מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלום לכולם, שאלה חשובה עבורי....אביה01/01/2010
שלום..אני בתור אדם כמלפני הניתוח ההיתי טיפוס רגוע מאוד, ושלווה הייתה בי...
לאחר הניתוח...
הגוף ניכנס למצב של עצבים יתרים...
ועל דברים שלפני כן, לא קראו לי דברים כאלה...
זה בגלל שהגוף בגמילה במידה מסויימת?
עקב הניתוח השרוול שעשיתי...
כי מבחינת החיים, כרגע אין לי חשק לאכול, אבל זה כאילו שהגוף נילחם מול עצמו?
זה אפשרי?
מה קורה לי?
אני רוצה לדעת עם השינויים הללו נובעים מהניתוח עצמו?
והאם זה בסדר?
לילה טוב
אביה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמודדות עם השינוי
שולה זק01/01/2010שלום אביה.
ללא ספק שהגוף עבר סטרס - מהפך, אליו הוא צריך להתרגל וגם את.
לא פרטת מה את מרגישה וגם כמה זמן את אחרי הניתוח, כך שקשה לי להתייחס פרטני.
את לא אמורה להיגמל מאוכל. את אמורה לאכול בכמויות קטנות וכל כמה שעות. כדאי לפנות לדיאטנית ולקבל ממנה תפריט וליווי במהלך החודשים הראשונים.
אני מקווה שהתוצאות לא יאחרו להגיע והירידה במשקל תעודד אותך ותראי שאת בדרך הנכונה וכך גם המתח ירד.
תוכלי ליצור קשר בכל עת.
בהצלחה ושנה טובה ובריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הודעה ל"אדם שפוי"שולה זק31/12/2009
הנהלת הפורום לא מחקה הודעה ותמיד השתדלנו לענות בצורה ענינית לכל שאלה ופניה.
צר לי שנאלצתי למחוק את הודעותייך.
פרופסור רובין, הינו רופא וכירורג בעל שם ומומחה בניתוחי קיצור קיבה (בין היתר). הינו ידוע במקצועיותו ואחריותו לחולים הפונים אליו.
אם פרופסור רובין מצא לנכון להפנותך לפעילות גופנית ולדיאטה, כנראה אינך עומד באינדיקציות לניתוח ובשלב זה לא מתאים לניתוח קיצור קיבה.
דיאטה ופעילות גופנית אינן מילים מגונות. גם לאחר ניתוח קיבה יש לשמור על דיאטה ותזונה נכונה שמקבלים מדיאטנית ולשלב פעילות גופנית כחלק משינוי אורח החיים.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופש הביטוי
אדם שפוי31/12/2009לגברת הנכבדה
כנראה שהאובייקטיביות של הפורום נתונה לפרשנות
עם כל הכבוד לך ולרופא המהולל גם אם הוא חושב למרות משקלי הרב שאיני זקוק לניתוח דעתו האישית לגביי חיי הפרטיים אינה רלוונטית וסגנון דיבור כמו לילד בן חמש הוא זילזול בכבוד הפציינט אם בכלל הוא שמע על מושג שכזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת (תודה)חן29/12/2009
תודה רבה לגבי התשובה המהירה.
מה בנוגע לחוקן? יעשו בבי"ח? או שאין צורך היות וזו הקיבה ולא המעיים?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוקן
שולה זק29/12/2009עד כמה שידוע לי לא עושים חוקן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי זיוה
ליאור30/12/2009לפני הניתוח לא עשו לי חוקן , וגם לא הייתי צריך לעשות דיאטת נוזלים.
צריך לקחת בחשבון שלכל רופא ולכל בית חולים נהלים ומנהגים שונים.
אותו דבר לגבי קטטר יש כאלה ששמים ויש שלא , ואפילו נקז - יש כאלה שמשאירים שבוע יש כאלה שיום...
אם זה מטריד או מלחיץ אותך , כדאי לשאול את הרופא עצמו .
איפה את אמורה לעבור את הניתוח ואצל מי ?
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני הניתוחחן29/12/2009
יש לי שאלה אולי קצת מביכה אבל מעסיקה אותי.
רציתי לדעת האם מספיק להיות בצום של 8 שעות לפני הניתוח? (ככה הנחו אותי) והאם הצום כולל מים?
כרגע אני בדיאטת חלבונים(ללא פחמימות כלל) האם יום לפני הניתוח לעשות דיאטת נוזלים?
מעבר לזה רציתי לדעת האם לפני הניתוח יעשו חוקן?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנחיות לפני ניתוח
שולה זק29/12/2009הצום הוא מוחלט. 8 שעות ללא אוכל וללא מים.
למה לעשות דיאטת נזלים יום לפני הניתוח? אין צורך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר מחג'נהליבנה29/12/2009
שורוולתי אצלך לפני חודשיים ואני מרגישה מצויין וירדתי כבר כ- 17 ק"ג.
יש לי 2 שאלות בבקשה?
האם אפשר כבר להתחיל עם כפיפות בטן (מצטערת על השאלה הטיפשית אבל פה ושם שמעתי כל מיני שמועות ואודה לך באם תעשה לי בהם סדר:))).
בנוסף, האם באיזשהו שלב לאחר הניתוח, צריך לעבור איזשהו צילום קיבה כדי לראות שהכל בסדר שם? או שאני סתם היסטרית..
המשך יום נעים.
ליבנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט לאחר שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה29/12/2009ליבנה שלום
שמחתי שאצלך הכל בסדר.
לגבי ספורט כולל כפיפות בטן את יכולה לעשות בהדרגה
שיהיה לך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת אודות מועד הניתוחתהל29/12/2009
ד"ר מחג'נה שלום!
בשבוע שעבר שבתי אל הרופא הכירורג בביה"ח בו אני מתכננת לעבור את הניתוח. הוא ציין שמועד הניתוח ישלח אליי בדואר ולעניות דעתו המועד יהיה בעוד 6-7 חודשים, ולא לפני.
מיותר לציין כמה אני סובלת מעודף המשקל ועד כמה הוא משפיע על אורח חיי. על כן אני מעוניינת בניתוח בסביבות חודש אפריל בחופשת חג הפסח אשר במערכת החינוך... (ישנו בי"ח נוסף הסמוך לקרבת מגוריי ואוכל לבצעו שם מאחר והתורים קצרים יותר). שאלתי היא: האם אוכל במסגרת ימי החופש (שבועיים וחצי) להחלים ולהתאושש לגמרי מהניתוח ולשוב לפעילות יומית אינטנסיבית? ברור לי שישנה הסתגלות ארוכה לאורח חיים חדש והרגלי אכילה חדשים לאחר מכן, אך אני מתייחסת לחוזק הגופני.
אודה לתשובתך,
תהל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה לאחר ניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה29/12/2009ההחלמה מהניתוח תלויה בהרבה בך. חלק גדול מהמנותחים שלי חזרו לפעילות יומית בעבור שבועיים, חלק אפילו לפני כן וחלק קטן לקח לו יותר זמן.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
תהל29/12/2009כח הרצון שלי גדול. לפני כשנה ילדתץי בניתוח קיסרי, כהר האותו הערב קמתי מהמיטה ולמחרת תפקדתי באופן עצמאי, על אף הכאבים.
שוב תודה וערב נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הליך הניתוחחן27/12/2009
בעוד כשבועיים אני אעבור ניתוח שרוול קיבה.
מקריאה הבנתי כי את סגירת הקיבה החדשה שנוצרה סוגרים ע"י מהדקים (סיכות) דבר שיכול אח"כ להביא למצב של דלף.
רציתי לדעת אם כן מדוע לא תופרים את החתך? והאם יש דרך כמטופל להימנע מדלף? דיאטה מיוחדת? מנוחה? וכו'...
בתודה מראש,
חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי חן
ליאור28/12/2009בקשר לשאלת התפרים \ סיכות אני אשאיר את זה לדר' מחגנה ...
לגבי ההחלמה ודברים שצריך לעשות - אמרת בעצמך את הדברים העיקריים : מנוחה של כשבועיים , וחזרה לפעילות גופנית או שיגרה בהדרגה.הדבר השני והחשוב הוא התזונה :
בשבועיים - שלושה הראשונים אחרי הניתוח הכלכלה היא בעיקר נוזלית ורכה , ואח"כ, בהדרגה ולפי הנחיית הדיאטנית , מוסיפים דברים "חדשים" במרקמים קשים יותר .
המון בהצלחה , תעברי את זה מהר ובקלות.
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכות בניתוח שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה28/12/2009בכל המקרים של חיבור או כריתה של אברים במערכת העיכול אנחנו משתמשים בסיכות שזה אמצעי מאוד אמין. הרבה עבודות נעשו שהוכיחו את אמינות המכשירים האלו. ובאם הטכניקה הניתוחית מדויקת אחוז הדלף בניתוחי שרוול הוא קטן מאוד (פחות מ - 2%).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההתייחסות והתשובות :)
חן28/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חן
אור198028/12/2009אהלן, אני שמחה ששאלת את השאלה הזאת כי גם אני תהיתי לגבי אותו נושא.
אני מתנתחת באסותא חיפה ב1/1, מה התאריך שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון בהצלחה
חן31/12/2009אור שיהיה לך המון בהצלחה! שמעתי רק דברים טובים על תוצאות הניתוח בטוחה שיהיה בסדר ואת מתחילה חיים חדשים!
אני אנותח ב-7/1 באסותא ת"א (רמת החייל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה גם לך
אור198031/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה......אני......26/12/2009
האם יש צורך בבדיקה פסיכאטרית לחברי קופ"ח כללית?
והאם יש צורך בוועדה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
שולה זק26/12/2009עד כמה שידוע לי בכללית אין ועדה כמו במכבי. יש צורך בבדיקת פסיכיאטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטתlibby25/12/2009
כשהחלטתי לראשונה לעבור ניתוח רציתי לעשות את זה ליד הבית, כיון שאם קורה משהו לא אצטרך לרוץ בכל הארץ... אבל אז, אחרי חיפושים מצאתי הרבה המלצות על מנתחים שונים בבתי חולים שונים והחלטתי ללכת לכיון של תל השומר.
הוריי רוצים שבכל זאת אעשה את זה ליד הבית מאותם סיבות של מקרה של סיבוכים ואיך הם יגיעו כל יום לתל השומר...
אשמח לשמוע גם על מנתחים "ליד הבית", מישהו התנתח אצל ד"ר ליברנט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנתחים בכירים
שולה זק25/12/2009שלום ליבי
כל המנתחים הם מנתחים בכירים שהתמחו בין היתר גם בניתוחי קיצור קיבה.
דר' סיגל ליברנט בהלל יפה כירורגית טובה, גם דר' סקרן עובד שם בתחום. כל הכירורגים בבית חולים הציבוריים במאיר, רמבם, כרמל, בני ציון, איכילוב, תל השומר, צפת, פוריה, ובטח שכחחתי כמה בדרך הם כירורגים טובים מאוד והם גם אלה המנתחים באסותא, אלישע, מדיקל סנטר וכו'.
לכי במחשבות חיוביות ובנחשות לניתוח שאת הולכת לקראת שינוי טוב בחייך. ז למה לחשוב רע...אם וכאשר ואולי יקרה משהו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי הצום ביום ראשוןמרד25/12/2009
האם מותר לי לצום ביום ראשון או שזה יכול להזיק ולסכן אותי?
אני חודש וכמה ימים מהניתוח.
תודה
מרדכי מירושלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צום
שולה זק25/12/2009שלום מרדכי
לא אמורה להיות בעיה.
תוכל להתקשר למישל, שעבר ניתוח לפני כמה חודשים, ולקבל ממנו מידע לגבי התנהלות עם הניתוח מהפן הדתי.
ניתן להשיגו ב- 050-6233025.(כמובן לא מכניסת השבת עד צאתה).
בהצלחה בדרכך החדשה.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר מחאג'נהגלית מירושלים24/12/2009
שלום ד"ר! נותחתי אצלך ברמב"ם לפני 4 חודשים ולפעמים יש לי צרבות. אני לוקחת לוסק כל כמה ימים . אני צריכה לקחת בקביעות? כמה צריך לקחת ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר LOSEC
פרופ` אחמד מחג`נה24/12/2009שלום גלית
מה שלומך?
רצוי לקחת קבוע במשך חודש או שניים תקחי 20 MG ליום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
גלית מירושלים27/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרבות
ליבנה27/12/2009קניתי בבית הטבע כדורים לצרבות על בסיס פאפיה והם עוזרים מאוד (ניתן לקחת עד 3 בבת אחת)
הם עוזרים מאוד והם לא תרופה (הם אפילו טעימים). תנסי אותם.
ממשורוולת בת חודשיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
גלית מירושלים27/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לגבי בדיקותשולי23/12/2009
הייתי אצל רופא המשפחה אני בקופ"ח כללית ולפי הבנתי אין צורך בביקור אל פסיכיאטר......
הבדיקות שניתנו לי הן:
אולטראסאונד בטן עליונה
צילום ו.ק.ת
צילום חזה
איסוף שתן
ובדיקות דם
לאחר שאעשה את כל הבדיקות הנ"ל אפגש עם הרופא המנתח....בתקווה רבה שזה יהיה ד"ר מחאג'נה.
ה BMI שלי הוא 41.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
ליאור23/12/2009בהצלחה בדרך שהתחלת בה היום.
אם תצטרכי עזרה או שאלה כל שהיא - את מוזמנת
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך.....
שולי23/12/2009כן התהליך החל היום.......התבשלתי עם מחשבות על הניתוח מספר חודשים...... והתקבלה ההחלטה......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת כירורג
שולה זק24/12/2009ציינת שאת חברת כללית. איפה את גרה? ואם קבעת כבר תור למנתח? את יכולה לעשות תור עצמאית לכירורג ואם את בוחרת בדר' מחג'נה את יכולה לקבוע לרמב"ם או לאסותא חיפה.
עליך להצטייד בהתחייבות של הקופה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גרה ב..
שולי24/12/2009תודה רבה לך על ההתעניינות והמענה המהיר.....
אני גרה בכרמיאל.... למיטב הבנתי עדיף לעשות קודם את הבדיקות ואז לקבוע תור לרופא המנתח .
שתי חברותיי נותחו אצל ד"ר מחאג'נה וכמובן שהן מרוצות מאוד..... עם תוצאות נפלאות.. אז אני ארצה לעבור אצלו את הניתוח.
השלב של אישור הקופה זה לאחר שאעשה את כל הבדיקות ואגש לייעוץ אצל הרופא.
אני מאוד מקווה שאני לא טועה... ואם כן אשמח להכוונה.....
בתודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרצוי להגיע לכירורג
שולה זק24/12/2009אני חושבת שרצוי לעשות תור לדר' מחג'נה ולקבל ממנו את רשימת הבדיקות אותן עליך לעבור. לפי מועד התור תדעי מתי לעשות בדיקות. אם את בוחרת להגיע לאסותא בחיפה התור קצר. אם את בוחרת להגיע לרמב"ם התור ארוך יותר. המנתח נותן לך רשימה מסודרת של בדיקות איתה את ניגשת לרופא המטפל והוא נותן לך את ההפניות לבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדיקות הנחוצות לצורך ניתוח שרוולשולי23/12/2009
אשמח לדעת את רשימת הבדיקות הנחוצות לניתוח שרוול.....
אני מעוניינת לעבור את הניתוח אצל ד"ר מחאג'נה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רשימת בדיקות
שולה זק23/12/2009אני מבינה שהיית בקשר עם ליאור והתעדכנת ברשימת הבדיקות.
יש רשימת בדיקות שהם ברוטינה ף דם שתן, צילום חזה. לגבי ניתוחי קיבה יש צורך בבדיקות נוספות כמו ושט קיבה, פגישה עם פסיכיאטר ועם דיאטנית. לעיתים הרופא דורש בדיקות נוספות כמו גסטרוסקופיה, אולטרסאונד בטן.
הכי נכון. לתאם תור לרופא ולקבל ממנו את כל הבדיקות וההסברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולשולי23/12/2009
שלום,
אני מועמדת לניתוח שרוול
יש לי שאלה ... לגבי צילום חזה ...האם יש צורך בצום לפני הצילום?
תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין צורך בצום לצילום חזה
שולה זק23/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולננרונית מעכו ני21/12/2009
בי אם אי שלי 44 יש מצב לעשות ניתוח על חשבון קופת חולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב שלום רונית
ליאור21/12/2009BMI 44 עומד בקריטריונים של קופות חולים להשתתפות - לכל קופה יש השתתפות שונה ,ותלוי כמובן איפה את מתכוונת לעבור את הניתוח .
באיזו קופת חולים את ואיזה ביטוח יש לך ?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים ועליות
שולה זק21/12/2009שלום לך
לפי דבריך BMI 44 את עומדת בקריטריונים.
הניתוח נמצא בסל הבריאות והוא ללא עלות כספית לעומדים בקריטריונים ועוברים הניתוח בבתי חולים ציבוריים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)