מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלהלילך17/02/2008
מה הבדלי האכילה בין שרוול לבין מעקף? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגלי אכילה לאחר מעקף ושרוול
פרופ` אחמד מחג`נה17/02/2008גם בשרוול וגם במעקף יוצרים קיבה קטנה (POUCH) כאשר במעקף בנוסף גם עושים מעקף של הגוגונום. כך בשני הניתוחים צריך לאכול כמות קטנה ולעכל את האוכל היטב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך זה יעזור ליגל12/02/2008
אם הבעיה היא בראש ולא בקיבה. אני מכירה גם משהי שהשמינה המון לאחר ההרזיה כתוצאה מהניתוח. לכן אני מתלבטת. מה דעתכם?? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל מתחיל בראש
שולה זק12/02/2008שלום גל
נכון הכל מתחיל בראש. אם את מודעת למצבך הנוכחי והגעת למסקנה שכך לא טוב ושאת רוצה להביא לשינוי - זו כבר התקדמות חיובית. ניתוח הוא כלי. "שוטר" בבטן הצמוד אלינו ועוזר לאמץ הרגלי אכילה נכונים בכמויות קטנות ובשילוב פעילות גופנית. פשוט ללמוד לאכול כך שנהיה מאוזנים וגם רזים.
הייתי ממליצה לגשת להתיעצות לרופא כירורג בריאטרי (לניתוחי קיבה) ובמקביל לגשת גם לתזונאית .
בברכ,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה עוזר רק בעזרה מצידך
ליבי14/02/2008ניתוחים לקיצור קיבה הם לא מטה של קסם. על מנת לרדת במשקל בצורה טובה ובריאה יש לאמץ הרגלי חיים טובים וחדשים. רק אלה יעזרו למנותחים לשמור על ההשגים שהשיגו עד כה.
אני לא יודעת מה איתך אבל 2 אבני הנגף שלי עד היום היו כמות האוכל - הייתי רעבה ויכולתי לאכול ה-מ-ו-ן. שום דבר לא סיפק אותי. ומתוק - שמאז הניתוח שעברתי (שרוול) אני לא מצליחה להכניס הרבה אלא רק קצת.
הניתוח עזר לי בשני הדברים הללו וזה מה שדיאטה לא יכלה לעשות. אבל, וזה אבל גדול - לאחר הניתוח נכנסתי למשטר של אכילה מסודרת, שתיית מים ופעילות גופנית ואלה גורמים לכך שארד בצורה בריאה במשקל.
גם לי המלחמה היא יומיומית וגם אני יודעת שאם לא אשים לב אעלה בחזרה.
איזה ניתוח עברה המנותחת שאותה הזכרת בהודעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרינת10/02/2008
אני שוקלת ברצינות לעשות ניתוח קיצור קיבה. רציתי לדעת מהן החסרונות העיקריים שלהם עלי לצפות?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידע בנושא קיצור קיבה
שולה זק10/02/2008שלום רינת
קשה להצביע על חסרונות מול יתרונות בניתוחי קיצור קיבה בשאלה כוללנית שהעלת כאן מבלי לקבל יותר רקע כמו - גבוה, משקל, מחלות נלוות וכד'.
בברכה,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלמהאילנה07/02/2008
שלום
הנני בעלת משק חקלאי ועבודתי היא עבודה פיזית ורציתי לברר מהו משך זמן תקופת ההחלמה עד שאוכל לחזור לעבודתי כי בכל זאת נעשה פה ניתוח.
תודה
אילנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה
שולה זק07/02/2008שלום אילנה
משך ההחלמה תלוי בסוג הניתוח והוא גם מאוד אינדיבידואלי מאדם לאדם.
קשה לענות לשאלות כלליות שאת מעלה.
אשמח אם תתקשרי 050-6233250
בברכה,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נתוח מעקף קיבה בגיל צעירשולי05/02/2008
אני בת 26 ושוקלת נתוח מעקף קיבה האם הדבר לא יכול לפגוע בסיכויי ללדת או ליצור קשיים בלידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
שולה זק05/02/2008שלום שני
מאחר ולא ציינת גובה ןמשקל איני יודעת אם את עומדת בקריטריונים לניתוח קיבה.
BMI 35-40 עם מחלות נילוות
BMI 40 ומעלה.
אם את עומדת בקריטריונים, ניתוח יכול רק לעזור להריון וודאי לא לפגוע.
רצוי שתגשי לרופא המשפחה ולבקש הפניה לרופא כירורג בריאטרי להתיעצות.
בברכה,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחאילנה05/02/2008
שולה
כמה זמן אורך הניתוח , ומה פרק זמן שהיה בבית חולים ואח"כ זמן ההבראה
תודה
אילנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פניה לרופא מטפל
שולה זק05/02/2008שלום אילנה
הניתוח כלול בסל הבריאות למי שעומד בקריטריונים.
BMI 35-40 עם מחלות נלוות
BMI 40 ןמעלה
אני ממליצה לגשתלרופא המשפחה ולקבל הפניה לרופא כירורג בריאטרי עימו תוכלי להתייעץ על סוג הניתוח ולקבל את מלוא האינפורמציה לגבי החלמה וכו'.
בברכה,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עודף משקל- ניתוחאילנה05/02/2008
שולה בוקר טוב
BMI שלי הוא 39.8 והנני סובלת מבעיות גב ורציתי לברר אם אוכל לעבור ניתוח שכזה, דרך איזה קופת חולים או שזהו ניתוח פרטי , ומה העלויות
תודה אילנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנה שלום
פרופ` אחמד מחג`נה05/02/2008אילנה שלום
לפי הקריטריונים את מתאימה לניתוח. את הניתוח אפשר לבצע דרך כל הקופות ואין צורך לשלם. סוג הניתוח יקבע ע"H הרופא המומחה יחד עם החולה ותלוי בהרבה מדדים
אם תרצי פירוט אשמח לקבל אןתך במרפאתי ברמב"ם חיפה
טל מזכירה 048542381
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיצור קיבהדפנה03/02/2008
שלום רב - מעולם לא סבלתי מעודף משקל להיפך עד שלפני 10 שנים התחלתי להשתמש בכדורים מהם השמנתי כחצי ממשקלי ועליתי מ-60 קילו ל-95 קילו (גובה 1.62). כעת אני מורידה את הכדורים אך לא יודעת אם כדאי לי לעשות ניתוח לקיצור קיבה או דיאטה רגילה כי אני לא כל כך אוהבת ספורט. כמו כן רציתי לדעת באיזה מסגרת מבצעים זאת (פרטי כמה עולה,,קופ"ח). אינני סובלת משום מחלה נלווית . תודה דפנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפנה שלום
ליבי04/02/2008ה BMI שלך עומד על 36 בערך, מה שנותן לך את האפשרות לעשות ניתוח קיצור קיבה רק אם קיימת מחלה נלווית (ומתועדת!!!) כגון: לחץ דם, סכרת, כאבי גב ופרקים וכו'
הניתוח לא נועד להושיע אותנו מהשמנה. לא רוצים לעשות דיאטה, הופ עשינו ניתוח ונהיה רזים. גם אלה שבקריטריונים לעשות את הניתוח אבל לא עובדים איתו כמו שצריך - לא מצליחים וחבל.
לאחר ניתוח ישנם שלושה דברים שחובה לעשות:
פעילות גופנית - כן, למרות שלא אוהבים
שתיית מים - אני משתדלת לשתות בערך 8 כוסות ליום (6 של מים השניים האחרים - דיאט לא מוגז)
ומודעות לאוכל - ישנם דברים שעוברים יפה כמו שוקולד, ביסקוויטים, במבה ועוגות. הדברים הללו הרסניים לדיאטה וחייבים לאכול אותם אך ורק בכמות מינימלית ולא כל יום.
הניתוח נותן הגבלה באוכל ותו לא. מי שהולך לתהליך הזה - חייב לרצות להשקיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדפנה שלום
פרופ` אחמד מחג`נה05/02/2008ניתוחי הרזיה נמצאים בסל הבריאות וממומנים ע"י הקופות. הקרטריונים לניתוח הינם BMI 40 או מעלה או BMI>35 עם מחלות כמו לחץ דם, סכרת ועוד.
לפי חישוב הBMI שלך את לא בקריטריונים לניתוח. ממליץ לפנות לתזונאית קלינית ולעשות ספורט שאת אוהבת למשל הליכה מהירה או אחר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסור לשתות אלכוהול אסור לאכול יותר
די04/12/2013מ200 קלוריות לארוחת ביניים
אסור לרדת במשקל יותר מדי אסור תנודיות של משקל שגורמת ליציבה לא טובה ולעודפים של שומן בגוף האקורדיון
אסור להזניח את הבריאות המשקל
הסגידה ליופי ונעורים רק מתחילה בימינו
על ת ו פ ע ת ה כ א ב- פרופסור ר. ק.אסור לשתות אלכוהול בין ארוחות ובכלל
תודה לך על הצומי אבל לא צריך!
מתיחות כל בוקר כי אנחנו בתנאי שוק חופשי ג'ונגל ארובאני
למיטיבי לכת בלבד---מוטב לצטט-- במדינה --הן האשכנזייות/המזרחי-ים
דור הסמסארטפונים והטבאלטים - יש צילומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת המלצות של שמות מנתחיםד03/02/2008
אני מעוניינת לעבור ניתוח טבעת. קיבלתי מביטוח מושלם רשימה של רופאים איתם יש להם הסדר, אך אין לי מושג למי לפנות.
מישהו שעבר ניתוח והיה מרוצה יכול להמליץ?
אני גרה באזור המרכז
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמות רופאים
ל-ד04/02/2008אני ממליצה לך לעבור ניתוח שרוול ולא טבעת , השיטה פותחה ברמב"מ , אם את רוצה תפני לד"ר מאוד מומחה ד"ר מחאג'נה שעובד שם בכירורגיה א' , מספר הסולולרי שלו מפורסם בתגובות שלו מדי פעם בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לכל אחד מתאים מה שאת עברת
מרמלדה שוקולד04/02/2008הרופא ימליץ איזה סוג ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
תשובה04/02/2008נכון שהרופא יחליט על איזה ניתוח , אך בד"כ שרוול עדיף מטבעת מכיוון מכורתים את החלק שמפריש את התיאבון יחד עם הקטנת הקיבה עצמה ב-75 אחוז , ואילו בטבעת רק מקיפים את הקיבה כך שהאוכל אינו יכול לחדור בקלות אך את הרעב מרגישים, לא מתאים לאכלני שוקולד , מעקף מתאים למי שיש לו השמנת יתר קיצונית והוא ניתוח מסובך יותר , תריסריון מיועד לאאלה שיש להם המנת יתר קיצונית יחד עם מחלות אחרות וכלל שני שלבים כשהשלב השני מבצעם אחרי ירידה של אחוז מסויים במשקל,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שאמר מרמלדה שוקולד
ליבי04/02/2008יש ללכת לרופא המבצע את כל סוגי הניתוחים ולהתייעץ איתו.
המטופל גם הוא צריך לקרוא את המאמרים על כל ניתוח ולעשות את החושבים באיזה ניתוח יצליח יותר.
שלא יובן לא נכון, גם אני עשיתי שרוול ומברכת את ההחלטה הזו. החיים יפים 43 ק"ג פחות וללא הרבה ייסורים :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוחי קיבה
שולה זק05/02/2008שלום לך
אני ממליצה לפנות למרפאה באזור מגורייך ולקבל הפניה לרופא מנתח בריאטרי איתו תוכלי להתייעץ על סוג הניתוח ולקבל החלטה מה מתאים לך.
בברכה,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה ומפחדתנילי03/02/2008
שלום, אני מתה לעשות ניתוח כזה ומפחדת כי שכנה שלי עשתה לפני כמה שנים והכל הסתבך לה והיום היא מאד חולה בגלל זה, אבל זה היה לפני הרבה שנים ואולי היום המצב השתנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד
אלמונית03/02/2008כעקרון את צודקת לגבי הפחד, גם אני פחדתי פחד מוות בזמן שגיששתי והתעניינת לגבי מה שקשור לניתוח, אני מאז 2004 בדקתי, שאלתי אנשים וכמובן ביקרתי אצל מומחים ורק לפני 5 חדשים עברתי את הניתוח בהצלחה , האמת שההצלחה של הניתוח בשלב הראשון מאוד קשורה במנתח עצמו , כדאי ללכת למנתח שעשה הרבה ניתוחים כאלה וצבר ניסיון , מהלך הניתוח שלי היה 35 דקות ללא סיבוכים ועד עכשיו הכל בסדר גמור מרגישה נפלא וירדתי 22 ק"ג, אם תרצי לדבר אתי יותר לעומק תני לי את האמייל שלך ואני איצור קשר איתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפחד מהניתוח
ליבי04/02/2008זה די מובן שאת מפחדת. הניתוח הוא מהלך לא ידוע ועוד לחשוב שאת מכירה מישהי שהסתבכה מזה...
עלייך לדעת שבכל ניתוח ישנם סיכונים וסיבוכים. אמנם שיעור הסיבוכים מזערי יחסית ובמיוחד בשנים האחרונות - אבל עדיין קורים מקרים גם אצל מנתחים מיומנים.
עברתי את הניתוח לפני כמעט שמונה חודשים ואני לא אגיד לך שלא פחדתי. מאד פחדתי...
המנתחת שלי מיומנת בניתוח שעברתי (שרוול) ואף על פי כן אי אפשר לדעת מה יהיה עד שמתעוררים.
אני, לשמחתי, התעוררתי בסדר גמור ותוך יומיים הייתי בבית ללא סיבוכים כלל. מאחלת לכולם כזו החלמה :-)
אם תרצי עזרה - בכיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפחד טבעי
פרופ` אחמד מחג`נה05/02/2008זה טבעי לפחד מניתוח. על אחת כמה שעברת טראומה של החברה שלך. אבל צריכה להבין שהשמנה זו מחלה אשר מביאה עוד ועוד מחלות. היום הניתוחים הבריאטרים השתנו והמיומנות גדלה. הרבה מטופלים שפונים אלי רוצים אבל מפחדים ובד"כ לאחר פגישה והסבר מעמיק חלק גדול מהפחד לעשות את הניתוח נעלם.
אשמח לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לקיצור קיבהנעמה31/01/2008
שלום, למה לא מציעים לכל מי שסובל מעודף משקל לעשות ניתוח ולשפר לעצמו את החיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים לניתוח
שולה זק05/02/2008שלום נעמה
הניתוחים נועדו לאנשים הסובלים מהשמנת יתר חולנית ולא לכל הסובלים מעודף משקל.
הניתוח נמצא בסל הבריאות ויש קריטריונים ברורים לפי אירגון הבריאות העולמי.
BMI 35-40 עם מחלות נילוות
BMI 40 ומעלה.
אני מציעה למי שסובל מעודף משקל ללכת לתזונאית, להצטרף לקבוצת תמיכה, לשלב פעילות גופנית ולתרום מאמץ מועט לשיפור איכות החיים העצמי ומניעת מחלות הנגרמות כתוצאה מהשמנת יתר.
בברכה,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לקיצור קיבהאודי27/01/2008
שלום רב, האם ניתוח לקיצור קיבה לצורך הרזיה הוא ניתוח לכל החיים? כלומר תמיד הקיבה תהיה קטנה יותר ולא ניתן יהיה להחזיר את המצב לקדמותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ליבי29/01/2008הניתוח הוא קיצור קיבה לכל החיים אם תשכיל ותשמור על התוצאות.
מי שמתעקש להשאר עם הראש השמן ולתחמן את האוכל לא ירד במשקל, ומי שמתעקש להמשיך ולדחוס יכול לקלקל את הניתוח.
בניתוח הטבעת הקיבה נשארת כשהייתה ולכן אין כאן עניין של הרחבה מחדש - אפשר להרחיב את הפאוץ'
בשרוול עדיין אין ניסיון לטווח ארוך - השמועות אומרות שניתן להרחיב.
במעקף ניתן להרחיב
בכל מקרה זה תלוי בעיקר במטופל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח קיצור קיבה לחולה הרניה
רלי02/02/2008שלום,
אימי בת 50 ומעוניינת מאד לעבור ניתוח לקיצור הקיבה אך היא חוששת שהיא לא מועמדת לניתוח בעקבות מחלת הרניה שפקדה אותה בשנים האחרונות.
האם עדיין יש מקום להתייעצות עם רופא לבקשת הניתוח לקיצור קיבה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרניה וניתוח להשמנת יתר
מרמלדה שוקולד02/02/2008בהחלט גם מי שיש לו הרניה יכול לבצע ניתוח, כמובן שאם ההרניה היא בטנית ניתן לתקן את המצב גם על ידי התערבות ניתוח כירורגית.
בכל מקרה רצוי להתייעץ עם כירורג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתית מים אחרי ניתוחשרית23/01/2008
לפני שישה שבועות עברתי שרוול קיבה
מאז הניתוח אני לא מצליחה לשתות מים רק מים בטעמים או מיצי דיאט כמובן כי אני גם סכרתית
יש לזה פיתרון
אני מאוד אוהבת מים אבל אחרי שתית כוס אני מקיאה מייד
מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתייה לאחר הניתוח
ליבי24/01/2008היי שרית
לאחר ניתוח השרוול קשה מאד לשתות בבת אחת וזה יכול להביא להקאה כמו שציינת.
הפיתרון פשוט מאד - שימי בקבוק מים לידך ושתי כמה לגימות בכל פעם.
גם לי, שבעה וחצי חודשים לאחר הניתוח, בלתי אפשרי לשתות כוס מים בבת אחת.... מקסימום חצי.
מקווה שזה יעזור לך
תעדכני :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם התפרים לאחר ניתוח שרוול ייעלמו לגמרי?שולה זק22/01/2008
האם התפרים לאחר ניתוח שרוול ייעלמו לגמרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפרים
ליבי23/01/2008היי.
התפרים לא תלויים בסוג הניתוח כמו במנתח עצמו.
ישנם מנתחים שמשתמשים בסיכות וישנם מנתחים שמשתמשים בתפרים נמסים. תבררי איזה סוג משתמש המנתח שלך.
אני עברתי ניתוח שרוול והתפרים הנמסים נעלמים וישנה רק צלקת ורדרדה (וגם זה לא בכל מקום).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכות זה לא כואב
שרית23/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים
פרופ` אחמד מחג`נה24/01/2008בניתוחים לפרוסקופיים החתכים הם מאוד קטנים ולא רואים אותם עם הזמן. ההחלמה של החתכים הינה קשורה יותר בעור המנותח. יש חולים שהעור שלהם מחלים יותר יפה ואלו פחות יפה.
אבל עדיין זה דבר זניח לעומת התועלת אשר מקבלים מניתוחים אלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים
אלמונית25/01/2008הינך בהחלט צודק לגבי התועלת אך ברצוני לדעת אם ישנו תכשיר רפואי שמפחית את הפגמנט שנוצר? אגב השארתי לך הודעה בפלאפון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלמונית שלום
פרופ` אחמד מחג`נה25/01/2008יש כל מיני משחות אשר אמורות לעזור בהפחתת הפגמנטציה שנוצרת. לא ידוע לי אם אכן זה עוזר.
הפלפון שלי אינו קולט את השיחות. כך שלא הקשבתי להודעה. תוכלי להתקשר או לשלוח SMS* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר אחמד שלום
אלמונית26/01/2008אפשר גם למייל שלך שפרסמת באתר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ` אחמד מחג`נה26/01/2008אפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר אחמד
אלמונית27/01/2008תודה, אז תבדוק את הדואר שלך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב שלום לד''ר אחמד מחג'נהאלמונית16/01/2008
זו שוב אני.
בהודעה הקודמת רשמת BMI עם מחלות נלוות.
זה גם בשביל אלו שיכולים לפרוץ להם המחלה?
כלומר, רוב משפחתי חולה בסכרת, וגם לי זה עלול לפרצוץ באיזשהו שלב בחיי אם אני לא אקפיד על תזונה נכונה ופעילות גופנית.
הניתוח זה הדבר היחיד שיכול "להציל" אותי מזה.
לדעתך יסכימו לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
פרופ` אחמד מחג`נה16/01/2008צר לי אבל זה לא בקרטריונים לניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרטריונים לניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה21/01/2008הקריטריונים הם BMI 35-40 עם מחלות נלוות (כמו לחץ דם, סכרת, בעיות לב וכו') או BMI 40 ומעלה. כאשר BMI הנו משקל בק"ג חלקי גובה במטר בריבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)