מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- STD PANEL PCR URINE טריכומונאסגליה02/07/2016
האם הבדיקה STD PANEL PCR URINE מאבחנת רק טריכומונאס או גם בקטריאל וגינוזיס?
אם לא כיצד מאבחנים בוודאות בקטריאל וגינוזיס? יש בדיקה נוספת לכך?
כיצד הם מאובחנים אצל גברים, בבדיקת שתן כמו אצל נשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר STD PANEL PCR URINE טריכומונאס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/07/2016בקטריאל וגינוזיס בודקים בתרבית נרתיקית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום חזק שנמשך כמעט שבועיים..מתעניינת02/07/2016
היי דוקטור. אני כ 4 חודשים אחרי לידה נרתיקית רגילה. לא מניקה. בגלל שלא קיבלתי מחזור ניגשתי לפני כ 10 ימים לרופא נשים והוא איבחן ציסטה בגודל כ 6 ס"מ ורירית עבה. רשם לי תרופה אבל לא הספקתי לקחת כי באותו יום התחיל לי דימום שנימשך עד היום.בהתחלה לא חזק אבל היום התגבר..האם לגשת לקבל טיפול מתאים? בתודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום חזק שנמשך כמעט שבועיים.. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/07/2016אם את מדממת את צריכה לעשות עוד אולטראסאונד אחרי המחזור ולראות מה קורה עם הציסטה
לגבי הכדורים לא יודעת מה לומר לך כי לא כתבת איזה כדורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדיר משום מה התחלתי לחשושהללי01/07/2016
שלום אני בת 30 הייתי אמורה לקבל מחזור עבור חודש יוני ב-2.6 הוא לא הגיע ואיחר כמעט בשבועיים ולבסוף קיבלתי ב -14.6
היום 1.7 קיבלתי שוב מחזור,
האם זה מצב תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר משום מה התחלתי לחשוש - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/07/2016פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקלה שקרתה לי בנטילת גלולות מינט- גלולה שנתקעה לי בגרון.סיון01/07/2016
שלום אני לוקחת גלולות, היום בלעתי גלולה בשעה הקבועה שלי, כמובן ששתיתי שתי כוסות מים כי הרגשתי את זה תקוע ולא יורד, לאחר כמה שעות אני עדיין מרגישה את זה תקוע בגרון כשאני בולעת רוק אני מרגישה את זה שם, השאלה שלי היא האם בגלל שזה לא ירד לגוף, מעבר לגרון, יכול להיות שזה לא נספג בגוף כמו שצריך וזה משבש את זה וכיוצא מכך שלא בלעתי את המנה שלי הגלולה של היום? ואם כן אני אצטרך לבלוע עכשיו עוד אחד? אשמח לתשובה זריזה לפני שיעברו 12 שעות ואספיק לקחת עוד אחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקלה שקרתה לי בנטילת גלולות מינט- גלולה שנתקעה לי בגרון. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/07/2016סביר להניח שהגלולות לא תקועה בבגרון אלא שפצעת את עצמך וזה מה כשאת מרגישה כתקוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה אם קיבלתי מחזור בזמן נטילת גלולות ובשבוע הפסקה אין מחזורנטלי30/06/2016
שלום למומחים
התחלתי לקחת גלולות מליאן חודש וחצי אחרי לידה(לא מניקה) התחלתי את החפיסה הראשונה בלי לחכות לווסת. לקראת סוף החבילה בערך שבוע לפני הסוף התחילו לי דימומים שנראים כמו ווסת. המשכתי לקחת את הגלולות סיימתי את החבילה ובשבוע הפסקה הדימום שהתחיל עוד בזמן הגלולות הלך ופחת ולא קיבלתי מחזור כפי שצפוי.
מה עלי לעשות? להמשיך לחבילה הבאה? ואם הגלולה האחרונה נלקחה ביום ראשון אני מתחילה שוב שבוע אחרי ביום ראשון או ביום שני???
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קורה אם קיבלתי מחזור בזמן נטילת גלולות ובשבוע הפסקה אין מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/07/2016המשיכי עם הגלולות אחרי שבעה ימים ללא גלולה כלומר מתחילה ביום השמיני יום שני אם הגלולה האחרונה היתה ביום ראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר להיכנס לים המלח עם פטריה בנרתיק?na30/06/2016
שלום,
יש לי פטריה בנרתיק מזה תקופה של כמה חודשים בה אני מטפלת.
האם אפשר להיכנס עם הפרטיה לים המלח? האם ים המלח יכול לסייע להעלים את הפטריה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר להיכנס לים המלח עם פטריה בנרתיק? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/07/2016אם זו פטריה שגורמת לתלונות לא כדאי להכנס לים המלח יכול להחמיר את המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקה בנרתיק בעקבות חשש לפטריהחיים כהן30/06/2016
שלום,
קודם כל תודה על העזרה!
היה לי חשש שיש פטריה בשפתיים הפנימיות, אז עשו לי משטח.
התוצאות הן:
Fungus candida negative
זה אומר שאין יותר חשש לפטריה? הכל תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקה בנרתיק בעקבות חשש לפטריה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/07/2016אין קנדידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב, קבלתי תוצאות פאפ לא תקינות ורציתי לדעת מה פירושן -ליאור30/06/2016
שלום רב,
קבלתי תוצאות פאפ - asc-h cannot exclude hsil. כרגע הרופא שלח לבדיקה נוספת מעמיקה יותר על מנת לבדוק האם הוירוס קיים ואיזה זן.
** חשוב לי לציין שלפני חודש התלוננתי על דימומים בין וסתיים. הרופא עשה לי קולוסקופיה שיצאה תקינה (חוץ מדמם ברחם)
שאלתי היא -
1 - האם יש לי וירוס פפילומה? מה הסיכוי לכך?
2 - האם ייתכן שעל אף תוצאות בדיקת הפאפ אין לי כלום?
3 - האם יש סיכוי שיש לי סרטן?
תודה רבה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב, קבלתי תוצאות פאפ לא תקינות ורציתי לדעת מה פירושן - - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/07/2016פני עם התשובה לרופא הנשים שעוקב אחריך ובצע לך את הקולפוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת משטח פאפ תאים אנדוסרויקליים,מירית30/06/2016
בת 49, לאחר בדיקת פאפ. בתשובה :
specimen adequesy: satisfactory for evaluation/ Endocervical cells absent
1 האם חסר מרכיב בבדיקה ?
2 האם לא צריך לבצע הבדיקה שנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת משטח פאפ תאים אנדוסרויקליים, - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/07/2016התיעצי עם רופא הנשים שלקח לך את הפאפ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נובה רינג , הפסקת שימוש בטבעת ובהורמוניםעדן30/06/2016
שלום רב,
מחר, הראשון לחודש, אני צריכה להוציא את הטבעת, קיימתי היום יחסי מין ואני לא מעוניינת לשים טבעת חזרה לאחר המחזור. האם קיים סיכוי להיכנס להריון או שאני מוגנת? הטבעת גורמת לי לחוסר ריכוז והמון בעיות כך שאם אני מוגנת מיחסי המין שקיימתי היום אני מעדיפה לא לשים חדשה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נובה רינג , הפסקת שימוש בטבעת ובהורמונים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/07/2016את מוגנת לשבוע הקרוב ללא הטבעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאה תוך כדי נטילת גלולות פמינט לאחר 4 שעותרתם30/06/2016
שלום,
אני נוטלת גלולות פמינט באופן קבוע. אתמול לקחתי גלולה ב8 בערב והקאתי בסביבות 12 וחצי בלילה. האם אני מוגנת או צריכה להשתמש באמצעי מניעה נוסף במשך החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאה תוך כדי נטילת גלולות פמינט לאחר 4 שעות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/07/2016הוסיפי עוד אמצעי מניעה לשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה לחול . פרימולט נור . איחור המחזורדניאל29/06/2016
היי.
אני אמורה לטוס היום בלילה והמחסור החליט להקדים בשבוע דווקא היום.
יש אפשרות לקחת פרימולט נור האם זה יפסיק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה לחול . פרימולט נור . איחור המחזור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן29/06/2016לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שמופיע למרות התקן מירנה שלא כמו בשנתיים האחרונותלימור29/06/2016
שלום,
יש לי התקן מירנה כבר שנתיים ושלושה חודשים.
בזמני הוסת יש לי בקןשי דימום במשך יום-יומיים.
לפני יומיים ועד עכשיו הופיע דימום של וסת רגילה.
זו הפעם הראשונה של דימום כזה מאז ששמו לי את ההתקן.
האם זה סביר במקרה של התקן???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום שמופיע למרות התקן מירנה שלא כמו בשנתיים האחרונות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן29/06/2016כן, קורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת ct רציתי לדעת מה זה אומריוליה29/06/2016
שלום, אני בת 35 עברתי שלוש לידות תקינות. לפני חודש התחלתי להרגיש מדי פעם כאבים חזקים בבטן בצד שמאל, רופאה משפחה שלח אותי לעשות בדיקת ct בטן ואגן וקיבלתי תוצאות: ציסטה שחלתית בשחלה שמאלית בקוטר כ-31.5 מ"מ. ממצא נוסף בשחלה שמאלית בקוטר כ-21.5 מ"מ, היפודנסי עם דופן מעט מעובה, ייתכן ציסטה שחלתית נוספת. אין לזהות נוזל חופשי בבטן ואגן.
רציתי לדעת מה זה אומר? האם יש מקום לדאגה? ומה טיפול אם צריך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת ct רציתי לדעת מה זה אומר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/06/2016כדאי לפנות עם תשובת הCT לרופא הנשים שלך ולעשות גם בדיקת אולטראסאונד גינקולוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות מחזור ובעיות בביוץ-מחכה לתשובה תודהדנה29/06/2016
שלום
אני בת 35 סובלת מבעיות במחזור
יש לי יומיים קשים ואחרי זה חלש מאוד במשך יומיים
ממה זה נובע?
מה זה אומר על הביוץ?
מחכה לעדכון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות מחזור ובעיות בביוץ-מחכה לתשובה תודה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/06/2016נשמע לי נורמלי לחלוטין אבל אם יש לך חששות פני לבדיקת רופא נשים והתיעצי איתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)