מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלפה של מדבקות אוורהקרין24/05/2017
שלום. היום הדבקתי מדבקה שניה ושמתי לב אחרי שהזעתי היא קצת השתנתה כאילו התרטבה. אני הוספתי תמונה. האם היא בסדר או עדיף להחליף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוורה
ד``ר ליאורה אברמוב24/05/2017בדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוורה
ד``ר ליאורה אברמוב24/05/2017נראה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי וצריבה מחוץ לנרתיקדלית24/05/2017
שלום רב,
אני בת 55, עדיין מקבלת מחזור חודשי אך עכשיו המחזור כבר לא עיקבי.
בזמן האחרון יש לי צריבה בנרתיק - בחוץ, בשפתיים. זה לא נובע מיובש, אני ממש לא סובלת מבעיית יובש.
האם קיים תכשיר טבעי שאפשר להעזר בו?
אודה להצעתך.
יום טוב,
דלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה
ד``ר ליאורה אברמוב24/05/2017כדאי לפנות לרופא נשים לדעת מה הסיבה לצריבה ולטפל בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של בדיקת הריוןמיכל23/05/2017
שלום רב, עשיתי בדיקת דם להריון התוצאה 5> האם זה שלילי?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא
ד``ר ליאורה אברמוב24/05/2017שלילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן תוך רחמי לבחורה צעירהשרון23/05/2017
שלום רב
האם זה מקובל לבחורה בת 22 להתקין התקן תוך רחמי עקב מיגרנות
האם זה נוהל חדש?
האם זה לא מסוכן? הבחורה ממש בתחילת דרכה
היא סובלת מהתקפי מיגרנות נוראיים הגניקולוג אומר שזה יעזור אשמח לייעוץ מקצועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן
ד``ר ליאורה אברמוב24/05/2017התקן לבחורה צעירה איננו בבחירה ראשונה אלא רק אם נכשלו אמצעי מניעה אחרים. קודם כל שתפנה לרופא מומחה לכאבי ראש כדי לודא אם מותר לה גלולות בכלל, יש סוגי גלולות שמותר לקחת גם אם יש לה מיגרנות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור וכדור פרימולוט נורסיון23/05/2017
היי רציתי לדחות את המחזור ולקחתי על דעת עצמי בזמן המחזור כל יום פרימולוט נור וכרגע כבר שבוע ימים אני מדממת דימום מוגבר אתמול הפסקתי את נטילת הכדור כי הבנתי שלא ככה בעצם משתמשים בכדור בדרך כלל המחשור שלי נמשך 5 ימים ואין לי דימום כזה האם כתוצאה מהכדור הדימום מוגבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמום
ד``ר ליאורה אברמוב24/05/2017סביר להניח שעשית בלגן שלם במחזור עם הפרימולוטנור
חבל שלא התיעצת עם רופא נשים כדי להבין איך לקחת בצורה נכונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור המחזור בזמן נטילת גלולות ותוצאה שלילית בבדיקת הריוןאדל22/05/2017
רב טוב,
אני נוטלת גלולות מינס כבר מעל לשנה. המחזור שלי סדיר לפי הגלולות בדרך כלל. חודש שעבר וחודש לפני כן איחר לי ביומיים. החודש עברו כבר 5 ימים (4 ימים של הגלולות הלבנות וגלולה אחת רגילה). עשיתי בדיקת הריון ויצא שלילי.
הבעיה העיקרית היא שאני בהודו כרגע ואין ביכולתי לגשת לרופא נשים או לעשות בדיקת דם. הטיול שלי היה אמור להימשך עוד 5 חודשים,ואיני יודעת אם לחזור לארץ או לא. עד כמה הבדיקות לא אמינות? כמה זמן אוכל לחכות עד שאצטרך לחזור במידה והמחזור לא יגיע? האם יש סיכוי שהמחזור מאחר כלכך גם עם נטילת גלולות? אני ממש דואגת ואובדת עצות, אשמח לעזרה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינס
ד``ר ליאורה אברמוב24/05/2017יכול להיות מצב שלא יגיע מחזור תחת מינס ואינך בהריון
המשיכי את הגלולות ועשי עוד מספר ימים שוב בדיקת שתן לשלול הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקצרות אורך מחזור חודשישולה22/05/2017
שלום,
אני בת 34, בחודשיים האחרונים התקצר משך המחזור החודשי שלי מ27-28 יום, שהיה קבוע במשך הרבה מאוד זמן, ל23-24 יום.
במקביל, מספר ימים לפני קבלת הווסת התחילה רגישות בשדיים והרגשת גושים שנעלמים עם קבלת הוסת, אך גם תופעה זו החלה רק לאחרונה.
האם יש סיבה לדאגה?
אני רוצה להכנס להריון בשנה הקרובה ותוהןה האם מדובר בירידה בפוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור חודשי
ד``ר ליאורה אברמוב24/05/2017יש סבות רבות לשינוי במחזור החודשי
אם את רוצה לבדוק מה המצב מבחינת פריון פני לבדיקת רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות והשפעה של אנטיביוטיקהגל22/05/2017
צהריים טובים,
אני נוטלת גלולות יסמין והיום התחלתי לקחת אוגמנטין בגלל דלקת. האם האנטיביוטיקה פוגעת ביעילות הגלולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה וגלולות
ד``ר ליאורה אברמוב24/05/2017כן ולכן הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים בנוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים עם התקן הורמונלי מירנהנאווית21/05/2017
שלום
לפני כ 5 חודשים התקינו לי התקן מירנה הורמונלי. אני מרגישה טוב איתו ולא סובלת מכאבים כל שהם. יחד עם זאת, מאז ההתקנה יש לי החתמות דמיות באות והולכות (כל שבועיים- שלושה בערך למשך 10 ימים עד שבועיים). האם זאת תופעה מוכרת גם לאחר כמעט חצי שנה מהתקנתו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים לא סדירים
ד``ר ליאורה אברמוב24/05/2017יכול לקרות לעתים עד שנה מההתקנה שלו למרות שרב הנשים מדווחות על הסתדרות המחזור אחרי חצי שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בשימוש בנרות אגיסטןנוגה21/05/2017
שלום
עקב הימצאות קנדידה (תרבית חיובית) הומלץ לי על ידי רופא נשים לקחת למשך 6 ימים נרות אגיסטן. החל מהיום הראשון לטיפול החלה החתמה דמית קלה מאוד. האם זה תופעה מוכרת עם שימוש נרות אגיסטן?
כמו כן, מנסיון העבר, הנר אמור להינמס ושאריות אמורות לצאת יום אחרי, אולם לא יצא לי כלום (זה היום השלישי). האם להמשיך?
והאם להמשיך לאור הדימום? (זה אינו וסת).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום קל בעקבות אגיסטן
ד``ר ליאורה אברמוב24/05/2017לפעמים החדרת המוליך יוצרת פציעה של הרירית או של צוואר הרחם
לדעתי אפשר להמשיך את בטוחה שהנרות לא נפלו החוצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה כאבי מחזור מופחתיםטליה21/05/2017
שלום רב,
בת 30 אוטוטו, לא נוטלת גלולות.
מזה כבר מחזור שני (החודש ובחודש שעבר) שהכאבים לא חזקים ואפילו נסבלים. במשך 15 שנים היום הראשון של המחזור היה סיוט, כאבים חזקים ונטילת משככי כאבים. ועכשיו, אני כבר לא צריכה כדורים ויכולה לתפקד.
השאלה שלי - איך פתאום הכאבים פחתו בצורה כ"כ משמעותית? מה יכולות להיות הסיבות? האם אני צריכה לדאוג? התרגלתי לסבול ופתאום זה ממש מוזר לי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנוי בכאבים
ד``ר ליאורה אברמוב24/05/2017לעתים מחזור פחות כואב אם אין ביוץבמקרה באותו חודש
אם את מוטרדת מהשנוי פני לבדיקת רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הבדיקה יצאה תקינה?Xxx21/05/2017
בדיקה שגרתית
האם הבדיקה תקינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתגובתכם האם הבדיקה תקינה...
Xxx22/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
ד``ר ליאורה אברמוב24/05/2017פני לרופא הנשים שלך לקבלת תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להריון אם שכחתי גלולהזברה21/05/2017
שלום,
אני נוטלת גלולות קלייר ושכחתי לקחת גלולה בזמן, לקחתי באיחור של למעלה מ12 שעות. לפי הטבלה רשום שצריך להשתמש בקונדום ב9 הימים הבאים, מטעמים הלכתיים אנחנו לא יכולים להשתמש בקונדום. רציתי לדעת מה הסיכוי להריון ובכמה פוחתת ההגנה של הגלולות?
תודה,
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי לדעת מה הסיכוי להריון ובכמה פוחתת ההגנה של הגלולות?
ד``ר מיכאל פרידמן21/05/2017צריכים לעשות מה שכתוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ממושך לאחר פוסטינוראתי21/05/2017
אני בת 37 נטלתי פוסטינור לפני שבועיים ומאז יש לי דימומים שלא מפסיקים עשו לי בדיקת דם הריון והתוצאה שלילית עדיין יש דם וזה ממש מציק ולא עובר מהם הטיפולים האפשריים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ....מהם הטיפולים האפשריים?
ד``ר מיכאל פרידמן21/05/2017לא ניתן להמליץ על שום טיפול בהתכתבות ללא בדיקה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות סיזוניק בזמן הנקהאני121/05/2017
אני בת 36 ולקחת סיזוניק ויש לי תינוקות בת שנה אני עדיין מניקה האם ההורמונים שבגלולה פוגעים בה ומועברים אליה? היא מאוד עצבנית האם זה קשור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ההורמונים שבגלולה פוגעים בה ומועברים אליה?
ד``ר מיכאל פרידמן21/05/2017לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)