מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עלות ניתוח ללאומית פרימיוםמירב28/07/2009
בלאומית לא הצליחו לאמר לי מה תהא העלות של ניתור שרוול בבית חולים רמב"ם.וזו נישאלה בעיקבות הסירוב של הקופה לאשר לי התחייבות על ידם.
וזאת בהמשך להודעה עם הפרטים ששלחתי קודם.
אני מודה לך מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לך ד"ר באם תוכל לענות על שאלתי
מירב30/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול
פרופ` אחמד מחג`נה30/07/2009מירב שלום
לא בסדר שלא אשרו לך את הניתוח. לפי הניתונים שציינת היה צריך לתת לך את ההתחיבות
אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך ל..
מירב03/08/2009שלום ד"ר
כתבת שתשמח לעזור ואני מודה מראש.
האם אפשר להתקשר אליך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיצור תורים
פרופ` אחמד מחג`נה03/08/2009כן בשמחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקביעת תור
מירב05/08/2009ד"ר שלום,
שוחחנו שלשום לגבי קביעת תור אליך ונתת לי טלפון לתמר 048541831 ויומיים אין תשובה .
אולי טלפון אחר?
אגב במידה והכל כבר בידיי בדיקות,מסמכים,התחייבות.יש מצב להינתח החודש מאחר ואני בחופש עד ה1.9 וזה זמן מצויין עבורי לימי אשפוז והחלמה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקביעת תור
פרופ` אחמד מחג`נה06/08/2009תתקשרי אלי מחר בבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחייבות ועלות
שולה זק05/08/2009שלום מירב,
סליחה שאני מתערבת, אך שאלת על עלו ניתוח באופן פרטי מאחר וסורבת על ידי הקופה ולא קיבלת התחייבות. . העלות נעה בין 40,000 - 60,000 ש"ח.
הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית לעומדים בקריטריונים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרטריונים לניתוח שרוולרחל27/07/2009
לאחר נסיונות רבים ונואשים לרדת במשקל החלטתי שהתערבות כירוריגית היא הפתרון. מה הקריטריונים לניתוח שרוול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים לניתוח
שולה זק27/07/2009שלום רחל
הקריטריונים לניתוח (ולא על פי סוג הניתוח) הם לפי BMI - מסת גוף - גובה ומשקל.
הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית לעומדים בהם.
BMI 35 - 40 עם מחלות רקע כמו: סוכרת, לחץ דם, כולסטרול.
BMI 40 ומעלה כל אחד זכאי.
סוג הניתוח מותאם יחד עם הרופא המנתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני ניתוח אצל ד"ר אליעזר אבינחאוראל26/07/2009
שלום לכם .. לפני כחודשיים פירסמתי כאן את ההודעה הזאת :
תשמעו , אני לא רוצה שתגידו לי שיש דרך אחרת ..
אני בקרוב בן 15 , שוקל 150 קילו
יש לי חלום לשחק כדורגל בקבוצה , גם שאני נושא עליי את המשקל הזה אני רץ מהר מאוד ואני יודע שיש לי את הכישרון ואת היכולת להיות שחקן
אבל אני קרוב יותר למות מאשר לשחק
לא צריך להגזים
אבל ממש בא לי לבכות
אני יוכל להתקבל לקבוצה עד עוד שנה ..
וחשבתי על קיצור קיבה
זאת הדרך היחידה שלי
אני לא יכול להרזות בדרך טבעית אני מרגיש את זה
אני ילד ביישן והכל
אני רוצה לדעת איך לדבר עם ההורים כי בטח שלקיצור קיבה כסף משלי לא יהיה לי
זו הדרך היחידה להציל את החיים שלי ולהגשים לי את החלום
אולי תייעצו לי מה לומר להם
ומה המחיר של זה?
זה מסוכן או משהו?
ההודעה הזאת מה18.5.2009
אפשר להגיד שעזרתם לי בהכל וזירזתי עניינים -
אני עומד לעבור ניתוח אצל ד"ר אליעזר אבינח
עכשיו השאלה מי שמכיר או נותח אצלו פעם יכול להגיד איך התוצאות אחרי הניתוח?
אם הוא באמת כזה טוב כמו שאומרים עליו?
הניתוח יהיה כנראה בעוד 4 שבועות אין תאריך עדיין אבל תוך 4 שבועות זה יכול להיות ..
ותאחלו בהצלחה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דוד
שולה זק26/07/2009לדר' אבינוח ניסיון רב בניתוחי טבעת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר מחג'נה שלוםלינוי26/07/2009
רציתי לשאול אותך מספר שאלות: שמעתי שישנם אנשים שלאחר ניתוח שרוול במהלך ימי האישפוז קיבלו זונדה וקטטר ורציתי לדעת אם כל אחד צריך להשתמש בהם אחרי הניתוח, למה בכלל זונדה ואם יש אפשרות שבמידה ואני עוברת את הניתוח אני לא אצטרך קטטר וזונדה.
בנוסף רציתי לדעת מי מכוון אותך מבחינת תזונה לאחר הניתוח, האם אני פונה לדיאטנית דרכך או כל דיאטנית שאני רוצה דרך קופת חולים?
אשמח אם תענה על שאלותיי תודה והמשך שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא זונדה או קטטר שתן
פרופ` אחמד מחג`נה26/07/2009לנוי שלום
אני לא זוכר חולה אחד מתוך ה- 160 חולי שרוול שנתחתי שיצא עם זונדה או קטטר שתן.
סביב הניתוח יש לי דיאטאנית שתדריך אותך ולאחר מכן כל דיאטאניתבקופ"ח אשר מתמחה בניתוחים אלו.
להמשך הפרוצדורה תוכלי ליצור איתי קשר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנה,שומשום2226/07/2009
בוקר טוב לדר' מחג'נה,
לפני כמה ימים הייתי ביעוץ באסותא לגבי ניתוח "שרוול",
ורציתי לשאול מה הפרצדורה אם אני מתעניינת ברמב"ם במקום באסותא?
האם זה אותו הדבר מבחינת ועדה רפואית שצריך לעבור?
ועם מי צריך לדבר?
תודה ענקית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועדה??
פרופ` אחמד מחג`נה26/07/2009גם אם את עושה את הניתוח ברמב"ם ואת חברת מכבי צריכה לעבור את הועדה.
אם תרצי תוכלי ליצור איתי קשר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרווליוסי25/07/2009
שלום בן 67 סכרת טייפ 2 משקל 125 גובה 177 מטופל באינסולין לא מאוזן סובל מסכרת מגיל 40 האם ניתוח שרוול או אחר שמומלץ ע"י רופא מלבד ירידה במשקל עשוי לתרום לי לריסון הסכרת יירידה בשמוש באינסולין חלקית או מלאה
עצירה ושיפור בתופעות לוואי של הסכרת בצקות אי ספיגת כליות קלה וכו
תודה
יוסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכרת וניתוח בריאטרי
פרופ` אחמד מחג`נה26/07/2009שלום רב
לפי עבודות מחקר רציניות ולפי הנסיון האישי שלי נמצא כי ב- 80% מחולי סכרת שעברו ניתוח שרוול או מעקף קיבה יש שיפור ניכר או העלמות של הסכרת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא ירדתי במשקלקמר25/07/2009
אני ברתי ניתוח שרל לפני חודשיים וחצי , אבל הירידה היתה איטית סך הכל 20 ק"ג , לעומת חברה שברה אתו ניתח שירדה באתו פרק זמן 32 ק"ג
מה הסיבה ??? אני רןצה לציין שאני גם אחרי הניתח אני שה ספורט בחדר כושר פעמיים בשבוע
,והיא לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה יחסית ואינדיבידואלית
שולה זק25/07/2009שלום רב,
ירידה של 20 קג' בחודשיים זה יפה מאוד.
תלוי במשקל ההתחלתי וב- BMI.
יש להמשיך ולהתמיד בפעילות גופנית ואכילה נכונה ומאוזנת
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרוו או טבעת??אחות גדולה23/07/2009
ד"ר מחג'נה שלום רב!
אני לקראת ניתוח בריאטרי - הייתי בהרצאה וכעת במהלך הבדיקות,
עד עכשיו הייתי בטוחה שאני רוצה לעבור ניתוח טבעת אבל כעת מתבלטת בין טבעת לשרוול
הבנתי שעל הטבעת אפשר "לעבוד" לאכול בכמויות קטנות אבל לאכול והרבה שטויות ומתוקים
מצד שני השרוול הוא ניתוח די חדש ואין עליו הרבה מידע
מה לדעתך עדיף? אני מפחדת שאחרי הטבעת הירידה לא תהיה משמעותית ואני ימשיך לאכול
בכמויות יותר קטנות
אני בת 21 שוקלת 115.5 BMI 46.5
אודה לתשבותך המהירה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרוול או טבעת???
פרופ` אחמד מחג`נה25/07/2009שלום לך
נכון השרוול נוצר לפני 9 שנים אבל התוצאות מאוד טובות והירידה במשקל מתקרבת למעקף קיבה גם לטווח הארוך.במשך תקופה זו לא דווח על סיבוכים או בעיות רציניות. זהו ניתוח הורמונלי כאשר רמות הורמון הרעב (גרילין) יורדות וזה עוזר לירידה במשקל.
הטבעת לפני ניתוח השרוול תפסה יפה וכרגע פחות ופחות גם בישראל וגם בעולם. לא מעט סיבוכים לטווח הארוך וכשלון לרדת במשל. באם לא החלטת עדיין תוכלי לקבוע איתי פגישה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני מתאימה לניתוחmari23/07/2009
שלום דר ' מחגנה גובהי 168 סמ" ומשקלי 79 bmi שלי הוא 26.6 האם אני מתאימה לניתוח קיצור קיבה ואיך אוכל לקבוע אלייך פגישת ייעוץ, אני בקופת חולים מכבי,גרה בקריות ,אודה לך אם תחזור אלי בתשובה תודה והמשך יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטריונים לניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה23/07/2009את לא בקרטריונים לניתוח. במאמץ לא כביר תןכלי לרדת במשקל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתעניין בניתוח טבעתגיא22/07/2009
שלום, אני בן 28, גובה 186 ושוקל 135.
יש לי אסטמה (לא חמורה) ולחץ דם.
גם לי קשה עם דיאטות כבר ואני נתון במצב של חוסר אנרגיה מאוד גבוה ודיכאון כבר כמה שנים מה שמאוד מקשה עליי לעשות את המאמץ ולמצוא כוחות להתמודד עם דיאטה ממושכת מבלי להשבר.
אני מעוניין שלא לשנות ולפגוע בגופי ולכן אני חושב שהפיתרון בשבילי הוא הטבעת
מה הם החסרונות של חיים עם טבעת?
מהי תקופת ההמתנה להליך ? אני חבר הכללית ומעוניין לעבור את הניתוח בצפון, ואולי אפילו ברמב"ם.
מה הפרוצדורה במידה ואני בוחר לעשות את ההליך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוגי ניתוח
שולה זק22/07/2009שלום גיא,
לא ציינת מה הרגלי האכילה שלך (הפרעות אכילה).
למשל אם אתה אכלן מתוקים - טבעת לא מתאימה לך, כי ניתן בקלות לרמות אותה. עם טבעת צריך שיתוף פעולה מלא של המטופל ומשמעת עצמית גבוהה.
אני מציעה, לפני שאתה מחליט על ניתוח זה או אחר,לגשת לרופא מנתח ולהתייעץ איתו ויחד תחליטו איזה סוג ניתוח הכי מתאים לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעות אכילה
גיא23/07/2009שלום
אני לא חושב שיש לי הפרעות אכילה
אני אוכל מתוקים... ומלוחים... לא בצורה חולנית...
לגבי עניין המשמעת אני מאמין שאני אוכל לעמוד בה בהצלחה אחרי צעד כזה דרסטי כמו ניתוח
איך מתחילים? למי פונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניה לרופא המטפל
שולה זק24/07/2009אני מציעה לפנות לקופה בה אתה חבר ולבקש הפניה לרופא כירוג בריאטרי, המתמחה בניתוחי קיצור קיבה.
יש לבדוק אם אתה עונה לקריטריונים ולעור סדרת בדיקות
יחד עם הרופא תתאימו את סוג הניתוח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנתח מאיזור ירושליםא . ירושלמי22/07/2009
שלום רב.
בחירת מנתח הינה דבר מורכב מאוד .
אשמח לקבל את המלצתך על מנתח מירושלים לניתוחים בריאטרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנתחים באזור ירושלים
שולה זק22/07/2009שלום לך
באתר העמותה תמצא רשימת רופאים ותוכל לבחור מהם.
לא ציינת לאיזה קופה אתה שייך. יש לך אפשרות לגשת לרופאים גם באזור תל אביב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכללית מושלם
א . ירושלמי26/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנתחים
שולה זק26/07/2009שלום לך
לדעתי הדרך הנכונה והטובה ביותר לברר בקופה שלך לאן מפנים אותך
יש מנתחים בהדסה עין כרם, יש בשערי צדק, איכילוב, תל השומר, אסותא.
המבחר גדול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחי שרוולליבנה22/07/2009
שלום,
לפני כשבועיים מתה אישה בת 51 לאחר ניתוח שרוול בבי"ח רמב"ם.
האם אפשר לדעת את הסיבות לסיבוכים ולמותה?
האם ניתוחי שרוול יכולים לסכן גם אדם סכרתי?
אשמח לקבל תשובות מאחר ואני מאוד מעוניינת לעבור ניתוח אך מתלבטת ופוחדת מאוד.
אשמח לקבל תשובתכם והרגעתכם.
תודה
ליבנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוחי שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה22/07/2009לכל ניתוח עלולים להיות סיבוכים. כך גם בניתוח שרוול קיבה.אחוז הסיבוכים בניתוח זה הוא מאוד נמוך ובמרכזים טובים הינו מתחת ל2%. מקרים בודדים של תמותה דווחו בספרות העולמית. במחלקתנו עשינו כ- 180 ניתוחים מסוג זה ולא היה אף מקרה של תמותה והסיבוכים היו מזעריים. סכרת אינה גורם שמגביר את הסיבוכים להפך בכ 80% מחולי סכרת שנתחנו או שהסכרת נעלמת או משתפרת.
לגבי המקרה המצער שקרה לא אני ולא מחלקתי היו מעורבים בו על כן איני מכיר את הפרטים שגרמו לתמותה
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד''ר מחאג'נה שלום אישרו לי התחייבותגלית21/07/2009
איזה כייף לי!!!! אני יכולה לבוא לניתוח שרוול ביום שני ברמב''ם ! כשהוצאת לי את הטבעת הזמינו אותי לאשפוז יום לפני מתי לבוא לביה''ח, ביום ראשון או שני? אני יכולה גם להגיע ביום ראשון ולישון אצל חברה בצפון ואז להגיע בשני בבוקר לביה''ח. כל הבדיקות שלי נשארו בביה''ח (וק''ת, תפקודי ריאות מורחבים, בדיקות דם) ויש לי התחייבות! תודה לך על ה-כ-ל!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב ובהצלחה
פרופ` אחמד מחג`נה22/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגדיש יוסף 15.2 עכו 0528984714
כהן מרי25/09/2010נשלחה אליך תשובה של בדיקה tsh דרך קופת חולים בפקס אודה לך אם תודיע לי שקיבלתה את הפקס.,
בתודה מירי כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מירי
שולה זק25/09/2010אני ממליצה שתשלחי את שאלתך עם הפרטים לדר' מחג'נה בהודעת SMS לנייד 050-2063521
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרוול?!נינה21/07/2009
הי אני חושבת לעבור ניתוח שרוול ובקרוב אני ניגשת לועדה, אני 1.65 ושוקלת 115 ק"ג, תמיד הייתי מלאה ואהבתי מאוד את איך שאני נראית .אבל לאחרונה אני אחרי לידה, בניתוח קיסרי ואני פשוט שונאת להסתכל במראה, הבטן שלי צנחה ואני סובלת מעודף עור בבטן וסימני מתיחה מזעזעים בצבע סגול ועבים מאוד, כול החיים היתי בדיאטות ואני כבר כמו אקורדיון נמתחת ומתכווצת,ואני מאוד מודאגת מעודפי העור שנשארים אחרי ההרזיה, עד כדי כך שזו ההתלבטות שלי לגבי הניתוח, אני מפחדת להראות יותר רע מעכשו ואשמח לשמוע ממי שעברה את הניתוח ומתמודדת עם הבעיה , מה אתן עושות והאם זה באמת חמור כול כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחזור הגוף
שולה זק21/07/2009שלום נינה,
בעודפי עור לאחר הרזיה מהווים אצל חלק מהמרזים בעיה. הנושא מאוד אינדיבידואלי, אך למרבה השמחה גם פתיר.
נ יתן לרדת במשקל בשילוב פעילות גופינית. וניתן לעבור ניתוחים להסרת עודפי עור, חלקם כבר בסל הבריאות. אני ירדתי 70 קילו וחיי השתנו אך לטובה.
אני מציעה עבור שלב שלב וכך תהיי גם רגועה יותר וגם מוכנה להמשיך ולהצליח.
מאחלת לך לעבור את הניתוח בהצלחה ולאחר שתגיעי למשקל הרצוי ותעמדי באותו משקל חצי שנה תוכלי לפנות להמשך טיפול בעודפי עור.
באתר העמותה תמצאי כתבה בנושא.
אשמח לענות ולעזור בכל עת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תהליך וניתוח מומלץליאורה19/07/2009
אני בת חמישים
משקל :117 ק"ג
גובה 163 ס"מ
נישיתי הרבה שיטות הרזיה (דיאטות, כדורים, חדר כושר- היום כבר קשה) ובכל פעם שמנתי יותר מאשר הורדתי.
היום אני עם לחץ דם גבוהה, קשה לי לנשום.
קשה לי ללכת.
עד היום פוחדת מנתוח, אבל אין בררה.
הייתי רוצה לדעת איזה נתוח מומלץ ואיך להתחיל בתהליך.(קבעתי עם רופאת משפחה - מה אומרים לה)
בתודה רבה
ליאורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח
שולה זק19/07/2009לפי נתנונים שרשמת ה- BMI שלך 44. מצב לא פשוט עם מחלות הרקע אותן ציינת.
אני ממליצה לקבוע תור למנתח בריאטרי ובהתיעצות איתו לראות איזה סוג הניתוח הכי מתאים לך לאור מחלות הרקע, הפרעות האכילה והמצב הכללי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)