מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוברינג - החדרה של טבעת חדשה באיחוראלמונית05/04/2011
שלום,
אתמול בשעה 11 בלילה הייתי אמורה להכניס טבעת חדשה לאחר הפסקה של שבוע ימים.
שכחתי לעשות זאת, הכנסתי אותה היום ב11 בבוקר.
כלומר איחור של 12 שעות בדיוק.
אני על נוברינג 3 וחצי שנים, עם הפסקה של 4 חודשים בין אוקטובר שנה שעברה וינואר השנה.
אם אקיים יחסי מין לא מוגנים מחר או במהלך השבוע הקרוב(עד יום שני הבא?), האם לא אהיה מוגנת יותר?
ממתי תתחיל ההגנה?
אשמח מאוד לתשובה מהירה,
תודה רבה
האלמונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבבקשה תענו, זה חשוב!
אלמונית06/04/2011תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוברינג - החדרה של טבעת חדשה באיחור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין06/04/2011איור של 12 שעות במידה וכול שאר השימוש היה לפי ההוראות לא מפר את יעילות הטיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שמופיע למרות גלולותמיכל04/04/2011
שלום,
אני בת 28 ללא הריונות בעבר.
יש לי שחלות פוליציסטיות ודימומים מאוד כבדים במחזור שגורמים לאנמיה, ולכן אני לוקחת כבר כ 10 חודשים את הגלולות יסמין ולוקחת 3 חפיסות ברצף.
הבעיה היא שלמרות שאני לוקחת את הגלוגלות, מופיעה אצלי המחזור והדימומים משום כמו חודש וחצי עד חודשיים לאחר תחילת הנטילה של החפיסה הראשונה.
בהתחלה הבנתי שזה יכול לקרות, אבל אני כבר 10 חודשים לוקחת את הגלולות.
רציתי בבקשה לברר: מדוע זה יכול לקרות?
האם צריך להחליף גלולות? והאם זה יכול להעיד על בעיה מסויימת?
ורציתי גם לברר: במידה ויש קנדידה שלא עוברת המון זמן, ו 2 הכדורים האנטיפטרייתים לא עוזרים וגם לא נרות ונרתיק, האם אפשר לקבל את הטיפול האנטיפיטרייתי
בכדורים ליותר משני ימים ולקחת תקופה ממושכת?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור שמופיע למרות גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן04/04/2011את זקוקה לבדיקת היסטרוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי הפלהטלי04/04/2011
היי, עשיתי הפלה לפני 9 חודשים באמצעות ציטוטק
הייתי בשבוע 5 , לאחר התהליך אמרו לי שהרחם התנקה והכל תקין
אך מאז יש לי שינוי במחזור
ביום הראשון דימום דליל וביום השני דימום יותר חזק
כאשר לפני ההפלה היה לי דימום חזק כבר מהיום הראשון
המחזור שלי מגיע כמו שעון מאז ומתמיד
יכול להיות שיש לי איזה בעייה שהמחזור השתנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף שכחודש אחרי ההפלה
טלי04/04/2011עשו לי בדיקת פאפ חודש לאחר ההפלה והיא יצאה תקינה
בבקשה תענו לי אני ממש מפחדת!!!
כי אני רוצה להיכנס להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף..ספיר04/04/2011
קיבלתי מחזור ב- 16.3 אם קיימתי יחסים ביום רביעי ב- 30.3 וביום חמישי למחרת שכחתי לקחת גלולה, בימים שלפני לקחתי מסודר.. ובחפיסה אני בשלב של יומיים לפני הסוף.. ז"א נשארו 2 גלולות ליטול.. האם יש דאגה ? מה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף.. - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן04/04/2011יש דאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות אחרי ביוץרינה04/04/2011
בת 30 עדיין מניקה בני בן שנה וחמישה חודשים מקבלת מחזור כל חודש הבעיה היא שהחודש הזה מה זה הרגשתי את הביוץ היה כאבי בטן והרבה הפרשות עכשו אני אחרי ביוץ הכאבים נעלמו אבל עדיין יש לי הפרשות ללא ריח או כאב הפרשות לבנות שקופות האם זה משהו נורמאלי ? טוב לציין שאני לא משתמשת באף אמצעי מניעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות אחרי ביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/04/2011ההפרשות האלו אמורות להעלם בימים הקרובים. לא מדאיג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפ לא תקינהמיטל04/04/2011
שלום, אני בת 35 ועושה מדי שנה בדיקת פאפ.
עד היום הבדיקות יצאו תקינת תמיד, היום קבלתי טלפון מרופא הנשים שלי שאמר לי שבבדיקה האחרונה שעשיתי אצלו לפני כ- 3 שבועות נמצא מספר קטן של תאים לא תקינים ושהוא רוצה שאעבור קולונוסקופיה.
הרופא אמר שברוב המקרים אין סיבה לדאגה...
המוזר הוא שבאותו יום גם אמא שלי עשתה יחד איתי את הבדיקה אצל אותו רופא וגם היא קיבלה ממנו טלפון היום עם אותם ממצאים כמו שלי.
השאלות שלי- ייתכן שיש טעויות בבדיקת הפאפ? כי זה נראה לי מוזר ששתינו קבלנו הודעה כזאת ועד היום תמיד הבדיקות היו תקינות...
בהנחה שיש תאים לא תקינים מה זה אומר? זו יכולה להיות חלילה התחלה של סרטן?
אני בלחץ עצום........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פאפ לא תקינה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן04/04/2011הפאפס בדיקה לא תמיד מדוייקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מקבלת מחזור ולא בהריוןשלי04/04/2011
שלום, אנחנו מנסים להיכנס להריון כ-4 חודשים. כבר למעלה מחודשיים אינני מקבלת מחזור ואינני בהריון (עשיתי בדיקת דם). עשיתי בדיקות דם הורמונליות:
TSH 2.18 טווח : 0.35-5.5
פרולקטין 74
LH 10.9
FSH 5.2
E2 585
פרוגסטרון 0.9
טסטוסטרון 1.7 טווח 0.5-2.6
DHEA-S 3.31 טווח 0.95-11.7
אשמח לקבל תגובה.
בתודה מראש,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה דחוף... בבקשה עזרה
שלי05/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מקבלת מחזור ולא בהריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/04/2011פני לרופא הנשים שלך שיתן לך כדורים לזרוז המחזור. הבדיקות תקינות מראות שלא היה החודש ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא ברור לי...שני04/04/2011
שלום,אני בת 33 יש לי שאלה ,מאתמול יש לי הפרשה חומה שהיום קצת התגברה את המחזור האחרון סיימתי לפני 9 ימים .אני רוצה לציין שלפני חודשיים הייתי בבדיקה שגרתית אצל גניקולוג וביצעתי בדיקת פאפ +אולטרסאונד וגינלי אצל הרופא הבדיקה היתה תקינה .
ממה יכול להיות הדימום ?האם אני צריכה לדאוג?אודה על תשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ברור לי...בבקשה תענו לי...
שני06/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ברור לי... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/04/2011חסר נתונים. האם את נוטלחת גלולות? אם כן- יכול להיות דימום חריג תחת גלולות. אם לא, חזרי לרופא שלך להערכה. סביר להניח שזה איזה שיבוש הורמונלי אבל דורש שוב בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ברור לי...
שני06/04/2011תודה על התשובה,לא אני לא נוטלת גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נובהרינג - מתי מותר לקיים יחסי מין?ניצן04/04/2011
השתמשתי בעבר בגלולות וכרגע אני משתמשת בנובהרינג.
חשוב לי לציין שכאשר סיימתי את חבילת הגלולות המחזור שלי הגיע תמיד 4-3 ימים לאחר סיום החבילה, וגם בשימוש בנובהרינג זה לא שונה.
אחרי שאני מורידה את הנובהרינג אני מקבלת מחזור 4-3 ימים אחרי.
רציתי לשאול, האם מותר לקיים יחסי מין מהזמן שאני מורידה את הנובהרינג ועד שאני מקבלת את המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו?
ניצן10/04/2011יש מישהו שיכול לענות בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנובהרינג - מתי מותר לקיים יחסי מין? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/04/2011אם את מוציאה את הנובה רינג ל7 ימים בלבד ולא יותר אין בעיה בקיום יחסי מין בימים של ההפסקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים.מודאגת04/04/2011
לפני כחודש וחצי בערך הייתי עם חבר שלי שכבנו אחרי שהוא גמר פעמיים בפעם השלישית הוא העביר את האיבר שלו על האבר שלי ממש . זה לא ממש נכנס בפנים אבל זה היה ממש בהתחלה של האיבר שלי.. אני לא יודעת אם נכנס זרע או לא .. בגלל שלא קיבלתי מחזור (המחזור שלי לא ממש סדיר אבל ב 3 חודשים האחרונים הוא הגיע כל אמצע חודש בערך ב 13-15) ב 19 ראיתי שעדין לא קיבלתי ונלחצתי עשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית כשראיתי שעדין לא קיבלתי מחזור עשיתי בדיקה הריון שניה וגם היא יצאה שלילית. מה הסיכוי להריון? צריך לעשות בדיקה דם? או שהבדיקה (מקלון הזהב) מספיקה? עשיתי פעמיים יצא שלילי בתאריכים שונים בנוסף אציין שיצא לי דם לפני שבוע שמאוד דומה למחזור אבל זה היה ממש קצת וחד פעמי אשמח למענה מהיר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ממש מודאגתת בבקשה תענו לי מהר..
מודאגת04/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופאים. - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן04/04/2011קיים סיכוי להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה??????
מודאגת04/04/2011למרות שעשיתי 2 בדיקות להריון , אתה פשוט רושם שכן קיים חשש להריון?
המחזור שלי לא סדיר יצא לי דם חד פעמי כמו של מחזור עשיתי 2 בדיקות שיצאו שליליות ובכל זאת קיים חשש? הסיכוי גדול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תגובה??
מודאגת05/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקה נוספת
מודאגת05/04/2011בגלל הלחץ ובגלל שאני כל כך רוצה להימנע מבדיקת דם עשיתי שוב בדיקה של מקלון הזהב היום וגם היא יצאה שלילית יש לי עדין ממה לחשוש??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקה נוספת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/04/2011אם שלילי את לא בהריון ותרגעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מודאגת06/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקרע הקונדום כמו שכתבתי אבל עוד משולילוש04/04/2011
הייתי צריכה לקבל מחזור ב28.3 היום אנחנו ב4.4 ועדיין לא קיבלתי...
יש לי את כל הסימנים..החזה נפוח וכואב הגב כאבי ראש וכו... אבל שום סימן מעבר.
מה שלא ברור לי זה כך: ביום חמישי נקרע הקונדום.לא נכנסים הרי יש להריון לא!? זה לא היה אמור לפגוע לי בוסת הקרוב גם אם חלילה נקלטתי...רק ב28.4 בעצם הייתי צריכה להתחיל לדאוג אם לא הייתי מקבלת לא???...חייבת הסבר והתייחסות...
חוץ מהקונדום לא השמשתי באמצעי מניעה נוסף,ולא לקחתי את היום שאחרי..המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי..בלחץ הסטרייי
לילך04/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו בבקשההה למה צריך להתחנן?אני בלחץ
לילוש05/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
01020305/04/2011את אומרת שהיית צריכה לקבל ב-28:3 אז עדיף לך לקנות בדיקת הריון כי יש לך איחור כבר שבוע ואם המחזור שלך סדיר אז בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמן ואיזה רופא יענה נו אני בלחץ בבק
לילוש06/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקרע הקונדום כמו שכתבתי אבל עוד משו - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/04/2011הכי פשוט כדי להרגיע לחצים זה לעשות בדיקת שתן להריון. אם היא שלילית את אמורה לקבל מחזור בימים הקרובים. אם רק ביום חמישי נקרע הקונדום לא סביר שאת בהריון מזה, היום יום רביעי ועבר פחות משבוע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות פמינט בהנקהיעלי04/04/2011
שלום וברכה,
עד עתה, מזה שנה נטלתי סרזט כיון שאני מניקה.
כיום לאחר בעיות רבות של דימומים והכתמות , הרופא החליט שאעבור לגלולות פמינט,, בעוד שאני מניקה רק פעמיים ביום,ומתכוונת להמשיך להניק.
האם אין לכך השלכות לגבי התינוקת? האין זה מסוכן?
תודה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
תמר04/04/2011אני התחלתי פמינט שנה אחרי הלידה בגלל דימומים בין וויסתיים שהיו לי וזה הפסיק לי אותם.
לגבי ההנקה יש סיכוי שיפסק לך החלב לכן הכי טוב שתתייעצי עם רופא לגבי זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאנונימית04/04/2011
לפני חודשיים וחצי החלפתי גלולת ממליאן לאורטו סיקלן
מאז המחזור שלי השתבש
עכשיו הוא מגיע לי באמצע החודש,בעודי נוטלת גלולות
מה ניתן לעשות בנידון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/04/2011פני לרופא הנשים שלך להחלפת גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזהאני04/04/2011
שלום,
מחזור האחרון שלי, שזה היה לפני כשבועיים, כאבו לי מאוד הפטמות..אחרי שהמחזור הסתיים כואב לי לפעמיים רק הפטמה הימנית, ויש לי בליטה קטנה ליד הפיטמה,זה מופיע כשאני מגורה או נוגעת בה..זה לא נראה לי כמו גוש, אבל לא ברור לי מה זה וזה קצת מדאיג אותי..
מה זה יכול להיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה - הערה נוספת
אני04/04/2011המחזור האחרון שקיבלתי, לפני כשבועיים..זה היה לאחר שלקחתי כדור של היום שאחרי..קיבלתי מחזור בזמן, אבל הפטמות מאוד כאבו לי בזמן המחזור, והיו זקורות כל הזמן.. האם זה יכול להיות בגלל השפעת הכדור של היום של אחרי?..והאם זה יכול להשפיע כל כך הרבה זמן, עד היום ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/04/2011פני לבדיקת חירורג שד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאורטל04/04/2011
שלום..
רציתי לשאול אני משתמשת בגלולות מרסילון כבר 4 חודשים ואחרי שאני מסיימת חפיסה ביום שני, אני מקבלת את המחזור לאחר 4 ימים שזה ביום שבת בבוקר.
ומתחילה שוב חפיסה חדשה ביום שלישי שלאחר מכן. האם אני יכולה לעשות הפסקה יותר קצרה ולא דווקא של 7 ימים בין חפיסה לחפיסה? כלומר במקום להתחיל חפיסה חדשה ביום שלישי להתחיל ביום שני לעשות הפסקה של 6 ימים..ולא 7,זה מותר ואפשרי?
ועוד שאלה- האם אפשר לקחת 2 חפיסות רצוף ללא הפסקה?כשמדובר בגלולות מרסילון.
בתודה מראש
אורטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/04/2011את יכולה לחבר חפיסות ואת יכולה לעשות הפסקה יותר קצרה - מה שיותר נוח לך רק לא לעשות הפסקה של מעבר ל 7 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)