתיעצות .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול
יעל פ01/10/2009מה זה ניתוח שרוול והאם הוא רלוונטי במקרה של בעלי. כתבתי בלון אבל התכוונתי לשרוול
ניתוח בהרדמה כללית לא בא בחשבון בגלל מצב הריאות. גם ניתוח הרניה עשו בהרדמה מקומית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיעצות עם רופא
שולה זק01/10/2009עליכם לפנות לרופא כירורג בתחום ניתוחי קיבה ולהתיעץ איתו. על פי הבדיקות ומצבו הכללי של בעליך יוכל ליעץ איזה ניתוח לעבור, אם בכלל.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחדרת בלון לקיבה
פרופ` אחמד מחג`נה28/09/2009למיטב ידיעתי השיטה הזו אינה מאושרת ע"י משרד הבריאות.
לי אין שום נסיון בשיטה הזו. צר לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן להתקשרותאורית123/09/2009
אני מעוניינת לדבר איתך בשעות הערב -אם תוכל לאמר לי מתי אוכל להתקשר אני אשמח.
ראיתי שהשארת לי הודעה ב16/09/09 אך ראיתי זאת מאוחר מידי.מצטערת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכל עת
שולה זק23/09/2009שלום אורית
תוכלי לצלצל אלי בכל עת שנוח לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על ההטעיה
אורית123/09/2009אבל התכוונתי לד"ר מחאדג'נה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתקשרי לרופא
שולה זק23/09/2009050-2063521
תתקשרי אליו ותשאירי הודעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקשרות
פרופ` אחמד מחג`נה23/09/2009תוכלי לדבר איתי מחר בשעות הערב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי נעימות
אורית129/09/2009ד"ר מחאדג'נה שלום
יצרתי איתך קשר בשבוע שעבר בשעות הערב בעיקבות הודעה שהשארת לי בפורום והיית עסוק בעינייני בית חולים,מאז יש בי רצון עז לשוחח עימך אך אין אני חשה בנוח ליצור קשר בערב מאחר ואני לא רוצה להפריע לך בחייך הפרטיים.
בעיקרון הייתי רוצה לדעת אם למרות שפניתי דרך הקופה למנתח אחר שהפנה אותי לסידרת בדיקות(שעשיתי) אני יכולה לגשת אליך להתיעצות?האם אתה מנתח בעוד בית חולים פרט לרמב"ם?האם זה נכון שלפני חודש נפטרה חולה בבית החולים במהלך ניתוח שרוול?וממה?
ואיך קובעים אליך תור דרך הקופה ואיפה אתה מקבל דרך הקופה?
דרך אגב אני בת 35.5 שוקלת 131 ק"ג וההגובה שלי הוא 1.72 ס"מ ה-B.M.I שלי הוא 45 ואני סובלת מלחץדם גבוה מאז ההריון הראשון שלי שהיה לפני 4.5 שנים,מה שאומר שלעניות דעתי אני עומדת בקריטריונים הנדרשים לניתוח.
מודה מראש על כל התיחסות מצידך להודעותי מהיום הראשון שלי בפורום.
תודה תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
פרופ` אחמד מחג`נה01/10/2009אורית שלום
צר לי שלא יכולתי לדבר איתך באותו ערב.
את יכולה לפנות אלי להתיעצות. אשמח מאוד. איזה קופה את ואיפה את גרה??
אני מנתח ברמב"ם ובאסותא חיפה
לגבי החולה היא נפטרה לאחר ניתוח שרוול. לא אני ניתוחתי אותה ולא במחלקה שלי ועל כן לא ברור לי מה הסיבה. על כן לא רוצה להרחיב בנושא.
אני ניתחתי והשתתפתי בקרוב ל 200 ניתוחים עם תוצאות מאוד מאוד טובות.
את יכולה לרים אלי טלפון אפילו הערב או מחר בשעה 10-11
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הפתרון לאלה שאוהבים מתוקיםיוסי23/09/2009
לפני עשר שנים עברתי ניתוח טבעת שקלתי אז 123 ק"ג (180 ס"מ) והיום לאחר סגירת הטבעת פעמיים, ולאחר שירדתי 10 ק"ג עליתי בחזרה את הכל כולל ריבית והצמדה ואני שוקל 135 ק"ג. הניתוח כנראה לא התאים לי מכיוון שאני אוהב מתוקים וכמעט לא אוכל בשר, כך שהטבעת למרות שהיא סגורה היא לא אפקטיבית.
האם מעקף קיבה או שרוול מתאימים למי שאוהב מתוקים? או שרק מעקף תרסריון מתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרון לאוהבי מתוק
שולה זק23/09/2009ניתוח מעקף הוא פתרון לאוכלי מתוק.
תקבע תור לרופא כירורג ותתיעץ איתו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)