מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שריטה בפות לאחר גילוחרינה16/05/2017
שלום, לפני כשבוע היו לי כאבים חזקים בזמן שאני והבן זוג ניסינו לקיים יחסי מין. לפני כמה ימים הבנתי שמדובר בשריטה שיש לי ליד השפתיים.
השריטה ככל הנראה נגרמה לאחר גילוח.
רציתי לשאול אם זה משהו שניתן לטפל בבית או יעבור לבד, או שיש צורך לגשת לרופא לבדיקה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרפה לאחר גילוח
ד``ר ליאורה אברמוב20/05/2017את יכולה לשים שמנים כמו שמן שקדים או משחה טבעית של מורז להצלת העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 44 ללא לידות, המחזור שלי סדיר ואין לי דימום בין ויסתי.מיה16/05/2017
שלום
בת 44 ללא לידות, המחזור שלי סדיר ואין לי דימום בין ויסתי.
לראשונה לאחר קיום יחסי מין שבוע וחצי לפני קבלת המחזור יצאה הפרשה דמית שקופה.
ממה זה יכול להיות ומה עושים? האם זה בהכרח מצביעה על בעייה חמורה?
נשלחתי לבדיקת פאפ אבל עד הבדיקה אודה לכם אם תרשמו מה עוד זה יכול להיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד``ר ליאורה אברמוב20/05/2017לא ניתן לתת אבחנה ללא בדיקה שלך זה יכול להיות בלי קשר ליחסי מין דימום ארחמי או דימום סביב סיוץ או שזה יכול להיות פצע בצוואר הרחם או קרע בכניסה לנרתיק כתוצאה מקיום יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת חבילת גלולות אחרי מחזורניקה16/05/2017
האם ניתן להתחיל חפיסה שבועיים לאחר המחזור?
אני יודעת שאהיה לא מוגנת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
ד``ר ליאורה אברמוב20/05/2017ברור שלא תהיי מוגנת אבל לדעתי זה יכול לשבש לך את המחזורים ולגרום לדימומים לא סדירים רצוי להמתין עד ליום הראשון של המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר שימוש בזידובלמירב16/05/2017
שלום רב, רופא נשים נתן לי משחת זידובל ולאחר שימוש של שלושה ימים הבוקר התחיל לי דימום חזק עם גושים - וזה לא מחזור. האם עלי להמשיך טיפול? לרוץ לרופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד``ר ליאורה אברמוב20/05/2017הפסיקי את הנירות ופני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת גלולות זואלי שלא ביום הראשון של המחזורKlil16/05/2017
שלום, המחזור שלי נגמר לפני שבוע. היום התחלתי ליטול גלולות זואלי (לאחר תקופה ממושכת בה לא נטלתי שום גלולות). תוך כמה זמן אהיה מוגנת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה על השאלה למעלה..
klil25/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות זואלי
ד``ר ליאורה אברמוב27/05/2017עשית קצת בלגן אין שום הגיון לןהתחיל באמצע החודש שכן לא תהיי מוגנת בשבועיים הקרובים ותצטרכי להוסיף עוד אמצעי מניעה
את גם תהיי חשופה יותר לדימומים לא סדירים עכשיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרזט ומחזור שלא מופיעמיכל16/05/2017
נטלתי סרזט ברצף במהלך שנתיים וחצי כל התקופה לא קיבלתי מחזור הפסקתי את הכדור לפני כשלושה שבועות והמחזור טרם הופיע.האם תקין?מה טווח הנורמה שהמחזור אמור להופיע?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרזט
ד``ר ליאורה אברמוב16/05/2017המחזור יכול להתעכב
בכל מקרה פני לרופא הנשים שלך לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום במשך חודש ושבועסיגלית16/05/2017
אני מדממת כבר חודש ושבוע. הייתי במיון נמצא ציסטה. קיבלתי פרימולוט ושוחררתי. יומיים אחרי זה פסק הדימום אז לא לקחתי את הכדור. שלושה ימים אחרי חזר הדימום. מוחלש. שוב מיון. פתאום אין ציסטה.. הביתה. דימום מוחלש שבוע. רופא נשים בדק. הזמין לבדיקה ששכחתי איך קוראים לה ..זו שעושים במצב כזה.. קיבלתי כדורי דופסטון. לקחתי הפעם. הדימום חזק מהרגיל. פד יולדות מספיק ל 3 עד 4 שעות. כאבי תופת עם חום. מחכה לבדיקה בסוף החודש ומותשת בעיקר. שולחים אותי הביתה להמתנה לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופאסטון
ד``ר ליאורה אברמוב16/05/2017הגיוני שהדימום אחרי דופסטון יהיה חזק יותר חכי עוד יום יומיים ואני מאמינה שיפסק אם לא תפני לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להמשיך לחבילה חדשה גם אם לא קיבלתי ולא אקבל?ד``ר ליאורה אברמוב16/05/2017
היי שלום חודש קודם הקדמתי את המחזור על ידי אי לקיחת 5 הגלולות האחרונות. עכשיו אני סיימתי את החפיסה החדשה ואני אמורה כבר לקבל מחזור. (סיימתי את החבילה יום חמישי שעבר) עד עכשיו לא קיבלתי יכול להיות שזה בגלל שהקדמתי? ומה לעשות להמשיך לחבילה חדשה גם אם לא קיבלתי ולא אקבל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קבלת מחזור
ד``ר ליאורה אברמוב16/05/2017חסר לי פרטים אבל תעשי בדיקת שתן לשלול הריון אם את פעילה מינית ואם את לא בהריון התחילי חפיסה חדשה אחרי שבוע הפסקה (אם אלו גלולות של 21 יום) ללא קשר אם יגיע מחזור או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת מחזור פעמיים באותו חודש כשבפעם הראשונה הדימום חלש מאוד .שלומית15/05/2017
בת 38 רווקה.
עד כה מחזור תקין כל 25 ימים.
לפני 18 יום הופיעו במשך 3 ימים מחזור כהה מאוד וחלש.
אחרי 3 ימים נפסק.
היום בבוקר 18 יום בדיוק קיבלתי כביכול מחזור נורמלי עם כאבי מחזור ( מה שלא היה בקודם) ודם בגוו
ן אדום. אשמח לשמוע מה הסיבות שעלולות לגרום לשיבושים שכאלה בתדירות והאם כדאי לפנות לרופא
אני ממש מודאגת ז;(
מה זה יכול להיות ?
לציין שאני לא נוטלת גללולות בדיקות דם תקינות תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים
ד``ר ליאורה אברמוב16/05/2017יכול להיות מצב של דימום לא סדיר והוא חסר משמעות קלינית אבל בכל מקרה פני לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילאטיס סמוך לבדיקת שקיפות עורפיתגלית14/05/2017
שלום, האם ניתן ללכת לשיעור פילאטיס ממש בסמוך לבדיקה כשעה לפני? או שזה לא מומלץ? תודה, טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילאטיס
ד``ר ליאורה אברמוב16/05/2017אין מניעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי אחרי פוסטינורנוי14/05/2017
לקחתי פוסטינור לאחר חשש להריון, וקיבלתי מחזור אחר כך שהיה שונה מהוסת הרגילה , (הרבה פחות בכמות) ושבועיים בערך אחרי , אני מרגישה עייפות , כאבי ראש , בחילות ..
עבר די זמן מאז שלקחתי , יכול להיות שזה מהגלולה ?תופעות לוואי יכולים להופיע גם כמה שבועות אחרי ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור
ד``ר ליאורה אברמוב16/05/2017אם עברו שבועיים מאז לקיחת הפוסטינור התחושות לא קשורות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שארית שיליה 4 חודשים אחרי לידהתמר14/05/2017
שלום,
אני כ 4 חודשים אחרי לידה והיום גילו שנשאר חלק שיליה ברחם היו לי דימומים לא סדירים הלכתי לרופא ששלח אותי לאולטרסאונד אגן וכך גילו שיש שארית של שיליה
במקביל קראתי שיכול להתפתח סרטן ממצב כזה היות וזה כבר הרבה זמן אני מאוד חוששת...
עדיין לא קבעתי תור לגרידה כי המוקד כבר היה סגור ואני מניחה שגם כשאתקשר מחר זה יקח עוד כמה ימים
האם בודקים גם את האפשרות שיכול להתפתח סרטן בבדיקה כזו באופן שיגרתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאריות שליה
ד``ר ליאורה אברמוב16/05/2017כל חומר שיוצא בגרדה עובר לפתולוגיה ונבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות קלייר שינוים במחזורלינוי14/05/2017
שלום אני לוקחת 8 שנים גלולות.
לקחתי במשך כמה שנים מינס שהיו עושות לי דימומים ואז החליפו לי להרמונט. לפני חודשיים החליפו לי לגלולות קלייר עקב אי חשקים.
בחודש הראשון לקלייר היה לי דימום ואז גם לא קיבלתי מחזור בסיום החפיסה. בחודש השני שוב דימום ממש כמו מחזור עם כאבי מחזור ושוב בסיום החפיסה השנייה אין מחזור..
ישלי 2 שאלות:)
1. לעולם לא היה מצב שלא קיבלתי מחזור בזמן האם תקין??
2. אם אפסיק אותן מתי אני אמורה לקבל מחזור ? עד מתי זה תקין שלא יגיע המחזור ??
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות קלייר
ד``ר ליאורה אברמוב16/05/2017תני עוד חודש סיכוי לקלייר להתאפס עם המחזורים אם עדיין ימשכו ולא תקינים פני לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצא באולטרהסאונד - בליטה ליד העובררני14/05/2017
שלום רב.אני בשבוע 8 היום הייתי באולטרהסאונד ולי העובר יש ממצא שהרופאה לא ידעה להסביר מין בליטה ליד העובר יש לציין שהעובר תקין עם דופק.מהבדיקה הקודמת הממצא גדל וזה ממש מדאיג .אשמח לתשובה.מצורפת תמונה.תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה
ד``ר ליאורה אברמוב16/05/2017התיעצי עם רופא המומחה לאולטראסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעת נוברינג הפרשות חומותמורן14/05/2017
שלום
השתמשתי בטבעת נוברינג במשך שנה.. הפסקתי .. ילדתי ושוב חזרתי לטבעת. אני משתמשת בטבעת נוברינג במשך חודשיים.. ואז היה חודש אחד שהפסקתי כי נץקעתי ללא מרשם. ועכשיו חזרתי שוב. שמתי אץ הטבעת ביום הראשון של הווסת ויש לי כבר 5 ימים לאחר סיום הווסת הפרשות חומות. זה נורמלי או שכדאי להחליף אמצכי מניעה ? כמה זמן ההפרשות החומות יכולות להמשך??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות
ד``ר ליאורה אברמוב16/05/2017חכי מספר ימים אם ימשכו לפני לרופא הנשים שלך יכול לקרות שחודש אחד יהיה דימום יותר ממושך אמור להפסק בחודש הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)