מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש פתרון לאיבר נשי רחב ובולט?שרון15/05/2016
שלום, משהו שמאוד מפריע לי ורציתי לשאול האם יש פיתרון ,האיבר הנשי שלי מאוד רחב ובולט מה עושים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש פתרון לאיבר נשי רחב ובולט? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן15/05/2016בד"כ ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה לגבי גלולוץ דיאנה וכאבי ראשליאן15/05/2016
שלום ד"ר
לפני 10 חודשים פניתי לרופאת נשים בגלל תלונות על פצעים שלא עוברים ושיעור יתר בגוף והפנים. לאחר בדיקה התברר כי יש לי טוסטרון גבוה וכי לאזן זאת היא המליצה לי לקחת גלולות דיאנה. כעת אני 10 חודשים נוטלת את הגלולות ומרגישה שיפור. אך הבעיה- שכבר כמה חודשים אני מרגישה כאבי ראש מטורפים שלא נותנים לי לבצע שום פעולה. הכאבים נמשכים מהבוקר עד הלילה ולא משנה כמה משככי כאבים אני נוטלת הכאב לא עובר.(לעיתים מתלוות לכך גם בחילות)
אציין ששמתי לב שזה מגיע לפני קבלת המחזור.
רופא נשים הפנה אותי לנוירולוג, ובמקביל להפסיק עם הגלולות כי הוא חושב שיש קשר. השאלות שלי:
1. התור הוא עוד שבועיים וחצי וכעת הפסקתי עם הגלולות. האם בנתיים זה משבש את המערכת ההורמונלית? כלומר הפצעים והשיעור יתר יכולים לחזור?
2. במידה ואצטרך להפסיק לגמרי עם הגלולות האם יש משהו חלופי שיכול לעזור? או כדורים שיכול לאזן את הטוסטרון?
תודנ רבהעל התשובה
(אני בת 22)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלגתת עליי
ליאן17/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה לגבי גלולוץ דיאנה וכאבי ראש - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/05/2016הפצעים בהחלט יכולים לחזור ללא הגלולות. צריך יהיה להתיעץ עם רופא עור או אנדוקרינולוג לגבי טיפול חלופי אם אינך יכולה לקחת גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שלא הגיע עם גלולות ובדיקות ביתיות שליליותהילה15/05/2016
שלום, אני שנה ו-7 אחרי לידה, חזרתי לגלולות ישר אחרי ומאז המחזור הגיע כרגיל כל חודש, לפעמים רק ליומיים, אבל הגיע. החודש המחזור לא הגיע בכלל (כבר איחור של שבוע) ובדיקות הריון ביתיות שליליות. חזרתי לגלולה ביום ה-8 כפי שהייתי אמורה לחזור למרות שלא קיבלתי. האם זה בסדר? הייתי צריכה לא להמשיך את הגלולות? אני באמת לא חושבת שאני בהריון, קבעתי תור לרופאת הנשים אך רק לעוד שלושה שבועות. האם יכול להיות מקרה כזה שמחזור לא מגיע בכלל למרות שאני על גלולות ? זה מעיד על משהו?
זה מעולם לא קרה לי. תודה, הילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור שלא הגיע עם גלולות ובדיקות ביתיות שליליות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/05/2016יכול לקרות שלא יגיע מחזור ועשית בסדר שהמשכת את הגלולות כרגיל אם נשלל הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית הווסת עם שימוש חוזר בגלולותאורית15/05/2016
שלום רב,
אני בת 30 ללא ילדים, כבר 8 שנים רציפות שאני משתמשת בגלולות. התחתנתי לפני 3 חודשים ורופא הנשים ייעץ לי להפסיק את השימוש בגלולות חודש לפני שאני מנסה להכנס להריון. באמת כך עשיתי,הפסקתי את השימוש וקיבלתי וסת ב8 לחודש זה. בחודש הבא אני ובעלי נוסעים לירח דבש, והטיול יוצא ממש בימים שקיבלתי מחזור בחודש הזה. אני רוצה לנסות להכנס להריון בזמן זה... יש אפשרות לשחק עם הגלולות, זאת אומרת לחזור שוב לקחת אותן על מנת שהמחזור לא יגיע בתאריך זה? תודה אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע לא עונים.....
אורית15/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחיית הווסת עם שימוש חוזר בגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/05/2016לא הבנתי
אם את רוצה להכנס להריון איך תקחי גלולות לדחות מחזור?
אפשר לדחות מחזור עם פרימולוטנור התיעצי עם רופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרימולט נור וקבלת מחסור עם הכדור.רינת14/05/2016
שלום רב.
אני לוקחת פרימולט נור כבר שבוע בערך כדי לדחות את הוסת. ובכל זאת עכשיו גיליתי כתם דמי בתחתון. האם יש דרך לעצור את קבלת הוסת בכל זאת?!
האם לקיחת כדור טבעי לקיבה בשם לקסין פורטה גרם לשינוי?
תודה מראש על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרימולט נור וקבלת מחסור עם הכדור. - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן14/05/2016אנו לא נותנית הוראות לנטילת תרופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש שונה במדבקות למניעת הריוןימית14/05/2016
הי, התחלתי לקחת מדבקות למניעת הריון. בהפסקה של השבוע אני רואה שכעבור יומיים מתחיל המחזור, אבל אז יוצא לי מחזור ארוך של שבוע לפחות ויותר ( יש לי בעיה גם של מחזור ארוך מהרגיל ואחת המטרות כאן היא לקצר את משך הדימום ולמנוע אנמיה שהייתה לי מדימומים). לכן שאלתי היא, אם אפשר לשנות את אופי השימוש במדבקות. במקום לשים ל 21 יום ושבוע הפסקה, האם אפשר לשים את המדבקה ל 24 ימים ו4 ימים הפסקה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש שונה במדבקות למניעת הריון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן14/05/2016לא. חייבים לפעול לפי ההוראות של היצרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מודאגת נורא מחכה לתשובה לשאלתי אם אפשר מהררררדינה13/05/2016
בת 52 נבדקתי הרופאת נשים לקחה בד' פאפ ושלחה אותי לאולטרסאונד שאלתי מדוע אמרה רירית הרחם עיבוי של בערך 10 מ"מ שרירנית וריבוי ציסטות ללא שום נוזל אני ממש מודאגת יש לציין שאין לי דימומים ואני כבר 15 שנה ללא מחזור אנא בבקשה הערכה לעיניין אני פשוט מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מודאגת נורא מחכה לתשובה לשאלתי אם אפשר מהרררר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/05/2016אכן דורש המשך ברור ואפילו ביופסיה
שרירנים או פוליפ יכולים לגרום לעיבוי רירית ובכל זאת חייבים לשלול סיבות אחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הופעת דימום פתאומי שבוע וחצי אחרי המחזורמילנה13/05/2016
היי יש לי שאלה.. נגמר לי המחזור לפני שבוע וחצי טיפה יותר ופתאום מלפני כמה ימים הופיע לי פתאום דימום לא כמו של המחזור.. וגם כאבי בטן כאלה וכאבים באזור שם.
מה יכולה להיות הסיבה?
אני גם לוקחת גלולות מינס.
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי הופעת דימום פתאומי שבוע וחצי אחרי המחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/05/2016יכול להיות דימום לא סדיר תחת גלולות
פני לבדיקת רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי לא ברורות מהתקן מירנהמיכל13/05/2016
בת 29 עם התקן מירנה כחמישה חודשים.
מאז ששמתי את ההתקן הכל התחיל להשתבש. ישנם דימומים כל הזמן ההפסקה הכי ארוכה בין הדימומים הייתה שבועיים. לאחר קיום יחסי מין בזמן שהייתה הפסקה חזרו הדימומים ושלחו אותי למרפאת צוואר הרחם לבדיקה (זמן המתנה לתור לצוואר הרחם ארוך לכן יש בעוד כחודש וחצי חודשיים).
בנוסף, כחודש וחצי לאחר ששמתי את ההתקן היו לי כאבי בטן שלא שייכתי להתקן בדיעבד לאחר שרופא משפחה שלח אותי לרופא נשים אמרו שכנראה זה כאבי ביוץ בעקבות ההתקן. הייתה לי פטריה שמעולם לא הייתה לי קודם לכן ולא יודעת אם יש קשר להתקן. היו כאבים באגן וברגל שעברו שרופא נשים אמר שיכול לקרות בעקבות ההתקן (לפני חודש). ישנם דברים נוספים שקרו כמו נימולים בגוף רגליים ידיים וראש, סחרחורות ובחילות שאמרו לי שלא קשור להתקן אבל הכל התחיל לאחר הכנסת ההתקן. (ובמעקב במקביל אצל נוירולוג)
כרגע סובלת גם מדימומים וגם מכאבי שרירים ברגל (ירך + אגן) ובזרוע שמאל לכיוון הכתף, רופאת משפחה שייכה כנראה לכאבים בעקבות ההורמונים מההתקן.
ניסיתי לגשת היום לרופא נשים על מנת לברר האם זה יכול לקרות אך אמרו לי לגשת ביום ראשון מכיוון שיום שישי והיו הרבה אנשים.
יש לי 2 שאלות על סמך ההסטוריה הזאת בחמשת החודשים האלה.
האם הכאבים בשרירים יכולים להיגרם מההורמונים שההתקן מפריש כמו שרופאת המשפחה אמרה לי?
והאם יכול להיות שההתקן מירנה פשוט אינו מתאים לי או עדיף לחכות עוד חודש? אמרו לי שזמן ההסתגלות למירנה הוא כחצי שנה.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערה
מיכל13/05/2016בדיקת פאפס תקינה מסוף דצמבר האחרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי לא ברורות מהתקן מירנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/05/2016אם יש לך כל כך הרבה תופעות שמשויכות להתקן נסי להוציא ולראות אם את מרגישה יותר טוב והתופעות חלפו
במידה והכל יעלם זוהי התשובה שלך ואכן ההתקן לא מתאים לך
אלו ממש לא תופעות שכיחות ודי נדירות אבל אם כל הגורמים האחרים נשללו צריךל לשקול אפשרות שזה מההתקן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר שימוש בנר ומחשת אגיסטןדנה13/05/2016
היי,
היה לי גרד ,הפרשות ואדמומיות באזור לכן קניתי נרות אגיסטן ומשחה. ביום שני שמתי נר אחד וביום למחרת (שלישי ובנתיים עד היום,שישי) יש לי דימום.
יום למחרת הדימום היה קל ורק בניגוב אך היה יש דימום ממש חזק ובהיר ממש כמו בוסת. האם זה יכול לקרות? מה הדחיפות הרפואית? יש לציין שהתור שלי לרופא נשים הוא ביום רביעי הבא.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר שימוש בנר ומחשת אגיסטן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/05/2016יכול לקרות ואפשר להמתין עד יום רביעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין יש דימום-בהיר ובכמות גדולה
דנה15/05/2016היי, יש לציין שהדימום עדיין נמשך והוא בצבע אדום בהיר וטרי ובכמות גדולה יחסית. בנוסף התחילו לי כאבי בטן קלים בצד ימין.
האם כדאי להמתין בכל זאת ליום רביעי או לגשת למיון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויה באיבר המין - שאלה דחופה ממשרותם12/05/2016
היי, לפני כמה שעות התיישבתי בטעות על בקבוק חם (לוהט, ללא כיסוי) ונכוותי באיבר המין.
אני כרגע מרגישה מעין חוסר תחושה (מה שקורה בדכ אחרי כוויות)
אך כיוון שמדובר באיזור רגיש אני מתה מלחץ שגרמתי לעצמי נזק
האם גם האיזור הזה מחלים מכוויות?
האם עליי לדאוג? להיבדק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוויה באיבר המין - שאלה דחופה ממש - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/05/2016האזור מחלים טוב אל דאגה
בכל זאת פני לרופא נשים כדי להבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת מאחרת לאחר לידה מוקדמתאדווה12/05/2016
שלום, בת 30, לפני חמישה וחצי שבועות עברתי הפסקת הריון ולידה שקטה בשבוע 23. לאחר הלידה היה דימום שנמשך שבועיים וחצי והסתיים ועדיין לא קיבלתי ווסת. עשו לי רביזיו של הרחם לאחר הלידה כי השלייה לא יצאה בשלמותה. מאז אולטרסאונד היה תקין, האם אני צריכה לפנות לבדיקות נוספות? אני מאוד חוששת שנפגע משהו במערכת הפריון שלי ולכן איני מקבלת מחזור.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת מאחרת לאחר לידה מוקדמת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/05/2016יכול לקרות עכוב בביוץ ובמחזור
פני לרופא הנשים שלך לברור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PMS קשים מאוד כבר 20 שנה...............................ב12/05/2016
שלום אני סובלת מתופעות לפני מחזור קשים מאוד מהיום שקבלתי את הווסת הראשונה שלי בגיל ההתבגרות. אני כיום בת 35 (לא הבאתי ילדים וגם לא מתכננת להביא). ועד היום סובלת מזה מאוד.זה משבש לי את כול החיים. ניסתי כמעט את כול סוגי הגלולות -מהחלשות ועד דיאנה.וטיפולים טבעים כמובן. ותמיד קורה לי תופעה מוזרה בהתחלה זה עוזר(כי אין לי ווסת מסודרת בד"כ בהתחלה)וא"חכ שוב התופעות חוזרות.למה זה קורה לי?? מיאוש שלי החלטתי הפעם בכוונה "לשכוח " כדור ,כי אני יודעת שככה אני יסבול מדימומים אבל לא יקבל ווסת-והתופעות לפני מחזור באמת נחלשו ,אבל אני מודאגת אם אני עושה לעצמי נזק ככה??
דבר שני רציתי גם לשאוןל אם חייבים לקחת את הכדורים הלבנים(שלא פעילים)?
וגם לדעת אם יש דרך לאחר/להקדים את המחזור לפעמים?כרגע נוטלת גלולת מינס.הבנתי שאפשר לקחת שני חפיסות ברצף אבל מה יקרה אז?אני יקבל ווסת אחרי כמעט חודשייים?
וגם רציתי לדעת איך קוראים לגלולה החדשה שיצאה שמקבלים איתה מחזור פעם בחצי שנה?ומה הסכנות שלה אם יש?אני מיואשת רוצה לנסות אותה כי הבנתי שאם אין לי ווסת-אין לי בעיות! מה עוד יש לנשים שסובלת מהבעיה הזאת?יש טיפולים חדשים?
סליחה על ריבוי השאלות מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PMS קשים מאוד כבר 20 שנה............................... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/05/2016א. את יכולה לחבר מספר חפיסות ולדלג על הכדורים הלבנים הבעיה עם מינס שבגלל כמות ההורמונים הנמוכה יכול להיות שיהיו לך דימומים בין וסתיים
הגלולה שאיתה מקבלים מחזור פעם ב 3 חודשים זה סיזוניק
ואין שום בעיה למנוע מחזור למספר חודשים
כדאי לך לפנות למרפאות המטפלות בPMS* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לרופאה על שאלתה אלי-
ב19/05/20161.לא הבנתי-אם אני יחבר בין שתי חבילות מינס בלי לקחת את הכדורים הלבנים.מתי אני יקבל את הווסת עצמה?אין לי בעיה עם דימומים כי אני לא מיימת יחסים.
2.לגבי הסיזוניק-כלומר אין לה תופעות לוואי או בעיות משמעותיות בלקיחה של הגלולה הזו??
3.איפה יש מרפאה לPMS קרובה אלי ומה זה שונה מביקור אצל גניקווגית?כמו שאמרתי ,ניסתי כבר הרבה במשך השנים.
ואיפה יש מרפאה באיזור המרכז והאם זה בסל??
4.השאלה הכי חשובה שלי-
האם אתם מכירים את התופעה של "התרגלות לגלולות"-כלומר ,שבחודשיים הראשונים של הלקיחה ,אני לא מקבלת ווסת סדירה ואז אין לי PMS כמעט,אבל אח"כ כשהמחזור מתייצב -שוב חוזר הPMS ,אפילו שאני תחת גלולות?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענו לי
ב12/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לרופאה על שאלתה אלי- - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/06/2016מציעה לך לפנות עם כל השאלות לרופא נשים מטפל
בקופת החולים שלך
לגבי PMS וגלולות - יש מגוון טיפולים חלקם קשורים לדחיה ומניעה של מחזור ואחרים מטפלים באופנים אחרים
תלוי מה התלונות שלך
בהחלט לא בעיה שניתן לפתור אותה דרך האינטרנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שנמשך 7 ימים רצופית האם זה טובליאן12/05/2016
היי יש לי מחזור של שבעה ימים רצופים ואני בת 18.5
רציתי לדעת אם זה טוב או לפנות לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור שנמשך 7 ימים רצופית האם זה טוב - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/05/2016נורמלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות ורודות ולבנות גושיות בתום המחזור עם גרד חמורקרן12/05/2016
היי, לפני חודש הפסקתי להשתמש בטבעת נובה רינג, המחזור איחר בשבוע אבל עבר בסדר, ואחריו התחילה תחושת גרד חמורה (ללא צריבה) שלוותה בהפרשות לבנות וורודות גושיות! אני חוששת שזאת קנדידה אבל ההפרשות הוורודות מטרידות אותי מאוד!
גם במחזור הקודם דהיה תחת השפעת הטבעת נובה רינג הייתה תחושץ גרד חמורה למשך שבוע.
מה יש לי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות ורודות ולבנות גושיות בתום המחזור עם גרד חמור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/05/2016כנראה פטריה פני לרופא הנשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)