מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- האם אני מתאיתה לניתוח?מיכל15/06/2009
שלום. שמי מיכל אני רוצה לדעת האם אני עומדת בקרטריונים לניתוח שרוול
אני בת 27 שוקלת 100 קילו וגובהי 164. יש לי כולסטרול מאוד גבוהה
מגיל 9 אני הייתי שמנה הייתה תקופה שהייתי עושה פעיילות ספורטיבית בעיקר בצבא אבל תמיד נישארתי שמנה. האם אני מתאימה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות עם כירורג
שולה זק15/06/2009שלום רב,
לפי הנתונים ה_ BMI שלך 37.1 עם בעיית כולסטרול. גשי להתיעצות עם רופא כירורג.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריטריוניםגלית15/06/2009
שמי גלית בת 36 נשואה + 2 שוקלת 107 ק"ג על גובה של 167. BMI שלי 38.4 אני מודעת לעובדה שלא מאשרים ניתוח לבעלי BMI מתחת לארבעים בעלי בריאות תקינה.
אני מאד מעוניינת לעשות ניתוח זה, משום שמעולם לא הייתי מיואשת ממצבי כמו היום. חוזקי הנפשי נחלש ואין לי כח לדיאטות.
בהסטוריה המשפחתית שלי ישנן מחלות סרטן ולחץ דם.
ניתן לעשות משהו שיאשרו לי את הניתוח דרך הקופה?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נצמדים לקריטריונים
שולה זק15/06/2009שלום גלית
את הקריטריונים קבע אירגון הבריאות העולמי, ומשרד הבריאות אימץ אותם.
על פי קריטריונים אלו פועלות קופות החולים.
מאחר והניתוחים הם בסל הבריאות, ללא עלות כספית למטופל העומד בדרישות, קצרה ידי מלהושיע באם אינך עומדת בדרישות הסף.
תתני מעט קרדיט לעצמך, וכן תוכיחי שאת לא חלשה כדבריך, תרשמי לקבוצת תמיכה ובשילוב אכילה נכונה, פעילות גופנית מתונה ותמיכה הסביבה, תוכיחי שאת כן מסוגלת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית שלום
פרופ` אחמד מחג`נה17/06/2009תצרי איתי קשר בבקשה לבדוק איך אפשר לעזור
אפשר עד סוף השבוע הזה. אני נוסע לסין ל10 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב ברצוני לברר בקשר לניתוחפאדי.א14/06/2009
שלום רב :
אני בן 26 בריא בדרך כלל איני נוטל שום תרופה כמעט ולא זוכר מתי פעם אחרונה קבלתי תרופה .
אני אחרי ריסוק קרסול ושוק עם פלטינות וברגים מאז המקרה עליתי במשקל כמעט 65 -50 קילו שוקל כיום כ 160 כילו גובהה כ 2 מטר (1.98 ס"מ) התאמנתי בחדר כושר ללא שום סטרוידאים או תרופות או חלבונים ומתאגרף לשעבר הבעיה כ5 שנים איני עושה שום פעילות ספורטיבית למעט שחיה בגלל הפציעה שלקחה הרבה זמן (היתי מרותק למיטה כשנה ) ברצוני לברר אם אוכל לעשות קיצור קיבה וכל הדברים מסביב כמו שרוול ועוד איני בקיא בניתוח למי אוכל לפנות ולהתייעץ אני חבר בקופת חולים מכבי אך לא ביקרתי שם כ4 שנים לא יודע מה זה רופאים למעט ניתוחים קטנים ברגל עקב הפציעה נא לכוון אותי בבקשה ותודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות עם רופא
שולה זק15/06/2009שלום פאדי
לפי הנתונים שרשמת אתה BMI 40.8 ועומד בקריטריונים.
אני מציעה לך להתיעץ עם דר' מחג'נה הוא עובד עם מכבי
הטל' של דר' מחג'נה 050-2063521
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על הייעוץ והתשובה המהירה
פאדי.א15/06/2009תודה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ בבחירת רופא לניתוח טבעת
חוינה18/06/2009אני מבוטחת של קופ"ח כללית ומעונינת לבצע ניתוח טבעת
האם אפשר להמליץ על מנתח טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמידה בנתונים
שולה זק18/06/2009שלום רב,
כל המנתחים הם טובים.
לא צויין בפניה פרטים חשובים כמו גובה ומשקל על מנת לדעת אם בכלל את עומדת בקריטריונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועדה לפני ניתוחעמית14/06/2009
שלום רב-
ביום רביעי הקרוב אני מוזמנת לוועדה בריאטרית לפני ניתוח טבעת.
הייתי מעוניינת לדעת מה בדיוק אני אמורה לעשות שם ואיך בעצם להתכונן לשאלות שם.
האם אני מקבלת תשובה במקום.
אודה לכם אם תענו לי במהרה- אני בלחץ מהוועדה הזאת.
אציין רק שגובי הוא 154 משקלי 96 ה-BMI שלי הוא 40.5
תודה ויום טוב-עמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועדה לפני ניתוח
שולה זק14/06/2009לפי ה BMI שהוא מעל 40 אין בעיה לקבל אישור לניתוח.
לא ציינת איפה הועדה.
בועדה ישאלו אותך על הפרעות האכילה שלך ולפי זה יחד אתך והרופא ימליצו איזה נותוח מתאים לך.
אין לך כל הכנות מיוחדות לועדה, אלא אם יש בידייך בדיקות קודמות (מהחודש האחרון) שרצוי להביא. כמו כן אם את נוטלת תרופות קבועות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוועדה לפני ניתוח
עמית14/06/2009ראשית - תודה על התגובה המהירה- כל הכבוד.
לא התייחסת לשאלתי האם מתקבלים תשובה במקום. שכחתי לציין שהוועדה מתקיימת בבי"ח אסותא בת"א.
שאלה נוספת שלי היא האם למרות שאני מעוניינת לעבור ניתוח טבעת וגם כל הבדיקות שלי וכל ההפניות לאנשי מקצוע כולל המלצת רופא המשפחה שהיא לניתוח זה- האם הוועדה יכולה להחליט שאני צריכה לעבור ניתוח אחר? לא כ,כ הייתי רוצה לעבור משהו אחר- אלא רק את הטבעת לאחר חשיבה מעמיקה שלי וחקר הנושא.
תודה - עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוועדה לפני ניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה14/06/2009הם ידברו איתך לגבי הניתוח ויכולים להמליץ על כל ניתוח אחר.
ההחלטה הסופית בידדים שלך יחד עם המנתח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוועדה לפני ניתוח
עמית24/06/2009שמחה לעדכן בפורום שעברתי בהצלחה את הוועדה- ואישרו לי כמובן את הניתוח. נקבע לי תאריך ל- 7/8 אני מחכה בקוצר רוח לזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אוכל לעבור הניתוח דרך קופ"חימיני לי13/06/2009
שלום שמי לי, בת 34 גובה 160 משקל 98 , עם טרגליצירידים גובהים (הגעתי גם ל520) ועם בעיות הורמונליות המקשות על כניסה להריון . אני נחושה בדעתי לעשות טבעת ומאוד רוצה לגעת כבר במשקל שמתחיל בספרה 6. האם לדעתך יאושר לי הניתוח? אציין שקבעתי תור לכירורג אבינוח בחודש יולי.
זקוקה מאוד לתשובה ומודה על כך מראש
שבת שלום לי ימיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח ואינדיקציות
שולה זק13/06/2009שלום לך
ה- BMI שלך הינו 38.2 עם טריגליצרידים גבוהים בדם. מה עם כולסטרול?
הקופות התחילו לאחרונה להקפיד בנושא של מחלות נילוות ועמידה בקריטריונים. בעיות הורמונליות לא מהאינדיקטורים הראשיים במקרה זה.
לא ציינת מה הפרעות האכילה שלך (מתוקים, כמויות, בצקים, לילה).
הייתי מציעה לך לפני שאת מקבלת החלטה על ניתוח זה או אחר, להתעדכן בשלושת סוגי הניתוח הנעשים בהשמנת יתר חולנית ואז להחליט יחד עם המנתח מה מתאים לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר בדיקה ניתוח טבעת
ימיני לי13/06/2009בנוגע לכולסטרול , לא ידועה לי בעיה .(נכנסתי לגליון בדיקות שלי והתוצאה אמרה 197האמת שאין לי מושג מה זה אומר ) HDL 44
LDL Cholesterol Calculat.115
רק לטרגליצרידים ידוע לי שהוא גבוה
בנוגע לניתוחים- לאחר בדיקות רבות הן באינטרנט והן אצל דיאטנית החלטתי על טבעת מתכווננת . חולשה שלי היא לאוכל בכלל , אני אוהבת לאכול , גם מתוקים אני אוהבת וגם נישנושים . אני לא יכולה הצביע על דבר ספציפי.
אני מאוד אוהבת פירות ירקות לחמים הכל בעצם הכל. אני פשוט צריכה הגבלה.
בגלל זה אני כל כך במתח לקראת התור שיש לי אצלד"ר אבינוח אני כ"כ מפחדת שיגידו לי שאנילא עומדת בקריטריונים.
שכחתי לציין שיש לי הפנייה (אפילו אקרא לזה המלצה) מרופא המשפחה ומדיאטנית של קופ"ח .
,תודה תודה ותודה על המענה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
שולה זק14/06/2009מקווה שלא יהיו בעיות בקבלת האישור.
אני עדיין חושבת שכדאי להתעניין בכל סוגי הניתוח לפני שמחליטים על ניתוח מסויים.
בניתוח טבעת צריך שיתוף פעולה מלא ולשנות אורח חיים, על מנת להצליח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל מה את ממליצה?
ימיני לי15/06/2009שולה , אשמח לקרוא על מה את ממליצה, זו גם אופציה בשבילי מאחת שמנוסה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שולה זק15/06/2009אני לא ממליצה סוג זה או אחר של ניתוח. היקרן של הניתוחים- הוא עיקרון של קיבה קטנה, כיס קיבולת עם נפח קטן, וכל ניתוח המטרה מושגת בטכניקה שונה .
את סוג הניתוח בוחרים יחד עם הרופא על פי הרגלי האכילה, הפרעות, כילה, מחלות נלוות ומצב גופני כללי.
לאחר תמונה שלמה מחליטים יחד איזה ניתוח מתאים ויביא לתוצאות הטובות ביותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החדרת בלון לקיבהנטלי12/06/2009
שלום שמי נטלי ואני בת 16, שוקלת 93 וגובהי 163. הBMI בסביבות ה-34 ויש לי כולסטרול גבוהה, ושומנים בדם.
רציתי לדעת האם אני מתאימה להחדרת בלון לקיבה, בתקווה שזה יעזור לי כבר לרדת במשקל.
אני חוששת מאוד מכיוון שבמשפחתי יש מחלות תורשתיות רבות כגון: סוכרת, לחץ דם..
האם בגילי ישנו רופא אשר יסכים לנתח אותי ?
מהם אחוזי הירידה של אנשים שעברו ניתוחון כזה ?
אשמח אם תענו לי , תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד דבר ששכחתי
נטלי12/06/2009האם הניתוח ממומן ע''י הקופת חולים? (כללית מושלם )
ואם לא כמה הוא עולה ?
תודה ענקית מכל הלב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים
שולה זק14/06/2009עם BMI 34 לא ינתחו אותך.
פני לתזונאית וכנסי למסגרת של קבוצת תמיכה בשילוב פעילות גופנית ובטוחני שתצליחי לרדת במשקל ולשמור על תוצאות לאורך זמן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל..
נטלי14/06/2009זה בכלל לא ניתוח אפילו, זה לא נקרא ניתוח.
אני קראתי וכתוב שמי שיש לו bmi מעל 30 יכול להיות מנותח.
אז למה לא אני לא מבינה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלון לקיבה
פרופ` אחמד מחג`נה14/06/2009אין יותר מרכזים אשר מחדירים את הבלון מאחר והיו סיבוכים ולמיטב ידיעתי זה כבר לא בסל התרופות ואינו מומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלכוהול אחרי ניתוח שרוול....אדוה11/06/2009
היי ד"ר, אני חודשיים אחרי ניתוח שרוול 18 קילו פחות (!!) מרוצה מרוצה מרוצה..
השבוע אני מוזמנת לאירוע ואני רוצה לדעת האם אני יכולה לשתות כוס יין לבן ?
אני לא מדברת על קוקטילים ובירות...כי הם יותר מידי משמינים עבורי
אבל האם ניתן לשתות כוס ין לבן ?
ואגב, הבנתי שלא מומלץ לשתות מוגז אחרי ניתוח שרוול מה לגבי בירות? זה גם נחשב מוגז? סתם מתוך התעניינות...
תודה אדוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכוהול אחרי ניתוח שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה14/06/2009אלכוהול מכיל הרבה קלוריות. כוסית יין לבן לא הרבה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוול המשךשרון10/06/2009
תודה רבה על התגובה המהירה בהחלט העלת חיוך על פניי. האם אתה מקבל רק בחיפה?אני שייכת לקופת חולים כללית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון שלום
פרופ` אחמד מחג`נה14/06/2009שמחתי שהעליתי חיוך על פנייך. אני מקבל בחיפה. אבל יש כירורגים מומחים מצוינים בכל הארץ. בטח תוכלי להגיעי לאחד מהם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר מחג'נה - תרופותחיה10/06/2009
לד"ר מחג'נה שלום!
אני אמורה להגיע לבית החולים ביום הניתוח בעשה 10.30. האם אפשר לקחת תרופות בשעות הבוקר המוקדמות או שעלי לסיים את נטילת התרופות בערב הקודם לניתוח? ובבוקר הניתוח לא לקחת כלום. (התרופות: קדיובאן, אמריל, וזודיפ, אלקטרוסין - אלו התרופות שאני לוקחת בבוקר).
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיה שלום
פרופ` אחמד מחג`נה10/06/2009תוכלי לקחת את התרופות בבוקר השכם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולשרון10/06/2009
שלום רב. אני מאוד מעוניינת לעבור את הניתוח. רציתי לדעת אם אני עומדת בקריטריונים. הbmi שלי הוא 37.7 כולסטרול- 205 טרילגצרידים- 226
אשמח אם תגיד לי מה דעתך
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדקציה לניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה10/06/2009BMI של 38 עם מחלות קשורות כמו שומנים בדם הינם אינדקציה לניתוח
אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
שרון10/06/2009תודה רבה על התגובה המהירה בהחלט העלת חיוך על פניי. האם אתה מקבל רק בחיפה?אני שייכת לקופת חולים כללית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנתח של כללית באיזור המרכזשרון09/06/2009
שלום, אני בת 34 , רווקה, שוקלת 113 ק"ג , בגובה 165 ס"מ (כלומר מעל 40 BMI), וסובלת מחרדות , מטופלת בפרוזק במינון די גבוה (60מ"ל).אני זמרת ומורה לפיתוח קול.
מה שמטריד אותי :
-כניסה להריון . האם יפריע לי ?חובה לחכות שנתיים ?
-פגיעה בתפקוד הסרעפת - מה הסיכונים ?
- לא רוצה להפוך להיות רזה מדי אלא בריאה ורגילה (להפחית 35 ק"ג). האם ניתן להפסיק את תהליך הירידה כשמגיעים למשקל רצוי ?
- האם יש סיכון מבחינת החמרת בעיית החרדות, בגלל ירידה בפחמימות ועקב כך סרוטונין ?
ניתוח טבעת הוא הנראה לי ביותר , משום שהוא הפיך יותר מקיצור קיבה ופחות כואב .
עם מי להתייעץ לגבי שמות של מנתחים בכללית , באזור המרכז ?
אנא המלצותיכם .
תודה !
שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפניות במרכז
שולה זק10/06/2009שלום שרון.
לא ציינת לאיזה קופה את שייכת. זה לזה חשיבות לגבי הפניות.
לגבי השאלות שהעלת תוכלי להתיעץ עם הרופא המנתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת טבעתגלית09/06/2009
שלום לך, לפני שמונה שנים עברתי ניתוח טבעת אצל ד''ר סובחי בת''א. השיטה לא עבדה עלי ואני סובלת מאז. הטבעת פתוחה הרבה שנים וכל הזמן האוכל נתקע לי ,מאוד לא נעים וגם השמנתי מאז. אני כל הזמן בדיאטות וה''תקיעות'' מפריעות לי לאכול ארוחות מסודרות ואוכל טוב. רוצה להוציא את הטבעת ,אני חברה בקופ''ח לאומית וגרה באיזור ירושלים. לאן אני צריכה לפנות כדי לסיים עם התהליך הזה הכי מהר ?(חברה מוכנה לעזור לי בשמירה על חלק מהילדים בתקופת הניתוח וההחלמה, בגלל שלא הייתה לי את התמיכה הזאת התעכבתי במשך שנים...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת טבעת מהירה
פרופ` אחמד מחג`נה09/06/2009יש בירושלים מנתחים בריאטרים טובים.
מבחינת מהירות - תיצרי איתי קשר אולי אוכל לעזור לך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד''ר מחאג'נה תודה רבה!!!!!!!!!!
גלית16/06/2009תודה רבה על עזרתך לגבי הוצאת הטבעת. מחר בעז''ה אני מגיעה לרמב''ם לחיפה היפה. תודה תודה ושוב תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו בשיר '' הטבעת נפלה''
גלית20/06/2009סוף סוף אני בלי טבעת ביום חמישי נותחתי אצל ד''ר מחאג'נה ברמב''ם חזרתי הבייתה ברכבת (אני גרה באיזור ירושלים) קצת כאבים בשבת מקווה שיעברו מהר... ואולי בעתיד עוד אשתרוול אני מבולבלת מזה, חלק מהאנשים שאני מדברת איתם על זה מעודדים לעשות וחלק מייעצים לי להמשיך בדיאטה ולרדת בלי ניתוח. ד''ר מחאג'נה מקסים כל הצוות שטיפלו בי ברמב''ם היו נפלאים למרות התנאים הקשים...(המחלקה בשיפוץ וכרגע האישפוז במחלקה זמנית ולא כל כך נוח הצפיפות). ד''ר מחאג'נה תודה רבה על הכל וניפגש בעוד שבועיים בביקורת. חופשה נעימה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות דחופהפולי3708/06/2009
הי
אני בת 38 ובנסיונות להיכנס להריון ראשון(לאחר 2 הפלות בשבועות מתחילים לצערי)
בעוונותיי אני גם שמנה מאד, שוקלת 120 ק"ג על 1.67 ורוצה מאד לרזות
האם מותר לעשות את הניתוח הזה גם אם נניח תוך כמה חודשים אני עשויה להיות בהריון? האם תהליך הירידה במשקל שנובע מהניתוח מסוכן להתפתחות של העובר?
כמה זמן לוקח מרגע הפנייה לרופא משפחה ועד לביצוע הניתוח בפועל?(בהנחה שאני רוצה לעשות את הניתוח דרך הקופה)
מה את ממליצה מנסיונך? האם לחכות קודם כל להיות בהריון וללדת בע"ה ורק אז לעשות את הניתוח או שאני יכולה להתחיל בתהליך?
כאמור, נכון להיום איני בהריון אך עוברת טיפולים .
תודה רבה על התשובה
פולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח והריון
שולה זק08/06/2009שלום פולי.
לפי הנתונים ה- BMI שלך הוא 43. אני מניחה שעצם היותך בהשמנת יתר חולנית מקשה עליך את הכניסה להריון.
לאחר ניתוח רצוי לא להכנס להריון בשנה וחצי הראשונים. פרק זמן המאפשר ירידה במשקל ולהצדיק הניתוח. אין שום בעיה להכנס להריון לאחר ניתוח והוא לא גורם סיכון לעובר.
זמן המתנה לניתוח הוא לעיתים 6-8 חודשים, תלוי באזור מגורים.
תוכלי ליצור קשר טלפוני ואנסה לעזור. אם את מאזור חיפה והקריות תוכלי להתייעץ עם דר' מחג'נה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח והריון
פרופ` אחמד מחג`נה09/06/2009אין הוראות מדעיות חותכות לגבי זמן הכניסה להריון לאחר הניתוח
אני ממליץ על חצי שנה לאחר הניתוח מאחר וזה הזמן שבו מתרחשת הירידה הדרסטית. רצוי לבדוק ויטמינים לפני כן. לגבי המתנה זה תלוי במרכזים השונים.
מאחר ואני מנתח בקיצור תורים ברמב"ם התור אצלי הרבה יותר קצר מרגיל. תוכלי ליצור איתי קשר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצות לגבי דיאטהסיגל03/06/2009
התחלתי לקחת כדור רדוקטיל לפני 3 שבועות ירדתי רק 4 קילו ויש לי לפעמים התקפי רעב השמח לקבל עצות אני כרגע בדיאטה של דיאטנית השמח לקבל קצת טיפים ועצות מאנשים שלקחו רדוקטיל ומכל אדם שעובר תאליך של דיאטה
תודה מראש מחכה לתשובה סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה
שולה זק05/06/2009שלום סיגל
הפורום כאן הוא לאנשים הסובלים מהשמנת יתר חולנית עם עודף משקל של עשרות קילוגרמים.
אם את לוקחת רדוקטיל ונמצאת במעקב דיאטנית, לא זה הפורום שתוכלי למצוא בו עזרה אותה את מחפשת.
אישית הייתי מציעה לך להצטרף לקבוצת תמיכה ולא להעזר בכדורים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח טבעת לקיצור קיבהדיאנה03/06/2009
אני עשיתי את כל תהליך הבדיקות וצריכה לבחור רופא, אך אנני מכירה אף אחד שעשה ניתוח שיכול להמליץ לי על רופא. איך אני יכולה לדעת מי הוא רופא מנוסה בתחום? למי יש המלצות לתת לי לבדוק? ואני רוצה רופא מכבי ולא פרטי, כי אני עושה דרך הקופה.
תודה,
דיאנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת ניתוח ובחירת רופא
שולה זק03/06/2009שלום דיאנה
לא ציינת מקום מגורים, שזה פרטי מאוד חשוב.
לא ציינת שום פרט לגבי הנתונים שלך. בשבי לעשות את כ הבדיקות הדרושות לעבור ניתוח יבה צריך לעבור דרך רופר כירורג בריאטרי, הווה אומר כירורג בתחום ניתוחי הקיבה.
תוכלי ליצור עימי קשר טלפוני ואשמח לעזור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכירורג מכבי
פרופ` אחמד מחג`נה07/06/2009דיאנה שלום
יש הרבה כירורגים ומרכזים אשר התמחו בניתוחים אלו. חלקם גם עובדים עם מכבי. תוכלי לפנות לקופה ולברר.
אני בנוסף עובד עם מכבי. אשמח לעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיצור קיבה-המלצה על רופא
שרונה07/07/2009ד"ר אבינוח עובד עם בי"ח אסותא - לקביעת תור תתקשרי למזכירתו גלית באסותא ראשל"צ
ד"ר פייגין אניה עובדת בבי"ח תל השומר - כנסי לגוגל תמצאי נייד שלה
ד"ר סובחי אבו-עביד - עובד בבי"ח איכילוב- בגוגל תמצאי טלפון
נחשבים אוטוריטות בתחום / עוסקים בזה למעלה מ-10 שנים .......
בהצלחה .....
דרך הקופה יש השתתפות עצמית ע"ס - 4000-7000 ש"ח - תלוי איפה את עושה - מדיקל סנטר או אסותא. הטבעת עצמה אינה עולה כסף.
באופן פרטי עולה בסביבות 70-80 אלף ש"ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה לגבי עלויות
שולה זק08/07/2009הניתוחים טבעת, מעקף, שרוול - נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
באסותא, מדיקל סנטר, אלישע - משלמים השתתפות עצמית שמגיעה אף ל- 15,000 ש"ח. תלוי לאיזה קופה שייכים ובאזור המגורים.
אני מציעה , לברר עם הקופה היכן ניתן לעבור את הניתוח במסגרת סל הבריאות ובמימון הקופה ללא השתתפות עצמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)