מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח קיצור קיבהסופי20/08/2008
אני בת 53 ועברתי בגיל 30 אוטם וגם 3 צינטורים כיום אני מרצוני לא לוקחת כדורים ואני מרגישה טוב אני שמנה 95 ק ורוצה לעבור ניתוח לשם הרזיה על איזה סוג ניתוח אתה ממליץ לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג ניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה28/08/2008שוב כמו שהזכרתי קודם סוג הניתוח נעשה בפגישה בין הרופא המנתח והפצינט כאשר ההחלטה מבוססת על ה- BMI , מחלות נלוות והרגלי אכילה וסוג האוכל. אשמח להיות לך לעזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיראל17/08/2008
סגרתי בשבוע שעבר את הטבעת בשלשת רבעי ואני לא מרגישה שום הגבלה, האם אני יכולה שבוע לאחר מכן לסגור עוד קצת? האם זה אפשרי? זה לא מסוכן? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סגירת טבעת
פרופ` אחמד מחג`נה28/08/2008מומלץ לחכות חודש ימים מאז הסגירה האחרונה. זה לא מסוכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגלית14/08/2008
שלום לכם, עברתי ניתוח טבעת לפני חודש וחצי ובעוד יומיים אני אמורה לסוע לנופש... האם מותר לי להכנס לג'קוזי חם ומבעבע? האם הטבעת לא תימס או תאבד צורתה בגלל החום? עד כמה שידוע לי הטבעת יושבת קרוב לפני העור והיא עשויה מגומי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מה לחשוש
פרופ` אחמד מחג`נה15/08/2008אין לך מה לחשוש. תוכלי לעשות כיף בגקוזי חם ומבעבע. שום נזק לא יקרה לטבעת
חופש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני יכולה לעשות הניתוח " טבעת"רנא דיאב11/08/2008
שלום אני בת 22 , נשואה לפני הלידה הייתי במשקל של 57 ואחרי הלידה ב 11 חודשים ואחרי כל הנסיונות שלי לדיאטה הגעתי למשקל של 73 .בבקשה ד"ר האם אני יכולה לעשות הניתוח באופן פרטי וכמה שזה יעלה יעלה .נכנסתי ליאוש מגפי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדקציה לניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה11/08/2008לרנא שלום
הניתוחים האלו נועדו להשמנת יתר חולנית ולא לאנשים עם עודף משקל אשר יכולים להוריד את זה בדרכים אחרות.
צר לי ושיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולשלומי07/08/2008
אני בת 51 ועשיתי זריקות ברגליים שלי בגלל הורידים,יש בעייה לעבור ניתוח שרוול?תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה
פרופ` אחמד מחג`נה08/08/2008אין בעיה לעבור את הניתוח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי מכיר ניתוח מעקף קיבהדליוש07/08/2008
אני שוקלת מאה ארבעים קילו וחושבת על אפשרות לעשות את הניתוח הזה מה המשמעות שלו מה עושים בו מה אי אפשר לאכול לגמרי אחרי הניתוח הזה כלומר לתמיד האם זה ניתוח עם פתיחת בטן או לפרסקופיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ובכלל איזה ניתוח הכי מומלץ
דליוש07/08/2008טבעת מעקף קיבה שרוול או בלון? באיזה ניתוח יש הכי פחות כאבים אחר כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעץ מסודר
פרופ` אחמד מחג`נה08/08/2008שלום לך
אני ממליץ לך להפגש עם מנתח מומחה לניתוחים אלו ע"מ שתקבל אנפורמציה טובה וכוללנית. באם תרצה תוכל ליצור איתי קשר בפלפון: 0502063521
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעתפלורי05/08/2008
בת 28 , גובה 161 משקל 101 bmi 39 קופת חוילם הודיע לי שאני לא מתאימה מכייוון שצריכה bmi 40 רציתי לדעת איך אני יכולה לבצע ניתוח באופן פרטי וכמה זה יעלה לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעת
פרופ` אחמד מחג`נה08/08/2008תוכלי ליצור איתי קשר בפלפון 0502063521 להמשך טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני מתאימה לניתוחיאנה04/08/2008
שלום. אני בת 26, גובה 167 ס"מ, המשקל שלי הוא 105 ק"ג. האם אני מתאימה לניתוח ואיך עושים את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטריונים לניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה08/08/2008שלום יאנה
לפי הקרטריונים היבשים לניתוח, את לא מתאימה לניתוח. מאחר וה- BMI שלך 37.5 ולא 40.
תוכלי ליצור איתי קשר לבדוק איך אפשר לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוח שרוולרחלי שוקרון04/08/2008
אני בערך אחרי שלושה שבועות של ניתוח של קיצור קיבה שרוול ובסך הכל אני מרוצה אבל אני מרגישה עייפה וחולשה וגם מעט כאבים האם זה הגיוני להרגיש חלשים וכאבים? עשיתי את הניתוח בבלינסון ומומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעי
פרופ` אחמד מחג`נה08/08/2008אל דאגה. זה טבעי להרגיש מעט כאב, עייפות וחולשה תקופה קצרה לאחר הניתוח. צפוי שתופעות אלו יעלמו בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלכלה לאחר ניתוחרווית03/08/2008
עברתי ניתוח טבעת ביום שישי בבוקר , לפי ההנחיות של הרופא מותר לאכול רק נוזלים בשבוע הראשון , אני כל הזמן רעבה וכל מה שאני שותה עובר לי בלי להקיא , אני נרגישה שאני יכולה לאכול הכל , האם ניתן להוסיף משהו באכילה בכדי שהבטן לא תקרקר כל היום ? אם אני אוכלת פירה או חביתה אם גבינה במה זה יכול להזיק לי חוץ מהקאות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להצמד להוראות
פרופ` אחמד מחג`נה08/08/2008על מנת שניתוחים אלו יצליחו צריך להדבק להוראות. לא היתי ממליץ לעבור אותם. אחרת הסיכון לתופעות לואי וסיבוכים הוא גבוה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוחטל03/08/2008
אני 26 יום לאחר ניתוח חוזר שכלל פתיחה מלאה ועדין יש הפרשות מצלקת הניתוח: במקום אחד מס' פעמים ביום בייחוד בשכיבה ובמעבר לעמידה. שאלתי היא תוך כמה זמן בקירוב אמורה תופעה זו להיפסק, בנוסף הרגשתי בכללית טובה אולם מספר פעמים ביום אני מרגיש חולשה זמנית שעוברת לאחר מנוחה קצרה. שאלתי השניה היא אולי הגיע הזמן לתוסף ויטמין או כיוב'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טל
פרופ` אחמד מחג`נה03/08/2008לא ציינת איזה ניתוח ומה הכוונה לפתיחה מלאה??
האם הניתוח היה בשיטה הלפרוסקופית או בשיטה הפתוחה?
האם היה זיהום לאחר הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגתנתי30/07/2008
שלום רב. לפני 4.5 שנים נותחתי בניתוח LAP BAND (טבעת עם פורט). במהלך כל השנים הללו אני סובלת מהקאות (המקסימום שהייתי סגורה עליו הוא 7 CC וגם זה לזמן קצר) אני כרגע עם טבעת פתוחה אך עדיין האוכל לא עובר לגמרי ואני מקיאה. בכלל הצילומים שנעשו לי (בליעת בריום) הטבעת נמצאה במקומה, ללא תזוזה. האם זה טבעי? האם מקרים כאלו מוכרים לכם? מדוע שהטבעת פתוחה איני מצליחה לאכול מבלי להקיא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות עם הטבעת
פרופ` אחמד מחג`נה30/07/2008משהו לא בסדר עם הטבעת או התנהגות האכילה שלך. אם תרצי תוכלי לקבוע לפגישה יחד עם הצילומים אולי יש מקום להפוך את הטבעת לשרוול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אחרי ירידה של 60 ק"ג
נתי31/07/2008למה אני צריכה ניתוח שרוול? עשיתי את הצילום היום, הטבעת במקומה, נוטה מעט שמאלה, אך לא משהו שמצריך התערבות כירורגית. אמרו לי שיש אחוז מסויים שיש לו קושי במעבר האוכל גם כשהטבעת פתוחה לגמרי. האם שמעת על כך? מה ידוע לך בנושא? תודה על התגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתי יקרה
קובי01/08/2008למרות דעתו המקצועית של הרופא להפוך את הניתוח לסוג ניתוח אחר רצוי שתבדקי מס' דברים... כאשר הטבעת במצב פתוח ישנו קושי בסיסי באכילה שכן הטבעת עדיין מגבילה את הכמות של המזון שניתן לצרוך בארוחה אחת. עלייך לבדוק כיצד את אוכלת, שכן לאנשים יש את הנטיה לבלוע את המזון ולא ללעוס היטב. ככל הנראה ממה שאני מבין מדברייך ההתנהלות שלך עם הטבעת לא נכונה. אשמח לתרום לך מנסיוני לאחר 11 שנים עם הטבעת. ***מה גם שראינו כבר מקרים כאלו של ניתוח שרוול לאחר טבעת, והמנותחים לא ירדו גרם שכן השרוול נשאר גדול בשל קושי מסויים ליישם שרוול צר לאחר טבעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנתי לגבי תשובתך לקובי
נלי03/09/2008עברתי ניתוח לפני כחודשיים הצרו לי את הטבעת פעמיים עד היום לא ירדתי במשקל אולאי ק"ג אבל אני עדיין אוכלת רגיל, אף פעם לא אכלתי בכמויות גדולות וגם לא חסידת מתוקים. ראיתי את התשובה שלך ולכן פניתי אליךאני מיואשת כי הצרו לי פעמיים את הטבעת 5 סי סי וכשהוסיפו 1 סיסי נוסף פשוט לא הצלחתי ללגום מעט מים אז הוציאו לי את הסיסי הנוסף. עד היום לא הקאתי האוכל עובר כרגיל אני לא אוכלת לחם אבל אין לי שום תזוזה במשקל , ואני בדילמה מה עושים? הרופא שניתח אותי אומר שיש ניתוחים שפשוט לא הכי מצליחים לא אהבתי את התשובה אבל מה עושים? הרי אני כבר לאחר ניתוח., אודה לך עם תחכים אותי מניסיונך כי עדיין לא קיבלתי תשובה ברורה לגבי מצבי האם לסגור עוד? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני מתאימה לניתוחבת48 מיואשת28/07/2008
אני בת 48 שוקלת 90 קילו גובהי 163 . בהריונות היתה לי סכרת הריון .ניסיתי כל דיאטה אפשרית אך ללא הועיל . האם אני מתאימה לניתוח ? במידה והקופה לא תאשר , האם יש אפשריות אחרות ? ( יש לי מכבי זהב וכו ) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטריונים לניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה28/07/2008לפי חישוב הBMI שלך אינך מתאימה לניתוח קיצור קיבה. סכרת הריונית בעבר אינה נחשבת למחלה נלווית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיואשת בת 48- יש עוד פתרונות
קרן30/07/2008קודם כל אל תתיאשי!! יש עוד פתרונות לבעייתך מלמד ניתוח. שמעי לניסיון של אישה שהיתה במצבך. יש תרופות שעוזרות בהרזייה, רדוקטיל, אקומפליה ועוד, שנותנות תוצאות מעולות בהרזייה, כמובן בשילוב עם דיאטה נכונה ופעילות גופנית. נסי ותיווכחי שהירידה במשקל הופכת קלה יותר. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר ניתוח מעקף קיבהדבי-נס-ציונה25/07/2008
אני בת 38, גובהי 170 שוקךת 112 קג. אמא לילדה בת 3 . מעוניינת לעבור ניתוח מעקף קיבה. האם אפשרי להיכנס להריון לאחר ניתוח כזה. האם יש סיבוכים. וכמה זמן אחרי ניתן לחשוב על הריון? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לאחר ניתוח מעקף קיבה
פרופ` אחמד מחג`נה28/07/2008ניתן להכנס להריון לאחר מעקף קיבה או כל ניתוח אחר. מומלץ לעשות זואת לאחר השנה הראשונה לניתוח מאחר ובשנה זו תהיה ירידה דרסטית במשקל ויכול להיות חסרים תזונתיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח בגיל שנושק ל60-מעקף קיבהתמי25/07/2008
האם אחוז הסיבוכים גדול יותר בגילי המתקדם? bmi 39
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בגיל 60
פרופ` אחמד מחג`נה28/07/200860 זה גיל הזהב ולא מדווח על סיבוכים יותר בגיל הזה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)