מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- זהו הביקור הראשון שלי פה...מוטי26/08/2009
ד"ר נכבד, אני בן 62 ו BMI 34 ואני שוקל לערוך ניתוח.
אני מבאר-שבע ואין לי בעייה להגיע לרמב"ם אם יהיה צורך.
הדילמה היא טבעת או שרוול - אני דווקא לא זללן של מתוקים.
בעייה מולדת היא שיש לי בקע בסרעפת האם נתון זה מפריע ?
האם אפשר לקבל קישור או הסבר בעד ונגד בניתוח שרוול לעומת טבעת
האם אפשר להתייעץ איתך טלפונית (בגלל המרחק)
אני חבר קו"ח כללית עם מושלם - פלטינום האם יש השתתפות שלהם
הערה : עברתי לאחרונה בדיקת גסטרוסקופייה
תודה על מענה בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים
שולה זק27/08/2009שלום מואי
לניתוחי קיצור קיבה יש קריטריונים ברורים והם ללא עלות כספית למי שעומד בהם, מאחר והניתוחים נמצאים בסל הבריאות.
עם BMI 34 אתה לא עומד בקריטריונים.
תוכל להתייעץ עם דר' מחג'נה בכל עת לאחר ה 1.9 כי הוא בחו"ל 050-2063521* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתזהבה26/08/2009
היי אני בת 39 BIM 38 מיואשת מנסיונות דיאטה מעוניינת לעשות ניתוח קיצור קיבה האם זה כדאי לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בריאות
שולה זק26/08/2009שלום זהבה
ניתוחי קיצור קיבה נועדו לאנשים עם השמנת יתר חולנית שניסו כל דרך לרדת במשקל ולא הצליחו. לא מדובר על "כדאי" אלא על בריאות, ןעל כן ניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים שהם ברורים: BMI 35-40 עם מחלות נלוות (לחץ דם, סוכרת, כולסטרול) או BMI 40 ומעלה כל אחד.
ציינת שה -BMI שלך 38, אם את עומדת בריטקיונים, הייתי מציעה שתגשי לרופא מנתח תקבי ממנו הסבא על סוגי הניתוח ותוכלי לקבל החלטה מה את עושה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הצלחתי ללא ניתוח בקבוצה חדשנית
אורית26/08/2009אני משתתפת בקבוצה מצויינת בתל אביב לנשים בלבד.
המודל נקרא rehab, והוא מתייחס לאכילה כאל התמכרות, ולאכילה שפויה כאל גמילה.
יש לזה כוח אדיר. אני עשיתי שינוי אמיתי לראשונה אחרי שנים של דיאטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוח שרוולor25/08/2009
שלום רב,
אני הולכת לעבור ניתוח שרוול קיבה(בע"ה) עוד חודש ויש לי פחד מאוד גדול לחזור להתקפי האכילה לאחר הניתוח, היום (לפני הניתוח) אני יודעת שאעשה הכל על מנת לשנות את אורח החיים שלי לאורח חיים בריא אבל הפחד לא עוזב אותי,
איזו עזרה לדעתכם כדאי שאקבל ואיך אני יכולה להמשיך במסלול לחיים בריאים אותו אתחיל בעוד כחודש מהיום?
תודה רבה
אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהלות לאחר ניתוח
שולה זק25/08/2009שום אור
חששותיך לגיטימיים, את מבחינתך עומדת בפני הבילתי נודע. קשה להבין שאחרי ניתוח עוד בלי לעשות כלום, כל ההתנהלות משתנה. הכניתוח הוא למעשה כלי שעוזר לך להתנהל נכון בכל הקשור לאוכל ולהרגלי אכילה.
את מוזמנת להתקשר אלי ואשמח לעזור בתמיכה ובהסברים.
כמו כן תוכלי לדבר עם אנשים שעברו את הניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד ניתן לקבוע תור לייעוץליטל24/08/2009
אצל דר' מחאג'נה? אני מעוניינת לבוא לפגישה באופן פרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קביעת תור לדר' מחג'נה
שולה זק25/08/2009דר' מחג'נה בכנס בחו"ל עד 1.9 תוכלי לצלצל אליו לאחר תאריך זה ולקבוע אצלו תור , אם הוא מקבל פרטי 050-2063521.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחר ניתוחשרית24/08/2009
שלום בעלי היום מתאשפז לניתוח קיצור קיבה מחר ב 10 בע"ה הניתוח קיצור קיבה בעלי הוא שוקל 240 בערך ואני מאוד מפחדת רציתי לדעת אם יש איזה סיכון בניתוח הזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
שולה זק24/08/2009שלום שרית
ראשית שיהיה בשעה טוב ובהצלחה.
הסיכון המייד הוא מצבו הנוכחי. במשקל כזה שהוא חשוף למחלות רקע הגורמות לנזקים בלתי הפיכים.
בכל ניתוח יש מן הסיכון - ניותח זה ניתוח ובהרדמה מלאה.
אנחנו נחשוב חיובי ואני בטוחה שבעליך יעבור את הניתוח בהצלחה ותוך זמן קצר ניתן יהיה להרגיש בתוצאות, במיוחד בפן הבריאותי/תפקודי.
היכן עובר עליך את הניתוח, איזה סוג ניתוח ומי המנתח?
אשמח לענות על כל שאלה וניתן ליצור עימי קשר בכל עת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחו תניתוח למחר
שרית25/08/2009דחו לו תניתוח כי אין מקום בטיפול נימרץ נשמתי הוא עובר בסרוקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
שולה זק25/08/2009מי מנתח בסורוקה ואיזה סוג ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבאנונימית23/08/2009
אני בת 24
שוקלת בין 94 קג ל 92 (תלוי באיזה משקל נשקלתי)
וגבהי 159
מה שאומר שהBMI שלי לא עובר את ה40..
ואין לי שום מחלה נלוות שקשורה להשמנה מלבד דלקות מאמץ ברגליים צלקות שפשוף בירכיים הפנימיות ועומס פיזי גדול
מה שכן, סבי ז"ל נפטר בגיל צעיר מסוכרת ובעיות לב
וכמו כן, אמי סובלת מגיל יחסית צעיר מסוכרת נרכשת ואי סדירות בפעימות הלב וגם סבלה מכולסטרול..
אני סבלתי בעבר מקצת כולסטרול וחוסר B12 אבל כרגע הכל מאוזן..
אני לא רוצה להיות דור שלישי למחלות הללו,
אני מאד סובלת מלחיות את חיי הבוגרים כאדם שמן..
מה הסיכויים שלי לאישור ניתוח שרוול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים
שולה זק24/08/2009שלום לאנונימית
ה BMI שלך 37.1 כפי שציינת אינך עומדת בקריטריונים ואני שמחה לשמוע שבריאותך תקינה ומקווה שכך יהיה גם בעתיד.
אני ממליצה לחשוב לכיוון קבוצת תמיכה: דיאטה קלאב, שומקי משקל, חלי ממן וכו'....ובעזרת דיאטנית, תפריט מאוזן, פעילות גופית וקבוצה תומכת, אני משוכנעת שתצליחי להגיע להישגים. לשנות הרגלי אכילה ולאמץ אורח חיים בריא לטווח ארוך.
אשמח להיות לעזר בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב שתדעו....מירב23/08/2009
שלום,
אני שבוע אחרי הניתוח,לא נורא כמו שחשבתי
נותחתי ברמב"ם ע"י ד"ר מחגנה המדהים
לא רק ידיים טובות יש לו אלא גם לב זהב (לא פחות חשוב)
צוות חדר ניתוח מקסים(חשוב).
אני ועוד מנותחת היינו יחד והרופא הזה
התייחס אלינו כמו בבייביס שלו.הגיע לבדוק
לשאול ,לעודד, לצחוק,להחמיא.פשוט מדהים.
המון תודה על הכל
מירב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה מירב
פרופ` אחמד מחג`נה23/08/2009תודה מירב
שיהיה לנו בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולליבנה23/08/2009
האם בניתוחי שרוול נכרת חלק מן הקיבה? או שהקיבה מוקטנת? איך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שרוול
שולה זק23/08/2009אכל בניתוח זה נכרת חלק מהקיבה ומשאירים קיבה קטנה בצורת שרוול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
ליבנה23/08/2009תודה על התשובה המהירה.
סליחה על ההטרדה, אבל מהו הגודל שנכרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרווך
שולה זק23/08/2009בניתוח שרוול קיבה מסיר המנתח כ-75% מנפח הקיבה ויוצרים קיבה חדשה בצורת צינור המשכי לושט שמבוסס על העקומה הקטנה של הקיבה. בכך מוגבל נפח הקיבה לארוחות של 50 סמ"ק, צעד שתורם לירידה ניכרת במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול
פרופ` אחמד מחג`נה23/08/2009הניתוח מבוצע בשיטת החורים "לפרוסקופיה" בו אנחנו כורתים כ- 70-80% מנפח הקיבה. בנוסף להקטנת הקיבה מורידים רמות הורמון הגרילין "הורמון התאבון והרעב" אשר מופרש בחלק זה של הקיבה.
בצורה זו אין הרגשת רעב והקיבה קטנה יותר
ליותר הסבר תוכלי לקבוע לפגישה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיצור קיבהאיל20/08/2009
אני בן 23 גובה 1.70 שוקל 112 קילו בערך
הBMI שלי 38.75
רציתי לדעת מה האופציות לניתוח קיצור קיבה, מה ההבדלים ביניהם ועם מי מומלץ להתייעץ באזור באר שבע לחברי קופת חולים מכבי
בתודה מראש
איל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיצור קיבה
שולה זק20/08/2009שלום אייל,
אני ממליצה שתיכנס לאתא עמותת משקל בריא ושם תקבל מושג ראשונה על סוןגי הניתוח השונים: טבעת, מעקף ושרוול - שלושתם מבוצעים בשיטה לה-פריסקופית (ללא פתיחת בטן) ונמצאים בסל הבריאות - ללא עלות כספית למי שעומד בקריוריונים.
עם BMI 38.7 אינך עומד בקריטריונים לניתוח.
עליך לגשת לרופא המטפל ואו למרפאה שלך ולהגיד שאתה מעוניין לעבור ניתוח קיצור קיבה ולאן אתה יכול לקבל התחייבות.
www.mishkal-b.co.il
תוכל ליצור עימי קשר בכל עת ואשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכונים בניתוח שרוולאורית 119/08/2009
בהתייעצות עם כירורג נאמר לי שקיים סיכון של 1% בניתוח שרוול והסיכון הוא שאם אחד התפרים שבקיבה נפתח אז יש דליפה של מיצי קיבה לחלל הבטן וזה יוצר זיהום מאוד רציני(מקווה שתיארתי זאת נכון). שאלתי היא כמהזמן אחרי הניתוח קיים עדיין החשש שתפר יפתח?האם אכילת יתר יכולה לגרום לתפר להיפתח? כמו כן אני מטופלת של מכבי האם אני יכולה להגיע להתייעצות מולך דרך הקופה? אם כן אז היכן?תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטח שיש סיכונים. כמו בכל ניתוח,זה
אולגה01/08/2012לא הוקוס פוקוס.
אני קיבלתי קולקציית רעלים בקיבה בשבועיים אחרי הניתוח והייתי מאושפזת שבוע+ סיטי מאוד קשה.
אבל מה לעשות,צריך להיות מודעים לסיכונים, והיה לי מנתח מדהים, ואת כל הקשיים עוברים לאט לאט.
הפואנטה שלי היא שצריך להכיר ולהפנים בסיכונים.. הרבה אנשים חושבים שזה הוקוס פוקוס ויאללה ביי........ אז ממש לא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכונים בניתוח שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה20/08/2009במרכזים טובים ומנוסים בניתוחים אלו הסיכון לסיבוך שהזכרת הוא אכן נמוך. דליפה בד"כ מתרחשת סביב הניתוח עד כשבועיים ימים. לאחר מכן זה מאוד מאוד נדיר.
תוכלי ליצור איתי קשר טלפוני
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר ניתוח שלישי.
מירה31/07/2012שלום,אני בת 59 ,עברתי בגיל 28 הקטנת קיבה עם סיכות,בגיל 38 ניתוח נוסף עם סיכות וה.תפרים.נכון להיום שמנה מתענינת בשרוול.האם זה אפשרי?תוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר ניתוח שלישי. - תגובה
שולה זק02/08/2012אם עברת פעמיים ניתוח קיצור ללא תוצאות....למה את חשבת שניתוח שלישי יעזור? אם לא השכלת לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים אחרי שני ניתוחים ....מה ישתנה אחרי ניתוח שלישי?
אם אני מבינה נכון לפי התאור שלך עברת ניתוח SRVG. אחרי ניתוח כזה לא ניתן לעשות שרוול אלא רק מעקף קיבה - אם בכלל.
במידה ואת עומדת בקריטריונים לניתוח, עליך לפנות למנתח להתיעצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןלימור17/08/2009
אני בת 34 ורוצה לעבור ניתוח שרוול אחרי כמה זמן אפשרי להכנס להריון
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
שולה זק18/08/2009האם את עמדת באינדיקציות לניתוח?
רצוי להמתין שנה ואף שנה וחצי לאחר הניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
לימור18/08/2009כן אני שוקלת 115 גובה 1.64
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון וניתוח
שולה זק18/08/2009ה- BMI שלך 42.7 כך שאת עומדת בקריטריונים. לא ציינת אזור מגורים, תוכלי לקבוע פגישה עם דר' מחג'נה ולהתיעץ איתו. 050-2063521
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
לימור19/08/2009שולה תודה רבה
אני מחיפה , מה עדיף טבעת או שרוול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג ניתוח
שולה זק20/08/2009את סוג הניתוח רצוי לקבוע יחד עם הרופא. הכיוון היום הוא יותר לכיוון שרוול. להזכירך כל הניתוחים הם ללא פתיחת בטן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג ניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה20/08/2009סוג הניתוח נבחר לאחר שיחה ארוכה ומעמיקה. כל חולה מותאם לו הניתוח לפי הרגלי אכילה וסוגי אוכל.
אשמח להיות לעזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהרקי17/08/2009
ד"ר יקר שלום
אני בת 39 עם BMI 46, בגיל 22 עשיתי ניתוח גסטרופלסטיקה, ירדתי 30 ק"ג וכמובן שעליתי הכל + לאחר מס' שנים.
כיום אני מעוניינת לעשות את ניתוח השרוול בהמלצת הרופאה שלי.
שאלתי היא : האם עליי לעבור בכל מקרה ניתוח עם פתיחת בטן בשל הניתוח הקודם? או שישנה אפשרות לעבור את הניתוח בדרך לפרסקופית?
אנא ענה לי בהקדם.
תודה רבה רקי
נ.ב
אשמח להתכתב במייל עם אנשים שכבר עשו ניתוח ועם כאלו שלא,כדי לקבל תמיכה ידע ועידוד.
המייל שלי :[email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח חוזר
פרופ` אחמד מחג`נה17/08/2009אני מניח שהניתוח שעברת הינו SRVG כלומר טבעת עם קו סיכות. אם אכן זה הניתוח יש קונטראאנדקציה לעשות ניתוח שרוול.
הניתוח המתאים הינו מעקף. לפני ניתוח יש לבצע וקת (צילום ושט קיבה) וגסטרוסקופיה ולפי האנטומיה להחליט על ניתוח.
ניתוח קודם אינו בהכרח מחייב פתיחת בטן. ניתן לבצע ניתוח לפרוסקופי לחר ניתוח פתוח כמובן דרושה מיומנות רבה יותר
תוכלי ליצור איתי קשר ולקבוע פגישה להמשך הטיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
רקי18/08/2009שלום ד"ר
לפי מכתבך הבנתי שבשל הניתוח שעשיתי [אכן טבעת וסיכות] אין באפשרותי לעשות ניתוח שרוול, האם הבנתי נכון?
תודה רקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהsrvg
שולה זק18/08/2009הבנת נכון. לאחר ניתוח SRVG אפשר לעשות מעקף או טבעת. לא ניתן לבצע שרוול
אני עם אותו ניתוח כמו שלך. חגגתי ב 14.8 - 8 שנים לניתוח במהלכן השלתי 70 קילו ממשקלי. שניתי הרגלי אכילה. אימצתי אורח חיים בריא הכולל תזונה מבוקרת בשילוב פעילות גופנית (הליכה ושחיה).
האם עשית צילום ושט קיבה לראות מה מצב הניתוח שלך? האם ניסית קבוצת תמיכה לשינויי הרגלי אכילה?
אשמח לעזור ולענות לכל שאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרו לי להגיע להחלטה בבקשהלימור17/08/2009
שלום לכם
שמי לימור אני בת 34 גובה 1.64 משקל 115 אני רוצה לעבור את הניתוח שרוול אבל יש לי המון חששות . חברה שלי עברה שרוול היא לא ממש ממליצה לי אבל היא ירדה יפה וחברה אחרת מתנתחת אצל ביום שני הקרוב היא ממש משכנעת אותי מה אתם ממליצים לי ?
למי לפנות כדי להגיע לרופא מנתח? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חששות לפני החלטה
פרופ` אחמד מחג`נה17/08/2009זה טבעי להתלבט ולחשוש.
את צריכה להבין שהשמנת יתר הינה מחלה. במחלות מטפלים בדרכים שונות. הוכח שניתוח הינו הדרך הטובה ביותר.
צריכה פגישה רצינית על מנת שתחליט. תוכלי ליצור איחתי קשר לקבוע פגישה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת לעבור ניתוח שרוללימור16/08/2009
אני בת 34 ומאוד רוצה לעבור את הניתוח שרוול
שאלתי היא כמה זמן אחרי הניתוח אפשרי לחזור לעבודה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לעבודה
שולה זק16/08/2009ניתן לחזור לעבודה לאחר כ- 10 ימים .לעבודה הכרוכה במאמץ גופני רצוי לאחר שבועים ולפי המלצת הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההליהי16/08/2009
במידה ואני לא זכאית לקבל ניתוח מקופת החולים כי אין לי את הbmi הדרוש אני יכולה לעשות את הניתוח בבית חולים פרטי??
אשמחח לקבל תשובההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאמה לניתוח
שולה זק16/08/2009BMI הוא אינדיקציה לרופאים להתאמה לניתוח.
תפני לכירורגים ותבררי מה הפרוצדורה ומה העלויות.
תוכלי להתיעץ עם דר' מחג'נה 050-2063521* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)