מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שכחתי את הגלולות האחרונות של החפיסהאני11/05/2016
היי,
אני עם גלולות כבר קרוב לחצי שנה. כל חודש מקבלת מחזור ביום ראשון. רציתי להקדים את המחזור ככה שעם הגלולות אני אקבל אותו כמה ימים קודם (ימי שישי)
אז פספסתי את 2 הגלולות האחרונות של החפיסה.
השאלה שלי היא אם זה בסדר לספור שבוע מהגלולה האחרונה שלקחתי ולשנות את מועד הלקיחה של הגלולות ? והאם בחפיסה החדשה אהיה מוגנת ? (נוטלת גלולות פליים)
מקווה שלא עשיי מעשה מטופש מדי, קצת לחוצה מחכה לתשובתכם
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי את הגלולות האחרונות של החפיסה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/05/2016אין בעיה העיקר שתקפידי על 7 ימי הפסקה ולא יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת גלולות מסיזוניק לזואלי- הגנה מהריוןניקול11/05/2016
שלום , הייתי אצל רופא נשים והוא נתן לי גלולות חדשות אני מחליפה מסיזוניק לזואלי - הגניקולוג אמר לא לחכות למחזור ולהחליף ישר - מאיזה גלולה אני מוגנת מפני הריון ? שכחתי לשאול אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת גלולות מסיזוניק לזואלי- הגנה מהריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/05/2016אם את מחליפה ישר ההגנה נמשכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעם בחודש קורה לי משהו לא ברור בגוףמורן תם11/05/2016
שלום לכולם,
פעם בחודש בערך יש לי יום בו אני לא מצליחה לתפקד בכלל, יש לי את אותם התסמינים: עייפות, בחילות ושלשולים ואין לי תאבון עד הערב, אני ישנה במהלך היום כי אני ממש לא מצליחה לתפקד, הדבר נמשך במשך 12 שעות ועובר כאילו כלום, זה התחיל מאז שהפסקתי לקחת גלולות ( לפני חצי שנה בערך) זרקו לי שאולי זה כאבי ביוץ. אבל אני חייבת לדעת בוודאות , אין לי בעיה לקחת גלולות שוב העיקר שזה יפסיק. רקע כללי עליי: בת 30, ילדתי לפני שנה וארבעה חודשים והפסקתי גלולות לפני חצי שנה . אשמח לעזרה ולייעוץ, תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעם בחודש קורה לי משהו לא ברור בגוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/05/2016ביום שאת מרגישה לא טוב קני ערכת ביוץ ותבדקי אם את מבייצת אכן באותו הזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרימולוט נור כדורים לדחות מחזורלירון10/05/2016
שלום רב
הנני עוסקת בפיתוח גוף
עליי לדחות את המחזור ולשם כך קבלתי פרימולוט נור
האם כדורים אלו סופחים נוזלים?
תודה לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרימולוט נור כדורים לדחות מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/05/2016יכול להיות תגובה אינדבידואלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות דמיות לאחר מחזור בת 17אנונימית10/05/2016
היי, סיימתי מחזור לפני כמה ימים(אני חושבת ששבוע פחות או יותר)ולאחר המחזור היו לי הפרשות חומות, לא במרקם מיוחד.. רגיל בצבע חום. חשבתי שזה כחלק מהמחזור שעוד לא כל כך הסתיים אז חיכיתי כמה ימים(2-3) וזה אכן נרגע אבל עכשיו יורד לי ממש דם חום כמו מחזור רק בכמות קטנה יותר. יש לציין שלא שכבתי לאחרונה ממש, אני נוטלת גלולות ושוכבת עם קונדום בלבד ועם בן זוג קבוע לכן הסיכוי להריון נמוך לפי מה שנראה לי. ממה יכולות להיות ההפרשות?האם יש לגשת לרופא/ת נשים לצורך בדיקה או לחכות כמה ימים?לא סובלת מכאבי מחזור ולאחרונה תאבון מוגבר מעט. יש לי תקוםת בגרויות ומתכונות ולכן לגשת לרופאה פחות נגיש לי בימים הקרובים ולכן רציתי לקבל חוות דעת בנתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות דמיות לאחר מחזור בת 17 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/05/2016יכול לקרות דימום חריג תחת הגלולות
עשי בדיק שתן להריון רק כדי לשלול ואם את לא בהריון פני לבדיקת רופא נשים כשתתפני פחות או יותר להערכה לגבי הדימומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפרים נמסים לאחר אפיזיוטומיה בלידה ראשונהמאיה10/05/2016
שלום,
לפני שבוע ילדתי בלידה ראשונה שבמהלכה התעורר צורך בביצוע חתך.
בדבוע האחרון סבלתי בעיקר מכאבים עקב הטחורים שחלפו..אך התעוררו כאבים באזור התפרים.
האזור נראה סגור, ללא הפרשות או דימום.
האם זה תקין?
אני מודאגת שהכאב התעורר פתאום, או שאולי פשוט היה מסווה עקב הטחורים.
במידה ויש תפר הדוק מדי, האם אי התרתו תפגע בהחלמה?
יש לציין שאינני משתמשת במשככי כאב סיסמטמיים או מקומיים..
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפרים נמסים לאחר אפיזיוטומיה בלידה ראשונה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/05/2016הגיוני שהתפרים יכאבו יותר אחרי כמה ימים מהתפירה עקב בצקת ונפיחות באזור
אם הכאב בלתי נסבל פני לבדיקת רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ושתייה מרובהגל10/05/2016
האם בזמן מחזור נכון המעשה של שתיית מים מרובה, מעבר לשתייה המומלצת על ידי הרופאים ביומיום, בכדי שהגוף יפריש המחזור באופן מהיר יותר וכך ימי המחזור יצומצמו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ושתייה מרובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/05/2016לא ממש משנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הרפואה חושבת על daysy? מכשיר למדידת חום שחר למניעת הריון?מור10/05/2016
מעוניינת לדעת מה הגישה למכשיר הdaysy שמודד חום שחר ומחשב את ימי הפוריות בחודש לצורך מניעת הריון. השאלה שלי היא האם המחקרים נראים מהימנים אוכלוסיית המחקר גדוה מספיק. האם אפשר לסמוך על זה שכתוב שמדד פרל של המכשיר הוא 0.7
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הרפואה חושבת על daysy? מכשיר למדידת חום שחר למניעת הריון? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/05/2016לא מכירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת פוסטינור משנה את המחזור?קרן קרן09/05/2016
שלום
בת 35 +1.
ב 28.3 קיימתי יחסי מין לא מוגנים ולקחתי פוסטינור ב 29.3.16
המחזור הרגיל שלי סדיר ומגיע כל 30 לחודש
המחזור אכן הגיע ב 30.3.16 - אותו דימום ואותו כאבי בטן כמו כל חודש
היום 9.5.16 והמחזור עדיין לא הגיע
האם פוסטינור משנה את המחזור שאחריו??
עצם העובדה שהיחסים היו יומיים לפני מחזור זה אומר שלא היתי בביוץ
אשמח לעזרה דחופה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת פוסטינור משנה את המחזור? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/05/2016לא צריך להשפיע לאחר חודשיים
עשי בדיקתש תן לשלול הריון ופני לרופא הנשים לברור והערכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולת מינס והשפעת תרופות אחרותאפרת09/05/2016
שלום,
רציתי לדעת אם נוטלים באופן לא רציף (פעם ב..) כדור שינה סטילנוקס וכדור הנקרא פרולול, האם זה מוריד את יעילות גלולות מינס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולת מינס והשפעת תרופות אחרות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/05/2016לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי השתן אנטיביוטיקה לטיפולמשתמש09/05/2016
שלום ד״ר
בעבר סבלתי פעמיים מדלקת בדרכי השתן, התחושה הייתה בלתי נסבלת. אתמול בערב הרגשתי התחלה של דלקת פניתי לרופא בבדיקות שתן יצא ניטריטים שלילי, גלוקוז leu ery גבוהים. קיבלתי אנטיביוטיקה זינט 500 פעמיים ביום ל7 ימים. התסמינים היו חלשים מאוד לכן חיכיתי לבוקר (לא לקחתי אנטיביוטיקה) ? יש אפשרות שהדלקת עוברת לבד? האם ניתן לחכות עם האנטיביוטיקה? תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בדרכי השתן אנטיביוטיקה לטיפול - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/05/2016כדאי לעשות תרבית שתן ולא להסתמך רק על שתן לכללית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני יכולה להיות בהריון? בת 21..נועה08/05/2016
שלום, לפני כשבוע וחצי הייתי בכינרת וקיימתי יחסי מין בתוך המים (הם היו קרים מאוד), הוא גמר בחוץ אבל דיי קרוב לאיבר שלי ואחרי זה הוא הזיז את המים שהיו קרובים עלינו עם היד. זה קרה שבועיים אחרי המחזור האחרון אז יש סיכוי לביוץ. האם אני יכולה להיות בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני יכולה להיות בהריון? בת 21.. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/05/2016לא נראה לי
סבירות נמוכה ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספסתי גלולה בשבוע הראשון של הגלולותמיל08/05/2016
שלום,
אני לוקחת גלולות מרסילון באופן סדיר מעל לשנה וחצי כבר. ביום שישי האחרון קיבלתי מחזור שנגמר ביום שלישי בערך. ביום שלישי התחלתי חפיסה חדשה ולקחתי את הגלולות באותה השעה (21:30) ביום שלישי רביעי וחמישי. ביום שישי שכחתי את הגלולה, קיימתי יחסי מין עם החבר שלי ונזכרתי רק למחרת (באיחור של 15 שעות ולא 12) לקחת את הגלולה. לקחתי אותה באותו הרגע ובנוסף באותו היום המשכתי לקחת גלולות כרגיל. השאלה היא האם לקחת פוסטינור? הרוקח בבית המרקחת אמר כי תהליך הביוץ מתחיל לאחר 10 ימים ועברו רק 8.
נשאר לי פחות מ48 שעות לקחת את הפוסטינור, אשמח לתגובה מהירה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספסתי גלולה בשבוע הראשון של הגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/05/2016קבלת תשובה בפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לתוספים של אסטרוגניםמשה08/05/2016
אני בת 35 וסובלת בשנה האחרונה מיובש בנרתיק. האם מומלץ לקחת תוסף אסטרוגן?
האם במהלך קיום יחסי מין עולה רמת האסטרוגן או הורמונים אחרים?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לתוספים של אסטרוגנים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/05/2016בדרך כלל באישה בגיל הפריון שלא משתמשת בגלולות או בטיפולים הורמונלים אין מקום לתת תוספת אסטרוגן
התיעצי והבדקי אצל רופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת 2 חפיסות מרסילון ברצף לאחר סרזטתמר08/05/2016
שלום,
נטלתי כ-9 חודשים גלולות סרזט (בהנקה), לאחרונה עברתי למרסילון, אני מסיימת את החפיסה הראשונה ורוצה להמשיך לקחת עוד חפיסה ברצף, ללא הפסקה. האם אפשרי?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת 2 חפיסות מרסילון ברצף לאחר סרזט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/05/2016אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)