מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש באגיסטן בשילוב נוברינגמיקי03/11/2010
השתמשתי בימים האחרונים בנירות אגיסטן לטיפול בפטריה. כמו כן אני משתמשת בטבעת נוברינג למניעת הריון. רציתי לדעת האם יעילות הנוברינג נפגמת כתוצאה מהשימוש בנירות אגיסטן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש באגיסטן בשילוב נוברינג - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין03/11/2010אין קשר בין טיפול בפטרת לנוברינג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריוןhadas03/11/2010
שלום
אנו מנסים כבר שנה אחרי הלידה הראשונה להיכנס להריון ולא מצליחים המחזור שלי לא סדיר ואף פעם לא היה סדיר אני בת 23 ושוקלת 39 ולא גבוהה יש כאלה שאומרים בגלל המשקל אך אני בכלל לא יכולה לדעת מתי הביוץ
מה ניתן לעשות והאים יש כדורים שאפשר לקחת כדי שהמחזור יהיה סדיר???
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2010הבנתי נכון ואת שוקלת 39 קג?? זו סיבה טובה שלא יהיה לך מחזור וביוצים תקינים
פני לרופא נשים לברור ולקבלת טיפול תרופתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףף..כלנית03/11/2010
אני מקבלת מחזור כל 24 ימים באופן מדוייק, במחזור האחרון זה היה ביום ה -27...כלומר בתאריך 07/10/2010 , עד היום טרם קיבלתי מחזור וקיימתי יחסי מין מוגנים אך הוצאנו את הקונדום רק בהתחלה למשך 5 דקות...האם יש סיכוי שאני בהריון? ומתי כדי לבצע בדיקה? בבקשה תעזרו ליייי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףף.. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2010חכי חודש מהמחזור הקו'דם ואם לא תקבלי מחזור עדי בדיקה להריון. אין להוציא את הקונדום בשום שלב של יחסי המין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת ? פטרייה?אנונימית03/11/2010
שלום, אני בת 22 כבר כמה ימים שהרגשתי כאב בבטן התחתונה בזמן הטלת שתן, וגם תחושה של צריבה לקראת הסוף, חשבתי שמדובר בדלקת שתן, הקפדתי על שתייה מרובה והרגשתי קצת הקלה, כיומיים לאחר מכן שוב הרגשתי את אותם התסמינים והיום בבוקר קמתי משנתי מכאב מוזר וחד שלא הרגשתי בעבר בכניסה לנרתיק. הלכתי לשירותים ועל הנייר הופיע כתם דם, בדקתי כמה פעמים והבנתי שזה מאזור הנרתיק, התייעצתי עם אמי, השתמשתי במשחה שיש לי בבית, בקטרובן וזה מעט הקל אבל הדימום נמשך ואף רואים מן גושי הפרשה של בערך מילימטר (כמו שיש לפעמים בסוף מחזור). זו פעם ראשונה שזה קורה לי, חשוב לי להדגיש שהדימום יוצא רק לאחר הטלת שתן, מלווה בצריבה, וה"גושים" יצאו רק לאחר השימוש במשחה. אני מודאגת.
אשמח לתשובה או הכוון במהרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה או הכוונה בנושא הדימום
אנונימית03/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת ? פטרייה? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2010פני לבדיקת רופא נשים. פטריה בדרך כלל לא מופיעה עם דימום נרתיקי אלא כהפרשה סמיכה דמוית קוטג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנים הנרתיקיפעת03/11/2010
במישוש פנים הנרתיק הרגשתי מעין חור/ שקע המוקף בשולי עור.
גודל ה"חור" הוא בגודל כרית אצבע.
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנים הנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2010נשמע כמו שהגעת לפתח הנרתיק ולא לתוך הנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפמיכל03/11/2010
בוקר טוב,
בתשובה מבדיקת pap semar התקבלו התוצאות:
negative for intraepithelial or malignanancy
וכן
partially obscuring inflammation
אודה לך מאוד אם תבאר לי מה משמעות 2 אבחנות אלו.
תודה ויום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פאפ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2010אין חשד לממאירות אך יש דלקת. פני לרופא שלך לקבלת טיפול מקומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא נשיםרחל03/11/2010
אני בת 58 לא מקבלת מחזור כבר שנתיים אבל לפני 3 חדשים קיבלתי מחזור וגם לפני שנה לחדש אחד וזהו. בבדיקה לפני שבוע אמר לי רופא נשים שהרירית מעובה ולכן לקח בדיקת תאי רחם[בקופת חולים] לבדוק באם זו ציסטה או חלילה משהו אחר ברצוני לשאול שאלה הרופא לקח את הבדיקה ביום רביעי ואמר שישלח אק ביום שני [6 ימים אחרי] כי לא עובד בימים אחרים האם לא קורה לחומר שלקח משהו? כלומר האם הבדיקה תהיה מהימנה לאחר שבוע ששולחים למעבדה כמו כן נתן לי הורמונים ל 10 ימים ואמר נראה אולי תקבלי מחזור והרירית תסתדר איזו בדיקה זו? למה והאם טיפל נכון? הוא רופא צעיר תודה על תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא נשים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2010רירית רחם מעובה יכולה להיות סיבה של דימום אחרי גיל המעבר. הרופא לקח דגימה של הרירית ושלח אותה לבדיקה פתולוגית. מאחמר והחומר נמצא בפורמין הוא לא מתקלקל. צודק הרופא שנתן לך טיפול הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לדר ליאורה
רחל03/11/2010תודה רבה לדר ליאורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר לגלולה 'יסמין' - דחוף!ליאת02/11/2010
אני מעוניינת לעבור מגלולת 'אורטו-ציקלן' לגלולת 'יסמין'.
האם אני חייבת לקבל מחזור על מנת לבצע את ההחלפה?
או שאני יכולה לסיים את חבילת הגלולות הנוכחיות שלי ולהמשיך ברציפות לחבילת היסמין? (זאת אומרת, לפספס מחזור, לקחת 2 חפיסות ברצף).
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר לגלולה 'יסמין' - דחוף! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2010יכולה אך כמו עם כל גלולה חדשה יכול להיות דימום לא סדיר בהתחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת CTאפרת02/11/2010
שלום רב,
אני בת 50 +8 ילדים.
קרוב לשנה יש לי כאבי בטן בעיקר בצד שמאל -מאיזור הטבור ומטה.
עשיתי בדיקת CT בטן ולהלן המימצאים:
גודש ניכר בורידי רחם שמאל..
הרחבה של וריד השחלה השמאלית.
רחם בגודל תקין מלא בנוזל..מבנה גרמי תקין.
שאלותיי-האם יש לי סיבה לדאגה?האם מצריך ביקור רופא בדחיפות,
ומה הטיפול למקרה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת CT - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2010התשובה של גודש ורידי יכולה להסביר את כאבי הבטן. חסר נתונים של שאר בדיקת האגן. פני לרופא הנשים שלך,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות פליים, פמינט ופלורטאיילת02/11/2010
מה ההבדל בין שלושת הגלולות?
ובאילו גלולות מבין השלושה יש את המינון ההורמונלי הנמוך ביותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות פליים, פמינט ופלורט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2010בפמינט ובפליים יש את המינונים הנמוכים יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטיול בברזיל - הרגשה לא נוחה באיזורדורה02/11/2010
שלום ד"ר
נמצאת בטיול בברזיל
לפני שבועיים בבדיקה שיגרתית קיבלתי דרמאקומבין מרופא הנשים (קרם)
עכשיו אדמומיות וחוסר נוחות..
יש לי את הערכה של האגיסטן וכמו כן את הדרמה קומבין
נשארת עד סוף החודש ולא יודעת במה להשתמש במידהוהמצב יחמיר
האדמומיות התחזקה.
האם יש איזה רעיון כיצד אוכל להטיב את המצב
חוששת מטיפול מקומי כאן אגש לרופא רק אם לא תהיה לי ברירה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטיול בברזיל - הרגשה לא נוחה באיזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2010אם אין לך הפרשות אלא רק אדמומית חיצונית התחילי עם הדרמקומביןו מרחי אותו פעמיים ביום אם לא תהיה הטבה אחרי מספר ימים הוסיפי נר של אגיסטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תשובות מעבדהדבורה02/11/2010
אני בת 36 נשואהעם 4 ילדים.
אבקש את עזרתך בפענוח תשובת המעבדה
אנדוקרינולוגיה
LH - Luteinizing Hormone | IU/l | *
41.3
| FSH | IU/l | *
81.2
|
Estradiol (E2) קטן מ- 200
|
Progesterone | קטן 0.8NMOL/L
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
דבורה07/11/2010אבקש את תשובתכם בדחיפות שלחתי בקשתי לפענוח תשובת מעבדה לפני מס' ימים ולא נעניתי עד היום.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח תשובות מעבדה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/11/2010את צריכה לפנות עם התשובות לרופא הנשים שלך. מאחר ולא ציינת מה הבעיה הרפואית בגללה נלקחו הבדיקות קשה לתת לך תשובה אמינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי שטיפה אינטימיתצ02/11/2010
שמעתי שלא טוב להשתמש בשטיפות אינטימיות רציתי לדעת אם זה נכון ואם יש אולי שטיפות מסוג מסויים שכן מותר להשתמש בהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לשאלה?
צ03/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי שטיפה אינטימית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/11/2010אכן שטיפות לתוך הנרתיק אינן מומלצות כי הן פוגעות בחיידקים טובים שישנם בנרתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטיפות אינטימיות
מיכאל פרידמן03/11/2010אין שום צורך בשטיפות מיוחדות, זה עוזר רק ליצרן. מים וסבון רגיל - זה הכי טוב. בטוח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בוסט-בטולהאנונימית02/11/2010
שלום
שמי בר,בת 16-את המחזור הראשון קבלתי לפני כשלוש שנים
מאז את המחזור קבלתי כל חמישה שבועות בערך
אך בינתיים עברו כבר כמעט שבעה שבועות מאז המחזור האחרון-הייתי אמורה לקבל לפני כשבועיים
עם זאת החלו הסימפטומים המעידים על מחזור
-תחושת ננפיחות
-עעלייה בכמות פצעי האקנה
-עלייה של קילו וחצי במשקל (כמות המזון שאני צורכת ביום לא גדלה-אם כבר אניי פחות רעבה לאחרונה ועכב כך אוכלת פחות)
-(היום) כאבי בטן
אם זה חשוב: לפני כשבוע הייתה לי תחוושה נוראית של גזים שמסרבים לצאת
כמו שציינתי-לא הגיוני שמדובר בהריון כיוון שעוד לא קיימתי יחסים
מה יככולה להיות הסיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה,אשמח אם תעזרו לי
אנונימית04/11/2010דבר נוסף:אינני נוטלת גלולות או תרופות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור בוסט-בטולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/11/2010את לא בהריון אבל כל התלונות שאת מתרת מעידות על כך שאת אמורה לקבל מחזור בשבועיים הקרובים.
אם לא תקבלי מחזור פני לרופא נשים לקבל כדורים שיזרזו לך את המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהיעל01/11/2010
שלום, הייתי עם חבר שלי בצפון וקיימנו יחסי מין מוגנים עם קונדום בלבד (ללא גלולות) , הפעם האחרונה לקיום יחסי המין הייתה ב13.10 כלומר עברו מאז כ18 ימים.
הייתי אמורה לקבל מחזור ב25.10 אך לא קיבלתי ונלחצתי מזה ולכן הלכתי עם חבר שלי לגניקולוג שיעשה לי אולטרסאונד ויבדוק אותי .. אך הוא אמר שהוא לא רואה כרגע כלום ושאני אחזור עוד שבוע לבדיקה נוספת.
המחזור שלי עדיין לא הגיע ואני עדיין בלחץ מזה, השאלה שלי אם יש סיכוי שנכנסתי להריון למרות שהגניקולוג אמר שאין כרגע סימנים לכך? מדוע הוא אמר לי לחזור בעוד שבוע? תוך כמה זמן בערך מרגע קיום יחסי מין ניתן לראות סימנים להריון בבטן האישה?
תודה מראש , ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן01/11/2010בדיקת הריון - בשתן או בדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)