מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יתוח שרוולרות מראשלצ08/08/2009
אני שוקלת 95 קילו על 152 ס"מ. רופאת הנמשפחה המליצה לי על ניתוח. כמה זמן אמורות לקחת הבדיקות?כמה זמן מזמן הבדיקות ועד ביצוע הניתוח?
כמה ימי אישפוז נדרשים?ובפועל תוך כמה זמן ניתן לשוב לעבודה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג ניתוח ומשך המתנה
שולה זק08/08/2009שלום רותי
הבדיקות לוקחות בערך חודש ימים. משך ההמתנה לניתוח משתנה ממקום למקום , לעיתים ממתינים גם חצי שנה ויותר.
ימי אישפוז והחלמה מאוד אישיים לכל אחד, גם תלוי בסוג הניתוח עליו המנתח ואת תחליטו. בדרך כלל האישפוז נע בין 2 עד 5 ימים וההחלמה היא עד שבועיים כשלא מדובר בעבודה פיזית.
רצוי ללכת ליעוץ לרופא מנתח בתחום קיצוירי הקיבה ולקבל את מלוא המידע הרפואי ובמקביל לוודא עם הקופה בה את חברה לאן באפשרותך לקבל התחייבות. ניתוחי קיצור הקיבה נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים. לפי נתונים שנתת את BMI 41.1 ועומדת בקריטריונים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיים לא עוברים בבוקרפרידמן07/08/2009
אני שנה וחצי לאחר ניתוח וירדתי 35 ק"ג. בתקופה האחרונה אני לא מסוגלת לישתות בבוקר
משקה חם או קר וזה מפריע לי מאוד . מה מומלץ לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג ניתוח
שולה זק07/08/2009שלום רב
לא ציינת איזה סוג ניתוח עברת. בכל מקרה אז צריכה לפנות לרופא המנתח ולבדוק את הסביבה לקושי בשתיה. אם עד עכשיו היה בסדר ולא התקשית בשתיה , בהחלט מומלץ ללכת לרופאולברר את הסיבה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמים לא עוברים
פרידמן08/08/2009טבעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתיית מים
שולה זק08/08/2009מוכרת התופעה בניתוח טבעת שלעיתים הקיבה "ישנה" בבוקר כשמתעוררים ולוקח זמן עד שאפשר לשתות ולאכול.
מאחר ואת טוענת שהתופעה חדשה אני ממליצה לפנות לרופא המנתח ולעשות צילום ושט קיבה, על מנת לוודא שהכל בסדר.
בכל אני בדעה שאם חשים בשינויים תמיד רצוי לפנות לרופא ולוודא שאין מקום לדאגה .
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המתנה לניתוחגיא06/08/2009
שלום
מהו זמן ההמתנה הממוצע לניתוח שרוול בבתי חולים בצפון? אחרי שעושים את הבדיקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן המתנה לניתוח
שולה זק07/08/2009שלום גיא
קשה לתת תשובה כוללנית לגבי זמן המתנה. יש בתי חולים שההמתנה היא חצי שנה ויש מרכזים המנתחים בקיצור תורים וזה יכול לקחת חודש עד חודש וחצי.
תלוי גם לאיזה קופה אתה שייך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוול - לא אושר בי"ח איכילובנורית גולן04/08/2009
שלום,
שמי נורית גולן, בת 55. BMI 44.2 פניתי לקופ"ח כללית בכדי לקבל טופס 17 לב"ח איכילוב ונאמר לי ע"י המזכירות כי הם לא מאשרים טופס 17 לשם. הלכתי לבד לבי"ח איכילוב, שילמתי כ- 600 ש"ח לביקורי רופאים ומסתבר בשיחה עם מנותחים אחרים, ששייכים לקו"ח כללית,שהיו שם כי כן אושר להם הניתוח שם והם כן קיבלו טופס 17 לאיכילוב. בינתיים עברתי את כל הבדיקות לקראת הניתוח אשר יעשה בבי"ח איכילוב, וממתינה כרגע לתאריך בו אנותח. פניתי שוב לקופ"ח, אך מזכירות המחוז לא מאשרת לי את הניתוח שם. האישור הוא רק לגבי בי"ח שיבא. כל הניירת שלי באיכילוב, כי רציתי לעבור את הניתוח שם עקב המלצות מצויינות שקיבלתי.
האם מישהו עבר את הניתוח בתל השומר ויכול למסור לי יותר אינפורמציה? איך מעבירים את התיק? מדוע לחלק הניתוח מאושר ולאחרים לא? מה עלי לעשות?
אשמח לתגובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בתל השומר
שולה זק04/08/2009שלום נורית
בעקרון כל המנתחים בכל המרכזים הם כירורגים בכירים שהתמחו בתחום ניתוחי הקיבה.
היחידה בתל השומר טובה מאוד ועם ניסיון רב.מנהל המחלקה דר' דוד גוייטן. דר' אניה פייגין מנתחת בכירה.
לא ציינת את אזור מגורייך, המהווה אינדיקציה להפניות של הקופה.
רצוי תמיד לברר בקופה לפני תחילת טיפול את נושא האישורים על מנת למנוע עיכובים ועוגמת נפש.
תפני לאיכילוב ותבקשי את התיק ותקבעי תור לתל השומר.
תוכלי ליצור עימי קשר ואשמח לעזור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדוקטור אחמד שלום רבקלריס אסרף03/08/2009
שמי קלריס אסרף, אני בת 40 מנצרת עילית אמא לשלושה ילדים.
עקב בעית השמנת יתר שיש לי החלטתי לעשות ניתוח טבעת- הניתוח אושר לי מהבית חולים ואפילו נקבע לי תור לניתוח. יש לציין שאת כל הבדיקות עברתי. הכל תקין ונמצאתי כשרה לניתוח.
אך כאשר הגעתי לניתוח עלה בי פחד והחלטתי שלא לעשת אותו.
לאחרונה, שמעתי מחברה קרובה על ניתוח השרוול שהיא בעצמה עברה אותו והתוצאות הנראות לעין נהדרות יותר מהתוצאות בניתוח הטבעת מכיוון שבניתוח הטבעת מוכנס גוף זר לגוף.
מבחינה בריאותית אני אישה בריאה, סובלת ממיגרנות ומצאו לי לאחרונה בעיה בעצם הבריח אבל הרופאים אמרו שאין שום קשר לניתוח וזה לא מהווה בעיה.
אני אשמח מאוד אם תענה להודעה זו ואוכל לקבל את מספרך ועצתך האישית מכיוון שאני מחכה בציפייה לעבור את הניתוח בשלום ולהתחיל להרזות וחיים חדשים.
אודה לך על טיפולך ועל היחס.
קלריס אסרף
טלפון שלי 0546680796 וטלפון של הבית 04-6470914
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח
שולה זק03/08/2009שלום קלאריס
בהמשך לשיחתנו הטלפונית - בהצלחה.
שמרי על קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמח על ההחלטה
פרופ` אחמד מחג`נה03/08/2009קלריס תתקשרי אלי מחר בבוקר לפלפון
0502063521
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני רוצה להשמיןגוגי03/08/2009
אני בת 22 משקלי נע בין 47-48 והגובה 1.62
אני רוצה להשמין. אני אוכלת הרבה ולוקחת קדורים q10 ואין תוצאה אני נשארת כמו שאני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגעת לפורום הלא נכון
שולה זק03/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיצור תוריםליאורה03/08/2009
דר' שלום
אני בת 50 -- BMI 44
חברת קופת חולים כללית
יש בידי מכתב הפנייה לכירורג
תור בבלינסון - רק על מנת להתחיל תהליך- הוא לעוד 7 חודשים.
מה ניתן לעשות על מנת לזרז את התהליך.
אני די מיואשת, יש לי כאבים בברכיים וכשיים בנשימה.
תעזור לי בבקשה
בתודה מראש
ליאורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד''ר אחמד מחג'נה בבקשה תענה לי
ליאורה03/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניה לדר' מחג'נה
שולה זק03/08/2009שלום ליאורה
הטלפון של דר' מחג'נה 050-2063521
אם הקופה תהיה מוכנה לתת לך התחייבות לרמבם, אני מניחה שדר' מחג'נה יוכל לקבל אותך .
אני ממליצה שתבררי אם תוכלי לקבל התחייבות הקופה לרמבם, לפני שאת קובעת תור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאורה שלום
פרופ` אחמד מחג`נה03/08/2009תתקשרי אלי מחר בבוקר לפלפון 0502063521
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר מחא'גנה !.............02/08/2009
הי זאת מירית ניתחת אותי ביום שני ולא הספקתי לומר לך תודה.
אני מרגישה מעולה וירדתי כבר 5 קילו, אין לי דרך לתאר כמה אני מודה לך במילים
אז תודה ענקית מכל הלב.
מירית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירית שלום
פרופ` אחמד מחג`נה03/08/2009שיהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סגירת טבעתעמית02/08/2009
שלום רב, לאחר המתנה וצפיה נותחתי לפני שבועיים וכעת אני מחכה בקוצר רוח לסגירה הראשונה. היות ובעצם כרגע אני בעצם יכולה לאכול הכל כי הכל פתוח השאלה שלי האם לא ניתן להקדים את התור לסגירה הראשונה ולהתחיל בעצם עכשיו כבר את התהליך? אנימרגישה שאני סתם "מבזבזת" זמן. השאלה שלי האם מחבינה רפואית ניתן להקדים את הסגירה הראשונה. אודה על תשובתכם- יום נפלא-עמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סגירת טבעת
פרופ` אחמד מחג`נה02/08/2009שלום עמית
את הזמן לסגירה צריכה לקבוע עם המנתח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסגירת טבעת
עמית02/08/2009שלום ד"ר- יש לי תאריך לסגירה- נקבע לי ל- 18/8/09, שזה בדיוק חודש מאז הניתוח. השאלה שלי היא האם ניתן מבחינה רפואית לסגור לפני התאריך הזה או שחייב לעבור פרק זמן של חודש מהניתוח עד לסגירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסגירת טבעת
פרופ` אחמד מחג`נה02/08/2009לפי ההמלצות כן יש צורך לחכות חודש ימים לאחר הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין טבעת לשרוולמיקי31/07/2009
שלום
1. עד עכשיו לא הבנתי את ההבדל ביו טבעת לשרוול.
2. שמעתי שבטבעת מקיאים כל הזמן, האם גם בשרוול.
3. קיבלתי שם של רופא ברמב"ם, בשם ד"ר אסליה, האם הוא בצוות של ד"ר מחאגנה, ואיזה סוג ניתוח הוא מבצע
ב ב ר כ ה
מיקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדלים בניתוח
שולה זק31/07/2009טבעת - חבק סיליקון ששמים על הקיבה ויוצרים כיס קטן לקיבולת המזון. מהטבעת יוצאת צינורית שמושתלת מתחת לעור ודרכה מזריקים חומר לטבעת. ומנפחים אותה ואז המעבר של האוכל קטן ואוכלים פחות. כשרוצים לאכול יותר מוציאים מהנוזל ומגדילים את המעבר. הפרוצדורה נעשית ע"י רופא.
בניתח טבעת צריך משמעת עצמית גדולה ושיתוף םעולה מלא. צריך לאכול לאט ללעוס הרבה. קורה לעיתים שנתקע אוכל ומקיאים. מנותחי הטבעת לא מקיאים כל הזמן ויורדים יפה במשקל.
בניתוח שרוול משאירים חלק מהקיבה (בצורת שרוול) הירידה יפה וניתוח מאוד מוצלח.
שני הניתוחים מבוצעים ללא פתיחת בטן.
סוג הניתוח מותאם לכל אחד בהתיעצות עם המנתח.
שני הרופאים עובדים ברמבם אך לא באותו צוות. דר' מחג'נה מנתח בכירורגית א' ועושה את כל הניתוחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ד"ר מחג'נה עובד עם מאוחדת ???אפרתוש55530/07/2009
שלום רב,
אני בת 37 שוקלת 140 ק"ג גובה 1.58 (עונה לקריטריונים)
לפני כעשר שנים עשיתי טבעת ולאחר שנה והסתבכות הוציאו לי אותה, מיותר לומר שהשמנתי
הכל +++
אני רוצה ניתוח שרוול וקבעתי תור ל תל השומר מאחר ובמאוחדת כפ"ס המזכירה אמרה לי
שמבוטחי מאוחדת מאזור כפ"ס יכולים להתנתח רק בשני בתי חולים - תל השומר ואיכילוב.
נקבע לי תור לפגישה ראשונה רק לנובמבר וזה אומר שהניתוח מאוד מאוד רחוק ממני.
כמובן שאני רוצה לזרז הליכים וכבר קבעתי תורים לכירורג, צילום ושת, אולטרסאונד, פסיכיאטר,
דיאטנית של הקופ"ח וכו'..... כמו שאמרה המזכירה שלנו.
האם ד"ר מחג'נה עובד עם קופ"ח מאוחדת ???
ואם כן האם יש אפשרות להתקבל אצלו למרות המרחק?
בנוסף אני רוצה לשבח אתכם על הפורום, על תשובותיכם, על הסבלנות.
יישר כח
אפרתוש555
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגישה עם דר' מחג'נה
שולה זק30/07/2009שלום אפרתוש
המרחק והאזור לא מהווים בעיה. אם איני טועה דר' מחג'נה עובד עם מאוחדת.
הכי טוב, זה לצלצל אליו ולברר עימו את כל הפרטים. 050-2063521.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כושר אחרי הניתוחליז30/07/2009
כמה זמן אחרי הניתוח אני יכולה להתחיל לעשות כושר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כושר אחר ניתוח
שולה זק30/07/2009שלום ליז
לא ציינת איזה ניתוח עברת.
חודש חודש וחצי אחרי הניתוח בדרך כלל אפשר להתחיל עם כושר, רצוי בהדרגה, ולאחר קבלת האישור מהרופא המטפל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנותחת בעוד שבוע...ליז29/07/2009
שלום,
אני מנותחת בעוד שבוע (אצל ד"ר אבינוח).
מאוד מתרגשת ... אני גרה בגליל העליון(אזור ראש-פינה) ורציתי לדעת האם יש המלצות לגבי
דיאטנית באזור/קב' תמיכה ?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטנית
שולה זק29/07/2009בבית חולים זיו בצפת, הוקמה מרפאה רב תחומית לטיפול בהשמנת יתר.
תוכלי ליצור עימם קשר ולבקש תור לדיאטנית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למי מגיע ניתוח טבעת?צ.28/07/2009
שלום רב
אני בת 40 שנה וחצי לאחר לידה שלישית. בהריון סבלתי מסכרת ולחץ דם גבוה. טיפול בזריקות.
אני שוקלת 100 גובהי 168. לאחר נסיונות מרובים של דיאטות אך ללא הצלחה. לחץ הדם שלי מדי פעם עולה והסוכר הוא גבולי ביותר.
האם אני זכאית לניתוח טבעת? האם קופת חולים מכבי תאשר לי ניתוח והשתתפות?
אני מ יו א ש ת......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח
שולה זק29/07/2009שלום לך
לפי הנתונים שמסרת ה- BMI של 35.4 אם את עדיין סובלת מלחץ דם גבוה, סוכרת, כולסטרול - מחלות המהוות קריטריון להתאמה לניתוח, תבקשי מהרופא המטפל הפניה לכירורג מנתח ותתיעצי איתו איזה לגבי ניתוח וסוג הניתוח.
לאיזה קופה את שייכת ומה אזור מגורייך?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח!
צ.29/07/2009שלום וברכה,
תודה על התשובה.
כמו שציינתי אני סובלת מלחץ דם לעיתים גבוה וסוכר גבולי. הכולסטרול בסדר.
אני בקופת חולים מכבי, אני גרה באור יהודה. כבר שוחחתי עם הרופא שלי על ניתוח אבל הוא טוען שה-BMI שלי לא מספיק כדי לעבור ניתוח ואז נתן לי לנסות טיפול בכדורים רדוקטיל וכשזה הפסיק לעבוד קיבלתי קסניקל שגם הפסיק להשפיע עלי. אם אני עושה דיאטה אני לא מצליחה להוריד יותר מ-2 ק"ג גם על זה שאלתי את הרופא, הוא אומר שזה מצב שיכול להיות. לכן אני מאוד מאוד רוצה לעבור ניתוח.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינדיקציה של BMI
שולה זק29/07/2009שלום לך
לפי ה- BMI שך 35.4 ומחלות הרגע שלך - לחץ דם וסוכרת, את עומדת בקריטריונים שקבע משרד הבריאות ואת זכאית לעבור ניתוח במסגרת סל הבריאות.
את יכולה ליצור עימי קשר טלפוני ואסביר לך את הפרצדורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סירוב להתחייבות ע"י הקופהמירב28/07/2009
ד"ר שלום,
ניתקלתי בסירוב להתחייבות לניתוח ע"י הקופה (לאומית)
וזו לאחר שהבאתי את כל ההמלצות משלל רופאים כולל אורטופד וראומטולוג שאני מטופלת על ידו מאחר ואני חולה בA.S.זו מחלת חוליות מקשחת(מחלת מפרקים).אני שוקלת 108 וגובהי הוא:1.68 כך ש BMI:38.3 ואני בת 36 וכידוע לי בבעיות רפואיות לצורך האישור הBMI נע בין 35-38.אני סובלת מתת פעילות הבלוטה ומטופלת ויציבה.
דוקטור אני נואשת,אני רוצה להיכנס להריון ומפחדת להשמין עוד ויחד עם המחלה זו בעיה חמורה.
בבקשה באם ידועה לך פירצה שהיא אני אודה לך.
מירב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לך ד"ר באם תוכל לענות לשאלותיי
מירב30/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)