מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 שאלות קצרותדניאלה11/04/2011
1. האם אסטרוגן 20 מ"ג (גלולות הרמונט) עדיף על אסטרוגן 30 מ"ג(גלולות יסמין)? האם זה משמעותי או מסוכן? ובאילו מקרים יש לקחת עם יותר אסטרוגן?
2. האם ניתן לעשות בדיקה (לגבר) לוירוס הפפילומה? אני אשאל את זה כך.. יש לי בן זוג חדש איך אני יודעת אם הוירוס קיים אצלו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שאלות קצרות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/04/2011כל מקרה לגופו. יש בנות שעדיף להן יותר אסטרוגן, התחלטה של רופא הנשים שלך.
לגבי בדיקת פפילומה שיפנה לרופא עור ומין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס הפיפלומהריבי11/04/2011
מלפני שנה בערך היתי אצל רופא נשים והיא מצא לי וירוס הפיפלומה וצרבו לי תפצעים ואחרי שצרבו לי עישתי חיסון נגד וירוס הפיפלומה ונגד סרטן הרחם אני מקווא שזה עוזר להרחיק את הקנידלמות ואת הטעים המסרטנים כי עשיתי אחרי שנידבקתי כבר בוירוס כל כמה זמן צריך לעשות בדיקת פאפס חצי שנה זה מספיק אני מאוד מודאגת בגלל זה אני בוכה כל יום מפחד ומדוכאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס הפיפלומה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/04/2011עשית נכון שעשית את החיסון. פאפ עושים בהתאם לממצאים. לפי מה שיגיד לך הרופא המטפל. אין סיבה להכנס לסרטים מהנושא. את מטופלת ובמעקב וגם עשית את החיסון וסביר שהכל יהיה בסדר אם את מקפידה על מעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת תשובהדנה11/04/2011
שלום לכולם!!!
בצעתי בדיקה שגרתית אצל רופאת נשים והיא שמה לב באולטרסאונד שרירית הרחם שלי בגודל של 15 מ"מ ביום ה20-19 למחזור.
היא אמרה שזה תחילת הריון או שאני לפני מחזור
שתי האופציות יכולות להיות.
מה יותר סביר ???
מה הגודל של רירית הרחם בדר"כ ביום ה20 למחזור בלי קשר להריון???
ומה הגודל שלה בדר"כ שיש הריון צעיר מאוד.
הבדיקה נעשתה בין 4-5 ימים בערך אחרי הביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת תשובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/04/2011אי אפשר לדעת כרגע, המתיני בסבלנות עד זמן המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשה!ZZZZZZ11/04/2011
אני נוטלת גלולות באופן קבוע ולא פספסתי שום גלולה..
אני בת 17, ואני סיימתי לקחת את הגלולה האחרונה ביום חמישי, כרגיל המחזור מאחר והייתי אמורה לקבל לפחות ביום ראשון... ולא קיבלתי עדין והיום יום שני
הקטע הוא שאני וחבר שלי קיימנו יחסי מין ביום ראשון בערב וטיפה כואב לי בבטן התחתונה. הוא לא שם קונדום וגמר בפנים..
אני לא מבינה אם הכאבים הם מהיחסי מין או מהמחזור, אני מודאגת אם אני בהריון או לא ומבקשת עזרה דחוף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בלחץ תגיבו לי דחוף בבקשה!!
ZZZZZZ11/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף בבקשה! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/04/2011עשי בדיקת שתן להריון ותראי אם יש סיבה למה המחזור לא מגיע. אם הבדיקה שלילית המשיכי חפיסה חדשה בתום 7 ימי הפסקה גם אם לא תקבלי מחזור ופני לרופא נשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ואנטיביוטיקהליאת11/04/2011
שלום,
אני נוטלת באופן קבוע גלולות מסוג "אסטל" , ולאחרונה קיבלתי מרשם לאנטיביוטיקה "רוקסו 150", שעליי ליטול במשך חודשיים וחצי עם מינון יורד בהדרגה.
האם תיפגע יעילות הגלולות?
תודה רבה וחג שמח,
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ואנטיביוטיקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/04/2011כדאי להוסיף קונדומים ליתר בטחון. אנטיביוטיקה יכולה לשנות את הספיגה של הגלולות במעיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרוגן גבוהאיריס11/04/2011
בת 42 עם שינוי במחזור החודשי-דימומים חזקים. עשיתי בדיקת הורמונים ויצא לי ESTRODIOL-E2 =1479
הייתי אצל הרופא והוא אמר שהכל בסדר, אבל לפי מה שאני מבינה זה מאוד גבוה.
מה לעשות? האם זה מדאיג? (שאר הערכים בבדיקה היו נורמאלים)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרוגן גבוה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/04/2011חזרי על הבדיקה. שללת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בלחחחחחחחחץיובל11/04/2011
שלום אני בת 15 לפניי כשלושה שבועות קיימתי יחסי מין עם חבר שלי והיה חור בקונדום (למעלה ליד הפתח) אחריי שלוש שעות לקחתי כדור פוסטינור ולא הקאתי .. היו לי כאבי ראש וסחרחורות ואחריי שישה ימים קיבלתי מין מחזוור חום כזה למשך שלושה-ארבעה ימים (קיבלתי את המחזור הזה שבועיים לפניי שהייתי צריכה לקבל מחזור אמיתי) מאז יש לי כאבים בחזה, עצירות ואני אוכלת מללללללללא !!
האם אני בהריון ? ואם לא האם אני אקבל את המחזור שלי ביום שאני צריכה לקבל או ביום שקיבלתי 6 ימים לאחר קיום יחסי מין והפוסטינור ?
המווווווווווון תוודה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בלחחחחחחחחץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/04/2011תופעות הלואי שאת מתארת זה מהפוסטינור. גם הדימום החריג. המתיני עד הזמן של המחזור אם לא תקבלי עשי בדיקה להריון, אבל לא לדאוג פוסטינור יכול גם לדחות מחזור....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תשוקה ביחסי המיןאחת11/04/2011
האם יש חשש לקחת אובסטין בגיל צעיר?
ואם אין חשש, האם זה יכול לגרום לתלות במשחה?
וכן רציתי לשאול אם זה עלול לגרום לדימומים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר תשוקה ביחסי המין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/04/2011אובסטין איננו הפתרון לחוסר חשק וניתן רק באינדיקציה רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי דימום?
אחת13/04/2011המשחה אכן נתנה באינדיקציה רפואית, אך רציתי לשאול אם זה יכול לגרום לדימום?
ב. האם זה יכול לגרום לתלות במשחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ההפרשות חומותאנה11/04/2011
ד"ר שלום,
אני בת 22, לפני שבוע בדיוק קיבלתי ווסת חודשית שבוכ לפני שהייתי אמורה לקבל כאשר המחזור שלי גם ככה לא סדיר ובדרך כלל מאחר. הבעיה היא שכלל השבוע היו לי הפרשות חומות במקום בצבע אדום עם טיפה אדום לפעמים...וזה נמשך הרבה זמן! לרוב יש לי זרימה ממש חזק ביום הראשון ואז הפסקה ביום השני ואז ממשיך טיפהה יומיים ככה וזהו. הפעם זה התחיל בזרימה חלשה יומיים המשיך לקצת חזקה ועכשיו זה זרימה חלשה אבל לפעמים פתאום יש הרבה הפרשות.
ללא כאבים כלל מלבד דקירות חלשות ממש מדי פעם.
יכול להיות שעברתי הפלה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההפרשות חומות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/04/2011עשי בדיקת דם להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש במחזורברכה10/04/2011
שלום,
עשיתי גרידה לפני 4 חודשים בביקורת אצל רופא נירא הכל תקין.
מאז אני מנסה להכינס להריון ללא תוצאה עשיתי בדיקת אולטרסאונד ונירא כי כי יש לי צ'סטה או שאריות של הגרידה.במחזור האחרון הבחנתי בגוש בגודל של כ 1 ס'מ האם ייתכן שזה הציסטה?מתי אני אמורה לקבוע תור לאולטרסאונד נוסף?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש במחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/04/2011ציסטה היא לא משהו גושי שאת מבחינה בו. לא ברור לי מה הבעיה פני לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריהשירי10/04/2011
שלום, אני כרגע בחודש הפסקה בטיפולי ivf, חודש ניסינו גם באופן טבעי לכן אני לא יודעת האם אני בהריון. אני סובלת כבר קרוב לחודשיים מפטריה בנרתיק. הרופא שלי נתן לי פלוקונאזול שני כדורים, אגיסטן נר ומשחה, קומגיס, איטרנול 4 כדורים, אבל כלום לא עוזר. רוקח המליץ לי לקחת נורמפלור כל טבליה מכילה 250 מ"ג ויטמין c (חומצה אסקורבית) נרות לנרתיק- silicone resin, lactose monohydrate, hydroxypropylmethylcellulose, magnesium stearate. האם אני יכולה לשים את הנרות האלו אם יש סיכוי שאני בהריון? ואם כן אז כמה נרות לכמה ימים?והאם אתה יכול להמליץ לי על תכשירים נוספים אשר יכולים לעזור לי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/04/2011אם יש תחושה לש פטריה שאיננה עוברת כדאי לפני כל הטיפולים לעשות תרבית נרתיקית.
אין בעיה אם לקיחת ויטמין סי לנרתיק גם אם את בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביקור במרפאה למחלות מיןמורן10/04/2011
שלום,
אני בת 20 וקיימתי יחסי מין פעמיים בלבד לפני כחצי שנה.
לאחרונה התחלתי להריח ריח רע מהנרתיק והבחנתי בהפרשות וגרד.
הלכתי היום לרופא פרטי המומחה למחלות מין על מנת לעשות בדיקה כללית של מחלות מין. הרופא לקח לי דם ושתן ואמר שיהיו תוצאות בעוד מספר ימים.
השאלה שלי היא האם הוא יוכל לדעת מה יש לי גם ללא לקיחת דגימה מההפרשות עצמן? מאד התפלאתי שהבדיקה שלו לא כללה אפילו מבט באיבר המין אלא רק דם ושתן.
האם זה מספיק ייסודי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביקור במרפאה למחלות מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/04/2011כדאי היה לעשות גם תרבית נרתיקית. פני לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת גלולות ללא הפסקהכרמית10/04/2011
שלום,
אני אמורה לסיים את חפיסת הגלולות בעוד כמה ימים ואז לקבל מחזור,ברצוני לדחות את המחזור ולהמשיך לקחת שבוע נוסף גלולות מחפיסה חדשה ואז להפסיק איתן,
האם זה פוגע ביעילות הגלולה להמשך החודש כאשר משבשים את הזמן שאמורים להפסיק איתן?
שאלה נוספת:
האם לאחר לקיחת שבוע נוסף של גלולות ברצף עלי להתחיל בחבילה החדשה ביום השמיני לאחר המחזור כמו שאני עושה תמיד לאחר השבוע הפסקה או שעלי ליטול את הגלולה מהיום הראשון לדימום כדי שאהיה מוגנת כמו בהתחלה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת גלולות ללא הפסקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/04/2011אין בעיה לקחת גלולות ברצף. כשתעשי הפסקה עשי 7 ימים והתחילי חפיסה חדשה ביום השמיני כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןלי10/04/2011
מתי אני יכולה כבר לדעת אם אני בהריון?? האם אני יכולה לעשות בדיקה הריון גם שבועיים לפני קבלת המחזור??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה אני צריכה תשובה דחופה
לי11/04/2011מתי אפשר גם להיכנס להריון? מהו הזמן הכי טוב לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/04/2011בדיקה להריון חיובית שבועיים אחרי ביוץ. כלומר בערך בזמן המחזור שאמור להגיע. לפני כן הבדיקה תצא שלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפיענוח של בדיקות צוואר הרחםהריונית10/04/2011
יצא לי ככה:
מה זה אומר?
תודה
Vaginal swab examinationBH2
תהליך ממצא MY_SUBTITLE2
Epithelial cells רבים
Fungus Candida negative
WBCs ++
Trichomonas לא נמצאו
Culture positive 0
Gram Stain normal 0
תודה מחכה לתושבה..ואני בהריון בשבוע 14..לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה בבקשה!!!!
הריונית12/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אפשר תשובה?
הריונית13/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בפיענוח של בדיקות צוואר הרחם - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין13/04/2011לפנות לרופא מטפל
לא מפענחים תשובות באתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)