מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שכחתי גלולות האם אני מוגנת והאם לקחת ברצףליטל07/06/2016
שלום, רציתי לשאול ביום שחכתי לקחת גלולה ביום שישי לגמרי, וביום שבת לקחתי את הגלולה אבל רק בראשון בבוקר במקום בשבת בערב, לקחתי פוסטינור על כל מקרה, השאלה אם להמשיך לקחת גלולות כרגיל, אני מוגנת? קראתי כי עליי לקחת שתי חבילות ברצף, זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולות האם אני מוגנת והאם לקחת ברצף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/06/2016הפוסטינור לא מגן ב100% מהריון יכול לגרום לדימומים לא סדירים לאחר לקיחתו. המשיכי עם הגלולות כרגיל וכדאי לצרף 2 חפיסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיספסתי גלולות ואני לוקחת ברצף
ליטל11/06/2016שלום פיספסתי שתי גלולות וכעת אני לוקחת 2 חפיסות ברצף, היום אני מתחילה את החפיסה השניה, האם ניתן לקיים יחסים ללא קונדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיספסתי גלולות ואני לוקחת ברצף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/06/2016אם עברו שבועיים של נטילת גלולות סדירה את יכולה לקיים יסחי מין ללא גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני מוגנת גלולות ואנטיביוטיקה לטיפול בדלקת בשתן?יעל07/06/2016
אני יודעת שאסור לקיים יחסי מין בזמן דלקת בשתן ..... אבל אני רוצה לדעת אם האנטיביוטיקה שהביאו לי לדלקת תגרום לגלולה שלי(אני לוקחת סרזט בגלל קרשיות יתר)..תגרום לגלולה לאבד יעילות כמו שכל אנטיביוטיקה עושה ואם אחרי הטיפול אפשר להמשיך לקיים יחסי מין או שצריך לחכות כמה זמן שהגלולה תחזור להיות יעילה .. אני מטופלת בכדור furolin וסודורול הנוסחה החדשה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני מוגנת גלולות ואנטיביוטיקה לטיפול בדלקת בשתן? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/06/2016הוסיפי עוד אמצעי מניעה לתקופת האנטיביוטיקה ושבוע אחר כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאפסות בטא לאחר הפלה נדחית- תודה מראש!נורית07/06/2016
ד"ר שלום,
אני עוקבת אחרי התאפסות הבטא שלי לאחר הפלה נדחית (בהוראת הרופא). הוא אמר לי להמשיך לבדוק עד התאפסות ואז לגשת אליו.
נכון להיום, בטא=2. רציתי לוודא שזה נקרא שהבטא התאפסה (כי קטנה מ-5), או שאני טועה וצריך להמשיך עד 0 ממש?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאפסות בטא לאחר הפלה נדחית- תודה מראש! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/06/2016תקין כבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבת צוואר הרחם באמצעות חשמל-אשמח לקבל מידע נוסףדנה07/06/2016
היי,
יש לי תור לצריבת צוואר הרחם לאחר דידמומים מרובים ובין מחזורים (נמצאו נקודות מדממות בצוואר), ללא קונדילומות. רציתי לקבל מידע נוסף על ההליך-האם כואב, מה משך זמן הטיפול וזמן ההחלמה, האם יש דברים ש"אסור" לעשות לאחר מכן, מה אחוז ההצלחה וכו.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיימתי את הצריבה.שאלה לגבי וסת
דנה08/06/2016היי,
חזרתי מהצריבה בלייזר והיה פחות כואב ממה שחשבתי. רציתי לשאול שאלה חשובה-אני אמורה לקבל וסת ביום שלישי שיבוא, האם עלי לחבר חפיסות גלולות על מנת להימנע מכך?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיימתי את הצריבה.שאלה לגבי וסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/06/2016תלוי בך אין בעיה לקבל מחזור אך לא רצוי טמפונים
גך שאם יותר נוח לך לדחות מחזור חברי חפיסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת זידובל בהריון בשבוע 17רחלי07/06/2016
דר נכבד שלום
הנני בשבוע 17להריון עקב ריח הנרתיק הרופא נתן לקחת למשך חמישה ימים לקח זידובל גיל לנרתיק האם אין בעיה עם התרופה הנל רשום לא לצרוך בשליש הראשון הטיפול ניתן עקב חשד לגרנדלה וגינוזיס ואני די מוטרדת אם לקחת את התרופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת זידובל בהריון בשבוע 17 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב09/06/2016את כרגע בטרימסטר שני ולא נראה לי שיש בעיה לקחת את הטיפול המקומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת גלולות אחרי לידה ללא מחזורנטלי07/06/2016
שלום לרופאים
אני ילדתי לפני כחודש לידה רגילה לא מניקה. הלכתי לרופא נשים אתמול עברתי בדיקה והכל תקין. קיבלתי גלולות מליאן והרופא אמר לי להתחיל לקחת בלי לחכות למחזור וכך עשיתי. אתמול התחלתי חבילה של גלולות ואני לא במחזור. אם בזמן הזה אני יכולה להיכנס להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת גלולות אחרי לידה ללא מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/06/2016סבירות נמוכה אך הוסיפי עוד אמצעי מניעה בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולפוסקופיה והיריוןשרה07/06/2016
לפני חודש קיבלתי תשובת פאפ ASCUS US אני אמורה לעשות קולפוסקופיה בחודש יולי אך גילית אתמול שאני בהיריון שבוע 5+.. מה אני עושה מה ההצעות ? האם זה אפשרי לעשות את הבדיקה בהיריון או אפשר לחכות אחרי הלידה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולפוסקופיה והיריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/06/2016אפשר לעשות את הבדיקה בהריון אך ידעי את הרופא שאת בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת גלולות מהיום השלישי ויחסי מין לא מוגניםאלמונית07/06/2016
התחלתי לקחת גלולות מינס ביום השלישי למחזור והרופא אמר לי שאני מוגנת החודש גם אם לקחת ביום השלישי קיימתי יחסי מין יום אחרי (כשאני עוד במחזור) והוא גמר בפנים יש סיבה לדאגה ואם כן לקחת פוסטינור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת גלולות מהיום השלישי ויחסי מין לא מוגנים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/06/2016לדעתי ההגנה לא ב100% ולכן הייתי כן ממליצה לך לקחת פוסטינור
למרות שהאפשרות להריון קלושה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרזט וניטרופוראנטואין ודלקת בשתןן!!יעל06/06/2016
אני לוקחת כמעט שנה סרזט ולפני כמה ימים הובחן אצלי דלקת בשתן ואני צריכה לקחת ניטרופוראנטואין...האם זה מנטרל אץ ההשפעה של הגלולה ?האם זה אומר שאני לא מוגנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרזט וניטרופוראנטואין ודלקת בשתןן!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/06/2016אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש לי בעיה בבלוטת התריס? אשמח לתשובהטלי06/06/2016
שלום אני 7 חודשים אחרי לידה לא מניקה.
אני עושה פעילות גופנית כל יום ואוכלת בצורה מאוזנת ובריאה
ולא מצליחה לרדת במישקל
יש לי תחושת מחנק קלה בצוואר
חברה אמרה לי שאולי יש לי בעיה בבלוטת התריס
איך אוכל לדעת?
ממתינה לתשובה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש לי בעיה בבלוטת התריס? אשמח לתשובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/06/2016פני לבדיקת רופא משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור גדול במחזור אצל נערה מתבגרתאמא06/06/2016
שלום. בתי בת 15 וחצי, סובלת ממחזור לא סדיר. בדיקות דם ואולטרסאונד תקינות. ללא היריון. מחזור אחרון ב-19 במאי. אנו יוצאים לחופשה ב-21 בחודש עד 23 בחודש (כ-3 ימים). אם המחזור שלה לא יגיע בימים הקרובים האם ניתן לדחות אותו עד לאחר 23 בחודש? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור גדול במחזור אצל נערה מתבגרת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/06/2016יש כדורים לדחית מחזור
דורש מרשם רופא
פני איתה לרופא הנשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן והפרשת יוני נחושת - האם כולם כך?טל06/06/2016
שלום רב,
התקנתי את ההתקן iub של ד"ר ברעם וקראתי בעלון שהוא מפריש יוני נחושת ברחם.
שאלתי: האם כל התקן אחר גם כן מפריש יוני נחושת? האם יש בכך סכנה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן והפרשת יוני נחושת - האם כולם כך? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/06/2016כל ההתקנים הלא הורמונלים מכילים נחושת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיבור 2 חפיסות פמינט - אי קבלת מחזורסופי06/06/2016
שלום,
אני לוקחת גלולות במשך שנתיים.
לאחרונה חיברתי שתי חפיסות גלולות פמינט ביחד ובתחילת החפיסה השניה/ סוף ראשונה התחילו לי הפרשות חומות בתוספת דימום חלש מאוד(נמשך במשך שבועיים). לאחר שסיימתי את החפיסה השניה לא קיבלתי מחזור , אך היו לי תסמינים של מחזור כגון כאבי בטן והפרשה חומה בהירה מאוד.
רציתי לדעת האם מצב זה יכול להיות תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיבור 2 חפיסות פמינט - אי קבלת מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/06/2016תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנה כתוצאה מגלולות ומכך הפסקה לחלוטין של המחזור החודשיענת06/06/2016
שלום,
לאחרונה אני לא מקבלת מחזור כתוצאה משימוש בגלולת YAZ. למרות ההפסקה בין החפיסות אני לא מקבלת מחזור בכלל. הלכתי לבדיקה אתל רופא הנשים שלי אשר בדק אותי ואמר שהכל תקין וזה כתוצאה ממינון ההורמונים של הגלולה.
האם יתכן ושבדיוק מאותה הסיבה גם עליתי משמעותית במשקל ואני לא מצליחה לרדת למרות דיאטה והתעמלות? אני מקפידה על דיאטה והתעמלות כבר כחמישה חודשים אך אני לא מצליחה לרדת בכלל במשקל.
אודה לכם על עזרה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנה כתוצאה מגלולות ומכך הפסקה לחלוטין של המחזור החודשי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/06/2016יכול להיות
יש מקום להחליף גלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמודאגת06/06/2016
היי. בת 23
אני מאובחנת עם שלחות פולציסטיות. קיימתי יחסי מין 3 ימים אחרי המחזור. ובטעות גמר בפנים.
לקחתי פוסטינור אחרי 3 ימים. זאת אומרת קיימתי יחסיים ביום שישי לקחתי בשני בערב.
יש סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/06/2016סבירות נמוכה ביותר
בכל מקרה בעוד כשלושה שבועות עשי בדיקת שתן לשלול הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)