מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירוד בנרתיק , הפרשה לבנה ושורף בפיפיגלינה ורשבסקי14/06/2016
מצטערת מראש על הוספת התמונה , מרגישה גירודים וכאשר אני עושה פיפי והוא פוגע שורף לי נורא , אני אכן מקיימת יחסי מין אבל עם בן זוגי תקופה ארוכה , מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד בנרתיק , הפרשה לבנה ושורף בפיפי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/06/2016יכול להיות פטריה נרתיקית פני לבדיקת רופא נשים לקבלת טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לא מקבלת מחזור כבר חודשייםתמי14/06/2016
החלפתי לפני חודשיים גלולות ועכשיו אני לוקחת את “יאז”… מאז, כבר חודשיים, לא קיבלתי מחזור… בבדיקת ההריון הכל תקין, אבל אני מאוד מפחדת שתהיה פגיעה בלתי הפיכה ברחם שלי… מה לעשות? להפסיק לקחת גלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מקבלת מחזור כבר חודשיים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/06/2016אין שום בעיה בריאותית עם זה שלא קבלת מחזור המשיכי עם הגלולות כסדרן מאמינה שהמחזור יחזור בעוד כחודש חודשיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ומחזור עם גלולות - האם הגיוני?אדר14/06/2016
ם,בעלי ואני מתכננים הריון,החלטנו להפסיק לאחר סיום הגלולות החודש(גלולה אחרונה בחמישי 9/6).קיבלתי מחזור ב 15/5 ושוב ב 28/5 עם הגלולות ולא שכחתי גלולה.החלטנו להפסיק את הגלולות(מאחר שכבר קיבלתי מחזור,שוב...)וב4 הימים האחרונים(מהיום ה12)אני בודקת ביוץ ע״י בדיקה ביתית.הבדיקות יצאו שליליות.מה זה אומר?ואיך יתכן שקיבלתי מחזור עם הגלולות? האם משהו השתבש?העדר ביוץ...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור כל שבועיים העדר ביוץ?
אדר15/06/2016היום שוב קיבלתי מחזור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל ברחם??? אחרי בדיקת אולטרסאונדספיר לוי14/06/2016
אתמול הייתי אצל הרופאת נשים אחרי איחור של 5 ימים במחזור ועשו לי אולטרסאונד ומצאו קצת נוזל ברחם ????
מה זה אומר ?
עשיתי גם בדיקה ביתית ויצא שלילי להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל ברחם??? אחרי בדיקת אולטרסאונד - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/06/2016דורש המשך מעקב רופאת נשים
אם נשלל הריון חיזרי על אולטראסאונד אחרי שתקבלי מחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים בחיך העליון לאחר מין אוראלי+ מחלות מין - תגובה
ספיר לוי15/06/2016יכול להיות שהפצעים הם כתוצאה מחיכוך מצד שני בהחלט אפשר להדבק במחלות מין ממין אורלי ולכן כדאי לפנות לברור
אבל אם קיימת מין אורלי כשהוא עם קונדום כל הזמן הסבירות שזה הדבקה נמוכה ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת גלולות באמצע החודש מינס לפמינטאנונימי14/06/2016
היי, השתמשתי בגלולות מסוג מינוס במשך שנה ולפני כמה זמן הייתי אצל רופאה ושיניתי סוג לפמינט..
אני יכולה להפסיק את השימוש באמצע החבילה של מינס ולהתחיל את הפמינט ישר?
ואם כן, קיימת הגנה ביחסי מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת גלולות באמצע החודש מינס לפמינט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/06/2016הגנה תהיה אבל יכול להיות בלגן עם דימומים ולכן כדאי לעשות את ההחלפה בסוף חפיסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובת ביופסיה בעקבות כריתת חצוצרות וממצא אגנינתי14/06/2016
Rectovaginal nodule:
- Fragments of fibrous tissue and ovarian tissue are seen with a few primary follicular and most
probably follicular cyst.
2. Right and left fallopian tubes:
- One of the fallopian tubes shows chronic inflammation.
- Fragments of ovarian tissue with most probably ruptured follicular cyst and few primordial and
primary follicles are identified.
Note:
Clinico morphological correlation is needed for final diagnosis.
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובת ביופסיה בעקבות כריתת חצוצרות וממצא אגני - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/06/2016פני עם התשובה לרופא הנשים שלך
לא נותנים פענוח של תשובות היסטולוגיות דרך האינטרנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בנרתיק לאחר קיום יחסים עם הבעלליבי13/06/2016
שלום, אשמח לעזרתכם..אני סובלת מכאבים בנרתיק לאחר קיום יחסים עם בעלי. תוך כדי לא כואב לי בכלל אלא רק לאחר המעשה. צחושה של כאב וצריבה כזו...ממה זה נובע והאם דורש בדיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בנרתיק לאחר קיום יחסים עם הבעל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/06/2016בהחלט דורש בדיקה
יכול להיות שאינך רטובה מספיק ? נסי להוסיף חומר סיכוך לפני יחסי מין
במידה והסיכוך לא מקל פני לבדיקת רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת נוברינג בהנקה דימום מתמשךעדי13/06/2016
שלום רב, 8 חודשים לאחר לידה. מניקה פעם אחת בלילה.במהלך מספר חודשים נטלתי סרזט פעם ביום, לאור דימומים הפסקתי לחודש. עם קבלת המחזור חזרתי לנוברינג(בו השתמשתי שנים קודם ללא כל בעיה). בשבוע הראשון דימום חזק של מחזור, ומאז (היום שלושה שבועות אחרי) ממשיכה עם דימומים משמעותיים עם דם טרי.. מה מקור הדימומים?איך לנהוג עם הנוברינג? להוציא כעת בתום 3 שבועות או להמשיך רצוף להפסקת הדימום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת נוברינג בהנקה דימום מתמשך - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/06/2016הוציאי לשבוע ונקווה שבחודש השני הדימומים יפסיקו
אם לא, חיזרי לבדיקת רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש חשש שאני בהריון? 123456789גלי13/06/2016
*ביום שבת שעבר קיבלתי מחזור. ועד אז לא השתמשתי תקופה ארוכה בגלולות..
*התחלתי לקחת את הגלולה ״סרזט״ ביום שלישי (היום הרביעי של המחזור)
*ביום שישי (6 ימים אחרי המחזור שכמובן הסתיים..) קיימתי יחסים והוא גמר בפנים.
*באותו יום גם איחרתי עם הגלולה- לקחתי אותה 5 שעות אחרי הזמן.
האם יש חשש אני בהריון? מה אתם ממליצים לי? (אני בת 29. עד היום המחזור שלי מסודר..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש חשש שאני בהריון? 123456789 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/06/2016סבירות נמוכה מאוד להריון. המשיכי עם הגלולות כרגיל
יכול להיות דימומים לא סדירים עם הסרזט בסוף החפיסה עשי בדיקת שתן לשלול הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא קיבלתי מחזור החודש! עזרה בבקשהפופיק12313/06/2016
שלום רב,
אשמח להתייעצות.
המחזור האחרון שקיבלתי היה מתישהו בתחילת מאי, בשבועיים הראשונים של החודש. בד"כ המחזור שלי היה עם סטיות לפה לשם בכמה ימים, אבל לא זכור לי שאי פעם איחר לי ככה.
בחודש שעבר, כשבועיים אחרי שקיבלתי מחזור היה לי דימום קל באיזה ערב שעבר צ'יק צ'ק (בערך ב21/5).
לא זכור לי שקיימתי יחסים מלאים או בכלל, אבל ליתר ביטחון עשיתי בדיקה ביתית ביום שישי שיצאה שלילי ועוד אחת אתמול (ראשון) שיצאה גם היא שלילית.
אם זה רלוונטי, עברתי הפלה טבעית לפני 4 חודשים, בסוף פברואר אבל חודש וחצי אחרי כבר חזרתי לקבל וסת.
תור לרופא נשים יש רק עוד 10 ימים.
אשמח לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אני לא טועה, מחזןר אחרון קיבלתי
פופיק12313/06/2016ב10.5.16 בערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי מחזור החודש! עזרה בבקשה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/06/2016יכול להיות מבצ של איחור במחזור או דילוג של מחזור \
את יכולה להמתין עד לבדיקת רופא הנשים ויכול להיות שעד אז תקבלי מחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכתמות לפני מחזור, השפעה על הריוןאני13/06/2016
שלום
בת 27, בריאה.
בשנתיים האחרונות, 10 ימים לפני המחזור יש לי הכתמות חומות.
(ביום ה-20 מתחיל הכתמות וביום ה-30 מגיע המחזור).
מזה 3 חודשים שאנו מנסים להכנס להריון , אך תמיד מגיע היום ה-20 ואיתו ההכתמות (ולאחר מכן המחזור, כרגיל).
ביצעתי בדיקה אצל גניקולוג והכל תקין וכן בדיקת דם הורמונלית שיצאה תקינה.
כמו כן, בעלי ביצע בדיקת זרע שיצאה תקינה.
אנו מקיימים יחסים יום כן יום לא ולמרות זאת- אין הריון.
רציתי לדעת האם ההכתמות הם אלו הפוגעות בסיכויי הכניסה להריון? מה משמעות הכתמות אלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכתמות לפני מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/06/2016יכול להיות מצב של ביוץ לא תקין או שלב לוטאלי לא תקין
פני לרופא הנשם שלך להמשך ברור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום וסתי ארוך וחזק בחודש השני לאחר הוצאת טבעת רגילהמריאנה13/06/2016
שלום רב,
מה יכולים להיות סיבות לדימום וסתי ארוך וחזק לאחר הוצאת טבעת רגילה לאחר 6.5 שנים.
הוצאתי את הטבעת בסימנים ראשונים של מחזור לפי המלצת הרופא נשים.וחודש אחרי מחזור השני נמשך כבר 7 ימים גם ארוך וימים ראשונים היה דימום חזק ולא רגיל.
תודה מראש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום וסתי ארוך וחזק בחודש השני לאחר הוצאת טבעת רגילה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/06/2016לא ברור לי
פני לבדיקת רואפ נשים אם הדיומם חריג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת סוג גלולה ושינוי מועד קבלת הווסתנעמי12/06/2016
בת 27, בעקבות מחזור ארוך וקיומו של שרירן הרופאה הציעה לי להחליף את סוג הגלולות מיסמין ל-יאז. סיימתי חבילה של יסמין ביום רביעי וקיבלתי את המחזור כך שאני אמורה להתחיל חבילה חדשה של יאז ברביעי הקרוב. אני רוצה לשנות את מועד קבלת הווסת ליום אחר, האם אוכל להקדים את לקיחת הגלולה במס׳ ימים? והאם אהיה מוגנת בשל כך מהיריון? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת סוג גלולה ושינוי מועד קבלת הווסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/06/2016אין בעיה להקדים את לקיחת הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בלקיחת גלולה הראשונה של החודשדנה12/06/2016
איחרתי בכ12 שעות בלקיחת הגלולה הראשונה של החודש אחרי שבוע ההפסקה.. האם אני מוגנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור בלקיחת גלולה הראשונה של החודש - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/06/2016גבולי
הוסיפי קונדומים בשבועיים הראשונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג שמח לכם .רציתי לשאולב12/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
סליחה,רציתי לשאול משהו-
ב12/06/2016אני נוטלת גלולות לכאבי מחזור,מחזור כבד וממושך,תופעות לפני הווסת וכו'...
גם,אני סובלת ממיגרנה בזמן המחזור שנחלשה מאז הימוש בגלולות.
אבל קראתי כאןן שעניתם למישהי שהיא צריכה להתייעץ עם נירולוג אם מותר לה לקחת גלולות כי יש לי מיגרנות.
אז מה הנזק שיכול לקרות לי?אם בכלל?
גם ראיתי הודעה של מישהי שהראתה תמונה שיש לה קרשי דם במחזור ורשמתם לה ללכת להבדק.אני תמיד היה לי קרישי דם.עד שהתחלתי גלולות.האם בכול זאת צריכה להבדק?הגינקולוגית שלי בדקה אותי ידנית וגם שלחה בדיקת פאפ שיצא תקין.
איזה בדיקות בכלל צריך לעשוות עם גלולות במינון נמוך?וכול כמה זמן?בדיקות דם ?אחרות?
שאלה אחרונה ,אולי אתם יודעים אם ניתן לשלב תמצית שיח אברהם לטיפול בבעיות המחזור,יחד עם הגלוללה?או צמח אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה,רציתי לשאול משהו- - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/06/2016לגבי שיח אברהם לא מכירה לא נראה לי שיש בעיה לשלב אותו עם גלולות
לגבי המיגרנות תלוי איזה מיגרנות ולכן כדאי להיעץ עם נוירולוג
לגבי דימומים עם קרישים אם זה משהו שאת סובלת ממהננו שנים רבות ובדיקה גינקולוגית תקינה הסירי דאגה מלבך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני סובלת
ב31/07/2016ממיגרנות בלי האוררה.והם השתפרו עם הטיפול בגלולות.
הבעיה שאני בסכון לקרישי דם בגלל דברים אחרים.
בין היתר בגלל שני רוב היום יושבת ולא מזיזה את הרגלים(כך הבנתי).
מה דעתך ד"ר?
גם קראתי שהסיכון לקרישי דם ושבץ כתוצאה מהגלולות יורד אחרי השנה הראשונה.זה נכון??
ושאלה אחרונה ,מאז התחלת הטיפול,התחילו לי גלי חום,שזה היה סבבה בחורף אבל עכשיו בקיץ...
מצד שני לא רוצה להפסיק את הגללות כי עוזרות לי מאוד.
הגלי חום זה מסוכן ?כבר כמה חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)