מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצותסינדרלה07/04/2011
שלום !
אני פונדקאית מיועדת ורציתי לשאול מס' שאלות :
בחודש שעבר הייתי אמורה לעשות החזרה - לקחתי פרוגינובה ונרות אוטרגסטון 300 מ"ג 3 פעמים ביום , עקב הפרשה דמית יום לפני ביטלו את ההחזרה . בהנחיית האחיות הפסקתי את הכדורים והנרות וקיבלתי מחזור - לאחר 3 ימים מקבלת המחזור עשיתי אולטרסאונד ובדיקת דם - באולטרסאונד נמצאה רירית בעובי 10 מ"מ חזרתי על הדיקה ביום ה7 למחזור - ואלה תוצאותיה - עובי רירית 8 מ"מ ברירית נצפה אזור היפואקוגני נוזלי בגודל 6*3 מ"מ לא נראה הד קו האמצע .
שחלות: ימנית - נצפו זקיקים קטנים + זקיק בקוטר 9.5 מ"מ שמאלית : נצפו זקיקים קטנים + זקיק בקוטר 9 מ"מ .
יש לציין כי אין לי בן זוג ומאז שהתחלנו את כל התהליך לא קיימתי יחסים ...
יש לי ילדה בת 7 ומאז לא נכנסתי להריון , המחזור שלי סדיר ונמשך בד"כ 3-4 ימים .
בבדיקות שלפני הוועדה (לפני בערך 8 ח') עובי רירית היה 18 מ"מ באמצע המחזור ולא נצפה שום נוזלים או אזורים נוזליים למינהם (עובדה שעבר בוועדה ....)
קבעתי את ההיסטרוסקופיה אבחנתית לשבוע הבא אבל אני ממש בלחץ ...
מה זה יכול להיות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/04/2011יכול להיות פוליפ או עבוי של הרירית כתוצאה מההורמונים שלקחת. חכי בסבלנות עד להיסטרוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורך צוואר הרחםלי07/04/2011
שלום
אני בהריון שלישי IVF שבוע 24
הריון ראשון - הפלה בשבוע 21 עקב ירידת מים (גרידה, צוואר רחם סגור)
הריון שני - לידה בקיסרי, שבוע 34, צוואר רחם סגור , עובר במצב עכוז.
הריון שלישי - היום בסקירה מאוחרת, צוואר הרחם באורך 29 ממ לעומת שבוע 18 אורך צוואר 33 ממ
מקבלת תמיכה של אוטרגסטן 200 כדור אחד ביום וגינאלי.
האם הטיפול הוא נכון? ומה יכול להביא להתקצרות הצוואר? כיצד יש לנהוג? (מנוחה, להפחית התאמצות)
תודה על תשובתכם
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורך צוואר הרחם - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן07/04/2011נא להפנות את כל השאלות שלך לרופא המטפל. פורום זה לא קיים לצורך מתן טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תענו לי דחוף בבקשה ממכםחסוי07/04/2011
אני והחבר שלי קיימנו סקס יבש הוא גמר לי על התחתון ולאחר מכן החדיר ליאצבעות עם השפיך שלו.מזה4 ימים יש לי הפרשות בצבע לבן שקוף אני לא יודעת ממה זה ואני מדואגת ממה זה יכול להיות?!?אני בהריון??תענו לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי דחוף בבקשה ממכם - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן07/04/2011ייתכן. תפני לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכולה לעשות בדיקה לפני איחור?
חסוי08/04/2011אני ממש בלחץ איך אני יכולה לעשות בדיקת דם לפני האיחור?או ביתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חסוי אני דורית
ג,ניפר09/04/2011הייי מאמי אני דורית אני רואה שלא ענו לך על השאלה שלך האחרונה אז אני יוכל לענות לך אמא שלי דרך אגב רופאת נשים מומחית ומילדת אז תישמכי עלי כי אני מבינה בזה די הרבה קודם כל את יכולה ללכת לרופא המשפחה שלך בעניים עצומות אפילו אין לך מה לידאוג הכל ישאר חסוי בינכם על פי חוק אסור לו בתכלית האיסור לימסור מידע למישהו עלייך או להגיד שבכלל עשית את הבדיקה הזאת יקירה שלי ושם הוא נותן לך הפנייה לבדיקת הריון אצל האחות ואת מבצעת אותה תוך 3 עד 4 ימים את כבר יכולה להגיע שוב לרופא ולקבל תשובה חיובית או שלילית ועוד אופצייה זה ללכת לבית מרקחת לא משנה איזה ולבקש מקלון זהב זה בדיקת הריון את צריכה להישתמש בה בבוקר ישר שאת מיתעוררת את השתן הראשון של הבוקר את מרוקנת לתוך כוסית לפחות רבע כוס ופותחת את המקלון מסירה את הפקק של המקלון טובלת את הפייה של המקלון בתוך הכוסית של השתן ל5עד 8 שניות וסוגרת שוב את הפקק ומשאירה את המקלון על מקום שטוח תשכיבי אותו כאילו ותחכי 5 עד 10 דקות שתיראי קו אדום אחד זה שלילי ואת לא בהריון שתיראי 2 קוים אדומים או פחות אדומים לא ממש משנה אז את כן בהרין אבל חשוב לציין זה לא ב100 אחוז הבדיקה הזאת היא 90 אחוז אבל כדאי שתהיי בטוחה אני ממליצה לך לבדיקת דם שיהיה בהצלחה דורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוחdannacoh07/04/2011
שלום רב,
אני חודש אחרי ניתוח להפרדת הלביות בשל דיספראוניה, בוצעה פתיחה של כיסוי עורי מעל לקליטוריס עד לגבול הקליטוריס מקדימה ובחלק האחרוי עד למוקוזת הנרתיק.
בסכיום ביקור האחרון אני פתאום רואה שהרופאה רשמה- "יש לציין טבעת הדוקה שרירית בכניסה לנרתיק".
מה זה אומר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר ניתוח - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן07/04/2011נא לפנות למנתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיכוב מחזור באמצעות גלולותעירית07/04/2011
שלום רב,
אני בת 27 ומעולם לא נטלתי גלולות למניעת הריון.
המחזור האחרון שלי הקדים בכשבוע ועל כן, לצערי, המחזור הבא אמור להופיע בזמן של חופשה בחו"ל ואני מאוד מעוניינת לעכב או להקדים את בואו.
רופאת הנשים שלי המליצה לי להתחיל גלולות כבר עכשיו ולהמשיך עימן עד החזרה מהחופשה וכך לגרום לעיכוב בהופעת הדימום הוסתי.
התלבטותי היא עד כמה זה יהיה יעיל, במידה וכבר הביוץ החל/עבר (המחזור האחרון היה לפני כשבועיים).
האם באמת ניתן לדחות אתא המחזור הבא באמצעות גלולות במידה וכבר היה ביוץ החודש?
אודה מאוד לתשובה דחופה.
תודה רבה מראש, עירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיכוב מחזור באמצעות גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן07/04/2011ייתכן שניתן לדחות את המחזור בטיפול מתאים ונכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא מגיעאורטל07/04/2011
היי. שלחתי לפני שבוע בערך הודעה לגבי כך ששכחתי גלולה שבוע לפני שהסתיימו לי הגלולות אבל לקחתי אותה ישר ב-9:00 בבוקר. כתבתי לך שיש לי דימומים בארבעת הימים האחרונים של הגלולות ושאלתי אם יש חשש להיכנס להריון, אמרת שהסיכוי קלוש. סיימתי את הגלולות ביום שישי האחרון ובד"כ אני מקבלת מחזור ביום שני אבל הפעם הוא לא הגיע כלל. האם יש קשר לדימום שהיה בזמן ארבעת הגלולות האחרונות? האם אני צריכה להיבדק? אני ממש לא רגועה ורציתי לדעת אם אני יכולה להירגע או צריכה לקנות בדיקה.
לתשובתך המהירה אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים ליייי????
אורטל09/04/2011למה לא עונים ליייי????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור לא מגיע - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/04/2011כדי להרגע עשי בדיקת שתן להריון. עשי הפסקה של 7 ימים והתחילי חפיסה חדשה בין אם מגיע המחזור וגם אם לא בתנאי שבדיקת ההריון שלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן מירנהצופנת07/04/2011
שלום רב
התקנתי מירנה לפני כארבעה חודשים.
בוסת היו דימומים קלים.
עכשיו אני 3 ימים עם דימום מסיבי יותר, משערת שמדובר בוסת מאחר ואף פעם לא היתה לי וסת סדירה.
שאלה - האם יתכן לאחר וסת קודמות חלשות שיגיע דימום חזק יותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן מירנה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן07/04/2011ייתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בנרתיקמריה06/04/2011
שלום,
אני בת 20 ולאחרונה התחלתי לקיים יחסי מין.
כבר כמה ימים שאני מרגישה כאבים עזים בשרירי הנרתיק , הרגשה של מתיחה או שריר תפוס שממש מפריעים לי ללכת ולתפקד.
מה זה יכול להיות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בנרתיק - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן07/04/2011תפני לרופא המטפל. אני לא מאבחנים דרך האינטרנט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות עזרהשאלה06/04/2011
שלום רב, ניסיתי לברר על גלולות למניעת הריון שאין בהן פרוגסטרון וראיתי שיש הטוענים כי הגלולות מגבירות אקנה ויש הטוענים שלהפך- הגלולות מפחיתות אקנה. מאחר ואני לא יכולה לקחת גלולות רגילות עקב פיגמנטציה ומצד שני לפני כשנה סיימתי ראקוטן אני לא יודעת האם גלולות מסוג זה יתאימו לי. מה דעתכם? האם כן יש קשר לאקנה?
תודההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?
שאלה07/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות עזרה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/04/2011את הפיגמנטציה עושה האסטרוגן. ולא פרוגסטרון. אין גלולות ללא םרוגסטרון.אפשר גלולות שמכילות פרוגסטרון בלבד. הגלולות עם מינון אסטרוגני הנמוך ביותר זה המינס או טבעת נרתיקית נובה רינג. התיעצי עם רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות מסוג ג'ינרהד``ר ליאורה אברמוב06/04/2011
שלום רב,
בת 45, הפסקתי לפני כחודש ליטול גלולות למניעת הירון מסוג ג'ינרה שנטלתי במשך כ-20 (!). במקביל התגלה אצלי לחץ דם מעט גבוה והתחלתי בדיאטה+טיפול תרופתי של Enaldex. אני מרגישה חולשה ולעיתים לחצים באיזור החזה. הא.ק.ג תקין ובדיקות הדם כולל סכרת ותפקודי כליה וכבד תקינים. האם אפשרי בעקבות הפסקת הגלולות שתהיה הרגשה כזו? מתי אמור לעבור? מה אפשר לעשות?
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזכורת---- לענות, תודה רב
נעם09/04/2011מאז קיבלתי כבר מחזור פעם אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/04/2011עשי הערכה הורמונלית לברור מה המצב ללא גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות-דחוף!!!אנה06/04/2011
אני לוקחת גלולות כבר 7 חודשים
בגלל לסדר את המחזור ואקנה
זה סידר לי תמחזור וגם עשה לי קצת פנים חלקות
אין לי מרשם ואין לי גלולות חשבתי נשאר לי חפיסה מסתבר שלא,
הייתי אמורה לחזור לפני יומיים לגלולות ועכשיו אני במחזור
וכל השבוע המרפאה הייתה סגורה
מה אני יכולה לעשות עכשיו??? לקחת מחר מרשם ולהתחיל מחר גלולות אפשר?
או שאחכה שוב שאקבל מחזור?? אני פשוט מפחדת שלא אקבל להרבה זמן כמו פעם
חשוב לציין שאני לא מקיימת יחסי מין
אני רק לוקחת בשביל אקנה ומחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות-דחוף!!! - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין06/04/2011מאחר ולא מדובר בגלולות כצורך באמצעי מניעה ניתן להתחיל בגלולות גם מחר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת כדוריםדבורה06/04/2011
שלום
אני לוקחת כדורי יסמין למניעת הריון.האם זה תקין מבחינה בריאותית לקחת 2 קופסאות ברצף ?
תודה רבה!
דבורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת כדורים - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין06/04/2011בהחלט
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנוגע לגלולות-דחרוני06/04/2011
שלום,
אני לוקחת גלולות כבר חודשיים, ובפעם האחרונה קיבלתי את המחזור חמישה ימים בערך אחרי שהייתי אמורה לקבל( למרות שאני לוקחת גלולות).
דבר ראשון- מה זה אומר?
ודבר שני- יצא שהפסקתי לקחת את הגלולות למשך יותר משבועיים אני יכולה להתחיל לקחת אותם עכשיו ( המחזור שלי נגמר לפני כמה ימים ופשוט לא המשכתי כי רציתי לעשות הפסקה והתחרטתי אחר-כך).
נ.ב
זה ממש דחוף..אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוגע לגלולות-דח - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין06/04/2011עדיף לחזור לנטילת גלולות עם קבלת המחזור ביום הראשו
לעיתים יתכן אי סדירות במחזור גם בעת נטילת גלולות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3 שבועות אחרי לידהחנה06/04/2011
שלום רב,
ילדתי את בני לפני 3 שבועות בלידה מכשירנית (וואקום). הרבה חתכים ותפרים. כאב נורא. נכון להיום ,מבחינת הכאב, כואב רק החתך של וואקום. מה שכן הופיע בימים אחרונים גירוד מאוד חזק מחוץ לנרטיק. הכל נפוח וכואב. הכאב שונה מכאב של התפרים. מאוד מגרד. יש גם פריחה, אבל באזור חיצוני, איפה שהשער. מה זה יכול להיות? האם מותר לי למרוח משחה כלשהיא, הרי לא הכל עדיין הגליד.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 שבועות אחרי לידה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין06/04/2011רצוי להבדק ע"י רופא נשים לפי שימוש בכול תכשיר רפואי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות אחר לידהקרן06/04/2011
אני קיבלתי 3שבועות אחרי לידה גלולות יסמין לא מניקה ולא קיבלתי מחזור 6 ימים מנטילת הגלולה קימתי יחסים ושבועיים לאחר נטילת הגלולה התחלץי לשלשל ואחכ לדמם
מספר שאלות
האם הדימום הוא מחזור?
האם הייתי מוגנת ביום ה6 או שיש לחשוש להריון?
והאם להמשיך בנטילת הגלולה עוד 5 ימים נשאר לי לסיים חפישה רציתי לקחת 2 חפישות ברצף האם אפשרי ומה לגבי הגנה לאחר השילשולת
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתם מדלגים על שאלות ממתינה לתשו
קרן08/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות אחר לידה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין08/04/2011בכול מצב של דלקת מעי ( שילשולים) ל ניתן להעריך את יעילות הטיפולים התרופתיים דרך הפה.
באשר לאפקט המגן של הגלולות קשה להעריך
נטילת הכגלולת צריכה להמשך באופן שגרתי ללא חיבור רציף של חפיסות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)