מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כניסה להריון,מחזור לא סדיר ולקיחת גלולותמיכל30/04/2016
שלום רב.
לפני כשנה וחצי ילדתי.לאחר הלידה לקחתי סרזט.לפני 9 חודשים הפסקתי לקחת.למעט פעם אחת לא קיבלתי מחזור. הבדיקות שם תקינות.ואין הריון.לפני כחודש לקחתי פרימלוט נור וקיבלתי מחזור בעקבותיו..מה המשך הטיפול? יש לציין כי אני רוצה להכנס להריון.כמה זמן עלי לחכות לקבלת מחזור/לקחת שוב את הכדורים,וללכצ שוב לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון,מחזור לא סדיר ולקיחת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/05/2016אם לא תקבלי מחזור בחודש הקרוב פני לרופא הנשים שלך לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשוש לאחר לקיחת גלולה, האם זה אומר שאני לא מוגנת ?מאי30/04/2016
שלום, אתמול לקחתי את הגלולה השלישית בחפיסה וכחצי שעה לאחר כן שלשלתי.
יש לציין שאני במחזור, האם אני עדיין מוגנת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשוש לאחר לקיחת גלולה, האם זה אומר שאני לא מוגנת ? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/05/2016כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת 2 גלולות ביום יומיים ברצףמלי30/04/2016
שלום רב אני לוקחת 3וחצי שנים פלוס גלולות פליים ובגלולה ה6 יום שישי בערב אחרי שעתיים מלקיחתה קיימתי יחסי מין ללא חדירה (בלי שפשופים) פחדתי שאם הוא נגע בעצמו עם הטיפות שלפני נגעו בי כשהוא נגע בי עם היד. אחרי 5שעות מלקיחת הגלולה היו לי כאבי בטן והייתה יציאה רכה לכמה דק פחדתי ולקחתי עוד גלולה אחרי חצי שעה בערך(אניניודעת שלא היה צורך אבל פחדתי). זה אחד.
שתיים בין יום שבת לראשון לפנות בוקר הקאתי (הייתי עם וירוס כנראה) אחרי 5+ שעות בודאי זה אחרי 4. (הייתי עם קצת כאבי בטן בערב). אז לקחתי גלולה נוספת.
בגלולה מס 18 שעה בדיוק אחרי לקיחת הגלולה היה לי שלשול חד פעמי וחיכיתי 20 דק ולקחתי עוד גלולה. הייתי עם שלשולים עד סוף החפיסה והשתמשנו בקונדומים ולא היו שיפשופים.
עשיתי בלגן בגלולות? הלחץ שלי הוא למה לצפות איך המחזור יגיע בגלל כל כך הרבה גלולות ביום . 3 ימים 2 גלולות אם אני לא טועה. חשוב נורא לציין שהגלולה ה6 לא הייתה חדירה ושאר היחסים היו עם קונדום!
הוא יאחר בגלל כמות הגלולות?
הסיכוי להריון כמעטנולא קיים נכון אם לא הייתה חדירה והשתמשנו בקונדומים.
תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך גלולות
מלי30/04/2016את הגלולה אני לוקחת ב7וחצי בערב. תיקון כלומר בגלולה ה6 אחרי 5 שעות לקחתי גלולה נוספת בגלל היציאה הרכה ביום שקיימתי יחסי מין ללא חדירה. ובגלולה ה7 אחרי שהקאתי שזה היה אחרי 5+ שעות לקחתי כי מה שהקאתי הייתההארוחת ערב ואת הגלולה לקחתי טיפה לפני ארוחת ערב .
ובגלולה מס 18 לקחתי גלולה בשעה 20:40 והשלשול היה שעה לאחר מכן ולקחתי גלולה נוספת.
כלומר 3 פעמים 2 גלולות בימים האלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/05/2016טוב עשית בלגנים אבל מה שחשוב שאם יש חשש שהגלולה לא נספגה צריך להוסיף קונדומים כשבועייםא חרי זה . אם לא תקבלי מחזור בסוף חפיסת הגלולות עשי בדישת שתן לשלילת הריון
בכל מקרה בינתיים המשיכי גלולות כסדרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ביובש בנרתיק על ידי סליקוןתמר29/04/2016
אני בת 60 סובלת מיבש בנרתיק אך מנועה מלהשתמש בתרופות המכילות הורמונים .גם לא טבעיים. יש משחה או תרופה שיכולה לעזור . למעט ג'ל סיכוך שהוא עוזר מעט
האם יש תופעות לוואי לשימוש בג'ל על בסיס סילקון ???
כמן WET JEL או ID JEL תודה תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ביובש בנרתיק על ידי סליקון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/05/2016לא מכירה את הג'לים שציינת אבל בעקרון אין מניעה להשתמש בג'ל סיכוך שמכיל סיליקון או חומצה היאלורונית להחדרה לנרתיק לטיפול ביובש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות עם דם בזמן נטילת גלולות פעילותיהלי28/04/2016
היי אני לוקחת גלולות כבר שנתיים וכבר חצי שנה לוקחת גלולות יאז בשבוע האחרון התחילו לי כאבים בגב תחתון ובבטן ממש כמו כאבי מחזור, למרות שנשארו לי עוד 2 גלולות פעילות לקחת, והיום הופיעו גם הפרשות עם מעט דם האם זה מצב תקין או שכדאי ללכת להבדק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות עם דם בזמן נטילת גלולות פעילות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/05/2016יכול לקרות אם יחזור על עצמו גם בחודש הבא פני לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן אובליפיחה לטיפול בצוואר הרחםהילה28/04/2016
שלום
בבדיקת קולפוסקופיה שעשיתי, המליץ לי הרופא לשים טמפון ספוג בשמן אובליפיחה על מנת לטפל בדלקת של צוואר הרחם.
יש לציין שהבדיקה היתה תקינה.
האם טיפול זה מוכר? האם עשויה להתפתח תגובה אלרגית?
כיצד יש להשתמש בשמן ולכמה זמן לשים את הטמפון בנרתיק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן אובליפיחה לטיפול בצוואר הרחם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/05/2016לא מכירה טיפול כזה התיעצי עם רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב בין דופסטון לתרופות נוספות בין היתר אנטיביוטיקהשי28/04/2016
שלום רב!
אני שוהה בחו"ל (תאילנד) וקיבלתי אנטיביוטיקה היום בשם carvit 250 מ"ג שני כדורים אחרי ארוחת הבוקר. בנוסף, קיבלתי גם דקסילנט 60 מ"ג כדור לאחר ארוחת הבוקר, וארקוקסה גם אחד לאחר ארוחת הבוקר.
האם יש בעייתיות ליטול את אלו יחד עם דופסטון לדחיית המחזור?
יש לציין כי יש רקע של dvt בעבר ובטיסה הארוכה לכאן לקחתי קלקסן, בטיסות הפנימיות אני לא לוקחת.
תודה רבה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב בין דופסטון לתרופות נוספות בין היתר אנטיביוטיקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2016עם הארקוקסיה אין בעיה
לגבי שתי התרופות האחרות לא מכירה ולא יודעת לתת לך תשובה
כדאי להפנות שאלה לרופא המטפל בך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה הורמונים למרות שאין גלי חוםיעלי27/04/2016
אני בת 52 ועברתי כריתת רחם לפני שנתיים וחצי.למרות שאין לי גלי חום אני חושבת שאני כבר בגיל המעבר בגלל שהשמנתי הרבה בשנה האחרונה.אני מעוניינת לקבל הורמונים בכל מקרה.לפני שנה וחצי בבדיקה גינקולוגית נאמר לי שיש לי ביוץ.רציתי לשאול שבמידה וזאת היתה הפעם האחרונה ,שהיה לי ביוץ,האם אחרי שנה וחצי אפשר לקחת הורמונים או שזה כבר אבוד? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה הורמונים למרות שאין גלי חום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2016התיעצי עם רופא הנשים שלך ועשי פרופיל הורמונלי בבדיקות דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלום הזדמנויות
יעלי28/04/2016איך עושים פרופיל הורמונלי כשאין מחזור? וכמה זמן אחרי הוסת האחרונה עוד אפשר להתחלי עם הורמונים? שנה שנתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלום הזדמנויות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/05/2016פשוט לעשות בדיקות ללא נקודת התיחסות. חלון ההזדמנויות הוא כשנה לאחר הפסקת הוסתות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות סרזט ועישון אקראי ומועטאלינור27/04/2016
שלום רב!
בת 33 והתחלתי כעת ליטול סרזט עקב הנקה (תינוק בן תשעה חודשים).
אני מעשנת סיגריה מידיי פעם- סיגריה אחת ליומיים או שלושה ולא יותר מארבע סיגריות בשבוע.
אני יודעת שיש איסור על נטילת גלולות ועישון, אך רציתי לשאול האם הסיכונים רלוונטיים גם בגלולות סרזט וגם כאשר העישון ממש מועט כפי שציינתי לעיל.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות סרזט ועישון אקראי ומועט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2016אין סכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות זואלי וכדורים לדילול הדםמיכל27/04/2016
שלום,
לפני כחודש התחלתי לקחת גלולות זואלי. היום גיליתי שאבי מקבל את התרופה ״פרדקסה״ לדילול הדם בגלל בעיות לבביות.
יש סיבה לדאגה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות זואלי וכדורים לדילול הדם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2016אין קשר בין תרופות שאביך מקבל לגלולות. אם את רוצה לההיות בטוחה התיעצי עם רופא המשפחה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה קצת דחופה אשמח במידה ותענו...תודהMami26/04/2016
שלום...
אני לאחר לידה בניתוח קיסרי...
עכשיו אחרי המחזור שלי שמסתיים אני שומרת וסופרת 7 ימים נקיים וכל פעם קורה לי מצב שלמשל ביום ראשון הפסיק המחזור והתחלתי לבדוק 7 נקיים ופיתאום ביום שלישי יש כמו דימום כזה...האם זה תקין?!דימום טיפה אולי שעה וניפסק זה מסוכן?!האם זה תקין?'כי כשעשיתי אולטראסנד אמרו לי שהכל בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה קצת דחופה אשמח במידה ותענו...תודה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2016חסר לי נתונים עליך
כדאי לפנות לרופא נשים להתיעץ איתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות לאחר קיום יחסי מין לאורך זמןמאי26/04/2016
לפני כשבוע קיימתי יחסי מין (לא פעם ראשונה ) ואני נוטלת גלולות כבר הרבה זמן ולא מפספסת. מאז יש לי הפרשות חומות ללא הפסקה ובכמות רבה , נראה כמו ההפרשות שיש אחרי המחזור..
אני אמורה לקבל מחזור היום /מחר .
יש לי ממה לחשוש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות לאחר קיום יחסי מין לאורך זמן - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן26/04/2016נא לפנות לרופא המטפל. את זקוקה לפאפס סמיר וקולפוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מאי27/04/2016יש לציין שחודש שעבר המשכתי בלקיחת הגלולות ולא קיימתי הפסקה בין החפיסות משמע לא קיבלתי מחזור חודש שעבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות מסוג פמינט למניעת הריוןגלולות26/04/2016
היי, אני בת 20. הלכתי לקבלת נשים וקיבלתי מרשם לגלולות מסוג פמינט. קראתי קצת על תופעות הלוואי והבנתי שיכולה להתפתח אי סבילות לעדשות מגע. האם באמת כך הדבר? אפשר עוד מידע בנושא? תודה!
יש עוד תופעות לוואי חשובות שכדאי לדעת עליהן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות מסוג פמינט למניעת הריון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן26/04/2016האם באמת כך הדבר?
*** לא כותבים בהוראות לשימוש דברים לא נכונים
יש עוד תופעות לוואי חשובות שכדאי לדעת עליהן?
**** רופא המטפל היה חייב להסביר לך את הכל במדויק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת גלולות שוב לאחר הפסקה - התייעצותלילי26/04/2016
ד"ר שלום רב,
אני נוטלת גלולות יסמין כבר כמה שנים באופן רצוף. לאחרונה עשיתי הפסקה לפי המלצת רופא בעקבות אנטיביוטיקה שקיבלתי ששיבשה לי לחלוטין את המצב ההורמונלי. כיום אני רוצה לחזור שוב ליטול את הגלולות. האם אני צריכה ליטול את הגלולות מחדש ביום הראשון לווסת הבאה או בסיומה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת גלולות שוב לאחר הפסקה - התייעצות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן26/04/2016ביום הראשון לווסת הבאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר
לילי27/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות כבר שבוע וחצי שלא פוסקותקוקי26/04/2016
שלום דוקטור אני בת 24 ואני ובעלי מנסים להיכנס להריון כ-9 חודשים.
אני מקבלת מחזור כל 29 יום במדויק,מחזור אחרון היה ב-27 או 28/3 והחודש הזה,כמה ימים לאחר מועד הביוץ(בתאריך 15/4) ראיתי הפרשה בצבע ורוד-אדום בהיר בניגוב במשך כמה שעות ואחר כך התחלפה לצבע חום בהיר,בימים שלאחר מכן ההפרשה הייתה כבר יותר כבדה ועל התחתונית זה נראה חום כהה מאוד,מאז ועד היום אני רואה את ההפרשות האלה.חשבתי שזה יפסק סוף סוף כשיגיע המחזור אבל בתאריך 24/4 הייתי אמורה לקבל מחזור ולא קיבלתי אך אתמול בצהריים ראיתי בניגוב דימום אדום כהה וחשבתי שקיבלתי אבל זה היה חד פעמי וחזר להיות הפרשות חומות.כבר שבוע וחצי ובנתיים המחזור לא מגיע..
האם בכל זאת יתכן הריון או שההורמונים שלי השתגעו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות כבר שבוע וחצי שלא פוסקות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/04/2016עשי בדיקת שתן לשלול הריון אם שלילי פני לרופא הנשים שלך אחרי החג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)