מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלהדגנית15/10/2008
שלום רב, יש לי כאבים בבטן התחתונה בצד שמאול . הכאבים האלו נימשכים יומיים בישיבה הכאב מפחית ואפילו נפסק.. ולפעמים כשאני הולכת הכאב גדל[מידי פעם אני לא סובלת מכאבי בטן ומכאב ככלי בכלל] . [עברתי ניתוח טבעת לפני 6 חודשים או 5חודשים ולא התעוררו בעיות] .. אז מה לדעתך הבעיה ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבטן התחתונה
שולה זק16/10/2008שלום דגנית
חבל שאת יושבת וסובלת כאבים.
תפני לרופא המטפל או לרופא המנתח לבדוק את מקור הכאב ולקבל טיפול.
בברכה,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיצור קיבה בטבעתשרית קאן12/10/2008
שלום ד"ר - שאלתי היא האם אפשר בנתיים עד שכל תורי צילוצי הרנטגן יגיעו האם אפשר בנתיים להזמין את הטבעת, כי הזמנת הטבעת בפני עצמה לוקחת המון זמן... יש אפשרות כזאת, אני ישמח :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית שלום
פרופ` אחמד מחג`נה19/10/2008אין בעיה אפשר להזמין את הטבעת השודית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח מעקף קיבהשי11/10/2008
שלום רב, אני בן 41, בעל משקל עודף של קצת למעלה מארבעים קילו, לא מעשן, בריא בדרך כלל. במהלך תקופה של 15 שנה אני יורד ועולה במשקל לסירוגין (לצערי, גם בפעמים שהצלחתי לרדת הרבה, החזרתי את הכל בחזרה). אני מודה שאני גם לא ספורטאי מי יודע מה. אני שוקל לעשות ניתוח מעקף קיבה, ששמעתי עליו שהוא מביא לירידה דרסטית במשקל בזמן קצר (האם הבנתי נכון שמעקף קיבה הוא סוג של ניתוח קיצור קיבה?) לפני שאכנס לניתוח אני רוצה לדעת מה ההשלכות ושאלותי הן: 1. מה פרק הזמן של ההחלמה מהניתוח?אני לא מתכוון ק ליציאה מבית החולים אלא גם לתקופה בה אסבול מכאבים ולפרק הזמן שיידרש לי על מנת להיות מסוגל לעכל אוכל מוצק. 2. האם אזדקק לדיאטה מיוחדת בתקופת ההתאוששות מהניתוח ואם כן, מהי? (ולכמה זמן, כפי שכתוב בשאלה הקודמת) 2. מה ההסתברות של סיבוכים אפשריים? 3. האם דרושים צעדים נוספים אחרי ניתוח כזה על מנת לשמור על הירידה במשקל (כלומר: האם נחוץ המשך דיאטה? האם נחוצה דיאטה מיוחדת? האם שמירה על מה שהושג מחייבת גם פעילות גופנית?) מצפה מאד לתשובתך! תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שי שלום
פרופ` אחמד מחג`נה19/10/2008הדרך הכי טובה לענות לכל השאלות הללו זה פגישה מסודרת עם מנתח מומחה לניתוחים אלו. אשמח לעמוד לרשותך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל זאת אבקש התייחסות לשאלותיי
אני20/10/2008אני יודע שרופאים חוששים לפעמים להתחייב בכתב ברשת על נושאים מסוימים אבל אני לא מתכוון "לתפוס אותך במילה". לכן אני מאד אודה לך אם תוכל לענות לי ולא לבקש ממני לקבוע פגישה. אני באמת רוצה לדעת פרטים כלליים, כמו אלה שביקשתי, לפני שאני פונה לרופא ספציפי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שי
מרי19/10/2008מדוע ללכת ישר על ניתוח מעקף קיבה ? הניתוח הנ"ל הינו מורכב וקשה יותר משלל ניתוחי קיצור הקיבה הקיימים. אני מכירה באופן אישי אנשים שהיה להם לרדת את מס' הקליגרומים שלך ויותר והם עשו שרוול . באתר של מלב"י יש טבלת השוואת ניתוחים ממליצה לך להציץ בטבלה זו ובכלל לברר את האופציות השונות. בהצלחה בכל דרך שתבחר, מרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
אני20/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיעצות עם רופא מנתח
שולה זק21/10/2008שלום שי
אנ משוכנעת שהדרך הנכונה לקבל את מלוא האינפורמציה לגבי סוגי הניתוחים והניתוח המתאים לך - היא פגישה עם רופא מנתח מומחה בתחום, היושב מולך מסביר לך על הניתוחים, הסיכונים, ההחלמה, ההתנהלות לאחר הניתוח ובכלל על אורח החיים החדש.
הניתוחים בסל הבריאות לעומדים בקריטריונים (ואתה בקרטריונים), תוכל לפנות דרך הקופה שלך למרכז הרפואי באזורך לרופא מנתח בתחום ולקבל את כל האינפורמציה.
בברכה,
שולה זק
יו"ר עמותת משקל בריא
00-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל זאת אפשר לענות בקיצור.
גיל22/10/2008מצאתי המון מידע באינטרנט ורציתי לקבל תשובות קצרות וקולעות מרופא מוסמך עוד טרם אפנה באופן אישי לכירורג. נראה לי גם שהרבה אנשים בפורום ימצאו בכך תועלת. הרי אלה התשובות שבד"כ אנשים רוצים לדעת. בשביל זה יש פורום. אני אפילו אוותר על השאלה של הסתברות הסיבוכים ומהן ואשמח אם אקבל תשובה לשלוש השאלות האחרות. לא מבין מדוע אי אפשר לענות במספר קצר של מילים על שאלות אמיתיות. חבל :-(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאת הרבה מידע באינטרנט
אופירה14/11/2008והמידע, כפי שראית, סותר קצת. זה המידע שלך. רופא מומחה אינו יכול לתת לך מידע יותר מדויק, משום שרופאים מומחים כתבו את המידע המופיע באינטרנט, והנה אתה רואה שהדעות חלוקות, המחקרים שונים ומראים תוצאות קצת סותרות, וחלק מהמאמרים מגמתיים, לפי סוג הניתוח שרוצה לקדם הרופא הכותב. ההחלטה היא שלך, עפ"י שקלול כל המידע הזה. לכן טוב שתיפגש עם מנתחים מומחים פנים אל פנים, ותנסה לקלוט את המידע הנחוץ לך דרך השיחה איתם, כמו שניסית לקלוט אותו דרך המקורות הרבים שמצאת באינטרנט. והטוב ביותר - היפגש עם מנותחים ושאל אותם לניסיונם הפרטי (שכמובן אינו מלמד על ניסיונם של אחרים. כל אחד - והניסיון שלו). חפש ברשת פורומים וקומונות של מנותחי מעקף ("מעוקפים"), שם תמצא בעלי ניסיון פרטי רבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישור ביצוע ניתוח שרוולענבל11/10/2008
שלום רב, ביום שלישי שעבר הייתי בוועדה שאמורה לאשר את הניתוח לצערי הרב הרופא לא אישר (BMI = 37.7) אני אסטמתית וסובלת מכאבי גב וברכיים. לאחרונה עברתי למכבי ולכן אין לי תיעוד רפואי מהקופה הקודמת (מסרבים להעביר התיק הרפואי). הרופא אמר שאסטמה זה לא מספיק ולגביי כאבי גב וברכיים "זה לא שאני לא מאמין לך אבל.." והמליץ לי לפנות לאורטופד ורק אם תמצא בעיה אז הוא יאשר את הניתוח.. אני כבר מיואשת מכל הבדיקות הללו.. מדוע עושים כ"כ הרבה בעיות? מה ניתן לעשות במידה ולא יאשרו לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים
שולה זק11/10/2008שלום ענבל
כידוע לך הניתוחים לקיצור קיבה נמצאים בסל הבריאות.
משרד הבריאות אימץ את הקריטריונים של ארגון הבריאות העולמי שהם ברורים ביותר:
BMI 35 - 40 - למי שסובל ממחלות נלוות כמו: לחץ דם, סכרת, כולסטרול, בעיות לב .
BMI 40 ומעלה - כל אחד זכאי.
צרי עימי קשר ונראה כיצד ניתן לעזור לך להוריד במשקל ולהרגיש טוב.
בברכה,
שולה זק
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מחאג'נה שלום רב
ענבל18/10/2008בהמשך להודעתי הקודמת פניתי לאורטופד לאשר את כאבי הגב והברכיים.. כששמע שאני מועמדת לניתוח הוא נורא כעס ואמר "השתגעת?? מי הכניס לך לראש את השטויות האלה?? תראי אותי.. ירדתי 20 ק"ג.. גם הבת שלי הייתה כמוך.. תרכבי על אופניים.. תעשי ספינינג.. את תרדי במשקל.. מה קרה לך??? אפשר למות בניתוח!!!" בשורה התחתונה - סרב לתת לי אישור על כאבי הגב והברכיים למרות שאמר שכאבי הברכיים שלי נובעים מעודף משקל.. אינני יודעת מה לעשות כעת.. אנא עצתך. תודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבל שלום
פרופ` אחמד מחג`נה19/10/2008לא יודע איזה אורטופד אמר לך את הדברים הללו. אני יותר ויותר מקבל הפניות מאורטופדים לחולים עם בעיות ברכיים וירכיים שחלקם לא מנתחים לפני הירידה במשקל.לצערי הרב הרבה רופאים מכל הסקטורים אינם מודעים לבעית ההשמנה וליתרונות של הניתוחים לירידה במשקל.
הרופא האורטופד צריך לתת לך הפניה מתאר את הבעיה שלך ואם השמנה מחמירה את הבעיה וירידה במשקל תעזור.
אני נוסע לסדנה בהשמנת יתר וניתוחים בריאטרים חדשניים בבריסיל בלגיה במשך שבוע. תוכלי ליצור איתי קשר ביום ראשון הבא ואני בשמחה אדריך אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני ניתוח טבעת קיצור קיבהשרית קאן06/10/2008
שלום לך ד"ר- רציתי לשאול כיוון שאני מלוד וזה די רחוק מחיפה, האם כשאני יקבל את תשובות הבדיקות שלי האם אוכל לשלוח את כולן בפקס אליכם למשרד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית שלום
פרופ` אחמד מחג`נה06/10/2008בשמחה תוכלי לשלוח לפקס 048543273
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קורטיזול באיסוף שתן ל-24 שעותענבל05/10/2008
שלום רב, אני נמצאת בשלב הבדיקות לפני ניתוח שרוול אך לצערי נראה כאילו זה לא יגמר.. ביצעתי בדיקת איסוף שתן לפני 3 שבועות וטרם קיבלתי תשובה אני מבוטחת במכבי ונמסר לי שהבדיקה נשלחה לבי"ח רמב"ם התקשרתי לרמבם ואמרו לי שנגמרו הקיטים ושהם מקווים לקבל אותם עד 15.10... איזה דבר זה??? הכיצד ייתכן מצב כזה שנגמרים הקיטים??? אינני יכולה לעשות את הניתוח עד לקבלת התשובה.. האם אפשר לזרז את הנושא? למי ניתן לפנות בנידון? תודה רבה מראש, ענבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענבל שלום
פרופ` אחמד מחג`נה05/10/2008לצערי אם הקידים נגמרו אז אי אפשר לעשות את הבדיקה הזו. זה יכול לקרות.
אנסה לברר בשבלך ברמב"ם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לקבל הסבר לגבי ניתוח שרוולדליוש05/10/2008
מה משמעות הניתוח הזה מה עושים בו ואיך מתפקדים אחרי הניתוח? האם זה ניתוח בלתי הפיך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה05/10/2008ניתוח שרוול קיבה זהו ניתוח אשר בו אנחנו יוצרים קיבה בצורת שרוול צר ע"י זה שמוצאים 85% מנפח הקיבה הנוכחית. היתרונות של הניתוח הזה ששומרים על המשכיות מערכת העיכול לעומת ניתוחים אחרים כמו מעקף. לאחר הניתוח יש ירידה משמעותית מעודף המשקל אשר נשמר באחוזים גבוהים לטווח הארוך. כמובן חשוב מאוד מעקב של המנתח ומערכת של דיאטאניות, עובדת סוציאליות שהתמחו לנושא.
הניתוח נעשה בשיטה הלפרוסקופית (חורים) וללא פתיחת הבטן.
להסבר יותר מפורט ואם את מעונינת בניתוח כזה תוכלי לקבוע פגישה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לדוקטור אחמד
דליוש07/10/2008כרגע קיבלתי מידע שבתור חולת סכרת יותר מתאים לי לעבור מעקף קיבה מה עושים במעקף קיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיעצות עם רופא מנתח
שולה זק07/10/2008שלום לך דליה
בהמשך לשיחתנו, אני חושבת שרצוי שתקבעי תור לרופא כירורג , מנתח בתחום הבריאטרי ותתיעצי עימו מה מתאים לך, לאחר שיבחן את כל המצב הבריאותי שלך ויחד תחליטו על המשך הדרך.
חשוב שתקבלי החלטה לטפל בבעיה.
בהצלחה
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניחתוחי קיצור קיבה
פרופ` אחמד מחג`נה07/10/2008יש כמה סוגי ניתוחים עם הבדלים בניהם. ההתאמה של סוג הניתוח נעשית לאחר שיחה מעמיקה בין המנתח למנותח כאשר המנותח מקבל הסבר מפורט אודות הניתוחים.
מציע לך לקבוע פגישה איתי או כל מנתח מומחה בנושא להבהרת הנושא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשה קיצונית אחרי הניתוחדפנה01/10/2008
אני כבר עשרים יום אחרי הניתוח.(מעקף קיבה פתוח) לא מרגישה שאני מתאוששת בכלל. הליכה איטית וקצרה גורמת לי סחרחורת ודפיקות לב אני לוקחת מולטי ויטמין, ברזל b12 וקלציום ויש לי כאבים באזור הצלקת. מישהו יכול להגיד לי האם זה סביר? מתי אוכל לחזור לתפקוד מלא? אני קצת מיואשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשה קיצונית אחרי הניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה03/10/2008תמיד ההחלמה לאחר ניתוח פתוח יותר קשה וארוכה מאשר ניתוח בשיטה הלפרוסקופית. באם הסמנים ימשכו תפני לבדיקת הרופא המנתח לבדוק אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לפני ניתוחענבל30/09/2008
שלום רב, אני עומדת לפני ניתוח שרוול, כבר ביצעתי את כל הבדיקות הדרושות. שאלתי היא - במידה ואני נכנסת להריון לפני הניתוח, האם לאחר הלידה (ב"ה) אצטרך לעשות את כל הבדיקות מחדש בכדי לעבור את הניתוח? שאלה נוספת - במידה ואחליט לעבור תחילה את הניתוח, האם חייבים לחכות שנה עד שניתן להכנס להריון? מה קורה אם נכנסים להיון לאחר 8 חודשים, למשל? יש לציין כי עליי להוריד 28 ק"ג ולפי מה ששמעתי מאנשים אחרים שעברו את התהליך במשקל דומה לשלי - הם ירדו הכל תוך 6-7 חודשים.. תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לאחר שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה03/10/2008חלק גדול מהבדיקות שבצעת לא תצטרכי לבצע שוב כמו בדיקת ושט קיבה וטרסריון, US בטן עליונה , איסוף שתן לקורטיזון ותפקודי תריס
נהוג לחכות שנה לאחר הניתוח ולא להכנס להריון וזה עקב הירידה הדרסטית בזמן זה שיכולה להשפיע לרעה על העובר. באם תרדי יפה במשך 8 חודשים ותתחילי להתיצב במשקל כאשר כל הויטמינים והמנירלים תקינים ותרצי מאוד להכנס להריון לא נראה לי שתהיה בעיה למרות שההמלצות שלי זה לחכות שנה מהניתוח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לקיצור קיבהנורית28/09/2008
אני נשואה בת 36 אמא ל 3 ילדים וברצוני לבצע ניתוח קיצור קיבה מה עליי לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורית שלום
פרופ` אחמד מחג`נה28/09/2008לא ספרת לנו מה המשקל והגובה שלך?
אם את בקרטריונים לניתוח התהליך הוא לא מורכב. צריכה לפנות למנתח העוסק בתחום ולקבל הסבר מפורט על הניתוחים הקיימים. הניתוחים הללו הם כלולים בסל הבריאות כך שלא תצטרכי לשלם לניתוח.
אשמח להיות לך לעזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הצרת קיבה בטבעת..שרית קאן24/09/2008
שלום רב, ראשית, חג שמח ושנה טובה ומתוקה..! שמי שרית- בת 22 אחרי לידה 1 -שוקלת 92 ק"ג בגובה 1.59 BMI 36 לאחרונה התגלה בבדיקות הדם שלי כולסטרול גבוה, אני די מפחדת כי בתורשה של המשפחה יש גם סכרת-אמנם לי כרגע אין, אבל אנחנו בשמירה מתמדת, כל הנסיונות להורדה במשקל לא עזרו: רדוקטיל, רזין, שומרי משקל, ד"ר חרמון (דיקור באוזניים) כל מה שרק אפשר -לא הצליח!!! אני מאוד מעוניינת לעבור את הניתוח- ביררתי מחירים לניתוח באופן פרטי לחלוטין וזה ממש ממש יקר (מעל 30000 ש"ח) חוץ מזה שה-BMI שלי הוא 36 עם כולסטרול אני חושבת שזה כן אפשרי לעבור ניתוח דרך מושלם, את יכולה לעזור לי?? ולהגשים לי את החלום להיות בריאה.....?!?! מחכה לתשובה בהקדם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצון והתמדה
שולה זק24/09/2008שלום שרית.
את הקריטריונים לניתוח קבע אירגון הבריאות העולמי, כך שהדבר לא נתון לשיקול ולשינוי.
אני חושבת שבגיל 22 עם מודעות להנזקים שהשמנה גורמת ועם הנטיה לדבריך לכולסטרול וסכרת, אני מציעה לקחת ברצינות את נושא האכילה הנכונה, להירשם לקבוצת תמיכה(חלי ממן, דיאטה קלאב, שומרי משקל וכו' וכו') ובדרך זו להתחיל דרך חיים נכונה בשילוב פעילות גופנית ובטוחני שתצליחי להוכיח לעצמך שאת מסוגלת.
אשמח חתמוך בך בכל עת,
בברכת שנה טובה
שולה זק
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולעינת24/09/2008
מה קורה כשאוכלים יותר מידיי לאחר הניתוח .מקיאים כמו בטבעת, זה נתקע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילת יתר
קובי25/09/2008באכילת יתר מרגישים בחילה ואם ממשיכים לאכול יותר אפשר גם להקיא. הנקודה בה יש להפסיק לאכול היא לפני שמרגישים שהקיבה מלאה אבל זה דבר שלא תמיד (ולרוב לא) מצליחים להרגיש אותו. עם הזמן חשים את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיצור קיבה לחולי סוכרתשוש23/09/2008
האם ניתוח קיצור קיבה מסוכן לחולי סוכרת הסוכרת לא מאוזנת (תלויה בכדורים )- ? האם הניתוח עצמו מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיצור קיבה לחולי סכרת
פרופ` אחמד מחג`נה23/09/2008ניתוח קיצור קיבה אינו מסוכן לחולי סכרת - נהפוך הוא. ניתוח זה הינו מומלץ לחולים אלו. הספרות העולמית מדברת על שיפור והעלמות הסכרת ב-70% מהמקרים לאחר ניתוח קיצור קיבה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרוול גדולדנה20/09/2008
רציתי לדעת האם ניתן בניתוח שרוול לעשות שרוול גדול יותר. כלומר שגודל הקיבה יהיה גדול מ 50 CC (לדוגמא 100)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרוול גדול
פרופ` אחמד מחג`נה21/09/2008טכנית אפשר לעשות את הכל. ככל שהשרוול צר יותר הירידה במשקל טובה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת לעבור ניתוחטל18/09/2008
שלום אני בת 27 שוקלת 133 גובה 155 ובנוסף אני אסמטית התחלתי להתעניין לגבי הניתוח לקיצור קיבה היום הייתי אצל כירוגית מהמקצועית והיא נדבה לי מידע מאוד דל לגבי הניתוח והפנתה אותי לכמה רופאים חלקם מאסותא ואחד מנהריה היא אומרת שכל אחד עובד בשיטה אחרת. יצאתי ממנה מאוד מבולבלת איך אני יודעת איזה שיטה טובה יותר? איזה רופאים טובים בקיצור כל מידע בנושא יעזור לי מאוד. אגב אני שייכת לקופת חולים כללית אבל מוכנה גם לשקול ניתוח באופן פרטי אם זה יותר טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל שלום
פרופ` אחמד מחג`נה18/09/2008מאוד חשוב לפני שמחליטים לבצע את הניתוחים האלו להפגש עם רופא אשר התמחא בתחום זה ואשר נמצא במרכז עם מודעות לניתוחים אלו. הניתוח הוא רק צעד ראשון והמעקב אצל הרופא בהמשך הוא מאוד חשוב.
תוכלי לפנות אלי טלפונית אם תחפצי בכך 0502063521
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שלום הפעם מפוחדת מאשר מבולבלת
טל22/09/2008ד'ר שלום פניתי אליך כבר בעבר בהקשר של מידע לגבי ניתוח קיצור קיבה ולפני שראיתי את תגובתך פניתי לרופא שמתמחה בניתוח הנ"ל יצאתי מאוד מפוחדת מאחוז התמותה שהציג לי בקשר לניתוח מעקף קיבה. אני מאוד רוצה לעבור ניתוח כזה אבל כמו שד"ר אמר שהאחוזים לתמותה הם 1 ל 200 מנותחים זה מאוד מפחיד. יכול להיות שהבנתי אותו לא נכון? אני אשמח אם תגיב להודעתי ובלי שום קשר אני יצור איתך קשר לנייד שנתת לי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
קובי23/09/2008לפני פחות מחודש עברתי ניתוח שרוול אצל ד"ר מחאג'נה בבי"ח רמב"ם. אחרי אשפוז של 4 ימים השתחררתי והתחלתי לחיות. נכון שבהתחלה חוזרים לינקות ולאכילת גרבר, אבל התוספת המשמעותית לאיכות החיים היא ירידה דרסטית בסוכר עד כדי כך שאם לפני הניתוח הזרקתי 5 פעמים ביום, היום אני מזריק פעם אחת בלבד. במשך התקופה שמאז הניתוח הצלחתי להוריד כ- 9 ק"ג ואני מתחיל להרגיש הרבה יותר נוח עם עצמי. כל מי שעומד/ת בקריטריונים לניתוח ובעיקר אם הוא/היא סובל/ת מסכרת בדרגה המצריכה הזרקה, אני ממליץ בכל פה על הניתוח שהסבל הכרוך בו בטל בשישים לעומת התועלת שמפקידים ממנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)