מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הדבקת מדבקה למניעת הריון לחודשיים בלבד!ענת26/06/2016
היי , אודה על עזרתכם הדחופה. בעבר לקחתי גלולות למניעת הריון וגם השתמשתי במדבקה למניעת הריון. כבר שנה שאני לא לוקחת דבר. היום, קיבלתי מחזור ואני חושבת לקחת מדבקות למניעת הריון רק לחודשיים מכיוון שיש לי אירועים (יום הולדת, טיסה) ולא רוצה להיות במחזור בתקופה הזאת.. חשבתי להמשיך עם מדבקה נוספת בשבוע שצריכה להפסיק ולקבל מחזור... ככה לעשות חודשיים ואז להפסיק לחלוטין.. זה בסדר לשחק ככה עם הגוף או מסוכן? השלכות עתידיות לכניסה להריון (אני בת 34 ומעוניינת להכנס להריון בקרוב מאוד)? תופעות לוואי? אודה על תשובתך המהירה מכיוון שצריכה אם כן להשים מדבקה היום!. תודה רבה, ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקת מדבקה למניעת הריון לחודשיים בלבד! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/06/2016אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום חד פעמי לאחר שכחת גלולה ?מיה26/06/2016
שלום, אני נוטלת גלולות פמינט מזה 10 שנים. לקחתי 2 חפיסות ברצף ובחפיסה השנייה שכחתי לקחת שתי גלולות בהפרש של שבוע וחצי. בין שתי הגלולות שנשכחו המשכתי ליטול כרגיל את הגלולות. אתמול הופיע לי דימום חלש וחד פעמי לאחר מתן שתן.לא מדובר במחזור.
מעולם לא היה לי דימום בעקבות שכחת גלולה. האם זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום חד פעמי לאחר שכחת גלולה ? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/06/2016לא מסוכן יכול לקרות
אם שכחת גלולה ההגנה שלך יורדת מבחינת מניעת הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוקחת פרימולוט נור וקיבלתי מחזוראופק26/06/2016
היי,
לקחתי היום את הכדור הראשון של פרימולוט נור וקיבלתי מחזור כשעה אחר כך.
האם להמשחך לקחת את הכדור או להפסיק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוקחת פרימולוט נור וקיבלתי מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/06/2016אין צורך להמשיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הווסת הקדימה בחמישה ימים אשמח להתייחסותאחת26/06/2016
היי
אני משתמשת בשיטת המודעות לפוריות ועוקבת אחרי המחזור שלי כבר כחצי שנה.
חודש אחרון בייצתי ביום ה- 15 כמו תמיד ואני תמיד מקבלת ווסת ביום ה- 28, השלב הלוטאלי שלי נמשך קבוע 12 יום.
החודש בייצתי ביום ה- 15 וקיבלתי ווסת ביום ה- 23. השלה הלוטאלי נמשך כ- 6 ימים בלבד. זה מעולם לא קרה קודם והבנתי שזה מעיד על כך שהגופיף הצהוב לא הצליח להחזיק וירידת פרוגסטורון בגוף.
האם יש סיבה לדאגה? מה יכול להשפיע על ירידת הפרוגסטרון ומה אני צריכה לבדוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הווסת הקדימה בחמישה ימים אשמח להתייחסות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/06/2016יכול לקרות מידי פעם ולא צריך להלחץ
יש לעשות ברור רק אם זו תהיה תופעה שחוזרת על עצמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בשרירן מלבד מעקב- לגיל 43גלית25/06/2016
בת 43. המוגלובין 9.5 ומאגר ברזל התרוקן.שרירן נושק לדופן קדמי שמאלי של הרחם 33*42 ממ.לפני שנה היה בגודל כ-12 ממ.(רחם אורך 65 ממ,עובי 44 רוחב 59.ריבית בעובי 2.9).הרופאה המליצה על מעקב לעוד חצי שנה,בגלל הגיל.לפני 13 שנה עברתי ניתוח הוצאת שרירן 5 סמ לאחר הפלה. ללא פתיחת חלל הרחם בניתוח פתיחת בטן.וההחלמה היתה ארוכה.מאז ילדתי 4 ילדים.שאלתי-למה לחכות חצי שנה? לא עדיף להיפטר מהשרירן לפני שיגדל? ואם כן באיזה שיטה עדיף?קראתי על שיטה של הקטנה MRI בגלי חום, או צינטור מיומה,או היסטרוסקופיה. מה הכי קל ועדיף? או שגם לדעתך כדאי לעקוב עוד חצי שנה? בתודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בשרירן מלבד מעקב- לגיל 43 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/06/2016ההגיון המתבקש הוא שיכול להיות שעם כניסתך לגיל מעבר השרירן יצטמק ויעלם
אבל אם בבקורת בעוד חצי שנה השרירן ימשיך לגדול אז יש מקום לשקול ניתוח או כל טיפול אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות ואדמומיות באיבן המין לנשיםאנונימית25/06/2016
היי,
מזה כשבועיים איבן המין שלי נפוח מאוד ואדום...
מה יכולות להיות הסיבות לכך? (אני בתולה..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות ואדמומיות באיבן המין לנשים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/06/2016דלקת חיצונית או תשובה אלרגית
פני לבדיקת רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לקבל תשובות בשאלות שדי מטרידות אותי. דחוף!!!מישל25/06/2016
יש לי כמה שאלות, מתנצלת על ההודעה הארוכה . אודה מאוד לתשובות מקצועיות בנושא. לגבי אני בת 23 צעירה ועד היום הכל היה תקין ולא הצטרכתי טיפול גינקולגי כלשהו.(נוטלת גלולות מסוג קלייר).
לפני כמה ימים הלכתי לגניקולוגית בגלל תחושה של קושי בהטלת שתן ויובש מהנרתיק. חשוב לי לציין שלפני זה לא הרגשתי כך. למעשה ההרגשה של מין עקצוץ כזה בהטלת שתן וזה בעצם החל לאחרונה שהתחלתי לקיים יחסי מין עם החבר. הבנתי שיש דבר כזה דלקת בשתן בעקבות קיום יחסי מין. והבנתי מהגינקולגית במידה ויתגלה לי דלקת בשתן אצטרך להשתמש באנטיבויטקה. ביינתים הפנתה אותי לעשות בדיקת שתן. אני מאוד מפחדת שיהיה לי דלקת בשתן ואצטרך להשתמש באנטיביוטקה כי אני מאוד סולדת מהתרופה. יש פתרון אחרת נגיד ויתגלה לי דלקת בשתן? או שהדלקת יכולה לעבור מעצמה?.
כמו כן היא בדקה אותי ואמרה לי שיש לי פטרת קלה (היא הסתכלה עם מכשיר כזה על צוואר הרחם וטוענת שראתה הפרשה לבנה וגבשושית שמעידה על פטריה קלה) והיא רשמה לי מרשם של פלוקנאזול 2 כדורים סך הכל ליטול באותו יום ואחרי 3 ימים ליטול שוב.
אתמול נטלת את הגלולה הזו לאחר ארוחה כפי שהרוקחת אמרה. והלכתי לישון . קמתי עם בחילה נוראית ועם חום שעלה לי, והתחלתי להקיא. חשוב לציין שלא מדובר באוכל, הקאתי בעיקר נוזלים. לא הצלחתי לתפוס את הרופא כדי לשאול אם להמשיך ליטול את הכדור השני. האם כדאי להמשיך לקחת? האם התופעות הם מעידות על משהו לא תקין?
כמו כן הג'ינקולגית כתבה לי מרשם לפלורג'ין. זה 6 טבליות שאני צריכה להחדיר לנרתיק. אבל לא הבנתי דבר אחד, כשאני מחדירה אותם, אני צריכה באיזשהו שלב להוציא אותו? כי לי זה מרגיש כיאלו זה מתפורר מעצמו. ולגבי מקלחת אחרי החדרת התרופה, האם תרופת ההשפעה פחותת? . לגבי נטילה רצופה- חייב 6 ימים רצופים או שאפשר לעשות הפסקה בין הימים ואז להמשיך ליטול? זה פוגע בהשפעת התרופה?
אגב, זו פעם ראשונה שאני לוקחת תרופת כלשהם מפה החשש. אני מפחדת שהתרופות יגמרו נזק מאשר תועלת. אודה מאוד אם תעני לי על מס השאלות שהעליתי שמאוד מלחיצות אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובות בשאלות שדי מטרידות אותי. דחוף!!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/06/2016קבלת תשובה בפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגילוטון ונוזלים דחוף בבקשה!!!!מירי24/06/2016
שלום,
אני בת 19 והתחלתי דיאטה מאוזנת שלא מחסירה מהגוף שלי שום דבר וירדתי 5 ק״ג, במשך שלושה חודשים לא קיבלתי מחזור אז פניתי לרופא נשים אשר נתן לי את תרופת הפרוגילוטון למשך 21 ימים..התחלתי לקחת לפני שבוע וחצי וכמובן שהמשכתי בדיאטה שלי והיום נשקלתי וגיליתי שלא ירדתי אפילו גרם אחד!!
יש לציין שהייתי נוטלת גלולות מליאן למניעת הריון ולפני שלושה חןדשים הפסקתי ובסיום החבילה קיבלתי מחזור כרגיל ואז חודש לאחר מכן פשוט לא קיבלתי אז יכול להיות שאני לא מקבלת מחזור בגלל שהפסקתי עם גלולות?והאם אני יורדת במשקל אבל פשוט צוברת נוזלים בעקבות גלולות פרוגילוטון?האם הנוזלים האלה ירדו כשאסיים את המחזור?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגילוטון ונוזלים דחוף בבקשה!!!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/06/2016יכול להיות אגירת נוזלים עקב הפרוגילוטון אבל כשמפסיקים את התרופה הכל יעלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגרד לי בפות איזה מושך אני יכולה להישתמשאורלי24/06/2016
שלום רצתי לדעת נעים אני יכולה להשתמש במישך
בשם פוליקוטן קרם או גרוטאות קרם מגרד לי מאוד הפות תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגרד לי בפות איזה מושך אני יכולה להישתמש - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/06/2016לא מכירה משחה בשם גרוטאות את כנראה משבשת את השם אבל פוליקוטן אפשר למרוח חיצוני
פני במקביל לבדיקת רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון ואולי דלקת בדרכי השתןיעל24/06/2016
ד"ר שלום רב!
אנחנו מנסים להיכנס להיריון, כרגע כמה ימים לפני ביוץ פחות או יותר.
הבעיה היא שמאתמול, מרגישה צורך במתן שתן מוגבר, לא שורף בזמן השתן וקצת השתפר בערב אך היום שוב.
אני מניחה שזה מקיום יחסי מין (הופיע בבוקר שאחרי..)
זו תופעה שכבר קרתה לי בעבר ונעלמה אחרי מספר ימים, מצד שני, פעם אחת זה התפתח לדלקת עם דם בשתן.
* האם אני יכולה להמשיך לקיים יחסי מין בימים הקרובים, בתקווה שזה ייעלם ? האם כבר ללכת לקבל טיפול אנטיביוטי ? אני כרגע בחו"ל, אז זה קצת בעייתי.
תודה רבה רבה על כל עזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון ואולי דלקת בדרכי השתן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/06/2016אם אין צריבה נסי לקחת כמה כדורי חמוציות ליום ו1000 מג ויטמין C המשיכי לקיים יחסי מין ותראי מה קורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - הייתי בבי"ח
יעל26/06/2016תודה רבה רבה ד"ר על התשובה!
אתמול זה היה בלתי נסבל, אז הלכתי לבי"ח (אני באיטליה כרגע).
מצאו לויקוציטים בשתן ונתנו לי אוגמנטין 1מ"ג 3 X ליום ל-5 ימים
אז שאלותי הן:
1. האם אוגמנטין בטוח בזמן ניסיון כניסה להיריון?
2. האם זה לא הרבה 1מ"ג אוגמנטין, 3 פעמים ביום ? האם מספיק פעמיים ביום?
תודה רבה רבה על כל עזרה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - הייתי בבי"ח - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/06/2016אין בעיה עם אוגמנטין והריון
המינון המקובל של אוגמנטין בארץ זה או 500 מג 3 פעמים ביום או 875 פעמיים ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה רבה ד"ר !!!! נפלאה!
יעל28/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלבול עם הגלולות ורירית דקה - מה לעשותגיל24/06/2016
נבדקתי השבוע ויש לי רירית דקה (1.4 ממ) עקב לקיחת גלולות וכבר חודשיים לא מקבלת מחזןר.
בתחילת השבוע היה לי בלבול עם הגלולות ובטעות לקחתי 2 גלולות יום מדי (בשבוע השני של הגלולות, פעם ראשונה שזה קורה).
השאלה שלי היא מה לעשות עכשיו..
האם להפסיק את החפיסה יומיים קודם? לקחת 2 חפיסות ברצף ואז לסיים יומיים קודם?
בכל מקרה, חבר שלי חוזר רק עוד שבוע וחצי מהצבא (בדיוק ביום הראשון שהייתי אמורה להתחיל את 4 הגלולות הלבנות)
.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלבול עם הגלולות ורירית דקה - מה לעשות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/06/2016המשיכי עם הגלולות כרגיל והתעלמי מהבלבול שקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה היא מה לעשות בסוף החודש
גיל26/06/2016האם להצמיד שתי חפיסות?
לוותר על 2 גלולות ולעבור ישר לארבע הלבנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
גיל26/06/2016האם אני מוגנת אם אני מוותרת על 2 גלולות או אם אני מחברת 2 חפיסות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/06/2016ותרי על שתי הגלולות ועברי ישר לגלולות הלבנות איןב עיה מבחינת הגנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת גלולות באיחור של 3 ימים, מה עושים?רותם23/06/2016
שלום,
אני אמורה להתחיל גלולות אבל נסעתי לסופש מחוץ לבית ושכחתי את החבילה החדשה. האם אני יכולה להתחיל גלולות ב3 ימים איחור? האם אני אמורה לחכות את החודש ולהתחיל רק חודש הבא?
אשמח לשמוע את עצתכם, מה כדי לי לעשות
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלת גלולות באיחור של 3 ימים, מה עושים? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/06/2016יכול להתחיל אבל אינך מוגנת בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בגלולות למניעת היריון ותופעות לוואימיואשת23/06/2016
היי שלום, אני לוקחת כ6 שנים גלולות למניעת היריון (בהתחלה יאז ואז מליאן). עם השנים התפתחה אצלי קנדידה כרונית בנרתיק. ראיתי כ7 רופאים שונים וכולם נותנים לי טיפול של סוגים של טבליות\נרות\ג'ל להחדרה ולמריחה. פעם אחת גם קיבלתי כדורים לבליעה.
הטיפול עוזר להקלה בתסמינים אך אני מרגישה שהפטרייה לא באמת עוברת-וכל פעם אחרי מגע מיני התסמינים חוזרים ויש החמרה- שוב תור לרופא-טיפול- וחזור חלילה.
באמת פעם אחת חזרתי אליו מיד אחרי טיפול, הרופא בדק ומצא שאריות של הפרשה פטרייתית בעומק הנרתיק.
בשנה האחרונה המצב החמיר - הופיע גם יובש בנרתיק וכ- 5 פעמים לאחר תחושה של גירוי\גירוד הופיעו לי חתכים צורבים משני צידי שפתי הנרתיק שנרפאים לבד אחרי יום יומיים.
רופא ראה את החתכים ואמר שזה נראה כמו חתכים כתוצאה מסקס ויעבור לבד. כשעניתי שלא קיימתי יחסי מין, עדיין לא התייחס לזה ברצינות, למרות שאותי זה ממש הבהיל.
אני מרגישה שלא ייתכן שאין פתרון ושאני צריכה לסבול כל כך, ואם אלה תופעות לוואי של גלולות אז בשביל מה לקחת אותם אם אי אפשר לקיים יחסי מן בגללן?
אשמח לקבל התייחסות\המלצה כל שהיא. תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בגלולות למניעת היריון ותופעות לוואי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/06/2016נראה לי שהכי הגיוני הוא להפסיק את הגלולות למספר חודשים ולראות אם המצב ישתפר
כדאי לעשות תרבית ומשטח נרתיקי כדי לראות איזה פטריה זו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ca125 cea ערכים עלו מבדיקות קודמותבת מודאגת מאו22/06/2016
שלום רב,
אמא שלי עשתה בדיקת ca 125 ו cea.
הערכים יצאו ca 125- 5.4 לעמת בדיקה לפני שנתיים שהערכים היו 4. כמו כן הערכים של cea עלו מ 1.8 ל 2.1.
חשוב לציין כי לאימי היה מלפני כ 4 שנים הסתיידויות בשד. עשתה ניתוח והוציא את החלק בהן היו הסתיידויות והכל יצא נקי. מאז נוטלת טמוקסיפן כל יום כדור. ללא הקרנות
שאלתי, האם עליית הערכים בבדיקה מעידים על משהו סרטני בגוף??? או משהו אחר?? או שכל עוד זה נמצא בטווח הנורמה אין צורך להלחץ..
דבר נוסף בבדיקת גנטית לא נמצא גן סרטני.
אני מאוד מודאגת לגבי התוצאות, יש אפשרות שעלייה זאת לא מבשרת על כלום??
תודה מראש על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת ca125 cea ערכים עלו מבדיקות קודמות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן22/06/2016אנו לא מפענחים תשובות מעבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה, נקודת חן באיבר המין?מודאגת22/06/2016
שמתי לב שיש לי כל מני נקודות באיבר המין.
מה זה יכול להיות?
מצ"ב תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה??נקודת חן?- תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן22/06/2016זה דורש בדיקה גינקולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)