מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אפשרי לקבל מחזור על אף שהבטא לא התאפסה?ש20/05/2017
שלום,
אני בדיוק חודש לאחר זריקת מטוטרקסט בעקבות הריון חוץ רחמי. ביום רביעי בבדיקת דם היה בטא 50. מאתמול, יום ו', התחיל לי דימום קל, כמו תחילת מחזור. האם זה אפשרי שקיבלתי מחזור על אף שעוד לא התאפסה הבטא? האם כדאי ללכת להיבדק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר bHCG ומחזור
ד``ר מיכאל פרידמן20/05/2017בד"כ לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינור דימום לא מפסיקאתי20/05/2017
הי אני בת 37 לקחתי פוסטינור ושבוע אחרי התחיל לי דימום שנמשך שבועיים, עשיתי בדיקת דם והריון ויצא שלילי בדקו אותי וגינאלית ויצא שהכל בסדר למעט ציסטה בשחלה...והרופא אמר שהדימום אמור להיפסק עוד כמה ימים ולשאלתי אם הדימום לא יפסק מה עושים? בכל מקרה יש לי בקרוב תור לרופאת נשים והמצב הנפשי שלי עקב זה על הפנים למרות שאני מתפקדת רגיל ואני גם אנמית...המחזור שלי בכללי מאוד מסודר רק שבגלל הפוסטינור לצערי הכל השתבש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המחזור שלי בכללי מאוד מסודר רק שבגלל הפוסטינור לצערי הכל השתבש
ד``ר מיכאל פרידמן20/05/2017זה יתכן ... זה אפשרי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לגרום לאיחור המחזוררחל20/05/2017
היי, אני נוטלת גלולות יאז ומקפידה על השעות הקבועות . ויש לי אירוע חשוב
רציתי לשאול איך אני גורמת לאיחור המחזור לכמה ימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי, אני נוטלת גלולות יאז ומקפידה על השעות הקבועות . ויש לי אירוע חשוב
ד``ר מיכאל פרידמן20/05/2017נא לפנות לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון טבעי בגיל 44עמית20/05/2017
שלום יש לי 2 ילדים. מה הסיכוי להריון טבעי? איך בודקים את רמת הפוריות ואיכות הביציות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך בודקים את רמת הפוריות ואיכות הביציות?
ד``ר מיכאל פרידמן20/05/2017הסיכוי להרות קיים אך באחוזים נמוכים. רמת הפוריות לא ניתן לבדוק אלא לנסות ולהרות. איכות הביצית ניתן לבדוק להפריה חוץ גופית בלבד.
תפני לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי להתחיל לקחת גלולות?קרן20/05/2017
שלום לכולם,
שמי קרן בת 38.5 לקחתי גלולות לפני הרבה שנים
מעוניינת להתחיל שוב קיבלתי לפני יומיים, האם אפשר לקחת? או רק בקבלת הווסת הבאה?
כמובן שאגש לרופא אשמח לקבל ייעוץ
אני נוסעת לנופש ב-17/06 ולא רוצה שיהיה לי ווסת בנופש מה ניתן לעשות????
אשמח לתשובה במייל
תודה קורין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר או רק בקבלת הווסת הבאה?
ד``ר מיכאל פרידמן20/05/2017לא תוכלי לקבל יעוץ אינטרנטי - רק לפנות לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדבקת אוורה פעם ראשונהנועה19/05/2017
אני 10 חודשים אחרי לידה והנקה. קבלתי מחזור פעם ראשונה ושמתי מדבקת אוורה רק ביום השני של המחזור.
המדבקה תעבוד? מה מומלץ לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אברה
ד``ר ליאורה אברמוב20/05/2017הוסיפי קונדומים בשבועיים הראשונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר מחזור שלא מפסיקאנונימית2918/05/2017
שלום רב!
בת 34 נמצאת שנה וחודשיים לאחר לידה 3. ללא אמצעי מניעה מאז הלידה. בין המחזורים היו פעם פעמיים דימומים של יום יומיים, אך רופא הנשים אמר שזה בסדר. עכשיו ,שבוע לאחר המחזור, התחיל דימום לא חזק, וגם לא חלש, והוא נמשך כבר שבועיים. עדיין לא פסק.
בדיקת הריון נמצאה שלילית. הקופא נשים ביקש להיבדק רק בתום הדימום. האם הגיוני שרק אז?
האם לגשת לרופא אחר?? מודאגת.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד``ר ליאורה אברמוב20/05/2017אין סיבה לדאגה סביר להניח שזו הפרעה הורמונלית אבל אם את לא רגועה פני לרופא אחר או למיון נשים בקופח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה 5 ס"מ בסמוך לשחלהשני18/05/2017
שלום,
יש לי ציסטה צלולה בגודל 5 ס"מ בסמוך לשחלה הימנית (אובחנה לפני כשנה וחצי).
אני מעוניינת להיכנס להריון והתייעצתי אם רופאת הנשים שלי האם במהלך הריון, בגלל דחיקת כל האיברים הפנימיים, ישנו סיכון גדול יותר לבעיה עם הציסטה(כגון הסתובבות סביב עצמה או התפוצצות).
החשש שלי הוא מניתוח חירום שעלול לסכן את ההריון.
לטענת הרופאה אין סיכון ספציפי שקשור להריון.
אשמח לשמוע את חוות דעתך והאם כדאי ללכת לרופא נוסף לחוות דעת נוספת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה
ד``ר ליאורה אברמוב20/05/2017מאחר וזו מסוג השאלות שלא ניתן לתת עליהן תשובה מבלי לבדוק אותך ולראות את כל החומר הרפואי אם את חוששת פני לרופא נוסף ליעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוראה פלסמה - האם צריך טיפולג`ני18/05/2017
פעם בחצי שנה במשך כמה שנים אחרונות הופיע לי דם בשתן (למשך יומיים - שלושה) בלי סיבה ידועה. במקרה לפני שלוש שנים איבחנו אותי עם אוראה פלסמה וקיבלתי אנטיביוטיקה (כדור 1) לטיפול. מאז לא היה לי דם בשתן עד לפני שבועיים. בדיקת שתן הראתה זיהום בדרכי השתן ושוב היה לי תוצאטה חיובית של אוראה פלסמה. האם זיהום בקטריאלי בדרכי השתן יכול להיות תוצאה של הדבקה באוראה פלסמה או שזה שני דברים שונים? האם אוראה פלסמה יכולה לעבור מעצמה או שצריך לקחת טיפול? אם צריך טיפול - מה הטיפול המיטבי? אני הבנתי שבמדינות מסוימות בחו"ל אוראה פלסמה בכלל לא נחשבת כמחלה שצריך לטפל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראופלזמה
ד``ר ליאורה אברמוב20/05/2017אם זה תוצאה שיוצאת בתרבית שתן ואת סימפטומטית עם דם בשתן לדעתי י ש מקום לטיפול אנטיביוטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטיביוטיקה
ג`ני20/05/2017הדם בשתן נצפה ביומיים הראשונים, ביום השלישי כשעשיתי את בדיקת השתן לא היה דם, רק זיהום בקטריאלי בשתן. איזה אנטיביוקה מומלצת ובאיזה מינון? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור עם קלייר +2 גלולות שנשכחוEuna18/05/2017
שלום.עם קלייר הרבה זמן.החודש פיספסתי 2 גלולות.קימתי יחסים בתקופת ביוץ.יש לי איחור של יומייםבדיקה ביתית יצאה שלילית.האם להתחיל חפיסה חדשה של קלייר או להמתין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלייר
ד``ר ליאורה אברמוב20/05/2017התחילי חפפיסה חדשה בכל מקרה עשי עוד בדיקת שתן להריון בעוד כשבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי יום במדבקות האוורהאושרת17/05/2017
אני אישה דתייה . אני מורירדה את המדבקה כשבוע לפני המחזור , ולאחר מכן אני ממתינה 13 או 14 ימים,וטובלת והזמן שאני עם בעלי בערך כ9 ימים.
האם ניתן לשנות את זמן המדבקות וכיצד עושים זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי זמן המדבקות
ד``ר ליאורה אברמוב20/05/2017אץ יכולה לקצר את שבוע ההפסקה או לקצר חד מפעמי את הזמן בין המדבקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת פרימולוט נור וקומדיןמעיין17/05/2017
אני נוטלת קומדין כבר עשר שנים עקב חוסר בפרוטאין s שהתגלה לאחר dvt ברגל בעקבות לקיחת גלולות.. כעת אני נוסעת לנופש ומעוניינת לדחות את המחזור בכמה ימים... האם אני יכולה לקחת פרימולוט נור או שיש איזושהי תרופה אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחית מחזור
ד``ר ליאורה אברמוב20/05/2017אכן פרימולוטנור היא התרופה המומלצת
לגבי שילוב עם קומאדין לא ידוע לי על התווית נגד והתיעצי גם עם רופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביופסיה של רירית הרחםיעל17/05/2017
אני בת 53 נעשה לי ביופסיה והתשובה שקיבלתי היא:
fragments of proliferative endometrium
הייתי רוצה לקבל הסבר לתשובה זו.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות ביופסיה
ד``ר ליאורה אברמוב20/05/2017קבלת תשובות היסטולוגיות רק דרך רופא מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות זואלי אי קבלת מחזורעדי17/05/2017
התחלתי גלולות זואלי באמצע החודש בהמלצת רופא, הוא אמר שרק אחרי שלושה שבועות אהיה מוגנת. היום אמורה לקחת את הכדור הצהוב השלישי ועדיין לא קיבלתי מחזור. קראתי שיש הרבה בנות שלא מקבלות מחזור בעקבות הגלולות הללו. השאלה שלי האם אם אתחיל חפיסה חדשה ולא אקבל מחזור עדיין, אני אהיה מוגנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זואלי
ד``ר ליאורה אברמוב20/05/2017התחילי חפיסה חדשה במועדה בהחלט יכול להיות שלא תקבלי מחזורים עם הזואלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרות פולידין שורפים אחרי החדרהאנונימי17/05/2017
שלום רב, הייתי אצל רופא נשים לאחר שבעת קיום יחסי מין חשתי כאבים ושריפה ודימום באזור מסויים כמו פצע, לאחר שהלכתי לרופא הוא אמר כי באמת יש לי פצע בגודל סנטימטר והביא לי נרות פולידין לשבועיים.
לאחר החדרת הנר כעבור חצי שעה בערך אני מרגישה שריפה האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרפה בעקבות פולידין
ד``ר ליאורה אברמוב20/05/2017אם השרפה תמשיך הפסיקי את הפולידין והתיעצי עם רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)