מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פענוח תוצאות צילום רחם שנעשו במסגרת בירור פוריותרויטל20/06/2016
לדר שלום,
האם קיים פוליפ או פוליפים בצילום רחם שצרפתי?
צילום הרחם נעשה לשם בירור פוריות,אציין שאני בת 34 בריאה ללא לידות קודמות.
אודה אם תוכל להחזיר לי תשובה בהקדם,
(ישנן 6 תמונות שונות אבל זה לא נתן לי להוסיף את כולן אז בחרתי רק תמונה אחת).
תודה מראש,
רויטל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח תוצאות צילום רחם שנעשו במסגרת בירור פוריות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/06/2016לא נותנים תשובות בדיקות דרך האינטרנט
פני לרופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרולקטין וניסיון להיכנס להריוןשירה20/06/2016
אני מנסה להיכנס להריון ואני סובלת מפרולקטין גבוה בשל מיקרואדנומה ומחזור לא סדיר (עד חצי שנה ללא)-
1. האם זה אומר שאני לא מבייצת?
2. אני מקבלת דופסטון- האם הוא יוצר ביוץ או רק דמם?
3. מנסה להיכנס להריון ולא ברור לי אם יכולה ואם כן אז מתי ביחס לכדורי הדופסטון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרולקטין וניסיון להיכנס להריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/06/2016דופסטון לא עוזר לביוץ אלא מסדיר מחזור
כדאי לפנות לרופא נשים ולהתיעץ איתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס גלולה אחת- סיכויים להריון?בר19/06/2016
היי אני בת 23, נוטלת פמינט כבר כמה שנים. אתמול פספסתי גלולה והיום לקחתי שתיים יחד בגלל זה. לפני שבוע וקצת קיימתי יחסי מין לא מוגנים, מה הסיכויים שלי להכנס להריון? יש לציין שיש לי גם שחלות פולציסטיות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספוס גלולה אחת- סיכויים להריון? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/06/2016סבירות נמוכה אבל עשי בדיקת שתן להריון בסוף החפיסה כדי לשלול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת אולטרסאונד - אשמח למענה.יאנה19/06/2016
ערב טוב.
נשלחתי עי רופאת הנשים שלי לבדיקה מקיפה, מאחר ואנחנו מנסים להילקט להריון 2. יש לי בעיית שחלות פוליסיצטיות. (הריון 1 היה ספונטני).
להלן תוצאות אולטרסאונד: שחלה ימנית ככל הנראה הלא מבייצת לכן לא אתייחס אליה.
השחלה שמלית 32x36. נמצא זקיק בגדול 29 ממ. רירית 6 ממ. דוגלס ללא נוזל. האם גודל הזקיק תקין? זה אומר שאני אמורה לבייץ ביום יומיים הקרובים? תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקת אולטרסאונד - אשמח למענה. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/06/2016זקיק גדול לפני ביוץ פני עם התשובה לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש שהגלולות לא נספגו עקב הקאותבתאל19/06/2016
שלום ד"ר,
בשבת וראשון אחרי חג השבועות סבלתי מהקאות ושלשולים שנגמרו רק ביום שני לקראת הצהריים. אני נוטלת מרסילון כבר חודשיים ובדיוק התחלתי ביום שישי את החפיסה החדשה. בשישי נטלתי כהרגלי בשעה 21:00 ולצערי במוצ"ש החל כל הבלאגן ומאז אני חוששת שיעילות הספיגה של מוצ"ש וראשון נמוכה..
מה עושים?? אני כבר מאז נוטלת 7 גלולות. האם אני מספיק מוגנת?
ד"א האם מותר לי במהלך נטילת הגלולות ליטול בנוסף פוסטינור לאחר קיום יחסים? (אסור לנו להשתמש בקונדום)
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש שהגלולות לא נספגו עקב הקאות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/06/2016המנעי עוד שבוע כדי שהיעילות תהיה מקסימלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בלתי נסבלים בצד ימין בזמן מחזורדנה19/06/2016
שלום רב,
אני כעת במחזור ויומיים אחרי שהוא התחיל יש לי התקפי כאבים בלתי נסבלים בצד ימין בבטן התחתונה/רחם. הכאבים ממש גורמים לי להתקפל ולהפסיק פעילות. אחרי 2 אדוויל ובערך שעה זה עובר ואני כבר חוששת מההתקף הבא. תמיד היו לי מחזורים כואבים, אבל לא ברמה הזו ולא באופן כ"כ חמור (אמנם לא חוויתי לידה אבל זה מרגיש כמו ציר, בא והולך. נשימות שאני עושה לא ממש מקלות על זה). מה זה יכול להיות? האם הגניקולוגית שלי תוכל לבדוק אותי בזמן שאני במחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בלתי נסבלים בצד ימין בזמן מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/06/2016בהחלט כן
פני לבדיקתה באופן דחוף אם את כל כך סובלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת גלולות יסמין יותר מחודש...ו18/06/2016
שלוום,
אני נוטלת גלולות יסמין כבר מספר שנים. החודש לקחתי את הגלולות במשך 4 שבועות והיום נגמרה לי החפיסה (אין לי אופציה לרכוש חפיסה חדשה עד מחר כי נגמרו לי המרשמים) הבעיה שיש לי אירוע שבוע הבא ואני רוצה לדחות את הווסת בעוד שבוע, אם אני עושה הפסקה של יום אחד שזה רק היום ומחר אני מחדשת את נטילת הגלולות למשך חודש נוסף, האם ההגנה נשמרת? והאם זה בסדר שאני לא אהייה במחזור למשך יותר מחודשיים?
תודה רבה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת גלולות יסמין יותר מחודש... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/06/2016ההגנה נשמרת ואין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לא מוסברים ברחם שנובעים מהתעטשותשיר18/06/2016
שלום דוקטור !
שמתי לב לאחרונה שממש כל פעם כשאני מתעטשת יש לי מין דקירות משונות ברחם כאילו הרחם מתכווץ לי וזה כואב .
האם הדבר יכול להיות מסוכן? או שאין קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לא מוסברים ברחם שנובעים מהתעטשות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/06/2016מסוכן ודאי שלא אבל פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה לבתי בדרום אמריקה הסובלת מפצעים בפותחנה18/06/2016
בתי נמצאת כרגע בגואטמלה וסובלת מזה יומיים בפצעים בפות. טוענת שהפצעים נראים כמו ע קיצות, סובלת מכאבים שמחמירים וכן שריפה במתן שתן. מה עושים? אנחנו חסרי אונים כאן מרחוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה לבתי בדרום אמריקה הסובלת מפצעים בפות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/06/2016אי אפשר לתת אבחון דרך האינטרנט
שתנסה למרוח משחת פולידין לחיטוי ואזראקאין שזה משחה מאלחשת נגד כאבים ואם לא תהיה הטבה שתחפש רופא נשים לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי דימום מוזר וניסיונות להרותנגה17/06/2016
שלום, אני בת 39, יש לי ילדה בת 3 לאחר הריון ספונטני ותקין. בשנה האחרונה ניסינו להרות שוב. נעזרים בבדיקות ביוץ. נקלטתי מיד אך הדופק פסק בשבוע 9 וביצעתי הפלה. מאז עברה חצי שנה . מזה 4 חודשים מנסים שוב, מזהים את הביוץ אך לא נקלטתי. החודש , שבועיים לאחר הביוץ, הופיע דימום מוזר, חום , כמו בסוף מחזור. הפסיק ל 24 שעות והתחדש. כך יומיים.חשבתי שאולי זו השתרשות אך ביום השלישי החל דימום שניראה כמו וסת. אדום ןיותר מוכר. התור לרופאה רק בעוד 3 שבועות ולכן מתייעצת כאן. מה יכולות להיות הסיבות לדימום המוזר והאם עלי לשקול קבלת עזרה בכניסה להריון? אם כן, איך מתחילים? באילו בדיקות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי דימום מוזר וניסיונות להרות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/06/2016התיעצי עם רופאת הנשים שלך לגבי עזרה בכניסה להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי מחזוררננה17/06/2016
שלום רב,
אני בת 58 מקבלת מחזור כל חודש.שבוע אחרי הפסקת המחזור יש לי דימומים
שנמשכים בהפסקות .
תודה
רננה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום אחרי מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/06/2016פי לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף - פספוס 2 גלולות בתחילת החפיסהמיכל16/06/2016
שלום,
אני בת 24, נוטלת גלולות יסמין כ7 שנים. גיליתי הבוקר (חמישי) שפספסתי את הגלולות של שלישי ורביעי, שאני נוטלת בד"כ בערב, סביבות 10-11. בסביבות 9 בבוקר של יום חמישי לקחתי 2 גלולות בבת אחת.
הגלולות היו מספר 6 ו7 בחפיסה.
בעלון רשום שאם מפספסים גלולה אחת בימים 1-7 ושוכבים בשבוע שלפני יש סכנה שאני בהריון, וצריך להשתמש באמצעי מניעה שבוע לאחר מכן, ואני וחבר שלי שכבנו גם בימים הקודמים , וגם היום לפני שקראנו את העלון..
בעלון רשום להתייעץ עם רופא, רציתי לדעת האם הסיכוי גבוה ובנוסף לאחר כמה זמן ניתן לבצע בדיקת הריון (שתן בסטיק).
אני ממש לחוצה מהעניין ואודה על כל תשובה.
תודה,
מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - פספוס 2 גלולות בתחילת החפיסה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/06/2016אם קיימתם יחסי מין ב3 ימים האחרונים קחיפוסטינור
הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני צריכה להילחץ מנפיחות באיזור איבר המין?ד, בת 1516/06/2016
אני בתולה, בת 15, ואתמול גיליתי בליטה על איבר המין (לא הייתה שם קודם). מצטערת על הוספת התמונה, אבל אני חייבת לדעת מה זה אומר. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני צריכה להילחץ מנפיחות באיזור איבר המין? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/06/2016פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת וסת באמצע חפיסת גלולות בשל חיבור חפיסותאלמוג15/06/2016
שלום,
אני לוקחת גלולות כבר שנים.
כעת אני נאלצת לחבר את החפיסה השלישית ברצף.
אני מבינה שייתכן שאקבל וסת באמצע החפיסה.
במידה וזה קורה - האם עליי להמשיך עם החפיסה כרגיל?
במידה ועליי לעצור, מתי לחזור לקחת?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת וסת באמצע חפיסת גלולות בשל חיבור חפיסות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/06/2016אם יתחילו דימומים הפסיקי את הגלולות ועשי שבוע הפסקה ואז התחילי שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקה מגלולות לחודש וחזרה לגלולות שוב..שני14/06/2016
הי,
הפסקתי לקחת גלולות לתקופה של חודש אחרי לקיחה של תקופה רציפה של חצי שנה.
לאחר החודש הפסקה הזה חזרתי לקחת..אמרו לי לקחת את הכדור הראשוןנשל החבילה ביום הראשון של המחזור.. היה לי דימום וחשבתי שזה המחזור ולכן לקחתי, אבל מיד אחרי זה המחזור כבר לא הגיע ויצא שדילגתי על מחזור אחד.
היום סימתי את החבילה רק שב5 ימים האחרונים יש לי דימומים קלים..האם זה אמור להסתדר וזה נורמלי או לפנות לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקה מגלולות לחודש וחזרה לגלולות שוב.. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/06/2016מקווה שיסתדר בחודש הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקה מגלולות לחודש וחזרה לגלולות שוב.. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/06/2016מקווה שיסתדר בחודש הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)